Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Traiane…

Traiane…

Am mână bună la foşti preşedinţi. Şi, la începutul campaniei electorale pentru referendum, ţi-am transmis public că te aştept în emisiune, după referendum. Hai, ieşi din casă şi du-te la Liceul Xenopol. Fă un bine poporului tău, pe care Aliodor Manolea spunea că nu-l iubeşti. Arată-i că se înşeală. Şi, până la urmă, fă-ţi un bine şi ţie. Te ajut eu. Toţi foştii preşedinţi ies umanizaţi de la Vorbe grele. Ar fi păcat să nu.

UPDATE: A trimis-o pe fie-sa să-i întărâte pe cei care stăteau la coadă-n poarta Vilei Dante, instigă pe faţă la boicot, cred că la noapte e-n stare să sară gardul la Cotroceni şi să strige că el nu pleacă de acolo.

UPDATE 2:  E turbat ca o fiară. Cică are conştiinţa împăcată, dar a ieşit disperat să urle în avans frauda, să ceară boicot şi să se plângă de atacurile la familie. Lucru care se petrece în direct, că tot s-a terminat legal campania electorală şi nu-i voie să-l dai la televizor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

344 thoughts on “Traiane…

  1. Basescu halucineaza in direct la tv.Amesteca “falia” din societatea romaneasca cu “lovitura de stat”,reclama la parchet si ameninta cu arestarea oamenilor,face ceea ce este obisnuit sa faca.Minte si ameninta.Chiar suntem blestemati sa nu scapam de acest instrument al Satanei?Europa va calca peste cadavrele noastre aplaudand un schizofrenic gata sa omoare pe oricine in sta impotriva.M-am saturat de tradatori,m-am saturat de basism,de hungarism si de “europenism”.Nu mai vreau “democratia” stramba impusa de straini.Cei peste sapte milioane de romani care am votat DA NU mai vrem sa fim calcati in picioare.Suntem singuri in fata unei lumi intregi,dispusa sa ne calce in picioare si NIMENI NU NE VA APARA,INAFARA NOASTRA!IN UNIRE STA PUTEREA NOASTRA.

  2. victore,sunt la milano si in noaptea de sambata spre duminica am fost internata la spital pt probleme respitatorii din cauza caldurii excesive,dar dimineata am plecat direct de la spital la consulat sa votez!tin sa-ti spun ca lumera nu statea la coada ,dar erau in permanenta la cabine 2-3 persoane !am vorbit cu cativa romani si pe un inrerval de vreo 1/2 ora toti votasera da!acum ce or fi facut cu numaratoarea nu mai stiu ca acum 3 ani aproape toti cei care lucrau acolo faceau o propaganda basista…………..poza primului machitor al tarii era lipita pe o raza de 1 km patrat in jurul consulatului!Si nici una a lui antonescu sau geoana(dupa caz)!
    te salut si iti doresc numai bine pt tine si ai tai!Ti-ai reparat masina?
    diana

  3. M-am uitat la discursul domnului Basescu. Acelasi drac: conflictual, mincinos, incapabil de autodepasire. Sleahta din spatele lui, normal, nu il contrazice. In conditiile in care, in mod absolut, el a pierdut referendumul el spune, in engleza lui aproximativa, transpirat si enervand cu fiecare boson al fiintei sale cu masa dar fara greutate, ca e mai puternic ca oricand. Imi e ATAT de scarba de potlogarul asta mereu pus pe scandal. Cum sa construiesti ceva cu el?

  4. Rusine romani care ne-ati umilit, rusine, este ultima oara cand am votat, rusine usl-ului ca nu v-ati implicat de loc sa explicati oamenilor, bine ca aveti toti presedintii de consilii judetene v-ati ajuns bravo voua, da sunt din Cluj si tot timpul am votat si de fiecare data nu a iesit, inseamna ca eu si cei care ne-am exprimat astfel votul suntem trepanati pe creier? nu cred, deci nu are rost dar nici un rost sa ma mai duc la vot. Ungurii conduc intreaga Romanie din momentul in care Constantinescu ca presedinte impreuna cu Conventia asa zis democratica au bagat UDMR-ul in guvernare, din acel moment pana acum doua luni UDMR-ul este in guvern, nimeni nu a guitat nimic de unguri pana acum la referendum. Daca in Ardeal spui ceva de unguri esti catalogat inclusiv de concetatenii din Bucuresti ca nationalist sovin etc, nu, noi suntem patrioti astfel ca am simtit ca din acel moment Bucurestiul a dat pe mana ungurilor Ardealul si ei condusi de la Budapesta au facut tot ce au crezut de cuviinta aici. Urati ardelenii ca nu s-au prezentat la vot? NU este adevarat ne-am prezentat la vot dar atatia suntem cei care ca si romani am votat de fiecare data si se stia acest lucru, nu suntem pocaiti suntem ortodocsi si suntem romani si ascultam numai de constiinta noastra, in Ardeal am fost deznationalizati. Domnul Ciuvica a emis la un moment dat o nelamurire cu privire la capacitatea clujenilor la a gandi fata de alegerea lui Funar, a fost necesar fata de epurarea etnica la care a fost supus intregul Ardeal pornind de la Satu Mare, Oradea, Baia Mare, Cluj Napoca, Targu Mures, ce sa mai zic de Harghita si Covasna. Va mirati de ceea ce s-a intamplat doar acum cand jocurile au fost facute de Basescu la Budapesta, cand v-ati dat seama ca de fapt Ardealul este condus de la Budapesta? Regret as fi vrut sa va contactez personal dar este peste masura, aveti mailul meu. Si totusi nu aruncati intreaga vina pe ardeleni, am citit intr-un ziar o postare ca cineva s-ar c–ca pe ardeleni sa ramana cu Basescu, daca ne uitam bine la Bucuresti s-au prezentat 40%, doar cu 4 % mai mult decat la Cluj, daca erau 50% in Bucuresti ne-ati fi scapat.
    Daca considrati va stau la dispozitie

  5. Curtea constitutionala o sa cante in struna marinarului, Poate parlamentul sa mai repare ceva. Habar nu am, si nu mai am nici puterea sa sufar!

  6. ROMANII SUNT PENIBILI. Daca intradevar nu il mai voiau pe Basescu, veneau 12-13-14 milioane la vot( si faceau ceva pe cvorumu’ lu’ peste), si cu asta basta. Dar se vede treaba ca sunt multi trepanati in tara asta de rahat. Eu zic, ca, pana nu vor “iesi pe cale naturala” multi dintre cei care au inca o mentalitate profund comunista din tara asta, nu se va realiza nimic bun. Poate abia peste inca 20 de ani, sa se intrevada o oarecare raza de democratie. Pana atunci, avem de luptat cu cei tineri, care, spre deosebire de mine, vad ca multi dintre ei vorbesc ca, daca il inlatura prin votul lor pe Basesecu – inseamna ca ne intoarcem in comunism. In acest moment vreau ca toti marii culti in cap ai USL-ului sa plece sa nu mai aud in viata mea de ei. Pt exemplificare: in campania electorala(locale), M.Campeanu vorbea despre bicicletele lu’ Anastase de la Ploiesti. Sa mai auzit ceva despre ele? In sensul de a dovedi in instanta: a furat sau nu a furat! Nimic. Lasand la o parte faptul ca atunci cand esti ministru (se presupune ca stii ce vorbesti) lucrurile care le scoti pe gura nu sunt doar populisme de 2 lei, ca altfel faci exact ca aia pe care, chipurile, vrei sa le iei locul pt ca ei sunt incapabili (PDL). A.Marga era foarte vocal inainte de a deveni ministru (vezi emisiunile A3), iar o data ajuns pe fotoliul de ministru – e inexistent si in plus penibil in tot ceea ce face. Cu cine voia/vrea USL sa defileze? Cu fosti PSD/actuali USL baroni locali, alde Hrebenciuc (mai mai sa ajunga socru cu Basescu), I.Rus (blatist dintotdeauna la alegeri in Cluj cu PDL), cu R.Mazare – care pt mine e sinistru, cu M.Oprisan, cu R.Fenechiu, cu primaru’ de la Slatina – care ieri era la PDL azi e la USL, cu Placinta -care e in PNL, cu Frunzaverde – ieri la PDL, azi la USL? Pana la urma sloganul USL ar trebui sa fie : IERI LA PDL, AZI LA USL. Asta e tara, luati-o si spalati-va cu ea pe cap! Nu mai votez niciodata mizeriile astea.

  7. F suparat Victor, sunt f f suparat! Ce naiba este asta? Faceti ceva. Faceti ceva. Cereti datele de la recensamantu din 2011, la Institutul de Statistica!

  8. auzi la el,ca cetateana am OBLIGATIA sa nu ma uita la antena o sapt…SERIOS???!!! da sa respir am voie,sefu??!!mi-e rau…incepe sa imi fie FRICA sa mai traiesc in tara asta …mai ales dupa ce blonda de la pdl din comisia de votare m-a trecut pe o lista separata scrisa de mana de-a ei…poate face o lista cu cei care au votat si vin sa ne ia cablul tv!!

  9. Ati auzit TUPEUL cu care Basescu a inceput sa ameninte si sa spuna el ar fi presedintele restului de romani de la 7.000.000 pana la 22.000.000 (!!!!!!!) 😯 si dezinvoltura cu care prerora elucubratiile propagandistice ???

    Cred ca daca acum il scapam din mana si nu ii dam papucii , vad ca Occidentul ni-l baga cu de-a sila pe gat (in presa UE noi votantii “incompleti” si USL-ul eram luati peste picior in schimb despre gestul lui Viktor Orban si al secuilor s-a tacut malc !!! :oops:), iar pe noi TOTI (inclusiv pe slugile de care nu mai are nevoie) o sa ne ia dracu ! 👿

  10. hai ca începe dosariada! pregătește-te, Victore! asta-i turbat acum si întărit peste măsura chiar dacă sprijinul popular e zero! de-acum așteptați-va la trădare din tabăra USL…

  11. Am vazut intr-un post mai vechi poza cu coloneii. Domnu Ciutacu, ma bate un gand. Oare in cazul de proteste majore, in cazul in care jandarmeria, politia, doamne fereste … armata incearca sa faca ordine coloneii astia pot conduce armata? Adica, asa intr-o ipoteza apocaliptica, se ajunge acolo astia o sa conduca armata, jandarmeria?

  12. Ma alatur si eu celor care au votat si acum sunt umiliti si scuipati intre ochi. Dar nu pot sa iert nici USL pt ca nu s-a asigurat ca are totul acoperit. De ce nu au grabit aparitia rezultatului recensamantului?De ce nu au asteptat sa apara rezultatele? Au actionat ca echpa nationala de fotbal-au dat un gol in primele minute si dupa aia s-au asezat cu fundu-n poarta. Pacat de munca voastra si de pasiunea cu care va faceti meseria. Pacat de votul nostru si de toate sperantele pe care ni le-am pus in ziua de 29 iulie. Si ma intreb si eu pe final, ce s-a intamplat cu “eminenta cenusie” a PSD, Hrebenciuc? Aseara era calm la Realitatea, radea si parea mai de graba PDL-ist.

  13. @Lili D
    STS-ul nu a disparut de la comanda lui Basescu, chiar daca CSAT-ul a decis asta, el tot a avut butoanele!!!

  14. Eu nu inteleg ce se intampla cu USLul dupa votul de ieri.

    Ponta a iesit cu niste declarati penibile avand in vedere tupeul lui Basescu de a se comporta ca si cum castigase Champions Ligue, pierzand insa cu 14 la 86, cu un referendum pe buza cvorumului.

    Va rog sa ii transmiteti lui Ponta ca el nu trebuie “sa apere” cei 8-9 milioane de votanti, ci sa reprezinte REVOLTA celor 8 milioane, impotriva NEDREPTATII. Pana la discutii de coabitari tampite sau ilegalitatea lui Basescu, trebuie reprezentata REVOLTA celor peste 8 mil de votanti prin presiune pe CCR, presiune pe validarea referendumului, pasi concreti in parlament dupa ce CCR se pronunta, sa se vada un plan care sa arate acelor peste 8 mil de votanti ca nu s’au dus la vot pt niste penibili care nu stiu sa’i reprezinte.

    Cu Basescu nu exista discutii despre coabitate sau nu, si nici referiri la ilegalitatea lui sau cereri de demisie. Cererile de demisie se fac in strada de catre oameni. Politicienii trebuie sa lupte, nu sa accepte NEDREPTATEA.. Cu Basescu trebuie continuat razboiul, lasand la o parte presiunile puparilor din Europa . Noi ne rezolvam problemele, Parlamentul trebuie sa’l suspende dinnou, schimbata legea ref., vot dinnou in 2 sapt, pe lege fara cvorum.

    Vreau sa vad ca USL ne reprezinta, nu vreau sa vad cum Ponta il tradeaza pe Crin, ci continua pana la victoria finala.

    Orice alta cale de tergiversari, lalaieli vor face sa piarda suportul celor 8 milioane, iar Basescu sa revina ca un super nesimtit la Cotroceni.

  15. O constatare amara.Basistii dela suprafata/vizibili sunt de scuzat .Ei nu-si ascund optiunea,nu-si neaga veniturile obtinute, dintr-o optiune asumata.Dar pe basisti mascati de la antena 3 ,mai ales administratori de situri care” scapa” anumite comentarii sau le intarzie intentionat si le dau cand nu mai au efectul scontat(a trecut ora 23 si deageaba incerci sa votezi ca nu te mai primesc in sectie) nu inteleg de ce sunt remunerati ca intre ei si Cristoiu nu este nici-o diferenta.

  16. Vezi comentariul meu de la -Watergate de dimbovita.N-o luati in gluma, ca am mai vazut!Nemernicul asta de sofer de vapor e un tradator de neam . Nu vedeti ca nu contam?Or sa ne spulbere ca neam si care mai raman o sa le faca cismele si o sa le stearga cacatul la greii europei, ca doar Merkeloaia si inca vreo citiva au o misiune istorica . O sa ajungem ca Yugoslavia.Daca nu rezolva cu smecherii o sa iasa cu impuscaturi.Si asta chiar daca suntem -prosti da multi (18 mil . cu tot cu morti).

  17. Acest personaj e incapabil sa inteleaga faptul ca majoritatea romanilor sunt fara doar si poate impotriva sa. Abunda de ipocrizie acest om ,iar cu bunul simt e la pamant. Ar trebui sa inceteze macar acum sa mai sfideze un intreg popor prin diferitele sale tertipuri politice injositoare.

  18. Cum pot spune miticii ca ungurii au influentat votul? In Bucuresti au participat 40% Ungurii sunt 5% din populatie, bucurestenii sunt 10%. Voi nu ati participat nu ungurii. Ardelenii au participat 40%. Nu Oltenia hotaraste soarta tarii, domnilor.

  19. In toamna nu mai vin la vot! USL-ul nu poate sa ne mobilizeze sa-i sustinem in masa si dupa aceea sa ne spuna ca am pierdut dar mai venim la toamna! Nu merge asa.

  20. Victore poate o sa aduci in discutie in media subiectul Curtii Constitutionale! Mie nu mi se pare democratic ca 9 oameni numiti politic sa decida ei cum vor daca ceea ce a decis Parlamentulebine sau nu, sa puna ei conditii dupa cum ii taie capul si interesul(ma refer la impunerea cvorumului dupa ce Basescu a fost in vizita), sa decida ei daca ceea ce spun milioane de romani merita sa fie sau nu luati in seama!!! Acesti 9 oameni au mai multa putere decat 8 milioane de cetateni care le platesc lor salariile! Sa zicem ca erau la vot 50% +100 de votanti….eiu puteau spune ca referendumul nu e valid, ca au mai fost reclamatii si 100 de oameni nu sunt de ajuns…
    In rest, am mai spus si o mai spun: deja mi-e greata de “valorile democratice ale UE” !!!

  21. Dar oricum este funny…Deci in Romania poti sa castigi prin participarea polulatiei la vot si totodata, atunci cand e posibil sa pierzi, tu de fapt nu pierzi, pentru ca de fapt castigi prin neparticipare. Castigi cu cei ce nu au iesi sa voteze, votul fiind un act pro social…Pai la acest referendum, ca sa vezi, s-a stimulat comportamentul antisocial. Numai un infractor ar ajunge sa stimuleze comportamentul antisocial la alti oameni. Si dupa aia cica tot aia care sunt prosociali sunt criminalii si vin cu lovituri de stat…

    Este clar ca este mana in mana cu aia de la CCR, pentru ca nu poti castiga prin neparticipare ( apropo, o ineptie ) decat daca modifici legea ca sa iti fie tie bine…Ca sa faci asta ai nevoie de ajutor, ajutor cum ar fi CCR.

    Si la urma urmei, daca tu ai impresia ca atunci cand pierzi, tu de fapt castigi, pai ce poti spune despre deciziile pe care le ia? I-or fi luat unii de fraieri pe aia din pdl, de au ajuns sa isi vanda tzara ca prostii, da ei in sinea lor cred ca au castigat.

  22. Domnule Victor Ciutacu, puteti solicita oficial listele electorale permanente pe localitati. Veti constata foarte usor, ca sunt multe localitati din Ardeal, in care numarul de alegatori cu drept de vot, ESTE MAI MARE, decat numarul total al populatiei!!!. In orasul nostru, numarul celor cu drept de vot este de 1o.25o alegatori, iar numarul total al populatiei este de 8.ooo de locuitori. La ce cvorum se raporteaza referendumul?? Mortii au drept de vot??? Cei care au plecat din Romania SI AU RENUNTAT LA CETATENIE, mai au drept de vot??? Pe listele electorale permanente puse la dispozitia presedintilor sectiilor de votare ACESTIA ERAU CETATENI CU DREPT DE VOT!!!. Cvorumul impus de Basescu este cvorumul mortilor si al mortii!!!

  23. Iti meriti soarta, fraiere, e un articol beton! Nu inteleg basistii dreacu’ dupa ce comenteaza pe jurnalul.ro … eu n am nervi sa citesc din evz,hotnews, etc., asa ca citesc jurnalul, daca nu le place ce scrieti, de ce naiba nu citesc numa presa basista si sa comenteze acolo. Ii urasc din celule!

  24. Daca nu e cvorum si printr-o masinatiune referendumul este invalidat, atunci sa se repete! Asta este practica atunci cand ar fi “regula” cu 50% + 1

    Sa se repete, zic!!!

  25. I. Catre europenii cu papion
    ============================
    Draga Europo, esti si curva cu doua feţe, si proasta, fa !
    Ca ne-ai facut in toate felurile inca din anii 90 si ne-ai umilit de-a lungul
    vremii numindu-ne cetateni de mina a cinspea, ca ne-ai prezentat ca cei care-si
    tin in groaznice institutii pe cei alienati, copiii orfani, bolnavii de hiv/sida,
    ca ultimii fraieri din fostul lagar comunist, mai treaca-mearga, dar ca in anul de
    gratie 2012, te-ai lasat cotaita in cel mai pur stil comunist, pe sub paturica
    cirpita, la lumina lampii de 25 de wati in timp ce in bucatarie radia pe aragaz o
    bucata de caramida, de catre ultimul lider european fost comunist, care ti-a virit
    limba-n ureche intr-un preludiu al dracu de gretos, plingindu-se ca nu i se mai
    scoala acasa dpdv politic fara ajutorul tau si al altor accesorii, asta este prea mult.
    Fa, aveam pretentii de la tine, tu, cu hainutele tale frumoase si atitudinea ta
    mindra, cu manierele, cu strazile fara caca de de pudel si cu catedralele tale.
    O doamna distinsa, care sufera insa de o rusinoasa si lipicioasa boala morala.

    Am scris cele de mai jos acum inainte de referendum.

    II. Scurt intermezzo despre normalitate
    =======================================
    Eveniment: protest;
    Locul: Tokyo;
    Data: 16 Iulie 2012;
    Durata: o ora, dar marsul demonstrativ ulterior a tinut doua ore;
    Locatia adunarii: Yoyogi Kouen (parcul Yoyogi);
    Punctul terminus al marsului: Shinjuku;
    Numar protestatari estimat de Politie: 75 de mii;
    Numar protestatari conform organizatorilor: 170 de mii;
    Motive: opozitia fata de politica guvernamentala pro centrale nucleare;
    Structura protestatari: tineri, familii acompaniate de copii, persoane in virsta;
    Persoana de contact: clasa de mijloc, familie profesori universitari;
    Altele: protestatari veniti din toata tara (e.g. 500 din Kyoto);

    http://edition.cnn.com/2012/07/16/world/asia/japan-nuclear-protest/index.html
    http://digitaljournal.com/article/328755

    III. Personal
    =============
    Timpul trece citeodata nedrept de repede peste noi toti, mai ales in tarisoara.
    In timp ce noi ne zbatem cu fostii rebranduiti in actuali, cu o fosta putere
    contra naturii care si-a facut zob tara, altii se lupta si ies masiv in strada
    pentru idei si investesc pe termen lung in tara lor (e.g. protectia mediului).

    Noi de “atragem” precum magnetii trenurilor Maglev si ne mobilizam doar cind
    ne ajunge cutitul la os.
    Intr-o tara precum cea a “consatenilor” mei, oamenii exagereaza cu munca, nu
    prea se omoara cu politica/sa voteze, dar nici nu se pling de nivelul de trai.
    Si la aia sint mantocarii, dar nu se vira mina-n caraiman precum aici.

    N-am nici cea mai mica indoiala ca va exista circ in tarisoara mult timp de
    acum incolo pentru ca e in natura noastra sa acceptam mizeria si sa ne porcaim.
    Aici nu simt ca am viitor, indiferent de rezultatul referendumului.
    Ceasul meu biologic, dupa cum am mai spus, ticaie. Timpul n-are rabdare cu mine.

    Romania este locul propice pentru moartea dorintelor. Cimitirul perfect.
    Locul in care legile se schimba mai repede decit se da jos din pat un
    smecher pentru mai putin de 100K euro, locul in care daca nu esti cineva
    risti sa sfirsesti prosteste ca un nimeni in sant.
    Locul in care daca esti amabil, esti luat de prost, iar daca nu tipi si nu te
    infoi ca babuinul, nu esti luat in considerare.
    Mie mi-e groaza de oamenii simpli ce populeaza tarisoara: sint multi, needucati
    si in mare parte imuni la problemele comune (indiferent de nivelul de trai), iar
    inactiunea ori actiunea lor are un mare impact in ceea ce ne priveste pe toti.
    Fara ei, suma asta de lipitori (politicienii), nu si-ar putea face mendrele.

    In orice alta tara cu apa calda la robinet as fi fost orice as fi vrut.
    Acum vreo doi ani, unei persoane ce-o stimez, i-a placut un rind ce i l-am scris:
    ma simt mult mai patriot cind sint in afara tarii decit aici, inauntrul granitelor.
    Nu stiu cind voi pleca, sper cit mai repede (mai am inca treburi neterminate),
    iar atunci cind o voi face, voi vinde tot si o voi face definitiv.

    Ce sper, pentru sanatatea noastra ca natie, sint citeva lucruri:
    – aia de la putere (indiferent cine vor fi ei) sa fure mai putin;
    – lumea sa iasa in strada ori de cite ori are ocazia;
    – nivelul de trai sa creasca (implicit si cel al educatiei);
    – practica incovoierii si pupatul papucului strainilor sa inceteze.

    IV. Promisiuni
    ==============
    Cit timp oi mai vietui aici pina plec, promit sa fiu un adversar
    politic al fiintei extraordinare si a tot ceea ce reprezinta.
    Promit deasemenea sa continui sa ma uit la programele A3 si sa nu
    ma las influentat de nici-un nevertebrat mizerabil ce se pretinde
    intelectual, dar care este o sluga portocalie de cea mai joasa speta.
    Promit sa ies ori de cite ori va fi un miting impotriva sa si sa nu
    las netaxat nici-un gest grobian ori de natura sa afecteze tarisoara.

    PS: discursul hahaitorului apropo de colaborarea ulterioara a USL cu el
    si de “traditia” impusa de el mi-a adus aminte de George Costanza, care
    era traumatizat de traditia tatalui sau din copilarie ce inlocuia pomul
    de Craciun cu “Festivus”, si deasemenea de “Zbor deasupra unui cuib de cuci”.

    PS2: fata aia de la judo mi-a lasat un gust amar apropo de ce-a debitat
    vis-a-vis de vot; deducem ca: 1) ea nu locuieste in mirifica tarisoara si
    2) este ranita de faptul ca puterea actuala n-a sunat-o fix la prima ora
    s-o felicite, ori dupa caz s-o incurajeze precum alde hahaitorul in 2008.

  26. Se mira cineva mai sus cum a reusit pdl sa “convinga” atata lume sa nu mearga la vot; va pot spune ca in Apuseni padurarii au fost cei care au “convins “ oamenii ca ar fi indicat sa nu fie vazuti prin sectia de votare, credeti-ma au avut mare succes…In Alba Iulia unde Hava taie si spanzura de ani de zile si toate institutiile sunt pe mana lor n-a fost mare lucru sa tina oamenii in casa. In rest , oameni prosti , ingrozitor de prosti….Mi-e sila si imi pare rau de efortul pe care l-au facut parintii mei, oameni batrani si bolnavi care duminica dimineata au mers sa voteze ….

  27. Articolul de pe CNN are mentiunea “Journalist Cosmin Stan contributed to this report.”
    Google spune ca e de la Realitatea.

    Antena 3 este afiliat la CNN, cum de cei de la CNN preiau informatii de la Realitatea? Cum reusesc basistii sa se infiltreze peste tot in afara? Propaganda lor mi se pare inspaimantator de eficienta.

  28. USL-ul a fost inteligent dar slab de inger.Degeaba bocesc acum cu listele electorale pe la CCR. Trebuia sa o faca de la inceput , sa se tina tare si daca PDL vroia neaparat 50+1 % instituiau si votul obligatoriu. Categoric se realiza cvorumul.Daca dictatorul Basescu se tavaleste pe jos cand nu-i convine ceva, se aude in toata Europa, asa ar trebui sa protesteze si USL. Sa-si cumpere un soi de Vadim.

  29. @Agatha: am eu vreo datorie sa fac ce n-a facut, desi era treaba lui, guvernul?

  30. http://blogponta.wordpress.com/2012/04/21/allez-francois/

    de ce Merkel, Barosso si Orban ii tineau partea lui Basescu. Ponta, fara sa fie rugat, s-a trezut sa dea in Sarkozy inainte de votul din Franta. Ma intreb ce facea daca iesear Sarkozy? Ponta e inca un amator in politica…. Din punctul meu de vedere nici el nici Antonescu nu au “legaturile” necesare in Europa incat sa ajunga sa fie bagati in seama. Singurul fapt ca esti prim ministru in Romania, nu ajunge. Relatiile se creaza intre oameni, nu intre functii….

  31. Chiar a fost o frauda – a BEC in favoarea lui. Am urmarit primul comunicat BEC: 40% bucuresteni la vot, din totalul de pe listele electorale. Presupunand 1 milion pe liste, rezulta ca 400.000 au fost la vot. Dar, tot 400.000 au fost la mare si la munte iar dintre ei, poate, 200.000 (20%) au votat pe liste. Am senzatia ca BEC a ras listele si s-a referit doar la cei de pe listele electorale-altfel, de unde sa stii ca 74% au votat in jud. OLT. 74% din ce ?! Iar nu se prinde nimeni!

  32. Inseamna ca Basescu de fapt a pierdut alegerile cu Geoana, pentru ca daca mergem pe logica lui, atunci nu s-au prezentat la vot 46%. Daca-i adaugam la adversar, dupa mintea lui, reiese ca a pierdut alegerile in 2009.

  33. Buna ziua,
    Acest mesaj este trimis din dezamagirea faptului ca nu a picat Base.
    Te apreciam ff mult, pe tine, Victor, si Antena 3 in general.
    Dar in seara aceasta, dupa ce am urmarit In gura presei (bunul tau prieten), in care Mircea spunea ca Base trebuie sa isi ia medicamentele, mi-am schimbat parerea.

    Pai, daca voi (si cei pe care ii sustineti- USL) nu ati putut da jos un om bolnav, dement…..inseamna ca asa nebun cum e el….. e mai inteligent ca voi. Spunteti intr-una ca Base nu mai are legimitate, ca majoritatea (printre care si eu) a votat impotriva lui, ca nu mai are sustinerea guvernului, ca ar trebui sa mearga acasa…..etc.

    Pai avand in vedere toate aceste aspecte, avand in vedere ca USL era la putere, ca Ponta este prim ministru, iar Antonescu presendinte, iar o tara intrega il desconsidera pe Base, si tot nu l-ati dat jos……pai atunci USL-ul ar trebui sa mearga acasa..
    Iar voi, cei de la Antena 3, nu mai spuneti ca Base e asa si pe dincolo, caci va faceti un deserviciu,
    TOT BASESCU E PRESEDINTE .

    Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita.
    Noi meritam un betiv si un curvalau.
    Noapte buna.

  34. Sunt Clujeanca. Am studii superioare. Am votat!
    Nu sunt de acord sa blamati toti ardelenii pentru faptul ca nu s-au dus la vot. Aici sinapsele functioneaza mai incet, mai ales de cand temperaturile ambientale sunt asa de crescute. MI-e rusine !!! Ca sunt ardeleanca, ca sunt romanca, ca am invatat si am studii!! In ziua de azi nimic din toate acestea nu mai conteaza! Nu conteaza ce IQ ai, conteaza in ce partid esti! NU-mi doresc sa traiesc intr-o tara in care oamenii nu-si mai cunosc valoarea sau nu le mai este recunoscuta valoarea! A fi condusi de un marinar care n-a invatat nici macar conjugarea verbului ” a naviga” mi se pare o rusine! Pe vremea cand faceam eu scoala, eram invatati (obligati) sa fin mandri ca suntem romani. Acum traim cu sentimentul de rusine de a fi roman. Daca iesi peste granita, in momentul cand spui ca esti roman (si daca nu spui, te miros de la o posta) te simti umilit pentru ca esti roman. Nu poti plati cu cartea de credit pentru ca esti banuit ca este contrafacuta, nu poti dormi la un hotel decent decat daca platesti cash la cazare si a doua zi vine menajera (romanca) sa numere prosoapele ca sa nu pleci cu ele ! Daca mergi la supermarket in Franta, casierita te intreaba de unde ai bani ca roman sa fii turist in Franta. CASERITA! Ieri am crezut pentru cateva ore, am sperat ca ne vom recapata mandria de a fi romani, de a fi ardeleni. Azi BUda a iesit sa ne felicite ca nu am iesit la vot ! Sa-l felicite pe BOC ca ne-a facut de rusine si a redevenit primarul Clujului. Mi-e rusine sa ies din oras! Oriunde mergi in tara toata lumea te injura pentru ce-a facut BOC ! Ce vina avem noi? Ne place sau nu trebuie sa traim aici, dar spre binele copiilor mei, sper din tot sufletul sa plece din tara asta daca nu se poate schimba nimic nici macar prin vointa a 8.000.000 de oameni! Va felicit pentru curajul pe care-l aveti, toti cei de la Antena 3, va doresc succes si sa nu ne abandonati. In fiecare seara sunteti raza mea de speranta pentru ziua de maine! Oricum cei care se uita la programele Antenei 3 au nivel ridicat de educatie si civilizatie, ceea ce a devenit rusinos in epoca Basescu! Ar trebui sa fim toti chelneri si ospatari ca sa ne poate manevra mai bine! Se spune ca fiecare natie are conducatorii pe care si i-a ales! Eu cred ca avem conducatorul care s-a ales! Sper din tot sufletul meu sa se trezeasca in fiecare dimineata cu spaima ca se apropie ziua in care va raspunde pentru faptele lui si acelor din jurul lui, si mai sper ca domnii Ponta si Antonescu nu vor dezamagi si nu vor inchide ochii asa cum au facut toti pana acum!
    Imi doresc ca baietii mei sa fie din nou mandri ca sunt romani, sa umble cu fruntea sus in Europa si sa nu plece din tara, lucru care mi-ar frange inima! Dar nici nu vreau sa fie o alta generatie de sacrificiu!
    Va doresc mult succes si sper ca veti avea rabdarea necesara ca sa cititi elucrubatiile unei ardelence furioase pe proprii concetateni!

    Cristina

  35. Cristina,

    te respect pentru ce ai scris și pentru atitudinea ta.
    Dacă m-aș apuca să scriu cât de mult îmi place Transilvania, în general, și zona Apusenilor, în particular, mi-ar ieși o compunere literară.
    Dar…după ce am aflat primele estimări ale prezenței la vot din Transilvania, mă gândesc foarte serios că NU VOI FACE VÂNZARE ÎN VARA ACEASTA NICIUN LEU din banii mei, pentru locuitorii de acolo. Județul Mehedinți e foarte ofertant ( Cazanele Dunării, pe care nu le-am văzut din 2009 ), Carașul cu Herculane etc.

    Mă gândesc că unora din Ardeal le-a mers bine pe vremea lui Băsescu și datorită mie ( oricât de puțin aș fi participat eu cu familia ) și vreau să corectez acest lucru.

  36. mi-ar placea sa aud urmatoarea replica data de Antena3 lui Base:
    “AVEŢI OBLIGAŢIA să faceţi un exerciţiu, un exerciţiu pe care vi-l cere alegatorul presedintelui ales al românilor: NU mai consumati alcool timp de o săptămână! Vă asigur că dacă faceți acest lucru veți începe să vedeți România reală cu necazurile ei cu problemele ei, cu nevoia ei de a avea o națiune solidară pentru atingerea obiectivelor ei”

  37. Nu sunt filolog, dar m-am intrebat de nenumarate ori cat de corect romaneste e “fie-sa” “fie-mia”, expresii care nu suna prea bine.

  38. daca basescu se autointituleaza presedinte ales in aparitiile tv,daca va fi validat de CCR se va autodenumi presedinte respins?

    eu traian basescu ,presedintele respins al romanilor? nu e scena SF?

  39. Va saluta un votant frustrat.Am auzit pe unii de la PDL ca pentru ei au actionat 10 milioane de romani ,neparticipand la vot,dar de ce cei de la PDL nu i-au chemat pe cei 10 milioane la vot si astfel era un referendum corect.In acest mod eu nu ma mai simteam frustrat,ei castigau cu 10 milioane si noi pierdeam cu 7,5 milioane!!!Va rog domnule Ciutacu sa pune-ti aceasta intrebare domnului Basescu.De ce a ales boicotul ,daca 10 milioane de romani il sustin??? Va multumesc.

  40. Tot Basescu a facut loc USL-ului, le-a asigurat cu buna stiinta succesiunea.Sunt exact aceeasi specie, USL si PDL. Nu inteleg cum oamenii nu se trezesc dupa atata hocus pocus. Cand ma uit la boardul politicii romanesti parca vad Reservoir Dogs produs de Caracalfilm, cat. Z, regizat de Tzatzantino in rolul presei.Aceeasi poveste, alti mafioti in rolurile principale.
    Acum ar fi momentul in care sa creem parghii de control a clasei politice, in loc sa ne consumam in conflicte care nu ne privesc.Dupa va fi prea tarziu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.