Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > 112

Similar Posts

152 thoughts on “112

  1. PARAFRAZAND UN DISTINS DOMN: MIRCEA BADEA, ESTE O POVESTE CU SECURIIIISTI, MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTI SECURIIIIIIISTI! STITI EXPRESIA? E IN PROMO LA IN GURA PRESEI!!!!

  2. Acum imi dau seama ca “autorul”,”vinovatul moral”al declansarii circului cu Becali este de fapt Gadea.Daca el nu spunea in emisiune ca Mircea Basescu poate interveni in direct, sa-si spuna punctul de vedere,poate acum Becali juca linistit,table,la televizor.”Rusine”!

  3. Este foarte posibil sa fie o diversiune dar nu cred ca domnul Basescu isi permite gratis sa faca diversiuni si cu domnul Popoviciu si cu domnul Becali. Sau poate ca au fost niste promisiuni care au fost vehiculate din partea presedintelui catre cei doi “oameni de afaceri” ca eu unul nu cred in joaca cu focul – nu la nivelul asta cel putin.

  4. 1.Nu vad de ce solicitati respect din partea unuia precum Mircea Basescu !!! Aveti pretentii de respect de la un om care nu stie ce este acest lucru…Va injositi solicitand respectul lui.
    2.La sinteza zilei s-a insistat inutil de mult si incredibil de tendentios cu presupusa amenintare cu moartea la adresa d-lui Ciuvica – desigur cele doua expresii folosite sunt o exagerare, dar asta nu inseamna ca Mircea Basescu chiar a vorbit serios … mi s-a parut ca Dl. Ciuvica chiar parea stanjenit de repetarea secventelor …
    De acord ca politia se sesizeaza numai cand vrea ea …”este spontana asa in fiecare luni ” dar nu este cazul sa exagerati si dvs. impreuna cu dl. Gadea …sunteti ceva mai experimentati … cred ca dimpotriva cu acel apel la 112 i-ati dat intr-un fel dreptate si lui Gigi Becali si implicit peste nas purtatorului de cuvant al Pol ..Dl. Ciocan.

  5. O sugestie: cred ca ar trebui ca societatea romaneasca sa profite de momentul Becali si sa-si transeze prin legiferare pozitia fata de agresor si fata de reactia agresatului, asa cum a facut-o in cazul Iovan!
    Efractie=dreptul de a-l impusca pe agresor! Furt=? (dreptul de a infunda puscaria daca iti faci dreptate!)…. In rest felicitari! Cu drag!

  6. Vad la tv inregistrarea video si aud convorbirea de la 112. Ala zice ca e taximetrist. Statea in masina sau pe strada si vad ca nu se aude nici un zgomot de fond ceea ce e foarte dubios. Mie mi se pare facatura.

  7. Poporul se mentine cu circ si foame!
    Cum se pare ca va fi din ce in ce mai putina paine, “conducatorii” s-au gandit sa fie circ!
    Si-l papam din palma se pare

  8. Fratii mei, albi! Nu sunt fan Gigi si nici nu voi ajunge niciodata. Dar cand vezi ce se intampla…Pot prietenii ziaristi sa afle cati peshti au fost arestati de la inceputul anului pentru sechestrare de femei pe care le obliga sa se prostitueze? Eu nu am sursele necesare pentru a afla astfel de informatii, dar pot sa fac un pronostic: maxim 2-3 guvizi! ma duc sa-mi iau o paine, ca imi pica circul aiurea!

  9. ce se intampla nu mai avem semnal de la antena1 si 3 chiar asa de rau ati suparat clanul basescu?=))

  10. 1. Nu sunt frustrata ca postez pe blog.Sunt un cetatean obisnuit care nu poate striga singura in piata publica si nici la televizor,ca l-as “OTeViza”.E o modalitate moderna de a-mi exprima pozitia.
    2.Nu-mi place Becali ,unul dintre motive este ca, de cate ori imi trimit fiul la invatat, pentru a ajunge ceva in viata, il da exemplu.Astea sunt exemplele mediatizate in Romania.
    3.Nu cunosc dosarul d-nului Becali, deontologia ma obliga sa nu comentez dar ma intreb:Cat profesionalism poate avea un organ de cercetare penala, care ia o masina,intre timp folosita, pentru o expertiza,la 2 luni de la fapta?
    Ce mesaj poate transmite,organul de cercetare penala, reprezentant al STATULUI, pentru cetateni? Eu il percep cam asa: “Ba, voi furati si noi avem grija ca daca proprietarul se atinge de un fir de par din capul vostru, va avea de suferit”.
    Si daca tot sunt asa de corecti,ce vor face reprezentantii statului(politie,parchet, fisc) , cu cei care au aur in par, masini scumpe,case poleite cu aur si niciun an in cartea de munca? Nu toti suntem egali in fata legii?

  11. Gigi – victima? Se prea poate, dar la fel de bine se poate ca sa nu fi stat destul de drept in front sau sa nu fi deschis indeajuns de mult baierile pungii pentru pusculita pdl recte basescu, si poate de asta i se intampla ce i se intampla…Nu mi-a placut niciodata personajul, chiar l-am detestat indeajuns incat sa il numesc “cretin incult”, dar chiar si asa, este cetatea roman si are drepturi ca oricare dintre noi.

    Dar oricum, vorba lu’ Ciutacu: dar cu apartamantul ala de 800.000 ce mai facem? Chiar nu ne mai intereseaza?…sau questia asta tinde sa devina ceva “anterior” – nebulos ca sa il parafrazez pe Badea.

  12. Presa si oamenii de rand si-au dat seama ca acest caz “Becali” AR PUTEA fi si o diversiune de la subiectul besescian si de la cel al lui popoviciu. In cazul in care ar fi adevarata situatia, media a cazut in plasa initiatorilor “campaniei” pentru ca a monopolizat discutia doar pe acest subiect, celelalte fiind putin prea mult date in umbra.Clanul basescian este un izvor de “News breack”.Asa cum am comentat si pe siteul antenei3, cliseul cu “an electoral” nu trebuie folosit si in cazul lui becali pentru ca daca ar candida la presedintie, nu ar castiga. Dar daca iese basescu iar presedinte, incep sa plang de mila tinerilor, implicit si mie.
    Toti suntem foarte speriati sau mai bine zis debusolati pentru ca TOCMAI becali a intrat dupa gratii. De ce oare? Pai e foarte simplu: nu suntem obisnuiti ca justitia sa faca dreptate in Romanica noastra si cand se intampla, totul pare cu susul in jos.
    Nu pot sa afirm daca becali este sau nu vinovat, neavand dretul ( toti plecam de la ipoteza de nevinovatie), cunostintele necesare si interesul chiar, insa as putea sa afirm un nume: popoviciu.
    Mintea mea inca necoapta (18 ani) vede o legatura intre faptul ca becali a fost arestat imediat dupa ce afacerile lui popoviciu au fost scoase la lumina. Eu cred k este o razbunare.
    As putea numi cazul becali ca fiind unul dintre primele cazuri partial corect atacate, pacat ca nu justitia a fost cea care a inceput totul.

    P.S. De astazi avem inca un nume pe lista celor decedati in misiunile militare ( DUmnezeul sa il ierte!). Presedintele nostru scump si drag a iesit pe post si a macait cateva lucruri formale legate de NATO, insa nimic de soldatul decedat. Rusine!!

  13. Apropiatele alegeri isi fac simtita din ce in ce mai grotesc prezenta. Fratele Basescului de la cotroceni isi copiaza ruda, iar becali e arestat. nu ii plang de mila, pentru ca stiu ca nu va fi bagat la zeghe, motivul fiind unul simplu: ar trage multi dupa el. in schimb ma deranjeaza atitudinea unor televiziuni si o parte a presei care le plang de mila saracilor hoti.

  14. @victor
    1. din interviul din gandul, reiese destul de clar ca mircea basescua declarat ca nu are de gand sa construiasca in livada, nici MACAR O CASA LUI CIUVICA. apoi, caracterul l-a tradat, a pomenit de cavou. personajul e dus, dar de aici si pana a-l acuza de amenintare cu moartea e o cale lunga. oricum, s-a facut de cacao.
    2. au reinviat doi buni prieteni comuni: gusha si madam macovei. nu crezi ca ar merita si ei sa le acorzi un pic de atentie?
    3. o sugestie: unul dintre bunii ziaristi economici e gh. cercelescu. nu e taman cel mai telegenic, dar cred ca ar fi util sa-l inviti in emisiune.

  15. Draga domnule Ciutacu
    urmaresc emisiunile de seara de la antene. nu mai vreau sa spun nimic de cazul Becali. seamana prea mult cu termopanele lui Nastase. si daca stau sa ma gandesc bine la nenea ala de la pd-l care a sechestrat si chinuit om, (ca sunt si poze, nu?) si care nu a fost arestat, parca nu-i nimic de comentat.
    as vrea insa sa va intreb un lucru : este posibil ca, dupa alegerile prezidentiale sa avem presedinte Geoana si premier Traian Basescu? imi face impresia ca ne indreptam spre un astfel de deznodamant… mai ales ca Geoana nu-l ataca de loc pe Basescu, sunt colaboratori vechi, au facut guvern… si, sa fim seriosi, Boc-presedinte si Basescu-premier nu prea da bine in poza. Basescu o cauta sa-l copieze pe Putin…macar la asta. in rest…ce sa mai vorbim de tara asta fara limite?
    va doresc toate cele bune!

    cu stima,
    Bogdan Catalin

    P.S. poate veniti o data si pe la Zimnicea….

  16. TOATA TARA STIE URMATORUL LUCRU EVIDENT: CLANUL BASESCU SE AFLA IN SPATELE ARESTARII LUI GIGI BECALI! MOTIVUL ESTE FOARTE CLAR SI ELOCVENT:
    PENTRU A DISTRAGE ATENTIA OPINIEI PUBLICE DE LA FARADELEGILE SAVARSITE DE INTREAGA FAMILIE BASESCU.
    NU SUNT UN FAN GIGI BECALI, DIMPOTRIVA,DAR PENTRU MINE( sunt jurist de profesie) SI PENTRU TOTI CEI CU CARE AM DISCUTAT IN ULTIMILE 24 DE ORE: POLITISTI,PROCURORI SI JUDECATORI, TOTUL ESTE O MANIPULARE ORDINARA SI UN ABUZ AL AUTORITATILOR FARA PRECEDENT IN ULTIMII 20 DE ANI.
    TRAIM INTR0-O TARA UNDE INTERLOPI SUNT FOLOSITI DE POLITISTI, PENTRU A FACE JOCURI POLITICE!
    SENZATIONALUL E PUTIN SPUS! CUM ADICA HOTII SUNT IN LIBERTATE SI PAGUBASUL, INDIFERENT CINE ESTE SI CE A FACUT, ESTE ARESTAT?!!!
    Bun, sa zicem ca Gigi Becali a savarsit o infractiune si pentru asta a fost arestat. Dar infractorii, cei care au furat masina, de ce nu au fost arestati?!!!
    OAMENI BUNI HAIDETI SA NE INTELEGEM FOARTE BINE: LA ACEASTA ORA ROMANIA ESTE IN HAOS DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. IAR DACA TRAIAN BASESCU VA FI VOTAT INCA O DATA SI VA IESI DIN NOU PRESEDINTE, ROMANIA VA AJUNGE CU SIGURANTA DICTATURA BASESCIANA! DACA SE VA INTAMPLA ACEST LUCRU, SA STITI CA TOTI VOM FI RESPONSABILI IN FATA COPIILOR NOSTRII PENTRU ACEASTA.

  17. Poate fi apelul real, dar asta nu inseamna ca acei oameni erau trimisi de Gigi.
    E simplu..totul este electoral, iar acest circ cinsteste mult dorita imagine a Jucatorului, de om cinstit, infailibil si nepartinitor…adica o imagine perfecta de un nou mandat!
    Trist este ca ii merge…!

  18. tara in care traim deka a spart si ultima bariera de bun simt . condamnam comunismul ? ne e mult mai rau acum pentru ca avem o democratie comunista . daca gigi becali care are ceva influenta a patit-o , noi ce sa mai zicem . pe mine ma revolta cel mai mult faptul ca el care a luat atitudine in fata infractorilor este arestat in timp ce aia stau liberi si pot sa mai fure si altele .
    ma revolta faptul ca oameni ca cei care au facut asta http://www.altphel.ro/index.php?id=1038 stau in libertate nefiind un pericol pentru societate. Mi se face scarba

  19. Revin, nu pot sa cred cat de creduli sunt unii pe acest blog, parca suntem la un concurs de bocitori si la o intrecere socialista de bocit pe “bietu'” Jiji ! Alooo, trezirea… aici e o mare lucrare …Daca tot se poarta scenariile, incerc si eu unul modest: – Base a constatat ca se profileaza o coalitie contra lui care va fi foarte greu de combatut, in special cu ultimele dezvaluiri referitor la familie si afaceri. Ca atare are mare nevoie de un aliat si cel mai la indemana cine sa fie altul decat Jiji, care a dovedit in nenumarate randuri ca-l sustine neconditionat. Doar ca aici era o mica problema, Jiji nu beneficia de prea multa sustinere populara si atunci s-a procedat la victimizarea lui, transformarea lui in erou national, va fi eliberat in maximum o luna, se va insrie in cursa electorala, va obtine (in urma acestei mascarade) un 10-12% , pe care le va ceda Basescului , ca doar nu e nebun sa-si riste pielea. Omul dupa ce se frige cu supa, sufla si-n iaurt !!! Atentie mare domnilor, Basescu are o inteligenta sclipitoare, singurul care s-a apropiat de acest scenariu a fost M.Ciuvica. Dansul l-a “citit” cel mai bine pe Jiji.

  20. Victore,am trimis si io un post pe la 10:30 si nu a mai aparut. M-ai banat sau te-a clonat cineva ca pe Badea ?

  21. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Imi place ca ati scris”112″.Asta ne-a mai ramas,o mai fi si acolo o salvare…Ma gandesc,metaforic, la o salvare sociala,politica…

    Va doresc sanatate,un week-end placut,mai multa liniste si pace !
    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  22. ce ma intriga si mai mult acum sunt oamenii care tot spun ca vai, cate a facut becali, ca vai, cate a dres becali. Un om care vrea sa daruiasca intr-adevar este cel care nu s elauda cu darurile sale. lucru pe care becali nu il stie. Intrebarea ar fi cum a facut becali toti banii sai? dar asta e un alt subiect.Romanilor, nu mai fiti asa naivi! ce trebuie sa vi se mai intample pt a va deschide ochii?

  23. Daca nu mai vrei sa-mi spun parerea , spune-mi si ma conformez.
    Te salutant !

  24. In sfarsit,il aud si eu vorbind pe Florin Calinescu,si zau ca le spune bine.Cred ca ar fi un potential invitat diseara, la Sinteza.
    Dupa mine,in ultimele emisiuni de la Sinteza, Badea a aparut cam blazat, cu o expresie de lehamite !!! Il inteleg perfect.Calinescu chiar ar fi un invitat savuros si ai ce auzi de la el!

  25. @ Mircea: Vad ca insisti cu acest scenariu. Stii ceva? Am gandit si eu asa, dar mi-e oarecum incomod sa-l popularizez prea mult printre cunoscuti, sa nu para imaginatie bogata. Mai ales ca nu vreau sa-mi pierd credibilitatea.:)Pe de alta parte, nu stiu daca Basescu a dat dovada de mutari anticipate pana acum, el fiind mai degraba perceput ca mergand “la bara din fata”.
    Oricum, tot mi se va parea plauzibil, pana la proba contrarie.

  26. Catalina cum sa nu stranga Eba semnaturile ca doara ii semnaram si noi”dusmanii de clasa”pt candidatura.pe de alta parte au avut sarcini precise in partid.spre exemplu nepotu-meu baiatul lui vara-mea a primit sarcina precisa sa stranga 200 de semnaturi.asa ca ia gandeste-te putzin la armata de pedelei cum se achitara ei de sarcini.o sa-i vad in vara pe pedelisti cum o sa dea din coltz in coltz cu stampila (oare sa pun pe lista partidului sau pe Eba).ce distractie ce misto vorba lui Victor.iar daca intra mare paguba la 35 de parlamentari si asa jumate sunt de tata groaza.asa ca ce am avut si ce am pierdut.da macar nu or mai merge atatiz\a pedelisti la bruxels daca nu facea desteapta asta miscarea care a facut-o..io ma astept sa renuntze chiar inainte de a depune candidatura.

  27. @Marius :Ministrul Predoiu raspunde asa: intrati pe siteul Ministerului si veti gasi o rubrica despre subiect. Scurt, cu sictir ca toti ajunsii.
    Numai ca asta nu spune : mai du-te daracului sau daca te prind te bat. Bine ca are site unde sa se defuleze toti prostii, ca tot nu le da nici o atentie. Ati inteles, caraghiosilor?!

  28. Cu dl.Mircea Basescu nu cred ca se va intampla nimic, poate inafara de faptul ca ce a spus va ajunge rington pe telefoane.

  29. Eu nu pot sa nu ma gandesc cum o fi sa faci parte din sistemul judecatoresc.Oare toti sa fie unsi cu toate alifiile,cum se zice?Oameni cinstiti,cu constiinta,sa nu mai existe?Iar daca exista,sincer n-as vrea sa fiu in pielea lor.E ca la Apocalipsa,vai de cei care se vor gasi in viata in zilele acelea!Amin!

  30. Sa fie o coincidenta faptul ca imediat dupa plecarea lui Zeus la summit a aparut la TV presedintele PSD?

  31. Judecatori si procurori corecti sunt in tara asta.. putini dar sunt. Din pacate sunt repartizati la Parchete si Judecatorii precum Jimbolia sau Hirlau si niciodata mai mult de 1, ca nu cumva sa faca cuib. De promovat oameni curati nu cred ca putem vorbi vreodata in tara asta.. indiferent de domeniul de activitate..

  32. Pentru mine faptul asta cu arestarea lui G. Becali pe langa cazul in sine dpdv juridic, pe care il comenteaza mai bine cei cu pregatire juridica, imi demonstreza un singur lucru important: ca exista in continuare un TABLOU DE COMANDA cu niste BUTOANE pe el, care este folosit de “SISTEM” cum vrea el si cand “vrea muschii lui”.
    Si asta ma enerveaza la culme pentru ca oricine poate intra in vizorul acestui mecanism, indiferent de locul si pozitia sociala pe care se situeaza.
    Chiar daca esti un ins cuminte si la locul lui la un moment dat in viata te poti lovi de un individ cu relatii si influente, care odata puse in miscare te pot zdrobi indiferent daca ai sau nu dreptate. SI NEPUTINTA DOARE!

  33. am urmarit imaginile cu becali si cei trei in momentul in care erau “retinuti” , remarcati ca unul dintre ei cel cu tricou negru ,dungi albe pe mana se saluta cu un alt personaj din anturajul lui becali , iar unul dintre ei are o atitudine de “iuda” este cel din partea dreapta jos . destul de curios , nu cred ca asa arata trei persoane sechestrate. !!!!!

  34. Pe toate posturile tv au dat navala, in apararea lui Gigi, o multime de milionari in euro. Daca ma arestau pe mine oare se deranjau F.Calinescu sau M.Voicu sa-mi sustina cauza cu atata vehementa ?

  35. @Sergiu: Lasind deoparte faptul ca nu exista un DOMN M.B. – ci un MITOCAN dovedit in public – eu unul nici nu as vrea sa i se intimple ceva ! Prefer sa traiasca pe propria-i pielicica tot cosmarul atitor nedreptatiti din tara asta.
    Ceea ce pingelica a ratat pe nedrept …

  36. Sper ca in curind sa ajunga colegi de celula cu Jiji si gaozul de la Cotroceni impreuna cu gaozila ala de fras-u.Apropo gaozila chiar seamana cu inaintasul lui,nea Hitler,daca isi taie din flocii de sub nanau.

  37. Va mai aduceti aminte ca in campania pt primarii Murgeanu era in legatura cu un interlop din clanul Geamanu ca sa ii “aranjeze” voturile?
    Oare Portocalii lucreaza cu clanurile pt a le inchide gura “dusmanilor”? Se stie de pe timpuri ca militienii aveau retele de interlopi cu care conlucrau, spunindu-se pe vremea aia ca “asa se stapineste fenomenul infractional”. Ceea ce se intimpla azi cu Becali e continuarea acelorasi metode. E o retea: infractori, militieni, procurori si judecatori. Deasupra lor sta Papusarul, Omul Suprem, Zeus.
    Ar fi timpul ca tulusii, ciocanii si futilestii sa-si dea demisia. Si daca se poate, dati in presa numele procurorilor si al judecatoarei care instrumenteaza cazul Becali. Si a judecatorilor care din 2000 incoa judeca noaptea. Sa vedem in 2009 unde au ajuns.

  38. “Sta Becali in Jacuzzi cu Puiu Popoviciu. Sampanie…caviar..femei…
    – Puiule, tu cati bodyguarzi ai?
    – Unshpe, Gigi. Tu?
    – Tot unshpe. Bagam un fotbal?”

  39. Cand se bat serviciile secrete intre ele e greu sa intelegi ceva de pe margine.
    Asta sper ca e ultima zvacnire a celulei KGB-iste facuta de Gelu Voican in 1990 – UM0215.

  40. @cei care spun că nea Jiji n-are cultură. De acord cu D-voastră, da’ singurul său păcat e că nu şi-a făcut şcoalele la timp. După asta şi-a dat şi singur (sau convins de alţii) seama că şcoalele e bune la ceva. Ştiu că a făcut un liceu, da’ nu ştiu dacă a şi absolvit şi facultatea de Drept, de care menţiona ceva în cursul alegerilor din 2000.
    @cei care folosesc apelativul “cioban”. Da’ cuvintele strungar, ferzor, ziarist, intelecual, etc. o fi mai “nobile”, că tot ocupaţii ale oamenilior se numesc.
    Despre fondul problemei.
    Povestea e cusută cu aţă albă, şi autorităţile vor să-şi arate muşchii la teveu. O repet, nea Jiji poate că nu-i tocma’ cult în cap, da’ nici atât de prost nu poa’ să fie, să se bage-n mizerii de tipu’ ăsta. E făcătură până-n pânzele albe. De ce? Pentru că se judecă cu măsuri diferite, în cazul său comparativ cu unele cazuri similare.
    Da’ pentru a vă linişti, nu mi-i drag nea Jiji, pentru aceleaşi motive pentru care nu-l îndrăgesc nici alţii.

  41. Domnule Ciutacu,

    Dupa cum merg lucrurile in aceasta tara parca incepe sa-ti fie teama , ca simplu cetatean ,sa-ti mai exprimi gandurile.
    Departe de mine gandul de a fi simpatizant al lui Becali.
    Ca personaj mi-e simpatic si amuzant prin felul de a se comporta.
    Ca om de afaceri,iar mi-e simpatic pentru ca lucreaza la vedere.Isi arata propri bani din buzunar,oile si vaca, investeste atat in interesul public (vezi casele construite pentru sinistrati, plata datoriilor la curent pentru amaratii din Ferentari), cat si in interes personal(palatul din Pipera , Mercedesul- care nu-i o tabla cum spunea un deontolog la Realitatea, Maybach-ul).Legal , a angajat garda personala care sa-i apere si protejeze bunurile si familia. Orice om care isi justifica necesiatea unei garzi personale, fie el presedinte, om de afaceri, procuror chiar avocat are tot dreptul sa-i ceara acesteia sa-l apere.Ce vedeti voi rau si ilegal in acest caz?
    A fugit Gigi dupa hoti? Nu.Le-a cerut bodiguarzilor sa-l apere si sa-i recupereze masina furata din fata casei lui? Da.
    Becali cu toate pacatele lui stie bine cum trebuie sa procedeze in aceasta tara. Daca a ajuns la acest nivel de bunastare stie bine cum sa procedeze sa ramana in top ,in felul lui caracteristic.Ma intreb daca presedintelui ii s-ar fi furat masina lui personala din curtea casei si sub ochii SPP ului( tot garda de corp este si mai mult platita din banii nostri), primul lucru ar fi fost sa sune la 112?
    Parca il aud:”Bai militienilor,mi-au furat masina. S-o scoateti de unde stiti ca altfel va trimit la DNA cu tot cu interlopii vostri turnatori.”
    Altii mai saracuti si fara garda de corp si-ar lua pistol sa-si faca dreptate singuri , dar simtul lor civic le spune ca leagea e lege pentru toti si trebuie aplicata.Ei mai au si o alta solutie: sa plece din tara.
    Oricum Becali i-a prins pe hoti si a aflat cine ii sunt stapanii.In loc sa-i dea pe mana Politiei i-a dus la carciuma sa-i avertizeze ca niciodata sa mai fure de la macedoni.
    Mai fratilor , chiar asa de orbi sunteti? Clanul Geamanul care i-a furat masina lui Gigi este cotizant la politie, iar politia este a cui stiti voi ca este.Ce aveti fratilor cu ei? Altfel cum credeti ca politia poate sa-i scape pe interlopi de ani grei de puscarie daca nu sunt si turnatori?
    Din pacate lui Gigi ii se potriveste vorba: Gura bate fundul. Ramane de vazut atitudinea lui Becali dupa eliberare indiferent cand si in ce conditii va fi sa fie.
    Fratilor,sunt mult mai multe lucruri importante de luat in seama in loc sa stam ore intregii in talk show-uri cu subiectul Gigi. Se apropie alegerile europarlamentare,potlogariile clanului Basescu sunt date uitarii,summitul de la Londra a fost in treacat presentat.Traim in Europa anului 2009 cand tarile bogate imprumuta FMI ul cu 1000 miliarde de dolari ca sa ajute tarile aflate in criza economica,juridica,financiara, de rinichi daca vreti , cum este si Romania, etc).Ati uitat ca de la 1 Aprilie platim mai mult la medicamente, mancare, mai multe taxe etc.si asta datorita masurilor guvernului promise FMI-ului?
    Noi ii purtam de grija lui Becali, pentru ca circul asta ni se ofera la televizor.O sa ne trezim curand ca nu Gigi ne conduce si nu datorita lui n-o sa mai avem ce manca.Ar trebui in fiecare dimineata sa va trezi-ti cantand imnul Romaniei: Desteapta-te romane!

  42. Lucrurile merg cum merg, justitia merge cum merge, dar unde e spiritul crestin a lui Jiji?
    El a vrut sa nu pateasca nimeni nimic, asa i-a lasat sa plece pe hoti sa poata sa fure de la altii, care nu o sa poata sa sune pe cineva si sa vina masina.
    Sunt curios cui a facut jiji un bine daca i-a lasat sa plece pe hoti?

  43. TERORISTUL CU SHLAPI DIN AUGUST 2006 ,O PERDEA DE FUM DEALTFEL, E AZI TERORISTUL IN PAPUCI DE CASA, BECALI!!!!

  44. Cum spunea şi Călinescu azi, Becali e doar un analfabet, un snob, un om “simplu”, care are un singur păcat: prea mulţi bani faţă de neuroni!
    De aici la a-l aresta pentru “sechestrare” de persoane după două luni de la autodenunţul lui public, apărut la toate teveurile, e drum lung.
    Becali era maimuţoiul de serviciu, o persoană pe care puţini o mai băgau în seamă.
    Încep să mă gândesc dacă nu s-a autoarestat ca să mai iasă din anonimatul care-l roade. Obişnuit cu apariţile la teveu şi cu aerele pe care avea ocazia să şi le dea, n-ar fi exclus să se fi gândit la o diversiune. Poate chiar una cu dublu scop: cel spus mai sus şi cel arătat mai înainte pe blog (de a ne prosti pe noi şi de a scoate din capul de afiş familia Băsescu).
    Nu prea-l plâng pe Becali, mai degrabă pe noi că pierdem timpul cu scenariile astea rutinoase.

    P.S. Domnule Ciutacu, am înţeles de pe net că domnul Crin Antonescu nu are blog. Poate-i comunicaţi dv. că oamenii îl vor aicişea…

  45. As mai vrea sa spun ca daca esti mai atent, Gigi se dovedeste mult mai destept decat clanul Basescu in a-si demonstra bunastarea.
    Pe cand Gigi iti arata cu dezinvoltura si fara balbaieli ca are bani si ce poate face cu ei, ceilalti isi ies din fire , ameninta sau pedepsi
    pe toti aceia ce-si baga nasul in mizeriile lor. Prosti mai suntem ca nu intelegem ca bani lor vin din vanzari anterioare si viitoare, asa cum Mircea Basescu ii are din vanzarea piersicilor ce se vor coace la vara.Parca il vad pe domnul Ciuvica stand pe marginea locului de vecii si infulecand din piersica. Puschea pe limba!Imi cer scuze!

  46. ma gandeam azi.. ca l-as alege pe Crin Antonescu..daca ar vrea si el sa fie presedintele Romaniei..dar din cate il vad eu nu prea este entuziast..si-l cam freaca niste ganduri de neputinta.. ori un om complexat si fricos.. care nu prea este sigur de capacitatile sale.. nu prea are ce cauta in fruntea Romaniei .. avea dreptate Stan cand zicea ca o sa-l coste enorm acea afirmatie facut..
    De ce sa-l obligam pe om.. el zice ca vrea sa scoata la peste 20% PNL-ul , asta este telul lui?.. sa fie sanatos .. eu vreau un om cu teluri mai inalte la conducerea tarii unde traiesc
    Patria mea.. nu am mai auzit de foarte mult timp acest cuvant care suna asa de bine.
    Tricolorul trebuie sa-l fluture un om sigur.. care sa nu se clinteasca la presiuni.
    Poate isi schimba radical discursul.. si-i mai acord o sansa.

  47. Domnilor, de ce va este frica de dictatura “caraghiosului”?? Vrea Basescu dictatura, in cel de-al doilea mandat, foarte bine,traiasca Belarusul!! Care este problema ?? Haide-ti sa vedem citeva din avantajele si dezavantajele acestei manevre politice :
    1.Dictatura portocalie va aduna toti oportunistii si pupicuristii ,doritorii de ciolan, in tabara PDL-ului.Ia ginditi-va, toate “zoaiele” politicii romanesti actuale, adunate sub un sigur acoperis.Astfel, s-ar mai curata si partidele celelalte de oportunisti.Mai mult, in lupta cu dictatura s-ar putea selectiona in opozitie oameni de caracter, dispusi sa se sacrifice pentru binele general,inlaturarea dictaturii.
    2.Poporul, acum divizat si scirbit de politica, se va “uni” in fata dusmanului comun, ciuma portocalie.Natia romana va realiza ca : Ceausescu si familia lui au scris un “abecedar de ticalosie” pe linga Basescu si familia lui care, dau semne clare, ca pot scrie un “tratat de referinta”,in timp record.
    3.Gasca lichelelor profituare de “cascaval”prezenta se va imulti si bate pe “ciolane” cu toate mijloacele,care mai de care lingind mina stapinului.
    4.Celelalte lichele care s-au opus lui Basescu, oligarhi,moguli,etc. vor infunda puscariile, cea ce este salutar si, ar fi trebuit demult sa se intimple.
    5.Parlamentul asta impotent, uninomina va fi inlocuit cu o ceata parlamentara ad-hoc, preasupusa , prefigurind dorintele “gindirii divinului”.
    5.Bugetul statului va fi drastic austerizat,ca sa faca loc improprietariirii basesciene. Imprumutul IMF nu se va mai derula, deoarece “omule” va deveni, dintr-o data,foarte grijuliu cu banii stapinului.
    6.Restauratia care va urma, datorita doboririi dictaturii de catre fortele politice “in unire cu poporul” va matura definitiv clanul Basescu si va aglomera puscariile cu “portocalii”, mogulii si oligarhii lor.Politica romaneasca se va curati de o buna patre din reprezentantii “sistemului ticalosit” actual fie de mina lu’Basescu fie de mina “Restauratiei”. Trebuie sa recunoasteti ca numai o dictatura urmata de o restauratie poate sa mature “sistemul ticalosit”, facind loc Romaniei unui nou inceput.
    Dezavantajele…, ar fi ca pentru o perioada ar disparea “sticla noastra preferata” si ziarele de opozitie,in rest, internetul va supravietui. Domnii jurnalisti de la antena3 le vom arunca chiftele cu prastia dar, cura de slabire (mai ales domnului gras) le va prinde bine la sanatatea fizica si mentala.
    Luind in considerare cele de mai sus, nu vad de ce atita lamentare: “vai dictatura”!!.Trebuie sa trecem prin boala ca sa ne facem bine!!!

  48. Gigi este o victima.Cineva din sistem vrea multi bani de el sa il faca scapat ca doar e campanie electorala ce naiba.Daca il umflau pentru manarii cu terenuri sau evaziune fiscala ,dovedita, nu era nici o problema.Si eu as proceda la fel sa imi recuperez un bun furat.Ce politie ? cate masini furate au fost gasite?Retineti ca masina avea deja numere de germania si in mod sigur nu ar mai fi fost gasita niciodata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.