Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Votează duminică Aliodor Manolea?

Votează duminică Aliodor Manolea?

Aliodor Manolea, omul care a stat în spatele lui Traian Băsescu în campania electorală dramatică din 2009 şi la referendumul din 2007, i-a acordat Jurnalului Naţional un interviu în exclusivitate. Pentru prima oară după victoria actualului preşedinte suspendat împotriva lui Mircea Geoană, celebrul psihoterapeut, lipit imagistic de nu mai puţin celebra Flacără violet, vorbeşte public despre secretele omului Traian Băsescu şi ale anturajului său. Care este rolul Elenei Udrea în deciziile lui Traian Băsescu, cum se comportă cele două fete ale familiei Băsescu şi cum va vota la referendum Aliodor Manolea? La ora 22, astăzi, Aliodor Manolea vine la “Vorbe grele”.

http://www.youtube.com/watch?v=mBH24LwWS7w&feature=g-all-u

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Votează duminică Aliodor Manolea?

  1. Nu te-ai gandit ca-i omori audienta lui Antonescu, in seara asta, cand mai are ultima ocazie de a convinge ceva otevisti sa vina la vot ? 🙂

  2. (motto: Capul face, capul trage)
    Se pare ca problema referendumului este prezenta la vot.
    Se *stia* ca PDL boicoteaza votul, din parlament.

    Atunci de ce NU s-a redactat intrebarea de la vot ca o ‘negatie’, astfel incit sa ii obligi pe sustinatorii lui Basescu sa fie
    prezenti???

  3. ” Voteaza duminica Aleodor Manolea ?” Eu cred ca da , dupa ce am vazut cateva fragmente din promovarea emisiunii, deoarece Aleodor Manolea a dat din casa, grav.Asta nu este tocmai feer, atata vreme cat l-a facut “client” pe Basescu, deci nu a fost deontologic.Cred ca Basescu a mizat prea mult pe “magia” lui Aliodor, si, dupa o seara plina de uischiane s-a uitat la sondajele dezastruase de 10% si si-a adus aminte de Manolea, dupa care l-a luat la injuraturi si suturi in cur. 🙂 De asta cred ca a dat din casa despre client si v-a vota duminica.

  4. Nu-mi vine sa cred ca pentru un oras de 20000 de locuitori au fost distribuite doar doua exemplare din cartea “Adevarata fata a lui Traian Basescu”. Din surse neoficiale, apropiati ai domnului Traian Basescu au cumparat si ars cartile, numai sa nu poata fi distribuite cu ziarul…
    Cum as putea sa intru in posesia unui exemplar?

  5. Poate ne lamureste dl.Manolea de ce a aparut Basescu numai in tricou albastru,de la suspendare pana azi.

  6. Victor, de ce nimeni nu se intreaba si nu il intreaba, cu cine voteaza Arafat? Dupa cate s.au intamplat legate de el….

  7. Aflaram ca voteaza la referendum ca exista suferinta si ca exista o cale sa scapam de suferinta si anume VOTUL-DA , ti-a facut experimentul ca s-a umplut paharul, a fost amenintat cand i s-a umblat la masina, am aflat lucruri interesante despre caracterul marinarului(multe le banuiam, cat e de despotic, ca vb urat si ca Maria nu a avut o viata usoara cu el).Basescu cred ca a inebunit daca ti-a vazut interviul.Bravo, ne vedem duminica prieteni de pe blog, oriunde va ve-ti afla VOTATI.

  8. Am vazut emisiunea acum.
    Deci, atat: wow!
    Sunteti cel care-l ingroapa pe Base sau nu.
    Un punct de cotitura!

    Felicitari!

  9. Ceva nu prea se leaga/pute:

    – A.M. si-a dat seama “prea tirziu” cum e T.B. (he he…);
    – Geoana “mai puternic” ca Basescu ?!
    – “drept de preemptiune” (“ma duc la alalalt”);
    – vorbeste destul de mult despre un fost client…

    Se bazeaza pe imagine / simbolistica (nu cred ca T.B. era o
    epava, si daca da, nu cred ca si-ar fi pus sufletul pe tava).
    Casoiul ala in care ati filmat are tot felul de chestii (flori
    artificiale, lambriuri) cu care vrea sa-si impresioneze musteriii.

    Omu’ are “slabiciunile” lui, ride feciorelnic cind il magulesti
    (e.g. “da’ ce, sinteti robot ?!”), si desi foloseste gestica,
    zimbete din belsug, era un pic crispat (ochii). Un actor.
    Sint sigur ca si-a reprimat multe miscari in fata camerelor.

  10. Macar din respect pentru cei care au murit in timpul Revolutiei trebuie sa mergem la vot.Atunci am castigat DREPTUL de ne spune punctul de vedere!!!

  11. Felicitari pentru interviu!
    Acest om arata adevarata fata a lui Basescu,
    se foloseste de oameni si dupa aceea ii indeparteaza in ori ce fel{la fel cum facea Mafia}!

  12. Foarte interesant interviul cu Aliodor Manolea.
    E interesant, totusi, ca un om cu experienta dumnealui nu si-a dat seama din start ca are de-a face cu un personaj paranoic, schizofrenic care trebuie dus la Casa de Nebuni si nu la Cotroceni.

  13. Antena 3-Intact- Voiculescu= Regal!

    E gata!

    Felicitari!

    Luni ne trezim in lumea noastra.

  14. EXTRAORDINAR interviul!!! F E L I C I T A R I !!!!!
    E MAI VALOROS DECAT video cu lovitura data de Traian Basescu copilului.
    Trebuie masiv mediatizat, popularizat, INTENS-INTENS!!!

  15. Salut Victor. Te rog, pune si tu filmuletul ala de la sfarsitul emisiunii de asta seara. Ala cu Minciuna, capitalul lui Basescu, este memorabil.

  16. Interesanta chestie, faceam acum cateva zile o paralela intre tehnica de campanie pe care au folosit-o PDL-istii de fiecare data incepand din 2004 si cersetorie.Citesc acum pe site-ul JN : “Băsescu, instruit să stârnească milă.”

  17. La emisiunea ta din seara asta am stat lipita de ecran ( scuze Mihaela ptr. plagiat ) Aliador : – 1) – nu cred ca l-a ,, servit” gratis pe base , – 2 ) – mi se pare imoral sa povestesti din ,, bucataria” colaborarii cu basescu. Relatia cu basescu mi se pare ca fiind o relatie pacient- doctor . Mie imi place ce am auzit , dar… – 3 ) – toate ,, realizarie” lu’ Aleador mi se par minime in cazul meu : nu-mi schimb parerea despre o persoana ca isi tine capul … , ca da din miini …, ca se imbraca …. . Pe basescu sa-l parfumezi cit vrei , mirosul de MITOCAN NU trece ! Despre partea a 2-a a emisiunii ce sa mai zic : domnul Teodorescu e preferatul meu !

  18. Victor, dupa ce am vazut interviul am inteles ca au fost stabilite niste intelegeri intre voi – de exemplu sa nu se vorbeasca despre copilul lovit intr-o campanie anterioara alegerilor din 2009.

  19. Sa apara cat mai URGENT inregistrarea emisiunii, pe site-ul Antena 3… e absolut necesar.

  20. Ai batut orice rating, sper asta din suflet. Oricum esti genial! Pacat ca a fost atat de scurt interviul ca parea dl Manolea sa vrea sa dea mai multe din casa… Oricum, faza cu paharul m-a dat pe spate. Sper ca a “introdus” si in mintea pdl-istilor mesajul clar… 🙂

  21. Domnule Ciutacu,sunt in vacanta la Nisa si va rog sa ma ajutati cu adresa unde as putea vota duminica.La adresa data de TVRI este o agentie imobiliara si un coafor.Va multumesc.

  22. Am urmarit emisiunea lipit. Mi-am schimbat parerea despre Manolea.
    M-a lasat absolut cu gura cascata episodul cu cele 4 prezoane inlaturate (ca si in cazul Monei Pivniceru? la ea, tot la roata spate stanga?)
    Din Jurnalul lipseste partea cu gratuitatea serviciilor facute de Manolea lui Basescu.
    Oricum, felicitari! Le meriti si pentru partea cu Bogdan Teodorescu.
    Sa traiesti, Victore (sper sa nu te superi) si sa crape un chiormaliu criminal in seara de duminica!

  23. SI EU CARE MUNCESC IN FUNCHAL-MADEIRA-PORTUGALIA NU AM CUM SA VOTEZ, CUM POT SA FIU CONSIDERAT basist? DA ASTA LA BAROOSO ERA BUNA SA ADUNE 50 CA PORTUGHEZI SUNT 70 LA SUTA EMIGRANTI

  24. Maretia si superlativul frumusetii vazute asta seara la deschiderea Jocurilor Olimpice ma face sa simt din nou cat de mici suntem noi romanii datorita Politicienilor gen .Basescu,Udrea, Videanu,Boc ,Boureanu,Olteanu dar cat de mari suntem datorita sportivilor nostri care ne au reprezentat cu mandrie si respect acest popor in fata lumii intregi de atatea ori. O medalie va face intotdeauna mai mult ptr. Romania decat un mandat totalitar de presedinte al lui Basescu.Sper ca Duminica sa realizeze cat de mic e pentru asa un popor talentat dar neglijat de clasa politica hrapareata si lasa.Doua saptamani o sa fiu din nou mandru ca sunt roman.La cat mai multe medalii sportivilor nostri si da JOS BASESCU HAI ROMANIA.

  25. @Mihai: clar, am fost blat sa-l aparam pe Basescu 🙂
    @Bubulea: ma lasa rece audienta lu’ Crin. el nu traieste din ea, eu da

  26. Că americanii și rușii folosesc paranormali de f. mult timp, este un lucru arhicunoscut…Chiar dacă unii nu cred , fie ei profani, sau oameni -de știință-, fenomene , de tipul acesta există…e ca și cînd ai spune—nu există curent electric, pt că nu-l văd—!

  27. @MIHAELA pe 27 July 2012 la 23:02:

    mai degraba din respect pentru noi insine /
    din considerente legate de simtul de conservare ca natie.

    Partea a doua a emisiunii cu d-l Teodorescu a fost mai digerabila.

  28. Ar fi intrat în istorie dl. invitat, ca EROU NAȚIONAL.. dacă , implanta prin hipnoză în creierul suspendatului, ideea de a-și da demisia…sau , dacă la un anumit , clik, ar fi întrat în transă și ar fi început să spună ADEVĂRURI…mult mai interesante , cum ar fi, …despre blaga, videanu, olteanu, …etc…așa, faptul că madam udrea își etala obraznic sînii la masa împerială…nu e cine știe ce, iar prima , -doamnă- dacă era așa vexată , de comportamentul mîndrei lui băse, putea,singură, să o pună la punct , pe intrusa din căsnicie…

  29. Suspect omul! Ma intreb daca nu o fi fost folosit, dar din ce spune clar a fost si atunci si in interviu. Si mai ales, nu “de”, ci “cu” Geoana. Halal psiho-pupu, care vorbeste despre chestiuni pe care numai el si clientul le poate stii si care nu-si da seama cand e folosit.

    “Noi suntem profesionisti”, “nu am luat bani de la Base, dar am luat de la Geoana”. Pentru Base de ce a prestat gratis ? Hm! Comportament cel putin bizar.

    Daca asta ar convinge pe cineva sa voteze intr-un fel sau altul arata cel putin nivelul spectatorilor vostri.

  30. M-a socat profund interviul de aseara, pana la a nu mai putea sa vorbesc timp de jumatate de ora procesand informatiile tocmai primite. Singurele concluzii la care am ajuns sunt:
    1. niciodata sa nu alegi taberele in campanie pentru ca exista oameni in lumea asta care se pot juca cu mintea ta, care iti formeaza o impresie fara ca tu sa stii de ce o ai si acel om in acest caz este Aliodor Manolea. Faceti-va o rutina si colectati informatii de pe tot parcursul mandatului, astfel nu va veti pacali si veti sti exact de ce alegeti o tabara sau alta, fiecare cetatean roman trebuie sa aiba cunostinte din viata politica, pt ca ne afecteaza pe noi toti.
    2. Multi se intreaba de ce dl Aliodor Manolea l-a ‘ajutat’ pe Basescu in campaniile trecute desi nu a fost platit, nu a mintit. Pt un psihoterapeut acesta a fost cazul carierei sale, un om cu grave probleme,un studiu de caz, a fost intrigant pt acesta pana in momentul in care a constatat ca nu poate face absolut nimic.
    Dle Ciutacu de aseara sta in mainile dvs Cartea Demiterii si de luni intrati in istorie ca ‘ cel care l-a demis pe Traian Basescu’ nici nu va imaginati cat de multi romani care stateau cu frica intoarcerii la Cotroceni a lui TB va multumesc si aveti tot respectul nostru.
    Eu in calitate de cetatean al Romaniei va multumesc dle Ciutacu.

  31. @Flori: ne-am saturat de tabere.
    De 23 de ani ne uitam ca “fraierii” la un film prost. Poate pana mai acum semana cu o comedie, acum ne vrem banii pe bilete inapoi.
    Eu propun asa:
    – politicienii alesi in functie sunt ca si angajatii nostri, din oricare tabara ar fi
    – ce s-a intamplat cu Base sa se intample cu toti: nu ne mai reprezinta, afara, alegem altul cel putin pana la alegerile urmatoare
    – esti politician in parlament/guvern si ai dosar penal, AFARA. Nu ne mai reprezinti cel putin pana se da verdictul. Iar daca esti condamnat, AFARA. Nu avem nevoie de tine.
    – sa nu mai existe imunitatea parlamentara de nici un fel. Nu uitati: “nimeni nu e mai presus de lege”, iar parlamentarii sunt tot cetateni
    – ai vrut sa ne reprezinti, ti-am facut marea onoare sa te alegem senator sau deputat sau primar sau presedinte, iar tu esti “dobitoc” si esti cercetat in dosare, ai onoare si da-ti demisia. Iar dupa ce esti condamnat nu mai ai ce cauta in politica. Fii onorabil, totusi.
    – Nu-mi fac iluzii ca nu vor mai exista jurnalisti platiti sa faca spume precum cainii turbati pentru stapanul lor, dar trebuie sa existe si contrabalansul in alta parte a presei. Trebuie sa ascultam cu atentie ambele parti, pentru ca fiecare incearca sa ne inoculeze versiunea lor in minte si sa coroboram apoi cu faptele.
    – sa nu uitam ca putem initia legi, putem sa cerem informatii, ca cetateni, fara sa fim parlamentari
    – ar trebui ca cei care aspira sa fie alesi, sa fie prezentati mai des in presa, sa incerce sa isi faca imagine si campanie cat mai din timp si nu in 30 de zile de campanie si imaginea buna sa si-o pastreze si dupa alegeri. Altfel, AFARA. Votam oameni de care poate nu am auzit niciodata, doar pentru ca au avut bani sa fie pusi pe buletinul de vot.
    – cel mai important, CONTROLUL sa existe si sa se faca si nu doar in campaniile de alegeri (audituri in guvern, parlament, primarii periodice si prezentate rezultatele pe site-urile oficiale ale institutiilor ca sa nu mai existe legenda ca ai fost ministrul cu cea mai buna absorbtie a fondurilor europene, dar nu se stie unde s-au dus banii)
    Noi romanii, asta trebuie sa dorim, sa avem control asupra acestor
    “animale” carora le dam onoarea sa ne reprezinta vremelnic si care de multe ori ne inseala.

    Ce s-a inteles pana acum e asa:
    – Base e incomod (nu e clar inca de ce)
    – PDL nu a vrut sa imparta si cu altii si de aia se alege praful de ei. Oare USL va face altfel? Amintiti-va de campania din 2004 impotriva PSD.

    DEMOCRATIA = puterea poporului.

  32. Era de asteptat, toate cele afirmate de psihologul Aliodor Manolea…doar un psihic puternic degradat, ce necesita o intensa consiliere psihologica si chiar interventie psihiatrica, poate explica evidentele tulburari, contradictii si conflicte cu Eu-l interior si propriul Popor…
    Astfel,…comportamentul oportunist şi arogant, saturat de populism, ipocrizie şi demagogie politică a d-lui Basescu si a foştilor şi din păcate repetaţilor parteneri de alianţe electorale, devenite teatrele unor înscenări meschine menite postelectoral, să-i “santifice” pe artizanii intrigilor postdecembriste, din “hibrizi”de stânga, în “heruvimi” de dreapta-PD-L-iştii, au înăbuşit colegii de coaliţie, dezintegrând dealungul timpului – guvernarea creştin-democrată a Convenţiei Democrate şi în special poziţia parlamentară a PNŢCD-ului, începând cu perioada anilor 1996-2000, şi recidivând cu scindarea PNL-ului la nivel naţional, şi împiedicarea dezvoltării comunitare la nivel local, în perioada 2004-2008.
    Trădarea aşteptărilor electoratului şi a partenerilor coaliţiei la putere Dreptate-Adevăr, de către PD şi o fracţiune coruptă politic autodenumită PL-D reunită sub numele de PD-L,atât în trecut, cât şi a coaliţiei guvernamentale PD-L – PSD, recent dizolvată de comportamentul agresiv, demagog, oportunist, arogant, saturat de populism a PD-L-ului, a cărui echipă legislativă şi executivă din Guvernul Boc, şi Parlamentul României, aservită în totalitate d-lui Traian Băsescu, care, odată văzută cu “saci-n căruţă”, a uitat că datorează ceva celor care a ales-o şi care a trimis-o în autoritatea supremă de stat-Guvern şi Parlament, ca să-i reprezinte. S-au n-au uitat, dar nu le-a pasat, şi nu s-au mai sinchisit de nevoia şi interesul electoratului, odată ajunşi pe posturi şi demnităţi! Mentalitate “lăudabilă”, prin care cetăţenii şi însăşi propriul electorat al PD-L-ului, a fost văduvit de beneficiile majorităţii proiectelor de legi şi hotărâri de Guvern, iniţiate de parlamentarii şi miniştrii PSD, PC şi chiar PD-L, care n-au fost fost votate prin opunerea sistematică a PD-L-ului.
    Revenind, insa in actualitate:
    Si la noi, ca oriunde in lume – poporul si in cele din urma individul, privit ca element de bază al oricărei forme de organizare socială, este cel mai important actor al unei structuri consensual-parteneriale, deoarece, în final, el trebuie să fie beneficiarul rezultatelor acestei asocieri. Această afirmaţie este întărită dacă privim prin prisma respectării drepturilor omului, pentru că individul trebuie să fie obiectul, nu doar subiectul parteneriatului-consensual social.
    În etapa actuală, la acest referendum, oamenii conştientizează că trăiesc într-un sistem democratic, că au puterea de a spune NU – abuzului si dictaturii basiste, votand DA – la referendmul din 29.07.2012.
    Acum, romanii ştiu, in sfarsit, cum să îşi folosească această putere – participand la vot!.
    De aceea, a fost si este atât de necesară înţelegerea noţiunii de parteneriat de către fiecare roman în parte, pentru a ţese cu semenii săi o legătură indestructibilă, de a crea apartenenţa care îi conferă omului-de buna credinta, un plus de încredere în sine, in popor si-n Tara.
    Asa, sa ne ajute Dumnezeu!

  33. Emisiunea a fost simpatica.Felicitari!
    -Dl.AM este o ,,figura,, per ansamblu;vorbeste rar,putin,controlat,cu o voce scazuta,parca pregatita ptr. hipnoza.Oare de ce il vad pe pitonul KA spunand ;-Ai incredere in mine!?Doar in mine!..:))))

  34. Am fost ochi si urechi! Cu siguranta va vota si el la fel ca si noi. DA!…..asta daca nu s-a jucat cu mintile noastre….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.