Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > 112

Similar Posts

152 thoughts on “112

  1. pe mine cel mai tare ma uimeste naivitatea oamenilor care viziteaza acest blog (si nu numai, pt ca fiecare pare sa fie reprezentativ pt un segment al populatiei). ceea ce uimeste este asocierea unui astfel de comportament cu presedintele romaniei, cand de fapt uimitoare este asocierea lui Basescu si a clanului, familiei, cercului lui (sau cum vreti sa le ziceti) cu functiile statului, cu niste pozitii care ar trebui sa implice demnitate, logica, fluenta discursului, etc!! asta mi se pare uluitor. Ceea ce au reusit pedeleii sa faca este sa DENATUREZE infiorator semnificatiile acestor functii. mult mai mult decat predecesorii lor. asta ar trebui sa ridice mari semne de intrebare, si aici ii dau dreptate domnului Teodorescu. ideea de a accede la o functie de inalt demnitar al statului, intr-o mentalitate normala, trebuie sa fie asociata unor CALITATI ale celui care accede – omul ala are ceva, niste cunostiinte, un background, ceva. la noi nu exista asa ceva, acest mit a fost daramat complet. nici macar de shmecherie nu este vorba, fiindca smecheria se invata frecventand niste cercuri, nu poate fi considerata un atribut intelectual din nascare al celui care ajunge smecher. nu te nasti smecher. in realitate, la fel ca tote lucrurile din romania, a fi sau nu shmecher este o chestiune de noroc, de nimereala, de a fi omul potrivit la locul potrivit. normal ca in baza unor predispozitii, sa zice, caracteriale ajung acesti oameni sa fie smecheri. dar aceste predispozitii nu au nici o legatura reala cu pozitiile pe care, prin smecheria lor, le obtin in societatea romaneasca. totul este intamplator, tine de bafta acestor smecheri. Ca Boc sunt sute, MII de omeni, posibile doamne Udrea la fel, M. Basescu este o nulitate inlocuibila cu o suta de mii de alte nulitati. este un joc in care piesele pot fi inlocuite fara a se schimba in vreun fel starea de fapt. imi este greu sa ii consider pe acesti oameni ca indivizi de sine statatori, ci mai degraba reprezentanti ai unui fenomen, ca produsul unor conditii. “Serviciile” ii imping in fata pentru ca au fost la indemana, s-a intamplat sa fie acolo, nu pentru ceea ce sunt ei de fapt. in realitate sunt, cum am mai spus, niste nulitati, cum s-a spus si la Antena 3, niste oameni de foarte joasa spetza, ce nu este clar? Ce este uimitor? Ne mai uimeste ca sunt de joasa spetza? Sistemul functioneaza astfel de la sine, printr-o inlocuire la infinit a unui minsitru cu altul, a unui premier cu altul si tot asa. ca este de la X sau Y partid este irelevant, in esenta acesti oameni sunt egali intre ei si egali cu zero. Se inlocuiesc oamenii unuia cu oamenii altuia. Este un principiu simplu, fundamental al unui astfel de sistem care isi asigura astfel trainicia.
    Discernamantul, bunul simt, coerenta, discursivitatea, acestea sunt atribute pe care niste nulitati nu le pot avea. Iar triumful suprem al lor asupra noastra este ca ei au pretentia de a si le asuma fara sa le aiba (datorita functiilor pe care le ocupa) si de a le denatura sensurile in constiinta noastra.

  2. chiar imi este mila de Domnul Becali, el este singurul care l-am auzit spunand ca nu ar avea curajul sa priveze pe cineva de libertate. Se vor limpezi apele usor si sa speram ca adearul va iesi la suprafata.

  3. In alta ordine de idei, domnule Ciutacu, as dori sa-i transmit(etzi) astfel domnului Bogdan Teodorescu faptul ca m-a impresionat pana la lacrimi in emisiunea lui Gadea de aseara (eu am vizionat-o in reluare pe la 2 noaptea), pentru ca am vazut in dansul o revolta viscerala. Ii impartasesc panica, oroarea in a accepta o realitate care contravine principiilor elementare ale unei mentalitati normale. Majoritatea celor care inteleg ce se petrece in tara asta sunt intr-adevar deziluzionati intr-un mod prea profund pentru a mai reactiona, poate in masura in care este si domnul Badea. Eu cred sincer ca trebuie sa ne revoltam, chiar daca initial la un nivel intim, aparent nesemnificativ. Mai mult, trebuie salutate orice eforturi de a populariza o astfel de mentalitate, iar cei care se afla in pozitia de a putea face acest lucru sunt foarte valorosi. Nu sunt niste caraghiosi pentru mine, si nu cred ca sunt singura care observa lucrul acesta. Atata timp cat in societatea civila mai exista imagini care sa reflecte o pozitie fireasca vis a vis de aberatia in care traim, merita incurajate, chiar si pe aceasta cale. Cei 10, 15, 20, 100 de insi de care vorbea domnul Teodorescu merita incurajati. Normalitatea, macar la nivel de concept, trebuie inoculata cumva poporului roman. Singurele variante ar fi sa devenim ignoranti, sau “sa abandonam vasul” luand cu noi povara de a ne fi nascut in Romania, deci cu un fel de handicap.
    Cred ca ar trebui sa ma opresc, am impresia ca discursul meu a inceput sa sune un pic revolutionar. 

  4. Bogdan Teodorescu a fost magistral in seara asta.
    Leve le chapeau! Toata emisiunea a fost buna , dar el a fost extrem de articulat la subiect si la obiect.
    Intr-adevar: cum de-am ajuns asa? Si , din pacate , ne afundam din ce in ce mai mult.
    Int-adevar: foarte putini isi pun intrebarea asta!

  5. Diversiunile sunt destul de străvezii, dar contează mai puţin cine comandă.
    Ceea ce este deosebit de grav este că ăştia au început să se bată prin intermediul poliţiei şi parchetului. Se arestează unii pe alţii în funcţie de marionetele pe care le au în aceste instituţii.Scena seamană cu un război între bande mafiote rivale, care se desfăşoară inclusiv prin instituţiile care ar trebui să apere legalitatea.
    Asta înseamnă că statul român nu mai există.
    Nici până acum nu era mare lucru de capul lui, dar acum s-a renunţat şi la aparenţe.
    De acum încolo,să ne ajute Dumnezeu, că altcineva nu mai are cine.

  6. Ce ocazie pierduta! nimeni n-a vrut sa parieze ieri cu mine ca Gigi&co or sa ramana la beci.
    Circ avem, acum cu painea o sa fie mai greu.

  7. 0 comentarii.Cred ca nici nu mai avem ce comenta.Lucrurile au scapat de sub control si ne indreptam cu pasi sprintari spre o dictatura militara usr machiata avand in frunte un brav comandant de vas.In orice stat civilizat, cu o democratie consolidata ,vorba d-lui Stan,presedintele si-ar fi dat demult demisia.Si nu am auzit pe nimeni pana acum sa ceara demisiile ministrilor de justitie si de interne pentru abuzurile de pana acum.Ne dam toti cu parerea si comentam un meci bun pentru unii,prost pentru altii si nu realizam ca indiferent de partea cui suntem se marcheaza de fapt in propria noastra poarta,iar meciul cu viitorul de fapt l-am pierdut.

  8. Pentru ce este retinut Becali? Pentru “lipsire de libertate”.
    Avem declaratiile alora si atat.
    Insa! In cazul Costel Iancu, sef la ANIF din partea PDL, cunoscut ca “Dom’ Costel”, unde, pe langa declaratia omului, mai exista si proba foto cu amaratul ala legat cu lantul, n-a venit niciun mascat sa-l ridice si nici nu s-a cerut mandat de retinere de 29 de zile!
    Pentru toti cei carora asta nu miroase a facatura, recomand Olynth. Cica ajuta.

  9. Trebuia adaugat aici si un link catre serialul cu un episod si mult mai scurt intitulat “Aventurile lui dom’ Costel”, mare mahar PD-L de etnie rroma, care a sechestrat si TORTURAT mai multe persoane in fascinanta Republica Dolj si nu a stat in arest nici macar 29 de secunde, ba chiar a fost recompensat cu un grad se secretar de stat sau cam asa ceva.
    Nu sunt mare fan Gigi Becali si sunt sigur ca putea fi arestat pentru alte potlogarii. Tocmai pe asta cu auto-recuperarea masinii au gasit-o vajnicii aparatori ai legii? Pai scandalagii de la Mall si alti pistolari autohtoni de ce sunt judecati in libertate?
    Probabil arestarea preventiva va fi anulata la recurs pentru ca Gigi face “show” si este mai util in afara pentru distragearea atentiei decat la racoare unde nu poate fi auzit.

  10. Hai sa va zic ceva,dincolo de desfasurarea fara precedent de forte in cadrul tuturor sectoarelor si segmentelor din cadrul Politiei exista si o mare dreptate care se face in acest moment.Divinitatea I-a dat-o peste bot ciobanului pentru modul in care intelege sa se dea mare in fatza camerelor,pt fanfaronada fara limite de care da dovada.Daca in seara aia tacea dracului si nu mai dadea atatea amanunte la tv cu referire la furtul si recuperarea masinii azi papagalii astia din militie si procuratura nu aveau ce sa mai dea pe goarna.Toata tara stia de atunci ce-a facut asa ca instrumentarea acestei facaturi in scopul scoaterii imbuibarii nerusinate a familiei presedintelui de pe agenda publica a fost floare la ureche.

  11. Va urmaream aseara cand spuneati ca intamplarea cu becali este doar o perdea de fum pentru a acoperi scandalurile familiei basescu. Desi nu va contrazic, nu sunt nici total de acord. Mai degraba cred ca familia basescu este un beneficiar colateral. Tot circul ce becali este de fapt o perdea de fum peste lucruri mult mai grave.. Sa vedem daca o sa verifice cineva ce hotarari de guvern s-au luat in ultimele zile sau ce acte normative s-au adoptat in parlament.. Iti garantez ca o sa fiti surprinsi de ceea ce ati putea descoperi

  12. Privind din avion situatia,
    singura concluzie pe care trebuie s-o tragem
    si pe care merita s-o amplificam pana o ia Dobitocu’ razna
    suna in felul urmator:

    Amploarea data evenimentelor colaterale/inventate
    masoara amploarea ilegalitatilor familiei Basescu.

  13. La Bogdan Teodorescu iti vine sa iei notite, sunt de acord cu tot ce au spus comentatorii de mai sus. Ca se coace deja o dictatura in toata regula, o dictatura care (daca nenorocitul ala complet etilizat va mai prinde un mandat de presedinte) va face urgie si ne va arunca inapoi cu 20 de ani, asta e limpede ca lumina zilei. Dramatic si uluitor este ca majoritatea oamenilor nici nu mai simt pericolul, ciocanelul care loveste genunchiul nu mai trezeste nici un reflex, nervul, reactia nervoasa a romanului este pur si simplu paralizata. Basescu, la fel ca si Ceausescu acum 25 de ani, poate sa infiinteze si lagare de concentrare, nu va provoca nici un fel de neliniste. Bogdan Teodorescu spunea ca, in afara catorva ziaristi, nimeni nu se mai revolta. Da, si asta pentru ca revolta si opozitia ar fi trebuit sa apara la fiecare gest al descreieratului de la Cotroceni: la instalarea Laurei Kovesi (si la felul complet abuziv in care conduce procuratura), la desemnarea lui Daniel Morar in fruntea DNA-ului si asa mai departe. Asa cum, in timpul lui Nastase, opozitia lua foc la tot ce facea procurorul general de atunci (Ilie Botos) si ii cerea demisia zilnic, asa ar fi trebuit sa se intample si acum. Dar in conditiile in care nimeni nu comenteaza absurditatea prezentei acelor 2 momai in fruntea procuraturii, ce sa ne mai mire ca mandatele de arestare venite de la Cotroceni sunt puse in executare imediat ? Dictatura, asa cum a demonstrat si Ceausescu, se instaleaza treptat, nu dintr-o data; actioneaza precum picatura chinezeasca. Si asta e doar inceputul, teama mi-e ca vor veni iarasi vremuri grele pentru tara asta…

  14. Dl. Ciutacu am tot respectul pentru dumneavoastra dar nu mai aparati domnule un infractor, o persoana lipita de un minimum de cultura.
    Va urmaresc in acest moment pe Antena 3 si nu-mi vine sa cred ca o persoana ca dvs. aparati un infractor ca Becali. Domnule a furat cat nu a furat nimeni in Romania, a conrupt inalti functionari ai statului pentru a putea pune mana pe vaste terenuri, a inselat oameni batrani furandu-le actele prin gorilele lor, etc.
    Va pot pune la dispozitie o intreaga serie de documente din care rezulta grozaviile facute de G.Becali si acolitii lui.

  15. Mare circ si cu astia … nu mai poate lumea sa se uite la o telenovela ca peste tot dai de GIGI 🙂

  16. @Mis21: nu apar nici un infractor, ci niste principii. daca a corupt si a furat, sa-l condamne instanta de judecata pe baza de probe, nu de perceptii.

  17. nu vreau sa reiau problema cu domn’ costel, care este perfect subliniata de cei ce au scris mai sus. insa, exista o eroare juridica, cel putin de procedura: un individ este acuzat de ceva. procedural, intervine prezumtia de nevinovatie, chiar si in cazul lui becali. daca de la data in care s-a infaptuit acel fapt si pana azi, cand se da cercetare in stare de arest, nu s-au mai produs incidente care sa ii faca pe judecatori sa decidas ca este pericol social, acuzatul se judeca in stare de libertate, cu atat mai mult cat anterior perioadei de la inceputul anului cand se presupune ca s-a infaptuit acel lucru, oaia suprema nu mai fusese acuzata de asa ceva.

  18. Domnule Ciutacu vad ca inversati logica lucrurilor.Emiterea citatiei cu aducere,retinerea pe 24 0re,solicitarea mandatului de arestare preventiva sunt apanajul exclusiv al procurorului.Nu vad atunci cum Tutilescu a trimis trupele speciale din initiativa lui si cum prin acest dosar vrea sa-si mentina scaunul.Chiar sunteti convins ca Becali si gorilele lui sunt nevinovate? Infractiunea care i s-a retinut nu are nevoie ca si conditie de nici o plingere prealabila,de nici o cercetare paralela in alt dosar( cel cu furtul de masina ).In emisiunea sinteza zilei domnul Stan a a avut cea mai slaba prestatie si batea cimpii cu gratie.Comentarea sistemului juridic si bancar nu sunt punctele lui forte.Sa ramina la politica interna si externa fiindca aici se pricepe.Comentarea art.148 din c.p.p.a fost jalnica si dovedeste ca dl.Stan este total pe dinafara.Apropo-Gigi a primit 2 citatii scrise sa se prezinte inainte cu mult timp.Urmarirea penala a inceput in acest dosar in luna februarie 2009.Acum au decis procurorii sa actioneze.Nu fiti si dvs. printre cei care-l sustin pe acest cancer al societatii romanesti.

  19. Am o singura problema legata de acest caz: raspunde cineva (CSM, dl Predoiu…cineva…) pt ca niste procurori shmecheri si care se cred niste dumnezei pe pamant nu permit avocatilor accesul la actele din dosar in conditiile in care se judeca libertatea unui om? ce sanse as avea eu intr-o situatie similara sau milioane de “fraieri” ca mine? cat de retardat ar tb sa fiu sa cred ca acei procurori si nu numai ei sunt “in slujba mea”?…atat…n-am nici o problema cu dl Becali…daca a gresit sa plateasca, dar nu sa fie inchis doar pentru a arata ca unii POT…si AU CU CE!!!

  20. By the way, tocmai mi-am amintit de niste doamne
    tare patimase, reprezentante ale justitiei din tara asta,
    invitate la emisiunea lui Gadea pe tema detinutilor
    eliberati pe baza de durere de cap,
    niste doamne care povesteau despre dovezi,
    despre prezumtii de nevinovatie, drepturile individului etc.
    Tare-as vrea sa le aud parerea in legatura cu procedurile
    in cazul Becali. Poate le mai invita o data Gadea.

  21. Pana la urma aici nu e vorba de Becalli, chiar nu conteaza numele cetateanului. Este un abuz grosolan. Cum e posibil ca abia dupa 3 luni sa se autosesizeze organul? Cat de tampiti ne cred acesti sclavi politici? Sper ca dupa ce isi va incheia zeus mandatul(altul nu va mai apuca) sa se autosesizeze organul si in dosarul flota, iar statul francez sa se autosesizeze si el vis-a-vis de incendiul din portul Rouen in urma declaratiilor(autodenuntz) pe care le-a facut micul piroman.

  22. 1 la mana, nu inteleg implicarea fratelui presedintelui, sau chiar a ultimului, in aceasta treaba.
    2 fapta de care este acuzat becali este deosebit de grava, si probabil ca exista probe in acest sens.
    3 are un avocat serios(mateut) care a fost destul de circumspect, si unul de fitze(dancu) care tipa ca nu exista probe, eu zic sa-l ascultam pe primul.

  23. @santinela: eu cred ca Tutilescu i-a stimulat pe hoti sa se declare vatamati. nu dorm mai bine sau mai rau cu Gigi arestat; doar mai putin…

  24. tot ce am inteles eu din ce i se intampla lui gigi becali ar fi :daca vad o talharie pe strada si as putea interveni si imobiliza infractorul,nu o voi face pentru a nu fi acuzat de acesta ca l-am sechestrat ca mai apoi sa fac eu puscarie,in concluzie HOTII+POLITIA=LOVE,sau corb la corb nu-si scoate ochiul.

  25. referitor la retinerea lui gigi becali pentru 29 de zile sunt doua probleme pe care eu personal nu le gasesc logica:
    1. din anturajul pe care l-am avut stiu sigur ca nici un infractor prins in fapt si care a fost agresat fizic nu pleaca sa-scoata certificat medico-legal mai ales cand a cazut la “pace cu partea vatamata”
    2.verificati jurnalistic legatura dintre cei trei infractori si organele care au dispus retinerea lui becali . vor fi mari surprize .

  26. Acum mi-am revenit si te salut.Iti doresc si azi o prestatie la fel de buna pe sticla.

  27. Bai Victore,aveti grija cu PANARAMA asta din fruntea tarii,dati o jos ca ne face de rusine(s o aresteze pe fica sa cu PIJOU cu tot)

  28. Diversiune sau nu, ordin de sus sau initiativa a Parchetului, asta e greu de spus. Pot sa spun doar ca Gigi are prieteni neinspirati. D.Diaconescu & Vadim au facut ce i-a taiat pe ei capul, ca doar nu libertatea lor era in joc. Agresivitatea lui Giovanni Becali si a sustinatorii lui Gigi adunati in jurul judecatoriei iar a fost o greseala pentru ca au probat exact temerile anchetatorilor. Parerea mea e ca fara aceste excese, Gigi si oamenii lui erau acum judecati in libertate.

  29. toate posturile TV invoca vicii de procedura atat in retinerea cat si la arestarea pe 29 zile,modul cum a fost instrumentat dosarul si de cum a fost permis(sau nu) accesul apararii la asa zisele probe invocate de catre procurori.Ne pierdem in amanunte.Daca te uiti din unghiul optim tocmai asta ai sa vezi,ca toate aceste componente dau in final o mare procedura.Procedura Zero a Politiei Politice. Li s-a dat verdele sa calce totul in picioare frizand uneori chiar ridicolul(vezi acele prelevari de probe de catre criminalistii lui peste).Putea Puiu Popoviciu,rivalul de afaceri sa urneasca o asemenea masinarie infernala ? Niciodata,pana la un moment si eu am mers pe varianta asta dar de la un moment dat parca asistam la un alt film,unul din epoca stalinista a anilor 50.

  30. Mă uimeşte “logica” unor indivizi care postează pe aici şi se fac că nu înţeleg ce se întâmplă.
    În lumina principiilor drepturilor şi libertăţilor omului aplicate în lumea civilizată, arestarea preventivă trebuie să fie o măsură excepţională aplicabilă numai când sunt imposibile cercetarea şi judecarea în stare de libertate, fie din pricina pericolului social ridicat, fie din pricina obstrucţionării grave a justiţiei. De regulă omul trebuie cercetat şi judecat în stare de libertate şi arestat numai după ce este condamnat definitiv.
    Aceată avalanşă de arsetări la televeizor făcute în mare pripă trebuie să panicheze pe orice om care mai are o urmă de creier.
    Altfel vom ajunge să aplicăm celebrul banc sovietic:
    “În URSS există trei feluri de oamnei: unii care au fost la puşcărie, unii care sunt la puşcărie şi unii care vor fii la puşcărie.”
    Îmi vine greu să iau apărarea unui om ca Gigi Becali, dar ceea ce se întâmplă reprezintă o stupefiantă încălcare a drepturilor omului într-un stat membru UE şi nu are legătură cu nici o lege din lumea asta.

  31. Reactii de ieri si azi, de pe strada, bine inteles, despre Becali, si cum a spus si Bogdan Teodorescu, patimase:”foarte bine”,”ne sfida”,”omul potrivit la locul potrivit”, “se mai face dreptate in tara asta!”.Cand am incercat sa-i explic unuia contextul, de Mircea Becali, raspunsul a venit imediat:”Dar de ce te iei de Base, el ce a facut, a sunat el,saracu, dar cum ai vrea sa vorbeasca, daca se fura atat in tara asta…”.Iar despre casa drei notar…”doar nu te asteptai sa traiasca din salarul de presedinte… i l-a facut cineva cadou.Si te zgarii ca tu nu ai…vezi, capra veciunului”.
    Si raman si eu siderata: cum ati spus si voi aseara in emisiune:la MIrcea Basescu de ce nu s-a autosesizat politia, doar a proferat amenintari in direct.Si nu este presedinte.Sau la ei se iau toti la gramada.Sau poate peste 2,3 luni,dupa ce se fac investigatii,se vor duce sa-l salte pe fratele lu supremu.Ca de dra, sa se lege cineva, si o gaseste curata…cate acte a autentificat ea intr-o saptamana…Prigoana e in stare sa divorteze si sa se casatoreasca in fiecare zi, sa faca si donatii viitoare “Pruncul nenascut il donez partidului!”,numai sa iasa suma.

  32. cum vine chestia asta cu substituirea organului ??? ca sechestrare in carciuma nu egzista ..
    In aceasta logica, azi trebuie arestati cu mascati si catuse toti tiganii din romania care recunosc staborul tiganesc, care nu e organul cu pulan abilitat de tara lui basescu.. o tara de kkat, imputita de la capat .. nu-l sufar pe jiji, dar urasc de-a dreptul prostia si nesimtirea a ceea ce inseamna institutiile statului roman …

  33. Fiind in postul Pastelui sa adoptam formula: Stalin a inviat, Adevarat a inviat! in persoana etilistului incurabil de la Cotroceni.

  34. pentru naivi este bine de stiut ca scandalul dgipi duce la psd, iar in baneasa isi face casa, tocmai seful partidului.
    dar parca suna mai bine ca base a dat ordinul, nu, victore?

  35. Domnule Ciutacu, ma uit de doua zile la tot circul din jurul lui Becali. Sentimentul pe care il am acum este ca Romania sufera de sindromul Stockholm. Am sarit toti sa-l aparam pe Becali…Totusi, indiferent cat de mult ne-am dori sa putem sa fim si noi la fel de puternici, sa ne facem dreptate singuri, astfel de comportamente deviante conduc la anarhie. Lucru extrem de periculos prin efectele sale ulterioare. Va dau un exemplu, plecand de la principiul ca ne putem face dreptate singuri daca ne simtim lezati, furati, etc. Eu sunt ziarist de provincie si de multe ori se intampla sa scriu despre diverse personaje locale, dubioase. Ce s-ar intampla daca acestea ar considera ca le-am afectat imaginea si ar dori sa ma “judece” putin. M-ar lua niste “politisti” in portbagaj si m-ar duce in fata “judecatorului” care decide ca l-am calomniat. Ma pune sa declar ca am gresit, imi trosneste o mana si un picior si pe urma imi da bani de taxi sa plec. Poate ca intr-adevar l-am calomniat, dar va spun sincer, prefer totusi o sala de tribunal adevarata, si nu am o parere deloc buna despre justitia din Romania.

  36. ULTIMA ORA: militar mort in afghanistan! poate sunt paranoic. stanisoara la mapn. intoxicare de presa, zic eu, deoarece modul de a prezenta stirea. nu se stie din ce batalion, cum il cheama, iar daca il cheama cumva, ce daca. doi la mana: de cand au inceput teatrele de operatiune, armata romana nu a plecat de una singura la o interventie armata, deci de atac. doi la mana, trebuie intrebat: de cand se prezinta Romania si aliatii sai? sau e nato (america) si aliatii sai. din cate stiu, sua, impreuna cu aliatii au pornit un atac si nu invers!

  37. Magarii tipice numai pentru Romanica. Nicaieri in alta parte nu ati putea gasi asa ceva. Nici macar in tarile bananiere. Pai cu ce e mai rau ce a facut Gigi fata de ce a facut Adrian Iovan? Asta i-a bagat in portbagaj pe rominii aia, in timp ce dl iovan l-a bagat in mormint. Or dl Iovan nu imi aduc aminte sa fi stat nici macar 24 ore la sectie, desi era suspect de crima. Dar poate au alta scara de valori dnii procurori si judecatori iar lipsirea de libertate prezinta un grad de pericol social mai mare decit crima. Asta e, inca odata, numai la noi se poate intimpla asa ceva. Sigur ca exista resorturi ascunse, insa ma intreb daca le vom afla vreodata…

  38. am senzatia ca traiesc intr-un film. unul de proasta calitate…
    aseara, urmarindu-va, parca tot ma asteptam sa va ridice si pe voi din studio, in direct…nu m-ar mira.

  39. OPRESTE ABUZUL! Daca tot ne gasim in tara nimanui, atunci sa nu doară pe nimeni în … ce facem si cât cotizam pentru bugetul tarii nimanui. Nu-s un fan gigi becali, dar mi-e frică, ma tem ca intr-o buna zi sa nu fiu arestat pentru ca asa îi convine unui sau altuia. progigibecali. b l o g s p o t.com este primul manifest un barometru impotriva tiganiei ce a ajuns sa fie justitia si presedintia

  40. Vis-a-vis de arestarea lui Becali,
    asta se intampla doar la noi :”Justitie la televizor”, o incercare de acoperire a problemelor cu care se confrunta populatia:pierderea locurilor de munca, diminuarea substantiala a veniturilor, lipsa de siguranta….. Poate ca foarte multi dintre noi am fi procedat la fel, dar aici se interpreteaza efectul nu cauza….Vom ajunge sa nu mai ripostam la agresiuni,hotii,talharii de teama ca nu cumva stimabilii hoti sa nu se simta “lezati” si sa ne acuze.

  41. Iti dai seama ce vede omul de rand…”vezi, dom’ Basescu nu tine cont de bogati, saraci, prieteni etc…”! Asa dom’ presedinte, asa…fa curat, ca te votam!

  42. ABUZUL,vreau sa va spun ca este si in SPANIA dupa ce jegul din clanul basescu a amenintat si a adus injuri la adresa jurnalistilor ,pagina de internet la antena3 nu mai functioneza iar emisiunile de la televizor au interferente ,nu vorbesc de toata SPANIA si anume de zona CASTELLON ,pina acum o saptamana totul a fost ok ,oare e normal.

  43. In cazul domnului Gigi Becali politia s-a autosesizat si l-au arestat, dar pe acel domn de la PDL avansat de Berceanu, Costel si nu mai stiu cum, care a sechestrat persoane, fiind probe clare, politia de ce nu s-a mai sesizat?

  44. @ Mis 21, Santinela

    Am vazut ca voi ati facut o asociere intre infractor si lipsa de cultura!
    Pacat ca sunt oameni care inca mai gandesc asa, stereotipiile acestea inca mai dainuiesc in mintile noastre de comunisti…la voi infractorul e prost, deontologul este atotstiutor, profesorul de religie este sfant, preotul este trimisul lui Dumnezeu etc…!
    Treziti-va frati pionieri…Ceausescu a murit, la fel si Stalin ori Lenin…lumea trebuie privita asa cum este , fara prejudecati si fara etichetarea oamenilor dupa infatisare si cunoastere a abecedarului!
    Pentru a fii un om de valoare nu trebuie sa fii perfect, ci dimpotriva trebuie sa-ti invingi defectele…aratandu-le lumii!

  45. @ionut: fiecare-i liber sa-si scrie opiniile aici. pana la urma, dezbatem niste subiecte. nu cred ca trebuie sa cadem toti de acord intre noi.

  46. m-am uitat, de curiozitate, pe site-ul onu, nato, dar si al dep de aparare american si sa fiu al naighbii daca apare ceva legat de vreo interventie armata…daca ma insel, corectati-ma

  47. Stiu Victor dar uitandu-ma la ceeea au scris ei…nu am facut altceva decat sa le raspund cu parerea mea, bineinteles subiectiva!
    Dar e ok, am inteles opinia ta si incheiem aici subiectul pentru ca stiu ca nu facem chat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.