Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vă somez public să gândiţi în locul meu

Vă somez public să gândiţi în locul meu

Fraţii mei albi, hai s-o luăm metodic şi înţelept. Mă-ntorsei din concediu, am o lene de mă doare, sunt lipsit de imaginaţie şi de chef ca Vântu de mână la oameni, nu m-am suit nici în vara asta-n elicopterul de Deltă, nu m-a cumpărat Udrea (şi, spre binele ei, nici măcar n-a încercat), nu fremăt noaptea de grija gândurilor prezidenţiale din ce în ce mai serioase ale lui Oprescu, am o restanţă de scris la voi cu turismul ecumenic de la Ierusalim şi, în esenţă, sunt varză fără pic de carne.

Până-mi pun ordine-n viaţa profesională, vă avansez la rangul de producători ai emisiunii mele de largă respiraţie europeană şi, conform tradiţiei, vă somez, la modul cel mai barbar cu putinţă, să vă puneţi creierele la muncă şi să-mi spuneţi pe cine aţi vrea să vedeţi la Vorbe grele şi mai ales de ce. Până mă luminaţi voi pe mine, deseară n-aveţi de ales şi dansaţi cu Oana Dobre şi Florian Bichir, iar după aia o să-mi sorbiţi cuvintele de pe buze la Gâdea-n parohie. Vă las cu memorabilele cuvinte ale entertainerului şef din resortul Belekian unde (încă) n-a ajuns mâna precupeţei de Pleshcoix: “I say ciao-ciao, you say bye-bye”.

P.S. Uitasem să vă informez că sunt tot mai intolerant la orice fel de activism politic plătit pe Net şi că blogul ăsta-i o dictatură (democraţie să facă doritorii pe banii, priceperea şi timpul lor). Cine n-are loc de mine să mă pupe-n cur.

UPDATE: Până la emisiuni, fiţi oameni şi băgaţi şi voi câte un sms la 855

Comentarii

comentarii

Similar Posts

146 thoughts on “Vă somez public să gândiţi în locul meu

  1. 1) Judecatorii! Eu am sustinut joi examenul de admitere in magistratura, care e infernal. (Ce-am facut? Pe stilu’ ,,noi sa fim sanatosi si s-avem putere pentru la anu'”…) Cred ca e imperios necesar sa vina judecatori (eventual Liviu Popescu, cel mai bun avocat al Romaniei pe drepturile omului), sa-si spuna punctul de vedere despre cat de greu este: sa intri in profesie, munca propriu-zisa si sa rezisti tuturor atacurilor cvasiziaristilor astora, care nu sunt altceva decat o adunatura de latrai neprofesionisti si neavizati. Poate chiar s-o aveti invitata pe Ana-Maria Puiu.

    2) Se scrie Plech Qui!

  2. da ne face placere sa o vedem pe `blonda` la Vorbe Grele ?te mai intereseaza Udrea ?afacerile cu armament ??de ce ?o sa intre cineva la puscarie ca-i presa libera si scoate ea totul la iveala ?nu sigur in cel mai rau caz se lasa cu o demitere d-aia n-am eu somn noaptea de competenta lor …

  3. Pe Nastase, in legatura cu articolul din 2004 si autorul securist, despre care s-a scis pe inpolitics, a scris si el pe blog si Dan Andronic. Ar fi interesant de stiut ce a simtit el la vremea aia, ce impact a avut articolul asupra PSD-ului etc

  4. Bun venit! Mi-as dori foarte tare sa-l vad pe Patriarh! La o discutie foarte serioasa, nu neaparat comparativa, despre turismul ecumenic. Si despre politica varata cu forta in Biserica! Si despre spagi si trafic de influenta. Si despre preotul raspopit de la crematoriu. Si despre Mall-ul Mantuirii Neamului. As putea continua foarte concret si foarte multa vreme…

  5. Pe Taranu’ de badea! 😛
    De ce?
    1. Ptr ca asa cum a declarat si el aseara, amandoi nu prea mai aveti (ptr moment sper eu) de politica dambovitana
    2. Ptr ca va urmaresc emisiunile cu mare interes la amandoi
    3. Ptr ca stiu ca nu veti monopoliza politic talk-show-ul, dar in acelasi timp sper ca o sa comentati asa in treacat cateva personaje dambovitene

  6. Mi-ar placea sa vad in emisiune oameni satui de incompetenta, hotia, prostia, nesimtirea,… actualilor, fostilor si prezumtiv viitorilor guvernanti (in afara de tine).
    As vrea sa vad oameni convinsi ca pot sa schimbe tara prin atitudine si puterea exemplului, cu toate ca asta s-ar putea sa fie numai un vis de-al meu.
    As vrea sa vad profesionisti adevarati ai diverselor componente ale societatii. Ca de gargaragii m-am cam saturat.
    Partea proasta e ca exemple nu prea am. In afara de presa, pe care o vad cam cea mai profesionista institutie a statului roman, cu mici exceptii, nu prea vad profesionisti. Sunt insa convins ca ei exista dar gargaragii incompetenti ii tin ascunsi.
    Mult succes in noul sezon!

  7. aaaa…Pe Nikita nu se poate? Acolo vorbe grele si de duh… Uitzi de toate Victore…

  8. Citind randurile domnului Ciutacu m-au cuprins niste fiori reci ca blogul dumnealui a devenit ‘dictatura ‘. Pai, nu ne ajunge regimul politic actual, incapabil sa controleze puterea politica?
    Vrea acum si dumnealui sa acceptam sa fim condusi fortat de un grup de oameni? Ei, daca s-a gandit cumva la ‘Partidul derbedeilor’, in fruntea caruia este dumnealui, atunci nu ma retrag.
    In privinta viitorilor invitati, nu ma voi referi la anumite persoane anume, dar chiar imi plac dezbaterile cu colegii de breasla de la diferitele emisiuni (nu numai cu cei de la Antene), cotidiene, reviste, etc.Printre invitati sa fie sefii de la Justitia noastra oarba (CSM,Presedinti, Procurori) sa vedem cum ne mai mint, sa fie oameni de cultura ‘legende vii’din toate domeniile: muzica, literatura, arte in general,etc. Motivele: imi place sa ascult oameni destepti, onesti, cinstiti, cu mult bun simt. Multumesc.

  9. Pe Traian Băsescu. Ar fi supertare, tu, daca l-ai convinge să vină, şi el, dacă ar accepta. Dar mă îndoiesc de reuşita demersului!

  10. aaa….Da vezi de ranforseaza scaunele alea…daca`tzi trece prin studiou…

  11. Si daca tot ai mai “primit” neste tichete din alea de vacanta de la Udrea, ar fii frumos sa facetzi un trio…ca de daca la gabarit difera…la minte nu cred ca`i mare diferentza…

  12. 1. Invitati-l pe Traian Basescu plus Oana Dobre. De ce? Ma gandesc ca presedintele s-o fi plictisit sa apara doar la B1 si ProMotor…iar Oana Dobre pentru a dovedi daca este la fel de incisiva si in aceasta situatie. Daca-l invitati pe Traian Basescu, va rog sa ne spuneti si noua daca va raspunde.
    2. O alta varianta ar fi Elena Udrea plus Monica Iacob Ridzi, pentru un schimb de experienta in direct.
    3. Alta, dna Maria Basescu plus fiicele, sa vedem cum se descurca cu amintirile. Fiecare. Cand nu e taticul acolo.
    4. Sau: Sorin Oprescu plus Crin Antonescu, poate aflam ce au de oferit si cui.

  13. Pe doctor ca s-ar putea sa aflam multe de la el dupa un an la Primaria,a vazut multe in acte si cred ca va ataca puternic in dreapta si stanga.Ii are pe multi la mana.S-ar putea sa fuga multi din pozitia de prezidentiabili “dupa ce va edita corect cateva fraze”

  14. pe Tzaranu de Badea ca-mi este simpatic de fiecare data cand face aluzie la obsesia ta fatza de Base

  15. “basescu” Sa simta si maimutoiul ala cum e intr-o emisiune adevarata, nu intr-una comandata si cu pup-in-basesti ca intrebatori. Si sa-l faci praf, ca poate sa “jeneaza” si demisioneaza. Asta daca are curaj sa accepte!!!

  16. pe elena vuitton-basescu, lumina luxtenului si idolul bruxelles-ului

    poate ne povesteste ce si cum e pe acolo, ca doar n-am trimis-o sa se plimbe prim shopuri prada si zara (bine, si ptr asta, dar nu numai 🙂 )

  17. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Cred ca sunteti (inca) o varza fara pic de carne-dar va veni din plin in urmatoarele zile…o sa va reveniti,sunt sigura.
    Si eu sunt la fel,din multe motive,dar ma mobilizez sa supravietuiesc.
    As vrea sa-l invitati pe d-l Ion Iliescu-poate ca neutru zic,nu chiar ca PDS-ist,ca mai avem de invatat din profesionalismul si experienta dumnealui.

    Va doresc succes diseara si in continuare,cu acelasi respect,
    IoanaP

  18. Salut Ciutace,
    bine-ai revenit pa meleag >:D<. Ma bucur sa iti aud again sloavele tipand la blonde, plechiquoi si marinari care ne fac viata mai mizerabila decat o cocina necuratata de 10 ani :(.
    Apropos, ce parere ai de articolul acesta scris de Alexandra Svet? Treziti-va! Asta nu e Romania NOASTRA!
    http://www.facebook.com/group.php?gid=200614625390#/group.php?gid=200614625390
    Cat despre cine as vrea sa apara la Vorbe Grele, este clar ca Mircea Badea. Deoarece, parerea mea, este dorit de public, are ceva de spus si in plus, nu are destul timp ca sa isi exprime ideile. A doua persoana, as vrea sa fie Domnu’ Sebastian(doctorul cu scrisoarea deschisa).. sunt sigur ca o sa aiba muulte de povestit. Iar a treia persoana, ma gandesc ca ar fi interesant sa vad ce are de spus Domnisoara/Doamna Alexandra Svet care a scrist un articol foarte misto iar grupul facut pe facebook are deja peste 4000 de membrii.

    Tot respectu’ ..

  19. Andrei Gheorghe…nu de alta, dar este un “vanator” de elita.tinteste bine, si la “cap” si la “coada”?!

    Domnule Ciutacu, la ce te raportezi cand definesti dictatura?sau poate, te limitezi doar la DEX?

  20. Pe Oana Dobre, mă aştept să o aveţi invitată permanent. Tare-mi place cum se stropşeşte la politichieni, mai ales atunci când vreţi cu tot dinadinsu’ să fiţi o gazdă bună.

    Ion Iliescu. Emil Constantinescu. Adrian Năstase. Petre Roman. (Mugur Isărescu, de n-ar avea oarece interdicţii în a-şi da cu părerea!)
    Cu câte un “analist” (la alegerea invitatului!) alături de fiecare.
    (Ar mai fi câţiva, dar n-aş vrea să umpleţi carnetu’ numai cu preferinţele mele. 😉 )

    P.S.”Fraţii mei albi…”?! Ce-i cu discriminarea asta, Imperatoare? :))

  21. Ar fi interesanta o emisiune (macar una singura) cu Victor Ciutacu si Mircea Badea… O alta emisiune interesanta ar fi alaturi de Marius Tuca. Oricare din aceste doua variante prezinta mai mult interes decat prezenta oricarui politcian care, fara scrupule, vine sa se bata cu pumnul in piept folosind expresii de genul “am facut”, “eu fac/noi facem, nu ca ceilalti” sau puerilul “eu/noi voi/vom face(m)”….

  22. Victor, poate inviti o data sau o data pe saptamana, timp de cateva saptamani, 2-3 olimpici pe anul 2009, la materii diferite. Si discuti cu ei si chestiuni generale, de social/politic, dar si lucruri mai aplicate, functie de specializarea fiecaruia.

    Mi se pare interesant si sa vedem altceva decat aceleasi moristi din varful turlelor nesimtirii generale si din balconasele propriilor turnuri de fildes din care striga, precum niste muezini nedormiti, ca se gandesc numai la noi.

    Cu stima, Dan

  23. Da neaparat una Mircea Badea,Victor Ciutacu,Gadea si Marius Tuca iese SHOW ADEVARAT

  24. As dori sa-i ai invitati pe Badea, Cristoiu, Bendeac, Ilie Nastase sau pe Elena Basescu 🙂

  25. Oricine,numai politician sa nu fie.De cand am intrat in politica,simt nevoia sa vad altceva la televizor.E enervant sa cunosti jocurile de culise.Parca mi se transforma idealurile in mocirla…Si cand mai vad si manevrele securistilor…Cat de prost poti sa fii ca securist, sa vii sa te dai de gol si sa spui celor din jurul tau ca cel pe care il sustin ascultatorii,nu era in calculele lor si ca strica socotelile multora?

  26. Bine ati revenit in “land of choice”. Daca tot suntem la capitolul brainstorming, as vrea o emisiune cu M. Pivniceru + un invitatCSM+ un invitat Barou, pentru ca situatia e grava in justitie.Nu sunt avocatul magistratilor dar ca cetatean, nu pot sa nu ma intreb de ce puterea executiva si legislativa si-a marit salariile in ultimul an, are avantaje la decontari de servicii iar PUTERII JUDECATORESTI i S-A LUAT 60% din salarii.Nu pot sa nu ma intreb ca cetatean, daca in timpul sedintei de judecata, judecatorul nu se gandeste din ce-si plateste intretinerea, daca-i ajung banii pentru gradinita, etc.Nu pot sa nu ma gandesc daca acest magistrat nu a fost tentat la o forma de mita, in dosarul meu si incerc sa-mi imaginez cum se simte un procuror cand inculpatul isi parcheaza Mercedesul, vine imbracat in haine de firma pentru declaratii iar anchetatorul isi socoteste maruntisul pentru o cafea.Nu mai comentez ca se ajunge la paradoxul cand un grafier sef e platit mai bine ca un magistrat. Ca pe vremea lui Ceausescu: toti la fel! Dupa opinia mea, aceste grile de salarizare sunt gandite cu premeditare de ministri mai mult sau mai putin anchetati, pentru a umili magistratii. Vreau sa stiu ce zice UE in aceasta situatie, tacerea UE sporeste neincrederea mea ca cetetean european in forurile europene . Ma gandesc tot mai mult: unde-i utilitatea UE?

  27. Victor, cum iti explici ELIBERAREA asta a lui Ion Cristoiu. Dupa ce a vandut Historia, Mogulului Dinu Patriciu…si numarat banuteii si s-a suit pe RING! S-a certat cu Badea…si a zburat de peste TOT? Din Jurnalul National, de la Antena 3, au se victimizeaza tovarasu’?

  28. as vrea un securist..unul dastept (hai ca s-or gasi), din ceata veche, nu neaparat fosilizat dar totusi retras din competitia pentru stele (si deci pupaturi necuviincioase)..un securist care sa ne desfaca un pic creierul despre cum se invarte lumea de azi, de-i zice unii, cu dreptate, universa

  29. Adriana esti cam ciudata,faci ce faci si bagi cate un nume care nu ne place.Nu ca ar fi ceva dar pe unii ii poti vedea Labeunu daca-ti plac succesurile.

  30. @stefan: daca nu voiam, nu acceptam linkul postat de Adriana. e normal ca lumea sa se intrebe, la fel cum consider normal ca eu sa nu mai insist in a scrie ce-am mai scris. nu ma intereseaza istoria, iar Hystoria a luat-o Patriciu

  31. Poate pe domnul Justin Capra?
    Si, de ce nu, un elev de liceu?
    Multumesc.

  32. Florin Piersic.

    Pentru ca este sezonul fructelor, pentru ca inca ne gandim la vacanta ce a trecut, pentru ca suntem satui de oameni politici, pentru ca in toamna incepe iar potopul si pentru ca …

    … este un monstru sacru al teatrului romanesc si un om de ale carui povestiri, parca nu ne vom saturam niciodata sa le ascultam.

    Daca nu se poate, invita un om simplu de pe strada, un om de care nu au auzit decat vecinii de scara si rudele, un om interesant si simplu … romanul de rand, de odinioara.

  33. :)))
    Franchetea dumitale e principalul motiv pentru care te urmaresc !
    Cheama un medic de familie,care sa explice cum face sa castige atat de “mult”,indirect proportional cu studiile sale si cu efortul depus.Sa explice raportul cerere-oferta dintre ei si stat,sa descoperim care iese mereu,ca prostu,in pierdere…Sa fie oare medicu?Eu cred ca da,tu ce zici? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.