Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Votează duminică Aliodor Manolea?

Votează duminică Aliodor Manolea?

Aliodor Manolea, omul care a stat în spatele lui Traian Băsescu în campania electorală dramatică din 2009 şi la referendumul din 2007, i-a acordat Jurnalului Naţional un interviu în exclusivitate. Pentru prima oară după victoria actualului preşedinte suspendat împotriva lui Mircea Geoană, celebrul psihoterapeut, lipit imagistic de nu mai puţin celebra Flacără violet, vorbeşte public despre secretele omului Traian Băsescu şi ale anturajului său. Care este rolul Elenei Udrea în deciziile lui Traian Băsescu, cum se comportă cele două fete ale familiei Băsescu şi cum va vota la referendum Aliodor Manolea? La ora 22, astăzi, Aliodor Manolea vine la “Vorbe grele”.

http://www.youtube.com/watch?v=mBH24LwWS7w&feature=g-all-u

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Votează duminică Aliodor Manolea?

  1. Sper sa fie sincer si va raspunde la intrebarile ,nu ma indoiesc,pertinente ale d-lui Ciutacu.Am putea afla ca nu flacara violet a cistigat ci flacara STS

  2. Victore, daca as fi oltean, ti-as spune “ Dadusi lovitura, neamule.” Nefiind oltean, zic numai “Felicitari”. Cassandra zice ca o sa bati toate recordurile de rating, ajutandu-l simultan pe “suspendatul” sa devina “demisul”.

  3. Voi fi lipita de ecran. Felicitari pentru idee si reusita de a-l fi adus pe Manolea in emisiune. Fara indoiala, audienta va fi imensa. De intrebat cu ce l-a momit Basescu pe Manolea. Bani (pare firesc), vreo functie pe undeva sau poate amenintari? Cand a renuntat la el Basescu?

  4. Nu stiu daca dupa Referendum voi mai fi atat de aproape de sit-ul dvs si de aceea as vrea sa va multumesc de pe acum ca ati existat!Ati fost oaza mea de defulare si echilibru.Felicitari celor care mai sunt patrioti in tara asta,indiferent de rezultat.Mai mult de atat nu cred ca se putea face…

  5. Eu sunt unul din cei care spera ca asa se va intampla, dar sunt sceptic, am auzit destui care or nu vor merge la vot ori daca voteaza nu vor demiterea

  6. Victor, spui ca “vorbeşte public despre secretele omului Traian Băsescu şi ale anturajului său.” Eu nu cred ca o sa vorbeasca liber! Oricum, tu cand l-ai invitat pe asta, te-ai gandit si la noi? Daca pe noi chiar ne intereseaza acest specimen?

  7. Sunt curios daca batranu Aliodor are reflexe gen pocnitu calcaielor si rostitu formulelor de politete “Atentiune!” si “Traiti”!

  8. Mi se umple inima de bucurieeeee!!:))) Cum astept votul ala de duminica..o sa beau si o bere in cinstea lui dupa 😉

  9. Daca va fi un interviu spumos cred ca va convinge si pe cei aflati inca in expectativa,sau o parte a lor!Pentru rating…?…o adevarata lovitura!Ex colonelul Turcescu cred ca spumega!…isi procura gloante pe care sa si le traga in capul sau de pupincurist!Succes!Te voi urmari indeaproape!

  10. Locul lui Aliodor Manolea e la OTV, alaturi de Traian Basescu. Anuntul cu prezenta la Vorbe Grele e o gluma, nu?
    Doar nu a coborat Antena la nivelul OTV, nu?

  11. Felicitari!
    Sper ca impreuna cu Crin Antonescu, invitat si el, se pare, la televiziunea celor care pot face, intr-un fel sau altul, diferenta intre cu sau fara cvorum la referndum, sa reusiti sa mobilizati pentru duminica minimul de alegatori la urne!
    Doamne ajuta! Am incredere in intelepciunea din ceasul al 12-lea a romanului!

  12. daca spune si despre Nutzi si EBA,iar nu dorm toata noaptea si voi fi obosit la referendum.Dar merita efortul.Daca ar fi si Badea in emisiune,ar fi fost show total!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Sa vorbesti cu ceva specialisti IT daca ai la indemana. Ultrasii ti-au taguit cumva pe google blogul tau si adresa oficiala a lui Ponta si cand dai search pe google “lingau” apare primul la cautare blogul tau iar pentru Ponta evident cuvantul cheie e “plagiator”…Poate stiai deja asta sau poate nu…m-am gandit sa iti semnalez…mi se par tertipuri ieftine dar poate ar fi bine sa rezolvi macar tu problema.

  14. Domnule Ciutacu, daca se poate intrati e acest link si incercati sa faceti in asa fel incat sa-l putem vedea diseara macar la domnul Gadea. Sa ne aducem aminte… Asta ne trebuie, putina reamintire. Va multumesc!

  15. Senzationala ideea de a-l avea pe Manolea invitat cu o zi inainte de vot! Avand in vedere cat sunt de ridicol de superstitiosi unii din tabara basista (inclusiv suspendatul) dar si de pe la USL, cred ca va avea un efect devastator in a-i demoraliza pe basisti si a-i motiva pe ceilalti. 🙂

  16. intreaba-l te rog daca:
    a) el e autorul introducerii:
    – culorii verde-brotacel in campania udrii;
    – culorii albe (maro pe alocuri) in campania de demitere;
    – flacarii democratiei (LOL) idem ultima;
    b) chiar crede in prostiile astea;
    c) cam citi fraieri crede ca pun botul la aberatiile astea
    cu energia;
    d) cam citi bani se fac din numerologie, astro-pupu
    d-astea si daca s-a dus la fisc pentru impunere;
    e) daca s-a cunoscut personal cu Oreste;
    f) cind s-a apucat de activitatile de mai sus.

    In scumpa tarisoara, flacara mov arde in tihna in noaptea mintii…

  17. Sper sa si raspunda intrebarilor pe care le pui, deocamdata constat ca a imbracat camasuta violet, semn ca se teme de intrebari.

  18. Victore,

    Dar daca nu-o aduce si pe ‘Flacara’ Violet sau Violeta sau Violata sau Viloiata(Dante) nu e mare lucru.

    Sau poate-l aduce pe Basescu transformat intr-un broscoi care striga ‘nu raspund decit in fata marii adunari nationale’.

    Aporpos, ai grija sa nu te viloenteze cu flacara aia cica rusii dau atacuri psiho-pupu-tronice, care au ajuns deja in Romania si momentan s-au stabilizat la sediul de campanie al lui Base.

  19. Victor,
    este important de aflat conditiile in care a fost realizat interviul:
    – tu ai fost contactat sau
    – tu l-ai contactat ?
    Daca inititiva apartine lui Aliodor, desi nu sunt superstitios, cred ca este ceva necurat la mijloc.
    Daca inițiativa îți aparține dar nu mai tii minte cum ți-a venit ideea, iar nu este in regula.
    Nu in regula ca un fost “consilier” de factura aceasta sa “dea din casa” informatii.Oare relatia psihoteraut-client nu este supusa acelorasi reguli de confidențialitate ca aceea avocat-client?
    Nu vreau sa par ridicol, insa, avand in vedere audienta si categoria de telespectatori ce urmareasc A3, sa nu cumva sa dam ocazia domnului Manolea sa ne ” arda cu flacara violet” aprinsa de la ” flacara democratiei”.

  20. Interesant D-le Ciutacu – sper sa nu va atace energetic ! (gluma)
    Va rog mult subliniati in emisiune ca neprezentarea la vot va genera in continuare haos si scandal. Faceti din nou apel la oameni sa fie hotarati si sa spuna Da sau Nu. Neprezentarea nu inseamna sustinerea lui Basescu ci sustinerea in continuare a PDL-ului, a lui Blaga, Videanu, Oltean samd…. Dumneavoastra aveti un discurs concis si ingineresc cand vreti sa transmiteti un mesaj de impact ! Multumesc

  21. Imi cer scuze, apropo de invitatul de diseara, uitai sa te intreb:
    l-ai avut pina acum invitat in emisiune pe d-l Iulian Fota ?

    PS: vis-a-vis de hirtiile casii aleia, wow, ce intuitie am avut. 😀

  22. Sper ca l-ati inregistrat, sa nu-si rupa omu’ gatu’ pana deseara! inteleg ca da din casa? A intors armele? Traim in alta realitate? Oricum, felicitari, ati reusit ceea ce n-a mai obtinut nimeni din presa!

  23. Am realizat ca foarte multi dintre romani au o incapatanare tampita in a nu se abate de la parearea initiala, orice argumente s-ar aduce. Daca in alte tari din lumea asta un singur cuvant nepotrivit poate rasturna sondaje, la noi dovezile sunt astupate fin de pixeli albastri. Stie el omu’, taran cu 3 clase sau intelectual rafinat, inca de la momentul zero cum e bine, si asa ramane! Nu e frustrant ca dupa tot efortul vostru de a dovedi atatea mizerii cumplite sa vezi ca tineri ce par a avea o bruma de scoala si bun simt afirma ca daca voteaza “da” vin rusii peste si ne pun la jug?

  24. Cu Manolea au ba cred ca cei care sunt decisi sa scape de TB vor vota in consecinta.Cum nu sunt vreun fan al USL,din simplul notiv ca nu mi-au prezentat nimic care sa imi starneasca interesul(sa nu se inteleaga ceva de genul ca as fi fost dezamagit de TB,nu,sunt unul dintre romanii care nu au votat NICIODATA pentru TB,PD sau vreo lista care sa contina pe cineva din PD,inclusiv paguboasa Alianta D.A care ne-a captusit cu Gaina Stearpa) am totusi satisfactia ca portocalii sunt speriati de zgomotul catuselor iar pentru chestia asta si pentru ca mi-au creat perspectiva de a-i pune lui TB un stampiloi cat toate zilele pe care scrie DA le multumesc…

  25. Incredibil cum ii napadesc pe toti in al-12-lea ceas ,stramosii,patriotismul,neamul romanesc…..pe mine ma umple de scarba cand vad personaje din astea care pana mai ieri erau “ultrasii” betivului.

    Sper macar sa dea ceva important din casa.

  26. Da Victor, scuze, am vazut promo-u’ ala cu tatele lu’ Udrea pe masa, o sa ma uit si eu. Uite ce mesaj i-am dat lu’ Macovei, citez: “Stimata doamna, apartineti de trecut! Va rupem duminica la vot. Jos Monarhia!! Traiasca Ungureanu!!! MRU, MRU”

  27. Saptamana trecuta cand ai dat de inteles ca vei avea o emisiune cum n-a mai fost am crezut ca vine tiranul. Manolea e o surpriza si daca vrei parerea mea e un invitat mult mai interesant decat Basescu. 🙂
    O sa ai concurenta totusi, cred ca se duce si Crin la televiziunea poporului.Eu cred ca e un lucru bun ca se duce acolo, ma tem numai de un atac murdar pe ultima suta de metri.
    In rest, sper sa te ajut sa tii rating-ul sus.

    P.S: Vad ca dupa Chiliman, si Saftoaica face pe nebuna. Chiar ca acum cad toate mastile.

  28. Va fi de-a dreptul epic. Apropo, am înteles bine sau de la 23 vine prof. Bogdan Teodorescu? Pentru ca ar fi minunat sa-l ascult vorbind o ora doar pe el.

    Spoiler: eu sunt mentalist si stiu ce-o sa faca Aliodor duminica. Da’ nu zic…

  29. Off topic: da-ne si noua niste audiente de aseara: cat a avut OTV cu suspendatu’, A3 cu premieru’ si RTV cu Interimaru’?
    Daca le ai.Daca nu il intreb si pe Badea ca e capabil si salveaza institutii ca ANI de la desfiintare 🙂

  30. D-LE CIUTACU,O TARA INTREAGA O SA URMAREASCA IN ACEASTA SEARA,FITI CONVINS DE ASTA!MULTUMIM TRUSTULUI A3 CA ARE OAMENI PREGATITI PT.INFRUNTAREA REGIMULUI BASESCIAN,MULTUMUIM VOUA CA ATI TRECUT PESTE TOATE AMENINTARILE CELOR DIN PDL,MULTUMIM CA ATI FOST ALATURI DE POPOR ACESTI 8 ANI!FELICITARI!

  31. pentru cei ce considera ca e o prostie chestia cu “energia” cititi despre fizica cuantica si ultimele descoperiri. Oricum “ezotericii” lucreaza la greu iar, am primit un mail despre Crin in care pe cateva pogini se fac asa zise dezvaluiri despre faptul ca se drogheaza si o data la cateva luni merge la dezintoxicare.
    Pun pariu ca si tricoul albastru “vesnic” al lui Basescu are o simbolistica ezoterica, poate-l intrebati pe acest Manolea despre asta.
    Din pacate nu pot vedea emisiunea is pe drumuri.

  32. Incep prin a spune ca e lovitura de presa si raitingul o sa fie consistent. Pentru asta nu pot decat sa va felicit.
    Asta pe partea de televizoristica.
    Am citit insa ”aperitivul” din JN. Discurs de PTAP/Informare politica. Valorile perene ale neamului, mosii si stramosii care sunt ventilatoare in mormant…bla, bla, bla. O suma de prostii spuse de unu’ solemn, cu cocarda in pept. Am mai retinut ca e dezamagit de base. Tare! Las’ de o parte deontologia unuia care da din casa secrete de la al de l-a platit, ca nu imi inchipui ca l-a aparat psihocinetic pro bono, adica pa de-a moaca. Unde ii dau dreptate e la faza ca societatea noastra e bolnava. Corect! Societatea care il trimite in fruntea sa pe unu’ care se apara cu flacara violeta e dusa rau de tot. Altfel spus domnu’Aliodor e turnesolul starii de sanatate mintala a spatiului mioritic. Si asta nu e de bine. Parerea mea.
    In final salut vestea ca merge la vot. Ce naiba ne faceam daca mergeam 50% si lipsea inca una bucata votant?? 🙂 Pe bune, eu sunt mai optimist daca avem aliati psihotronici.

  33. E înregistrat deci. Acum am văzut. Wow! Poate aflăm și audiențele. 😉

  34. Cât rating a făcut Gadea cu Ungureanu? 23? Hmm… Eu deja aș pune niște bani pe tine în seara asta.
    Dar ți-am zis: chiloți pe dos, trecut peste o pisică neagră, pe sub scară, ghiulurile lu’ Oreste, ceasu’ lu’ Badea (ăl’ de i se desface mereu brățara) și ochelarii lu’ Gadea. Trebuie să te aperi și tu, că nenea ăsta sigur e chitit să te violeteze. 🙂 …chiar și în reluare…

  35. Banuiesc ca emisiunea va fi din ciclul “Mihaela dragostea mea”, o singura intrebare cine este de fapt acum in spatele lui Basescu in locul lui?
    sper sa fie interesant

  36. tare de tot… faza cu udrea e de nota 10… sa nu mai zica nimeni nimic cind o trimit pe centura pe madam… acum devine oficiala ocupatia ei adevarata 🙂
    daca e ce cred eu ca se prefigureaza interviul e BOMBA din fundul javrei

  37. Victore, esti nemilos, agiti flacara Violet… si pe urma ma acuza iarasi, pe mine, @Violet ca am ceva cu dansa. Oricum, interesanta ideea cu Manolea.

  38. @maria: si eu am un “freamat” (vorba lu’ nea Medelin & Victor)
    cind aud de energii, da’ numa’-n sfincter.

  39. Ce sa zic, Victore , sunt nitel dezamagita!
    Daca tipul era intr-adevar asa de bun , nu renunta Basescu la el. Si nici nu cred ca va spune mare lucru, ci va bate campii.
    Pacat de voi, ziaristii valorosi, care de dragul audientei va prostituati mai rau ca OTV-ul.

  40. Te rog, te rog,te rog întreabă-l pe Manolea dece nu s-a mai desecretizat dosarul Petrom?
    Pentru ştiinţa ta Victore află că platformele de foraj marin oferite prin intermediari, de OMV lui T.B., pe nimic au fost preţul pentru menţinerea secretului.Află amănunte de la GSP Constanţa, cu discreţie. Dar află-l până la emisiune.
    Dă-le dracului de ezoterisme, asta (base) a făcut o avere uriaşă, scormoneşte tot !

  41. Videanu cere listele de vot. Asta suna a amenintare, daca listele ajung pe mainile PDListe o sa poata identifica votantii, adica pe cei care nu l-au ascultat pe marinar si au “indraznit” sa iasa la vot in loc sa aiba “ceva mai bun de facaut” (cum a declarat piticul). La Cluj au vrut sa puna camere de filmat. Toate aceste fortari arata ca cvorumul de 50%+1 este inoportun si ca cei care se tin cu fundul de scaun o sa merga pe variante ilegale. Teama este o arma foarte eficienta in cazul unei tari cu antecedente dictatoriale, asa cum e Romania fosta ceausista!

  42. Maria de acord cu tine!…Oameni ca Aliodor Manolea,trebuiesc abordati cu foarte mare prudenta!Nimeni nu stie nimic despre acest om in afara de legenda care o are la “vedere”!Toate marile puteri au dezvoltat in cadrul srviciilor secrete programe de cercetare parapsihologica sau psihotronica cum i se spune mai nou!…Faptul ca a acceptat in ultimul moment acest interviu,imi da de gindit!…Astept totusi o dezbatere cu Gen.Strainu si Oreste, Simbata,pe aceasta teme,organizata de ceilalti realizatori ai A3!…

  43. cei care se prezinta la vot decid suspendarea.basescu se inseala daca crede ca se intoarce la cotroceni prin non combat.cine nu voteaza nu conteaza.de obicei cei care nu se prezinta la vot sunt considerati votand pentru nu impotriva.minoritatea se supune majoritatii in democratie.asta cere si basescu ,nu?!!DEMOCRATIE nu AUTOCRATIE .VOTATI SI CASTIGATI

  44. Foarte interesant invitatul, cel mai interesant de la Gheorghe Zamfir incoace.

    Subiectul energiilor si atacurilor energetice si asa mai departe, e cat se poate de adevarat si real.

    Mircea Badea a punctat corect, cand isi bate joc de cei care-l ameninta cu atacuri energetice. Nu te afecteaza nici un atac energetic daca esti zdravan la cap si te descurci pe picioarele tale. Ii afecteaza doar pe cei slabi la minte ca basistii.

  45. Salutare! Mi se pare mie sau Basescu , in momentul declaratiei pe care a facut-o asta-seara, era beat cleste? Prea avea ochii mici si cam incurca cuvintele.

  46. Interesant ar fi de vazut daca (,) Codruta, CCR-ul sau Morar boicoteaza votul. Asta-i interesant. Ca boicoteaza Boureanu, Turcescu, DD-ul chiar nu intereseaza.
    Zegrean se va duce la gratar duminica pastrand independenta institutiilor? Motoc nu va alege intre un berbec si doua gaste pentru a simpatiza cu A Doua Doamna si a nu legitima lovitura de stat?

  47. Bravo Victor! Cred ca asta e lovitura de gratie pentru prost! Ai fost bombon! Ai merita sa ramai in cartea de istorie pentru ca ti-ai adus aportul prin aceasta miscare, la schimbarea istoriei in Romania! Poate ca oamenii nu vor stii din ce cauza s-a intamplat! Ai scris istoria, crede-ma! E lovitura de gratie ce ai facut! Bafta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.