Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Totul, în cartier, se bazează pe coaie…

Totul, în cartier, se bazează pe coaie…

Realitatea pare că are sânge-n instalație să-și înceapă o nouă emisiune cu mine-n studio la Vorbe grele. Ai mei nu-s în stare să treacă peste frustrări și complexe…

UPDATE: Ori nu mai știu eu să scriu românește, ori voi nu mă mai înțelegeți

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Totul, în cartier, se bazează pe coaie…

  1. Noua emisiune e nascuta moarta, zic. Nu prea vad cine o sa stea duminica la 11 jumate noaptea s-o VADA o emisiune despre NET dar in fine . Trecand la lucruri serioase “ai tai” sunt mult sub Realitatea. Doar cateva individualitati ce mai tin Antenele in rest e um haos total.

  2. .. inteligent, sensibil, aproape ingineresc..dar se pare ca realiatea cam asta este..

  3. As vrea s-o vad pe suava deontoloaga Liana fosta Patras dansand pe BUG in clipurile astora…Credeti-ma ca nu exista in spatiul media o prezenta care sa ma scoata din minti mai tare decat asta…Ma trepaneaza instantaneu,ma chiortzaie la infinit traiasca telecomanda mea si scrotul care-o hraneste spiritual.

  4. Sal’tare,domnu’ nea Ciutacu !
    Phii,ca-s primu’ azi !!! Mai ce chestie ! Inca nu s-a trezit bloggerii profi ?
    Auzi,nene Victore,io nu stiu ce sa zic acuma despre chestia asta cu “balls”-urile ca tot asa ziceam si eu pana acu’o saptamana, da vezi matale ca taticu dupa ce s-a uitat la televizor la ce a patit nenea JIJI a concluzionat ca “totul se trage de la fomee,dom’le !” Ea face matzu’baston si tot ea-nmoaie alea de le-ai zis matale in titlu .. Pai si n-are dreptate ?! Cine la-nmuiat pe nenea JIJI ?? Nu o femeie ? Si ce ,poti sa zici ca nenea JIJI n-avea oo ?! Avea ,oho,! Si i-au folosit la ceva ?? De data asta nu ,ca acuma sade pe ele la bulau..!
    Hi,Hi,Hi,da stii de ce ma rad ?! Ma gandesc ce-o sa gaseasca cucoana cand o sa-nceapa sa i le numere pe-ale lu’ nenea Adrian ca acolo,dupa cat i le-a clocit tanti Justice (cine-o mai fi si aia nu stiu,ca pe la noi n-a trecut…?!) ar trebui sa fie puisori marideja….da cu cine-o fi semanand ei ? cu Ponta ? cu Hrebe ? cu Geoana ?Hmmm? Matale ce zici ?

  5. Si ce vrei sa zica,cat esti tu si cu Badea de-ai dracu si ca-i luati pe toti de coaie si i le varati pe gat nemestecate?
    Asta stie toata lumea dar nu e momentul sa recunoasca,stii ce-ar demonstra asta?
    CA NU AU,,NUCI”.:-)

  6. …nu prea percep metafora matale! …un clip despre nimic, o emisiune care nu stiu cu ce se mananca… o coloana sonora perimata (nu ca ar fi fost vreodata plina de esenta realului) un recipient care-mi taie pofta de bautura dar ma trimite cu gandul la proverbul: “Mai bine umflat de bere, decat cocosat de munca!” …cam atat? …nu pricep, is scurt in banda azi!

    cu respect!

  7. ..mai, mai, ..ce este pe eticheta este si in sticla, sau invers…nu doresc sa te critic, dar ai creat un curent, sunt multi care te plac dar poate te gindesti un pic si la un fel de atitudine, in rest, cred ca exprimi mult mai bine decat noi ceea ce de fapt simtim si gindim..numai bine..

  8. Idea clipului de la http://www.dupabloguri.ro/ e din filmul Sex Drive, o comedie ieftina de duminica seara. Atat putem.

    Daca asta este clipul cu care se lanseaza o emisiune, poate e mai bine sa inchizi ochi si ma mergi mai departe.

  9. P.S …poti avea 2-3 nuci de cocos in slip, daca n-ai macar un milion da ieuro, mirosi de departe a oligofren… …vorba asta “totul in cartier se bazeaza pe coaie!” tine mai mult de fanteziile unui pusti frustrat nicidecum de cat de valabil esti.. Hai sa va spun o povestioara! Am cunoscut un individ acu ceva ani, a facut o nefacuta respectiv un viol, omul musculos, figurant, de astea… La proces, judecatorul a dat sentinta, 8 ani… Cand a fost intrebat circul asta de om, daca are ceva de obiectat, a spus judecatorului: “Onorata instanta, 8 ani ii fac intr-un picior!” Dupa care onorata instanta ia comutat pedeapsa la 12 ani! … sa ii faca in doua picioare… cam asta e treaba cu povestile de cartier… …asa “smecheri”, zic si eu! :)))

  10. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Titlul Dvs. m-a surprins oarecum,dar dupa ce am citit ce e pe “Realitatea” si “o noua emisiune”,am inteles…

    Va doresc o sarbatoare de Florii luminata si cu multa bucurie,sa aveti fericire impreuna cu familia!

    Cu mult respect,
    ioanaP

  11. Update-ul e cel mai tare! Nu stiu care varianta e cea corecta. Eventual esti tu prea subtil pentru cei care nu-ti inteleg intentiile. Si, pentru a-ti exprima nemultumirea, trebuie sa insisiti pe update si sa pui la sfarsit un semn al exclamarii.

  12. Astia o sa intre jumate de ora la concurenta cu Badea. Foarte tare. Acuma o sa fie blogarasii VS Badea si pe tv 🙂

  13. Emisiunea asta mie imi suna cam asa:hai sa vanam blogurile in direct!Mi se pare mie sau lumea s-a cam intristat?Poate invatam si noi ceva din lectia moldovenilor si mergem la alegerile prezidentiale.Mie zilele astea nu mi-a mers deloc netul.Iar daca scriu pe blogul dumneavoastra,trebuie sa folosesc o anume tactica,in asa fel incat sa fiu sigura ca nu scriu de o suta de ori acelasi mesaj pentru a-l trimite cu chiu cu vai o data.@Mos Califar:nu zau!Asta o fi impresia dumitale.Daca vreau sa dorm ,dau pe Realitatea.Nu stiu ce discutii sunt acolo intre voi,dar va asigur ca cel mai plictisitor canal tv este Realitatea.

  14. probabil o sa fie o emisiune despre blogul lui zoso (aka. Ratatu). Nu cred ca o sa intereseze pe cineva cuvintele lu’ Ciutacu.

    PS: Imi place la nebunie imaginea. :))

  15. Asta cu „ai mei nu-s în stare să treacă peste frustrări și complexe” îmi aminteşte de chestia pe care i-a spus-o Rednic lui Porumboiu: „tu nu eşti ca proştii mei de la Dinamo care doar stau în lojă şi fumează trabuc”.

  16. ei vezi tu Victore io am vazut postul de buna dimineatza pe cand imi beam cafeaua da nepricepnad pe unde “haladuiesti”cu postarea asta mai bine m-am abtinut de la coment.

  17. @Dinu Octavian: Victor a spus coaie nu muşchi.
    Dacă tu confunzi coaiele cu muşchii, înseamnă că eşti vreun specialist în lucru manual.

  18. Victor nu stii pe cineva dintre bisnitarii astia cu fundatii la care chiar le pasa de filantropie? Ca din cate am observat eu toti se lauda dar eu nu observ nimic concret. Cred ca merg pe acelasi tipar specific pentru Romania” Hai sa ne prefacem ca facem”. Daca ai putea sa arunci asa niste nume….ti-as fi foarte recunoscatoare. Mersi mult!

  19. “Am facut un vin asa bun ca-mi venea sa-i spun dumneavoastra.” Stefan Iordache
    P.S.”Mais ou sont les neiges d’antant?”
    P. Verlaine

  20. Ce sa intelegem? Ca Voiculescu se da lovit in aripa si nu mai tine la bataie? I-a aratat cineva pisica iar “ciutacii” trebuie sa taca? Of, of, of… E nashpa rau de tot… Ne vom uita la “cretulese” si “morari”, uuufff… Rau de tot!!!

  21. @Victor :off topic :Chiar esti singurul meserias din Antene? Se pare ca da. Transmisiile pe internet , preluarile prin satelit sau IPTV sint o mare harababura. Au inceput sa ne dea tot felul de prostii si pierdem emisiunile care ne intereseaza, in special, VORBE, SINTEZA si IN GURA PRESEI. Poate ii dai mesajul mogulului, ca altfel ne pierde de mustrii. El stie ca e in interesul lui in special, mai putin al nostru. Multumesc.

  22. Pai se poate domnule Ciutacu ? Sa stiti ca aceste cuvinte ne doare !
    P.S. La multi ani tuturor celor care-si serbeaza numele si in special lui Crin Antonescu, ca-n el ne e nadejdea.

  23. Oare o sa se renunte vreodata la ideea de RATING in MEDIA sau mama mia cate accesari am eu pe site-ul XXL .
    Oameni buni, calitatea nu se reflecta in numarul de accesari ci prin continutul articolului.Aaaa si inca o chestie noi nu avem oameni capabili in Romania care sa fie formatori de opinie in ceea ce priveste blog-ul, twitter, etc….

  24. pe sticla aceea scrie cu litere rusesti si romanesti..in cazul in care citind avem “blogosfera” si nu blogosfeia”:) R-ul intors este “ia” in ruseste din cate stiu…
    ….sau poate..este o “viziune” publicitara:P

  25. totul e nimik, nu inteleg ce atata mirare ne mai poate surprinde ceva in tara asta? cat despre baiatul de la deko il urmaresc imi place stand-up comedy si pa-n acuma e unul dintre mai buni, in rest vom mai vedea

  26. bă, dă-o dracu de prosteală ! păi dacă tocmai locu unde merg cînd NU vreau teve AJUNGE la teve , atunci io o să vă cam las ! că de , ştiind că să dă la teve , o să se-nceapă ajustări care dau bine la teve , nu?! eee , nu , cum dracu !

  27. daca am inteles eu “bine” pleci la realitatea? d c? iti faci un mare deserviciu, iti pierzi credibilitatea… poate aroganta pe care am admirat-o atat de mult la tine, ti-a venit de hac! gresesti, crede-ma, chiar tre’ sa faci exact la fel ca cei pe care-i critici? poate a inteles eu prost… sper

  28. Da. Nu e chiar “scintilantă” inscripţionarea sticlei, domnule Ciutacu.
    Deşi eu am citit “blogosfera”, fiindcă nici n-am observat “R”-ul întors şi, oricum, nu ştiu rusă decât atât cât să citesc pe mapele discurilor de pe vremuri – Richter, Başkirow… nişte prestatori de muzică (o)cultă, postul ăsta nu mi se pare bun.
    De ce…
    Cuvinte în trei, patru, cinci litere bântuie cartierul cu sau fără voia noastră. Situaţia asta se află sub control.
    Aştept momentul în care cuvinte de şase litere vot bântui cartierul (Mozart).
    Fac referire la un post străbun, “Să dăm Mozart la tot cartieru”, care a fost parafrazat, citat, utilizat suficient…
    Sunt momente în care “Mozart” poate învinge la puncte şi la număr de litere “coaiele” şi, chiar dacă e în detrimentul ratingului, merită încercat.
    Încă mai cred că e mai profitabil un rating mic, format din doi inşi inteligenţi, decât unul mare, făcut din zece imbecili.

  29. Tipic realitatea tv, teme de rahat, sunt flamanzi dupa raiting si in principiu dupa bani ! nu au raiting, nu au bani, = ii da mogulu afara !in aceasta criza financiara se va vedea cat din mass-media va supravetui in urma crizei, legea junglei, cel mai tare sa castige, exact si aici, numai cele mai adevarate ziare/televiziuni vor supravetui.

  30. @manuela: n-am scris nicaieri ca plec la realitatea.
    @Marian H: toti vor rating si bani, nu doar Realitatea. asta-i televiziunea!
    @mirko: e cam subtire cu cheful. subiecte s-ar gasi la nevoie.

  31. La Multi Ani si Pace,
    La Multi Ani tuturor celor crestinati cu nume de Floare si Pace, Intelepciune, Sanatate la toata Suflarea Omeneasca in Saptamana Patimilor si de-a Pururea!
    Sa fiti iubiti
    marcus

  32. Tare titlul..si melodia.. bv. BAi esti bun frate. Mi-am dat seama tocmai acum. BV.. sa moara motorul lamborghinului de nu..
    Hai ca deja te simpatizez.

  33. Eu astazi sunt bine dispusa.Am sa va contrazic.Nu totul se bazeaza pe coaie ,ci si pe altceva…Am sa dau un exemplu:stimabila Monica Macovei care pana mai ieri se dadea independenta in justitie,astazi,in conditiile in care Franco nu o sa mai aiba prieteni pe la justitia europeana,ca vin frantuzii,care nu prea au ochi dulci pentru Monica,ca au alte gusturi,femeia ,saraca,vrea si ea un pic de loc caldut pe acolo pe sus ,pe la europeni.Deci, Moni,fii draguta cu italianul care ne-a vanat romanasii prin Italia,ca doar a fost dulce cu tine…

  34. Poate va veti aminti si asta “Dau 2000 de joint-uri la douaj’ de baieti Care sa va rupa capul si mai vedeti ce scrieti”.

  35. @gogu / orikit de frumoasa ar fi o emisiune sau orikit de reushit ar fi un site, kiar shi “XXL” (de fapt e XXX), daka nu ai “Traffic” totul e egal ku zero. Dak ar fi vb doar de hobby ar fi ok, dar din pakate totul necesita bani, pt investitzii, promovare etc. Mie sincer sa fiu mi se pare interesanta o emisiune despre internet in general shi in special despre bloguri shi bloggeri. Ku asha ceva ma okup shi kred k indiferent de situatzie, dak eshti “in bransha” sau nu, totdeauna ai ceva de invatzat; k shi filmele, un film bun nu inseamna NUMAI 2fast2furious.

  36. MAestre Ciutacu, daca tu crezi ca grila aia de la Realitatea are ceva in comun cu grila Antena 1, te inseli. In doi ani, Realitatea va bate mar toate posturile de stiri, pentru ca ei au plan pe termen lung. Cam cum o sa faca Adevarul cu Jurnalul…

  37. @bogdan: ai o parere foarte proasta despre mine daca-ti inchipui ca ma intereseaza viitorul relativ apropiat al Realitatea TV si al ziarului Adevarul

  38. Domnule Ciutacu, vă doresc o Săptămână a Patimilor… fără patimi! 🙂
    P.S. Dv. ştiţi să scrieţi foarte bine româneşte, noi nu mai ştim să citim… Norocul nostru că există Jurnalul Naţional!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.