Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Tot nu m-au ciuruit. Mă-ntorc la treabă

Tot nu m-au ciuruit. Mă-ntorc la treabă

Apreciez sincer atât îngrijorarea celor care m-au întrebat de ce nu am făcut emisiune săptămâna trecută, cât şi dezamăgirea celor care au sperat că m-a scos mogulu’ de pe post. Am fost olecuţă plecat în Israel, să mă văd, ca între genii, cu memoria lu’  domnu’ Einstein şi cu alţi oameni care au făcut istorie. Revin la treabă de luni…

P.S. Până revin la smardoială, i-aş fi recunoscător lui Horia Ghibuţiu de la Evz, pe care-l suspectam pe nedrept că ar avea ceva creier în cap, în ce zi din săptămâna în care emisiunea Vorbe grele nu s-a făcut a reuşit el să vadă ediţia în care l-am apărat eu pe Cătălin Voicu. Şi, dacă nu cer prea mult de la fiţuica aia A4, numele protagoniştilor şi postul  tv pe care s-a difuzat reprobabilul act nonjurnalistic.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Tot nu m-au ciuruit. Mă-ntorc la treabă

  1. Ce i-a zis senatorul ala Danei Grecu ? cred ca era frumos sa ne spuneti direct la emisiunea Firei.

  2. Va sade bine impreuna, se poate citi pe fata lui Einstein flatarea 🙂 Ce mai face? Ce parere are despre stenograme?

  3. daca puneam pariu ca (iar) treci la alt mogul, pierdeam o avere din cauza ta :))…
    apropo de mile (postarea ta anterioara) si de mile… bag seama ca ii apuca dragostea pe primii doar cand cei din urma se curata (sau sunt ciuruiti)

    Politicienii au cuvinte frumoase pentru jurnalişti. Mai ales pentru cei morţi! http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/

  4. In curriculumul profesoarei de fizica sunt prevazute cateva ore pentru predarea “Teoriei relativitatii” si pentru a starni interesul elevilor ii intreaba de ce fizicieni renumiti au auzit. Unul il aminteste pe Arhimede, altul pe Aristotel; al treilea in sfarsit rosteste numele lui Albert Einstein. Nici Bula nu vrea sa ramana in anonimat si-si ridica mana pentru raspuns. Profesoara este bucuroasa si-l incurajeaza: Hai, Bula, spune ce fizician cunosti tu? Zweistein! Hohote de ras!

  5. felicitari pt emisiuni tie si tuturor de la antene ! te rog transmitei domnului stan felicitari pt geniala emisiune conexiuni nu stiu unde sa i scriu ! excelenta emisiune ar fi bine sa fie inregistrata !!!te rog nu uita l am rugat si pe badea ca sa fiu sigur

  6. Pora, Ghibuțiu, Marian, Turturică, Savin, Moraru von Morar, Turturică, BabaCulcer sau Tuciurescu, si altii… nu va speriati! Faceam doar inventarul javrelor!

  7. Oare de ce ati dat articolului titlul:”Tot nu m-au ciuruit?”. Chiar credeti ca ar avea unii asemenea idei criminale?

  8. Parerea mea ca intre ei si noi, VOI ati ramas ultima reduta!
    Ca sunt prea multi care scuipa pe NOI, cantandu-le in struna celor care ne vor supusi, prosti si gata sa sarim in foc ca sa le inaltam imperiile, asta-i alta poveste!
    Dar, mai cred, ca peste tot, in toate “structurile” sunt oameni care inca deosebesc binele de rau! Si aceia vor face tot posibilul si chiar imposibilul ca sa nu devenim o natiune de “domesticiti”.
    Cum s-ar zice, mingea e in terenul vostru, VOI sunteti vocea care trebuie sa trezeasca monstrul inlantuit… au mai facut-o si altii … o sa reusiti si voi!
    Unii se duc… si nu trebuie sa-i uitam, sa nu-i tradam …
    Altii se vand … nici pe ei nu trebuie sa-i uitam!

  9. Ce franzu’ meu io zis uritul ala de pedelist lu’ Dana Grecu? Si Dana Grecu o tacut?
    Mira-m-as!
    Banzai!

  10. De asta s-a emetionat si scumpa Eba si nu a mai stiut sa scrie.Erau dupa cheful pe care il facusera ca nu mai apari tu .Ce vrei ¨sa-ntamplat¨!!!! Spor la treaba maestre !!!!

  11. “Dar se pregătesc să ne ciuruiască pe noi.”

    Tactica pământului pârjolit

    Admiterea succesivă în NATO şi UE a României şi altor state estice s-a făcut din considerente strategice, vizând îndepărtarea spre răsărit a frontierelor prosperului nucleu dur al uniunii. Concomitent s-a procedat la deşertificarea economică a ţărilor respective prin distrugerea industriei comuniste. Capacitatea de autoapărare a fost grav afectată, revenindu-i dor rolul de hărţuire sau temporizare în faţa unor atacuri sau invazii inamice. Cu alte cuvinte România se află în zona strategic stabilită a „pământului pârjolit”.
    Aşa se şi explică straniul interes limitat privind reducerea până la absurd a capacităţii forţelor aeriene româneşti. Chiar şi actuala ofertă de dotare a aviaţiei române cu tinichelele F16 din depozitul de fiare vechi al SUA, ce urmează a fi evreiesc cosmetizate într-un cinstit gheşeft, dezvăluie rolul de „pământ pârjolit” ce-i revine României la eventuale confruntări ; suficientă pentru a apăra ciupercăria supermarketurilor occidentale care prosperă pe terenul cu grijă „gunoit economic” al fostei Românii. Rolul domnului TB la implementarea acestei gândiri este cel al paparudei, preocupată mai mult de învelirea ruşinii decât a „capului bătut” (de soare) în aşteptarea…manei cereşti !
    Ori despre ce nouă fumigenă europeană aruncată de peste Atlantic, vorbeam ?

  12. Oare ce stadiu este mai insuportabil: Sa fii doar suspectat ‘pe nedrept ca ‘ ai avea ceva creier in cap? sau Sa fii spalat pe creier de baietii cu ochii albastri? Poate, totusi colegul respectiv de care vorbiti sa fi fost doar spalat pe creier. O fi aproape la fel? Ma indoiesc.

  13. OMULE ESTI IN SUFLETUL MEU. MA BUCUR CA REVII. TINE-O ASA SI PE LA SINTEZA ZILEI. TRANSMITE-I SALUTARI SI LUI STAN. E GENIAL CU EMISIUNEA SA. AI GRIJA DE TINE SI FERESTE-TE DE TOATE HAHALERELE CE-TI VOR RAUL, PE URMA SA NU PATESTI CUM A PATIT VOICU… NUMAI BINE SI F. BINE CA TE-AI ODIHNIT PLIMBANDU-TE.

  14. @Elena
    Cred ca nu trebuia sa scrie dl Ciutacu mai mult despre Mile.Ce a scris, spune foarte multe.
    Pacat de tineretea si caracterul lui Mile C.;restul nu mai conteaza-uitarea va sterge totul…
    Cu respect,
    IoanaP

  15. Pingback: Promoveaza-l
  16. Bine că te-ai întors !
    Data viitoare, dă și tu un zvon pe blog, să nu ne mai facem griji !:)
    Felicitări omului cu laptopul !
    Dă și tu înregistrarea cu imbecilul portocaliu, ca să nu se culce pe ureche, la ideea că nimeni nu știe, nimeni nu-i vede hidoșenia !
    În emisiune a fost atît de obraznic, de l-aș fi plesnit peste gură-n direct !

  17. D-LE VICTOR IL REGRET PE HOMER CA NU MAI EXISTA. AR FI SCRIS O A DOUA ILIADA DAR SI O
    ; BOCODISEE

    DN-LE V. CIUTACU.REGRET SINCER LIPSA MARELUI HOMER DFOARECE AR FI SCRIS O NOUA ILIADA SI O ALTA ;BOCODISEE;.CUM? SIMPLU.NOUL CAL TROIAN VA AVEA IN PANTECE ARMATA ASA-ZISILOR INDEPENDENTI,CE SE AFLA ACUM IN CURTEA PDL-ULUI CE VA AVEA SOARTA TROIEI.APOI URMEAZA BOCODISEIA CE VA CUPRINDE INTOARCEREA IN LOCURILE NATALE ALE CELUI CE A PRIMIT IN CETATEA SA CALUL BUCLUCAS.

  18. salutari din u.k., birmingham!!! madarfackaru n-a crapat inca??? oricum, nu mai avetzi scapare, crapa sau nu incrucisatu[cu belzebuth]!!! cand tzi-am zis ca secu’ e-n toate nu m-ai crezut!!!fie-i tzarana usoara acestei descompuse natzii !!!

  19. bine ai revenit d.le ciutacu.am impresia din ce in ce mai mult ca in romanica noastra mai nimenea nu mai munceste pe bune… si la ce folos daca pe la tv nenea base tot critica in stinga si-n dreapta pe toata lumea cum ca la noi nimica nu-i bun , nu tu scoala, nu tu profesori, nu tu medici, … oare cine-i the next … functionarimea care lincezeste prin tot felul de birouase,si de care nu vorbeste nimeni…

  20. De ce tot ce isi propune traian reusrste?Cunoasteti cauza?Acum ca are toata puterea cand va pune botnita presei ca pe politicieni i-a redus la tacere mai cu un ban mai cu un dosar,sau sinecuri.De ce justitia este atat de oarba si neputincioasa?De ce politia care acum este mai numeroasa este mai ineficient.Singura speranta sunteti voi,presa.Luptati,altfel ne paste tirania.Acum ca are tota puterea va distruge si ultimele picaturi de libertate.Atentie la modificarea Constitutiei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.