Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Un singur cur cald, atâtea buze reci

Un singur cur cald, atâtea buze reci

Am lăsat special să treacă o zi de la terminarea Congresului PSD ca să scriu ceva.

– De la solemnitatea de altădată a organizării cu iz comunist, m-am trezit în mijlocul ţăgăniei cu vrăjitoare, amante vocale, huiduieli şi bătut cu statutul în masă. Jenant!

– S-a schimbat curul de pupat. Ăia care, până sâmbătă, nici nu-l băgau în seamă pe Ponta, de duminică încoace, nu mai ştiu cum să-l lustruiască. Asta-i România

– Vanghelie are portocale şi este, aşa cum s-a fălit, bagabont de bulevard. A rezistat eroic tentaţiei de a mă pocni, a intrat de două ori cu mine-n studio, a avut puterea de a recunoaşte public că i-am tras-o rău cu înregistrarea şi, pe final, a încercat să-mi întoarcă portofelul la manevra cu file-ul livrat, chipurile, de Coldea de la SRI. Oricât l-ar pune pe Boda să încerce să afle sursa (la nevoie, detaliez), nu va reuşi.

– Presiunile asupra celor care l-au susţinut pe Geoană şi au fost aleşi vicepreşedinţi (cu, evident, Marean exemplu-n viaţă) de a-şi da demisia sunt puerile. Sunt voturile lor negociate şi obţinute. Pe cale de consecinţă, poziţiile lor politice sunt legitime.

– Subscriu dezamăgirii generale privind atitudinea lui Cristi Diaconescu, dar, spre deosebire de majoritatea care le ştie pe toate, nu mă grăbesc să dau cu pietroaie-n el. Ştiu jumătate de adevăr (cel al lui), am auzit la nivel de bârfă şi cealaltă jumătate (a echipei câştigătoare), îl aştept în emisiune să-şi detalieze poziţia.

– Victor e fraier dacă face eforturi să oprească hemoragia de plecări către Partidul DNA al multigeneralului Oprea. Oricum sunt şantajabili şi nu poţi conta pe ei. În plus, la puţina politică pe care o ştiu eu şi la vaga pricepere la oameni pe care o am, ăia care-şi închipuie că Ponta va fi o marionetă în mâinile sforarilor consacraţi s-ar putea să aibă nişte mari surprize. Spectacolul de artificii abia acum începe.

– Probabil a fost ultimul congres de partid pe care l-am comentat de la faţa locului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

140 thoughts on “Un singur cur cald, atâtea buze reci

  1. Daca Diaconescu era atat de “integru” si “de incredere”, atunci n-ar fi fost obligat sa renunte la candidatura la aparitia unor “inregistrari”.
    In consecinta ia mai lasati-o jos, ca macane.

  2. “Mai,nu ti tieme,mai Victoras.Acolo sunt mai multe cururi de pupat si nu numai de pupat.Buzele le vor incalzi cu suptul si apoi vor trece la ce stiu ei ca place sefilor.Ala batranu’i-a tras presu lui Mirciulica,ca “unchiu Ionel”cum Ii spune Madalin e baiat bun dar te tine minte.Sa vedem ,ce este Ponta in stare sa faca ca sef.Pana acuma a fost un”Gica contra” rade fortat ca Mirela Zeta la carcotasi,are viata grea cu Mitrea,Oprisan si inca cativa care vor la guvernare ca acolo e cascavalul.Asta e functie de nesimtit,ce sa caute Diaconescu aici?El e baiat fin,ca si Geoana de altfel,astia nu sunt in stare sa incalce legile,sa nu le respecte.Ponta are scoala lui Nastase,a invatat si de la Tariceanu si de la Boc ca decizia politica sa pisa pe orice lege.Raman la ideea ca nu avem NEMTI,cum spunea si Academicianul Grigore Moisil.Mos NICULAE din decembrie anul trecut ne-a adus biciul lui Boc,asa ca mai avem de indurat, inca.

  3. Domnule Ciutacu,
    V-am apreciat mult pana acum, insa atitudinea dvs de la emisiunea Q&A de sambata din timpul congresului (i.e. reactia emotionala la subiectul Diaconescu), dar mai ales cea din emisiunea Sinteza Zilei din seara asta au fost mai mult decat…transparente…
    Regret realmente aceste doua ocazii in care ati dovedit un parti pris mai mult decat evident, si nu ati incercat sa pastrati macar aparenta unui obiectivism jurnalistic ce tine de profesionalism… o mare dezamagire…
    (nu ca ar conta probabil prea mult opinia unui cititor/ telespectator)

  4. Judecand dupa raspunsurile date de Ponta la Sinteza zilei chiar vom asista la spectacol de artificii curand.
    Il cred ca a fost votat mai ales de esalonul doi si trei al partidului, dar daca nu-i va castiga de partea lui pe liderii de partid care si-au pastrat pozitiile nu se va putea impune asa cum si-l doreste cu tot talentul lui de mare mediator,strateg, mana de fier.
    In ceea ce priveste relatiile cu celelalte partide politice dumnealui se prezinta ca un adversar neinduplecat fata de Basescu si partidul sau, dar nici cu PNL-l relatiile nu vor fi prea amiabile.Trebuie sa avem rabdare cat timp se pregateste spectacolul de artificii.

  5. Alte sugestii de stanga pentru micul Titulescu…marele reformator al unicului partid de stanga:
    1)Toata lumea cu sapca a la Iliescu
    2)Masina cu care poate sa intre Iliescu in curtea sediului sa fie un Gaz tip anii 50
    3)La intrarea in sediu toata lumea se sterge pe picioare si arata carnetu’ cu cotizatia la zi.
    4)In curte la partid,eliberata de limuzine, se vor monta leagane si scranciobe pentru copii organelor partidului, precum si un chiosc cu mititei si bere,gestionat de tovarasu’Vanghele, unicul loc permis de regulament pentru desfatarea intru barfe si politichie.
    5)Clarificarea ideologica de stanga a partidului prin brosuri in care sa se infiereze PNL-ul ca partid reactionar…

  6. Daca Ponta i-a oferit lui Cristi Diaconescu functia de presedinte al Senatului si acesta a refuzat… inseamna ca avem 2 loviti dintr-una!
    Zile grele pentru Geoana!!!!

  7. Asa! mie mi-o placut multe la Congres. Cel mai mult mi-o placut de Pandele si Vanghele. Apoi de Mazare. Si de Mitrea.Si de nea Nelu. Si de vrajitoare – de dimineata si de seara. Si de muzeria lasata. Si de scandal.
    Nu mi-o placut ca dupa alegeri l-au mancat pe Geoana. Ciuruit din toate pozitiile ca teroristii lui Iliescu. Nu l-am “ghicit” niciodata pe Diaconescu, spre cinstea lui, eu care ma cam pricep la lume. Momentan il cred pe Ponta, asa cum cred un politician. Nu va face cacatul praf si totusi va da bine -momentan- pe sticla. Vanghele, cu ai 25 de lei,
    a fost inca o data mare. Dator! Vanghele!
    Victore, doar nu ne crezi copii sa ne spui ca ti-e frica de “eminenta fumurie”. Las-o moarta.
    PS
    Ie da urmarit tot balamucul mai departe…

  8. Am uitat ceva!
    Fata de nefericitii de la Guvern, care se faulteaza singuri, Geoana este un urias…

  9. Va felicit ptr emisiunea de aseara, dar in special ptr cea de la Sinteza, in care ati fost transant si ferm cu Ponta, fapt admirabil.

  10. Bravo lui Ponta.
    Am avut ocazia sa constat o simpatie pentru acest rezultat in randul unor tineri de 30 de ani, care isi cautau refugiul in votul dat liberalilor, in lipsa unei oferte dinspre stanga. Oricum santem orbiti de blitzurile acestui congres si trecem prea usor peste starea in care se afla presedintele reales, care declara ieri ca face parte din elita de 1% care asculta colinde si vara (desi, iarna nu-i ca vara!). Restul de 99% dintre majoritari asculta manele, dovada ca a avut doua clipuri electorale cu manelisti de tip salam si alte minuni!
    Eu cred totusi ca nu trebuie sa trecem prea usor peste aceste afirmatii, ba sa fim atenti, pentru ca imi pare :

    De patologic cred depinde,
    Si nu ca-i meloman cumva,
    De-asculta si vara colinde,
    Clar este dus,cu sorcova!

  11. As dori sa vad un PSD activ,cu variante de legi la tot ce debiteaza PDL cu ministerele lor cu tot.Cu dosare,cu probe,cu cifre,tot tacamul…altfel nu ma vor convinge ca s-a schimbat ceva.Astept reactii la populismele-comuniste ale lui Traian Boc,motiuni de cenzura,atragerea parlamentarilor in opozitie,atragerea de membri in PSD prin programe de criza si de ce nu surprize placute in punerea in practica a legii-in folosul nostru,celor care ii votam…sau nu.

  12. Ce-mi place cel mai mult? Ca psd-istii pe care-i cunosc votau inainte de congres cu Geoana. Ce declara dupa? Ca l-au votat pe Ponta!!! Dupa cati declara ca au votat cu Ponta , ma mir ca n-a castigat cu 85%… Ce sa-i faci? Si la noi “the winner takes it all, the loser … “

  13. Va salut pe toti care comentati aici, s-a intamplat ceva super, vechea garda din PSD, adevaratii stangisti s-au impus (Nastase, Iliescu, chiar si Manivela, dar cel mai surprins sunt cum Mitrea a putut ceda catre Ponta, asta inseamna ca nu-i da cu limba pe pendula lui basescu.
    Eu am incredintarea ca PSD-ul va sti prin vocea si mana lui Ponta sa faca opozitie si sa se reconfigureze, in spatele lui sunt oameni capabili care stie sa scoata in evidenta gafele si nemernicia actualului guvern. Pe de alta parte m-as bucura sa se care acum toti lustruitorii de parti dorsale din PSD si in cel mai scurt timp PSD sa devina adevarata contrapondere la dreapta asta sugrumatoare.
    Ponta este un om inteligent si cu sange cum spunea Mazare si va fi cel care va baga mortul in curtea din Modrogan.
    Bine ca s-a schimbat ceva, mai rau decat cu Geoana pt PSD nu se putea, asa ca le doresc sa creasca si sa faca opozitie constructiva cu PNL astfel incat sa fie aparat si opincarul de rand in fata ciumei portocalii.

  14. Megali
    AN. pe vremea când era (azi îl vedem şi nu-i) a răpus 240 de mistreţi la o singură partidă criminală, cu invitaţi pe măsură, faptă de laudă consemnată pe megalitul personal, alături de altele şi mai şi, scrijenite, la-ndemâna cătătorilor prin puţiciunile istoriei.
    Bărbatul de stat, în fund, figurează pe aceiaşi chiatră cu o faptă demnă de caracterul lui (jos Nic.) : infestarea mânăstirii Meşterului Manole cu hoiturile lui carol secund – distrugătorul de neam şi ţară – alături de al târfei sale !!! Viteazul termo Pan , cel care poartă şliţ pe fundul izmenelor, are înscrisă pe megalit distrugerea din temelii a economiei naţionale, sub înaltul patronaj rromic al unchiului peşte ion de Kremlin.
    „AN-e-megalitul” sadic din fire lucrează la demolarea partidului demolatorilor, cu paşi calculaţi, unul care i-a ieşit din prima fiind cel din 20/21.02.ac.
    Căpitanul jubilează, şi la gândul că anemegalitul va supravieţui numai ca loc de micţiune istorică a diavolilor roşii !

  15. Ponta s-a apucat de treaba!Dar cu atata aroganta incat ‘tunurile’ mediei s-au si indreptat catre el ca prea se vede lider de necontestat al opozitiei.
    Sa fim cinstiti ca si Crin cu PNL-l lui s-a vazut in aceasta postura si chiar se cocotase in jiltul acesteia dar nu cu aroganta. Crin, care a crescut politic enorm de mult, si-a pastrat o trasatura care il diferentiaza de Ponta si anume de a fi uman.
    Crin a luat la cunostinta ca prin Ponta a aparut ‘concurenta’, ca Ponta vrea ca PSD sa fie adversar nu numai puternic dar chiar temut.
    Vom urmari cu atentie fiecare miscare a celor doi lideri.

  16. Ponta, nu-i o poanta buna e aceeasi Marie cu alta palarie, “brandu” face jocurile et rien ne va plus !

  17. O Sinteza super.
    Dar, vorba lui Victor Ciutacu “Chiar ne ia de prosti”, cu raspunsurile lui, micul
    Titulescu?
    Ponta e la 360 grade fata de Geoana.Pe ala il lovesc flacarile, iar pe asta norocul chior. “Si Nastase, si Mitrea,ma sustin…pe mine? Habar nu aveam!”

  18. pe mine nu ma impresionat Ponta poate are putina abilitate de conversatie mai buna ca geoana dar nu inteleg de ce inr-o tara in plina criza prima masura ca presedintele principalului partid din opozitie e golirea parcari psd-ului? A inceput punand stangul in fatza. Incercarea PSD de modernizare poate fi o sansa mare pe care Crin Antonescu o are sa aduca PNL pe doi, Crin e cu vreo 3 clase ca discurs gandire si initiativa politica peste Ponta. Desi e tanar a reusit sa-si pateze camasa deja cu cateva declaratii care s-ar putea sa-l coste, ceea ce mircea geoana nu avea la venirea in sefia psd ulterior a reusit cu vizita la vantu.
    Romani s-ar putea sa-si revina din 99% manelisti in 51% realisti odata cu ajungerea cutitului la os, daca acest lucru se intampla Crin poate marca istoria PNL fiind singuru cu o camasa calcata si curata (chiar daca ii place Tudor Chirila)
    O zi buna

  19. No offense d-le Ciutacu!
    Dumneavoastră și domnul Boda faceți cumva parte din servicii concurente?
    Si in 2014 a cui campanie la prezidențiale o veți susține? A lui Ponta sau a lui Udrea?

  20. mie mi-a placut Ponta aseara. s-a schimbat atitudinea lui la 180 de grade, fata de cum era inainte de congres. bravo lui, daca va fi dictator va scoate PSD ul din lada de gunoi. oricum in tara asta daca e democratie nu asculta nimeni pe nimeni.

  21. Sper ca urmatoarea postare sa fie despre mineri, comunisti si moguli. Poate tii cont de rationamentul lui Badea. Toate se vor trage de la Ponta!

  22. ECUATII
    In Romania sunt 21.680.974 locuitori.
    In invatamantul primar (gradinita si gimnaziu) sunt 3.760.000 de copii.
    21.680.974 – 3.760.000 (copii) – 1 Presedinte al Romaniei = 17.920.973 locuitori.
    Aplicam procentul de 99% si rezulta 179.209 locuitori.
    In Bucuresti traiesc 1.944.000 de locuitori, suma ce reprezinta 8,96% din populatia tarii. Rezulta 16.120 de locuitori.
    In Sectorul in care locuiesc si eu traiesc 325.000 de romani, suma ce reprezinta 16,71% din populatia Bucurestiului. Rezulta 2.693 de locuitori.
    In cartierul rezidential in care locuiesc sunt 4 blocuri a cate 11 etaje si 8 scari cu cate 5 apartamente pe etaj si 2,5 locuitori medie pe apartament. 8 scari x 12 niveluri x 5 ap x 2,5 loc = 1.200 locuitori. Acestia reprezinta 0,36% din populatia sectorului. Astfel ne raman 9,69 locatari.
    In apartamentul meu traiesc 2 persoane. Eu si sotia mea, reprezentam 0,16% din populatia cartierului. Cu procentul aplicat la suma de 9,69 locuitori rezulta ca 0,015 locuitori ce traiesc in apartamentul meu nu asculta manele. Prin urmare, 1,985 locuitori din apartamentul meu asculta manele.

    PS: Din surse sigure stiu ca presedintele Romaniei nu face parte din procentul de 99%.

  23. Mircică ai scăpat ieftin

    Rromii II şi AN alergici la oltenmeni (pe unul l-a ciuruit d-un Crăciun) au pus bilă de la bilă şi-ntr-o preacurvie specifică rasei lor abia de-i mai lăsă zile lui Gioană, cel care după ce umple ciştarul îl varsă dintr-o alunecătură de opincă.
    Mircică tu ai făcut performanţă în cei 5 ani cât păstorişi, şi numai din cauza celor doi n-ai reuşit pe deplin în 06.11.2009. Împreună cu Antonescu, ai construit cea mai fertilă opoziţie, care le-a stat în gât celor doi. Acum se va destrăma, atât opoziţia cât şi partidul ce bine-l conduseşi. Ca inginer ce eşti, fă pralelogramul forţelor împreună cu Voiculescu, independenţii şi ce-o mai pica, iar dacă rezultanta e ţapănă cugetă la o mişcare dosnică fără a părăsi ce a mai rămas din partidul actual. Infantele s-a angajat aseară, pe sticlă, să plece în 2012 dacă nu câştigă localele, şi ia… Ciuciu(c-Kainargi). Nu uita că „Fără Voiculescu nimic nu e !”
    România e de partea ta ! (că doar pe tine te alese ca Preşedinte).

  24. Domnule Ponta, sa faceti dus mai des, si sa nu uitati sa dati cu pudra de talc la fundulet. Glumeam. Ma gandesc mai bine sa isi cumpere pupincuristii un lipstick cu arome. Glumeam. Ma da` ce glumet sunt azi!

  25. Conform CNA http://www.cna.ro/Topul-sta-iilor-TV.html posturile TV de mare succes TARAF TV , MYNELE TV, ALPHA SI DDTV au devenit obligatorii la retransmisie iar refuzul retransmiterii se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 la 200.000. Suntem cndusi de niste oameni pe care ii meritam. care sunteti tineri plecati si vi se iveste ocazia plecati fratilor oriunde vedeti cu ochii , oricum si in Africa e mai bine decat in Romania esti mai respectat.

  26. Deocamdata tunurile unor lideri de partid,unor reprezentanti ai mediei sunt doar indreptate catre Ponta, dar pana la comanda :”Foc” este drum lung, ca doar PSD este acum la rascruce de drum, si depinde, in mare parte de Ponta, pe ce drum isi va rula masina de 6 viteze. Va fi cumva un drum de pe care se va putea intoarce daca acesta nu este cel bun, sau odata pornit motorul va demara pe un drum cu sens unic, chiar daca alegerea lui se dovedeste a fi gresita? Pericolul pe acest drum vor fi capcanele intinse care in cele din urma vor fi insurmontabile.

  27. Domnule Ciutacu,am c itit articolul din Jurnalul National si ce ati scris pe blog,dar si comentariile cititorilor.Personal cred ca este absolut corect tot ce ati scris,pupatul este sport national la romani.Cred ca ar trebui sa fim mai rezervati in ceea ce priveste marea nadejde tinara de la PSD.Am urmarit aseara emisiunea in care l-ati avur invitat pe domnul Miron Mitra si am sesizat ca a ocolit multe raspunsuri si in orice caz nu cred ca poate fi banuit acesta de o sinceritate excesiva.Grija deosebita a vechilor lideri PSD declarata cu obstinenta inainte si dupa congres fata de unitatea acestuia-motivatia retragerilor si a jocurilor din interior-cred ca trebuie privita cu retinere pentru ca in timp cu totii am constatat ca zicala romaneasca-pe afara este vopsit gardul inauntru-i leopardul-este extrem de actuala in partidele noastre politice.Asi dori sa va spun ca am fost pur si simplu oripilat de unele comentarii facute de cititori la articolul din jurnal,care cred ca dovedesc un fel de partizanat politic si nu numai,prostesc si o rezistenta la a intelege si accepta corect niste evidente,extrem de ingrijoratoare.Si ne mai miram ca avem parlamentul pe care il avem si demnitarii statului pe care ii meritam de altfel cu prisosinta.Cind este vorba de simpatii de tot felul vad ca este de multe ori imposibil sa gindim lucid,sa intelegem rolul ziaristului cu toate tarele lui pina la un punct omenesti.Ce pretentii sa ai de la o parte din opinia publica cind insisi politicienii prin atitudine transmit cu brio frustrarile lor la adresa presei,electoratului.Tipic este de acum citeva zile cazul domnului Nastase intr-o emisiune la Antena 3 care recunostea numai partial problema proastei relatii cu presa dar incercind sa spuna ca totusi are dreptate si ca in unele cazuri va proceda cam la fel pentru ca politicienii trebuie sa imprime presei un anumit comportament,uitind ca de fapt ei,oamenii politici ,artrebui sa- si schimbe radical pozitia ,discursul si deciziile fata nu numai de ziaristi ci si fata de electorat.Sincer am apreciat eforturile dumneavoastra de a promova si altfel de oameni politici dar din pacate sa dovedit ca toti sint o apa si un pamint,vorba prietenului dumneavoastra dr.Oprescu care a dovedit asa cum se stia de fapt ca aschia nu sare departe de trunchiul politic,toti dorind sa para altfel decit sint in realitate.Cred ca ar trebui sa urmarim cu atentie si sa sanctionam punctual orice politician ori de cite ori merita pentru ca ei profita cu o mare abilitate si fara scrupul de orice moment favorabil,inclusiv cei noi numai in functii dar care doresc o luna de miere cu presa cit mai lunga chipurile pentru a se obisnui.Dau cu nerusinare di gura aratind mmereu unii spre altii cind de fapt tot ce ni se intimpla este opera,ctitoria lor comunad de dupa 1990,la fel de raspunzatori ,chiar daca nu le convine si se dau fete mari violate de electorat care ii insarcineaza periodic sa-i reprezinte.Cu sinceritate O.S.

  28. Catalin Chereches a fost invitat la emisiunea Adevar sau baliverne si as vrea sa il vad si la emisiuena vorbe grele.

    Am rugato pe doamna Irina in timpul emisiunii sa ii adreseze cateva intrebari si a reusit sa ii adreseze o singura intrebare si una foarte buna: de unde are bani? bine doamna Irina a fosmulat mai plastic intrebarea.

    Daca il aduceti la emisiune vreodata sa ii adresati niste intrebari mai incomode

    intrebati-l pe domnul Chereches de unde are banii: 1.Milioanele de EURO pe care le-a mostenit, sunt din padurile macelarite de familia lui. Iar teapa pe care a dat-o spaniolilor, cu PUZ-ul de la Valco, cum e ? A nenorocit atatia vecini, si-a luat 5.000.000 EURO, dupa care spaniolii au luat-o in freza, ca instanta a anulat autorizatiile emise de domnul Anghel. Oare cat a primit Anghel (primar Baia Mare) pentru a elibera acele autorizatii ?! 2.Tac’su a taiat padurile,el,adica catalin e pe statul de plata Italsofa in contul lemnului arvunit de raposatul Chereches,iar daca nu venea lovitura de stat a lui Ilici,nici o problema,micul Catalin era de acum absolvent Stefan Gheorghiu si conducea sedinte de partid in teritoriu.Cei care vin sa ne spuna ce om deosebit este atit el cit si raposatul Chereches (despre morti numai de bine),ori sint batuti in cap ori se simt bine numai pe mosia baronului, care sa ii biciuie cu zimbetul pe buze 3.Cel despre care vorbiti Dvs este Corin Chereches. Acest Catalin este fiul lui Dorel Chereches, fostul sef al Directiei Silvice Maramures, in perioada 1992-2000. In perioada in care JAFUL padurilor a fost politica principala… Asa ca e usor de banuit de unde are milioanele de Euro in conturi din Austria si Germania (partial pe numele unchiului sau, restul pe numele mamei sale – doctorita Viorica Chereches)

    Daca il veti avea invitat va puteti documenta dupa ce va informati corect de pe google catalin chereches paduri sau de la trusturile de presa locale

  29. Suntem cu ochii pe dl. Ponta ca pe butelie! Faptul ca si-a aratat entuziasmul fata de colaborarea cu anumite personaje: Duicu de la Mehedinti etc. este dezamagitor. Cu multa prietenie ii transmit: mai usor cu adeziunile…., ca doar experienta de procuror, nu-i asa, duce la o mai buna cunoastere a naturii umane…. Sau, cel putin, asa imi place sa cred!

  30. Pai eu ce sa zic,ma bucur ca are PSD-ul sange tanar in conducere(Victor Ponta),dar eu il preferam pe Mazare ca si asa viata e un dans pe martoaga alegorica,iar el e un bun organizator de fieste politice. faptul ca dumneavoastra,domnule Ciutacu ati comentat la fata locului Congresul,mi-se pare evident…nimeni nu era mai in masura ca dumnevoastra sa-l comenteze. Era necesar ca cineva impartial sa comenteze marea *batalie*,si sper ca impartialitatea dumneavoastra incisiva sa ne apere de vrajelile unor deontologi idioti ci fite de Dorobanti. Numai respect domnule Victor Ciutacu

  31. CINE POATE SA II TRANSMTA ACEASTA INTREBARE DOMNULUI PONTA “Cind v-a reusi sa-l convinga pe domnul Adrian Nastase sa renunte la imunitatea parlamentara?

  32. Draga Victore,ti-o spun si tie ce am spus peste tot. Fata de pozitia guv.la situatia de fapt aRomaniei,ma deranjeaza ca efectiv nu se face nimic. toti invitatii la toate emisiunile politice dau vina pe guvernarile anterioare,dar bomboana pe coliva a pus-o acest ..brbely?/..cum poate oare sa faca aceasta afirmatie inconstienta cind din 1990 pina azi nu prea lea scapat nici o participare la guvernare si cred ca ai dreptate ;…”ne scuipa in ochi spunind ca ploua.”Oare nu mai au nici o masura abunului simt??Acest guvern de sarlatani,hoti,nesimtiti aceste hiene ale clasei politice vor reusi[oare nu au facut-o?] sa ne faca chiriasi in propria casa.Personal te rog si nu sunt singur sa nu pleci steagul. Fii dur cu acesti navetisti politici…cu respect ..un pensionar forte bolnav. la cit mai multe vorbe grele contra incostientei,lacomiei,arogantei

  33. De ce nu se spune la tv ca 1.micsorand salariile bugetarilor,angajatiilor la stat,pensiilor si multor altora (ce vor urma) costul crizei il suporta numai acestia nu si cei care nu traiesc din salarii(de obicei cu averi mari, multe castigate necinsrit de la stat) 2.Daca se mareste TVA-ul va plati fiecare dupa cat va consuma (“cei ce au” mult,”cei ce n-au” putin). Asa inteleg solidaripatea . S-a spus ca marind TVA-ul creste evaziunea fiscala dar,atunci sa plafoneze averile ca sa limiteze hotia? Pentru hotie exista politie,procuratura, justitie iar,pentru evaziune exista administratie financiara, garda financiara, justitie. Din pacate aceste institutii functioneaza ineficient. Daca s-ar eficientiza, s-ar limita hotia si evaziunea. S-a spus ca marirea TVA-ului aduce inflatie.Credca inflatia o tine in frau Banca nationala (in care am bagat atatia bani)si o serie de factori,inclusiv scaderea hotiei si a evaziunii fiscale Nu am auzit de existenta unui studiu serios, nepartinitor despre calea de urmat pentru Romania ci numai pareri mai mult sau mai putin indreptatite sau calificate. De ce nu spune nimeni nimeni nimic de masurile luate de Italia?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.