Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Troica portocalie de aur a flăcării violet

Similar Posts

91 thoughts on “Troica portocalie de aur a flăcării violet

  1. @Toti

    ne-am provincializat de tot? vedem numai ce se-ntampla în județ și restul e abstract?
    Nimeni nu comenteaza vânzarea oribila facuta de Basescu pentru a deveni dictator intr-o Romanie pe cale de disparitie?

    !!!PDL a votat cu TOKES !!!

    NIMENI NU COMENTEAZĂ!

    Am înnebunit eu?

    Lista rușinii ar trebui lungită cu încă 11 nume !!!!

  2. Prietena mea e de orgigina germana din Tanzania.

    I-am aratat niste imagini cu Bucuresti dupa ploaie. A zis ca ai aduc e aminte de casa. I-am aratat si alte imagini din Bucuresti – strazi blocuri, etc, si mi-a zis ca nu ar trei niciodata acolo.

    Inca odata- TANZANIA!!

  3. @maria
    Cred si eu ca actiunile nu vor mai veni din partea tinerilor. Par sa fi ramas si fara curaj si fara pareri. Asa incat vom asista, in cel mai bun caz, la revolte de strada din partea celor care i-au crescut si i-au sfatuit sa taca, pentru ca le va merge mai bine.

  4. Sa nu discriminam inutil! Este un partid al sobolanilor cu tot cu seful suprem. La motiune au stat ascunsi in vagauni, au iesit atunci cind le-a dictat guzganul sef (de la o vreme incoace pe acesta nu-l mai vede lumina zilei, ci doar flacara iadului), au atacat, au luat prada=locul la cc si au disparut in negura istoriei noastre. Au repetat miscarea cu ocazia motiunii. Cum antidotul natural al sobolanilor, pisica, s-a inrudit si imprietenit cu ei, nu ne mai ramine decit antidotul chimic. Acesta le macina incet si sigur interioriul, provocindu-le hemoragia si moartea lenta. Important este sa rezistam pina isi va face efectul chimia!

  5. Asist la decesul democraţiei în România. M-am autoiluzionat că până acum au fost doar mici defecţiuni datorate lipsei noastre de experienţă în ceea ce priveşte valorile democratice. În zi de comemorare a “dispariţiei” lui Eminescu, am primit confirmarea şi dispariţiei drepturilor omului. În România, una dintre ţările pretinse membre ale Uniunii Europene. Şi nu a unor drepturi minore, ci a principalului drept cu care este înzestrată fiinţa umană: dreptul la viaţă.

    Şi totul fiindcă aşa a hotărât un om. Un om urmat până la ultima suflare de o armată de lachei ale căror principii sunt… în buzunare. Indiferent de ceea ce se va întâmpla în viitor, un lucru este sigur: s-a semnat un decret de condamnare la moarte!

  6. 11? De ce nu 11 milioane? Toti cei ce i-au votat pe nefericitii astia au partea lor de vina. Si pentru votantii lor platesc toti romanii. Oare cati dintre noi isi mai aduc macar aminte pe cine a votat pe lista uninominalelor si de ce culoare politica e?

  7. Gasca din guvernul Boc este prototipul politicianului roman, rezultat al evolutiei din ultimii douazeci de ani.
    Mutatiile genetice succesive au ca rezultat politicianul aflat peste orice, intangibil si impasibil. El pune “motul” lantului trofic. El este cel care poate sa haleasca pe oricine… cand vrea muschiul lui!

  8. Stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul, dar a plesnit supararea din mine ca un buboi, si a dat la iveala poetul, ca asa-i romanul… Inca n-am intitulat-o dar cred ca suna bine.

    Hadul marinar cu cap de mort pe catarg
    Si cu privirea dezorientata,
    Cinic, ranjind catre camera larg
    Zise : “Eu n-am mama nici tata
    Cand e vorba de binele Tarii!
    Suntem cu totii pe o corabie scufundata
    Aflata in largul marii.

    De vina sunt unii : bugetari si pensionari,
    Sunt multi si-ngreuneaza vasul
    Dar tai pensii, salarii, si-i fac eu mai rari
    Ha, Ha, le pregatim parastasul.
    Stati linistiti stimati pasageri
    Vinovati-s legati de catarg,
    Cu motiunea picata inca de ieri
    Ii inecam pe toti in larg.”

    Indata apare piticul-cimpanzeu
    Ca papagalul i se urca pe umar
    Ii spune : ” Capitane esti un Zeu!
    Ce bine c-aici avem prosti fara numar
    Si putem sa-i prostim mereu si mereu.
    In curand o s-ajungi Dumnezeu.
    Si te rog sa-ti aduci aminte ca eu
    Sunt paratraznet si-al tau salvamar”.

    Se-apropie amanta cu zambet blond,
    Pisicindu-se intr-un mod pudibond,
    La ureche incet ii sopteste :
    “Marete Zeu, vezi te pazeste!
    Trei dintre-ai tai sefi de matrozi
    Profitand ca-n popor sunt atatia nerozi
    In locul tau se doresc voievozi”.

    Indata Carmaciului privirea ii tuna
    “La san i-am tinut si asta-ndraznesc?
    Pe fruntea lor eu pus-am cununa…
    Dar nici o grija… O sa-i scopesc!
    Nici pas n-o s-apuce sa spuna.
    Dar acuma voiesc sa ne distram,
    Aduceti acele pahare…
    Ha, Ha, doar motiunea comemoram
    Si-o sa umplem ale noastre buzunare”.

    Se-ntoarce si vede piticu’-cimpanzeu
    Avand o privire buimaca.
    Suparat ca ii spune ce sa faca mereu,
    Ii zice : ” Boc, ad-o cinzeaca!”
    Afara pe punte, e jale mare
    Piratii taie-n stanga si-n dreapta
    Pasagerii au ramas far’ de-aparare
    Se-aplica legea nedrepta!

    Corabia-ncepe incet sa se-afunde
    Saracii-n genunchi bat matanii.
    …………………………
    Din cabina Carmaciului cu gratare arzande
    Se aud bubuit de sampanii!

    Gata, atat. In caz de ceva revendic in totalitate drepturile de autor.
    Sa traim … bine!

  9. Astia sunt mai imputiti decat nazistii !!!…
    Dupa ce lovesc , fug prin catacombe !!!…
    CAT OR SA MAI MISUNE PE SUB PAMANT , SCARBELE ASTEA ??????????
    SUNT LASI SI NENOROCITI !!!

  10. cum e posibil???? medicamente si nasturi in loc de bile??? aseara, cand am auzit-o pe dana grecu am crezut ca-mi vine rau. inca o dovada ca alesii se sterg la fund cu noi. rusine!!! hmm, oare cate zej si sute dă mii ne-a costat fiecare pastila si nasture din urne?

  11. P.S. Ati observat asemanarea intre EMIL BOBU si EMIL BOC ??????????
    INCREDIBIL !!!…

  12. Oare cat timp o sa mai avem dreptul sa citim blogul acesta??Imi place sa vad ca sunt oameni care gandesc ”intr-un mare fel”.Sa speram ca ne mai ramane cate ceva.

  13. 🙂 Romanu e nascut poet, yeah right! Numai noi suntem in stare sa ne punem in versuri propria prostie.

  14. Un mesaj pentru pensionarii votanti ai lui Basescu: am auzit ca se scumpeste funia si sapunul, asa ca dati navala si aprovizionati-va ca la iarna poate nu o sa va mai permiteti.

  15. Are legatura sau nu are cu subiectul? Are, ca acum toti spun ca “am avut gura pocita”. Asta e replica data de cei creduli, fraieri, ignoranti si usor de manipulat.Ca sa nu spun prosti si alte epitete. Dupa ce s-a format bine la scoala pedelista, a vorbit numai tampenii toata vara, si normal, a votat cu Baseee, vara-mea, prototipul sustinatorului basescian, amatoare da termeni destepti, doctrine, principii si reforme,bine creionat de Badea, vrea sa plece din tara. Frumos, nu? Oare cati din cei care s-au transformat din portocalii in violet pleaca acum din tara?
    Oare cati fraieri antimoguli, anticomunisti si cu autostrazi si infrastructura in cap vor pleca la rudele din afara, si alea tot votante basesciene?

  16. Astept in toamna sa vad “oamenii de afaceri” din Romania in strada, impingand gardurile parlamentului… ca de-o luna de cand s-a anuntat japca pe pensionari nu i-am mai vazut luand atitudine…
    Ma gandeam la bietii pensionari de ieri… care la 40 de grade erau acolo… ei n-au formuri unde sa se lamenteze, sa se descarce

  17. De ce nu se spune nimic de amenintarile SPP- ului (adica SS), adresa ziaristilor? Regimul acesta fascist incepe sa-si desavarseasca marsavia. Tu realizezi Victore ca daca aveam armament si industrie, nazistul de la cotroceni, dupa ce-si rezolva poporul incepea sa atace si alte tari? Bine ca suntem de cacat si nu se intampla asta.

  18. Eu zic, sa ne bagam pula-n tara asta, sa vorbim cu japonezii aia, ca doar au Tokio ala de 34 milioane, si poate ne da si noua un oras si sa-i lasam pe astia aici singuri, sa-i vad in mama lor de unde mai taie atunci pensii si salarii…

  19. ce insulte la adresa conducatorilor acestei tari…CNA-ul o sa va amendeze.Ce jigniri Vadimesti,in direct,la tv…Noroc cu Ion Cristoiu,ca ne-a linistit,ieri,la nasu,c-o sa fie bine.Stiti cine:Ion Cristoiu-maestrul…

  20. Privind manseta celui de al doilea clip,aceea cu lovitura de stat,mi-am adus aminte de un slogan care a făcut carieră în ultima campanie electorală,afisat alături de o mutră de chefliu(stiu a cui,da nu spui…):,,de ce le e frică nu vor scăpa,,.Acum e rândul lor.

  21. Ma doare sa spun,dar noi avem in gena noastra de ramani tradare,poate de aceea nu observam ca cei care s-au cocotat in fruntea neamului sunt niste tradatori.Cum altfel i-am putea numi pe cei care au jefuit ceea ce mai putea fi furat in tara asta,umflandu-si propriile buzunare,calcandu-i pe sarantoci in picioare?Si ce fel de neam suntem noi fiind complici la asa ceva?Caci sub ochii nostri s-a intamplat totul,bucurandu-ne si noi daca mai picau ceva firimituri pe sub masa,grabiti sa ne calcam unii pe altii pe bataturi sa le culegem.Si nu eram atenti ca ne furam singuri palaria,ca ne construim un viitor fara viitor.Acum culegem si noi ce am semanat,caci fiii si nepotii nostri vor sa fie si ei plini de bani asa cum vad la altii,cu munca cat mai putina si cu viteza cat mai mare.Poate ca ar fi timpul sa gandim acum ca poate s-ar mai putea face ceva,poate de aceea ni se intampla toate aceste zile si nopti de framantari intense.Sa ma ierte cei ce sunt de acord cu mine,iar cei ce stiu c-au gresit sa nu ma ierte ci sa se schimbe.

  22. Victor incearca sa vorbesti si tu putin mai rar si mai clar,deoarece ai si vocea groasa si vorbesti si incet(uneori).Bafta in continuare

  23. @Gica Militica : Mersi de prezentare … 🙂 E o varianta valabila si , posibil ,utilizata .

  24. După ce trădat PSD, apoi pe Mircea Geoana, apoi pe Victor Ponta
    CULIŢĂ TĂRÂŢĂ ŞI-A TRĂDAT ALEGĂTORII!
    • Deputatul trădător a votat pentru tăierea pensiilor

    – Noiembrie 2008 – Tărâţă candida sub sloganul “Un om de cuvânt” şi promitea “Voi duce in parlament glasul tăranului român şi al pensionarului din colegiul 3 Neamţ”
    – 15 iunie 2010 – deputatul trecut la aşa zişii Independeţi a votat fără nici o remuşcare pentru tăierea pensiilor cu 15 %, condamnand la moarte prin lipsa banilor pentru medicamente si mancare pe pensionarii care l-au votat

    PS – exista si pretul – Tarata va fi noul ministru al agriculturii (informatie aparuta in presa din Neamt)

  25. @Klezmer Popescu: aia multi cu IQ peste al tau, care sunt in stare sa inteleaga sensul cuvintelor

  26. UNDE NE GĂSIM
    Am studiat de mult timp evoluţia postdecembristă a societăţii româneşti si pot acum să mă pronunţ, cu amărăciune, că Silviu Brucan n-a avut dreptate în previziunile sale. El nu a prevăzut toate efectele globalizării, informatizării, degradării morale, deteriorării premeditate de către om a mediului, dezumanizării societăţilor – oricare ar fi ele – prin escaladarea consumului în detrimentul producţiei. A murit înaintea crizei mondiale determinate de cauzele mentionate în fraza anterioară, asta fiind o scuză a impreciziei proiecţiilor sale asupra evoluţiei societăţii românesti.
    Au trecut douăzeci de ani de dezvoltare liberă, scăpată de încătuşarea regimului comunist. Îmi trec prin gând previziunile „Clubului de la Roma” din anii 1970-1980, de teoriile „convergenţei sistemelor”, „societatea de consum”, „societatea bunăstării generale”, teorii criticate cu vehemenţă de profesorii de atunci de la Academia „Ştefan Gheorghiu” şi de la alte şcoli superioare (Condrea, Virgil Măgureanu, Mircea Maliţa, Ilie Şerbănescu, Petre Roman ş.a.).
    Privesc acum la zbaterile unor teoreticieni ai ştiinţei economice, pe toate posturile de televiziune, la „concluziile şi previziunile ştiinţifice” ale Academiei Oamenilor de „Ştiinţă” şi mă crucesc de două lucruri: neputinţa lor de a analiza fenomenului economic şi social în ansamblu şi lipsa instrumentelor ştiinţifice de a analiza şi previziona.
    Oamenii politici au nevoe de ajutor profesionist, de expertiza (nu-mi place de acest cuvânt importat, dar e la modă) specialiştilor. Ei îşi iau, însă, consilieri oameni obedienţi, docili, anoşti, influenţi financiar sau ridicoli (Andrei Gheorghe, Dan Bitman), iar Băsescu a devenit propriul său consilier.
    Azi, cu asemenea oameni, societatea românească nu poate fi caracterizată. E capitalism sălbatic, cum a zis Croitoru (tot un consilier deştept) sau Academia Oamenilor de Ştiinţă? Nici vorbă de aşa ceva. Capitalismul, fie el şi sălbatic, avea legi obiective economice care-l guvernau, fie şi sălbatice; avea o piaţă, fie şi sălbatică.
    Societatea noastră este, din păcate, o societate discreţionară, fără legi care să o guverneze, un „S.R.L.” la dispoziţia lui Băsescu. Ca să fac o metaforă, societatea româneasca este de tip feudal oriental, cu oamenii împărţiţi în caste, condusă de maharajahi, rajahi, şoguni şi moguli care are reguli ce se impun in mod arbitrar; care n-au acelaşi Dumnezeu, dar care se luptă să ni-l impună, fiecare pe al lui. Până la capitalismul sălbatic mai avem. Poate că era mai bun capitalismul descris de Marx. Oare nu trebuie recitit şi reînvăţat „Capitalul”

  27. @Vecinul
    Adica tia-u trebuit 20 de ani sa-ti dai seama ca Brucan avea praf in gura cand a spus treaba cu 25 de ani? Mult dom`le, mult. Eu m-am prins de cand a spus-o si spuneam apropiatilor ca ala vorbeste prostii. Spuneam atunci ca ne trebuie 90-100 de ani sa ne debarasam de tot ceea ce ne-a invatat comunismul luminat indoctrinat timp de 45 de ani…
    Problema ca altii in atatia ani v-or fi foarte departe…

  28. Domnule, eu știu două lucruri:

    (1) Guvernul Tăriceanu a fost bun pentru că a crescut economia și pensiile. Guvernul ăsta e rău și incompetent pentru că face invers, și nu e în stare să ia aceleași măsuri ca și guvernul Tăriceanu. Eu nu știu care sunt ălea pentru că nu mă pricep, dar Dr. AN de ex. poate să vi le explice.

    (2) Ca să faci economia să crească ai nevoie de curaj. Nu e nevoie să te pricepi. Așa zice d-nul Antonescu, că nici dumnealui nu se pricepe dar are curaj. Guvernul actual nu are curaj, sunt incompetenți, simpli executanți ai lui Băsescu, care face genocid social.

    (3) Unul din motivele pentru care guvernul actual nu se pricepe, nu are curaj, face genocid social și mai mult, este incompetent – asta am aflat de la d-na deputat PSD Aura Vasile – este faptul că Boc e mic. Și nesimțit. Ori până aici a fost! Hai să zicem – incompetent, rău, care face genocid social e una. Să fii și mic și nesimțit e prea de tot! Sper că sunteți de acord.

    (4) îmbrățișez ideea opoziției că actualul guvern ar putea să crească enonomia numai dacă ar vrea, dar nu poate (pentru că sunt incompetenți, mici și nesimțiti), îmi amintesc lecția pe care d-nul Profesor Dan Voiculescu, pilon al opoziției – i-a dat-o ministrului de finanțe, în direct la cel mai bun post de știri, Antena 3. Practic, dacă am înțeles eu bine, guvernul ar putea să reducă din pix cheltuielile. Dar nu este suficient de inteligent, cum e d-nul Profesor Dan Voiculescu de ex., pentru a face chestia asta. Degeaba aflăm că 70% din cheltuielile statului îl reprezintă pensiile, asistența socială, salariile, datoriile și contribuția la UE, iar din restul de 30% trebuie ținute instituțiile statului, sănătatea etc. D-nul Profesor Dan Voiculescu a fost foarte clar: guvernul ar putea să taie cheltuielile “materiale” cu 50% și așa ar menține pensiile.

    Dar guvernul ăsta vrea să facă genocid social. Asta e, e greu.

  29. B.U.G. MAFIA a scos o melodie despre care s-a spus ca instiga la violenta. Ascultati o melodie in care un cetatean adreseaza intrebari prin intermediul versurilor. I-as dedica-o Dl-ui Basescu si guvernului actual. Este vorba despre Pink – Dear Mr. President . Sunt cateva intrebari care se regasesc in melodie la care mi-as dori sa raspunda Presedintele Romaniei, Dl. Boc, Dl. Videanu (caruia am inteles ca i se spune “sporul casei” de catre cei cu care se inrudeste). 🙂 O sa ajungem sa ne mutam in corturi si in strada, pentru ca in ritmul asta nu vom mai putea face fata situatiei…..

  30. ba facem si noi ceva cu chioruuuuuuuuu asta
    da sau nu mai santem in stare de ceva noi ceilalti romani

  31. Sunt impreuna cu voi si Antena 3 in fiecare seara.Daca noi pensionarii si ei bugetarii ne acceptam blazati soarta, macar voi ziaristii nu va lasati calcati in picioare !SUNTETI TINERI AVETI VIITORUL INAINTE,NOI NU MAI AVEM VIITOR.

  32. Tara tuturor posibilitatilor,tara de care noi poporul ne-am batut joc cu indiferenta noastra.Al dracului de sistem mor oameni de foame si la institutiile publice si acum mai sunt multe birouri unde cucoanele freaca menta ca na sunt pilelelui basescu ca la noi in Gorj ia fraierit “DOMNUL PRESEDINTE” pe amarati cu cate 2 milioane

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.