Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Se lasă Băsescu sau este vrăjeală ieftină?

Se lasă Băsescu sau este vrăjeală ieftină?

Pe tot mai multe canale (new) media se acreditează ideea că Băsescu e muşcat de gândul renunţării la o nouă candidatură pentru cea mai înaltă funcţie-n stat. Aruncată de autoasumatul manipulator Andronic, informaţia cu pricina a fost preluată, înspre tocare, de comentatori ai Hotnews şi ziare.com. Cunoscându-l, cred eu, destul de bine pe preşedintele României şi ştiindu-l pe Tapalagă (iniţiatorul dezbaterii) ce mop de şters pe jos jegul cotrocenist este, nu cred în varianta ca Jucătorul să renunţe fără luptă la a-şi apăra poziţia greu câştigată.

Ştiind şi ce are-n spate de ascuns după un mandat mizerabil, am mari îndoieli că, pur şi simplu, se va preda. Traian Băsescu nu e Emil Constantinescu, să se declare învins de un sistem pe care nu-l poate îndoi. Deci, după părerea mea, ori îl forţează licuricii să se lase şi-i garantează imunitatea, ori luptă până la ultima suflare. Faptul că nu cred nu implică musai că am dreptate. Motiv pentru care, ciutacosferilor, vă consult la un mic vot. Fiindcă vă banuiesc a avea imaginaţie, nominalizaţi şi cine l-ar putea succeda, prin absurd, la candidatura oranj.

[poll id=”x”]

UPDATE: Uitasem să vă semnalez ultima producţie video a Vlăduţului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

118 thoughts on “Se lasă Băsescu sau este vrăjeală ieftină?

  1. Administrator
    Aţi face fericită o lume dacă rotiţi poza cu 90 de grade în sens trigonometric…
    Mulţumesc.

  2. @mihai 4: din greseala de bifare. acum e liber la comentat.

  3. off topic, cu scuzele de rigoare. da’ nu pot sa ma abtin. am vazut spot-urile din campania ministerului tineretului si sportului – romania in miscare. genial. ge ni al. vi le recomand. impecabile. ca idee si realizare. eu m-as bucura sa mai vorbim din cand in cand si de lucrurile astea. sa mai lasam neuronu'(ii) sa respire. parerea mea. si nu ma pricep…

  4. ,,, este DISPERAT ca vine scadenta ,,, iar un individ disperat este in stare de mari nenorociri ,,, am mai spus: – basescu si haita lui sunt CERNOBALUL ROMANIAEI ,,,

  5. Nu ar fi comandat pdl-ul sondaje daca ar fi avut in cap sa renunte! Este manipulare ieftina!
    De dragul imaginatiei, daca ar renunta, probabil l-ar propune pe boc, el fiind singurul care l-ar pune prim-sinistru!

  6. D-le Ciutacu, consider ca strategia pe care o va adopta presedintele Basescu e clara. Livreaza pe “piata” ca nu va participa la algeri, apare “vointa” poporului care intr-o adunare in Bucuresti il implora sa devina canditat,natiunea sta cu gura cascata la tv. si “victima” cistiga voturi. Parca am mai intilnit scenariul asta cu ceva timp in urma.

  7. Buna ziua,domnule Ciutacu,nu credeti ca este un nou subiect de presa?Chiar credeti ca v-a renunta?Hai sa fim seriosi,acum cind si-a vazut visul cu ochii cind este si premier si ‘rezolva’si problemele economico-financiare ale tarii prin priceperea binecunoscuta.Sunt convinsa ca se va lasa rugat si se vor gasi destui ‘bineintentionati care sa-l roage sa-l implorere sa candideze.Nu,nu e cazul sa-l creditam cu o asemenea calitate de caracter .Nu ,cu siguranta nu va renunta,sa nu ne iluzionam,pentru ca ne-a convins in acesti patru ani ce ‘merite’deosebite are.Nu va urez ‘sa traiti bine’dar va doresc ‘sa auzim de bine’ca sa citez un clasic in viata.Cu consideratie M.Spandonide

  8. Mitica Dragomir spunea cindva ,,Nu pleaca nici un ciine de la macelarie,,.Al dracului dom Mitica !Cita dreptate are!Sigur ca va candida Basescu.Daca nu o va face va fi nasol.Va afla si el ce inseamna drumurile la DNA.Cred ca dintre cei care acum fac coada la Parchet gindesc la fel ca Lapusneanu ,,De ma voi scula…,,.Atunci sigur nimeni nu-si va mai dori sa emigreze.Toti vor vrea sa vada circul.

  9. Mii de scuze, domnule Ciutacu, dar nu am avut timp sa citesc toate comentariile. Prin urmare, s-ar putea sa mai fi intalnit o parere ca a mea. Cred ca mai lipsea ceva din cele trei categorii pt.voturi: “se face ca se impiedica”. Sincer, dupa ce l-am vazut (ih!)/ auzit aseara la “Sinteza zilei” ( ca nici chiar atat de masochista nu sunt ca sa ma uit la TVR), in afara de scarba pe care mi-a provocat-o (si mi-o tot provoaca din 1994 de cand am avut neplacerea de a-l cunoaste personal – eu lucrand cu presedintele Coposu in domeniul relatiilor internationale, iar dansul fiind un simplu/biet (!!!) deputat), revin, deci, in afara de scarba pe care mi-a provocat-o cu minciunile, atacurile, nemurirea sufletului sau binevoitor cu poporul, mi-a trecut (iarasi) prin minte gandul ca Putin este idolul sau. deci, mai bine prim-ministru (pe bune! nu pe un sest pe care il vad si vecinele mele de 70 de ani), cu un presedinte marioneta. Insa ramane intrebarea: cine pt presedinte? Voteaza talibanii? Cam nasol. As mai avea multe de spus, insa nu doresc sa va ocup spatiul si timpul si nici nu vreau sa repet ce au spus altii. Multa sanatate si emisiuni care sa nu ma lase sa merg pana la bucatarie la o tigara (pauza e prea scurta- nu ca as vrea sa fie pauza!).
    La multi ani, domnule Ciutacu! anticipat.

  10. Sedinta CPEx din 17 decembrie 1989. Ceausescu catre tovarasi: “Atunci alegeti-va alt secretar general”. Ce-a fost mai departe…vom vedea!

  11. Cred ca dl.Basesescu va candida pentru un nou mandat prezidential si de asemenea cred ca va fi cel care va iesi victorios din aceasta competitie.S-ar putea sa gresesc cum bineanteles aceasta posibilitate de a gresi este pasibila oricui.P.S.Am lipsit o perioada din tara si am simtit lipsa emisiunilor active a dl.Ciutacu.

  12. despre subiect nu ma pronunt…. in schimb foarte talentat pustiul dumneavoastra! sa va traiasca!

  13. Imi pare normal ca actulaul presedinte sa mai candideze … si are sanse mari sa si iasa din nou presedinte … doar daca nu o candida , se va mai gasi un vaporas si pentru el ? … cred ca NU !

  14. Este pur si simplu o manevra prin care doreste sa arate ca, vezi-Doamne, il mai apuca si pe el remuscarile. Ca si atunci cu retragerea lui Stolo…

  15. Renunta pe dreaq! E singura metoda de a mai opri atacurile (de altfel, perfect indreptatite) ale presei la adresa lui. Ia mai inghesuiti-l putin, ca incepe sa greseasca! Si spune tot!

  16. Pacat ca nu ne mai ajuta nici macar renuntarea lui Basescu la presedintie. Partidul de guvernare e mai nou de stanga-dreapta, ideoogiile s-au amestecat absurd, conducerea tarii se face in sens giratoriu, invers acelor de ceasornic pentru poporul saracit. Poate ca singura idee care m-a mai strafulgerat aseara a fost cea cu “schimbarea regulilor democratiei”. Ce-i drept, democratia romaneasca, asa cum se prezinta in momentul de fata, nu pare sa ne mai fie de nici un folos. Poate La Revolucion, instaurarea unei noi ordini (chiar totalitariste, daca nu se poate altfel), cu refacerea industriei si intarirea rolului statului in economie, poate solutiile de stanga ar fi mai aproape de nevoile sociale ale multimii nevoiase. Dar cu cine sa mai iesi in strada? Romanul a amutit, miscarile de strada sunt anemice, spiritul e revolta e cam lesinat. Iar tineretul e vlaguit si el. Nimic din interior nu mai poate revolutiona poporul, nici politicienii, nici macar imperiul Ciutacesc. Avem nevoie de un stimul din exterior, de un soc care sa ne elibereze din anestezie. Asa cum se ruga bunica in plin razboi sa vina americanii (vai de capul ei, Dumnezeu sa o ierte), asa am inceput si eu sa sper in venirea extraterestrilor.

  17. Nu se lasa ca n-are cui!
    Acum ca dabsatoarea Monica ) frate! are nume predestinat! ) a iesit din cursa, mai are de luptat cu Elena Udrea si cu fiica-sa! Dupa ce scapa si de astea, vom fi siguri ca va candida! ( Nu puteam sa spun “ca candideaza” )!
    Daca nu candideaza va fi vai si’amar! Ce plictiseala in cele 45 de zile de prezidentiale! Daca nu cumva il va bate Vadim pe Crin si va juca finala cu Nati Meir!
    Cine va arbitra disputa, acum cand fluierasii stau pe la racoare!?
    Eu propun o dezbatere mai interesanta: “isi va recupera Becali valiza? ” Cu siguranta, numai daca ramane prietenul lui, Base, la DNA!
    Merita si cele 17 sute de mii de euroi un sondaj, ceva acolo!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.