Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Sluga proastă a mogulului eolian

Sluga proastă a mogulului eolian


Monitoring Media & Chinezu

Ala mic cu capu’ mare de la Cotidianul ne reclama la CNA; pe blog, bietu’ neghiob. Fa, barbate, o hartie scrisa, ca, pentru a ne executa, trebuie sa aiba ceva la mana colegii (pardon, sefii) tai portocalii. Uite, pun si eu blog filmuletul, ca-i stiu fani pe Gelu Trandafir, Ioan Onisei si Radu Teodorel.

In primul rand, nataraul, adulator public al turnatorului-impostor Sorin Antohi, refuza sa priceapa ca ar trebui sa ne multumeasca pentru ca am fost atat de amabili si i-am facut publicitate in cel mai vizionat talk-show politic al momentului. Astfel, i-a crescut notorietatea dincolo de coltul blocului in care locuieste. In al doilea rand, SOV are doua tipuri de slugi: hoate si proaste. Bietu’ trist, care se-nchina la icoana eolianului fara sa aiba placerea de a-l vedea in viu, nu se califica in prima categorie. Dovada cea mai elocventa este ca, desi isi doreste cu ardoare, PD-L nu l-a ofertat; deci nu se va putea face de ras in alegeri.

Motiv pentru care va continua sa fie vesnicul disponibil la ranit unde-au mancat boierii, adica gata sa scrie ceva de suflet portocaliu oricand n-are nimeni chef. Cel mai nasol e ca – da’ de unde sa stie limbricul? – Sorinache se pregateste sa intoarca armele de partea poporului, iar constiinta bleaga care sare linia de tramvai sa nu se curenteze va fi nevoita sa adminta in scris ce tiran abuziv conduce aceasta tara trista in care investitorii financiari nu se pot dezvolta pe masura adevaratului lor potential.

P.S. Stiu ca narodu-si hraneste orgoliul stupid din trafic si mentionarea numelui sau la televizor. Na, pinguinule, notorietate, spala-te cu ea pe cap, sa se umple sarmarii tai de pe tren de mandrie patriotica locala.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

35 thoughts on “Sluga proastă a mogulului eolian

  1. Il faci celebru pe Patrasconiu cum l-a facut Cristoiul pe Costin Ilie.

    P.S imi cer scuze daca acest comentariu a fost publicat, am ceva probleme cu calculatorul ca am d-ala ieftin ca nu lucrez la moguli 😆

  2. Da domne , are dreptate ce naibii : “Am vazut ochi umezi si bale revarsandu-se…” Pai cine-i de vina ca-si scrie articolul dupa ce se uita dimineata-n oglinda din baie ? Bunicu’ ?! Sa-si scoata posterul cu Nicoleta Luciu din baie si sa nu se mai uite-n oglinda “dupa”. Simplu.

  3. Un limbric traieste in intestinele cuiva,o fi stiind domnu Cristoiu mai multe?Cat despre alianta cu Pd-l inseamna sa fii nebun,mai ales ca PL sta bine in sondaje.O fi luat apele banii pentru alegerile din toamna?Cand sustineat pe Oprescu aveati mare dreptate,daca veti continua in ritmul asta veti avea tot mai multe voci critice.Eu am o vorba “Sa traiesc mult si bine fara a fi laudat de toti,cand se intampla asta deja nu mai existi”

  4. Dle Ciutacu, cu regret, ma vad nevoit sa constat ca “maestrul” este excesiv de fixist si ca – incercind sa-si impuna punctul de vedere – perturba desfasurarea emisiunii, profitind de o anume condescendenta pe care i-o arata dl Gidea)si nu numai!). Intradevar, nu conta daca “omul cu microfonul de la inundatii” era un sinistrat care nu-l simpatizeaza pe dl Basescu, daca era un ziarist “mai copt”(greu de crezut) sau daca era un “atitator”. In fiecare din cele trei cazuri, nu se judeca “cine” este acel individ, ci se analizeaza atitudinea deplorabila si, mai ales, limbajul, sa spunem suburban, de matelot, al celui care se presupune ca a ajuns in capul statului pentru a-i reprezenta absolut pe toti romanii. Extrapolind “fixismul”, va propun un experiment: cum califica maestrul comportamentul presedintelui in cazul rromilor din Italia, vis-a-vis de crima facuta de Mailat(care, in viziunea mea este un “atitator” al spiritului de autoaparare al italienilor), si cum califica “derapajul” prezidential de la inundatii? De ce in “cazul Mailat” maestrul nu a “disecat” comportamentul rromului si ceea ce a fost el in timpul comiterii crimei(asa cum a incercat sa faca in emisiunea de miercuri seara, emisiune careia i-a diminuat impactul), si de ce, acum, in cazul “omului cu microfonul” a facut atita tevatura, considerindu-i pe toti ceilalti invitatii niste “neaveniti”. Apropo, de ce au fost invitati ceilalti domni, daca nu au avut timp sa deschida gura?

  5. Domle’

    Chiar e adevarat ca ti-ai tras un ditamai BMW negru ?
    Sau sunt intoxicari penibile ?

  6. @biciclistul: nu ne-am tras, ci ne-am cumparat, cu bani din lefurile pe care le incasam amandoi de la oligarhii noastri, cu factura si transfer bancar; lucru pe care l-am anuntat eu. Il gasesi pozat pe blogul nevesti-mii.

  7. Ptr Biciclistu

    Cainele moare de drum lung si p….l de grija altia.
    Nu puteai dormi la noapte ca si-a luat Ciutacu masina.
    Dece nu intrebi de 143 vapoare vandute…. de parcarile Dalli de unde poarta genti Nutu Udrea si de multe altele…

    Bine a zis cine a zis ca sintem un popor cu mentalitate de sluga…

  8. Domle’

    Chiar e adevărat că ţi-ai vândut ditamai Matizu roşu?
    Sau sunt doar răutăcenii?
    (regret, dar despre unsurosul din titlu nu poci scrie )

  9. Felicitari pentru masina noua, se pare ca nu va merge rau in regimul Basescu

  10. @Robert: nu Basescu ma plateste, ci societatile unde muncesc 12 ore pe zi. nu mi-e rau, da’ nici in regimul Iliescu nu muream de foame.

  11. Asta cu transferul de notorietate … se pare ca i-a iesit. Daca a fost si premedidat se cheama ca “v-a folosit”.

  12. Urata provocarea lui Patrasconiu. Urata, neavenita si chiar prosteasca. Mai ales daca e pusa in acest context ;). De cand are Basescu noi consilieri a inceput sa pupe PNL atat de apasat incat nici trepadusii mai mici de PNL si PD-L nu sunt siguri ce se intampla.
    Pe de alta parte, dumneavoastra ar trebui sa acceptati faptul ca cel putin Cristoiu a fost exagerat. La o aluzie – fie ea si urata – nu raspunzi asa in live television. Pe blogul asta vad ca folositi cam aceleasi cuvinte…banuiesc ca nu e de rost sa ma astept la o nuantare, nu ?

  13. @parvan: am facut-o constient si deliberat, nu-s pui de caprioara naiv, sa ma las folosit. lumea vede, compara si alege.
    @Dani: nu, nu va asteptati la o nuantare. dati o cautare dupa “ciutac” pe site la Cotidianul si mai discutam.

  14. Cred ca stiam articolul de cand a fost publicat. Ma rog, ca tot spuneam de Moromete. Zicea el la un moment dat o chestie de tipul “cine se aseamana, se aduna”.
    Tant pis, ce pot sa spun…

  15. @Dani: multe articole, stimate domn, ca e campanie. iar eu raspund; de fiecare data si mult mai dur decat sunt in stare sa atace.

  16. @Victor Ciutacu. I-aţi dat importanţă. Cred că nu merita.

    Am şi eu o întrebare la tine, la ce te-ai referit cu dezamăgirea faţă de Orban?! Poate-l inviţi să-ţi răspundă live la o emisiune, că tot nu v-aţi mai văzut de mult pe sticlă.

  17. Imi pare rau ca ma luati la misto. Mie chiar imi place sa va citesc si va apreciez ca jurnalist. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu tot ce afirmati.
    Ar fi pacat – pentru mine, bineinteles – daca ati alege sa ma ignorati. Sau daca ati alege sa imi dati peste nas cu fiecare post.

    @Roxana Iordache. Am spus despre dumneavoastra ca sunteti un critic mai degraba confuz decat esopic al lui Basescu. Asta nu inseamna ca va iau pe dumneavoastra in ras, cum vad ca vreti sa faceti cu mine.

    Consideratie generala: folosesc persoana a II-a plural pentru ca va respect si, in mod evident, sunteti mai in varsta decat mine. Folosirea in replica imi pare putin batjocoritoare…sper sa nu fie cazul.

  18. @Roxana Iordache: cand va avea nevoie sa se scoata iar, stie unde sa ma gaseasca. in alta ordine de idei, daca vrei neaparat sa te dezamagesti si tu, da-i un telefon si intreaba-l cum ii mai merg negocierile cu nea Traian si duduia Lenush
    @Dani: nu va ia nimeni la misto. v-am raspuns cat de poate de riguros.

  19. Domnule Ciutacu, va implor! Puneti mina pe furca, pe topor, pe ce aveti si faceti ordine! Basescu a convocat Parlamentul ca pe Marea Adunare Nationala! Degeaba v-ati bucurat ( “Iar daca nepotul liberal al fostului inalt demnitar comunist Gizela Vass a ajuns sa-i explice marelui condamnator al comunismului ca Parlamentul Romaniei nu-i Marea Adunare Nationala, s-o convoace Ceausescu atunci cand vrea el, atunci e grav de tot”) ca ne apara B. Olteanu. Iata ca n-a fost suficient! Basescu convoca Parlamentul cind vrea el! Va rog, iesiti cu furca, cu toporul, cu ce aveti! Sint gata sa va urmez in numele Democratiei!

  20. Interesant fenomen : eu aflu de Patrasconiu de pe bloguri, in schimb, comentatorii de pe blogul sau, toti anti-Cristoiu, anti-Ciutacu,anti-etc, afla de “subiectii” criticati, live de la emisiunile Antenelor.
    De cercetat fenomenul 🙂

  21. @cetateanul indignat: e ultimul lucru pe care l-as face. chiar n-am vocatie de Che Guevara si nici chef de anarhie.

  22. Multzumesc pentru intzelegere!! De Patrascoiu asta nici nu merita nici macar un rand sa scrii!! Am intrat odata pe blogul lui– era ceva legat de –POETUL A. PAUNESCU-[ nu ma intereseaza ce politica a facut-face domnia sa], i-am spus ca el, patrascoiu, e un zero absolut, un zero taiat in patru in fatza lui Paunescu.Si bineintzeles ca a doua oara n-am mai putut intra!! In schimb ,,limbishtii care imbaloshau pe blog,injurand pe poet si dand limbi acestei primate ce poarta numele de Patrascoiu, zburdau liber cu cele mai abjecte marlanii ce le puteau debita mintzile lor de maimutze portocalii!!!! Spre deosebire de acest adevarat LIMBRIC, am intrat si la S.Voinescu, unde a aparut lista aceea cu blogurile anti-Basescu, scrisa de o panarama numita Thor, un sifilitic ajuns in faza de shancru ce i s-a urcat la creier!!!!Si am putut ,,purta un dialog ”cu babuinu, ca de altfel si cu vreo doi altzi bastarzi nenorocitzi de aceeasi teapa .Ce m-a deranjat a fost ca n-a intervenit nimeni, de partea mea, sa zic asa!!!!Pacat ca astfel de jivine ale basescului turmentat nu primesc decat rar ce ar merita– si n-ar trebui sa-i lasam sa delireze in voie, chiar cu libertatea cuvantului ce se vrea deplina.Acesti madar fackari nu sunt fiintze cuvantatoare, sunt turma de cornute portocalii si replica noastra ar trebui sa fie pe masura.SI , CULMEA, PARCA SPRE DISPERAREA MEA DEPLINA, DUPA CE IERI O VAZUSEM PE ANASTASE , TZUCALARA BASELEI, AZI APARU ALT STRIGOI PORTOCALIU— RALUCA TURCAN!!! DOAMNE-DA , MARITE, O LEGE SI INTERZICE-I MAMEI IMBECILILOR SA MAI RAMANA BORTZOASA!!!!!

  23. Uite ce scria un fan Patrasconiu:# Zimmy:
    31 Iulie 2008 (14:51)

    Iata ce propun sa faceti:
    1. Il dati in judecata pt calomnie si cereti daune de 1 milion EURO. 2. Castigati procesul iar Cristoiu nu va avea de unde sa scoata banii.
    3. In acest moment, cei de la PD-L + Basescu vor face cheta sa-l scoata din impas, pt ca inalta tinuta morala a reputatului ziarist il va impiedica sa apeleze din nou la PSD.
    4.Aceeasi inalta tinuta morala il va determina pe dl Cristoiu sa mediteze mai adanc si sa-si schimbe opiniile vis-a-vis de presedinte si PD-L.
    5. Dvs. va imbogatiti, Cristoiu ramane un ziarist de calibru. Iar noi radem. A Win-Win-Win situation.

    Tare,nu m-as fi gandit la asta.

  24. Culmea e ca pe respectivul blog apare un soi de contra-reactie la cearta asta, in care e reluat Cristoiu pretinzand ca de fapt,cel putin in seara cu pricina, n-a spumegat deloc. Iar Patrasconiu pretinde si el ca nici n-a dat numele celor nemultumiti de iluzoria impacare intre Moliceanu si Razgandescu. Ca de ce sa fie el de vina ca s-a recunoscut cineva in descrierea lui. Caragiale e mic copil, pe cuvant.

  25. @ victor ciutacu

    multumesc pentru raspuns. chiar nu citisem despre asta pe nicaieri, iar la prima strigare mi s-a parut a fi intoxicare.

    @ adriana popa

    Uite ca am dormit chiar foarte bine !
    Cred ca n-ai citit cu atentie intrebarea ca altfel nu-ti inteleg profunda indignare…
    In alta ordine de idei cred ca Victor n-are nevoie de aparatori din oficiu…
    Asa ca stai linistita si nu mai fi asa nervoasa!

  26. @biciclistul: daca n-au reusit sa ma impuna drept marele corup al guvernarii Nastase, incearca sa ma scoata macar veros tonomat al oligarhului Felix; tactici de manipulare vechi…
    @lupi: esti mult prea incrancenat si patimas

  27. Victore vad ca deja stie toata lumea ca ti-ai luat masina si nu ai scris si tu un articol mai ca lumea despre ea… nu asa se face… pacat… aveai sanse sa renasti legenda lui Siegfried desi la tine nu e cazul ca e a voastra si nu a trustului… chiar, toti ziaristii conduc BMW-uri? 🙂 daca zvonul se confirma ma fac maine ziarist :)) mai stiu vreo 10 prieteni care se baga si ei…

    referitor la slinosul care face subiectul acestei discutii nu ma pronunt ca pierd timpul aiurea… un guster ca multi altii…

  28. domnule,pe cand o emisiune cu si despre primarul jignit,reformulez,dat de pamant de basescu?probabil ca nu l-a mai dat fiindca totul mustea a apa.

  29. dar o emisiune despre analistul de mana moarta abramburescu tzacalin,care ironiza pnl,calificandu-l partid de mana a 2-a sau a 3-a.tin sa precizez ca nu ratez emisiunile d-voastra si nu sunt totusi un fan “orbitor” a tot ceea ce se spume la d-voastra.stiu ca stiti ca mai si gresiti ,ceea ce nu intalnesc la tabara pdlista.

  30. Mie tot nu imi vine sa cred… Blogurile astea de la Cotidianul sunt bolnave rau de tot… Sute de comentarii pro, 1 sau 2 moderate (si alea blamate de cate 200 de comentatori)… Masinaria lucreaza, insa pana unde merge nesimtirea? Adica se asteapta ca eu sa cred ca toti cei care au intrat pe blog la Cotidianul sunt atat de “talibani”? Imposibil. Macar unul ar fi trebuit sa fi scapat (anti-Basescu), ca doar e un link si de la tine de la blog, ceea ce inseamna, logic, ca un numar de persoane anti-patrasconiu au accesat blogul acestuia. bineinteles, un numar destul de mare din aceste persoane sunt scarbite de masinaria de lins de acolo si nu comenteaza. Insa nu toti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.