Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Vikingul preferat al vuitoancei Udrea

Vikingul preferat al vuitoancei Udrea

Câteva scurte şi nesemnificative nedumeriri postpascale de tonomat nenorocit:

1. Cum poate discuta despre moralitate în fotbal (şi, în general, în viaţă) un individ ca Marian Iancu? Şi cât de ticălos poţi să fii ca, în susţinerea luptei împotriva arbitrilor şi a conducerii FRF, să argumentezi la tv cu citate din simbolul onestităţii care patronează Poli Timişoara şi din prietenul Fiscului Gică Popescu?

2. Ce simţi, credincios fiind, văzându-l în Vinerea Mare nonstop, în geamul sticlei, pe colegul de şpriţ al lui Traian Băsescu, iar după aia luând lumina pascală de la unul ca Gheorghe Flutur sau aşteptându-l să tragă barca-n radă pe vikingul preferat al smeritei vuitoance Elenei Udrea, pre numele său popesc Teodosie Snagoveanul?

UPDATE: Între timp, m-a străfulgerat o idee luminoasă de brand turstic de ţară. Doi mici şi-o bere, pe un fond de grătare la iarbă verde, ne-ar defini perfect. Execuţia miraculoasă şi plină de profunzime aparţine, ca de obicei, Turmentatului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Vikingul preferat al vuitoancei Udrea

  1. foarte sugestiva poza! e leit Pizza the Hut din Razbelul Stelelor. in rest,cuvintele e de prisos…nu prea mai ai ce sa comentezi la asa ceva. eu cred ca astia au dovada ca D-zeu nu exista,altfel nu-mi pot explica ipocrizia lor.practic,ei sunt Dumnezeu pe Pamant. nu se tem de nimeni & de nimic. n-au nicio jena in comportamentul lor indecent dus pana la extrem.

  2. Nu era viking bre, aia erau baieti buni,gagiul venea de pe Insula Piratilor cu salupa Daca era Johnny Depp disponibil il lua Nutica pe ala ca bani are de aruncat

  3. Ati vazut ca in 4-5 ani de cand e Basescu presedinte nu a vorbit niciodata despre turism?..si acum nu mai stia cum sa laude ca sunt straini in Moldova(poate mai putini decat pana acum)…s-a plimbat pe unde a organizat ministerul Udrei activitati…

  4. Cu dedicatie pentru al nostru, domnul Iancu the Hutt: (sper sa mearga embed-ul :P)

  5. Maestre, cum era cu brandul de tara? Tanti Nutzi biciclista a cazut si si-a rupt vreo ceva? De nu si-ar mai rupe multi dinti inainte… Cata spoiala si cata rusine, a ajuns pana si Moga sa suga de la bugetul de stat? Bleeahhh!!!

  6. Victoraş, vezi că te-au înjurat pe Radio România Actualităţi, în jurul orei 11:50, astăzi. N-am reţinut detalii şi nici numele realiztorului, dar ai fost luat în bască destul de naşpa. Interesează-te şi zi-le şi tu de mamă.

  7. @Béranger: ai idee cine presta sau la ce emisiune se petrecea macelul?

  8. Am zis ca voi comenta cat mai rar, dar acum chiar trebuie!
    Am citit “Romania brand de tara” si zic asa… Hai sa radem de Udrea unde e de ras , si slava Domnului e prin multe locuri, dar sa nu de dam cu parerea acolo unde nu ne pricepem prea bine! Sloganul e bun ca si mesaj – asta pentru cine intelege unde bate – zic eu, dar scartaie un pic la capitolul forma in care este prezentat! De aici si pana la a spune ca sloganul este o abominatie, e cale exagerat de lunga si riscam sa fim ridicoli, criticand aiurea’n tramvai.
    Altfel, despre mersul pe bicicleta al Udrei, (incaltarile nu sunt tocmai relevante aici) mi’e mi s’a parut stangaci,semn ca nu prea a exersat suficient, desi se spune ca mersul pe bicicleta nu se uita niciodata;in plus,glumind putin,repriza de ciclism tradeaza si altceva… Ce anume ? Eee, ganditi!

  9. pai,de unde sa suga & marele Moga,daca nu tot de la stat?! toate nulitatile s-au scapatat pe banii statului,adica ai nostri. ma rog,Moga nu-i politician,dar are pile,dupe cum se vede. l-ati vazut pe marele Basescu,la summit,cum era tratat. practic,toti sefii de stat l-au ignorat. asa ca,ganditi-va bine inainte sa-i pupati augustul dos prezidential. la noi,e mare smecher el cu clanul lui cu tot. ne placem sa facem baie cu el,ne place cum ii face pe ziaristi “tiganca imputita”,”gaozari”,”caraghiosi”,cum talhareste femeile,cum clanul lui s-a-mbogatit din nimic,cum fratele sau ameninta cu moartea,etc. ei bine,in tarile civilizate nu tin figurile astea,de-aia este ignorat pe-acolo. pe cat este de popular pe plaiurile noastre,pe-atat este de dispretuit afara. odata cu el & poporul nostru.

  10. Eu nu mai pot cu baiatul asta, m-a nenorocit cat de curat si cata moralitate detine in depozit, a ajuns un parvenit dea el lectii de justitie celorlalti din fotbal, dar he, e din Timisoara, e din vest.

  11. @YODA: e cat se poate de bucurestean din Giulesti. da’ Banatu-i fruncea 🙂

  12. Letopisetul evanghelic (sic!) dupa Flutur&Elena

    Cartea I
    Anul acesta, pe langa obisnuitul circ religioso-electoral oferit de maimutica Macac, modificata genetic in exemplarul cotrocenist MaBas, special dresat pentru a face poze de campanie cu doritorii de suveniruri foto la Sarbatorile Pascale, scenariul desfasurarii acestor circarii cotrocenisto-pedeliste a fost mult imbunatatit, in peisaj fiind introduse noi personaje, care mai de care mai pitoresti, cu misiunea de a aduce un suflu nou electoralelor din acest an.
    Astfel, dupa ce au terminat de impartit, cu lumanare si tamaie, Oule lui Nastase, sapte la Palatul Victoria si sapte la cel prezidential, Flutur si a lui partenera de vodevil, Elena ot Plescoa au pus-o de alte si alte giumbuslucuri, care mai de care mai nastrusnice, menite sa faca deliciul alegatorului basescian.
    Cartea II
    Flutur, dupa ce a alergat cativa popi moldoveni, inarmati cu cadelnite in jurul Minunii Bucovinene si anume un ou din fibra de sticla, de dimensiuni miciuriene, menit sa faca de ras amaratele avicole, incapabile de asemenea performanta, si-a adus brusc aminte de Istorie.
    Studiind evenimentele inceputului de mileniu doi, el si-a dat seama ca moldovenii s-au constituit sub forma unui stat de sine statator, dupa Descalecat, deci ceva mai tarziu decat momentul consumarii campaniilor Cruciatilor duse pentru Eliberarea Mormantului Sfant, motiv pentru care a decis ca a venit timpul unei reparatii a acestei nedreptati istorice.
    Asa ca manat de ganduri divine, dar razboinice, si-a pus armura de baronet sucevean, si-a luat armele (tzapina si drujba), a descins la vale cu o pluta pe Bistrita si din lemnul plutei, vandut conationalilor arabi, si-a cumparat un armasar alb cu reactor la cur cu care s-a aeropurtat in Tara Sfanta.
    Din care locuri nu s-a intors decat invingator, purtator precum grecii Olimpiadelor a Luminii Sfinte, pe care a depus-o pentru control tehnic de calitate si autentificare in cele Sfinte, in manutele Preacuratei Balshaia Turiste a Romaniei lui Basescu, nimeni alta decat preacuvioasa Elena ot Plescoa. Si iaca asa, saracan di roman, s-a ales in loc de miel si oua pascale, cu Lumina Sfanta si cu oul stang a lui Flutur, la dimensiuni suficient de mari incat sa se plimbe tot neamul mioritic in jurul lui si sa moara de foame din motive de fabricatie.
    Cartea III
    In ast timp, Zeus, flancat de sepepisti motorizati, a incercat o evadare spectaculoasa din pluton, alegand un alt drum decat cel al Golgotei moldovenesti, ocazie cu care a pierdut busola (pe cea de presedinte al tuturor romanilor a pierdut-o de mult) si s-a ratacit pe coclaurile bucovinene, bagandu-i in draci pe centurionii cu ochi albastri din escorta care au rasuflat usurati doar dupa gasirea oitei ratacite.
    Vestea regasirii Zeusului a ajuns si la malul marii, unde Elena, pe post de Maria Magdalena a rasuflat la randul ei usurata dupa care, flancata de Geoana, pe post de Sfantul Petre (dupa ce s-a lepadat de Zeus de trei ori, a revenit la cele “musai”), au trait impreuna momentul Sacru al Invierii, bucurandu-se apoi alaturi de un Zeus reinviat in Moldova si desantat la malul marii, in statiunea lui Mazare, de minunile muzicale oferite in dar de Turista numberone a sarmanei noastre tarisoare puternic lovita de criza.
    Cartea IV
    Dupa respectiva delectare pe ritmuri de Zamfir, mai valoroase in opinia lui Zeus decat cele a lui Goran, maimutica MaBas a trecut iar pe poze, de data aceasta insotite si de autografe date pe orice s-a nimerit, de la poza lui Washington pana la fesele (bucile) admiratorilor aflati in orgasm electoral.(Halal sa ne fie cu un asa presedinte!)
    Cireasa de pe tort ne-a fost oferita de aceeasi inepuizabila Elena, care bucuroasa nevoie mare ca Zeus a scapat neatins si de data asta, in ziua urmatoare Invierii, insotita de toate televiziunile posibile si imposibile, si-a dat jos masca durerii inlocuind-o cu cea a noii imagini turistice a Romaniei si, imbracandu-si budigaii si traditionala camasuta populara devenita celebra datorita geniului lui Matisse, a incalecat un velociped, gen “Mobra”, dar fara motor, si a facut deliciul asistentei mute de uimire in fata talentelor ei, cu mult peste cele ale la fel de celebrei “Coana Mita biciclista care-a cazut si si-a rupt…”
    Cartea V
    Un singur nor a umbrit aceasta desfasurare magnifica a bucuriei unanim-mioritice.
    Patimile lui Becali, mediatizate pana la sufocare si voma de toate televiziunile in Vinerea Mare, au fost aproape date uitarii la momentul Divin al Invierii.
    Singura exceptie a constat in cateva imagini in care a fost surprins Ciobanul, intai insotit de familie, apoi alergand un popa cu un sfesnic pana la altar, pentru ca in final, cu gura plina de oua pascale, sa declare doritorilor de senzatii tari ca el, gata!, a terminat-o cu politica.
    Si iaca ase, s-au dus si aceste Sarbatori Pascale, in care scenariile fluturisto-plescoiste au inlocuit laxativele si vomitativele necesare unor digestii suprasolicitate nelipsite in astfel de ocazii.

  13. @ Cetateanu’ Turmentat
    Fie ai interpretat gresit spusele Califarului, fie ai driblat elegant!

  14. cine se aseamana se aduna personal prefer sa ma retrag ca o hiena perversa printre resturi…

  15. D-le Ciutacu va adresez o intrebare care nu are legatura cu subiectul de mai sus dar ma macina de cateva zile: de ce e necesar sa se acorde cetatenie moldovenilor de peste Prut?!Nu avem saracii nostri? E necesar sa devenim tara exportatore de racheti,criminali,magdeciumac,etc.
    Lozincile cu “fratii nostri de peste Prut” nu le cred nici cei care le spun peste tot !
    Va multumesc !

  16. @[D][S][N]:Repriza de ciclism sugereaza ca a scos seaua de la aparat.
    @Beranger: Atacul se petrecea la buletinul hidrologic, nu?

  17. @marius b: ca sa importam un contingent de electorat fara taxe vamale

  18. Mi-am adus aminte de un fragment din Divertis. “Domnisoara are ceva pregatit pentru deseara? Ca de nu, eu as invita-o la doi mici si o lada de bere.”
    Parca e mai corect asa sloganul: doi mici si o lada de bere. Ne defineste destul de corect.

  19. oare mai avem o sansa sa traim liberi in tara noastra ??decat sa fiu erou postmortem prefer sa ma `tirez` ca nu vreau sa fiu erou in o tara de cacat…

  20. @Béranger: tocmai am ascultat inregistrarea. cand ma gandesc ca platesc lunar, cu japca, taxa ca sa ia leafa un imbecil ca ala, m-apuca groaza.

  21. “The land of choise”. de unde s-au inspirat?! eu demult m-am lasat de fumat,da’ cred ca du pe un pachet de tigari au luat sloganu’ asta penibil. oricat de prost & oricat de neinspirat ai fi,n-aveai cum sa vii cu ceva mai rau de-atat. Romania,tara lu’ Papura-voda! nu puteau sa traduca in engleza?

  22. da moshule, dar la biserica toti sunt egali in fata lui dumnezeu. Flutur, colegul de sprit al lui nea domnul presedinte si do’nshoara Letitia Udrea la inviere sunt egali si cu cei care dau cu matura in fata primariei…ca ei nu’si dau seama toti, aia e, mandria e pacatoasa…

    cat despre cei doi mici şi-o bere cu gratare care ne-ar defini perfect, uita-te la americani si cred si australieni (la ei e bar-b-cue, dar au parfumuri mai fine stiu) si adu-ti aminte si de vegetarieni (care ei nu mananca carne d-asta tocata rosie)…

    eu unul daca ma identific, nu prea-mi arde sa ma identific cu pleaba. ma identific si eu cu aia cu care rezonez. sau pot sa ma fac frate cu dracu pana-i trec si pe ei puntea, e apreciat si asta dar oamenii cu cap (baietii destepti?:) au o gramada de solutii si de obicei le aleg pe-alea mai usoare care rezolva problema la fel ca cele mai grele, numai ca dureaza mai putin si nu te doare capul.

    numai de bine.

  23. @psihologu’: dac-o postez eu pe blog, aici. da’ ma mai gandesc daca merita

  24. administratoarea responsabila cu cenzura de pe blogu’ ministresei spune ca “The land of choice” nu-i slogan,ci doar un imn al turismului. din ce in ce mai bine! am rezolvat toate problemele turismului,acum hai sa-i inchinam imnuri & osanale. aceleasi metehne k pe vremea Ceausescu-lui,numai ca atunci chiar se putea face turism,chiar & ecumenic,in comparatie cu acum.

  25. Ce au ajuns astia sa faca pentru putere,in clovn cred ca iar sta mai bine lu nuti udrea,a fost genial prof.VALI STAN cu filmuletu despre basescu,este umilitor in ce tara traim.Respect maestre CIUtacu

  26. O fi Iancu asa si pe dincolo, dar hai sa spunem ca are dreptate, isi bat joc aia de la fRF de el ! puncte culori palmares – ultima solutie inc-o revolutie ? argumente

  27. O MANIPULARE ORDINARA A ELENEI UDREA, LA CARE A PUS BOTU’ SI PRESA. DACA CEI DE LA ANAT AU SPUS ADEVARUL INSEAMNA CA UDREA CONFIRMA, A CATA OARA, CA ALTCINEVA II FACE AGENDA DE “MINISTRU”. S-A INCERCAT SA SE INDUCA, IN SPECIAL LA POSTURILE DE TELEVIZIUNE, CA LITORALUL GEME DE TURISTI ROMANI. LA BREGOVICI AU FOST, IN FOARTE MARE MAJORITATE, CONSTANTENII SI CEI DE PE LANGA MAMAIA SI DIN ALTE ORASE VENITI STRICT PENTRU CONCERT. SEMNEAZA-TI DEMISIA, PAPUSA LUI ZEUS. DACA TOT VREA PRIGOANA SA SE LEGIFEREZE PROSTITUTIA, STINDARDUL ACESTEI LEGI PROPUNE SA FIE ELENA UUUUDRREEEAA.

  28. Nu mai intzeleg nimic…de ce se mai mira unii???? Eu nu mai am nici-o sperantza !!Doar mai cred in Ciutacu,Badea,Stan…

  29. Ca madam udrea se preteaza la absolut orice, e clar. Ca, macar de gura mahalalei, ar putea sa se expuna pe la chiolhanurile ” de servici” alaturi de oratania jalnica ce-i tine loc de consort, e o realitate. Da’ am vazut-o facand tandem -de servici, cum altfel?!- cu un voinicel brunetel si fatosel de prin minister, si mi-e ca de pune geana pe el, il mananca cu fungi cu tot, lupul! De mare, desigur!

  30. “SFINTELE SARBATORI ALE PASTELUI” chestie atat de repetata de toata lumea,politicieni,ziaristi sau “operatori de tursim”ca iti vine sa te intrebi daca ei ne cred atat de uituci incat nu stim ca a fost Pastele sau ei sunt atat de idioti incat repeta sa nu uite.Astazi am deschis televizorul si peste tot se discuta despre Becali.Dom’le ma astept de acum incolo sa ni se prezinte fiecare aspect din viata lui Free Jiji,cum a dormit,ce a mancat,eventual si ce a defecat ca sa fie si motul de rigoare…Pastele?Pai din cate am vazut fiecare partid si politician au participat la propriul Paste,cu propria lumina adusa de propriul avion de la(era sa zic “propriul”) Ierusalim.Sindicatele din invatam,ant vor sa faca greva.Pai la liceele din Bucuretsi profesorii,cei ce predau la clasa a 12-a,sunt demult in greva.Lipsesc de la ore pentru ca au treaba in alta parte.Unde?Pai numai Dumnezeu stie!Boc tomnai ce am aflat a gasit cum sa NU reduca efectivele de bugetari bugetivori flamanzi ba chiar sa le cresca si salariile.Desigur marind impozitele si usurand de bani pe fraierii care au crezut in basmele cu libera initiativa si bla,bla,bla.OK,o sa ii omoare pe astia si de unde o sa mai ia impozite?O sa umble zapcii sa ne ia din casa televizoarele?O sa ne afume cu ardei iute?L-am vazut pe Consumator cum se tragea in poza cu boboru’!Boboru’in cauza era cam tiganos,mai inalt cu un cap si-l tinea protector pe Consumator dupa umeri strigand mobilizator catre fotrograf”hai ba o data!”Frumos nu?Pai il vedeti pe Principele Radu intr-o astfel de postura?Hm,nu prea,ca doar nu or fi romanii nebuni sa-l voteze pe “ala a lu’Duda si alu’regele”.Nu, romanii crestini si cu frica lui Dumnezeu il voteaza pe Consumator,ca,hac,e de-al nost’,mai calca si el stramb(ai vazut ba ce gacica misto e Nuti?) si nu duce paharu’la ureche!Ma rog,in locul Principelui Radu pot fi Crin Antonescu.Sau Sorin Oprescu…Cu rezultatele cunoscute pana acum.Si vorba marinareasca veche”e mai bine ca la anul”.The land of choice?What choice?

  31. marian iancu nu e ala care, in momentul arestarii, a scuipat un reporter de la protv? intr-adevar e un reper moral pt societatea romaneasca;
    flutur e “al mai prestidigitator dintre enoriasi” – a defrisat niste hectare in suceava de care vad ca nu mai zice nimeni nimic si acum face parada cu “lumina sfanta de la ierusalim”;
    de elena ce dracu sa mai zic, lasand la o parte artificialul pe care-l expira prin fiecare por, ar putea schimba jena aia de slogan cu unul realist: romania- all you need is some white paint and a brush. powered by dally. sanatate!

  32. „THE LAND OF CHOICE”…Vaaaaaaiiii!!!!!Aceste cuvinte ne doare, dar și viața fără Nutzi ar fi pustiu…

  33. De nu mă mir, şi totuşi am rămas fără cuvinte? Poate pentru că n-am ce să analizez.
    Ieri, la relitatea, s-a afirmat că Duduia lu’ mascul-găină (în acte), şi-ar fi câştigat neşte puncte la imagine. OK, bine, suuper, coool, da’ mă lămureşte cineva: Unde-i câştigu’? că io nu m-am prins!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.