Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Viitorul președinte chiparos al PSD

Similar Posts

60 thoughts on “Viitorul președinte chiparos al PSD

  1. Am scis putin despre asta la mine. Daca te intereseaza ce am scris, dai doar click !

    Chiparos, chiparos !Cred ca Iliescu moare de inima rea din cauza astuia!

  2. este viitorul presedinte de abanos al PSD.
    Ii spunea Sorin Oprescu lui Iliescu, acum cativa ani: ” Daca asta n-o sa ajunga intr-o zi sa-ti dea un cap in gura…da o sa-l opreasca aia care stau pe langa mata… ” poti verifica, Victor Ciutacu.

    ascensiunea lui e visul american in politica romaneasca.

  3. Vanghelie in direct la Stirea Zilei: “Am inteles ca pot fi acuzat ca nu am un discurs academic, ca poate nu stiu limba romana foarte bine, dar din acest punct de vedere nu cred ca e cazul. Ii spun lui Madalin ca prietena lui pe care o are poata sa o trimita intr-o zi la mine sa ma verifice. Sa nu ma confunde pe mine cu anturajul lui”
    Conflictul dintre manuta dreapta a D-lui Geoana si Madalin Voicu s-a acutizat in numai 24 de ore de la anuntul exluderii sale din PSD .O situatie din care atat Geoana cat si Vanghelie nu au cum sa iasa decat printr-un exercitiu de forta , lovind bezmetic in tot ceea ce misca impotriva lor.
    Spectacolul tragi-comic asamblat scenic de eminenta organizatorica a PSD(Vanghelie) ne-a convins ca se poate si mai rau decat pe vremea celui mai iubit fiu al Carpatilor. O inundatie de steaguri rosii care l-ar fi umplut de invidie pe Marx, combinata cu prim planul excesiv al presedintelui PSD dublat de locotententul Marean. Ragete complice cu reteaua de canalizare a Bucurestiului scandau in extaz “MirceaGeoanaPresedinte”, eclipsand total scopul real al evenimentului: Prezentarea candidatilor PSD pentru Parlamentul European s-a consumat intr-o fascinanta explozie de isterie menopauzala marca Geoana &Vanghelie LTD.
    Momentul promotional s-a consumat prin impartirea de bonuri valorice pentru lamai-(members only)

  4. Prost sa fii , noroc sa ai=Vanghelie

    Pot sa am in tara asta o opinie fara sa fiu judecat pentru “nuanta” ei.

    JOS Basescu,BADEA presedinte

  5. Hai bai nene,ce-ai cu Marean.E baiat valabil.Daca mai invata unpic limba romana si isi sa drumu si la limbaj, va fi de nota 10.Prevad o cariera fulminanta.Scapam de chelu si dam de pulifriciu astalalt.

  6. Sper ca nu si-au pierdut PSD-isti tot respectul de sine incat sa ajunga pitbullul presedintele partidului.M-am uitat vreo 30′ ieri la lansarea candidatzilor PSD pt europarlamentare.tocmai avea discursul pitbullul,am zis discurs nu,era o calvacada de interjectii insotzita de o moaca de ziceai ca in orice moment o sa i se sparga venele.Ce mai era “turbat”rau.

  7. Gura chiparosului adevar graieste, zicea cam asa, dau cu aproximativu’: ca dintre Basescu si Geoana nu prea este variante. Asa e barosane, nu prea e variante, d’aia presedinte o sa fie Crin Antonescu. Ma rog, Marean credea ca zice altceva dar i-a iesit bine de data asta.

  8. De la presedinte de partid,mai tarziu poate are vreo fantezie sa fie si presedintele tarii…abia atunci le-am vedea pe toate..ne schimbam etnia…

  9. E multi catindati la fonctia cu pricina… De la premarul Bonduel la premarul care este…

  10. Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni ( si nici nu cred ca se va intampla ) faptul ca domnul din imagine va fi presedintele PSD ( cine stie daca peste mult timp ). Cred ca lumea a observat ca, in momentul in care vine vorba despre ceva important ce se intampla in partid, personajul mai sus-mentionat iese si da declaratii ( mai mult sau mai putin coerente ) in fata presei. Mi se pare ca incepe sa-i placa din ce in ce mai mult sa se vada la televizor.

  11. „Eu, ţigan! Eu…o, Jupâne!
    Decât, vai, decât amar,
    Mai dulce-i spânzurătoarea
    Nu mai aştept în zadar!”

  12. La nivel de sector de Bucuresti o fi cineva ,dar la nivel national e cam mititel.Eu am aflat ceva ce m-a pus in priza si i-a pus in priza si pe altii:vine Crin Antonescu la mine in oras.Daca m-am dus numai la Ceausescu cu foarte mult timp in urma,cred ca e momentul sa ma duc sa-l vad pe Crin alive.La scurt timp dupa aceea ,mi s-a spus ca mi se face iar plangere la Bucuresti.Astia mai au un pic si ma transforma in vip la nivel de breasla si ,mai ales, in randul magistratilor.Mai baieti,chestiile astea nu ma intimideaza,ma amuza.Abia astept sa vedem ce impresie imi va face domnul Crin Antonescu.Geoana a fost si el in oras ,dar nu m-am sinchisit sa ma duc sa-l vad.

  13. Sincer sa fiu m-as bucura sa ajunga asta presedintele PSD, poate asa se duce dracului mai repede partidul asta, cu tot cu PC-ul din coada… Oricum toate partidele sunt o apa si un pamant, singura doctrina fiind cea legata de finantele personale ale politicienilor (adica portofelul cat mai mare daca ajung la guvernare). Apropo, Voiculescu este incantat de colaborarea lui cu idiotii astia?

  14. Putem fi siguri ca va ajunge presedinte la PSD’ica. Stati calm domnule Ciutacu ca nu ne faceti nici o dezvaluire si nici nu ati avut vreo revelatie. Asta e veche. Nu a iesit printr-o minune domnul sef la Bucuresti…probabil de pe atunci lucrurile erau gata aranjate. Credeti ca doar in fotbal sunt lucrurile gata aranjate?!
    Si eu, ca si dumneavoastra, stau in Rahova, si ca sa zic asa, omul face locul…nu primarul. Acum ce sa facem…sa repopulam Romania?!

  15. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Hai sa fim rezonabili.Pai asemenea presedinte le trebuie?!Sa ma ierte Cel de Sus,dar cand il vad mi-aduc aminte de Al Capone…
    PSD-ul are totusi oameni carora li se potriveste aceasta functie,diferenta dintre dansul si altii e foarte mare(in sens defavorabil pentru dumnealui, bineinteles).Poate sunt e subiectiva,dar asta gandesc.

    Cu acelasi respect,
    Ioanap

  16. Eu m-as bucura sa ajunga Vanghelie presedinte PSD, sincer.
    In felul asta isi vor disputa si PSD, si PD-L
    acelasi electorat taliban. 🙂
    E sansa PNL de a deveni cel mai zdravan partid din Romania.
    So, go Vanghelie, go!
    I think I start to develop some dirty passion
    for suicidal political steps.
    _________________________________________________________
    Si foarte important:
    am elucidat misterul sondajului CSOP.

  17. Din partea mea n-are decat,nu am pasiuni in directia PSD.Daca se va adeveri supozitia inseamna ca e de bine si ca la Cotroceni e un altul.

  18. Pot să zic doar că la cuvântarea aia copiată după ureche de la americani (după ureche) aveam sentimentul că ar trebui să-mi plâng moartea neuronilor dar totuşi râdeam în hohote. O fi şi râsul o măsură de autoconservare.
    Am dat o secundă pe realitatea ca să-mi confirm dacă are badea dreptate şi ce văd? Mai multe camere decât la Champions League filmând “marea” de steaguri roşii. Atunci m-am întrebat dacă nu cumva am de-a face un nou socialism multilateral dezvoltat pe tehnici de marketing. Absolut dezgustătoare apologia socialismului în condiţiile în care la noi în ţară nu a funcţionat decât socialismul în politică de vreo 80 de ani încoace, ca metodă de prostire a populaţiei în timp ce furăciunile şi parvenirea au fost cât se poate de mari.

  19. Daca si baobabul Nastase ii multumeste chiparosului nu mai avem ce comenta. Totusi chiparos este prea mult pentru Obama de Ferentari.

  20. Si eu trăiesc in tara asta!!???? Cu ce am greşit Doamne!!!
    Spune Doamne ca mă îndrept mintenaş !!
    Poate mă muţi in alta tara!!!!

  21. De asta ma tem si eu…Pentru ca stanga nu poate fi reprezentata de acest personagiu

  22. A demisionat din PSD și Dan Mihalache. După ce, timp de doi a muncit pe brânci la discursurile lui Geoană, a ”îndrăznit” să conteste activitatea chiparosului Marean. Un senator PSD spunea ieri că se pregătește șutul expulzator, evident, tot via Marean, și pentru Ion Stan de la Dâmbovița și pentru Liviu Dragnea.
    Foarte tare, partidul ăsta de stânga! Știa Ion Iliescu ce spune la Congresul din 2005: ”Aveți grijă pe mâna cui dați partidul! ”

  23. Fara nici o legatura cu subiectul, de 9 mai, de ziua Europei ( tocmai de ziua Europei ), orasul ( Botosani, dar probabil nu numai Botosani ) a fost impanzit cu afise, de o calitate deosebita, frumos desenate, cu intradosul autocolant ( de unde atatia bani? ), cu un mesaj aproape acceptabil dar cert anti european, cu mistificari abil concepute ( de exemplu pledoarie pentru biserica ortodoxa fara sa pecizeze care anume biserica ortodoxa, pentru ca din simbolistica atasata, ce trimitea inclusiv la miscarea legionara, reiese ce e vorba mai ales de biserica rusa, apropo de crucea Sfantului Lazar ), care sa nu poata fi decriptate usor de catre neinitiati si cu adresa de e-mail pentru cunoscatori… in numele miscarii “Noua Dreapta”. Nu a scapat nici o usa de apartament sau de locuinta individuala de aceasta “decorare”. Si apropo de “Noua Dreapta” sa ne amintim, printre altele, ca miscarea s-a implicat activ in sustinerea, la alegerile pentru patriarh, a mitropolitului de Cluj ( mitropolie creata la comanda ), Bartolomeu Anania, fost legionar… care Bartolomeu Anania l-a sprijinit la randul sau, inclusiv din amvon ( sacrilegiu!!! ), pe… Traian Basescu, fara ca asta sa insemne neaparat ca actualul presedinte ar avea convingeri legionare. De fapt, eu cred ca Traian Basescu nu are nici un fel de convingeri.

  24. Cine mai e si analfabetul asta???L-ati auzit ieri???Nici nu poate sa vorbeasca bine limba romana si ocupa functie in PSD…asta spune tot despre PSD.Eu votez cu Principele Radu punct.

  25. As propune un experiment: o ora de conversatie politica si nu numai, intre chiparos si don’soara eba. Apoi, sa ne facem sepuku in grup, c-asa ne trebuie!

  26. Zicea din gura mama Oanei Zavoranu ca tiganii sunt solidari si-au luat-o aia din emisiune cu huo… De unde naiba solidaritate intre Madalin si Marean? E osul greu de ros sau inca nu si-au probat prietenele? Situatia nu-i clara, monser!

  27. Daca ajunge Vanghelie presedinte al PSD, n-o sa mai pupe guvernare in veci. O sa aibe un partid de 10%.
    Sa-mi fie iertat, intre Vanghelie si Becali nu e mare diferenta, dar eu l-as prefera pe al doilea.
    Iar PSD-ul cred ca a luat gripa porcina de il are presedinte pe un “Prostanac” deloc credibil(ai lor au spus-o, nu eu) si daca viitorul va fi agramaticul asta de Vanghelie. Bleah!

  28. @Arhimandrit
    Eu tot nu îi înţeleg pe ăştia. De ce Noua Dreaptă. Ce era rău cu vechea sau mai bine zis ce-o fi atât de modern, de avansat, la asta nouă. Dacă vroiau să fie încă nişte duşmani teribili ai umanităţii (vreau să zic al imperfecţiunii omului şi a acceptării tuturor neajunsurilor pe care le are) puteau să-şi spună fascişti, să ne arate că au sânge-n vene. Toate ideologiile în sfârşesc prin a servi aceluiaşi scop: să-i legitimeze pe adepţii lor să-şi controleze prin forţă adversarii [închipuiţi] sau, altfel spus, să-şi arate animalul din interior. Împărţirile asta în stânga şi dreapta, mai mult sau mai puţin extremiste, nu fac deloc excepţie.

  29. Vanghelie nu trage psd-ul in jos, nici macar nu ii pricinuieste vreo urma de neplacere electorala, din contra, pentru cunoscatorii neamului romanesc, este usor de inteles de ce Marean atrage voturi…si inca multe!

  30. L-am descoperit pe individul ce se ascunde in spatele afiselor cu “Noua Dreapta”. Se numeste Mihai Tiburlui, are 34 de ani, este seful de cuib legionar pe Moldova de nord ( judetele Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Bacau ). Este mic intreprinzator particular si locuieste in Piatra Neamt. Desi este feroce antimaghiar, este casatorit cu o… unguroaica cu care are un fiu care astfel e pe jumatate ungur. Am intrat pe blogul miscarii “Noua Dreapta” si am aflat stupefiat ca, de fapt, in interior nu se vorbeste decat despre miscarea legionara si considera ii drept inaintasi pe Avran Iancu, Mihai Eminescu, Corneliu Zelea Codreanu, Horia Sima, Gheorghe Gafencu si Petre Tutea. Socant este sa afli ca personaje ca Victor Roncea, Ion Coja si Dan Puric sunt cosiderate ca modele de urmat pentru “Noua Dreapta” iar despre personalitati politice ca Elena Udrea sau Traian Basescu se vorbeste chiar cu duiosie fiind numiti Nutzi Udrea si Nus Basescu. O fi existand o explicatie… Si apoi au si neolegionarii dreptul la opinii politice. Intrebarea care se pune: de ce tocmai astea…

  31. @Arhimandrit: zau daca ma pasioneza viata politico-sociala a neolegionarilor moldoveni; iar numerele lor de telefon, nici atat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.