Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vă somez public să gândiţi în locul meu

Vă somez public să gândiţi în locul meu

Fraţii mei albi, hai s-o luăm metodic şi înţelept. Mă-ntorsei din concediu, am o lene de mă doare, sunt lipsit de imaginaţie şi de chef ca Vântu de mână la oameni, nu m-am suit nici în vara asta-n elicopterul de Deltă, nu m-a cumpărat Udrea (şi, spre binele ei, nici măcar n-a încercat), nu fremăt noaptea de grija gândurilor prezidenţiale din ce în ce mai serioase ale lui Oprescu, am o restanţă de scris la voi cu turismul ecumenic de la Ierusalim şi, în esenţă, sunt varză fără pic de carne.

Până-mi pun ordine-n viaţa profesională, vă avansez la rangul de producători ai emisiunii mele de largă respiraţie europeană şi, conform tradiţiei, vă somez, la modul cel mai barbar cu putinţă, să vă puneţi creierele la muncă şi să-mi spuneţi pe cine aţi vrea să vedeţi la Vorbe grele şi mai ales de ce. Până mă luminaţi voi pe mine, deseară n-aveţi de ales şi dansaţi cu Oana Dobre şi Florian Bichir, iar după aia o să-mi sorbiţi cuvintele de pe buze la Gâdea-n parohie. Vă las cu memorabilele cuvinte ale entertainerului şef din resortul Belekian unde (încă) n-a ajuns mâna precupeţei de Pleshcoix: “I say ciao-ciao, you say bye-bye”.

P.S. Uitasem să vă informez că sunt tot mai intolerant la orice fel de activism politic plătit pe Net şi că blogul ăsta-i o dictatură (democraţie să facă doritorii pe banii, priceperea şi timpul lor). Cine n-are loc de mine să mă pupe-n cur.

UPDATE: Până la emisiuni, fiţi oameni şi băgaţi şi voi câte un sms la 855

Comentarii

comentarii

Similar Posts

146 thoughts on “Vă somez public să gândiţi în locul meu

  1. La Bailesti s-a dus Zapacitu din capu’ statului si s-a intalnit cu Leana lu’Zapacitu din capu’ satului.

  2. Vai1 Am uitat de prezidentiabili! Cred ca va fi macar amuzant sa-i vedem, daca nu reusesc sa ne convinga sa-i votam. Dar nu-mi bat capul de loc, mai bine ma uit la un antrenament de karate.

  3. Domnule Ciutacu

    Mai esti in stare a scrie despre alt subiect decat Udrea, Basescu & co? S-o vedem si p-asta!
    Iti propun o tema: revolta magistratilor.
    O intrebare se impune: cum se face ca, desi Romania geme de genii in domeniu, justitia e varza? Si inca una: de ce magistratii nu vor sa renunte la diminuarea salariilor si sporurilor, in aceasta perioada, asa cum au facut majoritatea celor care le platesc salariile. Adica, cei din sectorul privat.
    Si inca una: de ce dumnealor nu pot fi asigurati la CNAS si au o “casa de sanatate” separata? Ce, au alte organe. La fel si politia romana care trebuie sa primeasca bani de chirie. Ca medicii, inginerii si altii primesc. Si armata la fel.

  4. Nu am nici o preferinta, dar macar stiu pe cine NU mai pot sa o vad:pe Elena Udrea.NU MAI POT!!!!AJUTOR! M-am saturat de mutra ei…Chiar nu are bunul simtz sa nu mai iasa in fata? Mai ales ca pute de la o poshta a marlaneala si parvenitism? Daca se poate face ceva, va rog…pe ea in nici un caz nu! Va multumesc anticipat

  5. Ce se va întampla cu medicii din România? Vă întreb direct, domnule Ciutacu, că am de gând să mai stau pe aici preţ de vreo câteva emisiuni cu dv., dl. Gâdea şi cu omul cu inima cât munţii, dl. Mircea Badea. Mi-ar plăcea să îl aveţi ca invitat pe ministrul sănătatii, nu pentru ceva răspunsuri, ci să ne privească el aşa, în ochii…
    Cât despre gândit, am cam obosit, mă cam dor gândurile!
    Altfel, spor in toate! Bine aţi revenit!
    Cu respect,
    Doina Ghimus

  6. Hai,s-o dau pe fata:Vantu,Patriciu,Voiculescu si tavaleste-i putintel prin faina si apoi la foc mic cu ei!
    PS-Ai grija sa nu se arda si sa se lipeasca intre ei:-))

  7. @mery: Vantu-i netransportabil (eu nu ma duc la el), nu vrea sa-l legitimeze pe Voiculescu si nu cred c-ar fi cea mai fericita solutie sa fortez nota pana la paroxism 🙂 Voiculescu’ e patronu’ si decat sa urle isteric lumea ca s-a autoinvitat mai bine ma lipsesc. cu Patriciu nu m-am potrivit o data la timing si mi-a cam trecut.

  8. Mi-ar placea sa-i aveti invitati pe Radu Campeanu, Ana Blandiana, Ion Diaconescu.

  9. Tocmai de-aia ai fi cel mai tare!Nu ca nu ai fi,dar te-ai legitima tu super.Cine a spus ceva de transport in cazul lui Vantu?IA-L PE SUS!CAT DESPRE PATRICIU IL INVETI CUM SE FACE PRESA.

  10. peruchier, sufleur, artist cu marionete(meserii de altfel rezonabile)-coeficient 4,65
    medic primar grad maxim( peste 25 ani vechime+6 ani fac+5 ani specializare+5ani pana la ex primariat-adica 41 ani de practicat medicina) -coeficient 4,2 ( ministrul sanatatii e un mincinos -coeficent de 5,25 asa cum sustine pe site-ul ministerului sanatati este pt medic legist -care nu poate desfasura o alta activitate in privat evident si care inainte avea un salariu decent-dar acum va pierde “doar” 50% din venit dupa noua lege)

    cand vezi legea , in mod sigur nu vei mai face medicina………..sau cel putin nu in romania

  11. Ghise, Banicioiu, Hoara cel mai bun atac din tara!

  12. Buna seara,
    Eu personal as vrea sa ii vad pe toti burtosii, pe toti slinosii/slinoasele care isi permit sa dea sute de mii de euro pe masini scumpe, pe haine, pe “fitze”, dar nu sunt in stare sa ajute oameni precum Razvan.
    Pe ei pe toti as vrea sa ii vad cum isi justifica existenta pe pamant.

  13. Ciutacule,

    Eu iti dau de ales:

    a) Printesa – sa ne lamureasca cum e cu IP-ul (chiar daca trombeneste la C. Constitutionala)
    b) MRU / Coldea (2 oameni de mare probaitate morala 😉 ) sa ne zica cu cine tin in campania electorala
    c) Adrian Vasilescu (Ca Printul Alb al Banilor nu vine) sa indulceasca povestea ca am iesit din criza.

    Fiara.

    PS: Ce-ar fi sa treci de la categoria “friends” – Oana Dobre / Bichir si sa il aduci pe ala de la biblioteca si pe Tenisman ? -> 3 tipuri de gazetari cu pareri variabile, fiecare la vremea lui mistificat / demonizat.

  14. Buna seara ! Prima oara ca si comentator pe blog-ul Dvs.
    Ca sa incerc un raspuns la intrebare – D-na Roberta Anastase. Nu pentru ca ar putea avea ceva foarte interesant de comunicat, dar as vrea sa citesc expresiile microfaciale (atat cat reusesc) cand ar fi intrebata “cum inregistrare neautorizata in cadrul Camerei Deputatilor ?”!
    Un alt invitat posibil si relaxant ar putea fi fiul tau – ar fi interesant modul lui de a vedea ce se intampla pe langa tatal sau mai mult decat pe langa el !

    Cu respect,

    Cristian Agapie

  15. Eu as vrea in emisiune onor deputatii si senatorii patriei, ca sa ii vaza si mandelu cum arata si astfel sa fac o identificare nume-moaka.

  16. 1. Grigore Lese – pentru ca e fascinant
    2. Neagu Djuvara – pentru ca e istorie
    3. Pe regizorul filmului Ticalosii – pentru ca e al doilea film adevarat pe care il face
    Seara buna si “succesuri” in noua stagiune.

  17. Udrea si Oana Dobre.

    Ar fi o shansa unica in viata sa vedem o confruntare intelectuala intre doua blonde! :))) Bineinteles ca ar fi cam nedrept, Oana are toate armele. :))

  18. L-as chema pe Cristian Topescu si as vorbi cu el despre alienare la romani, pornind insa de la un subiect spectaculos de… sensibil. Olimpiada de vara de la Montreal, daca nu era uluitoarea Nadia Comaneci, ar fi fost olimpiada unui inotator american aproape uitat astazi. Jim Montgomery a fost primul care a scos sub 50s la 100 m liber, o performanta fantastica atunci si care a fost comparata doar cu recordul lui Tarzan (primul care inotat suta sub 1 minut). Poate ar fi trebuit sa “plantez” acest comentariu pe coada lui Usain Bolt, scuze!…

  19. Domnule Ciutacu
    Ce te face pe dumneata sa crezi ca ti-am cerut sa-mi demonstrezi ceva? Mi-am dat doar cu parerea.
    Daca te supara, renunt sa mai scriu. Fara parere de rau.

  20. Oameni obisnuiti (nu prosti) care-si permit sa spuna parerea lor reala despre oricine. Sa vada si VIP – urile ce crede lume despre ei.

  21. sa-l mai vedem pe Bombo.urmeaza alegerile,macar un dus daca nu o baie-n toata regula

  22. Domnule Ciutacu, as fi curios sa-l vad pe sticla pe procurorul sef de la DNA, tare mi-ar place sa-l vad prajit in suc propriu.Poate cu aceasta ocazie aflam si noi, de ce ” dosarele grele ” zac in sertare… de-a pururea in vecii vecilor..Amin.
    Un taliban, cu mare pica pe justitie…..

  23. d-na/d-soara Oana nu se duce la vot ceea ce face ca un vot sa conteze mai mult in procente iar cumpararea voturilor chiar merita…e cea mai mare prostie sa nu mergi la vot, indiferent cu cine votezi(asta nu inseamna ca tre sa pui stampila la intamplare). Bafta

  24. Dom Ciutacu, vorbiti dumneavoastra, la fel cum face prietenul Mircea si veti avea, probabil, succes. Gasiti o formula in acest sens si, cred eu, va fi mai bine decat cu invitati. Nu mai sunt in stare sa spuna nimic interesant. Nimeni, absolut nimeni. Dumneavoastra puteti, cel putin in aceasta perioada de suspans, de asteptare a nu stiu ce.Daca voi gasi o formula de emisiune, va voi scrie. Va spun, cu invitati e, pur si simplu, plicticos. Si s-a fumat…

  25. Cine a mandatat coalitia asta sau guvernul sau presidentia asta sau ce or fi ele sa ‘reformeze statul roman”???
    Expresia asta cretina bantuie din ce in ce mai mult discursurile “coalistilor”.
    Da ce suntem in feudalism tarziu sa ne reformeze Ataturk, Musafa Kemal???
    Vrea careva sa i se spuna “parintele romanilor”?
    Pai daca nu va place statul roman candidati dracului in alta parte unde e loc de ‘reforma”.

  26. Poate asa mai scapam de Ciuvica macar o zi, una doar, ca nu im amintesc sa fi platit o taxa Ciuvica la cablu!
    Bun venit inapoi! Apropo, Dinamo o duce bine.

  27. Frunzaverde chiar e o idee buna, dar numai dupa ce sapati putin prin Caras-Severin ca sa vedeti cu ce se ocupa el in liniste, departe de lumea dezlantuita, ca sa nu declanseze alarme ziaristice. De la laptele cu gust si miros de apa de var pe care-l livreaza fabrica lui scolarilor din tot judetul, afacerile cu lemn cu fostul deputat Ionesie Ghiorghioni caruia i-a nasit fata in vara asta, pamanturile cumparate pe nimic acum cativa ani in varf de munte pe unde acum se incepe un program de “amenajare turistica” ce va lega, dupa saparea prin munte, Poiana Marului cu Muntele mic, orgiile de la Asociatia vanatorilor si pescarilor, cedarea Vaii Bistrei, ca o feuda, amicului lui, primarul PDL-ist Iancu simion-Simi, etc

  28. buna seara doamnule ciutacu,
    am vazut ca erati curios cum de a publicat doamna udrea un interviu in 40 de ziare locale. ideea apartine cu siguranta consiliereai sale kohalmi luminita. spun asta pentru ca stiu ca a mai utilizat aceasta metoda si in alta parte. si daca tot ati ajuns la doamna kohalmi o sa descoperiti poate si niste legaturi cu liviu luca, care vor da si raspunsul la intrebarea de ce are udrea emisiune la realitatea si nu in alta parte…
    cu respect

  29. Ioana Basescu, sa ne aduca actele acelea… stiti care – si, evident, pe juna Elena ca se ne explice detaliat ce face pe banii nostri la Parlamentul European. O rugaminte personala: puteti sa postati poze din Ierusalim? E un vis care nu va deveni realitate pentru ca ne-am rezumat sa fim intelectuali, prosti si educati in Romania, boii dracului, etc si macar asa sa ne bucuram ca un confrate in “ideatica” a ajuns acolo!

  30. D-le Ciutacu,
    Cu tot respectul pe care vi-l datoram, indraznesc sa avansez si eu cateva propuneri:
    – nea Nicu Vacaroiu, sa ne limpezeasca ce mai face, ce mai zice, una, alta..
    – pe dasteptul Frunzesky, zis Nasu cu suta de fini, sa vie cu lista completa si sa zica public care ce fonctii au, ce scaunele ocupa… sigur ca nu ma poci abtine, ma ia cu trepidatii sibiline de nu zic, sa o ia cu mnealui si pe * diva *Ana Vasile,singurul derector din tarisoara mentinut cu orice pret in functie pe tarlaua protectiei copilului carasene, nah, sa-i tie de urat voievodului . Domnia dvs sunteti singurul care stie si-l poate incuia pe frunzaverde, pe diverse si muuulte teme…
    – pe zapacitul raspopit mitoman, sarpele de Ilie Sarbu… aaahhhh, ca-l si aud dija…
    – e Mile, candva, sa ne mai povesteasca, cum numai el stie.
    Daca ne permiteti, ne-om mai gandi si mai spunem, indredere avem in dibacia dvs si tinem aproape !
    respecte si stima,
    Sibilla

  31. Apropo de invitati… Dar de ce nu te orientezi din mers, invitand diverse persoane publice in functie de evenimentele zilei?

  32. @cristi: da, sunt regele rasistilor, adevaratul fiu al inventatorului ku-klux-klan. mama zice ca-s evreu, Medelin ca-s tigan 🙂

  33. DIN poza postata de tine reiese ca, intr-adevar ,suntem in plina criza:putin suc,iar mancare ”cu-cu”.Poti sa fii mai explicit atunci cand spui:”mama zice ca-s evreu,medelin ca-s tigan”Tigan,poti sa fi,desi din comportament nu reiese,ba,da si evreu?A dat si bichir o masa,ca acum e angajat OTV?Vadim Tudor n-a murit,traieste,numai ca nu mai are pe unde sa se exprime…Ce zici?

  34. Domnule Ciutacu,
    Sunteti printre cei putini carora mi-as permite sa dau sfaturi . Nu sunteti sigurul care suferiti de lenea post vacanta. Oare ce stare vreti sa aveti dupa o vacanta petrecuta in conditii de normalitate?
    Cred ca aveti aceiasi placere cum a avut-o oricare dintre noi cand am visionat prima oara emisiuni TV in culori.Este tare greu sa te intorci la alb-negru.
    Asa ca va sfatuiesc , dupa cateva zile de acomodare ccu civilizatia romaneasca,cautati invitati care au cu adevarat ce ne spune . Cum auditoriul dumneavoastra este format din diferite categorii fie ei “negri” doar si in cerul gurii, zisi anti semiti sau fluieratorii Madonei oferiti acestui popor pe linga hrana intelectuala si circ , dar DE BUNA CALITATE.
    Nu cred ca este cazul sa-i mai vedem pe pupi-n dosistii lui Basescu sau clanului lor,pe fufa ofuscata care se crede stapana si salvatoarea turismului romanesc ,pe europarlamentarii ajunsi la Bruxelles pe bani publici.Le veti face un mare serviciu lasandu-i sa ne minta in continuare si sa ne prosteasca cu cel un miliard de telespectatori care au stat cu gura cascata la ” land of choice ” al clanului Basescu.
    Suntem in faza in care trebuie sa ne alegem un presedinte care sa ne reprezinte pe toti atat in tara cat si aiurea in lume.
    Daca continuam sa-i bagam in seama atunci nu va mirati daca il vom avea pe cap inca cinci ani. Precis , cu ei la putere, nu-i vom mai apuca.

  35. Excelente primele 25 de secunde din emisiunea ta de ieri de pe Antena2. Dupa aia am dat direct pe OTV sperand sa-l vad pe Bichir macar intr-o reluare ceva…

  36. 1. Florin Calinescu
    2. Bogdan Olteanu
    3. Vasile Blaga
    4. Ioan Rus
    5. Cristian Tudor Popescu
    6. Mircea Geoana
    7. Crin Antonescu
    8. Traian Basescu
    9. Ion Iliescu
    10. Radu Mazare

  37. Ha! Domnul Ciutacu ‘rasist’. Daca ne gandim bine, chiar are niste tendinte de rasist pentru ca ne domina, ne impune sa ne gandim in locul dumnealui! Si cititorii ‘derbedei’ il iau in serios. Bravo lui! Mai putem spune ca mass-media nu ne manipuleaza?

  38. Cam toate propunerile bune s-au făcut deja.
    Vroiam doar să zic că titlul acestui post îmi aminteşte de celebra adresare făcută de Băse Parlamentului în 2007, parodiată într-un spot de lansare al Antenei 2: „Români, vă consult! Repet, vă consult!”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.