Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Suspiciuni reciproce de blat politic

Suspiciuni reciproce de blat politic

Iliescu-l suspectează pe Oprescu de blat cu Băsescu. E dreptul lui. Iliescu s-a văzut cu Oprescu acum două săptămâni. E dreptul lui. Oprescu l-a anunţat că va candida. Iliescu l-a rugat să nu rupă PSD. Eu îl suspectez pe Iliescu de încercare nereuşită de blat cu Oprescu. E dreptul meu. Iliescu-l susţine pe Geoană, care eu cred că-i blat cu Băsescu. E dreptul meu să-l suspectez, prin tranzitivitate, de blat cu Băsescu.

UPDATE: Micuţii portocalii trebuie făcuţi cu nervii. Deci să le spunem zilnic că-s mai puţini ca noi, că se strânge laţul, că-n decembrie s-a terminat cu şmecheria.

LEAPŞA: Dacă tot mi-adusei aminte, hai să răspund rapid la provocarea lu’ nenea Lars. Cică de ce i-aş vota, dacă aş face-o, pe următorii patru: Băsescu (de nebun sau cu pistolu-n ceafă), Geoană (de nevoie, dacă n-aş avea de ales), Antonescu (fiindcă e cel mai uman dintre toţi politrucii ăştia din vârful pieţei), Oprescu (pentru că Tiranu’ trebuie să plece şi e nevoie de coaie pentru asta). O dau şi mai departe la Jeg, Ardeiu’, Turmentatu’, Mordechai şi Blonda; bonus, Elenei Udrea, că nu ştiu cum votează şi să nu mă bănuiască pe nedrept de partizanat politic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

113 thoughts on “Suspiciuni reciproce de blat politic

  1. Mi se pare interesant cum Geoana, teoretic cel mai puternic contracandidat (are partidul cel mai tare in spate), pare de fapt cel mai accesibil pentru marinar in turul 2.

  2. Cu respect sa traiti bine , am o simpla intrebare cat se poate de politicoasa . Daca cumva castiga domnul Basescu alegerile prezidentiale veti fi concediat dumneavoastra si distinsul domn Gadea ? Daca-mi permiteti inca o intrebare , cat aveti salariul lunar ? Va intreb asta deoarece multi cetateni membrii PDL sunt foarte curiosi ! Va asigur de aprecierile noastre sincere ! Multumim anticipat pentru raspunsuri !

  3. @grupareamodrogan: intrebati-l pe Voiculescu. leafa cred ca mi-o stie idolu’ vostru politic. daca n-o stie, inseamna ca-l tradeaza Coldea. pot sa va intreb si eu de ce toti fanii scriitori ai Basexului sunt semianalfabeti si pun i-urile dupa cum le dicteaza educatia lor precara? cu placere…

  4. @ Victor, incerc si eu un raspuns la intrebarea ta 😀
    Pentru ca scoala romanesca scoate tampiti si prea putin ospatari sau tinichigii !… 🙂

  5. Acolo unde merge sustinerea lui Iliescu,
    fie si prin tranzitivitate,
    va merge si urmatorul mandat de presedinte.

    Si destinatia nu e Basescu.

  6. Este foarte posibil ca Geoana sa fie blat cu Basescu, deoarece amandoi sunt sustinuti de SUA. Este posibil si ca Oprescu sa fie blat cu Basescu! Oricine poate fi suspectat de blat, mai ales intr-un parlament unde demnitarii se vand pentru 70000 de euro! Eu insa vreau sa spun altceva: daca pdl-ul nu iese de la guvernare si Basescu va ramane presedinte in Romania se va instaura dictatura, haosul si foamea. Deci, orice sau oricine este blat cu acest personaj sinistru, n-are nici un pic de demnitate si poate fi catalogat O mare LICHEA NATIONALA, UN TRADATOR DE TARA! SUNT CELE MAI PENIBILE MOMENTE DIN ISTORIA ULTIMILOR 20 DE ANI!

  7. E clar ca Geoana e blat cu Basescu, nu doar Nica.Da filmul inapoi si fa calculul sa vezi ce iese din Geoana.Mi-e greu s acred ca Iliescu nu s-a “insemnat” de shmen. Sper ca Antonescu sa ia in sulita tot guvernul incepand cu ianuarie , asta ca sa nu faca jocul chiorului .

  8. E adevarat ca Boc, ministrul educatiei, are de gand sa infiintese scoli ajutatoare pentru sustinatorii pedelici sau am inteles eu gresit? Ar fi o masura buna pe care o apreciez si sustin daca se dovedeste a fi reala si nu doar un zvon.

  9. Nu mai conteaza cine cu cine a facut blatul.Conteaza ca marinarul sa ridice ancora si sa se duca cu tot echipajul lui.Sa-si cumpere insula lui si sa-si faca tara lui si sa o comande cum vrea el.De s-ar duce pana nu se strica vremea si vine o furtuna.
    Parol ca merg in port si il alimentez cu o lada de wiskei.

  10. Dupa 20 de ani este ingrozior sa ne intoarcem inapoi in “butoiul cu otet”. Toata nadejdea mi-e in Oprescu, singurul care, are sanse sa-l inlature pe…… (nu dorec sa-i scriu numele).O sa reuseaca? O sa fim instare sa-l votam destui, incat sa acoperim cu votul nostru pregatita frauda?

  11. Stai asa..Ai zis ca Antonescu este `uman`,sa inteleg ca ,luand prin eliminare,ti’ar `suna bine` sa iasa el presedinte?
    Si din ce ai mai zis,se intelege ca doar Oprescu are coaie sa’l dea jos pe tiran.Acuma prin logica mea blondina,crezi ca Antonescu(pe Geoana nu`l luam in calcul pt ca e probabilitatea mai mare sa faca blat) nu poate scapa de tot de Basescu (nu neaparat ca ar face blat cu el) sau pur si simplu il preferi pe doctor inaintea lui?
    Scuza’ma daca sunt agasanta,poate sunt eu prea obosita acum si nu inteleg ideea…

  12. Crin e prima mea optiune.
    Basesexu e exclus. Geoana de nici o culoare.
    Si Oprescu… doar daca e mare nevoie. Asta e o mare dezamagire pt mine.

  13. @Costin Tanasescu

    Cand doresti sa afli mai multe despre politicieni,
    citeste mai mult din politicieni
    si mai putin din presa.

    Avem putini politicieni adevarati
    (nu musai si demni de apreciere,
    doar politicieni adevarati)
    Si tocmai pentru ca sunt putini,
    e usor de-i citit.

    Cel mai pe bune politician e Iliescu,
    o spun cu regrete, dar chiar e.
    Si ne-a transmis numele presedintelui viitor
    in urma cu cateva luni.
    Discret, dar cu nume cu tot.

    Politicienii adevarati spun ce gandesc
    o singura data.
    Ceea ce repeta la nesfarsit e demagogie.

  14. e groasa si chiar e o lucratura sa ne opreasca de la vot ca sa nu ma simt din nou partas si sa lua teapa ca atunci cand l-am votat pe Basescu.

    Dar tot ma duc macar in turul doi sa votez pe orice sa nu fiu din nou cu constiinta incarcata ca am contribuit la dictatura ce va urma si la prosperitatea Lenutei …”din capul statului” –

  15. Prin lovitura de stat, marca Carol al II!!!
    Traian a reusit sa-si subordoneze si MAI cu care sa controleze total procesul electoral in favoarea lui de a fi ales din nou la Cotroceni. In acest moment are asternute la picioare toate intitutiile statului: CSAT, SRI, SIE, DNA, MAN, MAI, ANI si guvernul Boc, ramindu-i doar o Mica Adunare Unicamerala pentru a se transforma in dictator pe viata avind astfel posibilitatea sa schimbe si numarul mandatelor ce pot fi detinute de un presedinte de 2 la 3 dar si durata acestui de la 5 la 7 sau 9 ani tocmai pentru a ajunge direct la loc de racorea fara sa mai treaca prin etapa intermediara a imbracatului si dezbracatului de zeghe, rutina zilnica care-l asteapta daca va rata al doilea mandat de presedinte.

  16. @Victor,
    Ori eu m-am tampit si nu am trimis comentariul (a ramas doar la nivel de intentie) ori nu mi l-ai publicat! Spune-mi, te rog, ce s-a intamplat ca am deja cu creierii capului!!!!

  17. Domnule Ciutacu,
    Ca exista suspiciuni cu privire la fraudarea alegerilor, stim…ca tot din suspiciuni se practica eludarea legii si smecheria,ridicata la rang de politica de stat de catre presedinte, stim. Ce mai conteaza ca schimbarea unui ministru si a partenerilor din guvern trebuie facuta în spiritul Constitutiei, când obiectivul major de fraudare a alegerilor trebuie atins cu orice scop?
    Ce nu stim? Cine va face analiza finala? Tot cineva bazat pe suspiciuni?

  18. PAI daca in toate ziarele,televiziunile,blogurile sunt amintite doar 4 nume,mari si late,ale viitorilor presedinti,eu ma retrag,lasandu-va cu ei;nici un argument pro ,serios,bazat pe ceva,nu le pot gasi celor 4,asa cum nici cititorii blogului tau nu le pot gasi;ar trebui sa va fie taiate degetele de la picioare,ca sa nu mai votati macar un an;uite cine distruge romania,jucand la plesneala,la loterie.Va las,sa-i mancati fripti;SANATATE FERICITA va doresc.

  19. La noi, in Romania, tradarea este la ea acasa; de sa ne mai prefacem “fete mari” cand, de fapt, clasa politica colcaie de CURVE de cea mai joasa speta. Are cineva vreun dubiu ca Geoana, Antonescu sau Oprescu (ordinea este aleatorie) nu s-ar vinde lui Basel’ pentru un post sigur de prim-ministru decat sa viseze frumos la un incert fotoliu de presedinte; noi chiar nu ne invatam minte niciodata? Cate flegme in fata mai trebuie sa luam de la astia, ca sa ne convingem o data pentru totdeauna ca inca nu s-a nascut politicianul roman, cu principii de urmat pana-n panzele albe, altele decat acelea de interes strict personal sau de grup aservit politic. Naivitatea electoratului, ridicata la rang de trasatura nationala, va fi principala cauza a materializarii spectrului unei noi dictaturi, cu acte in regula.

  20. Draga Victor,
    Te rog mult de tot sa nu incepi acum sa-i faci campanie lu’ Oprescu. Tot dracu ala e! Acelasi aluat cu Baselu, si n-o spun pt ca-mi place mult Crin, ci pentru ca la momentul actual chiar nu vad o alta solutie pentru alegerile din 22 noiembrie si sper 6 decembrie! Analizat de-a fir a par cum spuneau basmele romanesti vom vedea multitudinea de defecte (scuzati cacofonia) a doctorului.
    Cu mult rescpect, MM

  21. Daca-i adevarat ce a zis cineva aseara ca Sorin are rau de inaltime, se teme de zborul cu avionu`, ce ne facem daca, presedinte fiind, il invita Obama?
    Se duce pan-la Giurgiu sa ia vaporul?

  22. Cand vad cum ne fac astia prin intermediul televiziunilor si noi stam ca niste bolovani acasa tolaniti in fotoliile stricate cand am putea sa iesim in strada sa le aratam ca azi in Romania nu ne arde de dans si petrecere, noi chiar nu avem ce pune pe masa, vb serios , imi vine sa ma dau cu capul de pereti.

  23. Cred ca doar ne prefacem ca vrem sa reducem angoasa populatiei vis-a-vis de ce o asteapta odata cu votarea unuia sau altuia dintre candidati drept presedinte. Sunt aproape convinsa ca blatul politic a fost inventat de actualul presedinte, pentru ca numai el umbla cu jonglerii incredibile ca sa castige alegerile. Ar fi in stare sa cada la invoiala, in mod ilegal ca in schimbul unei oferte avntajoase sa incheie o alianta electorala.
    In isteria generala manipularea oamenilor a atins asa cote mari incat mijloacele folosite pana acum nu mai corespund, deci trebuie neaparat sa se apeleze la blat politic.
    Voi reveni maine la subiectca este chiar incitant.

  24. Domnule Ciutacu, pentru ca veni vorba de intrebari, am si eu una. Dar pe Emic Boc asta cine si cind o sa-l dea deadura ???

  25. Putea sa aiba totusi decenta sa nu se refere la Iliescu. Dar, a preluat din frustrarile lui Cozmanca. Toti o apa si-un pamant este o generalizare abuziva (si infantila) gen Badea sau (uneori) Oana Dobre.

  26. pai da, pot pune pariu ca e blat. bunicuţa se pricepe prea bine la politică pentru a nu mirosi treburile ce put. ce spuneţi de varianta băsescu preşedinte, oprescu prim ministru… 😀

  27. E blat cu TVA-ul, blat cu sistemul de vot, blat cu justitia, blat cu invatamantul, blat si cu sitemul de pensii dar si cu sistemul de sanatate. Cu dracu’ nu e blat? Doar cu salariile domniilor lor, care se incaseaza, fata de alti bugetari.
    PS : Poate ca Base a incercat si alte blaturi cu alti candidati si alte partide. Cand diperarea vine…

  28. Basescu are blat cu Nati Meyr. E iepurele lui Nati, da n-a tinut seama ca in turul doi o sa intre si Libercugetatoru’ care o sa ia din voturile lui Gigi Becali.
    E complicat. Am auzit ca se rupe “Noua Generatie.”

  29. @ANCA: SA INTELEG CA ACUZATIILE LUI ILIESCU LA ADRESA LUI OPRESCU SUNT O SCENA DE TEATRU?!
    ESTE UN JOC DIABOLIC AL BATRANULUI & CO( Nastase e unul sigur dintre ei)?! INTERESANT! MULTUMESC!

  30. In judetul Mh PDL-istii sunt revoltati ca directorii din PSD si-au luat medicale. As fi incantata daca ati cerceta si ati descoperii ca acelasi lucru s-a intamplat si cu d-na deputat Chircu pe vremea cand a parasit guvernul liberal, din functia de Inspector Scolar General, stand in medicale si blocand administrarea scolilor din judet. Culmea ironiei este ca doamna in cauza facea caz tocmai de acest lucru intr-o televiziune locala aservita PDL.

  31. @sorinM Crezi că pe Boc e nevoie ca cineva să-l dea deadura. Ăsta şi de pică îi obişnuit vezi emisiunea lui Gheorghe de acum căţiva ani(nu reţin exact câţi)

  32. @Victor,
    In primul rand nu merge A2!!!!! E clar: baselu’ si cu gasca lui m-au tampit de tot! DOAR am vrut sa-ti trimit mesajul….. In alta ordine de idei, iti multumeam pentru clarificari.

  33. d-le victor,scz-ma, dar ati uitat sa continuati emisiunea basescu-mircea. ati fost tare!!!!
    stima

  34. @Victor:
    Pot sa-mi permit sa va dau un sfat?
    Rugati-l pe Badea sa va consilieze putin in ceea ce priveste momentul cand luati publicitate!
    Ati dat publicitate la 21.31, exact cand incepea Sinteza zilei, motiv pt o parte din telespectatori sa mute pe A3. Va da Gadea afara ca nu faceti rating, desi tocmai i-ati pasat cativa telespectatori :))

  35. @Costin Tanasescu

    Mai zic o data:

    Cand doresti sa afli mai multe despre politicieni,
    citeste mai mult din politicieni
    si mai putin din presa.

    Si adaug:
    citeste din politicieni,
    dar nu cand vorbesc cu dedicatie pentru presa.

    Daca mai fac un pas,
    sunt acuzata de activism politic. 😀
    Ma opresc aici.

  36. Imi place ca Geoana,dupa o vizita in Italia,la un prieten,a descoperit romani care lucrau acolo si care i-au zis ca ar prefera sa se intoarca acasa,daca ar avea oportunitati.Iar d-l Geoana,istet fiind,pe loc si-a dat seama ca da,au mare dreptate acesti romani.Ce pacat ca n-a facut aceasta vizita cu multi ani inainte,toti romanii din Italia ar fi muncit fericiti in tarisoara noastra scumpa!

  37. Sau nu,ca n-a fost el presedinte,dar acum daca va fi ales….Vorba lui Mircea Badea:ma,astia chiar ne cred prosti?

  38. Bai, da ce-i bardacu asta, toata lumea politica din Romania se culca cu toata lumea politica??? Mi-a placut leapsa – foarte corect; si eu exact la fel.
    PS zi-i si tu lu pretin’tu Badea ca s-a facut manelist rau (sa-muari-dusmeanii-lui)- blogul lui a ajuns de necitit.
    hai bafto delo delo – inapoi la lupta!

  39. astea-s blaturile care le banui eu:
    *basescu cu tupeul,lacomia si nesimtirea
    *antonescu cu imaturitatea politica si
    timiditatea
    *oprescu cu tupeul neacoperit(fara baza)
    *geoana cu prostia (a zis-o nea nelu nu eu)
    RESTUL LISTEI=cantitate neglijabila (gonaci)

  40. Daca mai comploteaza si se mai tot suspicioneaza analistii astia intre ei, zapacesc lumea si de putina minte pe care o mai are, si ne trezim ca ne “rezolva” Basescu din turul intai.
    Ce-o fi asa greu de priceput ca nu conteaza cine castiga, conteaza cine pierde.

  41. Ai dreptate Victore. De ce ? Pai ia sa le demontam putin masinatiile.
    1. La motiunea de acu o saptamana si ceva PSD n-a votat. Daca n-a votat cine a avut de castigat ? Raspuns corect, Basescu. E de presupus ca atunci cand ajuti pe cineva sa discuti si avantajele tale. Prin urmare Geoana a negociat cu Basescu si ca rezulat n-a votat motiunea. Ce trebuia sa primeasca in schimb ? Ceva, nu conteaza ce. Asta se cheama ca au un blat.
    2. Presupunem, cum e de asteptat, ca Basescu n-a respectat blatul. Asta inseamna ca la initierea altei motiuni, Geoana ar trebui sa-i plateasca polita Marinarului. OK.
    Dar daca PSD nu voteaza nici de data asta motiunea ? Asta inseamna confirmarea unui blat ca si cunoscut.
    Daca PSD voteaza motiunea, Geoana o sa se considere chit cu Basescu. Prin urmare o sa faca posibil blatul final din noiembrie, care, orice-am zice e cel mai important.
    Asa cum zici Victore, blatul lui Geoana cu Basescu e prea usor previzibil ca sa nu se intample.
    Ca sa punem cireasa pe coliva PDL-ista, trebuie sa precizam ca Iliescu nu-l prea loveste sub centura pe Basescu si nici invers nu se prea intampla.
    Deci s-ar putea concluziona ca blatul PDL cu PSD e primul pe tapet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.