Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

– Am o satisfacţie uşor sadică. La cât căcat au mâncat portocaliii despre cele două luni pe care le-am petrecut  la Ministerul Economiei, să ajung eu să citesc cu ochii ăştia mari şi umezi că Udrea şi cu dragă Stolo erau interceptaţi cot la cot cu Voiculescu, Şereş,  Chireac şi Verestoy la obsesia băsesciană de mangleală energetică şi la spionaj & trădare, zău dacă mi-aş fi putut închipui aşa ceva…

– Băsescu a ajuns pe culmile desăvârşirii electorale. După ce-a reuşit să-şi verse-n poală efuziunile de bodegă cot la cot cu Văru’ Săndel, se pregăteşte să-şi satisfacă online isteroizii pe blogul unui vânzător de uşi de garaj care-i apreciază până la excitarea supremă ideile nazistoide. Dacă le bagă pe nesuferita de Udrea şi pe obrăznicătura de Ridzi la videochat, o să ajungă inovatorul suprem al campaniilor.

UPDATE: Nici n-a apucat bine să strănute astăzi de trei ori defectorul Nastasiu, că Licuriciu-i mai dădu una-n freză Jucătorului. Declară-te, bă, învins de sistem!

UPDATE LA UPDATE: Tirania Sa nu mai are nici volum, nici tonus, nici inspiraţie. N-a răspuns la nici o acuzaţie şi a dat-o-n diverse. Cică Nastasiu a lansat o carte “sifi” şi a fost rejectat de sistem prin intermediul CSM. Păi CSM a rejectat-o şi pe Kovesi şi pe el l-a durut la brişcă. În esenţă, cică Iliescu-i de vină pentru tot. Şi cu oamenii răi de la doi şi-un sfert. Da, uite-aşa o barbă avea şi-uite-aşa o pieptăna.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

  1. Lasa Victoras,ca se ocupa Obama de Tiranu nostru,vad o lucrare a la USA…de numa numa.
    Eu zic sa-i lasam pe americanasi sa-si faca treaba si noi sa vorbim despre…floricele:-))

  2. Zice Dragnea ca o femeie psdista tocmai ce a luat o palma de la un pdlist….fantastic…cat de disperati sunt pdlistii astia…lua-i-ar dracu…

  3. Victor, incearca sa gasesti undeva si sa te uiti la emisiunea Top Gear difuzata aseara pe BBC unde a fost prezentat materialul realizat in Romania. “Reclama” care ne-au facuto noua ca natie este inimaginabila. Poate sa faca Udrea 20000 de campanii pe CNN sau Eurosport, nici Dunarea nu ne mai spala obrazul.

  4. Omul isi pune problema serios cu ce va face dupa alegeri, asa ca ii trage o publicitate viitorului sau patron, acum cat mai poate.
    Se pare ca Nuti nu vrea sa il urmeze pe mare…

    In privinta interceptarilor, nu am avut nici o trasarire. Probabil ca a pus sa fie interceptat si el insusi, pentru a avea la cald impresiile pentru cartea autobiografica, care va fi publicata peste vreo 50 de ani.

  5. BASESCU a declarat ieri la ANTENA 1 Sibiu ca el a fost in piata la 3 luni sa se intalneasca cu poporul dar oamenii au uitat. A stat 30 de min si a plecat. A fost de 2 ori . Va vine sa credeti cat tupeu ?

  6. @adrian

    acuma, ce-am inteles eu din top gear (alea 9 minute de pe youtube indicate de raSpo) e ca baietii au apreciat f.f. mult transfagarasanul facut prin anii 70.
    In restul emisiunii ne-au facut de kko???

  7. Vad ca urmatoarea situatie nu a fost remarcata de nimeni, dintre toti cei multi care analizaeza confruntarea electorala de simbata, de la Cluj. Emil Boc era pozitionat exact intre nevasta si amanta Chiorului. Ba, mai mult, purta un pulover de culoare mov, strins pe corp, care ii scotea formele in evidenta. Cum ar veni, mesajul transmis de Boc era – ,,sint si eu curva lui Basescu, m-a avut si pe mine cel putin o data.”

    Si nici macar nu putem spune ca se lauda.

  8. Ai zice ca e o gluma proasta, daca n-ar fi adevarat, ceea ce se intampla la Etno. Cat despre blogul amintit…am intrat si eu putin da’ am iesit repede, dupa ce am citit vreo trei postari.

    Asta e tara pe care si-o doreste Basescu. Adica, una care sa contina cat mai multi prosti, care sa-i soarba cuvintele pline de ,,intelepciune”, printre care, invariabil: securisti, comunisti, moguli, Voiculescu, Iliescu, Patriciu(asta-i chiar magic), JURNALISTI etc. O tara in care el, intrebat la obiect despre afacerile sale necinstite, sa poata raspunde, aproape printre lacrimi, ca e hartuit si atacat de lasi care dau si fug, intr-o maniera securisto-comunistoida(???) SI SA MAI FIE SI CREZUT DE …ACEIA.

  9. “Nu am avut acces la aceste documente, de la bun început mi-a fost refuzat accesul la partea clasificată a activităţii celulei de criză. Însă celor implicaţi li s-ar putea cere să depună mărturie sub jurământ în faţa unei comisii parlamentare, de exemplu. Nu poate fi exclusă nici varianta în care armata SUA ar putea pune la dispoziţie toate informaţiile interceptate de ea, iar o surpriză ar putea apărea chiar şi din partea irakienilor”, anticipează Nastasiu.
    Fara indoiala ca Nastasiu stie multe, dar foloseste informatiile in scop comercial. Ce alta ocazie putea fi valorificata la maximum decat campania electorala?… Cei care rastalmacesc informatiile sunt politrucii psd-isti. Declaratiile fostului procuror, facute cu un zambet smecheresc in coltul gurii, s-ar traduce cam asa: eu am fost procuror DIICOT (deja 99,99 procente din jurnalisti au intrat in alerta) si am de declarat ceva (au intrat in alerta si restul de 0,01 jurnalisti si deontologi + Mirciulica): ehe, stiu cate ceva dar nu din documente, s-au dat bani multi pentru eliberarea jurnalistilor, eu nu i-am vazut, nu i-am numarat dar stiu sigur ca lipsec 4 milioane de dolari, pardon, de euro,… de ce vreti voi – de coco – poftim! Ansaaa…si eu , fostul procuror care sfatuit de unii si de altii, sustinut de persoane absolut dezinteresate cum ar fi marele scriitor V.Gaetan, am zis ca n-ar fi rau sa povestesc si eu, ca baietii (vorba lu’ Chireac), in scopuri culturale-desigur- despre profesor… Ce? S-a mai zi asta? Cand? Ca doar eu am fost procuror! Ei, lasa … Tre’ sa-si vanda si omu asta cartea, o carte plina de adevaruri, asa zic americanii. Si irakienii! Ca doar e scrisa de dit-a-mai scriitorul romano-american! Sa inteleaga cine-ce-o vrea ca eu treceam intamplator pe-aici, eu, fostul procuror…

  10. Ăsta îşi înregistrează şi nevasta, atît de murdar gîndeşte. Dar , ascultînd, cum n-a aflat ce învîrte frate-său, aşa cum a pretins ?

  11. Eh, ce sa spun…vai de procurorii “inamovibili” ai Romaniei. La asa acuze grave, intr-un stat democratic si european, cel putin procurorul general si-ar fi dat demisia.Sau ar fi luat o pozitie. Obrazu-i gros ca soriciul si tupeul sefilor de institutii intrece orice inchipuire.In Japonia si-ar fi facut seppuku !
    Ce va face prezidentul daca va pierde alegerile? Va pleca departe ? Unde nu avem conventii de extradare ?…..

  12. Ce-mi place! In sfarsit are cineva grija de noi ca noi nu suntem in stare! De abia astept sa-l vad pe matroz ce debiteaza si sa-i vad mutra aia desfigurata de nervi!

  13. Eh!! Poate se va face treptate !!!Legile sa fie respetate, institutiile sa devina intradevar independente!!!Parlamentul sa fie lasatin pace.Si…sa alegem un presedinte ADEVARAT .

  14. @theone88: teoretic, un vanzator de usi de garaje. practic, nu-s Coldea sa stiu, da’ l-as putea intreba. numa’ sa nu fie clasificata informatia 🙂

  15. prima poza e de mare exceptie. individul din dreapta sus are o fata ce exprima perfect figura electoratului basescian :)))

  16. la cele 23 de tone de paranoia care-i polueaza cerebelu’, zau daca ma mir c-a inregistrat-o pana si pe halitoarea de copii cruzi. are perfecta dreptate Pretender cand spune ca s-a inregistrat pana si pe el insusi! ;))

    vad ca in tara pedelicii au dat startul la palmuit femei. dragostea si respectul pentru sexul slab, clamate de catre putza cu urechi in timpul confruntarii cu crin, sunt o adevarata inspiratie si expiratie pentru goriloii portocalii, care se grabesc s-o puna si in fapta. vaa-ai de curu’ vostru de “macho” grohaitori, si de-al meu ca-n 2004 l-am votat pe hapciupaliticul asta… o sa-mi repar greseala peste o saptamana. sictir!

  17. Aproposito,sa inteleg ca “servitile secretii” din Romanica au fost prinse cu chilotei in vine,si cu cucul gol?:-))

  18. @victor c.
    pai a ajuns un vanzator de usi sa-i ia interviu lui base? la naiba! daca eram cu 5 minute mai destept facea si eu un blog si ii luam si eu un interviu!

  19. care ati mancat ceva greu si vreti sa regurgitati, zapati rapid pe irealitatea si va ajuta otomanu’ de turcescu sa va usurati. garantat!

  20. Bine, Licuriciu’ ii tot da bucati in freza…da’ ne putem baza pe el au ba? Ca prostii ,,e multi” si duminica voteaza.

  21. Imi plac acei urmasi (care-l adora pe carmaci si il aplauda la mitinguri aia din poza evident) ai lui Stephen the Great si Michael the Brave, sunt romani autentici. pariez ca au masteratu’ asculta muzica clasica si citesc…CARTARASCU 🙂

  22. Stiu ca sunt off topic, dar a mai remarcat cineva ca la confruntarea de sambata, Maria Basescu a fost asezata initial langa Elena Udrea, ulterior ajungang la cateva scaune distanta? Oare de ce?

  23. De “vanzatorul de usi” m-am identificat si mi se pare ceva iesit din comun ca Basescu sa “satisfaca on line isteroizii””care-i apreciaza pana la excitarea suprema ideile nazistoide”, dar vad ca se tot amana; deocamdata s-a fixat punctul de plecare: intrebari “fara marlenii, fara linguseli si fara chestii aruncate la fileu”.Scopul celora care vor participa este exact ce se “vrea’ ascuns, “satisfacerea obsesiilor pro Basescu”;cel putin asa-mi suna mie. Cui altcuiva putea sa-i vina asa o idee decat unui “vanzator de usi” cum il denumeste D-l Ciutacu. Stil “marca” Ciutacu.

  24. Din pacate , cei ce s-au ajuns in Romania si tin cu tot dinadinsul a face si politica sunt oameni santajabili si drept urmare santajati.
    Cand ai un spate asigurat este usor sa spui ca doar prostii sunt modesti.Numai ca viata ne-a dovedit contrariul spuselor si latraturilor lor.Daca prostia ar durea s-ar auzi numai tipete.
    M-am saturat de mitocani si fufe obraznice care sa-mi decida soarta.
    Vreau sa traiesc normal in tara in care m-am nascut , crescut si educat.Vreau ca valoarile sa fie recunoscute iar incompetentii sa fie judecati cu asprime.
    Vreau sa traiesc intr-o tara a bunului simt, credintei si respectului pentru cel de langa tine.
    Ma tem ca in acest moment cu astfel de presedinte si ceata lui de lingusitori, nu cer prea mult,ci FOARTE mult.

  25. Antonescu a spus un adevar crunt, Basescu a pierdut toate luptele in cei 5 ani de mandat,nu a reusit nici macar sa castige batalia cu Omar Hayssam, care era ingropat in dosare pana in gat.
    Recunoaste ca ai fost invins de sistem PAPAGALULE, si lasa drumul liber spre Cotroceni pentru Antonescu!

  26. @victor c.
    astia de la cna sunt batuti in cap? au dat un avertizment la A3 pt ca basescu nu a fost promovat decat 10 minute? tin sa le amintesc celor de la CNA CA DOMNUL BASESCU ESTE PROMOVAT IN FIECARE SEARA LA ” SINTEZA ZILEI ” DE DUMINICA PANA JOI TIMP DE 90 MINUTE.

  27. AUZI CICA GAETAN A SCRIS o carte ” si fi” zice aurolacul de base.Mai cere si decenta in campanie.

  28. Asa cum spuneam, Licuriciu’ trebuie sa ne dea un semnal mai serios…
    Mogulu’ a mai incasat 100 milioane de la Narcisa Iorga&Comp. Cucoana, iti vine randul, nu-ti face probleme, legea compensatiei a dovedit de prea multe ori ca functioneaza! Sa vezi cand oi avea tu bani de dat aiurea!

  29. adica domnul basescu in probleme de siguranta statului el lucreaza de luni pana vineri?

  30. Salut Victor!
    Am vazut ca ai facut emisiuni cu Antonescu si cu Doctorul. Cum Basescu nu cred ca ar veni, iti sugerez sa inviti foca de la circ. Ar fi o emisiune bomba. Serios! As vrea sa vad o emisiune cu foca de la circ. Hai noroc, si astept sa vad foca…

  31. Să îmi explice și mie cineva până unde poate merge tupeul lui Băsescu? Cum poți să faci tu, Băsescule, un apel la decență, când acest termen nu există în vocabularul tău, când tot ceea ce atingi, tot cu ceea ce intri în contact își pierde automat ultima fărâmă de decență?!

  32. Ceva îmi scapa : sustinatorii aia din prima poza, care au venit pe banii lor pe gratis si nesiliti de nimeni, nu fac parte din “tiganii împutiti” ? Acum are nevoie de ei ? Mai sa fie, ce om versatil avem si nu stim sa apreciem 🙂

  33. O noua iesire la capul scarilor cotroceniste in care a facut iarasi mari declaratii despre NIMIC. Aaaaaaaaaa, uitasem, a spus ca Hayssam nu a plecat cu avionul…..dar cu ce a plecat, a fluturat batista alba la plecare, Bashila a stors cateva lacrimi cu gandul la paraindaratul din rascumparare?Si ma framanta tare o intrebare: ce a cautat EBA in Liban, ca intr-o tara in razboi nu te duci la promenada si nici la un sejur mirobolant….sau a venit cu ceva cascaval pentru campania electorala?

  34. Oare blogul Bleen ar fi gazda primitoare pentru niste intrebari din partea D-lui Ciutacu sau a baietilor veseli? Ma gandesc la acele intrebari pe care i le-ati pus odata. Poate raspunde la intrebarile Dvs.macar acum, ca de cele vizand pe Nastasiu, Hayssam fuge ca dracul de tamaie.

  35. VICTOREEEEE,ce a fost asta tata?ala era Basescu?baaa,cred ca stiu ce l-a lovit:un submarin,un portavion,un tren,un camion…aa era sa uit turma de elefanti:-))))

  36. Aaaa,sa intelegem de acum ca 215 e singura care face treaba.Bravo 215,nu e de mirare ca a avut cele mai mari scandaluri in ultimii 5 ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.