Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Termite portocalii şi roşii

Termite portocalii şi roşii

Îngrijorarea mustrătoare de televizor a preşedintelui Băsescu, fix după ce ordonanţa cu pricina a intrat în vigoare şi foştii şefi de structuri bugetare locale au primit preavizele, e de o falsitate înspăimântătoare. De unde păcatele mele-i vine grosul banilor de campanie? Nu cumva de la baronetul local care dă forward cu materialu’ către Modrogan? Şi ăia n-or pune cash  din acumulări doar de dragul lui, că-i chipeş, mândru şi fălos. Oamenii de afaceri de acest tip fac un ban grămadă din afacerile cu statul şi o parte a profitului se duce unde trebuie. Dar, ca să aibă acces la contractele pe bani publici, au nevoie de oamenii lor la butoane. Şi, cu ocazia asta, i-au obţinut…

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Termite portocalii şi roşii

  1. Da’ ce au făcut până acu’ micuţii, î afară de a-şi urmări propriile interese. Dacă a trebuit şi o Lege la chestia asta, au făcut-o, că oricum n-are cine să le stea în cale!
    Înţeleg mult mai bine incompetenţa decât nesimţirea. Pe un incompetent nu-l duce capu’, sau îl ceartă nevasta acasă, şi d-aia nu poate face faţă. Da’ pe un nesimţit, care poate şi nu vrea, nu-l pot înţelege, ba îl şi înjur(nu aci, că n-am voie) din toţi rărunchii. “Marele Vadim” nu minte. E o Mafie, da’ problema e că s-a cam instalat prea bine şi de sus în jos.

  2. Ce legatura poate avea o directie din cadrul Oficiului Roman pentru Imigrari cu Secretarul General al Guvernului ?Simplu , Andreeasca are un moslagiu umblator ca sot ,care pana deunazi era tiitor de mana pe la MAI.Inainte omul o fost jupan la oficiul fortelor de munca(anchetat pentru retele de racolare a fortei de munca), acorda autorizatiile de munca pentru straini,autorizatii care intre timp au trecut la O.R.I.Daca nu vine mahomaed la munte…drept urmare Teodorescu a facut descalecat la Oficiul Roman pentru Imigrari la Directia Migratie ,care are in subordine emiterea autorizatiilor de munca pentru strainiL-o zburat pe seful de acolo, s-a instalat el ca civil ,toate bune.Mai ramanea sa se apuce de furaciune.Treaba lui,ca doar suntem in Romania.Si cum n -are omul ce face vorbeste cu sotioara sa-l ajute sa-si puna oameni in functii care sa permita eliberarea cu “operativitate” a autorizatiilor mai sus -amintite.Zis si facut,dar nu cheama sclavii de la Corpul de Control al MAI ,cheama exact Corpul de Control al Primul Ministru.Sa vezi ca oamenii guvernului se implica pana la nivel de talpa broastei pentru furaciunea?Tare,nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.