Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Troica portocalie de aur a flăcării violet

Similar Posts

91 thoughts on “Troica portocalie de aur a flăcării violet

  1. Pana la urma, la ce te asteptai de la conu’ Ali-odor ? Vad ca te zgandare cam naspa subiectu’…

  2. @Radu: daca asta-i justificarea ta, esti um imbecil. de fapt, oricum esti un imbecil. fiindca doar un imbecil sau un complice la jaf poate vota cu Basescu.

  3. ref Radu:

    Victor, nu te mai enerva!
    Imagineaza-ti ce frumos este sa incerci sa explici oamenilor, luni de zile, de ce Basescu nu este optiune, apoi se duc oamenii si il voteaza din diverse motive cretine si apoi veneau si-mi spunea “Vai, ai vazut ce-a facut, l-a pus pe Boc prim ministru … nu credeam ca e posibil asa ceva”.
    Specimene d’astea o sa fie tot timpul, din pacate.

  4. Astia sunt in stare sa va scoata “tradatori de neam si tara”…porcii naibii. Din pacate poporul doarme somnul cel de veci…nu pot fi decat precum Zorba grecul…sa contemplu prapadul…intrebare:…de ce PDL l-a sprijinit pe Lazlo Tokes ca vicepresedinte al parlamentului european…ca fie siguri ca ne dezmemebram ca natiune?

  5. @alex: am fost de doua ori de la momentul anuntului
    @Fanu: e tripleta, bre!

  6. De ieşit afară din casă din online nime nu vre, de protestat doar prin sindicalişti şi aiurea de scris suntem primii

    chiar credeţi că le pasă că noi le zicem şi le dregem aici?

    după cum vedeţi ei lucrează şi le merge li se rupe de noi atâta vreme cât rămânem la stadiul ăsta

    astfel că mânie a fi la fel ca azi adică scriem iar online, mai ieşim prin oraşele ţării vorbim revoltat dar să nu cumva să transferăm reţeaua online în ieşirea la stradă că a fi bai

    pai cum să nu lucreze ăştia şi ceilalţi când noi le suntem aproape inofensivi?

    cred că se sparg de râs amu la o şampanie citind lamentările noastre

  7. Fanu, totul se plateste:-).Mai devreme sau mai tarziu.Tre sa se bucure si ei, doar oameni sunt.

  8. S-a intrupat, din spiritul celui asasinat in 1961, un nou Trujillo (Rafael Leónidas Molina). Daca in continuare vom astepta providenta sa ne scape de el si de camarila sa inseamna ca romanilor, sau cel putin unei bune parti a lor, le place si se simt bine stiind ca sunt proprietatea cuiva.(N.B.- Sa nu se uite insa ca un proprietar poate face absolut orice doreste cu bunurile sale dupa bunul sau plac, iar asta se arata cu mult mai zbanghiu decat predecesorul, avand idei mult mai multe si fixe!)

  9. Victore , apropo de @Radu , chiar as vrea sa stiu cati din cei care posteaza pro-basescian sunt cretini-patentati si cati sunt postaci platiti…? Ca , tu cred ca ai putea sa apreciezi mai bine ca noi… Nu de alta , dar ORIUNDE ma duc , pe TOATE site-urile sau blogurile dau de ciurde intregi de ei… Si daca scriu fiecare sub o multime de pseudonime , tot is multi !!!! Oare cat le-o da pt. munca asta de rahat , mai ales ca majoritatea chiar nu-s analfabeti (cei drept nici genii , dar totusi…) ?! O fi munca voluntara a beizadelelor de milionari portocalii si prietenii acestora ?
    Chiar as fi curios sa stiu CINE SUNT ACESTIA DE FAPT SI CU CE SUNT RASPLATITI …!

  10. subscriu la ce a spus @nostradamus. Si eu mi-am pus de multe ori intrebari despre cei care scriu mesaje probase. Ma roade rau curiozitatea ! Pentru ca daca aia sunt oameni de buna credinta (?) si scriu mesajele din convingere eu imi bag picioarele si plec.
    Totusi imi refuza mintea sa creada ca exista oameni atat de indobitociti incat sa creada ceea ce scriu in mesajele alea. Va dau exemplu recent, mesajele postate la articolul lui Tapalaga de pe Hotnews. Este incredibil ! Juma’ din ele sunt de genul:”Felicitari pentru calitatea scrierilor dumneavoastra “, “excelent articol”, “superb articol, ca de altfel toate articolele dvs”, “bravo bravo bravo bravo bravo
    un articol exceptional, de mult timp nu am mai citit asa ceva.”, “Foarte bine punctat, domnule Tapalaga, excelent articol “, “Felicitări, domnule Tapalagă! “, “Chapeau Bas, Domnule Tapalaga !!! (Marţi, 15 iunie 2010, 18:38)
    Ovidiu [anonim]
    citesc mereu cu placere articolele dumneavoastra, sunt curate, obiective si adevarate – lucru din ce in ce mai rar in mocirla morala in care s-a transformat Romania… ”
    (asta cu “chapeu bas”
    e unu care posteaza tot timpul la articole de genul asta”).
    De fapt, toate articolele lui Tapalaga de pe hotnews au 3/4 din comentarii care incep cu “felicitari” si sinonime.
    Mie unul mi se pare banal, plin de clisee, partinitor, asa ca nu reusesc sa vad genialitatea omului asta care provoaca asemenea efuziuni si excitari. Dar probabil ca ma insel eu si sunt doar un prost.

  11. @Nostradamus
    Pai sa presupunem ca Gigel lucreaza la neste servicii, asa mai speciale, si primeste ordin sa-si infiinteze o firma. Sa zicem consultanta in marketing si publicitate, bla bla bla n’importe quoi. Doamna ma-sa lu’ Gigel cum aude asa idee grozava, o apuca mincarimile sa se faca si ea “patroana”, se napusteste spre Registrul Comertului si cit ai zice boc! firma e si infiintata. Se cauta ceva studenti muritori de foame si someri plictisiti, li se baga sub nas cite un contract cu clauza de confidentialitate si li se traseaza terenul de joaca, adica unde si ce sa scrie: Popescu ia Jurnalul National si blogul lui Ciutacu, Ionescu ia Antena 3 si blogul lui Badin, Georgescu ia Realitatea si blogul lui Badea. Plata se face la cuvint, dar le dai si o norma minima pentru care sa transpire destul de tare, sa nu traga mitza de coada. Dintre cei mai isteti iei vreo doi-trei si ai trimiti la niste cursuri Cisco, sa invete cum merge treaba cu netu’, cum se analizeaza traficul, de unde vine el si unde se duce, cam ce curge prin netu’ asta spre si dinpre anumite site-uri/ blog-uri. Uite, eu sint convins ca daca ar exista in Timisoara, Iasi sau Cluj astfel de firme ele ar merge binisor, chiar cu un mic profit. Trebuie doar sa ai la indemina destui studenti si someri cu liceul terminat. Pe de alta parte eu sint convins ca nimeni in tara asta nu ar putea dovedi cu acte in regula ca “Doi si-un sfert” sau SRI se ocupa cu treburi de felul asta, pentru ca ele, nu-i asa, apara cetateanul, patria, constitutia.

  12. Domnule Ciutacu, PDL a vandut Romania ungurilor .

    Daca vreti sa il faceti praf pe Basescu, sa dispara “intelectualii”, faceti trecerea catre monarhie constitutionala, aduceti-l pe Rege pe tron pana nu va fi prea tarziu. Ca stam ca tampitii si nu facem nimic. AU DISTRUS ROMANIA NENOROCITII ASTIA.

    Daca il lasati sa mai faca si “constitutia” pe care o vrea, adio Romania. FACETI CEVA ca aveti PUTERE, sunteti jurnalist. ADUCETI MONARHIA SI II TERMINATI PE INTELECTUALI, BASESCU SI PDL CRAPA!!!!

  13. Se oftică gorilele că pe Ciutacu, Badea îi RESPECTĂM iar ei nici scuipatul nostru NU-l merită ! Viermii !

    Lista ruşinii – Groparii Romaniei! Printre ei finii * Ayatolahului * Frunzăverde! RUŞINE !!!
    Viermii cărăşeni care au votat pentru tăierea pensiilor , ÎMPOTRIVA Moţiunii : Secăşan ( medic, fratelo de Lojă cu Sorinache ), finul voievodului Frunzesky – Valentin Rusu, fost pe la drumuri şi poduri pe care le-a făcut franjuri şi Mihai Radan, hrvatska, reprezentantul croaţilor, bazinul caraşovenesc ! Dumnezeu să NU îi ierte !!!

    all,
    Urmaţi-mi exemplul şi afişaţi nemernicii peste tot ! Pentru ca românii să fie informaţi, să-i cunoască pe tartori, pe mizerabili !!

  14. …ma refeream la prima parte video.
    Sau, cum s-a spus si in parlament, realitatea bate filmul…

  15. Desi o uram te teo trandafir de pe vremea cand facea emisiune la protv, acum si-a spalat putin din pacate. Am urat-o mai mult cand am auzit ca e candidata pentru parlament din partea pdl. Oricum ii urasc pe tonti pdl-istii. Dar votul PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA m-a facut sa o iert putin.
    In rest ne-am dus pe p..a. Problema nu e ca ne-am dus, problema este ca e inceputul. Doar inceputul. Mila imi e de pensionari, dar o mica parte din mine rade pentru ca ei au vrut-o. L-ati ales acum sa o su–ti. Sorry, dar nu m-am putut abtine.
    In rest, Victore tine-o tot asa. Fi consecvent. Ti-ai castigat respectul meu profund si nemarginit. Si nu numai al meu. Pentru asta te rog sa continui.

  16. eu gândeam că aliodor ăla deja atât este de îndrăgostit de imaginea tiranului încât se confundă cu el până la depersonalizare dat fiind trecutul buziform pe buca stângă a lu ceaşcă…

    amu are mai multe buci la îmbuzat astfec că am gândit io că poate i a fi mai greu de aia renunţă la eu pentru a se identifica cu sinelel lor

    @Pongo
    apăi să se bucure ca oameni până le o sta n vârvu gâtului şampania şi să le deie micii pe ochi şi să deie de un spital pentru recuperare care îi scoate napoi cu targa că îs destule dispuse în ţară doar îi din sistemul lor…

  17. şi oricum la cum merg treburile nu se va schimba nimic; de nu or rămânea ăştia la putere atâta cât vor ei să vedeţi că am dreptate…

  18. VVIICCTTOORREE……..nu putem urmari A1,A2,A3 pe net.Iar blogul tau se incarca greu,dar macar functioneaza.
    Suntem izolati fara voi…pupici.

  19. Inca nu s-a intamplat nimic. Inca nu suntem atat de degradati moral. De acum va incepe sinistrul. Ganditi-va un pic: Romania nu a avut de fapt rezistenta anticomunista; romanii se inclina in fata puterii; romanii fac blat in secunda doi, motivand cretin ca au copii de crescut. Romanii se inclina si apoi proclama ca gestul lor e unul nobil, ca o fac pt familie si supravietuire. Cica asa am rezistat noi ca natie. Transformam in virtute imoralitatea, transformam in eroism lasitatea. Sa vedeti de acum incolo ipocrizie si dementa…
    Au fost 5 milioane de cretini care au votat cu anticomunistii; vom vedea de acum incolo si alte milioane care vor gasi intemeiat sa se proclame indignati de saracii din tara asta, facandu-i prosti si acuzandu-i de subminarea economiei nationale.
    Acum cand puterea si-a aratat coltii, si aici ma refer nu la caderea motiunii, ci la mizeria din parlament cu alegerea judecatorului, vom arata si noi, romanii, cat de “adaptati” putem fi.
    Victor, acum te acuza doar niste portocale fanatice de destabilizarea statului. Maine te va acuza ” poporul suveran”.

  20. @Radu: respira de trei ori adanc, intoarce-te de unde ai venit si taci draq din gura…

  21. am văzut ieri la tv o imagine; aşa zisa opoziţie cică făcea cordon aparent ombilical; deşi situaţia era gravă pe feţele lor nu se citea gravitate ci râdeau iar protestul ioi, ni mi se părea nu unul al persuasiunii ci unul al unei aflări în treabă;

    astfel că am gândit la faptul că ei se joacă între ei şi noi suferim;

    păi nu i aşa cum să îşi scoată peri albi unii altora când au atâţia ani de complicitate de venalitate la activ, când fac cu toţii parte din “clasa politică” adică dintre ăia de la eşaloanele 2 şi 3 poate chiar 4, asta fiindcă primul este select iliesciot?

    iar dacă excepţia se numeşte Crin apăi cu siguranţă că nu are fond iar discursul este doar de formă şi în zadar în condiţiile în care restul sunt murdari…

    ce reformă a clasei politice? ce reformă etatistă? ce reformă a mentalităţilor?

    pulimea rămâne pulime iar sistemul ticăloşit este mereu

    ni s a impus un joc din care doar dacă vor ei ieşim şi mai ales când vor ei şi cu condiţiile impuse ei adică de “clasa politică”&com

    am impresia că am fost duşi între simulare şi disimulare la întreg nivelul nostru cotidian şi existenţial… univers fad şi fals, întreţinut de o cosmetizate până la anularea eului cetăţii…

  22. @Fanu: te rog sa incerci sa concizi tot ce ai de spus intr-o singura sarja. altfel e ca si cum ti-ai raspunde singur la diverse revelatii

  23. Ieri vorbeam cu cineva care a votat cu Basescu, incerca dobitoaca sa-mi explice ca e omul poporului, ca a fost injunghiat pe la spate si alte cate tampenii. Eu i-am spus clar si raspicat ca daca as trece peste cadavrul ei moarta de foame sau saracie, nu mi-ar parea rau si as merge mai departe la serviciu, de unde-mi castig painea cu greu, deh, la patron nu merge cu lenea si prostia. Mi-a spus ca sunt inuman… Oare?

  24. După cum vedem tot pensionarii sunt de bază!
    E drept că ei suntz cei mai atinşi şi nici nu au ce pierde,funia oricum ne-a ajuns aproape de par.
    Şi cred că vom vedea,ceea ce nu s-a mai văzut(şi aşa suntem noi o ţară atipică),în toamnă o revoluţie iniţiată şi condusă de pensionari.În 89 iarna a fost revoluţia tinerilor acum va fi revoluţia bătrânilor !!
    Dacă mă gândesc însă bine, în Iran când a fost dat jos Reza Pahlavi,şahinşahul tot de la bătrânii din bazar a pornit.
    Pentru Băse et comp”UN SALUT FIERBINTE”(fierbinte din focul iadului)

  25. Cine sunt postacii si fanii portocalii?Pai am eu un gand.Azi de dimineata la chioscul de ziare, in fata mea se afla un tanar cu un catel de rasa Bichon sau cam asa ceva imbracat in sort si incaltat cu slapi,totul de “firma”(tanarul nu catelul).Nici cainele si nici toalele lui nu indicau vreun amarastean.Si ce ziare credeti ca a cumparat?EvZ,CanCan si Libertatea!Cam asta este genul portocaliu,postac au ba…

  26. bĂsebocudrea – “The Future Of Romania!”, adică TE FUTURĂ, OF, ROMÂNIE!

  27. Ofiterii nazisti dupa ce mai bagau o ,,sarja,,de evrei la cuptoare si ii exterminau se retrageau la un mic desfat si savurau un coniac fin si o tigara de foi,asemenea lor Udrea si acolitii dupa ce i-au trimes la moarte pe pensionari taindu-le pensiile de mizerie au dat cep la o sticla de sampanie sa sarbatoreasca evenimentul.Este un motiv de sarbatorit lichidarea,,grasilor,,mai ales ca asa ,,salvati,,voi Romania exterminandu-i populatia.

  28. Buna ziua d-le Ciutacu,

    MI-E SILA DE TOTI CARE L-AU VOTAT PE basescu SI PE TOTI LINGAII LUI!!
    basescu o fi avut carma patrata la navele lui?!Eu cred ca asa vede roata si acum-desi tot rotunda e(si le-a facut multora capul patrat!).Crede el ca nu va ajunge in noroiul in care ne obliga sa traim acum?Se va invartii repede roata ,o sa vedeti,si va fi vai de capul lui , al lui boc si al tuturor celor care le fac fundul oglinda(fara hartie igienica,ci cu limba!)

    Va doresc din tot sufletul SANATATE si sa auzim numai de bine,
    IoanaP

  29. Le-am cam combinat aseara si am o durere de sfecla ! Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de mahmureala?

  30. @ Radu …trebuie sa te bucuri ca,,din cauza,, sfaturilor lui Ciutacu l-ai votat pe Basescu si ca nu te-a sfatuit sa te spanzuri ca vad ca te tii de ,,sfaturi,,.Ia un sfat de aici…da-ti un ciocan in cap ca oricum il porti degeaba intre umeri….sper sa te tii de ,,sfatul,,asta.

  31. Mda , multumesc pt. raspuns , dar este acelasi cu al muierii de azi dimineata , durerea de cap tot ramane , iar cu madam udrea m-as combina la un viziki urmat de o sampanie !

  32. PUN PARIU PE CE VREI CA ACEASTA TARA DE IMBECILI , L-AR VOTA INCA O DATA , PE BASESCU , CA SA NU VINA COMUNISTII , EXTRATERESTRII , MOGULII , OSAMA BIN LADEN …
    Te uiti la unii , le vorbesti si au privire pierduta ca niste cretini …
    Daca singurul raspuns este : ”SI CE PUNEM IN LOC ???” , atunci o sa murim cu astia atarnati de gat si de portofelele noastre !!!
    ADEVARUL ESTE : NU PUTEM MAI MULT !… PUNCT !!!
    In decembrie , daca nu erau strainii sa ne ajute , nu eram in stare de nici un cacat de revolutie , ca acum !!!
    NOI SINGURI SUNTEM UN MERA RAHAT CU PRETENTII

  33. S-a deschis un cont unde se asteapta donatii pentru stat un fel de colecta publica,am sa donez pentru stat praful de pe toba.

  34. era rau ATUNCI dar AICI ma nascui si asta era ceea ce am putut sa vad dar acum nu cred ca mai pot trage in jug ca boul una,ca am “neste”anii si a doua ca am gustat din libertate si doare al naibii sa vezi cum scapi ce ai avut printre degete pentru ca unii spuneau”ce ba este mai bun ala”sau “nu ma duc sa votez,ce sa-l pun pe iliescu”na acum”sa traiti bine”cu basescu care in alta ordine de idei este mai rapid si decat ceausescu pentru ca la ala,cel putin au trecut niste anii pana a pus piciorul pe gatul nostru pe cand asta ……………..

  35. @john doe
    “d.b. Adica,dupa Basescu” ? O murit si io n-am aflat inca? Ori l-a “demisionat” poporul? Hmmmm.
    Banzai!

  36. Apreciez curajul de a spune lucrurilor pe nume la emisiunile Dvs.si de aceea va rog sa verificati daca pensiile “locuitorilor” din Rachitele sunt rezultatul contributiei acestora la fondul de pensii sau sunt de fapt AJUTOARE SOCIALE care, culmea,s-a hotarat ca nu pot scadea sub 350 RON. Adica: cei care au cu adevarat pensii, de exemplu, de 430 RON ,obtinute dupa 20 ani de munca , prin reducerea cu 15% vor lua tot cat cei care n-au dat un ban la stat in viata lor, s-au bucurat de proprietatea lor (pamantul care n-a fost cooperativizat, deci l-au muncit cand au vrut, cum au vrut si nu s-au trezit la ORA 4 ca sa fie la ora 5 la serviciu-de exp.-, au avut si au animalele lor, padurea lor -deci nu prea cumpara nimic inafara de curent,zahar,orez- dar in schimb acum primesc, fiecare persoana, 350 RON pe post de pensie sociala. Este un abuz revoltator. Daca tot reglementam pensiile, atunci pensii sa fie doar cele ce rezulta ca urmare a contributiei platite in timpul vietii. Iar ajutoarele sociale sa se dea celor care AU NEVOIE(desi si aceasta este o discutie:ce-au facut in timpul vietii active ?): deci asta sa insemne ca persoana respectiva nu are si n-a avut NIMIC in 1989, deci nici pamanturi de pe urma carora obtine produse agricole sau pe care le putea vinde daca nu mai poate lucra si deci din acel venit sa cheltuiasca lunar cate 350 RON. Asa cred eu ca este corect. Acum, mama cuiva spunea ca cei de la oras sunt puturosi, sa nu mai planga fiindca sunt saraci deoarece nu le place decat sa doarma.Cred ca este o aroganta insultatoare.Cei de la oras ce-ar putea face, ca n-au curte unde sa tina o gaina,un porc,sa puna cartofi ,etc.Ea a avut serviciu asa ca cei de la oras ? A muncit o zi in program de ora fixa de acum are pensie sociala de 350 RON ? Ii da mana sa vorbeasca,fiindca in mediul rural cu 350 x 2 persoane =700 RON, cand nu dai bani pentru apa,canalizare,salubritate,adm.,om serviciu,incalzire parti comune etc(care sunt obligatorii la bloc),te descurci minunat, fiindca lemnele, apa sunt gratis si mai tii pe langa casa o gaina,un porc,o oaie -cel putin-de la care ai oua,lapte,carne. Langa casa ai o gradinita de bine de rau cu cartofi,etc. Si daca fiul ti-a facut si o “pensie sociala” desi tu n-ai ani de serviciu, deci primesti o suma de bani care nici nu se diminueaza,nu simti criza, tu traiesti la fel ca inainte si poti emite aprecieri jignitoare fata de “orasenii care nu vor sa munceasca”.Poate gresesc, dar cred ca in acel sat n-a fost CAP, si toti au pamanturi,padure,etc…Daca se vrea curatenie la veniturile unora, sa se faca si la salariile astronomice si la “pensiile “obtinute fara munca-care sa fie numite exact ce sunt-ajutoare-,nu pensii sociale.Am remarcat ca mereu se mentioneaza la diverse emisiuni care este nr.someri. Dar stiti cati au iesit din somaj si n-au nici un venit ? De ei nimeni nu zice nimic, decat in treacat. Iar somerii primesc o indemnizatie de 350 RON (plus un procent dupa vechime) si asta maxim un an si 3 luni,dupa care…Ceea ce primesc este tot ca urmare a contributiei.Este legal sa li se reduca cu 25 % ? Iar acum,bugetarii care vor fi dati afara sunt cei care existau anterior angajarilor facute de PDL, nu credeti ? Este ocazia perfecta de a scoate de la buget pe toti functionarii care nu-s portocalii, asa incat atunci cand vor veni altii la guvernare , vor fi sabotati din interiorul sistemului de oamenii pusi si pastrati acolo de PDL. Fiindca acum acesti smecheri din PDL bat moneda sa se stabileasca care sunt functiile ce pot fi numite politic la schimbarea guvernului (partidelor aflate la guvernare).DA ! Acum isi lasa oamenii lor, fraieresc cu aceasta sopirla PSD-ul si PNL-ul si, dupa ce-i obliga sa afirme public anumite angajamente in acest sens, chiar daca vor pleca, cei care vim la putere se trezesc inconjurati doar de “portocalii”, ce-i vor sabota si trada permanent asa incat populatia sa ajunga la concluzia ca acea guvernare este ineficienta,incompetenta,etc. Daca vor dori sa-i schimbe ,PDL-istii vor striga ca se politizeaza din nou institutiile statului. De aceea,avand in vedere aceasta strategie, acuma ei au grija sa faca “curatenie” la bugetari si sa-si lase acolo doar oamenii lor. De asta cred ca participarea la greve este anemica, fiindca chiar cu un salariu diminuat,fiecare bugetar stie ca este mai mult decat indemnizatia temporara de somaj plus ca, daca raman PDL-istii, in viitor poate le ridica din nou salariul. Asa ca “mamaliga” nu va exploda,nu cred ca va provoca nici un “tunami” care sa demoleze ceva. Nu are rost sa ne iluzionam si sa speram ca nevoile vor solidariza populatia pentru a iesi in strada sa-si ceara drepturile. Sunt prea multi aserviti si prea multi lefegii portocalii, udmr-isti,etc.in posturi caldute si sigure.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.