Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > 39

Similar Posts

135 thoughts on “39

  1. La multi ani domnu’ Ciutacu! sa traiti (bine) o mie de ani fara reparatii!

  2. Nu sunt fan “Ciutacu” ,dar nici nu vreau sa te injur pe banii tai(vorba ta)de ziua ta ,doar atat :
    LA MULTI ANI si SA TRAIESTI …..FRUMOS !!!
    Cele buna !

  3. Hai ca esti “sempatec”….sa ne traiesti si numai de bucurii sa ai parte!!

  4. Surprinzator, dar in urma interventiei lui Crin Antonescu de aseara de la Sinteza Zilei , mie mi s-a parut ca acestuia ia reusit un spectacol mediatic cu mult peste cele date pana acum de ceilalti candidati.
    Daca prima parte, cea in emisiunea cu CTP a fost regizata , urmand ca aceea de aseara sa vina ca o completare deosebit de reusita la ceea ce s-a vrut demonstra, inseamna ca Antonescu are niste consilieride temut.
    Iar daca prima parte a iesit asa involuntar, din prea putina experienta si prea multa sinceritatea, reparatia facuta in partea a doua este magistrala si atunci trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului.
    Avem deja un alt tip de Presedinte la care au a se ralia multimi de romani care asteapta si altceva in afara de smecheria politica si minciunile devenite obisnuinta a celor care ne conduc.

  5. E ultima cu trei in fata, cica se serbeaza intr-un mare si deosebit fel, ca de la ale cu 4 in fata nu mai e ce-a fost. Sa fii sanatos, don ciutacu, sa ai liniste si iubire, sa-ti vezi fiul crescand si sotia alaturi zi de zi, si profit de ocazie sa-ti multumesc pt gazduirea micilor mele randuri! Si-ti mai urez, don ciuatacu, sa ramai mereu curajos si vertical, un exemplu si o alinare pt sufletele noastre insultate de jigodiile-astea din poltica!! La multi ani!

  6. Sănătate, iubire şi spor în toate (mai ales în gonirea lui Băse de pe tron)!
    La mulţi ani!
    Distracţie plăcută alături de toţi cei dragi!

  7. la mulţi ani Victore! (mă simt mai aproape de tine dacă te tutuiesc, şi nici nu cred că eşti genul care se aşteaptă să fie luat cu “domnule”)
    La cît mai multe emisii şi postări pe online!

  8. traiasca domnu’ tonomat,la mai mare si bineinteles,celebra urare “fara numar” (la ani) sau macar cu unul din trei cifre:))

  9. Problema cu Romania e ca are un presedinte care se vrea si jucator si judecator si prim ministru, dar e incapabil sa cladeasca binele pentru poporul sau

  10. stimate domn ciutacu
    in apele romane se intocmesc liste cu pensionari anticipate , timp in care politici de varsta pensionarii sunt promovati.
    legea nu e una pt. toti ?
    deja sustinutii aroganti se lauda in unitate ca au fost contactati de consilier, ca sunt sustinuti

  11. Cum sa nu-ti placa Celine Dion?! Poate ajung si maimultele autohtone sa vada cum arata o DIVA.

  12. Am aflat de curand un pont despre Roberta Anastase (Cocotzata lui Basescu in Camera Deputatilor),de la o persoana care o cunoaste din acea perioada a vietii sale in care duduia Anastase freca bara cu mult spor la “Sexy Club” cu tot trupul si sufletul sau ! Interesant, nu-i asa?
    A salvat-o de acolo doar oportunitatea cu Miss Romania,dar numai aci, pe plan local ca in finalul concursului nu a lasat nicio amintire pentru nimeni !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.