Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Traiane…

Traiane…

Am mână bună la foşti preşedinţi. Şi, la începutul campaniei electorale pentru referendum, ţi-am transmis public că te aştept în emisiune, după referendum. Hai, ieşi din casă şi du-te la Liceul Xenopol. Fă un bine poporului tău, pe care Aliodor Manolea spunea că nu-l iubeşti. Arată-i că se înşeală. Şi, până la urmă, fă-ţi un bine şi ţie. Te ajut eu. Toţi foştii preşedinţi ies umanizaţi de la Vorbe grele. Ar fi păcat să nu.

UPDATE: A trimis-o pe fie-sa să-i întărâte pe cei care stăteau la coadă-n poarta Vilei Dante, instigă pe faţă la boicot, cred că la noapte e-n stare să sară gardul la Cotroceni şi să strige că el nu pleacă de acolo.

UPDATE 2:  E turbat ca o fiară. Cică are conştiinţa împăcată, dar a ieşit disperat să urle în avans frauda, să ceară boicot şi să se plângă de atacurile la familie. Lucru care se petrece în direct, că tot s-a terminat legal campania electorală şi nu-i voie să-l dai la televizor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

344 thoughts on “Traiane…

  1. Potrivit comunicatului INS privitor la recensamant populatia stabila a Romaniei este de 19.042.936 persoane.

    La un procent maximal de 84% populatie cu varsta de peste 18 ani inseamna ca in Romania exista 15.996.066 persoane cu drept de vot. Potrivit datelor INS, pentru validarea unui referendum este necesara prezenta la urne a 7.998.034 persoane.

    In concluzie, validarea acestui referendum tine de INS nu de Curtea Constitutionala. Oricum, Curtea Constitutionala ar trebui sa ia in calcul acest aspect minor.

  2. ungurii intotdeauna au fost tradatori. istoria nu minte. intrebarea este : ce ne facem cu nebunu’ pe cap. cum scapam dle Ciutacu de el si de PDL. nu se mai poate. iar le cumparam genti, blanuri, case , ceasuri si mai stiu eu ce? ce sanse avem acum ? sa se dea rezultatele recensamantului din 2011. sigur au votat peste 50%. daca nu le” multumim” locuitorilor Romaniei ( care nu pot fi numiti romani) ca nu au iesit la vot din nesimtire. sa se spele pe cap cu basescu si astept ziua in care ii va flitui cum a facut-o de atatea or.

  3. In continuare astept macar scuzele (daca nu demisiile de onoare din functiile detinute in partide) lui D. Constantin, Sova si Fenechiu pentru inselarea aperantelor sincere ale celor 8 ml de votanti pentru demitere prin declaratiile mincinoase si nefondate privitoare la “certitudinea” depasirii cvorumului si “siguranta” demiterii lui Basescu.
    Macar atat meritam, sa nu fim f..ti si de USL, destul cat ne-o trage Base si Macovei! Altfel, ma tem cei 8 milioane s-ar putea sa votam cu totul altfel in noiembrie.

  4. Pentru Teddy:

    argumentul tau nu sta in picioare. Tu presupui ca daca Orban Viktor a zis ca ungurii sa nu voteze, ungurii s-au conformat si nu au votat. Daca folosim aceeasi logica 10 milioane de romani l-au ascultat pe Traian Basescu si nu au venit la vot.

    Daca citesti al doilea post scris de mine s-ar putea sa gasesti motive reale pentru care ungurii nu s-au prezentat la vot.

  5. ecuatia e simpla: USL, antena3 etc l-au adus in fata noastră sa-l judecat! noi… am stat acasă, la plaja, pe terase sau mai știu eu pe unde… am avut ocazia sa-l demitere si ne-am batut joc de ea! Basescu merita sa se întoarcă pt ca poporului ii place sa ia muie de la tiran! punct!

    De db ”

    NUMAI DUMNEZEU POATE JUDECA, maimuţoiule.

  6. Soferul de vapor a supt si inca mai suge manga la unguri , de aia are o jena in git .Si cred ca are o problema si cu urmasa lui hitler si cu la.. trista ,numit barosso .Aia pierde teren in Germania si nu numai , iar smantana ala pierde painea , ca,tare-i buna cand vine de la prosti, adica de la iobagi.

  7. @Victor Ciutacu – am citit cu ai mei ochi. Nu i’am crezut pe altii, ci doar te’am intrebat daca ce s’a spus e adevarat pentru ca nu gasisem pasajul respectiv. M’am lamurit ca a fost o porcarie basista, evident. Salutari.

  8. Victore te ros sa nu te superi pe mine despre ce am sa spun. Eu nu cred ca mai suntem 18….. de 2-3 ani. Nu am inteles de unde aceasta suma de 18…. Am fost la vot pe 29.07 . fiica mea este de 2 ani cetatean elvetian si figura pe lista cu numele de domnisoara. cu se face asta. Deci acest popor este mintit in continuare. Ca populatia ste de 18…… NU STE ADEVARAT- SUNTEM MAI PUTINI- si te rog sa ma crezi nu mint. Im doresc din tot sufletul ca acet om pe care nu l-am votat nici prima oara si nici alta ata sa nu mai fie in viata noastra. Am sa iti spun ceva- ce cred eu- Daca PNL nu ar fi intrat in aceasta combinatie cu PSD-ul lumea ar fi venit la algeri. Oameni nu uita ce le-a facu PSD-ul in ani din urma.Pot sa se supere cei din PSD- DAR ASTA ESTE REALITATEA. PNL-ul ar fi gastigat mult ai mult.

  9. Singurul gest care l-ar prinde pe picior gresit pe Basescu este anuntarea demisiei Guvernului si a parlamentarilor USL in cazul in care CCR ar invalida referendumul.A fost o mare greseala ca nu au facut-o in iarna si ar fi un dezastru sa n-o faca acum.Personal nu voi vota USL daca nu lupta pentru punerea in aplicare a vointei majoritare exprimate prin vot.Si aici ma refer la lupta, nu la teatru, nu la “stam in guvern si parlament ca sa-i protejam pe romani “.Ori ne arata cei din USL ca au portocale si fac un gest radical, ori sa-i mai voteze cine mai crede in povesti. Daca cineva isi face iluzii ca poate guverna cu Basescu la Cotroceni ignorandu-l, fara sa inteleaga ca or sa aiba nevoie de semnatura lui in anumite situatii si fara sa inteleaga ca dupa ce ne mai linistim Basescu va declansa jihadul se inseala.Si nici Antena 3 nu sunt sigur ca va supravietui.

  10. @teodosiu camelia
    Simplu, presiune externa. L-au prins pe Ponta dulaii la Bruxelles, l-au luat tare (desi n-aveau cu ce), asta n-a rezistat si a apucat sa promita ca…50 %.
    Mai, deci toate marile victorii basesciene sunt driblinguri d-astea de bisnitar: cu scandal, cu tupeu, cu presiuni. El niciodata (poate doar la primarie) n-a castigat clar, net, fara discutii. Oricum, din toamna va ramane cu din ce in ce mai putine jucarii: li se termina mandatele kovesei si morarului, nu mai are guvern, iar la alegerile din toamna PDL va lua valul de ura a 8 milioane de oameni in plina fata.

  11. e interesant cum toata lumea da ba in unguri ba in suporterii basisti. Nimeni nu se intreaba: de ce a acceptat USL pragul de 50%+1? A fost un precedent in care CCR s-a pronuntat deja referitor la subiect…Ah Barosso si Merkel cereau 50%+1 … De ce am acceptat? De ce accepta Romania sa i se discteze politica INTERNA?

    Cand Ungaria a fost atacata pentru legile adoptate, guvernul ungar a zis “politia interna, nu va priveste”. De ce guvernul roman nu a putut sa faca acelasi lucru?

  12. Situatia este destul de delicata si fara indoiala acum decizia se gaseste in mana Curtii Constitutionale. Va supun atentiei un punct de vedere ce ar putea sa fie luat in calcul de catre Curtea Constitutionala. Romanii pot intr-un referndum sa se exprime in trei moduri: Da, pentru demiterea presedintelui. Nu, pentru mentinerea presedintelui. Vot nul, care nu au dorit sa-si exprime punctul de vedere. De ce Curtea Constitutionala ar putea lua in calcul si absenta de la vot drept vot nul? Pentru ca subiectul principal al referendumului si-a indemnat sustinatorii sa se manifeste prin absenta de la vot nu prin vot de sustinere. Daca Traian Basescu nu ar fi formulat in mod clar aceasta solicitare nu am fi putut lua in calcul o asemenea perspectiva. Dar atat timp cat el a solicitat in mod clar ca sustinatorii lui sa nu se prezinte la vot si pentru ca nimeni nu poate sa determine exact cati din cei care nu s-au prezentat la vot sunt sustinatorii lui Traian Basescu se poate considera pur si simplu tehnic ca numarul maxim de sustinatori ai lui Traian Basescu sunt cei 5 milioane care l-au votat la ultimele alegeri. Cu 8 milioane impotriva si 5 milioane de voturi pro (anterior exprimate) qvorumul a fost realizat deci referendumul este valid si evident Traian Basescu trebuie demis.E o perspectiva.

  13. Paradox. Ma rog…Ca idee
    Părere (absurdă) contrară adevărului unanim recunoscut; p. ext. ciudățenie; enormitate, absurditate.

  14. Si inca ceva , i s-au facut buzele trompeta!Si cand te gandesti ca Merkeloaia e din RDG , neam de comunisti!Pentru cine nu stie,istoria se repeta, sa puna mana pe carte!

  15. Daca tot a acceptat pragul USL-ul, ceea ce nu trebuia, trebuia sa introduca ordonanta de urgenta cu vot obligatoriu imediat, ca aveau majoritate-n parlament si se termina cu povestea cu pragul!

  16. Trebuia sa bage vot obligatoriu la referendum si se termina si cu prag de validare si cu orice poveste, scurt, direct.

  17. Cum domne’ ?!?!? Cum a ajuns ca PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL sa stimuleze si chiar sa incurajeze neparticiparea la VOT?

  18. Imposibil! Fratilor ne meritam soarta, pe bune. Asa cum zicea Mircea Badea, duminica a fost si ziua mea. E inadmisibil cum ne insulta inteligenta si ne umilesc astia. Iubesc Romania, dar incep sa ai urasc pe romani.

  19. !!!ATENTIE !!!

    DEX: Referendum = consultarea populatiei

    Referendumul nu este valid? Ei si!? Da-l incolo…

    Daca ieseau 8mil. oameni in mod

    dezordonat in strada pleca base? Acum civilizat

    au cerut sa plece si ? Cu referend. asta ati consultat

    dorinta roman. si este clar!. Sa- l demita parlamentul!

    TOT NU INTELEG?

    Cu cateva voturi in plus (NEGATIVE SAU POZITIVE) era valid?

  20. Nu știu ce va fi, dar în momentul de față se prefigurează pentru Parlamentare un scor rușinos al PDL. Cu ură și cu ciudă, cele aproape 8 milioane de români care au votat DA îi vor scoate din sistem pe pedeliști. Momentan, este singura soluție pe care o avem la îndemână.

  21. CCR ar trebui sa accepte o renumarare a populatiei apte de vot dupa recensamantul din 2011.macar!usl ar fi trebuit sa ceara acest lucru de la bun inceput!pd se bazeaza pe ignoranta populatiei…nu mai are cum sa fie 18 milioane de cetateni votanti, inclusiv cei din diaspora!

  22. Nemernicii astia chiar au mare tupeu sa-si aroge sustinerea celor care n-au mers la vot.
    Mai cretinilor, mama va blestema de pe patul de spital; si pe ea o numarati ? La trei blocuri distanta pleca dricul cu un mort, probabail si el il vroia pe basescu, nu ? Daca ati ajuns sa profitatai si de morti, ca sa-l tineti pe nemernic “in viata” sunteti jalnici.
    In realitate, suntei cel mult un milion si jumatate. La locale cand ati participat au fost 56% cu UDMRei cu tot. Deci voi erati cel mult 10 la suta. Daca va imaginati ca iarasi o sa castigati, intimidand, luand cu japca, profitatand de bunul nostru simt, va inselati. Stiti care e problema voastra acum ? daca mergeati la vot, ramaneati anonimi, acum insa, din pacate pentru voi, stim exacti cine sunteti. Cand “mamaliga va exploda”, in curand, nu or sa plateasca doar stapanii vostri, ci si voi slugilor.
    Rugati-va, pentri judecata ce va sa vina … ALELUIA

  23. Ieri,ducandu-ma la referendum cu sotia,am constatat ca la urne sufla vantul!personalul d acolo mai avea putin si adormea.Cred k daca vorbeam mai tare,imi auzeam ecoul 🙂 am avut atunci o presimtire proasta…eu sunt din Carei,jud.Satu Mare.Mai tarziu am aflat de la A3 ca suntem printre codasi la participare.De fapt,am auzit eu zvonuri cum ca presa maghiara ne spunea k nu avem voie la vot…atunci mi-a picat fisa.Sunt revoltat pana la ultima molecula din corp…

  24. Am o intrebare si o nedumerire (dincolo de uimirea ca din nou am acceptat sa ne-o traga Base pentu inca 2 ani …): cum mama dracului (ma scuzati) PDL-ul are mereu informatii exacte despre rezultatul votului iar USL (recte PSD sau PNL) dau de fiecare data gres ?!?!!?! S-au pacalit in 2007, s-au pacalit in 2009, s-au pacalit din nou acuma. Ce naiba frate, sunt de-a dreptul pampalai ?!?!??! Imi vine sa bat pe cineva, pe bune !!!!!

  25. Nu pot suporta aceasta situatie!!!! Daca CCR va valida acest referendum trebuie ca toti parlamentarii USL in frunte cu Ponta sa-si dea demisia de onoare . Nu putem fi complici la aceasta mirsavie a UE. Sintem nedemni daca mai continuam cu TRaian Basescu!! Sa-i lasam pe ei sa conduca , sa vada cei care au stat in case si au fost inca odata prostiti de T B. Imi pare rau sa constat ca acestia sint tineri pina in 30 de ani . Rusine!!!!

  26. Am avut o revelatie, in fond, de ce sa ma enervez?????????
    Poporul roman isi iubeste conducatorul, care este aidoma lui ;mincinos,
    hot, needucat, analfabet, mitocan, grobian, departe de unele vagi convingeri, pe care nu le voi intelege vreodata, cei care il iubesc pe basescu, l-au vrut in continuare presedinte, deci, ramanand acasa…fie…
    Din clipa asta, ma desolidarizez complet si definitiv de turma asta ignara!
    Mai raman putine fiinte dragi si amintiri, in rest, relatia cu Romania s-a terminat!

  27. @Victor Ciutacu
    Poate o emisiune cu Crin Antonescu? Il bagam si pe el la “fosti”, doar nu o sa uitam de el, nu?

  28. 7,2 milioane.
    cind 7,2M iti zic: ¨du-te ba, si te ‘culca’¨, asta faci.

    doua greseli capitale:
    – s-a mers pe cartea europenismului (inca de la prezenta
    la acel discurs al baiatului ala plin de fite) si apoi in
    final cedarea la santajul europenilor, vis-a-vis de o lege
    aberanta (europenii pot s-o aplice la ei acolo, nu aici !);
    – dat fiind faptul ca nu exista inca date (!!) de la acel
    recensamint de acum un an, iar pragul de 50%+1 a fost INSTITUIT,
    trebuia concomitent instituita si OBLIGATIVITATEA LA VOT.

    revin mai tirziu cu un mesaj mai lung.

  29. *erata: obligativitatea prezentei la vot in conditiile
    in care nu se cunoaste citi votanti sint !

    e ca si cum ai juca unul dintre acele jocuri tembele
    din copilarie cind ii fraiereai pe aia mai mici:
    ¨- zi un numar.
    – 3.
    – 4, am zis un numar mai mare, deci am cistigat !¨

  30. Basescu a fraudat!!! A furat cetatenia a peste 7 milioane de romani. Ar trebui sa facem un anunt la mica publicitate europeana, care sa sune astfel: “8 milioane romani liberi, mandri, curati, pierdut cetatenie. cautam tara decenta, libera, preferabil din Europa (acceptam si Africa) sa ne gazduiasca, pentru ca am fost dati afara din casa!!!”

  31. Bun venit în băsecraţie!
    Începând de aseară, România a încetat să mai fie o democraţie. S-a transformat într-o băsecraţie! Vă întrebaţi ce este aceasta? Băsecraţia este forma de organizare a societăţii în care părerea exprimată a majorităţii nu contează. Contează părerea „tăcuţilor”. Prin urmare, de acum înainte, legile în Parlamentul ţării vor fi adoptate de cei care stau cuminţi în bancă, nu ridică mâna şi nici nu deschid gura. Alegerile vor fi câştigate de cei care au cel mai mic număr de voturi sau, dacă se poate, niciunul.
    România va fi în sfârşit pe buzele tuturor europenilor. De data asta, în sfârşit, de bine! Lovitura de stat odată înfrântă, domnul Băsescu, MRU, Mihail Neamţu şi, fireşte, Monica Macovei vor fi medaliaţi de doamna Merkel, Vivienne Reid şi alte figuri europene de prestigiu. Acestea, cu ocazia primelor alegeri vor ceda funcţiile contracandidaţilor lor pierzători, aşa ca să-şi arate sprijinul şi admiraţia pentru băsecraţie, devenită între timp în limbaj european băsecracy.
    Oricât de orwellian ar suna rândurile de mai sus pentru o minte raţională, în România este posibil. S-a întâmplat!
    Cărţile de istorie vor reţine, poate, aceste zile pe care le trăim. Dacă am face un exerciţiu de imaginaţie, pentru că oricum altceva nu ne-a mai rămas de făcut, nu peste multă vreme vom putea citi în cărţile de istorie interpretarea minţilor luminate care-şi vor fi tras seva din înţelepciunea băsesciană:
    „La 29 iulie 2012, preşedintele Traian Băsescu, vaşnic comandant de ţară şi de nava „Biruinţa”, a răsturnat mârşava lovitură de stat pusă la cale clica Voiculescu-Antonescu-Ponta. Luptându-se până la ultima picătură de sânge, Traian Băsescu, secondat de MRU, TRU, Monica Macovei şi Mihail Neamţu, cunoscut şi datorită sintagmei geniale,excepţionale, unice şi neplagiate: mai e cineva aici? au salvat justiţia din ghiarele puciştilor. Mai mult, „au reuşit să-şi ia ţara înapoi” de la turma de 8 milioane de zombi care în necunoştiinţă de cauză şi nerecunoscători faţă de binefacerile regimului s-au repezit către secţiile de vot să legitimeze lovitura de stat. Noroc cu restul alegătorilor lucizi, care încurajaţi de faptul că domnul Băsescu le-a promis că o să le motiveze absenţa de la vot, au stat cuminţi la locurile lor, acasă sau te pe miri unde. Într-un gest menit să ducă la reconcilerea societăţii româneşti, la finalul referendumului, domnul Traian Băsescu i-a dat în grijă flacăra băsecraţiei securistului Voiculescu”.
    În schimb, creierele celor 8 milioane de zombi care vor scăpa nespălate vor reţine cu ruşine şi jenă profundă că la 29 iulie 2012, preşedintele Traian Băsescu, un om mic, foarte mic şi lipsit de onoare, a reuşit încă o dată, pentru a câta oară?, să-şi şteargă pantofii pe hainele deja ponosite ale poporului român. Şi vor mai reţine ceva: că ei nu contează, nu reprezintă nimic!
    După o campanie în care comandantul de ţară şi de nava „Biruinţa” a făcut orice ca să-şi păstreze scaunul de la Cotroceni, poporul, românii, au trebuit să accepte ineluctabilul: Traian Băsescu nu pleacă atunci când vrea poporul, ci numai atunci când şi dacă vrea el, Traian! Dacă vă convine bine, dacă nu, bocceluţa şi fuga-fuguţa la graniţă!
    *
    Aseară, fiind unul dintre cei 8 milioane de zombi, m-am trezit că am rămas fără ţară. Domnul Băsescu şi-a luat-o înapoi! Dar pentru că el este un om onest şi bun ne-a făcut o ofertă: ne-o dă înapoi dacă promitem că o să fim cuminţi şi că nu o să mai votăm niciodată împotriva Băsecraţiei!

  32. Deci cam asta a fost.Se prefigureaza exact scenariul lui Mircea…baselu e bagat in corzi si calcat in picioare,si poate veni zegrean sa-l declare invingator…ABSURDISTAN,nu Romania.
    Acum mai ramane de vazut daca cei de la CCR vor forma un cerc in jurul celor 7,4 milioane de romani,si vor urina pe ei…sau poate vor tine cont de cei 8 milioane si ceva care si-au EXPRIMAT opinia,spre deosebire de legumele care nu au votat(greu de crezut,avand in vedere ca la CCR sunt lingaii lu’ basel).

    In romanica este,trebuie sa recunoastem,o democratie ORIGINALA…1 milon de “oameni”(legume mai exact) pot decide pentru toti.
    Acum pe langa ranjetul lu’ basescu,mai trebuie sa suportam si ranjetul sinistru al FOSILEI COMUNISTE de macovei…superb!

    Si cei care o ard cu “absenta de la vot e o optiune ca si la alte alegeri”,eu le spun ca ori sunt tampiti,ori sunt ticalosi.
    La alte alegeri daca din 22 milioane vine UNUL singur si voteaza,acel vot e valabil si cel pentru care s-a votat castiga.
    Europa,probabil e mandra de noi…si de cat de democratici suntem.

  33. BADEA ESTE VINOVAT !

    50%+1 CVORUM PREZENTA = 50%+1 DA din CVORUM

    Aceasta echivalenta trebuia sa fie semnalata de Mircea Badea. Si trecuta in legea pentru referendum si in recomandarile Comisiei de la Venetia.

    Este vinovat ca a judecat poporul si a avut grija sa arate ca EL VOTEAZA.

    Este nevoie de implicarea lui Badea in politica pentru a ajuta cu adevarat.

    BADEA PRESEDINTE!

  34. Prea multi securisti, prea multi fraieri, prea putine coaie… de fapt singurul coios adevarat e Antonescu. Hai Base, chiar daca n-ai p..a tu esti tare-n gura, fii rau… vad ca de tine nu scapam decit cu 7,62×6… sau poate da Al de Sus si te prabusesti dracului cu elicopterul

  35. Orice om cu minim creier vede lucratura externa. Altfel, de ce ar fi impus 50% + 1 de pe liste, cind in Romania nu sunt 18 milioane alegatori? Cind s-a facut ultimul recensamint?

    Desi presa straina cinta minciuni, ca nu au iesit oameni la vot, cred ca prezenta la vot a fost foarte buna, probabil cu mult peste 50% daca s-ar sti exact citi votanti mai sunt pe liste.

    Impunerea din exterior a acestui prag nedemocratic, cu lista, fara macar sa sti citi alegatori ai exact, este o dovada ca “democratia” este doar pentru dulai. Catzeii pot fi usor dresati in lesa de Komisariatul UE si Ambasada Imperiului.

  36. Votul de constiinta in Romania a devenit un lux; ce-i care-l vor nu si-l pot permite iar cei care si l-ar putea permite n-au constiinta.Cum vad eu neparticiparea la vot:1.lipsa de cultura polica; 2.firimiturile date unora printre degetele celor care fura masiv;3.luare in deradere de catre tineri a propriilor parinti si neputinta acestora din urma de a dialoga cu ei;4.mistocareala “a la Base”!Cu toate m-am impacat dar nu mai suport nerusinarea celor de la PD!Exista o singura solutie:judecarea lor in regim de urgenta pentru ce au facut in tara (poate asa nu-i mai vedem asa sfidatori pe la Tv)

  37. Toti avem gura mare, toti avem o opinie si senzatia ca detinem adevarul. Si cam toti suntem foarte departe de el. Avem EXACT conducatorii (si jurnalistii) pe care-i meritam: corupti si pupincuristi (cu exceptiile de rigoare probabil).

    Mai tragic decat asta insa e faptul ca acei cu gura mai mare din popor, nu sunt altceva decat persoane dresate de comunism sa leneveasca si sa fure: zahar, motorina, cuie, depinde de profilul firmei.

    Suntem cu barne-n ochi si ne uitam la paiele altora, si totusi sunt extrem de putini cei care cred ca sunt mai rai, sau nu sunt mai buni ca altii.
    Cand Liiceanu a vrut dupa ’90 sa introduca o emisiune de “instruire politica” si sa incerce, incet-incet sa educe plebea, s-a opus TVR-ul cu vehementa. De ce? Fiindca, asa cum spunea Juvenal, “da-i plebei paine si circ si te-ai scos”, functioneaza exemplar si in zilele noastre. Si astazi, avand drept de vot, se voteaza in totala necunostinta de cauza, dupa cum fac propaganda preamaritele posturi de televiziune (nu mai are sens sa dau nume).

    Sugestia mea ar fi sa ne mai uitam din cand in cand in oglinda, sa ne revizuim comportamentul, sa ne punem sa mai citim cateo carte si poate, in timp, vom ajunge sa traim mai bine si mai linistiti. Nu e atat de comod si amuzant precum circul bufonilor de la TV, dar putem macar incerca.

  38. In 1859, moment crucial pentru natiunea romana, oamenii s-au adunat in Bucuresti in jurul cladirii care gazduia adunarea ad-hoc ce urma sa aleaga domnul tarii. Si TARA a impus atunci un singur domn pentru o singura TARA.
    E timpul sa ne adunam si sa mergem cu totii la acei domni de la Curtea Constipationala si sa ne afirmam vointa, pasnic, pentru ca ei sa ne vada si sa tina cont de vointa noastra.
    Tineti cont insa de faptul ca oamenii se pot aduna in jurul unei IDEI si a unui LIDER. Datini-l pe acel LIDER si il vom urma.
    Nu e inca totul pierdut. Romanii mei, nu pierdeti speranta! In voi sta putinta de a schimba fundamental in bine aceasta tara si acest popor.

  39. Iata si dovada presiunilor externe, a rigiditatii si a defazarii birocratilor din Europa fata de problemele romanesti. Spune Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei:

    “Am luat cunoştinţă de rezultatele referendumului. Le cer tuturor liderilor politici din România să depăşească disensiunile şi să accepte să colaboreze pentru rezolvarea problemelor cu care România se va confrunta în următoarele săptămâni şi luni, demonstrând respectul reciproc fără de care democraţia ar fi doar un set de reguli formale”, a declarat Jean-Claude Mignon.”

    Sa remarcam tonul imperativ dat de “le cer”. Liderii politici romani sunt considerati subalterni?

    La ce respect se refera domnul respectiv, cind Basescu nu arata minim respect pentru poporul roman? Cind continua sa vorbeasca despre “lovitura de stat” dupa ce el a tot lovit statul 8 ani la rind? La ce respect poate sa se astepte cineva cind papusarii cinta despre probleme cu democratia romaneasca, iar ei se ascund sub mese de validarea populara, democratica? Ce fel de respect poti sa ai cind ti se impune din exterior un prag de vot bazat pe o fictiune, anume ca ar exista 18 milioane alegatori, cind tu nici nu sti exact citi sunt de fapt?

    http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-adunarii-parlamentare-a-consiliului-europei-indeamna-liderii-politici-din-romania-sa-depaseasca-subiectele-de-disputa-9910263

  40. Am votat DA, am suferit si sufar fara oprire de la ora 23.
    Ca mi-a furat votul base si macovei, dandu-mi o flatulatie in nas, e clar.
    Insa am devenit al dracului de nervos pe Sova, Constantion si Fenechiu pentru bataia de joc din timpul declaratiilor de presa de la orele 00.30 si 02.
    Demisia din functiile de partid, domnilor, daca tot invocati onoarea!
    Domnilor Ciutacu, Badea, Ciuvica, Tudor, Dumitrescu si Chiriac, doamnelor Stoicescu si Grecu, chiar nu simtiti nici o revolta pentru penibilul in care v-au tarat acesti trei reprezentanti de seama ai USL?
    Cred in votul meu, sunt crunt de dezamagit de lasitatea romanilor, insa nu pot tolera penibilul celor care ar trebui sa fie cinstiti cu mine!

  41. Breaking News: Sova inca numara voturile, nu e totul pierdut !!!: 2 la casa de nebuni, 2 la stana din Bucegi…, 500 in diaspora…..!! Sova!!! pe alea de la diaspora le-ai mai numarat….!! Nu domnu’ Basescu …sa moara mama..pe alea nu le-am mai numarat
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  42. Deci pana acum era prezenta de 100% sa inteleg…si deci logic 10 milioane au fost cu el, cica.
    Dumnezeule!!!imi este mie rusine de nesimtirea acestui…ma abtin.
    Nu are pic de rusine…incredibil individ.

  43. 10 mil. basisti?
    Traian Basescu se lauda ca 10 mil. de romani care au stat acasa sunt basisti. Cred ca referendumul ar trebui repetat cu intrebarea: ”Il doriti la cotroceni pe presedintele suspendat?”. Abia atunci vom vedea cati basisti sunt.

  44. Basescu a cuvantat… Incep arestarile. Ziaristii sunt primii pe lista. Apoi cei care au votat DA la referendum.

  45. CE TARA DE CACAT !!!!!!!!!
    DECI : SA NE PREGATIM DE NISTE DOSARE !!!
    BASESCU E PE VAL !!!

  46. Asadar se configureaza ce ti-am mai zis de atata amar de timp domnule Victor : in toamna/iarna guvern FSN = PSD+PD-L. Presedinte 1 mandat doctoru cel smecher de la Bucuresti si apoi schimb cu MRU…
    Te prinzi la un pariu?

  47. PNL nu a avut pe cine sa scoata la inaintare in campanie decat pe penalul Fenechiu si pe cel mai prost ministru din ultimii 20 de ani, Nicolaescu ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.