Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Tot nu m-au ciuruit. Mă-ntorc la treabă

Tot nu m-au ciuruit. Mă-ntorc la treabă

Apreciez sincer atât îngrijorarea celor care m-au întrebat de ce nu am făcut emisiune săptămâna trecută, cât şi dezamăgirea celor care au sperat că m-a scos mogulu’ de pe post. Am fost olecuţă plecat în Israel, să mă văd, ca între genii, cu memoria lu’  domnu’ Einstein şi cu alţi oameni care au făcut istorie. Revin la treabă de luni…

P.S. Până revin la smardoială, i-aş fi recunoscător lui Horia Ghibuţiu de la Evz, pe care-l suspectam pe nedrept că ar avea ceva creier în cap, în ce zi din săptămâna în care emisiunea Vorbe grele nu s-a făcut a reuşit el să vadă ediţia în care l-am apărat eu pe Cătălin Voicu. Şi, dacă nu cer prea mult de la fiţuica aia A4, numele protagoniştilor şi postul  tv pe care s-a difuzat reprobabilul act nonjurnalistic.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Tot nu m-au ciuruit. Mă-ntorc la treabă

  1. Stai linistit, nu ai de ce sa ii fii recunoscator, poate are el ca il bagi in seama pe copilasul asta retardat. Oricum pentru articolul cu pricina i-am acordat titlul zilei: Curlingau!

  2. Pe Dvs. nu au cum sa va ciuruiasca, ca purtati vesta anti-glont dat de Cel de Sus, nevorbind de faptul ca minte milioane de oameni formeaza o platosa/ chiar zid de aparare impotriva ‘cotropitorilor’Dvs.

  3. Hait.Eu m-am uitat nonstop de la ora 21 pe Antena 2.Nici neam de Ciutacu pe post:))
    Pe de alta parte Voicu Trimis de urgenta in Comisia Juridica.Intrat de urgenta in Plen la vot si in Spital cu Inima.Acu DNA-ul PARCHETUL asteapta sa-l aresteze.:)) Sunt curios cand il aresteaza.( Cred ca mai dureaza).
    PS.Tot astept sa-l inviti pe BASE in fiecare seara.
    O zi buna.

  4. trebuie sa remarci ca pustiu are totusi niscaiva umor. baga ceva sarcasm dorit inteligent intru marirea puterii si il presara concret cu antiteza puterea gigea – opozitia caca.
    nu i-o fi spus mamica lui ca, atunci cand primesti convingeri pe tava de la altii, mai bine astepti pana te destepti inainte sa-ti mitraliezi singur viitorul?

  5. hai mai Victore ce ne ai lipsit….. am tot intrat pe blogul tau zi de zi si nimic…. te asteptam pe baricade ….pe ei Victore…. ca m-am saturat de maimutoi si de “deontologi”….

  6. O FI LUAND OMU’ CEVA SUPLIMENTE DE LA PDL , PLUS TICHETE DE MASA SI TICHETE DE VACANTA D-ALEA SUPERBE . MERITA UNII IN TARA ASTA SA-I DAI IN JUDECATA SI SA-I BELESTI DE OTI BANUTII AIA NEGRI FACUTI LA MODUL ASTA ….

  7. Intr-adevar, nu i-ati luat apararea lui Voicu la “Vorbe grele”, ci aici, pe blog, la 18.12.2008 .
    Citez: “N-a fost bun Catalin Voicu, doar au zis doua frigide (cu inimi portocalii si comenzi in Modrogan) ca ar fi al lu’ Marian Vanghelie si pe mana cu infractorii.”
    M Badea, mai prompt, a sters postarea la care ducea link-ul cu “inimi portocalii si comenzi in Modrogan”.

  8. @Din arhiva blogului: deci blogul e emisiune tv? interesant concept, recunosc. ramane valabil ce-am scris. voua chiar va spala creierele-n Modrogan ori doar sunteti tampiti congenital?

  9. Sa traiesti coane si sa vii fortos si cu pata pusa bine ca-i mult de zmardoiala.Si vaz ca si pupincuristilor le place. Sunt masochisti,te provoaca sa le dai na-na ca altfel n-au cum sa aiba polutii intelectuale.Da nu baga-n seama toti tatuatii,pe aia-i “faci”, la snop, cu un simultan intr-o pauza de tigara.

  10. Idei marunte

    Constient fiind ca remarcile marunte pe care le face orice cititor de gazete sunt diferite de gandurile profunde care ar trebui sa-i macine pe jurnalisti in timpul elborarii unui material, constat a mia oara ca atitudinile jurnalistilor sunt in mod similar diferentiate ca si ale altor categorii socio profesionale. Mai pe scurt ? Asa cum in spatele catorva jurnalisti se ascund cohorte de impostori, in mod similar, in spatele catorva profesori, a catorva doctori, a catorva mecanici, ospatari etc, se ascund o multime de impostori. Nenorocirea e ca cei drepti, aparandu-si principial meseria, ii apara pe toti acesti impostori si fac un serviciu acestor indivizi care se comporta intocmai ca niste pietre de moara la gatul nostru.
    Cred ca toate aceste categorii profesionale ar trebui sa lupte in acelasi timp pentru o ierarhizare pe criterii reale si nu inventate in debaraua politicii.
    Sa speram ca vom alege, fiecare dintre noi, un drum mai drept decat pana azi, pentru ca altfel nu vom avea sorti de izbanda. E timpul sa ne pretuim valorile si nu impostorii.

  11. shalom!
    baruch a ba !
    ne-ai speriat ca nu mai aparea pe nicaieri..
    sa-ti fie de bine!!!

  12. Victore , bine ai revenit. Ma cam plictisisem in ultima vreme ,nimic interesant pe la televiuziuni decat ca hunta la putere trimite doar idioti pe posturi. M-am saturat de Hoara ala (ma ,ala-i prost sau asa e el? Cum de il tot trimit sefii lui sa dea “in eter” – isi bat joc de el ori nu se uita la emisiuni…);
    A ,mai este individul ala cu un ranjet permanent priponit pe o fata rubiconda si care intreaba plin de el: “pot sa fac si eu o compleCtare ?”

  13. dom` ciutacu, domle ai grija si de noi astia care ne uitam la emisiunea lu` matale. sa ne spui cand o sa mai lipsesti din timp, ca sa nu ne mai facem probleme. acu`, o intrebare pentru cand o sa aveti un invitat de la pdl mai cu ” greutate ‘, ca in ultima vreme trimit la televiziuni, atunci cand vin, numai plevusca, aiuriti care nu stiu nimic dar se dau fuduli: a facut guvernul un calcul din care sa reeasa cati bani se pot economisi daca dispar TOTI pensionarii de maine? ar ajuta asta cumva la iesirea din criza? daca da, propun, ca pensionar ce ma aflu, sa dea o oug rapid si sa desfiinteze TOATE pensiile, care oricum sunt ” nesimtite ” si sa foloseasca banii la constructia de autostrazi. dar numai dina alea cu pretul de peste 80 milioane de euro/km! poate scot de vrun km pe an! apropos: cat o fi costat km de autostrada in elvetia, austria, italia, franta, spania, etc. in conditiile in care in unele locuri se trece, intrun km, prin cate 3-4 tunele si 5-6 viaducte? merci. pot sa fiu si serios dar am impresia ca, cu guvernantii de azi mai bine esti vesel. ca ei parca sunt sacpati la la ” 9 “.

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur ca ati revenit si mai ales,ca ati fost in Israel.Astept(sper sa ma fac mai bine) si ma voi duce cu fiul meu si eu acolo.Vreau din tot sufletul sa calc pamanturile sfinte.

    Va doresc ,cu tot sufletul,numai bine !
    IoanaP

  15. Bine v-ati intors Domnule Ciutacu in Romania – The Land of Choice??!!!
    Ca sa vedeti ce frumoasa era ea in 1964 ( pot confirma ca era in realitate ca in film, eu pe atunci terminand liceul) va trimit mai jos un Link;
    Din 1964 pana in 1989 multe s-au mai construit in ea si le-am putau vizita an de an cu un salariu de tanar iunginer care a putut sa-si ia masina noastra Dacia in rate si …..de cand sunt la pensie nu am mai iesit din perimetrul curtii mele dar vad cum arata…. au vandut tot ceea ce s-a contruit cu banii nostri si acuma ne decimeaza……e vorba de noi pensionarii.

    http://www.britishpathe.com/record.php?id=1798

  16. Judecand dupa poza postata, pozitia bratului care a gasit o proptea sigura, interesul viu pe care-l manifestati, uitandu-va in ochii Nobelului, as zice ca geniile intre ei nu numai ca s-au vazut dar au facut si un chat despre relativitate. Einstein pare a-i explica ‘interlocutorului’ sau, in cuvinte simple baza teoriei sale: “Pune mâna pe o sobă fierbinte un minut şi ţi se va părea o oră. Stai cu o fată frumoasă o oră şi ţi se va părea un minut. Asta e relativitatea”.Si interlocutorul se uita cu ochi mirati la marele fizician?!
    Domnilor! Daca n-ati inteles pana acum ‘relativitatea’, incercati sa folositi metoda propusa de Einstein. Eu am incercat-o si m-am convins ca marele OM, a grait inca un mare adevar.

  17. Bine ca e totul ok dar pe viitor ar fi bun un anunt pe blog …nu de alta dar numaram “redutele”.

  18. Sincer să fiu aveam o părere mai bună despre tine (lol). Adică tu chiar credeai că ciumpalacul ăla de la excrementul zilei are ceva în cap?
    Am luat-o ca pe o glumă bună.

  19. Ai nimerit la fix cu plecarea asta. Cantitatea de prostie amestecata cu ura si cu sperante de babe care nu-si mai amintesc orgasmul decat la gandul ca blestemele li se vor realiza a depasit cote la care orice ”geniu relativ” cu IQ>70 și cu EQ cât de cât nepatologic se putea ingrozi.
    Până și Oana a fost tangențial cuprinsă de flagel. (Ți-o pârăsc. Are uneori înclinații de inchizitor înclinat să muște fără filtru din zvonuri potrivite prejudecăților sale vindicative și se grăbește ca mireasa la pat)
    Atuci te mai miri că frumoșii presei Pora, Ghibuțiu, Marian, Turturică, Savin, Moraru von Morar, Turturică, BabaCulcer sau Tuciurescu au halucinații generate de horele și orgia hiperbolantă în care s-au prins?
    Speră și ei că vor fi văzuți ca eroi și nu ca triști sinecuriști!

    Că tot ai fost in Israel, eu fac un proverb pe care batranii de acolo l-ar înțelege foarte bine … și care se potrivește zilelor astea de aici:

    Cum se mai bucură boul că se naște Gestapoul!

  20. domnule bine ai venit ca ti-am dus dorul.Ia spune matale cum e ca atita lume sa-ti duca dorul?

  21. Lui Einstein ar trebui să îi multumim pentrucă ne mai scapă putin de tirania adevărurilor absolute fiindcă,nu-i asa?,ceeace contează cel mai mult în desfăsurarea vietii-spatiul si timpul-devin în lumea lui relative.O glumă care,sper,nu supără.Multumesc,E.V.L.

  22. Mai are Einstein vreun secret( descoperire) si noi nu l-am aflat ?
    Bine ati revenit, neciuruit !
    Si referitor la intrebarea dvs( ca nu pot sa tac) : cred ca sunt tampiti congenital ca altfel nu inteleg cum pot sustine un sistem oligarhic care ne falimenteaza ?

  23. E drept ca Einstein a fost declarat OMUL SECOLULUI XX, dar acum suntem in sec. XXI. Deci, putem spune ca poza reprezinta intalnirea geniilor din perioade diferite. De ce nu?
    Einstein nu a facut parte din Asociatia Oamenilor Supradotati, Asociatia MENSA. Dar pentru un posibil reprezentant al categoriei “GENIU” exista posibilitatea participarii la un Test de Evaluare si daca obtine un minim de 130 de puncte la testul IQ, poate intra in aceasta Asociatie, care este leaganul ‘geniilor’si mai stii ce se poate intampla.
    Cea mai apropiata intalnire a MENSA din Romanie este in 10-11 aprilie 2010. Mai aveti timp sa va inscrieti. Succes.

  24. daca-l faci pe boc sa-nteleaga cine a fost baiatul ala de te uiti la el inseamna ca si tu esti un mic Einstein.

  25. iar daca-l faci pe boc sa inteleaga ca e prost sau foarte prost e si mai tare.

  26. Ce va sugerez, actualizez propunerea in contextul nefericit deces MILE/decorare de basescu, este ca d.-voastra, badea, gadea, voiculescu s.a.m.d. pe media sa anticipati actiunile, luarile de pozitie, manenvrele lui basescu/pdl/independentii, sunt previzibilii, spatiu de manevra este f. redus. In ce a ce priveste pe basescu, el este victima usoara, faceti o analiza a resurselor sale, reamintitiva modul lui de reactie la presiuniile reale ale vieti. Cu urarii de bine cornel s.

  27. Nu te-au ciuruit,dar macar te-au circumcis neamurile?
    Shalom,shalom,noroc ca te-ai intors ca numai tu ne scoti din necaz.
    JOS BASESCU!!!!!!!!!!!

  28. Bine ai revenit,Vitor!Si daca tot ai lipsit ceva vreme,as dori sa-ti propun o tema de discutat(n-am vazut pe nimeni s-o faca),si anume:este legala/posibila/constitutionala infiintarea unui partid care este DIRECT partid parlamentar,fara sa treaca prin validarea prin vot(chiar si uninominal) ca partid parlamentar?Poate ar merita o discutie,cu citiva care se pricep in domeniu.

  29. Vedeti D-le Ciutacu ca lumea asteapta de la Dvs. foarte mult, ca v-ati dovedit inflexibilitatea fata de Putere, fata de Licurici de ani de zile. Sa nici nu-i iertati vreodata! Se pare ca mogulului ii place aceasta inflexibilitate a Dvs. Cum ar putea renunta la un om atat de decis, la un luptator darz, hotarat impotriva Regelui Portocaliu?

  30. Bine ca nu te-au ciuruit .Ma bucur.BOC nu apuca toamna.Se pregateste gealul Oprea , ha haaa, ce tara.Cnd isi vor trimite bancile topografii de cadastru sa imparta tara ?E ca la zidul Berlinului ..eu vreau sa cad in sectorul de vest , stau cu rucsacul pregatit.Astia cu
    “galeti” electorale stati acasa , nu iesiti la greve ca trebuie sa dati galetile indarat .Ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .

  31. greu mai trece timpul fara tine!subiecte pentru emisiuni o sa ai destule ,nu ne ramane decat sa te vedem la vorbe grele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.