Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Televiziunea Română de partid şi de stat

Televiziunea Română de partid şi de stat

“Trebuie schimbat, n-a făcut nimic pentru partid! N-a făcut restructurări, nu are un plan, n-a făcut nimic, să-l chemaţi să-l scuturaţi la comisie şi apoi mai vedem, respingem raportul TVR în plen şi putem să-l schimbăm”. Citatul de mai sus, apărut acum câteva zile în toată splendoarea lui în ziarul Adevărul şi necontestat până acum, îl vizează pe Andi Lăzescu, preşedintele TVR, şi e extras dintr-o alocuţiune a lui Emil Boc, premier în exerciţiu, în faţa activului parlamentar al partidului pe care-l conduce. Dacă înşiruirea de cuvinte ar fi văzut lumina tiparului în mandatul de prim ministru al lui Adrian Năstase, extrasă din vreo stenogramă de partid pusă la dispoziţia presei de vreun binevoitor dornic să se pună bine cu viitoarea putere politică, opinia publică ar fi luat foc. Dictatorul de la Cornu n-ar fi respectat libertatea presei, rolul civilizator şi de echilibru al televiziunii publice şi, cu tot controlul pe care oamenii săi îl aveau asupra publicităţii de stat, ar fi fost linşat mediatic fără ca măcar să fie ascultat. Astăzi este o linişte asurzitoare. Primul ministru se face că n-a zis ce-a zis, mass-media mimează că n-a citit/auzit, ONG-urile care se ocupau de libertatea presei sunt preocupate să acceseze de la ministerele Guvernului Boc şi să consume pe repede înainte fondurile europene aprobate pe sub mână, iar înaltele conştiinţe civico-mediatice de odinioară ori sunt înregimentate politic cu acte şi cotizaţie la zi, ori beneficiază de sinecuri bine plătite din partea regimului, ori sunt de-a dreptul pe statele de plată ale TVR. (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Televiziunea Română de partid şi de stat

  1. Emil Boc, dixit: “Trebuie schimbat, n-a făcut nimic pentru partid! N-a făcut restructurări, nu are un plan, n-a făcut nimic, să-l chemaţi să-l scuturaţi la comisie şi apoi mai vedem, respingem raportul TVR în plen şi putem să-l schimbăm”. Dar a uitat să adauge: “derbedeul dracului!”

  2. Victor, pomeneai ceva de opinia publica … pun si eu o intrebare tampita, care opinie publica? Aia care de niste zeci de ani plateste pupatul in fund reglementat fara sa se revolte? A, de acord, pana acum, nimeni n-a mai trantit-o asa, neaos, insa fie ca opinia asta publica e atat de tampita incat pana nu i se spune, nu pricepe, ori e foarte tampita, si nu pricepe nici cand i se spune. Cata vreme va exista televiziunea aia asociata cu numele de “post public”, asta va presupune cantatul partidului aflat la putere in momentul ala. Barem, pe vremea lui nea Nicu erau si baietii astia mai consecventi, aveau un singur popou rosu de pupat, acum, e jale, devin inconsecventi cu sau fara voia lor la cate mirosuri trebuie sa indure din atatea funduri.

  3. Off Topic, Scuze

    Victore,
    In seara asta ai un 1to1 cu Dl Dragnea Poti sa-l intrebi te rog :
    1. ”Cine-i face jocurile lui basecu? E oare Geoana care a pierdut alegerile ca s-a dus la Vantu (intentionat Zic eu!) sau Ponta care e ruda cu Gabriel Oprea, Ospatarul de serviciu al lui basecu, cu George Maior securistul de serviciu al lui basecu si are un copil botezat de basecu?????
    Cine e ‘CALUL TROIAN’ din USL?”
    2. ”Tzincul Ponta s-a suparat ca nu are jucariile si incepe sa Oracaie, iar ca sa-si dovedeasca autoritatea ii da la Geoale lui Geoana, Iliescu si Nastase!!”

    3. ”USL-ul v-a participa la alegeri ca la ‘DACIADA’ adica asa de forma sa iesi cit mai repede din competitie sa pleci repede acasa?

    Merci si emisiune frumoasa

  4. Opinia publica este preocupata de demoazelele Pestritu, Zavoranu, Columbeanu, de blonda lui Iri, etc.
    Cand in Romania Libertatea, Click si Can-can nu vor fi cele mai vandute ziare, de-abia atunci vom avea o opinie publica.
    Iar despre colegii din mass-media…Care mass-media? Asta cu fatuce iesite de pe bancile facultatii dupa ce au concurat la Miss Bikini? In niciun caz. Daca nu scrie pe prompter, nu e, adica nu exista un asemenea caz cu Boc in postura de mic dictator la TVR.

  5. Istoria scurta a romanilor de dupa 1989. La inceput serviciile lui Ceausescu au infiintat un partid pentru Nenea Nelu (baiat citit prin scolile estice cunoscut in rindurile informatorilor neplatiti ai monstrului care i-a asigurat puterea lui ceasca atitia si atitia ani). A fost usor pentru retelele batatorite ale informatorilor sa isi faca treaba bine asigurindu-i lui Nea nelu’ puterea cu ajutorul a majoritatii prostilor din Romania. A fost planul care a ajutat monstul prin baiatul bun de la cotroceni sa fure cit a putut, pe unde a putut si cind a putut. Pentru ca Romania totusi si totusi nu era izolata pe pamintul asta si prea batea la ochi, izolarea de restul lumii ar fi insemnat si pierderea puterii, monstrul a zis ca trebuie sa il schimbam pe Nea nelu o perioda. Era galagie prea mare din cauza partidului lui Coposu. L-au inghtit strimbind din nas si vomitind pe Constantinescu dar luptind din greu pentru al forma pe POPA PROSTUL de astazi care a fost pionul principal uzurpind totul. Monstrului i s-a dat inca odata prilejul sa-l recheme pe nea nelu pentru ca mai era ceva de distrus pentru faza premergatore sfirsitului si anume informatorii au fost transformati in baroni locali cu retelele lor aferente de azi. Trebuia continuata treaba inceputa pe vremurile lui ceasca. Faza cind pumnalul decisiv va fi infipt in trupul romanesc trebuia pregatita temeinic. Mai era un singur ghimpe. Distrugerea definitiva a pnl-ului care parca nu vrea sa puna botul totusi si nu vrea sa se supuna. Incercarea pe jumatate reusita a IMBECILUI de la cotroceni se va finalize totusi in anii ce urmeaza. Daca situatia internationala o va permite incet dar sigur un nou Imbecil va fi lansat din mijlocul mostrului. Mai sunt doar doi ani si atit. Vom asista cu siguranta la spargerea unui teritoriu care cu greu a fost pastrat. Ce conteaza nimeni nu vede si nimanui nu-i pasa. Saracia, deznadejdia, emigratia, mizeria e atit de mare incit mirosul puturos al monstrului nu mai se simte. Romanii au devenit imuni.

  6. Da, si eu realizez, din cand in cand, ca Boc e tratat extrem de bland, chiar si de catre adversarii politici si de presa potrivnica (ba si de noi, iobagimea, care maraim p-aici, ascunsi dupa monitoare), iar explicatia evidenta e ca stim cu totii ca fiecare gest sau cuvant de-al lui e dictat intocmai de la Cotroceni, deci nu-i el de vina, saracu’. Iar asta e o greseala stupida, pentru ca el e (cel putin) la fel de vinovat de abuzurile si jafurile din tara asta ca si cei care le comit nemijlocit, din guvern sau din teritoriu. Pana in 2004, cand a pierdut alegerile, nici Nastase n-a putut fi acuzat direct de vreun act de coruptie, dar s-au contabilizat la activul lui toate acuzatiile, dovedite sau nu, aduse oamenilor din subordinea lui (fie din guvern, fie din partid). De ce nu beneficiaza si Boc de tratamentul aplicat lui Nastase ? Pentru ca ala era mare si falcos iar asta e mic si prost ? Sau pentru ca ala era regatean iar asta e arghelean ?

  7. Am si eu o parere despre politica si media din Romania, si suna cam asa:

    Niste cretini care in aparenta par oameni cu studii superioare, eleganti si elevati, au ajuns sa ocupe functii publice, deci sa conduca Romania.

    Odata la 3-4 ani de zile, se schimba intre ei, folosindu-se de media pentru a genera conflicte practic inexistente (pe la spate se pupa peste tot).

    Basescu? E doar ceva generat de aceasta clasa politica infecta si mincinoasa, ca-i PSD, ca-i PNL, ca-i PDL, tot una e.

    Deci romani, daca cititi acest mesaj, trebuie sa intelegeti ca nu exista opozitie, asta-i vrajeala media pentru manipulare.

    Vreti o schimbare?
    Nu mai puneti botu la vrajeli gen USL, PDL, etc, deci refuzati sa mai votati porci, si cereti-va dreptul in STRADA !!!!

  8. Victor, de ce nu ia sefia psd Dragnea?! in clipa aia s-ar limpezi toate apele… macar asta ar avea destul caracter sa distruga toate mizeriile alea din psd in frunte cu geoana (mizeria infiltrata a securistului base) si celalalt prostanac mic si basist pe nume ponta cu toate loazele care graviteaza in jurul lor

  9. misto editorialul…iar referitor la partea cu nu a auzit citit nimeni si deci nimeni nu s-a autosesizat e de inteles. in tara asta doar dna se autosesizeaza si doar intr-o singura directie. 😀
    astia, am ajuns sa vad, isi fac de cap peste tot, asa, pe fata. nu mai au pic de rusine. tocmai boc (basescu) ataca politica tvr…ei care au acuzat comunismul! atunci unde mai e vorba de libertate? parca e un vis urat tot ceea ce se intampla la noi in tara.
    bai frate, daca pe vremea lui nastase existau suspiciuni sau mai erau dovediti din cand in cand caate unu, acum astia de la mic la mare fura de nu mai pot….asta, dupa parerea mea, e tara care te lasa fara cuvinte. sa fiu al naibii daca nu. ma gandeam azi, ce pana mea a cautat basescu la ccr. cumva, s-a dus el acolo sa le impuna alora sa reformuleze decizia referitoare la pres. senatului?! sau sa ii schimbe sensul?!

  10. Pe cine ar trebui sa slujeasca o institutie care este lasata sa macine bani mai ceva ca o moara stricata?Pai nu are dreptate Boc-ul sa fie suparat?Adica:eu va ingrop in bani si voi leneviti?

  11. Si unde’s micky mouse,bugs bunny si sylvester in timpul asta???Ohh….am uitat..ei apar o data sau de doua ori pe saptamana la o masuta(parca ar vrea sa-l imite pe badea)si ne spun noua ce naspa e in romania si ca ei nu pot face nimic,ca-s in opozitie…vezi tu.Eu unu’ nu prea ma pricep,da’ dvs dle Ciutacu poate stiti mai bine….un deputat sau senator al romaniei nu cumva are dreptul sa puna intrebari(la care institutiile sunt obligate sa raspunda)sa-si scuipe plamanii pe la tribuna parlamentului…la dracu’ sa se lege cu catusele de usa parlamentului daca e nevoie(sa dea prostimii un impuls sau ceva).Bine,un inceput ar fi sa dea pe la parlament intai,sa vada si ei ce mai e pe-acolo.De altfel cand se voteaza cumpararea de masini noi sau mariri de salariu nu mai au loc….se calca in picioare.Eu cred ca in realitate boc,basescu,antonescu,geoana,ponta…etc…sunt doar o MARE SI FERICITA FAMILIE

  12. Toate guvernele postdecembriste si-au cam facut mendrele cu TVR.Noi am platit,inainte,ca la curve!
    Astept viziunea opozitiei,ce plan au,ce restructurari vor face in TVR daca vor cistiga alegerile?Nimic,nimic despre nimic!
    Grav e ca linistea asurzitoare e din partea opozitiei,nu ies cu nimic,tac la toate temele importante ale societatii.In acelasi timp critica puterea ca nu e conectata la problemele romanilor!

  13. he he, mai avea un pic Generalfeldmarschall Fedor von Bock
    si-l trimetea pe Herr Hauptmann pe frontul de Est :))

    @Paul: bun, iesim in strada si ne cerem drepturili conferite
    de constitutie, d-zeu si pe linie materna bla bla; intrebare:
    pe cine punem bre in loc, pe Oberleutnant DD ori pe “luceafar” ?

    @ex: bre, sa-ti fie rusine ca-l banuiesti pe G-One de “intelligence” !

    Lasati mai baieti, c-o punem de-o republica federala a bantustanelor
    si traim fericiti pina la adinci batrineti. Ce baroni, care cnezate
    si voievodate ?! O sa fie ca-n sinul lui Avraam. SOTO !

  14. Foarte tare cum ONG-urile au disparut din viata publica. Ce spume mai faceau la adrtesa PSD-ului ca acum sa aplaude furtunos. Niste mizerii 🙂

  15. Nu prea am chef sa tin partea tvr-ului,nu prea merita.Cat despre psd,ii las sa se arda bine,vor avea o surpriza cu CCR-ul,pana si eu nu as mai permite cuiva sa ramana la senat sef fara niciun sprijin politic,din partea nimanui.E un nonsens.Cine cere revocarea ,are castig de cauza.Si o poate cere oricine.Si am o nelamurire in legatura cu astia de la realitatea :ce dracu faceti ,ca nu va vede lumea live pe net?poate va blocheaza careva.apare site not available.

  16. domnu’ xyz&%$ de postasi la 20:27 esti bot sau de serviciu? “paul” are dreptate .asa imi miroase si mie.a prosteala…..sa ne fi gandit toti la fel de gresit?

  17. Salut Victor,

    Cred ca aceasta non-combativitate se datoreaza silei pe care 90% dintre romani o simt fata de criminalii natiei romane, recte politicienii autohtoni.
    Pana acum nu m-am temut pentru ziua de maine pentru ca am facut ceva bani pe afara, insa in ultima vreme, uitandu-ma la parintii si bunicii mei pensionari ma tem, gandindu-ma ca nu ii mai pot ajuta pe viitor cum o fac acum.

    Eu sunt convins ca tot ce s-a intamplat in ultimii 22 de ani face parte dintr-un plan bine pus la punct, suntem pur si simplu INGENUCHIATI.

    In urma cu cateva zile in Ploiesti am stat fata in fata cu un politician si i-am tras o flegma.Scarba mea se transforma in ura, fapt care ma afecteaza negativ.

  18. Victore,

    Mai intreaba-l te rog pe dl Liviu Dragnea
    De ce au adoptat pozitia caprei in :
    1. Furatul Alegerilor
    2. Cazul Ritzi
    3. Cazul Interceptarilor
    4. Cazul Hoatei Anastase din Parlament.

    fara sa ne spuna INEPTIA ‘noi am sesizat si organele abilitate sa-si faca datoria’.

  19. Ma gandeam poate acum in ceasul al doisprezecelea ii vine mintea la cap piticului aiuristic si va cere privatizarea circului tvr. Ma gandeam aiurea. Piticania asta cu apucaturi de bolsevic cauta ca tot vin alegerile sa faca din tvr o mare Cantarea Romaniei unde sa fie cantati,slaviti si omagiati pdl-istii si intaiul spanchiu al tarii. Ce si-a zis piticania,-ba daca unii au facut o revolutie terminata intr-o lovitura de stat cu televiziunea noi nu putem sa castigam alegerile prostind si pacalind lumea cu aceeasi televiziune? Zis si facut,sa trecem la fapte executand directorul tvr in primul rand.

  20. Buna seara . Intocmai ca bancul cu scufita rosie si cu lupul. Se saturase lupul de atata mestecat la bunica incat i-a propus lui Scufita rosie un joc . De azi eu ma prefac ca sint ursul tu imi sugi p… si eu fac mor mor . Cam asa si cu televiziunea romana . V-ati saturat de aceeasi poveste , atunci schimbati lupul si il transformam in urs . Poate asa televiziunea romana post public va lua m… si ursul va spune mor mor in loc de bau bau . Sa fim seriosi ce televiziune publica din Europa este arondata puterii politice? Dar ce e tara asta chiar toti trebuie sa stam capra cand le vine lor ? Astia uita ca functiile lor sint efemere depind de sclavii aia care le tin lor functiile . Am tot spus ca voi vedea si eu in tara asta un Occupy Wall Street sau macar ceva la care sa fie prezenti 20000 de oameni . Nimic . Trebuie iar petarde la curul romanului sa isi piarda rabdarea si sa zica stop . Cum isi permite un prim ministru sa aprobe ce fel de sef va avea o televiziune? Au spaniolii sef ales politic la televiziunea nationala? Italienii cumva au pentru Rai uno sau Rai due sef ales politic ? Germanii? Grecii? Olandezii,belgienii, francezii etc etc ? Porcaria asta numai la romani trebuia sa fie . Care sef de partid are coaie asta este o intrebare de 1000 de puncte . Ala care va avea in urmatorul guvern o sa spuna seful televiziunii publice este ales pe criterii manageriale, plan de management, raspundere in solidar atat pentru indeplinirea obiectivelor cat si pentru pierderi . Stiti televiziune publica poate fi si Protv ul sau Antena 1 ca doar acopera jumatate din teritoriul national . Dupa terminarea mandatului poate sa fie Basescu dupa gratii cu semnul victorios al lui si ranjetul de filmoteca : sa traiti bine ha ha . Ca eu ma hranesc cu icre negre la racoare si un sandwich cu bacon afumat . Vantu a furat iar Basescu a furat si el asa ca este adevarat proverbul nu exista onoare intre hoti .

  21. @djin
    Raiurile, sunt ale lui Berlusconi si am vazut cu ochii mei un documentar Pro Berlusconi care m-a lasat cu gura cascata, era anul trecut prin August. Ceva care întrecea cu mult toate odele ridicate lui ceausescu si un cult al personalitatii, care m-a oripilat.Nu-mi venea sa-mi cred ochilor !
    Asa ca, nimic nou sub soare.

  22. lunar am obligatia de a plati taxa catre TVR, chiar daca nu ma uit pe postul asta de multaaaa vreme; si nici nu te poti fofila pentru ca iti vine pe factura de la Enel, nu ai incotro…

    am intrat pe site-ul lor in dimineata asta, din pura curiozitate: la situatia financiara au aparut niste cifre teribile – incasari 54,07% reprezentind taxa tv si incasari, 6,68% reprezentind publicitate si sponsorizari.
    wow!
    apoi, uitindu-ma mai atent am observat scris, undeva intr-un colt, mic si sters, joi 29 martie 2007.
    iar wow!
    (poate nu stiu eu sa caut pe cite-ul lor)

    nu ma mira faptul ca TVR este aservita Puterii. ma scandalizeaza obligatia noastra de a “sponsoriza” aceasta institutie.
    din pacate, nu ma surprinde nici tacerea stridenta a societatii civile, a ONG-urilor!
    cit despre mass-media actuala, cite ziare tiparite mai apar? iar televiziunile private prefera divertismentul.
    macar voi, cei de la Antena 3, sa va continuati munca 🙂

    zimbesc amar! vorba lui Badea: ajungi sa te miri, sa te intrebi cum naaibii de mai exista aceasta tara!

    de fapt, stiu care ar fi problema TVR-ului in prezent, de merge asa de rau: nu a fost numit director vreun “geniu” de la Arad, Bihor, Cluj ( sa nu se supere cetatenii de bun simt din judetele astea, cred ca inteleg si ei la ce ma refer)
    🙂

  23. NIMENI,dar nimeni nu reuseste sa exprime atat de clar si sa-i spunem “popular” in acelasi timp,opiniile cu privire la infinita hotie,nesimtire pe fata,a celor care ne conduc.Eu nu imi gasesc niciodata,asemeni majoritatii romanilor,sa-mi gasesc suficiente cuvinte la adresa cretinismului din “fruntea” tarii…dar,poate o fac mai bine in imagini.Astfel,am pictat “Romania,trecut si prezent” cu gandul la cuvintele lui Ciutacu si ale lui Badea,sursa necontestata de inspiratie…se poate privi pe blog la mine..P.S.-a nu se intelege ca imi fac reclama!

  24. @besiprizonia: dar tu ? :))
    E posibil ca in viata reala (si nu in spatele unor nick-uri),
    parerile a n persoane (unde n>=2) sa fie diferite.
    In plus, nu-s sigur c-ai auzit de conceptul de “caterinca”.
    Bot-ul de care vorbesti mi se pare sa spui sus si tare
    “toti sint la fel”, in scopul de a face prozelitism si
    a-i determina sa/nu faca ceva.
    Oricita dreptate ar avea Paul, sustinerea tezei cu iesitul
    in strada precum iobagii furiosi, “cererea drepturilor” si
    aruncarea intregii clase politice la lei (punind semnul egal
    intre toti), in acest moment, ori sugereaza disperare, ori
    are un singur scop.
    Acum te-ntreb si pe tine: pe cine pui, bre, in loc ?
    O luam de la capat ca in ’89 sau vreti razmerita de
    dragul razmeritei ?
    In orice caz, eu nu vad lumea fosgaind de indignare pe
    strada, agitind pumnul in sus si cotcodacind furioasa.

    Hai pa, ne auzim diseara tot aici [pastreaza ce-i mai bun pentru atunci].

  25. BRE !

    Deci ce s-a intamplat ?
    De ce nu mai e “in gura presei” saptamana asta ?

    Victor, n-am nimic cu tine, dar totusi, … de duminica pana joi trebea sa fie “in gura presei” ! 🙂

  26. @Mahorcu: da’ ce-i asa dramatic? si cine a zis ca nu e saptamana asta. a fost luni si marti, a lipsit miercuri, poate va fi si deseara…

  27. Sper c-o sa ne permiti sa vorbim aici despre emisiunea de aseara (cred ca e prima data cand nu deschizi un topic distinct prilejuit de o editie a emisiunii Vorbe grele). Vreau sa remarc o nuanta (nu prea evidenta) introdusa de Geoana in declaratia de aseara: “Nu este intentia MEA si nu este dorinta MEA sa vad partidul (…) intrand intr-o faza de sciziune.” Cu alte cuvinte, in interpretarea mea de paranoic incurabil: “Daca o fi sa se rupa partidul, din cauza altora, asta e, eu nu asta am intentionat.” Sunt convins ca, daca ar fi vrut cu adevarat, Geoana ar fi putut sa formuleze o declaratie mult mai categorica…

  28. XYZ$% de postasi la 09:31,hai sa nu transformam blogu’ lu’ dom’ Ciutacu in harjoneala noastra.Apreciez gestu’ tau de a te trezi dimineata pentru a-mi da mie raspuns.nea Paul ala de te-ai luat tu de el are dreptul sa zica ce vrea nu sa-i zici tu ce e bine si ce nu.P.S: caterinca, harneala, gargara nu duc lipsa ,daca vrei, te spoiesc in alta parte nu aici,pup!

  29. @Victor: in epg-u de pe stb-urile de la UPC apare “Vorbe Grele” si azi si maine, “in gura presei” apare abia de Luni.

    Nu-i nimic dramatic, doar eram curios…

    Vad ca e sub tacere totul, nici o explicatie, nimic…

    E bine Badea ? Si-a luat pur-si-simplu 3 zile vacanta ?

    Peace !

  30. @Mahorcu: a fost cat se poate de transparent. anumite vedete ale Antenei 3, probabil cele considerate exponentiale, sunt la Londra, unde s-au dus sa ia si, ulterior, sa celebreze premiul international obtinut de emisiunea lu’ Carmen Avram. in lipsa lor, altii au ocupat spatiul de emisie ramas disponibil. de altfel, Mircea a dat o declaratie pe aceasta tema fix inaintea emisiei mele, iar Antena 3 da din ora-n ora stirea cu premiul obtinut.

  31. Pai inaltele constiinte civico-mediatice sunt in mare parte de partea cascavalului basist,asa ca de unde vrei reactii? Intelectualitatea de vaza e cazuta pe spate de penisuri si mitocanie si slaveste cu spor si ea,maretia marinelului si a gastii lui de corupti,incompetenti si hoti.
    TVR ne-ar costa mai ieftin daca s-ar muta in Modrogan,caci aia ca “n-a facut nimic pentru partid”,e de tot rasul.Adica ori Boc are orbul gainii,ori avea pretentii mai mari,pentru ca si plata a fost probabil pe masura.
    Dar…ce zice de asta madam Turcan? Parca dumneaei era deontologia in persoana,care se ocupa de sectorul mass-media echidistant.Sau poate dansa crede ca Lazea a facut suficient,doar Boc a deraiat.O fi la andropauza si e nervos si el…uite ce-a patit primarul de Cluj!
    Mai, dar apropos de coloana verticala! L-am vazut aseara la Tristoiu pe nobilul Catarama.
    Pai asta om,dom’le! L-a umplut de respect pe Crin Antonescu,ca a lamurit doctrina partidului la centru stanga,si ca singurii de dreapta sunt pdl-istii si taranistii.Despre cotitele ca inghite PNL-ul marele PSD,ce sa spun?
    Ca el si Patriciu au fost de dreapta rau de tot,ca PNL era de fapt de stanga si in perioada interbelica.Am si eu o intrebare:pai daca el si Patriciu au fost de dreapta rau de tot din anii 90,si stiau ca liberalii erau de fapt de stanga,ei ce dracu s-au inscris la liberali din prima?De ce nu s-au dus la taranisti din 89-90?
    Sper ca s-au prins toti ca propaganda basista l-a luat pe sus si pe bietul Catarama, si are si el acolo norma de facut,ca si Patriciu,ca si Blanculescu…..nu pe gratis,cred!!

  32. Mahorcu, daca i-ai fi urmarit emisiunea marti seara (sau miercuri dimineata in reluare, sau pe net), Badea, cu gura lui, a spus de plecarea la Londra!

  33. Felicitari pentru felul in care v-ati facut remarcati pe plan extern!Tineti-o tot asa!Nu acelasi lucru se intampla cu Romania-a se vedea atitudinea Germaniei.Respect?Respect i-a acordat si demisionarului premier grec.Din experienta personala,respectul ste invocat intr-o discutie cand e posibil sa apara derapaje in comunicare sau sunt deja.Deci prudenta in abordare.Lucrurile nu stau asa cum sunt percepute in aparenta.Cred ca in psd ,valurile sunt create de nemernicul ala de Gusa,in care are incredere amaratul de Geoana.Sunt coordonate miscarile celor doi.

  34. “anumite vedete ale Antenei 3, probabil cele considerate exponentiale, sunt la Londra”

    @Victor Ciutacu: 🙂 Vezi, daca n-ai vrut sa faci emisiune zilnica, seful nu te-a considerat exponential si nu te-a luat si pe tine la Londra… Au plecat doar cei care trudesc toata saptamana pentru mogularie; stiu, trudesti si tu zilnic la ziar, dar uite ca JN n-a castigat nici un premiu… 🙂

  35. @Bubulea: eu am vazut Londra, chiar de doua ori. n-am nevoie de excursii platite de trust.

  36. “Dragul meu” besiprinoza, daca tot e sa ne “hirjonim”
    (wow, ce puber suna), in numele carei majoritati
    clamezi ca ginditi “toti la fel de gresit”,
    a doua nick-uri ce n-au “nici-o” legatura ? 😀
    C’mon, trebuie sa fii mai creativ decit atit !

    Da, sigur, m-am trezit de dimineata ca sa dau o replica
    cuiva ce-a aparut peste noapte, din neant… Priceless =))

    “Protectivule”, m-am “luat” de el ?! LOOOL
    Chestia aia de la finele intrebarii ce i-am
    adresat-o se numeste semn de intrebare. :))
    M-ai vazut tu sa-i pun, metaforic vorbind, “pumnul in gura” ?!
    OMG, chiar ca scazi nivelul…

    Daca ai inclinatii “artistice” (apropo de spoit),
    ia-ti o bidinea si-o galetusa de oranj/maro si da-ti
    pe pereti, e mult mai constructiv decit sa pozezi in
    “micul-revolutionar-dur-de-net-cu-doua-nick-uri” 🙂

    Victor, e placut sa vezi cum blogul tau atrage toate dronele
    de partid precum becul in noapte moliile, mai ales in preajma
    unor anumite evenimente ce coincid absolut intimplator ;;) si
    scuze de chat [uite cu cine am ajuns sa fac conversatie…].

  37. @Victor Ciutacu: Da, dar te-a lasat pe tronsonul lui Badea, fara pretiosul transfer de audienta obtinuta de emisiunea lui de senzatie, in care l-ar fi putut avea ca invitat special, de data asta, pe cel mai rapid labagiu din lume… Oricum, astea doua zile, mie-mi convine schimbul asta, Stancu-Ciutacu in loc de Gadea-Badea (desi-l regret pe cel din urma).

  38. ar fi culmea s-o numeasca pe r.culcer!o pensionara “nesimtita”care ia si pensie si salariul de la stat!EU NU MAI VREAU SA PLATESC ABONAMENT LA O TELEVIZIUNE LA CARE NU MA UIT NICIODATA!

  39. Mircea Badea ramine in mintile noastre cu vorba: “traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.
    anul trecut (sau acum 2 ani), dl. Stan a completat super bine zicerea lui Badea: “traim in Romania si asta nu mai e demult o scuza”

    am vazut in presa ca s-a reactivat politic Catarama, “intr-o poveste” in care s-ar baga si Patriciu.
    cine dracu’ azi, in RO, mai crede in doctrine, idealuri politice?! care-s de stinga, care-s de dreapta?!
    cred ca unii “oameni de afaceri” vin pe sticla (pe “sticla” pro Putere) PREVENTIV sa-si anunte optiuniile politice de teama de a nu ajunge prin “pensionul de pe Rahova”.

    traim intr-un stat dictatorial si politenesc. nu prea cred in povestea cu “explodarea mamaligii”. din pacate, pe oameni ii cuprinde frica sau sila… si uite asa ajungem la resemnare.

    si in trecut, pe functii erau promovati oamenii politici, singurele criterii fiind loialitatea fata de partid si “cotizatia”. dar acum portocalii promoveaza numai idioti agresivi, cu mult tupeu, cu Bac-ul luat pe la 25 de ani etc. ai spune ca unicul criteriu e incompetenta. care e mai incompetent, servil, coruptibil, agramat, impostor si parvenit (d.p.v. intelectual) are toate sansele sa ajunga director, parlamentar, ministru, secretar de stat etc

    aseara mi-a picat fata cind am vazut imagini de la o lansare de carte, autor falca. care, evident, a inceput cu un dezacord. am ramas masca, mai ales ca respectiva carte a fost publicata de o editura cit de cit serioasa din Romania.
    ce-am ajuns sa traim?! udrea, cadru universitar, igas, ministru “reformator”, oprea, “generalul izmenelor” si asta cadru universitar, ministru… wow
    ce-i drept, “apogeul democratiei” e reprezentat de golanul de port, cu un cv impresionant: ministru, primar al capitalei, de 2 ori presendintele tarii.

    mai avem vreo sansa?!……..

  40. @Victor Ciutacu
    Deci…se confirma ceea ce mi-a spus prietena mea.
    M-a revoltat când am auzit si nu-mi venea sa cred
    de aceea te-am întrebat.
    Sa fii iubit !

  41. @treci codrii de arama…: habar n-am ce m-ai intrebat
    @all: cine are chef de chat sa se mute pe mess

  42. @Victor C
    Ai habar, ca altfel nu stergeai mesajul meu (si bine ai facut, ca nu trebuia sa-l vada toata lumea)dar probabil ai uitat !
    No problems !

  43. @Besprizonia: Budulea esti tu, ma ! Dupa ce ca te-ai facut de rahat ca nu poti sa buchisesti nici macar o boaba de japoneza, acuma mai stalcesti si nume suta la suta romanesti…

    @Victor Ciutacu: Te rog eu, nu ma trimite pe mess, ca nu-s dintre cei care au chef de chat… In plus, nu vreau sa dau la necunoscuti vreo adresa de mail, ca si-asa sunt satul de spam, in toate limbile pamantului (cel mai jignitor fiind ala care-mi propune Viagra, Levitra si Cialis la preturi de nerefuzat).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.