Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

Sorin Frunzăverde şi Darius Vâlcov au lăsat PD-L fără doi preşedinţi de organizaţii judeţene (şi, probabil, fără ele) fix înaintea localelor. Şi se lucrează intens la dislocarea lui Constantin Ostaficiuc. Plecarea primului din şir (unul dintre jupânii portocaliilor, om cu o influenţă imensă atât în interior, cât şi în exterior, artizanul alipirii la PPE), taman la PNL, cu tot cu vreo 40 de primari, e o lovitură cruntă. E mare minune dacă până la sfârşitul săptămânii nu-l umflă DNA şi nu-l desfiinţează propaganda, dar marcant e faptul că se joacă foarte tare în politica noastră. Iar de data asta nu Jucătorul e cel care a mutat, ci chiar ăla care-l enervează şi pe care-l desconsideră. Dacă-mi amintesc eu bine, Cassandrele politice tv prooroceau ruperea USL (ai cărei lideri politici sunt datori să explice, însă, propriului electorat încurajarea traseismului şi abdicarea de la principiile clamate), nu a PD-L…

UPDATE: Propaganda portocalie s-a regrupat rapid. Blogurile şi site-urile de presă sunt bântuite de mesajul standard (vag modificat) “aveam de gând să votez USL, dar mi-e scârbă că toţi sunt la fel şi încurajează traseismul politic, deci n-o mai fac”

LATE UPDATE: Absolut jalnice schelălăiturile anti-Frunzăverde ale năimiţilor deteşaţi în presă întru slava portocaliilor. Omul nu-i cu nimic mai penal, mai baron, mai detestabil, mai baron local sau mai arivist decât era cu o zi înainte.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

182 thoughts on “Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

  1. oare ce se va face acum Doamna Lavinia Sandru care acu’ cateva zile presta la microfon ‘noi,unpr-istii..slujim interesul national..’ . daca ajunge sotul la USL o s-o vedem prestand texte cu ‘noi,usl-istii’?
    Lavinia este cea mai tare politicianca ,se adapteaza la mediu inconjurator, presteaza si pe stanga si pe dreapta trotuarului politic fara probleme.

  2. Nu stiam ce sa cred cu Frunzaverde in PNL, dar dupa cum au reactionat Udrea, Boc, Preda si toti postacii din presa si de pe forumuri sigur e de bine! Poate scapam de Basescu pana la locale? Ce frumos ar fi!

    Si constat cu bucurie ca cei din USL chiar sunt motivati sa castige.

  3. Mi se pare mie sau lovitura asta data PDL-ului cu rocada lui Greenleaf este mai puternica decat se astepta orice om normal la cap?
    Pare ca degringolada PDL e pur si simplu scapata de sub control. Boc delireaza, Toader vorbeste oftand…
    Le-a dat-o sub centura rau de tot…

  4. E clar ! “Calul troian”a intrat intre zidurile USL. Stim cine e Ulise. Ponta si PSD-ul vor fi Laocoon si fii ???!!!
    Dar sarpele ? Mai biblic vorbind cred ca Frunza “foaie” verde e sarpele cu maru’ care va face pe multi dintre prezumtivii “arhangheli votanti”ai USL s-ai alunge din raiul sufletului lor.Sa dea Domnul sa nu fie asa!

  5. Am satisfactia de a vedea pedeleii facand spume la gura dupa ce au luat un pumn in moalele capului si li s-a taiat filmul.

    Am ras cu hohote cand a inceput sa povesteasca Onofrei de la Suceava despre tradarea unora si altora. De unde a picat el in PDL? Pai de la PNL. 🙂 🙂 🙂

  6. boc a fost azi napoleon de balaceanca…
    discurs de geniu manelist consumat in focurile basismului absolut, incarcerat in tenebrele spitalului nr.9, sectia evadati pe culmile tupeului de pe planeta arogantei absolute

  7. Bravo Frunzaverde! Asteptam restul provinciei PDL-iste la USL. Pentru ca toti penalii din PDL-ul de astazi ar putea fi mult mai cu succes politic anchetati in viitor ca membri ai aliantei de guvernamant urmatoare. Ar da mult mai bine si ca imagine a unei lupte anticoruptie reale. Astazi, solutie imorala, maine, carne de tun, cum ne-a invatat pe noi toti cel mai pregatit si constiincios “Profesor” de la “scoala pentru politicieni” de la originile Aliantei DA si pana in prezent.

  8. @all: ma topesc de dragul oamenilor plini de virtuti care comenteaza. si ma simt cam singurel, asa pacatos, printre ei
    @alex: daca nu aparea nimic in Jurnalul National, aveam eu o problema. daca nu-i subiect pentru Antena 3, atunci are Gadea

  9. Citez și traduc din Boc

    ”Casa părintească nu se vinde” … fără să clasifici la ”strict secret” contractul!

    Asta mi se pare cel mai important motiv de ieșit în stradă și de blestemat opoziția că nu urlă ca din gaură de șarpe! Asta mă înfurie cel mai tare. Echivalarea Boldea cu Sterling, Chevron, Roșia Poieni, Roșia Montană … și ce-or mai veni !!!!

    Ponta și Antonescu ar trebui să urle, să tune și fulgere … dar n-o simt decât formal. De fapt, nu-i doare. Și totuși, o să-i votez … cu un ultim strop de optimism vinicativ (din păcate).

  10. Ce-ar fi ca Frunzaverde sa treaca la partidul oamenilor cinstiti? Asta ar fi intr-adevar o lovitura de teatru.

  11. Este bine cu Frunzaverde in PNL, dar nu la varf.Trebue 1-2 ani ,sa faca PENITENTA, la ceace a fost/reprezentat dansul in ultimii 4 ani(cand portocalii ne-au prajit la foc mare).PDL merge pe calea sa neabatut fiindca mai are de vandut pe nimic(de fapt donat contra comisioane/parandaraturi) 2-3 resurse ale romaniei, incat dupa plecarea lor, pamantul sa ramana PARJOLIT, ca pe vremea lui Stefan Cel Mare.Opozitia nu va mai mosteni nimic ,fiindca a fost slaba ,ca dealtfel ca si noi romanii mamaligari/manelisti/ fara de minte/si fara spiritul de a-si cere/apara drepturile legale si constitutionale.

  12. Un traseist politic condus doar de interesul de a face bani peste noapte…aceasta mutare dovedeste faptul ca a fost in partid doar cu numele, urmarind de fapt altceva decat interesul partidului din care a facut parte

  13. Foarte bine ca a plecat…inseamna ca nu au avut nevoie de el…s-a pierdut o batalie ( caras-severin ) da’ nu s-a pierdut razboiul…

  14. E simplu, zic eu. USL trebuie sa castige cu orice pret. Restul?! Ete, pula…

  15. Sunt caransebesean, liberal, deci fost adversar politic a lui FV. Desi imi este greu sa accept acest compromis de a vota adversarul politic de pana acum, o voi face. Aceasta lovitura de maestru, desi nu s-a spus, apartine in viziunea mea celui mai puternic om politic din Caras-Severin, si anume lui Marcel Vela. Acesta desi a fost anuntat ca si contracandidat a lui FV(si avea sanse reale, cu totii ne bucuram ca vom avea o infruntare intre GREII judetului) a anuntat ca-si va continua proiectul, acela de a face din municipiul Caransebes cel mai frumos oras din Banat; pentru aceasta consecventa ii multumim! Deasemenea realizez, ca si colegii mei de partid, ca desi la locale am fi avut un scor f. bun si fara FV.la alegerile generale aceasta mutare a lui Marcel Vela constituie garantia ca vom scapa de Basescu si gasca lui. Va fi foarte greu sa stergem cu buretele aceste conflicte care sau acumulat de-a lungul anilor, dar atingerea acestui deziderat(jos basescu) merita orice sacrificiu. Cei doi lideri ai PNL Caras-Severin:MV si SV vor fi IMBATANBILI iar judetul nostru va reprezenta BULGARUL ce va duce la disparitia actualei puteri.

  16. Cred ca PDL-ul, va ramane doar cu “Fetele Marinarului ” …PDL a devenit un partid condus de “fetele Marinarilui”…blonde toate si pe exterior dar si in interior!
    PDL-ul este un Partid de Blonde si de Lacrimosi…cu purtatorul de cuvant neoficial “Marele BLOND”, Seby Lazaroiu!
    In PDL( Partidul Doamnelor si al Lacrimosilor),”Fetele Marinarului” cheltuiesc iar “Barbatii”lui Boc…Bocesc!!!
    Alaturi de adevaratele conducatoare : Elenea Udrea-Coco, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina, EBA, stau acum la loc de cinste: Boc- cel fara de Constitutie, Blaga –cel fara de granite, Ghe. Pinaldi- cel fara scrupule, Igas- cel fara de limba romana, Monica Macovei-cea fara de lege, Sever Cotoi- cel fara de doctrina politica, Ioan Oltean- cel fara de broasca, Radulescu –cel fara de agricultura, Funeriu –cel fara de diploma de bac, Mirecea Toader-cel fara de case, Draga Stolo-cel fara de sanatate…cu totii, vor aluneca pe patinuarul lui Scripcaru- cel fara de asfalt apoi isi vor lua Zborul spre dealurile cu OI, ajutati de aripile diafane ale lui Fluture- cel fara de pasari.
    Dar sa nu uitam ca fluturii traiesc doar O zi!!!!

  17. Cu cateva luni inainte de campanie frunzulita a vazut ca nu ii ies socotelile la caras severin cu pdl si ce a zis las ca ma duc la usl unde are sa castige mandatul si sa intre in clubul baroniilor de PSD. Cred ca e bine sa vedem cu totii ca nici in USL nu e marea cu sarea si nici nu o sa ne aduca lapte si miere cum incearca sa ne arunce in ochi la TV tot timpul.

  18. S-a mutat exact acolo unde ii este locul, in casa baronilor PSD. Sa nu uitam ca in perioada Iliescu-Nastase, s-a reinventat termenul de baron local. Dovada aceasta este si-a gasit cuibul.

  19. Politicieni la care coloana vertebrala li s-au deformat din cauza supunerii lui base cauta locusor pentru viitor.Acesti ”caini care umbla dupa os”nu trebuie acceptati in USL,tradatorii vor ramane tradatori.Antonescu da inca o data dovada ca inca nu este un politician copt ma dezamagit .

  20. Nu vi se par dubioase declaratiile lui Frunzaverde?! Parca ar spune: retrageti dosarele si raman al vostru !

  21. E uimitoare tara asta.
    Oameni care pana mai ieri votau cu ambele maini taieri de salarii…de pensii si alte legi impotriva prostimii acum sunt catalogati mai mult decat frecventabili.Oameni care au stat pe scaun fara a se misca la motiuni de cenzura,acum sunt oameni cu coloana vertebrala.Oameni care au sustinut direct sau mai putin direct actuala putere portocalie,care scotea legi prin asumare pe banda rulanta(cazul de fata Frunzaverde) sunt acum primiti cu bucurie de cei de la USL.
    E ca si cum te-ar calca unu’ cu masina pe trecerea de pietoni…ar mai da si cu spatele peste tine…te-ar lega de bara din spate si te-ar trage vreo 20 de km pe un drum de zgura…ar urina pe tine si la sfarsit mergand cu 150 km/h te-ar arunca in fata unui spital…si tu ai spune plin de bucurie “ai vazut ca totusi e baiat bun asta”…wow.
    Dumnezeule! ce tara minunata.

  22. Frunzaverde vrea sa reformeze dreapta cu PDL inauntru – declaratia lui! Nu vi se pare ca e normal ca PSD sa nu mai adere la USL ?

  23. Vom asista la o noua regrupare PNL+PDL (+UDMR) si vom reveni la anul 2004 ?! Daca DA, atunci Intr-un an noul PNL va fi absorbit de presedinte intr-un partid popular Roman cu Ungureanu si Frunza verde in frunte ?! Ca dara actualul PNL nu are ideolog !

  24. Nu mi-e scarba de USL. Chiar imi place Ponta. Jubilez ca-i crapa ranza lui Boc. A plecat Melescanu, a venit Frunzaverde. Da’ parca tot USL are avantaj. Deh, arbitrul e gazdar;);;)

  25. Cand Traian Basescu a renuntat la SPP, gretosul D2R2, inca in zborul unui avion care-l aducea in tara, anunta ca va renunta si el, ca prim-ministru, la paza. Credeam ca Boc atinsese fundul groapei Marianelor in materie de penibil. Ei bine, nu: infierarea traseistului Sorin Frunzaverde a depasit absolutul in abisalitate. Boc este astazi definitia jalnicului.

  26. Victore….teribil de …amuzant!Numai de propaganda basista nu am fost acuzata!
    Dar stii ceva… eu nu-l votez pe Valcov…adica PROASPAT USL!

    Iaca nu-s cretina!
    Stii Valcov….Individul care a carat oameni cu autobuzele sa voteze PDL?Si altele…multe altele!
    Iar USL daca vrea voturi sa fie CONSECVENT si CORECT,si sa respecte principiile pe care le tot invoca!
    Nu mai incercati sa inchideti gura oamenilor!

  27. In toata treaba asta cu trasferul lui Frunzaverde, nu inteleg un singur lucru: ce cauta primul ministru (de altfel cel mai tehnocrat, curat, apolitic si echidistant) sa-l convinga sa nu plece din partid? Asta a spus-o chiar Frunzaverde ieri, in conferinta de presa, ca a vorbit si cu Boc, si cu Blaga, si cu primul ministru …

  28. Sincer, problema nu este ca ar fi frunzaverde vreun traseist! Prea putin important! Problema adevarata este ca tot vestul tarii ii stie hatarul! Evident ca este un hot! Iar constructia USL-ului pe incredere s-a dus de rapa! Putin conteaza voturile aduse prin acceptarea lui in PNL! Pe termen lung se pierde la neincredere 🙁

  29. sunt din Resita si sunt f dezamagita, nu mai merg la vot, chiar voiam sa nu mai fie iarasi la conducerea judetului Frunzaverde si gasca lui de baieti destepti, m-am saturat de ei. pana atunci unii resiteni stau fara apa calda si caldura. asa primar avem

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.