Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Simply, no surprising. Just Antalya…

Simply, no surprising. Just Antalya…

Cât timp i-o mai ține Allah dornici de muncă și sănătoși pe turci și pe noi întregi la minte, hotelierii din România să nu conteze pe Ciutaci decât, cel mult, în trecere. Pentru că n-avem nici banii necesari, nici nervii de tocat. Vă las, fără comentarii, niște poze de la Vlăduț (tura de anul ăsta, Belek), cu promisiunea că, într-un post viitor, o să vă povestesc și cum arată, la mama lui, turismul ecumenic.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Simply, no surprising. Just Antalya…

  1. Zau ca-i vine omului sa ingenuncheze, cate frumuseti ii poate oferi natura animata de prezenta OMULUI.

  2. Domnul Ciutacu, nu e corect no surprising ci not surprising at all- ati vrut sa ziceti deloc surprinzatoare nu?

  3. frumos la cornelia. m-am bucurat si eu de o vara acolo.IREPROSABIL.
    am incercat si “ela resort”,tot in belek, mai nou dar mai slab la servicii, insa tot nu pot compara cu serviciile de pe litoralul tarisoarei, vai mama lui.
    suntem foarte bolnavi si nu cred ca ne mai facem bine desi se chinuie udrea de nu mai poate, saraca!

  4. in continuare, nu spre binele tarii, nu spre binele meu, ci spre binele celui care stie pe ce se bazeaza cand afirma ca e cel mai bun: Romania (,) simply NOT surprising… si ne-au ajuns pe la urechi si sloganul “Romania, simply surprising” si cateva carti zdravene de gramatica engleza (pe care le putem si recomanda celor care le duc lipsa…)
    nu continui, pentru ca as putea deveni arogant, si la ce bun? atata timp cat nu voi a conduce imperii.

    Iar daca v-am gresit, domnule Ciutacu, nu va fie cu banat si ne explicati si noua ce vrea sa zica “Romania, simply no surprising”… mai pe romaneste, ca deh, n-o invatat toata lumea carte ca…altii 🙂

  5. Maistre,
    Am 11 ani de experienta in materie de arme si explozivi in cinematografia de pe vremea lui Ceausescu.Am incercat sa gasesc in internet ORD.1540/91 privind regimul armelor munitiilor si substantelor explozive in activitatea civíla.Nu l-am gasit.Ar trebui sa se refere la depozitarea, transportul si manipularea materialelor explozive.Pe vremea mea,regulile erau foarte stricte si nu cred ca au devenit mai permisive.Daca Mircea Basescu a manipulat munitie fara sa stie ce este in containere,a pus in pericol viata celor care au depozitat,manipulat si transportat aceste containere.Pentru a efectua astfel de activitati,trebuie sa ai pregatirea necesara si autorizarea necesara de la Ministerul Muncii si a Inspectoratului General pentru Protectia Muncii.Cei care manipuleaza,transporta sau depoziteaza astfel de materiale trebuiesc supusi unui instructaj special, iar mijloacele de transport trebuie sa índeplineasca anumite caracteristici tehnice,ca de exemplu,esapamentul trebuie montat in fata,autovehiculele inscriptionate coresponzator etc.Depozitarea si manipularea acestor materiale in locuri neautorizate, fara paza armata de catre o firma neautorizata,se pedepseste de lege.(sau cel putin asa era pe vremea cand lucram in Romania)Daca e nevoie o sa revin,desi nu-mi face nici o placere.

  6. Salut Victor. Felicitari pentru excelentul blog care nu-mi scapa de a fi citit de cat mai multe ori zilnic. Dar mi-a scapat chestia asta cu Cornelia. Am fost si eu cu sotia de pe 31 august pana pe 07 septembrie anul asta, in luna de miere. A fost cu adevarat extraordinar. In ce perioada ati fost voi?

  7. Intr-adevar merita sa fie vazut orice loc este frumos. Dar frumosul este creat de oameni indiferent sub ce forma ar fi el. Cu siguranta ca orice loc pe care il vizitezi este asa cum a fost intretinut de oameni. Din pacate Romania putea sa fie cea mai frumoasa destinatie turistica daca in ea nu traiau romani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.