Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Servim patria cu credinţă şi devotament

Servim patria cu credinţă şi devotament

P.S. Când o să iau elicopterul de Deltă, vă anunţ eu un pic înainte să mă urc în el

UPDATE: Patru oameni şi-un cercopitec, păreri despre situaţia de la Cotidianul. Aoleu, mă urmăreşte azi cercopitecu’ peste tot, e deja un coşmar!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Servim patria cu credinţă şi devotament

  1. n-ar trebui sa va prezntati. toti este o apa &-un pamant,indiferent de care parte a mesei din comitiei se afla. p.s.d.+p.d.-l.+p.n.l.=P.C.R.=LOVE. toate partidele care s-au perindat au furat,au mintit &-au distrus poporul roman. oricum,suntem un popor cel putin distrus,daca ne uitam in jur & vedem cat de bne arata tara noastra. ce mai,o lectie de umanitatea & civilizatie vedem la noi in tara!

  2. adicatelea nu ai de gand sa vii la prea-marita chemare a comisiei? ca caracter,ca comportament si ca calitate umana..ar trebui sa te prezinti

  3. In scrisoare, citatie sau instiintare ce dracu o fi hartia asta, nu se specifica in ce calitate esti invitat, in calitate de martor sau inculpat sau jurnalist. Sa nu te trezesti cu catusele la maini, astia sunt in stare de orice aroganta.

  4. Ei, revizuiti-va articolele, inarmati-va cu documente (ca probe) si succes !
    Un singur lucru nu inteleg de la comisia asta: De ce sunt audiati intai jurnalistii ?
    Poate daca Lenuta U. da la inceput toate actele si toate lamuririle necesare, nici nu mai este nevoie de jurnalisti. S-ar fi lamurit o situatie atat de …”ridicola”!

  5. :))

    comentariile de la articolul din ziare.com fac toti banii si sunt mai importante decat “stirea” in sine.

  6. Cu cateva minute in urma, am postat un comentariu vis-a-vis de ‘oameni rationali’, in care am afirmat ‘the show must go on’, numai ca nu am specificat, ca Dvs. trebuie sa ramaneti liderul trupei. Simteam, ca trebuie sa apara un stimulent mult mai puternic decat comentariul unui cititor ‘derbedeu’ pentru continuarea luptei care este doar la inceput!. Si iata, o surpriza de proportii, pentru care cei vizati vor avea motive puternice ‘sa-i stranga chilotii’.
    As fi vrut sa printuiesc articolul din Ziare
    dar cred ca va trebui sa ma multumesc cu copierea acestuia de mana.

  7. va fi interesant sa vedem cum veti argumenta si in fata comisiei atacurile astea zilnice…

  8. Se pare ca n-am prea nimerit-o cu urarea de “vacanta calma”. Cat despre elicopter, asigurati-va sa nu fie deltaplan, ca nu e sigur in cazul in care se schimba vantu’. Sa va urez audiere calma? Mai bine nu 🙂 Va si imi doresc sa ramaneti acelasi a carui parere conteaza pentru mine… si pentru altii. Destul de multi. In fond asta e ceea ce face diferenta intre un jurnalist si un scrib de conjunctura. Toate bune!

  9. @Victor,
    Corect! In sfarsit pare ca se va intampla si ceva bun in tara asta!
    Vreau sa te intreb daca, cei de la “cea mai buna televiziune de stiri” vor transmite de la comisie marti, sa te auzim.

  10. Daca ai probe beton du-te!. Trebuie alungate molimele din guvernul Romaniei. E valabil pentru toti doritorii de bani publici in buzunarele proprii.
    Succesuri!!!

  11. Banuiesc ca o sa te duci… Legal vb, daca te chiama o comisie a parlamentului tre sa te duci (e valabil si pentru mine si pentru oricine altcineva din tara asta)…
    Sunt curios insa… Ai munitie la dispozitie? Sau te duci sa le zici c-ai citit contractele de pe site-ul MT si ti s-a parut ca-s cam naspa…Nu vorbesc la misto… chiar vreau sa stiu…

  12. Ca la manual! As vrea sa fiu o musculita, sa ma strecor si eu pe-acolo, sa traiesc pe viu satisfactia de-a vede miscandu-se ceva, oricat de usor, impotriva demoazelei sacre! Sa va si sa ne ajute Dumnezeu!

  13. Aflasem acum una sau doua zile de decizia comisiei Orban de a chestiona jurnalistii.Chiar ma pufnise risul gindindu-ma si la Tonomat.
    Sa mearga,de ce nu,sint sigur ca are argumente serioase.Ideea e,daca vor dori domnii din comisie sa le vada…sa se uite la semnaturile alea.

  14. Sorin Rosca Stanescu readuce in prim plan “Afacerea Sun Oil” , orchestrata, in urma cu mai multi ani, de Radu Berceanu. In ciuda dezvaluirilor de presa, mizeria a fost ingropata. Iata ca astazi fantomele trecutului revin in forta. Ioan Marius Craciunescu – o extraordinara minte de economist dar, in acelasi timp, malefica – a orchestrat una dintre cele mai mari escrocherii din Romania. O evaziune avand ca suport produsele de petrol in valoare de 43 mii miliarde lei vechi. Astazi, acest om se afla, pe buna dreptate, dupa gratii. Dar a decis sa rupa tacerea. Si astfel aflam ca, in spatele lui – cel care a profitat de una dintre cele mai mari escrocherii din Romania – se afla Radu Berceanu. Fost ministru al Industriilor. Actual ministru al Transporturilor. Ceea ce public acum este doar varful aisbergului. Ofer aceasta informatie tuturor celor interesati. Aflat in Penitenciarul Giurgiu, Ioan Marius Craciunescu este dispus sa vorbeasca.

  15. Comisia asta este destul de parsiva daca a hotarat sa inceapa ancheta cu jurnalistii. Parca nu ar avea destule motive s-o deranjeze pe Udrea. Dupa parerea mea, trebuie sa faceti tot posibilul ca lucrarile sa fie transmise in direct la tv, este prima conditie. Sunt tare curioasa sa-l vad pe dl. Basescu facand nu-stiu-cate conferinte de presa, declaratii, etc. in acelasi timp. Si as mai vrea sa vad cati colegi de breasla vor avea curajul sa va stea alaturi. Succes maxim!

  16. @sabina: nu de mine depinde transmisia live a audierilor. eu ma duc.

  17. Intrucat articolul de fata a fost incadrat in categoria ‘Imperiul ciutacesc’, nu pot sa nu-l dojenesc pe Imparat ca ne-a necajit afirmand la A3 ca se simte ‘inadecvat…’.Da, si Imparatilor le este dat uneori, sa nu castige un razboi dupa prima batalie, dar Imparatul nu are voie sa depuna armele, uite asa, ‘din varful pixului. Dar azi, le-a apucat din nou cu putere si este gata sa serveasca “patria cu credinta si devotament”, ca si pana acum; azi nu mai este ‘inadecvat’, este gata sa lupte pana la ultima suflare (Doamne pazeste!). Asa il vrea toata lume pe Imparat: familia, prietenii, cititorii’ derbedei ‘, sa sune goarna “Hai, la lupta cea mare”. Vom fi prezenti cu totii!!!
    Si acum al doilea challenge pentru noi, vine de la ‘update’care de obicei starneste un interes sporit fata de subiectul initial.
    Iar m-a pus sa caut cuvantul in DEX si culmea, “I can’t make it out” ce vrea sa spuna ‘cu maimuta africana cu coada lunga’ cand se vorbeste de starea presei, de frumusetea meseriei de jurnalist. Am retinut, ceea ce am si sustinut, in fata unor comentatori ca mine, ca sunt ‘foarte putini jurnalisti adevarati ca domnia sa carora sa le placa meseria, care sa aibe chemare, daruire, suflet sa-l faca pe cititor sa cumpere ziare si sa le citeasca.
    Ma bucur, ca am devenit nu numai cititorul dar si comentatorul blogului dumnealui. Ii doresc putere de munca (dar sa aiba grija de sanatate, sa se mai si odihneasca) si succes.

  18. Ce onoare, dle Ciutacu! Sa te cheme sa verifici integritatea acestei comisii! YUPPYYY! Intentia lor e buna, insa se stie ca prin birocratie si hartogarie poate “fenta” si o amarata de casiera cand umple foile registrului de casa… Oricum, sper sa dibuiti daca e ceva “putred”.
    ____
    My quote: “Românii sunt MAIdanezi… ca danezii.”

  19. Salutare la Tonomat! Ai scris – “Servim patria cu credinţă şi devotament”. De data asta, cred că o serveşti şi cu plăcere, ca să folosesc un termen obişnuit! :-))))

  20. Tocmai ma uit la Stirea Zilei unde esti invitat.
    Doamne in ce tara traim.

    Cata dreptate ai la partea cu:
    “…imi asum semnaturile lui Obama, Clinton”.

    E bataie de joc. Ii doare in bip de ceea ce fac.

  21. Se spune ca omul cat traieste invata. O sa ai ocazia sa inveti despre parsivitate direct de la mama ei. Comisia este si ea formata din potentiali “Udrea, Ridzi, Nemirschi – etc, etc, etc”. Au inceput cu presa pentru ca vor sa afle cat mai mult de la o singura sursa, care se informeaza de la toti, sintetizeaza si pune pe tapet informatia. In rest totul o sa fie “distractiv”…

  22. Eu sincer nu stiu pentru ce te mai duci, n-auzi ca CTP-ul zice ca Udrea-i o victima a unor ” bănuiţi de jurnalism” care “sunt tot mai agitaţi că „nu-i găsesc ceva“ blondei cotrocene”. Ca sa nu mai zic ca si Base a spus ca a te lua de Udrea e ridicol atata timp cat e el presedinte.

  23. Ar trebui sa-i audieze si pe Orban, Videanu si Basescu.
    Da cel putin pe Orban il putem privi in ochi.
    Lucrarile comisiei incep ciudat, sub auspiciile negocierilor din coalitie. Da poate se termina la fel de ciudat. Depinde de Orban

  24. tati, mihnea maruta are dreptate cand spune ca libertatea nu si-a pierdut contactul cu cititorii (concluzie pe cat de adevarata, pe atat de trista), dar sforaiturile lui cartianu sunt de toata jena. oricum, mi-am facut tema…

  25. @brazvan: nu Ponta-i dezamagirea mea. Victor nu ma mai surprinde demult

  26. @ Alex Dumitrascu: Mie unul mi-ar fi frica de Orban, mai ales pe trecerea de pietoni…

    Fiara.

  27. @Victor Ciutacu:”nu Ponta-i dezamagirea mea.”
    Carevasazica e Pieleanu ? N-ar trebui…A fost omul lor de la bun inceput. Eu am fost surprins cand a-nceput sa apara pe la Antene. Iti sugerez ca , in virtutea bunei relatii cu Vantu , sa faci rost de inregistrarea unei emisiuni din arhiva Realitatii (cand prietenul tau si-a facut debutul in analiza politica). Poate ca ai vazut-o la acea vreme si o mai tii minte. Daca nu , pot reveni cu detalii .

  28. @Bubulea: nu-i singurul, dar astept cu o curiozitate bolnava detaliile

  29. http://folkblog.ro/2009/08/07/tatiana-stepa-va-las-cantecele-mele/
    Dumnezeu s-o hodinească-n pace pe Tatiana Stepa !
    Se tot duc Oamenii… rămân năpârcile, cameleonii, dracii, să stăpânească tot… că m-apucă toţi nervii nervoşi când văd dezastrul în care-a ajuns ţara, iar piţifelnicii se joacă de-a cârmuirea… vai steaua noastră… 🙁
    Cer scuze, D-le V Ciutacu… strig şi eu la Doamne, Doamne pe unde apuc, să ne scape el de tartori, pe noi, ” derbedeii ”, ” ţigăncile-mpuţite ”, ” prostimea ”, că rugăciunile par să ne fi rămas şi încă Oameni, printre care şi dumneavoastră, puţini, dar Har Tatălui că mai sunt…
    respecte şi stimă,
    Sibilla
    P.S. Jioana mai trăieşte… ? Doamne mă iartă, că mă ştii…
    Dar nea Văcăroiu, donşoarele DNA, ANI, aistea mai există, sau merg pe sloganul ” ziceam că ”… ? Întreb pe toată lumea, cu ce se mai ocupă hăştia, fraţilor, că-s plătiţi de noi toţi, dar… investigaţii, cercetări, verificări, fac jurnaliştii, apăi nu papă ei banul public de pomană la ce listă de pretenari ce nu e voie să fie deranjaţi au.. ?

  30. Felicitari Domnule Ciutacu! Scriu in numele unui grup care de fiecare data urmareste de la ora 20 pana la ora 0,00 Antena3 si suntem mandrii de dumneavoastra si de echipa Antena 3!!! Mult curaj si multe emisiuni in continuare!!!!

  31. Stimate domnule Ciuteack, doresc sa va precizez ca ancheta dvs. jurnalistica in cazul Elenei Urdea este o investigatie intr-adevar inginereasca si o tentativa a unui inginer ca dvs. In sensul ca in comparatie cu ancheta lui Tolontan, dvs. sunteti varza. Tineti-o tot asa, inginereste… De ce nu va apucati si dvs. de o meserie, de ceva concret?! In ichiere eu va doresc multe succesuri si-n continuare. Halebrades. Stiu ca o sa stergi mesajul pentru ca la atat te duce capul. Inginerule…

  32. Se intampla inaintea referendumului pentru suspendarea lui Basescu (cred ca in saptamana premergatoare). Realitatea a infiintat un comando format din Andrei Gheorghe , Robert Turcescu si Corina Dragotescu , care avea menirea de a-i discredita pe autorii “loviturii de stat”. Formatul emisiunii era urmatorul: in prima ora avea loc discutia dintre cei trei deontologi si “victima” , iar in a doua ora (impreuna cu un invitat) acesta era porcait fara a mai fi de fata. Pieleanu a luat parte la prima executie (era luni) si complotistul care i-a fost repartizat a fost Dan Voiculescu (care se descurcase foarte bine , dupa parerea mea). N-as putea sa povestesc in amanunt cum a decurs mizeria asta. Trebuie vazuta , pur si simplu…

  33. Ha, ha, ha…
    La Realitatea, Elena Udrea pictata intre trandafiri … “cu o pasarica in partea superioara” care ii sopteste ei prima diverse lucruri, cu o sageata care poate fi dupa caz sageata lui Cupidon sau o sageata otravita si un mar jumate otravit(o fi trimitere la Alba ca Zapada sau la mastera?). Mai zice pictorul: Elena Udrea – “vedeta incontestabila a politicii romanesti”.
    Viata e frumoasa!

  34. Se facea ca un domn Musetescu a fost consiliat 3 ani de un jurnalist care se intituleaza in zilele noastre”arogant si genial”,in prodigioasa lor activitate Musetescu si Ciutacu(cel mai mare jurnalist all time, parca ai vreo 2 premii Pullitzer)cei doi au reusit urmatoarele performante privatizarea societatii Balneoclimaterica Sovata,prejudiciul nu a fost mare, asa de vara 1 000 000 euro,vanzarea Societatii Nationale “Tutunul Romanesc” si asa mai departe,binienteles Ciutacu e curat ca lacrima n-a bagat vasu-n Caraiman
    Pe linga tine si Ovidiu Musetescu, Udrea si Ridzi sint amatoare

  35. @eko: prima a fost vanduta de Radu Sarbu, a doua de Ioan Muresan. ceva adevarat n-aveti si voi dupa cinci ani de cautari infructuoase? loserilor!

  36. Stai ca mai am sa vedem pe astea cine le-a mai vandut: Alro Slatina si Alprom SA, frumos a lucrat aici nea Ovidiu sau a dost ideea ta sa diminuati intentionat valoarea comerciala a actiunilor detinute de stat

  37. @eko: cauta-ma prin acte. nici acolo nu ma gasesti? incearca sa-l cauti si pe nen’tu Traian la pasaport. cu cine s-a intalnit la Londra inainte sa le bage pe amandoua in PSAL? nu se poate, cu rusii care le-au luat? next, please 🙂
    p.s. la al treilea rateu pleci. ma plictisesc urechistii…

  38. fiaro
    imi e frica de labagii si de cacanari. De asta n-am prieteni, ca sa nu-mi fie frica de ei.
    Nu sti nimic nici despre Orban si in general nici despre ce se vorbeste pe aici. Dar te bagi in vorba poate afli ceva. Esti departe.

  39. la ce naiba le mai trebuie si comisie, nu stiu. si, apropo de cercopiteci, vezi ca noi astia ne multumim sa fim doar maimute, ne place sa stam in copac si sa taiem frunza la caini, asa ca nu vad ce legatura are un mazgalici nadusit cu niste maimutoi respectabili, asa cum suntem noi.

  40. Anvergura cartonată a lui Emil Boc nu este singura explicaţie! PSD a căzut la dimensiunea unui precupeţ.

    Nu mai are coerenţă şi anvergură politică. Acceptă să coabiteze la cârma unui dezastru pentru că aşa gândesc Mazăre, Dragnea, Vanghelie şi încă vreo câţiva care sunt obsedaţi să-şi facă plinul.
    arian Oprişan face jocurile în Vrancea şi mai vrea la ţuţuroi, iar Liviu Dragnea şi Bombonica mai au de pus dulceţuri şi murături la Alexandria!

    Micimea şi mizerabilitatea acestui Guvern neputincios vine dintr-o alianţă cu PSD-ul condus mai puţin de Mircea Geoană şi mai mult de Marian Vanghelie şi de Liviu Dragnea. Mi-e jenă să scriu că pe lângă aceştia Ion Iliescu şi Văcăroiu erau nişte clarvăzători. Făceau mişcări politice de maeştri cu tot stângismul lor enervant!

  41. Hai sa zic si eu ceva. Acuma, va fi un pic off-topic, dar nu ma lasa inima de contopist parlamentar in alta emnisfera. De cand un parlament cu frica de Dumnezeu si contribuabil isi comanda foi antet pentru o comisie nepermanenta? Iar o comisie invita, nu hotaraste citarea, chiar daca prezenta e obligatorie, e o chestie de respect fata de cetatean. Nu mai zic nimic de anacronismul stampilei si imbecilitatea chestiei cu Posta Rrromana. E bine ca au faxat-o cu fundu’n sus, ma intreb in ce pozitie era operatoarea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.