Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

Excelenţei sale Traian Băsescu, preşedintele României

Domnule preşedinte,

Întrucât astăzi v-aţi depus conştient candidatura, Antena 2 tocmai a primit o solicitare oficială de timp de antenă pentru campania electorală din partea domnului Sever Voinescu (purtătorul dumneavoastră de cuvânt în campania prezidenţială), eu realizez unica emisiune politică a postului, iar dumneavoastră mă onoraţi cu atenţia constantă (atât pe blog, cât şi la Vorbe grele), scurtez birocraţia. Răspund personal.

Dincolo de suprinderea că nu domnul Valeriu Turcan vă reprezintă-n campania electorală (sper că e bine cu sănătatea) şi că de pe hârtia trimisă de domnul Voinescu lipseşte referirea la bunul simţ, vreau să vă asigur, domnule preşedinte, că invitaţia publică pe care v-am făcut-o în repetate rânduri rămâne deschisă. Înclin să cred că faptul că, în cei doi ani şi jumătate de existenţă ai emisiunii, nu aţi reuşit să ajungeţi la mine-n studio a fost cauzat de programul dumneavoastră încărcat.

Dat fiind că sunt o fire mai boemă, aspectele financiare ale competiţiei electorale (în general) şi ale candidaturii dumneavoastră (în particular) nu mă interesează şi aş prefera să nu ne încărcăm cu asemenea amănunte nesemnificative pentru amândoi. Veridicicatea informaţiei vă poate fi confirmată imediat şi de stafful electoral al fiicei dumneavoastră, domnişoara Elena Băsescu, astăzi europarlamentar. Din acest motiv, reglăm doar aspectele strict jurnalistice ale eventualei dumneavoastră participări la emisiunea Vorbe grele, realizată de mine şi difuzată de Antena 2.

Sunt un om de cuvânt, domnule preşedinte. V-am promis public egalitate de tratament cu restul candidaţilor şi, dacă mă veţi ajuta, îmi voi onora promisiunea. Întotdeauna o fac. Pe cale de consecinţă, deoarece domnii Crin Antonescu, Hunor Kelemen, Sorin Oprescu şi Mircea Geoană au avut la dispoziţie câte o oră pentru a se prezenta poporului suveran, iar domnul Corneliu Vadim Tudor a acceptat deja, de principiu, invitaţia mea, vă rog să-mi comunicaţi, domnule Traian Băsescu, ziua când să vă aştept în studioul Antena 2 din complexul expoziţional Romexpo. Fiindcă eu nu fac emisiuni în altă parte nici măcar de dragul dumneavoastră.

Cu amendamentul că singura mea condiţie prealabilă este (ca şi-n cazul anterior al Elenei Băsescu) nici o condiţie, cu speranţa că resentimentele umane bilaterale nu trebuie să vă umbrească şansa de a participa la singura emisiune tv din România cu creştere de 40% în ultimul an calendaristic şi cu precizarea absolut necesară că acţionarul majoritar al Grivco patronează şi Antena 2, vă aştept la o discuţie liberă.

Cu respectul cuvenit egalităţii de şanse pe care o datorăm tuturor candidaţilor,

Victor Ciutacu

 

    [poll id=”27″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Vine Traian Băsescu la “Vorbe grele”?

  1. Dai si betivului dictator sansa , dar fi necrutator in tirul intrebarilor si nimic mai mult .Nada de linguseli inainte si dupa emisiune trebuie tratat ca un cacat rece , ca daca e cald poate si’l mananca .In rest toate cele bune Ciutacule inainte ca rusi .

  2. Presedintele nostru “model” urca rating-ul la cer….
    Sper doar sa poate ajunge pt ca, domnule Ciutacu, sunteti printre putinii care sunt in stare sa tina piept nesimtirii fara margini a acestei scursuri de presedinte.
    toate cele bune…

  3. Mai degrabă l-aş fi văzut la „Răi, da’ buni” sau la Brancu. După ce a fost la Divertis şi la Măruţă, ăsta ar fi cursul firesc.

  4. Tonomatule! 🙂 As vrea sa o vad pe asta! Si as vrea sa vad rubrica “Tonomatu’ lui Ciutacu” si fata lui Basescu atunci. Chiar vreau sa vad daca va avea ochii “mari si umezi” atunci.

  5. Iaca pozna, vedem marinar la tonomat! Sau nu. As considera emisiunea intr-un fel pangarita. Dar pt jurnalist e o sansa.

  6. Vine vine. Ai grija poate iti da si tie 5-0 la pauza cum a zis oprescu ca ii da Basescu lu Geoana in turu 2 :)))))

  7. Ceea ce nu ar fi exclus, si ma refer la Geoana VS Traian. Pt ca PSD nu stiu cand va mai pupa presedinte dupa ce a facut in tara asta atata timp, si mai ales cu ”fantomele” astea din trecut pe care le tot promoveaza pt posturile astea inalte. Deci sa nu dea dracu sa ajunga Geoana in turul doi cu Basescu.. o sa mai aveti 5 ani de munca 😀

  8. @sa: poate labeunu =))
    @Florin: nici nu stii ce emotii am. sa ma bag cu curu-n poarta?

  9. @Florin: incepi sa te naravesti la spam si-ti iei viteza instantaneu. zi din prima

  10. Apropo de „labeunu”: în zilele următoare va începe să emită postul de ştiri al fraţilor Păunescu – Vox News. Cică se vrea a fi un concurent pentru Antena 3 şi Realitatea TV şi apare, ca din pură coincidenţă, în campania electorală.

  11. …boc…boc… boc … (liniste) … boc..boc..boc …(liniste) … “auzi ba, tu ai capul gol sau am gresit adresa ???!!pare ca se aude a gol …ia mai da un cap !!!” … boccc… “Buna ziua , ati bocanit la Antena2 , pentru a actiona tonomatul va rog apasati tasta 1 de la telefonul tigancii …” … “hai ma ca merge , da-te de pe pres si lasa-ma sa intru !!!”(pasi departandu-se (..boc.boc.boc.boc…) … deci parlamentul ostil si pensiile si constitutia si partidul si semnaturi si tribunal si alllllooooo ,eu cu cine vorbesc ??? aaaa…sunt in hol ??? am vorbit degeaba ???? cum adica eu nu sunt presedintele romaniei ??? adica sunt candidat ??? vezi de aia nu vin la voi ca ma consideri candidat …ce daca vi se pare ca ia constitutie scrie ca acum sunt in campanie ? eu sunt presedinte si voi fi … nu acum ,nu ieri ci in vecii vecilor amin …”

  12. Ca tot intreba Badea daca asta alta treaba decat sa se uite la tv n-are, ieri am fost depasit de coloana oficiala pe Victoriei. Ca sa vezi, in Mercedesul lui frumos si mare si negru, in tetiera de la “locul mortului”, stralucea prin geamul fumuriu un LCD de 7 toli in care s-a distins CLAR sigla Antena 3. Omu’ cred ca e disperat!
    Sper din tot sufletul sa nu castige! Sper sa nu mai vad portocalii cel putin 10 ani de acum incolo… sa ii scoata pe toti din toate posturile!

  13. Pe cat este de nerusinat,cred ca este in stare sa vina.Vine ca sa influenteze telespectatorii.Sa se duca la labe1 tv ,acolo poate sa dea din el toate prostiile de care e in stare.NASU sta cu gura cascata,e in extaz.Mai mult, i-a propus afaceri si distractii comune.Altele sunt relatiile dintre ei decat cu tine TONOMATULE.

  14. Daca vine,desi nu cred ca acolo unde scuipa va linge sau poate cine stie are soriciu gros gros,sa vina si Oprescu odata cu el ca poate aflam lucruri interesante asa dintr-un duel.

  15. Acuma depinde! Daca-i matol vine sigur! 🙂
    Si cum, in ultimul timp, dupa informatiile pe care le dein, e cam tot timpul matrafoxat, ai mari sanse sa vina la Vorbe Grele! Succes! 😉

  16. Am votat ca va veni, pentru ca imi doresc sa il vad pe marinar facut sah-mat. (sper). Am votat ca va veni, pentru ca daca cineva are cojones sa-i arunce in fata toate porcariile pe care le-a comis timp de 5 ani, Victor are. Cu toate sperantele mele insa, instinctul imi spune ca nu va veni. Cererea de timp de emisie, va fi probabil pentru un material inregistrat, un fel de monolog al marinarului cu poporul, sau un dialog cu un jurnalist pupincurist care sa-i ridice mingea la fileu. Una peste alta nu cred ca Basescu are coaie sa vina intr-o emisiune in direct cu Victor, si din simplul motiv, ca orice dialog realist cu un interlocutor care nu se face pres in fata lui, este dramatic in defavoarea lui si il poate costa sever la numaratoare. Ar fi o sinucidere mediatica pentru Basescu sa vina la o discutie “pe bune” cu un jurnalist cu coloane vertebrala.
    PS> La urma urmei nu ma mai mira nimic la Basescu. In ultima vreme a facut atatea miscari stupide care l-au costat, ca inca una nu m-ar mai mira. Deci ….vom trai si vom vedea.
    PS2> @ Victor. Am o intrebare Victore. Tare mi-e frica de un posibil scenariu, care s-ar integra perfect in profilul lui Basescu. Il vad in stare ca in ultimele interviuri din campanie, inainte de alegeri, sa lanseze ca o stire bomba, faptul ca alianta (PSD – PNL) au facut un targ cu UDMR pentru sustinere, si le-au promis ceva grozavenie (vezi autonomie, renuntarea la statutul “national” din constitutie, etc etc) care sa inflameze extremistii sau pe cei saraci cu duhul, si sa induca o stare de panica…cum ca alegerea lui Crin sau Geoana ar periclita siguranta Romaniei, si ne-ar vinde ungurilor. Nu stiu…dar il vad in stare. Tu ce zici?

  17. Omul a fost si la Marutza, poate vrea sa mearga la Morar in emisiune sa bage un ash n-ash. El d-astea mai golanesti stie… doar nu crezi ca o sa vina la tine in emisiune ca sa se lupte cu criza…

  18. Vine cu siguranta,ca altfel nu isi cerea dreptul.Sunt curioasa cum va reactiona.Mi-as dori sa te comporti fata de el,asa cum te-ai comportat fata de ceilalti candidati:echidis-tant.

  19. Da am votat NU! Si stii de ce? pEntru ca sincer nu cred ca va calca pe-acolo pana in turul 2. si atunci doar daca va fi cu adevarat disperat!
    Omu vrea sa auda lautarii si pionierii la b1 tvr protv taraf etc…
    ori la Ciutacu in emisiune trebuie sa raspunzi concret multumita faptului ca nu te lasa moderatorul sa zburzi pe campii si sa intrebi ” cat e halatu”!
    La toate astea se adauga si micul amanunt, acela ca in prezent detine titlul ! si intotdeauna e mai usor sa ajungi in varf, decat sa ramai! Adica pe romaneste :
    He has the balls but he’s got no longer arguments!

  20. Acum, dacă tot ai scris-o, io zic să pui ceva la rece în tonomat, că nici nu ştii când descalecă!…

  21. Nu, nu vine! Se va urmari doar reactia acestui demers. Chiar mi-as dori sa vad o astfel de intalnire.

  22. N-o să vină. Cred că va trimite un DVD să îl băgaţi printre detergenţi si gospodine 🙂

    Dacă vine, inregistrez emisiunea pe blue ray 🙂

  23. eu am votata da. cred ca in disperare de voturi va veni si te va declara regele tonomatelor cu ieuro..ha ha ha

  24. Mamaaa, ce-as vrea sa vina!!!
    Victore, esti amabil ca, in cazul in care vine,
    sa ai o lista cu intrebari puse de cititori/telespectatori.
    Eu as intreba, asa, de incalzire, cum e cu vanzarile anterioare ale lu aia mare, care a fost castigul mediu pe ora de munca a lu EBA la Luxten.
    A mai promis ca ne zice si cum e cu fra-su (ca de Omar Haisam nu ma astept sa zica ceva).

    Iar tu, in marinimia ta, il poti chiar avertiza ca, la dorinta poporului, ii vei pune acele intrebari, sa se poata pregati omul cu documente.

  25. Daca vine,macar sa fie prima si ultima vizita.Poate se autodistruge din punct de vedere politic,si nu numai.Poate paraseste tara la fel ca “protejatul” Hayssam.Doamne ajuta!

  26. am votat da. asta ar fi prima ta emisiune la care m-as uita de la inceput pana la sfarsit. ar fi fun!

  27. @bogdan: si la mine pe blog combati zilnic din masochism?
    @Drujbaru: eu cred ca e-n stare de orice

  28. Vine, domnule Ciutacu si ma astept sa aveti o tinuta impecabila, cum ati avut si cu ceilalti,desi nu am nici o indoiala. La dansul curajul se confuunda cu nesabuinta, vine in mod sigur ,puteti sa-i demonstrati cat de nedrept aa fost cu dumneavoastra (nu ca as avea sperante ca ar recunoaste).

  29. Vine. Desi in realitate e un tarselos , nu va rata sansa de a demonstra cat e de coios (se va dopa cu 300 ml de JB). Cred ca stii ce te-asteapta… Se va purta de 100 de ori mai mizerabil decat la Bogdan Chirieac.

  30. pai nu despre “a combate” e vorba? vreti un blog unde toti sa va aprobe? daca doriti asta ma pot limita la a va citi

  31. Va rog, in fiecare seara, dati un citat DIN Patapievici, Directorul ICR, cumparat “in viu” de Basescu:

    „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)
    „23 de milioane de omuleti patibulari (buni de spanzurat)“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 53) – „Un popor cu substanta tarata. Oriunde te uiti, vezi fete patibulare, ochi mohoriti, maxilare incrincenate, fete urite, guri vulgare, trasaturi rudimentare.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 34) – „Romanii nu pot alcatui un popor pentru ca valoreaza cit o turma: dupa gramada, la semnul fierului rosu.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 64)
    „Romana este o limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim sau… sa o folosim numai pentru injuraturi…“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.64)
    „Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida stramoseasca, ne-au luat in urina slavii: se cheama ca ne-am plamadit din aceasta clisa, daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa temeinic au facut-o. Dem- 4 nitatea noastra consta in a ridica mereu gura zvintata iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urina rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind o basica a udului mai mare (de, betiile…) i-au dovedit.” (din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)
    „Puturosenia abisala a statutului suflet romanesc… spirocheta romaneasca isi urmeaza cursul pina la eruptia tertiara, subreptice, tropaind vesel intr-un trup inconsient, pina ce mintea va fi in sfirsit scobita: inima devine piftie iar creierul un amestec apos.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 49) „Cu o educatie pur romaneasca nu poti face nimic.“ (Din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.56)

  32. @bogdan: nu-mi amintesc sa va fi cenzurat vreodata. nu insistati cu tampenia asta cu blogul de adulatori. cine nu-i de acord cu mine e liber sa-si scrie opinia. daca sare calul, jigneste si acuza aiurea, pleaca. daca nu, sta linistit

  33. Daca iti mai aduci aminte,in 2000, Iliescu a refuzat sa mearga in emisiunea domnului Florin Calinescu la PRO-TV si a castigat alegerile.
    Basescu poate sa vina 10 zile la rand in emisiunea ta,poate sa faca si tumbe in pielea goala,ca nu mai pupa al doilea mandat.

  34. apropo , stii de ce a avut intalnirea la grupul Grivco, pentru ca sala unde se discuta treburile si soarta tarii(Golden Blitz) era ocupata cu Berceanu care-i dadea 150 de milioane de euro lui Umbrarescu

  35. Vine – cu siguranta! Ptiu, m-am contaminat de la papagalita aia de Sulfina B.
    Domnule Ciutacu! Aveti grija, insa. La cat tupe are s-ar putea ori sa va lase fara grai, ori sa va enervati si sa faceti precum drujba-n cioata! Pe asta mizeaza. Tare mi-e ca o sa ramaneti mut cand veti vedea cam ce-i poate debita mintea. Cat v-am urmarit eu pe la toate emisiunile parca si vad ca veti ramane preplex. Nu cred ca Basescu e de subestimat. Si nu in sensul bun. Am ajuns sa cred…in sens malefic!

  36. basescu nu va veni pentru ca tu nu vei accepta sa-i transmiti in plic intrebarile cu o saptamina inainte…

  37. Pana la urma o sa vina. O sa fuga dupa presa in campania electorala. Cel mai misto e ca il chemi la Romexpo… el e obisnuit cu scaunele de nuc de la Cotroceni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.