Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Udrea: protecţia curelei de transmisie

Udrea: protecţia curelei de transmisie

Dialog în Coaliția PD-L – PSD

– Băi, hai să terminăm cu comisiile de anchetă, că blocăm tot.

– Bine, băi, nu mai facem, aveți dreptate.

– Și cu Udrea ce naiba facem?

– Elena s-a urcat în tren și s-au închis ușile, ne pare rău.

Apariţia Elenei Udrea la o emisiune încropită la disperare de Robert Turcescu fix înaintea debutului activităţii comisiei parlamentare de anchetă a fost halucinantă. Am văzut o fiară politică încolţită, cu o privire fixă de om hăituit, dar care, profitând de şocul produs realizatorului când l-a pus să-şi citească singur numele într-un tabel cu beneficiarii generozităţii Ministerului Turismului (MT), a lansat, fără vreo stavilă, cele mai abjecte şi nesusţinute acuzaţii la adresa muncii oneste a unei întregi echipe redacţionale. Cu toate acestea, nu s-a putut abţine şi s-a autodemascat într-un fel degajat care pe mine m-a stupefiat.

Şi-a asumat cu seninătate plata diurnelor/atenţiilor pentru ziarişti plimbaţi prin străinătăţuri (deşi nu-s angajaţi ai vreunei structuri guvernamentale), scena de 65.000 de euro de pe Litoral (motivând că ea a cumpărat un eveniment integral şi că era cea mai ieftină ofertă, singura luată în calcul, de altfel), a admis căpuşăreala de la concertul lui Bregovici (pe un traseu Dakino-Mediapro-MT care a mai adăugat vreo 20.000 de euro la factură) şi s-a arătat intrigată că nu ştie ea provenienţa planului de investiţii al instituţiei pe care o conduce (cel cu faimoasele perdele, tonere şi limuzine, publicat în facsimil de Jurnalul Naţional).

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

77 thoughts on “Udrea: protecţia curelei de transmisie

  1. Am uitat sa intreb daca o sa apari deseara la Mandruta , alaturi de Udrea. Va dori sa te invinga pe teren propriu , cu teancurile alea de dosare ale ei .

  2. @Bubulea: arat eu a prost sa-i legitimez spalarea? eu si Elena nu incapem in acelasi studio decat in conditiile mele. e lata si oricum umple singura tot spatiul dara ajutorul meu dezinteresat.

  3. Ciutacule,

    nu te du la emisiune, ca devine interesanta si ma fortezi sa ma uit la tine in loc sa ma uit pe ProCinema la Unforgiven 😉

    Fiara.

  4. Dincolo de “frumusetea” si “inteligenta” doamnei Udrea, razbate ostentativ tupeul de mahala afisat la fiecare aparitie TV (in direct sau prin telefon) si promovarea ostentativa a figurii dansei in turneele efectuate pentru promovarea turismului.
    Nuti Udrea nu are dreptul sa se vaite ca asupra ei s-a abatut o campanie negativa de presa atata timp cat a cumparat stiri (cu bani publici) pentru ea si seful dansei (Base), pe care le-a postat pe Televiziuni, aratand poporului cat de mult muncesc ei.
    Presa a fost buna atata timp cat a trasmis mesajul pe care il dorea Udrea daca aceeasi presa o ataca atunci e nasol.

    Apucaturile astea de vedeta politica care nu se mai da jos de pe sticla ecranului de televizor, imi aduce aminte de vremea odiosului, cad acesta ocupa 80% din spatiul de emisie.

    Elena Udrea a reusit sa-l depaseasca pe Ceausescu ca nr. de ore de aparitie la TV sau Radio intr-o perioada mult mai scurta de timp.

    Nuti iti metiti soarta din plin!

  5. Si de ce esti asa de suparat?
    Nu scoate comisia adevarul la iveala?
    Sau si Orban si Saftoiu sint de-a lui Basescu?
    Uita de Robert ca nici tu nu faceai treaba mai buna! A fost o situati ca si a ta cu EBA adica exista limite cind esti live…

    Jurnalistii au sansa sa-si prezinte dovezile primii.
    Sper doar sa nu fie fabricate ca daca am trecut de partizanat si propaganda la fabricat de dovezi atunci avem probleme mari de tot.
    “încolţită”? “hăituit”?
    Atunci cine/ce sint cei care o incoltesc si haituiesc?

  6. Cu toate astea, eu sunt stupefiat să văd că există încă oameni în România care au primă preferinţă de vot pe Băsescu şi PDL, cu tot cu udre şi ridzi sau alte coţofeni, carcalaci..
    Găsesc admirabil efortul tău de a publica zilnic cîte ceva despre Sexy Buzoianca. De s-ar băga wireless la sate şi ar intra şi populaţia rurală în programul “Un calculator o şansă în plus pentru viitor”! 🙂

  7. Ca intre derbedei, cred ca asta a fost prima declaratie in care doamna ministru admite ca a platit diurne, dar ca nu-i prima care o face. Acum aproape 2 saptamani. Te rog sa transformi tu link-ul cum doresti.
    Te rog sa ma corectezi daca ma dau mare …

  8. Asa este, Elena Udrea este legatura lui Basescu la conducta cu banii publici, de aceea eu am zis inca de la inceputul anchetelor voastre, ca Nuti nu va avea soarta lui Ridzi. Ea este nu numai o conexiune dar si un sponsor foarte mare al PDL-ului.
    Ea va dispare doar odata cu Tiranul. Cat el va fi insa in carti, nu va pati absolut nimic spectaculos. De fapt nici Ridzi nu va pati nimic in final, cum de altfel nu a patit nici un politician.

  9. off-topic:
    Foarte interesanta parerea unuia dintre “deontologi” despre el/ei:
    “O redactie cum niciuna n-a mai fost pina astazi in peisajul jurnalistic (capete cu condei, insi luminati, facatori de lucruri nuantate, luptatori fara teama) a fost redusa la reactii de supravietuire, a fost aruncata in confuzie, a fost matrasita in trei zile.”
    – extras din blogul lui Istodor
    Nu-i asa ca e minunat!!!!!!!! Eu am ramas mut dupa ce am citit

    P.S.: Daca nu incepea acest scandal probabil nici nu as fii aflat vreodata ca exista acest condei luminat

  10. Declaratia lui Elena cu semnaturile (cel putin una din ele) false, ma face sa va intreb, cand ati dat “declaratia” Dvs. “de sila existentiala”, pe la sfarsitul anului 2007, ati dat-o in scris, si ati si semnat-o?! sau ati dat-o doar la Vorbe Grele?(intrebare retorica).
    Pe vremea aceea inca nu citeam blogul
    si eram curioasa, daca de atunci, vehementa Dvs. fata de ipocrizie, a mai scazut! Absolut, de loc, ba chiar dimpotriva! Si aceasta continuitate in atitudine, ne face, sa ne punem nadejdea in Dvs.

  11. De ce va mirati d-nule Ciutacu? Tata Leana are scoala de tupeu invatata ca si Ridzi, de la “diriginte”. M-a uimit cu ce tupeu a intrat d-na Ridzi, in emisiunea “Stirea zilei”.
    Doamnele astea sunt sigure pe solutiile date de parchet sau instanta(ca si d-nul Blaga) altfel n-ar da declaratii contradictorii si incriminatoare.
    Rezultatele comisiei “Udrea” se pot prevedea, avand in vedere acordul tacit sau nu, PSD-PD-L.
    Eu ma intreb ca un contribuabil fraierit ce face DNA-ul si Parchetul ICCJ ? Si ei au primit diurne de la Ministerul Turismului ?

  12. dupa emisiunea asta, in care Udrea i-a inchis gura lu’ Turcescu, vad ca atacurile se indreapta spre alta directie: semnaturi, ca Turcescu n-a taiat si n-a spanzurat; despre scandalul de pana acum n-ati mai gasit nimic de zis… v-a raspuns Udrea la fiecare punct.

  13. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Bine spuneti,Elena Udrea nu merita nici-o companie sau prezenta intr-o reuniune sau emisiune.
    Ce sa fac,iar va admir din tot sufletul(chiar daca nu agreeaza multi)!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  14. Era o vreme in care il admiram profesional pe Turcescu, pt ca mi se parea ca are toate calitatile alea care au ajuns acu’ sa sune a poanta, de cind nu mai sint oameni care sa dea doua cepsoare pe ele: verticalitate, obiectivistate & co In ultimul an nu l-am mai urmarit ca 100 la suta incepuse sa fie 35 la suta. Acu’, sa fie tot vreun an, va urmaresc pe dv cu aceeasi speranta: ca mai este unu’ corect, printre atitia jurnalsiti care fac breasla de ris. Nene Ciutacule, daca te dovedesti si mata coarda renunt la abonamentul la cablu si la internet, pe onoarea mea.

  15. Pai tzoapa tot tzoapa, ce daca-si plimba dosul flescait in Q 7.
    Ceea ce ma distruge psihic insa, e tupeul nesimtit pe care il avea si Ridzi, marca Basescu: ii prinzi ca fura si ei te acuza pe tine ca furi. E ca in poezia aia: “Si se jura ca nu fura/Si l-am prins cu… in gura.” :))

  16. update: S-a lamurit problema semnaturilor.
    1. O declaratie nesemnata,asa cum a sustinut Lenuta U. nu produce efecte juridice, ea nu exista;
    2. Declaratia era in nume propriu deci trebuia depusa personal sau prin mandat special si trebuia semnata de persoana care face declaratia. Altfel, ea nu trebuia primita.

  17. Nu fiti rai, mie mi-a placut emisiunea cu Turcescu: amandoi se uitau la camera de parca vedeau o poarta noua. Iar d-na Udrea, juca un rol nou: ministra sobra. I-o fi dat cineva fisa postului inainte de emisiune si asa a aflat si ea ca intr-o functie publica nu te poti duce in dres, ca spalatul pe picioare se face in baie acasa si nu pe bani publici in apele deltei, ca echitatia se face numai cand stii sa urci singura in sa si nu cand trebuie sa te aburce 3 insi ( amaratii de ei, mi-e mila si in reluare cand ii vad), sau dupa caz daca ii place un alt gent de calarit, acesta se face in alcov si nu in vazul public. Cat despre reactia ei un pic santajista la adresa interlocutorului, am inteles ca in fisa postului ei asa se traducea romanescul” ba pe-a matii” Iar ca o parere pur personala si deci de neluat in seama: cred ca aceasta madame nici nu exista, am inventat-o noi, cu tente mai groase, ca in caricaturi, de am ajuns de ardeleanca ce sunt, sa repet ca orice ardelean cand vede prima data girafa “” No, apai ase ceva nu exista”

  18. nutzi e totushi nutzi, ea e spaima constituzii. iar tuciurescu a pus botu’ la o felie din cascavalu’ ala de jdemi de ieuroi. sa vina antonescu, nu crin, ion.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.