Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei

Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei


Activiştii oranj au şters postcoitum fişierele udreşti format mp3 de pe trilulilu. Nu-i o problemă, penibilul rămâne. Fiindcă nu pot şterge ei cât pot posta eu.

UPDATE: Cică au reapărut, ceea ce e bine. Poporul suveran trebuie informat!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei

  1. Ieri, 15.12.09 cand au fost chemate partidele pentru numirea unui prim-ministru, nu vi se pare ca “basescu” a fost baut ?????????????

  2. si acum dupa alegeri,si cu un inceput dezastruos, ca asa l-as numi eu,puteti face ceva concret? O mobilizare, ceva? Nu puteti face si voi un plan cum a facut acest “domn” presedinte? Cu putin ajutor s-ar face. Atatea partide politice si nimic, nimic? Am recunoscut miscarile comunistilor din raposata nomenclatura in toate miscarile electorale ale presedintelui. Au ridicat sabia!!dar unde e sabia noasra? mai cautati-o

  3. Daca pentru dezastrul din Haiti Pastorul Pat Robertson a zis ca e mana diavolului. Pentru ninsorile din Romania devina este tot dracu ca alfel nu ajungea la putere.

  4. Domnule Gadea va rog acordati mai multa atentie chestiunii TRANSGAZ -RUSI,deoarece este suspecta tacera domnului Videanu pe aceasta tema.Cu stima

  5. Prea tare faza, am muscat-o din plin, cand l-am vazut pe Gadea nervos, el mereu calm. La tine si la Badea ma asteptam, amandoi nu prea sunteti dusi la biserica, in sensul bun desigur. A iesit foarte tare, Udrea acum e ascunsa sub pat cu papusa Voodoo a lu Basu sa-i ridice moralul. Pace si respect.

  6. Îl ascult pe Badea. Îl ascult şi-mi vine să mă sui pe pereţi. Sau îl văd pe enervantul ăla, pe Liviu Voinea, cu figura lui de copil supradotat. Sau pe toţi ceilalţi, de la Antena 3. Până la urmă, dl. preşedinte Băsescu are perfectă dreptate. Presa scrisă şi televiziunile astea ne provoacă depresie şi prezintă întotdeauna doar lucruri negative. Dacă i-am asculta mai puţin, am fi sigur mai fericiţi şi am avea mult, mult mai puţine probleme.
    Uite, cazul fetelor ăstora de la Spitalul CF2. La un pas de moarte şi chiar dacă scapă, rămân cu traume pe toată viaţa. Nu pot să cred ce aud, nu pot să cred ce se întâmplă. Ce Doamne iartă-mă, cred că nici în vremea războiului nu era aşa.
    Suntem cumva în război? Un moment! Ştim doar că dl. preşedinte Băsescu nu uită niciodată nimic şi nu-i iartă pe cei care i se împotrivesc, nu-l votează, nu-l adoră etc. Şi ţinând cont că NU l-au votat cam cinci milioane de cetăţeni cu drept de vot, care mai au pe lângă ei măcar unul-doi cetăţeni care nu au încă drept de vot, copiii, rezultă că dl. preşedinte Băsescu urăşte sincer şi e în război cu cel puţin jumătate din poporul român. Da, asta trebuie să fie explicaţia. Vedem doar că guvernul (vorbă să fie „guvernul”, că de fapt ştim noi cine!) ia tot felul de măsuri, menite să ne arate doar cine e şeful şi cum el face el doar ce vrea muşchii lui. Treaba cu impozitul minim şi cu impozitarea legăturii de pătrunjel dovedeşte încă o dată asta, dacă mai era nevoie.
    Spun acum ceva ce nu-mi face cinste. E chiar urât din partea mea, dar sincer-sincer, una din puţinele mele mângâieri e convingerea că măsurile de care vorbeam afectează atât de mulţi oameni încât e imposibil să nu fie în cauză şi mulţi, destul de mulţi din cealaltă jumătate care l-au votat pe dl. preşedinte.
    Zicea dl. Badea că o dată a „prestat” cam o juma’ de oră de înjurături fără să se repete. Cred că ar trebui să şi le adreseze cu avânt, şi la fel ca el mulţi dintre noi care l-au votat în 2004. Atunci se mai putea face ceva. Acum e puţin cam târzior, de fapt încep să cred că nu vom mai scăpa niciodată de ăştia.
    * * *
    Am vrut să vă scriu cele de mai sus în urmă cu ceva timp, n-am făcut-o şi uite că acum sunt complet depăşite de evenimente. Nu mai ştim nimic de soarta celor două femei şi asta oricum nu mai interesează pe nimeni, şi nici faptul că fiecăruia dintre noi i se poate întâmpla acelaşi lucru.

    Eei, ce pot însemna câteva zile!! Aşa ! Acum da! Acum dl. preşedinte chiar e în război cu tot poporul român, de fapt în primul rând cu cei săraci, din care desigur că mulţi l-au votat, dar ce mai contează.
    Acum deci tăiem salarii ale bugetarilor, tăiem pensii, omorâm consumul şi nici privaţii nu se vor simţi prea bine, deşi acum se declară fericiţi că nu au crescut taxele. O să crească şi alea, nici o grijă. Buun. Să fim solidari. Dl preşedinte ne cere să fim solidari. Dl. Moise Guran ne explică la Biz-Bazar că trebuie să înţelegem că la ora actuală e cea mai bună soluţie, că dacă banii ăştia merg în investiţii, economia se relansează, inflaţia scade, şi chiar cu un salariu sau pensie reduse, o vom duce mai bine. Bine, eu înţeleg. Pe mine m-a convins. E totuşi o mică, mică „problemuţă”. „Dacă banii ăştia merg în investiţii”. Dacă. Cine îmi garantează mie că banii ăştia nu merg, ca atâţia alţii şi alţii în, pardon, fundul lui Udrea? Nimeni. Şi zău, după modul cum e gândită „solidaritatea” asta, pe cei cu salarii mari îi va durea direct în cot iar ceilalţi să moară. Aşa că…
    Argumentul forte al celor (din ce în ce mai puţini, ce-i drept, eu nu înţeleg cum de a ieşit, că acum, dacă întrebi, nimeni nu l-a votat) , deci al celor care mai recunosc că l-au votat pe Băsescu este: „ce, dacă erau ăilalţi era mai bine ?” Păi să vedem. Dacă erau ăilalţi îl mai aveam pe Boc? Nu. Îl mai aveam pe Berceanu ? Nu. Îl mai aveam pe Videanu ? Nu. O mai aveam pe Udrea ? NU!! Îl mai aveam pe tăticul lor, Băse ? NU, NU, NU. Deci, clar era. Era mai bine.

  7. Cei din Tarom nu si-au primit salariile compensatorii de apropae 4 luni la ordinul lui Emil Boc!acestia au un contract semnat prin care se dovedeste ca si-au dobandit dreptul de a primi aceste salarii dupa aproximativ 40 de ani lucrati in compania tarom si in acelasi timp in folosul statului!De 4 luni Emil Boc isi bate joc de acesti oamnei care au o pensie mizera dupa zeci de ani de munca si fara aceste salarii promise sunt muritori de foame,oameni care mai au putin sa-si amaneteze sufletele,sa-si vanda un rinichi eventual pentru a putea supravietui si totul se datoreaza lui Emil Boc!!!Emil Boc a condamnat o tara intreaga la moarte sigura!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.