Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Suspendare şi demitere sau la brutărie

Suspendare şi demitere sau la brutărie

Toată lumea se întreba de ce tace Băsescu. Unii-l vedeau în ţărână. Alţii, mai puţin naivi, printre care mă număr, ziceau că face. Pentru că, atunci când tace, Băsescu, de regulă, face. Şi-a scris Ponta guvern, i-a executat scurt câţiva miniştri (unul chiar înainte să ajungă-n Parlament). După un mic respiro, condimentat cu olecuţă de plagiat pisat pe pâinea propagandei portocalii, cât să-l facă de ocara cancelariilor occidentale, i-a mai dat (lui şi USL-ului) două din fundul grădinii. Întâi de toate, s-a trimis la Bruxelles (rămâne de văzut dacă se şi duce). Apoi, tot prin aceiaşi reprezentanţi, a anulat uninominalul pur şi a salvat PD-L de la pieire (ce-or face primarii ăia aleşi recent fix pe aceeaşi lege?). Şi are fişaţi, la o adică, toţi miniştii. Cum o mai scoate vreunul capul, pac la răsboiu’ cu el! Deja le tremură chiloţii pe ei. Îmi place să sper, naiv, că, măcar după ziua de azi, liderilor USL le-a trecut cheful de coabitare constituţională. Dacă nici acum, când încă-s urnele şi miliţienii la ei, nu-l dau jos pe Băsescu, le dau eu scris că până la parlamentare sunt pa!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Suspendare şi demitere sau la brutărie

  1. Iliescu a trebuit sa inghita in sec si sa taca; Dar a avut dreptate cand a zis ca e o prostie ca Ponta sa preia puterea. Si ca Ponta e copil mic. Dupa ce s-au vazut la putere, a facut ciocu mic. Cred ca-l rod rau chestiile ce se intampla zilele astea. Ar fi culmea sa fie… 3 dintr-o lovitura.

  2. dacă nu demoleaza CCR (si asta repede) si nu-l suspenda pe dictator pt ca mai apoi sa rupă capetele DNA, ICCJ, CSM, SRI, SIE… e groasa. la momentul asta e pe viața si pe moarte dar USL pare ca nu înțelege asta… sa facă dracului orice concesii (corectabile ulterior) UDMR-ului si UNPR-ului, sa-l acuze de înaltă trădare pe tiran si sa se ducă dracului portocaliii pe veci! partidul securistilor revopsiti… atât de greu e de înțeles ca in politica pt a-ți atinge scopul e permisă orice negociere? mai ales in condițiile asta. USL clameaza ca vrea normalitate… bad news: cu basescu președinte nu poate fi normalitate… sa-l dea jos si mai vedem după…

  3. Mai Victore , eu inteleg ca nu putem face dreptate incalcand asa-zis legi si reguli , dar da-o dracului de treaba , pt. 5 (CINCI !) mercenari al lui Basescu , si un presdinte ABUZIV de la inceputul mandatului sau pana in ultima clipa , noi trebuie sa ne poticnim ca boii de “legalitatea ILEGALITATII” ??? 😡

    Adica , cu ce tupeu ni se spune ca votul uninominal pur ar fi corect la locale dar , BRUSC , la alegerile generale nu mai e corect !!! 😯 Nu mai vorbesc de faptul ca in Marea Britanie , de exemplu , e foarte bine functional de atatia ani …

    Pai daca mergem cu aberatia respectarii ABERATIILOR indivizilor pusi in posturi cheie de Basescu , inseamna ca daca lor li se scoala sa ne ceara nevestele sau copiii pt. prostitutie , noi trebuie sa acceptam , pt. ca “vezi Doamne” ne-ar fi cerut-o un for decizional al statului roman (de fapt al “statului basescian” :oops:)

    Pai atunci cum dracu ne-am mai permis sa-l dam jos si pe Ceausescu , pt. ca si atunci , ca s-o facem , AM INCALCAT LEGILE STATULUI ROMAN de atunci (R.S.R.) ?!

    Eu zic ca in fata acestor lachei de-un tupeu inimaginabil nu mai merge cu manusi albe si cu “respesctarea legii” , pt. ca IN PRIMUL RAND ei N-AU RESPECTAT-O !!! Daca vor razboi civil , razboi civil sa fie ; sa vad eu cati dintre sobolanii astia imbuibati , daca vor fi luati pe sus de organe ale statului fidele noii Puteri si POPORULU ROMAN , vor indraznii sa se opuna . Sa-i vad eu pe cei care tremurau sa-l vada pe Nastase pedepsit , ironizandu-l , cat curaj si cat de demni vor fi cand vor fi luati pe sus. Pt. ca deja nu mai merge cu duhul blandetii …

    Uite cum ne-o trage CCR , cum v-o trage CNA-ul , cum le-o trage guvernatilor ANI, sau oamenilor din USL Procuratura , si toate cu sprijinul SRI si a altor Servicii aservite lui Basescu. Pai ce naiba chiar continuam asa sa tinem dosul la bataie ca boii ?
    Pe INITIATIVA INDIVIDUALA a “poporului-leguma-roman” nu va bazati , ca stie Basescu bine ce stie… Daca scanteia nu porneste de la cei de sus , nici o speranta ca acest porpor “mustind de indignare” sa-l schimbe pe Basescu si camarila.

    Sa nu uitam ca si declanasarea si coordonarea Revolutiei s-a facut de Serviciile Secrete straine , si chiar si asa , participarea si initiativele proprii ale romanilor civili la ea a fost foarte “subtire” , raportat la ce vedem in alte tari . 🙁

  4. D-nule Ciutacu,

    perfect de acord! Eu imi pun insa o alta intrebare: acest comportament al domnului Basescu era de neanticipat?
    Daca da, atunci le-am acordat celor de la USL prea mult credit.
    Daca nu, presupun/sper ca totul face parte dintr-o strategie bine pusa la punct. Parca tot zicea Ponta, intrebat daca il suspenda pe Basescu,ca trebuie ca acesta sa incalce constitutia.

    Sa ne punem sperantele intr-un master plan?

  5. Problema nu e cu ministri, cu cu suta de tradatori din Parlament care isi pot schimba brus orientarea daca vor fi gadilati cu interceptari si dosare la DNA.

    Si adio suspendare…

  6. Acelasi sentiment il am si eu , daca USL-ul nu ataca rapid vor fi zdrobiti.
    Ori il subestimeaza pe “marinar” , ori sunt naivi, ori deja s-au inteles pe anumite “chestiuni”.
    Pacat. Victor Ponta face erori dupa erori. Populatia mediocra ce formeaza majoritatea votanta nu se uita decat la invingatori, iar d-nul Prim-ministru nu face decat sa ridice mingii la fileu “marinarului” care il executa scurt.
    Ps: nu incepi o batalie decat daca o castigi.
    Daca o pierzi nu contezi.
    Pacat.

  7. am scris si eu ieri cam aceleasi lucruri pe blogul colegului Radu Tudor.marinarul Hahaila va continua sa sape,cu sculele lui portocalii,sub actualul Guvern.uslasii s-au tinut mai mult de pupaceli si felicitari cu sampanie dupa ce au aterizat in Palatul Victoria,dar mai ales dupa scorul de la alegerile locale.base,intre timp,nu se hlizea ca ei pe la tv,ci le pregatea tot felul de petarde si pisici.nu vreau sa mai enumar sculele marinarului,deja am facut-o prin alte locuri si ma mai uit,periodic,pe geam,sa vad daca nu apar baietii cu bmw-uri si audi negre(nu Volgi,prietene).si asta dupa ce am trecut deja prin multe cat am fost la protestele din iarna,de care nu mai vorbeste aproape nimeni azi.m-am saturat de toate laturile din politica romaneasca.toti se scalda in ele si toti spun ca nu o fac.

  8. Domnule Ciutacu, iata ati ajuns la vorba lu` Stan. Ne explica cu tratatu` in fata (European) pe text ce si cum sta defapt treaba, chiar don Base a luat lectii de la emisiunea lui si a venit in conferinta aia cu Consiliu si Consiliu European de zici ca-nvatat saracu’ azi noapte toata ziua.

    Ne mai explica Stan cum ii bate Base pe astia cu securitatea, de-i asculta cu urechea( vezi dosaru plagiat Nature, vezi greselile de limba engleza din dreptul la replica din revisa online – de parca ar trimis lucrarea un copil de clasa a 8-a care acum face conjugarea verbelor, vezi propaganda, vezi securistii prosti de la externe ce-l saboteaza si pe ministru)
    Iar saracu Victoras nu stie in ce joc se afla.

    Da si-o merita baietelul, a zis ca el vrea sa fie prieten cu sefii serviciilor, de parca aia stiu care/ce acoperit de unde-si ia ordinele.

    A, si cea mai tare faza e ca un ambasador important sustine oamenii de la DNA,Parchet si progresele lor marete in domeniu – toate acestea se gasesc in mana lu’ Base. Asa ca saracu Ponta se bate si cu Base da se bate si cu americanii. Pe semne trebuia sa mai viziteze tara de cateva ori, ca pe vremea Otomanilor.

    Pe americani, Baselu` nostru secu` mic ce e el, i-a ajutat cu politica lor externa cand niste jurnalisti au fost rapiti sa aflam si noi ce e cu razboiul acela si cum ne fac noua rau tero.(vezi Haisam cum a fost ajutat de securitate nu de mama sa se faca pierdut intre mieluti, probabil o pista falsa) Acum ii este intors un serviciu. Asa ca slabe sanse pentru Victoras cel Nazdravan al nostru, avand in vedere enorma putere din spatele lui Baselu` mic.

  9. intrutotul de acord cu cele afirmate de Victor Ciutacu. daca usl nu trece la demiterea presedintelui in viitorul foarte apropiat, este pa pa cu tutu, ca dupa aia-l asteapta pe marinar brutaria nu ma-ndoiesc…dar mai stii, orice ezitare nu duce decat la intarirea lui popeye.

  10. Dupa cum ai vazut, cateva estimari de-ale mele s-au adeverit. Inclusiv verdictul CC, care urmeaza ad literam interpretarea mea data cateva posturi (de-ale tale) mai sus. Base este cel care reprezinta, dar poate delega reprezentarea lui Ponta. Daca vrea.

    Habar n-am ce vor face baietii astia cu suspendarea, dar dupa mine au pierdut deja. (Adica 50% deja e clar ca nu mai prind…) Daca s-ar putea grabi cu suspendarea, ar scoate 65-70% voturi pro. Numai ca nu pot sa il suspende, ca nu obtin ei noua milioane si… de voturi sub nici o forma. Asa ca trebuie sa astepte o eventuala schimbare a legii referendumului. Adica mai trec cateva luni bune. Macar doua. Timp in care Base iar nu face nimic iar ei tampenii cat casa. Daca merg in ritmul asta, isi ridica in cap şi o parte din publicul deocamdata mai fidel, ala spalatel şi educat care face zestrea liberalilor. caz in care risca sa ajunga pe la 35-MAXIM 40 la suta. Adica nasol.

    (Stiu, sunt basist imputit. Intreaba-l in privat pe Pieleanu cat a scazut USL-ul dupa episodul Nastase, mai ales in randul publicului PSD, care-i tendinta si apoi mergem si la verdicte de-astea.)

    Cateva ipoteze despre zilele ce vin. Base probabil se va da inapoi. Ca Ponta e deja bine fezandat. E pacat sa nu fie lasat “afara”, sa-l beleasca baietii. Politicenii poate vor fi mai retinuti, dar media vestica il va manca cu fulgi cu tot.

    Sorry, sunt cam incoerent. Am 12 ore de munca in spate… Plus o oboseala cronica.

  11. Mie mi se pare ca Basescu fortzeaza suspendarea pentru a se putea implica in campania din toamna “pe fatza”. Trebuie avut in vedere ca majoritatea parlamentara este volatila (judecatorul UDMR din CCR a votat azi cu Baselu – deci pe bosgori nu se poate conta, iar UNPR si “noii traseisti” nu cred ca il vor faulta pe tiran). Mai pragmatic ar fi, cred, ca pana in alegeri sa se schimbe CSM-ul prin decizia Parlamentului, si apoi se poate trece la schimbarea Procurorului general, conducereii DNA, ANI, etc. Si va ramane la Base doar o subordonare formala a serviciilor (care totusi nu fac propaganda pe fatza ca institutiile mai sus mentionate). Asa nu va maiavea organe de transmis si executat public directive.

  12. Foarte corect pusa problema. Parerea mea e ca in toata aceasta perioada Basescu egaleaza scorul. Cred eu ca are un calcul simplu: Face tam-tam prin care chiar nu conteaza daca are sau nu are dreptate, e de ajuns cat sa scoata ochii multimii si sa spuna “uite frate ca aveti guvern (incompetent) USL”. Cu placa asta va ajunge la un 20-25% (prosti sunt multi). Mai baga si partidul balbait (PP-DD) vreo 15-20% pe tema “PDL=PSD noi suntem alternativa” (alti prost si mai multi), plus cei din ungurime cu vreo 7%…. suna cunoscut? USL va castiga alegerile dar nu va da primul ministru. Parerea mea… USL mai bine ii da “ignore” lui Basescu si macar s-ar apuca sa vina cu vreo ceva cu care sa arate ca Ponta chiar e prim-ministru nu vre-un cocos politic. Asta pentru ca povestea cu suspendarea inainte cu cateva luni de parlamentare va servi doar lui Base si alor lui, marinarul ramanand in centrul atentiei si tipand cat il tin rarunchii: “eu reformez statul dar cei (alti) 322 nu ma lasa!!!”

  13. Nu sunt de acord. Pentru ca pur si simplu nu cred ca va reusi demersul. Undeva se va bloca. Chiar daca au reusit sa schimbe legea cu majoritatea necesara la referendum pentru demitere (dar au reusit oare? s-a promulgat? CCR ce-a zis?) , ramane problema prezentei. Din cate stiu, pentru ca un referendum sa fie valabil, e nevoie sa fie prezenti 50%+1 din cei de pe liste. Nu prea am reusit sa ne adunam atatia. In sfarsit, nu stiu… Cert e ca daca iese prost referendumul, pot sa-si ia adio de la victorie in noiembrie/decembrie. Asa cred…
    Zic ca ar trebui sa se concentreze pe guvernare, sa nu faca greseli enorme, sa lase razboiul cu Basescu (il ajuta foarte mult pe acesta) si sa castige alegerile. Ei, dupa aceea, e altceva. Apoi sa faca si suspendare, sa-i mature pe astia. E vorba de 5 luni, din care 2 de vacanta…

  14. D-le Victor Ciutacu,
    De acord intru-totul cu cele scrise, la care vreau sa adaug si eu cateva consideratii.
    Am fost la vot la locale si am votat USL, deoarece simt ca nu mai pot respira in aceasta tara, sufocata de ciuma portocalie. Dar vad ca, desi au ajuns la guvernare (nu la putere!), au castigat detasat alegerile locale, in ultima vreme, cu metodele lor pasive/ impaciuitoriste/ de aparare nu de atac, au luat bataie zdravana de la Basalau, mai ceva ca Bute de la Froch. Sunt la un pas de KO. Basescu si slugoii lui, utilizand ORICE MIJLOACE, le-au aplicat lovitura dupa lovitura, mai ales sub centura (?), iar ei nu reusesc nici macar sa pareze aceste lovituri. Nici macar o replica mai dura, darmite atacuri devastatoare. Pana cand d-le Ponta/Antonescu ? De ce nu ati iesit dupa aproape 2 luni cu audituri de la ministere, cu fapte grave de coruptie/hotie ale basistilor, cu ilegalitati crase ale acestora ? De ce avand de partea dvs. Parlamentul/Guvernul, nu raspundeti cu 3 contraatacuri la un atac basist. Va spun sincer celor de la USL ,ca daca pierdeti acum razboiul, nu veti mai avea a doua sansa.

  15. Daca nu au o majoritate ca sa-l poata suspenda pe balaur, eu in locul usl, as face asa cum a facut Basescu intotdeauna, si anume , i-as promite marea cu sarea si luna de pe cer generalului izmana cu unpr-ul lui cu tot si, respectand reteta lui Partescu, dupa ce mi-as vedea sacii in caruta , le-as da la cap, ca la sarpe. Cred ca ar merita din plin un pic de tradare, scursurile din unpr. Hac, parerea mea! 🙂

  16. Si eu sant de aceeasi parere.Mai e o problema, basistii lucreaza ca o structura militarizata ( ma intreb de ce 🙂 ), ataca in mod organizat, pe cand USL-istii vorbesc pe 1000 de voci. Nu e alta iesire decat atacul decisiv si asta cat mai rapid. Eu cred ca deja s-a pierdut partida dar asta e o alta poveste.Vreau macar sa vad ca sant in USL oameni dispusi sa se bata cu adevarat.

  17. Ai dreptate tu cand spui ca Basescu trebuie suspendat fara discutie dar nu inteleg de unde frica asta de acest om.Si daca ramane pana la parlamentare ce ar putea sa faca…cine e el…Dumnezeu?Ce le-ar putea face in asa fel incat pana la alegeri sa fie pa , asa cum spui tu?Momentan eu vad ca Basescu pierde din ce in ce mai mult teren si are din ce in ce mai putine parghii, din moment ce guvernarea se afla in mana USL-ului,deci nu cred ca Basescu e asa atotputernic precum il prezinti tu.

  18. Si mai este ceva: astia iar fac gafe aiurea! Nu stia nimeni din USL ca Basescu are CCR-ul ca as din maneca? Raboiul asta cu prezenta la Bruxelles nu i-a ajutat deloc. Noroc ca vine vacanta, noroc cu Nastase, cu evaluarea, cu BAC-ul…

  19. Total de acord.
    Aş pune însă un “şi” în loc de acel “sau” din titlu.

  20. Eu inca sper ca USL sa se trezeasca, deputatii sa ma ilase biciclitul si prostiile si sa ocupe de locurile serioase.

  21. Inca un lucru. Vad ca in cazul asta cu CCR se bat campii rau de tot. Problema nu e cine se duce la Bruxelles pentru ca oricum santem a 5 a roata la caruta acolo. Problema e ca CCR ne-a spus inca o data ca Basescu poate face ce vrea. Eu in locul lui Ponta chiar as renunta sa merg dar nu as renunta la suspendare si trimiterea acasa a celor din CCR, CSM, si alte institutii.

  22. Cred ca s-a umplut paharul, in strada toata lumea si demiterea dezechilibratului.

  23. Ponta a trecut Monitorul Oficial in subordinea Guvernului . Miscare de maestru.

  24. Coabitarea cu Basescu este imposibila . Nu poti colabora cu cineva care crede ca doar el are dreptate . Omul este alunecos , maestru al minciunii si incapabil de lucruri bune . De fapt cred ca ii va veni de hac doar cel mai bun prieten al lui : alcoolul .

  25. Cam asta e.Sa faca referendum pentru demitere in acelasi timp cu alegerile.E singura sansa pentru USL.In nici un caz nu vor putea coabita pana in 2014.

  26. Basescu s-a nascut din scandal,a trait in scandal si va fi ingropat in scandal!

    singura lui miza e sa-si salveze fundul de vreun ipotetic guvern viitor care sa-l salveze de la bulau.restul e prostie basista!

  27. Imi place sa cred ca si USL tace si in acelasi timp si face…cam ce poate pana se asigura de o majoritate parlamentara confortabila si,mai ales,adevarata.Căci altfel,zgandarind fara finalitate cuibul de viespi,mai rau se expune.

  28. Eu am alta teorie. De obicei judecatorii de la CCR vor sa impace si capra si varza. Au aprobat taierea salariilor dar nu si pe cea a pensiilor. De aceea acum au vrut sa ii dea dreptate lui Basescu, macar pana in iarna cat mai are mandat, dar Zegrean spune ca e obosit si CCR nu publica decizia astazi ca sa nu ajunga in monitorul oficial si deci Ponta e acoperit si nu incalca nimic daca se duce pentru ca nu e publicata in monitorul oficial. Practic si-a batut joc de Basescu. S-o gandi ca Basescu nu e etern. La faza cu uninominalul pur ungurii ieseau din joc pentru ca nu se guverna cu ei. Si ungurul a inclinat balanta. Lege neconstitutionala in integralitatea ei. Insa Corlatean spune ca unii judecatori sunt incompatibili. Se pune presiune pe ei. Probabil judecatorii CCR, in spiritul impacarii caprei si a verzei, vor lasa in motivare portita ca , intr-o sesiune extraordinara , sa se modifice un pic uninominalul pur si apoi ii vor da aviz favorabil. Asta cred eu ca s-ar putea intampla. S-ar putea sa fie doar o teorie fantezista :). Ar putea cei cu studii juridice sa zica daca se poate. Ma rog, treaba lor.

  29. Si totusi, revin cu intrebarea: n-au USL-istii nimic despre basel, nu dispun de o echipa de investigatori care sa sape nitel? Ca doar stim cu totii ce trecut are musiul, si stim ca nu bea clor sa fie mai alb ca zapada. Si sa nu-mi spuna ca nu se coboara la nivelul incrucisatorului, ca se stie ca si in lumea spalata se dezgoapa mortii in bataliile politice (vezi cazul DSK). Chit ca la noi am impresia ca orice dezvaluiri l-ar face mai “baiat de baiat” pe bulibasa de la Cotroceni, si asta e trist.

  30. alegeri anticipate si am scapat sigur.riscul e prea mare sa il suspenzi,poate nu iese,si daca asmute tot impotriva lor,nu-i vad bine uslisti,ar trebui sa se mobilizeze si sa lase deoparte politeturile si la gat, la javra,cui numai pe cui se scoate.

  31. erata * ia cam “executat”

    cat priveste titlul sincer sa fiu nu m-ar supara sa fie si … si … (evident toate pentru aceasi persoana)

  32. Uite ce se intampla la noi in plina criza constitutionala: gitenstein intalnire neanuntata cu basescu azi la 13:40

    E o lupta crancena a lui base si a serviciilor cu USL.

  33. Pff.
    Suntem atat de geniali incat ne ducem dracu.
    Da e bine.
    🙂
    Cu Base sau cu USL cred ca noi sa fim primii care o sa fim PA, asa ca ce mai conteaza daca o sa fie pa USL sau Base?

  34. Ciutacule,

    Scenariul “au trantit meciul” nu se pune ?

    Abdel Kader.

  35. sincer sa fiu eu nu prea vad cu ce i-a incurcat basescu. au avut vreo lege importanta pentru creare de locuri de munca si nu a semnat-o basescu? au propus spre dezbatere ceva exceptional si ala le-a scris cu grafiti peste hartii?! ca isi pun petarde si ciunga sub banca asta e politica. deja luna de miere a trecut demult si promisiunile USL sant cam date de gard

  36. In iarna am crezut ca romanii s-au trezit; aiurea ! Daca acum nu le este teama ca ceea ce i s-a intamplat lui Nastase (iubit indiferent sau urat la alegere) poate sa li se intample si lor, si anume ca oricine in aceasta tara poate fi in mod arbitrar arestat si bagat in puscarie, daca asta nu ii scoate in strada sa protesteze, atunci singura sansa este ca USL sa adune in orice mod suficienti parlamentari pentru a-l demite pe marinar. Sau macar sa-l suspende.
    Mi-e teama insa ca Romania se va scufunda in mizeria instaurata de basescu, ca romanii il vor injura privind in jur sa nu-i auda cineva si vor merge sa bea o bere sau o pufoaica, dupa buget, iar USL se va cacai atat de mult incat vor fi inlaturati de timiditatea lor.
    Pacat … 🙁

  37. Salutare Dle. Ciutacu ,
    sunt partial de acord cu dumneavoastra .
    Intr-adevar presedintele lu’ domnu’Niels cand tace face .
    Pe de alta parte si fara ajutorul lu’ domnu’ presedinte USL se faulteaza singur cu numiri gen Elvis la TVR .
    Sau te pomenesti ca Elvis a fost numit la TVR in urma rugamintilor lu’ sotia sa dna. Saftoiu – asa cum sa intamplat cu numirea la SIE .
    Legat de urnele si de militienii pe care inca ii mai au in curtea lor pana la toamna , cred ca e bine sa asigure niste alegeri libere ( sa nu fie furati ). Abia dupa ce obtin o majoritate consfintita de populatie – fara cei cu interesul national in gura – sa fie cu ochiu’ pe Dom’ Profesor . Altfel referendumul de suspendare pus odata cu alegerile il victimizeaza pe acesta ca in 2007 si scapa iar basma curata .
    Totusi mergand pe linia afiselor lui Oprescu – ” pentru ca a aratat ca poate ” – cred ca Nicolau a demonstrat ca TVR poate avea profit .
    Zic si eu …. nu dau cu parul .
    Numai bine .

  38. Domnule Ciutacu, v-am urmarit la emisiunea domnului Mihai Gadea, din seara zilei de 27 iunie, si ati spus un neadevar, asupra caruia ma vad nevoita sa va atrag atentia. Documentele privind sedinta celor de la ICCJ au fost postate, IN EXCLUSIVITATE, in ziua de 26 iunie, pe site-ul ziuanews, fiind preluate cu citarea sursei, de ANTENA 3, si ieri si azi, de JURNALUL.ro si de multe alte ziare. dovada preluarii de JURNALUL.ro, in 26 mai, deci cu o zi inainte ca dvs sa le anuntati ca fiind publicate “in premiera” de un alt site. Dovada preluarii de JURNALUL.ro

  39. Ponta urla acum un an ca Basescu isi permite sa comenteze deciziile Curtii si e motiv de suspendare. Acum el nu numai comenteaza, dar declara clar ca nu o sa le respecte.

    Ponta urla despre depolitizarea TVR. Acum exclud complet opozitia din CA si numesc un USL-ist la conducere.

    Ponta i-a cerut demisia lui Mang inainte ca vreo comisie sa se pronunte pe plagiat. El a declarat ca nu isi da demisia nici daca i se dovedeste plagiatul.

    Daca pe tine, ca jurnalist, ca om inteligent care intelege notiunea de extrapolare, lucrurile astea nu te ingrijoreaza si nu iti aprind niste beculete de alarma pe undeva, nu stiu ce sa mai zic.

  40. si cum sa-l suspende ? ai impresia ca ies 10 milioane de romani la vot sa spuna da la suspendare ? sa faca ceva cu legea aia … si pe urma ura si la gara ! abia astept momentul.

  41. N-o sa fie greu sa-l dea jos pt ca Baselu nu se prea controleaza cand e agasat si va face cateva greseli numa’ bune ca sa fie neconstitutionale. Mai pe scurt, fiecare pasare pe limba ei piere. Cei din USL sunt cam molateci dar se va autosuspenda el singur. Pt ca daca si acum il vor lasa sa se rezume la doar vechiul “Am gresit…”, atunci vor avea toti soarta llui Geoana. Doar Nastase il punea sigur cu botul pe labe. Sau Iliescu. Mai vedem.

  42. “În exercitarea atribuțiilor constituționale, Președintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de șef al statului. Această atribuție poate fi delegată de către Președintele României, în mod expres, primului-ministru.” Exact ce spuneam acum cateva zile. Pana si CCR incurca borcanele: PRESEDINTELE NU ESTE SEFUL STATULUI

  43. @Voichita: n-a fost cu intentie. eram obosit si am incurcat site-urile

  44. Ar fi genial să-l suspende și să voteze norodu’ să rămâie-n funcție. Măcar aș avea imboldul final să vând tot și să plec în Suedia…sau Canada.

  45. Il suspenda si dupa aia il vor hartui cu invitatii pentru o posibila sedere la brutarie.
    In septembrie incepe lucrarea.

  46. Rezumat
    Treaba stă în felul următor:
    Ăştia din gaşca lui Băsescu nu au mare lucru în cap fapt demonstrat deseori. Se folosesc de cunoştinţele celorlalţi şi de slăbiciunile lor, probabil lucrul la care se pricep. Problema este că atunci când greşesc,ceeace sepetrece foate des,datorită încrengăturilor se lasă foarte greu daţi la o parte. Fapt de asemenea demonstrat. Mai ales de Traian Băsescu.
    Dacăveţi observa evoluţia intelectuală a lui Traian Băsescu în politică probabil veţi constata că a plecat de la un stadiu de sugaci ajungând înmomentul de faţă din punctul de vedere al exprimării politice undeva la nivelul unui elev de 5 din clasa a VIII-a.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.