Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Se lasă Băsescu sau este vrăjeală ieftină?

Se lasă Băsescu sau este vrăjeală ieftină?

Pe tot mai multe canale (new) media se acreditează ideea că Băsescu e muşcat de gândul renunţării la o nouă candidatură pentru cea mai înaltă funcţie-n stat. Aruncată de autoasumatul manipulator Andronic, informaţia cu pricina a fost preluată, înspre tocare, de comentatori ai Hotnews şi ziare.com. Cunoscându-l, cred eu, destul de bine pe preşedintele României şi ştiindu-l pe Tapalagă (iniţiatorul dezbaterii) ce mop de şters pe jos jegul cotrocenist este, nu cred în varianta ca Jucătorul să renunţe fără luptă la a-şi apăra poziţia greu câştigată.

Ştiind şi ce are-n spate de ascuns după un mandat mizerabil, am mari îndoieli că, pur şi simplu, se va preda. Traian Băsescu nu e Emil Constantinescu, să se declare învins de un sistem pe care nu-l poate îndoi. Deci, după părerea mea, ori îl forţează licuricii să se lase şi-i garantează imunitatea, ori luptă până la ultima suflare. Faptul că nu cred nu implică musai că am dreptate. Motiv pentru care, ciutacosferilor, vă consult la un mic vot. Fiindcă vă banuiesc a avea imaginaţie, nominalizaţi şi cine l-ar putea succeda, prin absurd, la candidatura oranj.

[poll id=”x”]

UPDATE: Uitasem să vă semnalez ultima producţie video a Vlăduţului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

118 thoughts on “Se lasă Băsescu sau este vrăjeală ieftină?

  1. La cati bani mai sunt de furat de catre credinciosi lui si la ce zeghe pare sa-l astepte ‘dupa’ – n-ai sa vezi vreo renuntare! N-o fi el deshteptu’ de pe lume, da’ nici dus cu pluta nu-i, stie el ce-l asteapta cand o ramane fara imunitate. Sa-l mai votez? iar, n-ai sa vezi! Ai sa vezi insa cum o sa transpire cand va ajunge-n turu’ doi! Nici n-o sa-i vina sa creada cati vor râde atunci!…
    Cine-o fi urmasu’? Iar, n-ai sa vezi! Pe astia doar dracu’ ii mai voteaza!

  2. Bai ce misogini sunteti bai, nici unul nu e fan Elena 1 sau Elena 2, adica ce? alea n-ar fi bune ? ( presedinte , nu va ganditi la…)

  3. P.S. cred ca mai degreba intrebarea era: NE lasa basescu cu vrajeala asta ieftina? sanatate!

  4. Doctorul Honorius Cauza la Golden Blitz va candida sigur si daca pierde,jail scrie pe el.

  5. O mare “harneala” a domniei sale se gasesc destui fraieri sa puna botul.Sau ca sa fie pervers pana la capat se face independent ca poate tine,tara-i plina de gugustiuci:-)

  6. Eu zic sa ne concentram o luna pe alegerile europarlamentare, pentru ca abia dupa ce o va vedea aranjata europarlamentareasa pe buzata lui draga, vom vedea… nevazute!

  7. Adica..daca vor aplica tactica care le-a iesit la alegerile trecute la presedintie? Cu renuntarea lui Stolo..:> Nu cred asa ceva!Trebuie sa fi naiv sa crezi asa ceva:> Ipotetic vorbind, pe Berceanu l-as vedea ca ‘inlocuitor’, pentru ca restul sunt destul de lipsiti de sanse ,parerea mea.Pe Boc nu-l ia nimeni in serios, Blaga a pierdut deja niste alegeri, Udrea..ma indoiesc ca ar risca cu ea..iar restul sunt cam anonimi.

  8. Nu cred că renunţă de bunăvoie – dar s-ar putea să se împiedice dacă este ajutat. Cine ar candida din partea PD-L? Berceanu sau Blaga. Fără şanse.

  9. E nenorocire-n cartier !! Vestea a cazut ca un meteorit in Taiga !
    Toate babele plang, blondele miauna si strang semnaturi sa nu fie parasite, acum cand sunt pe “cai mari” !
    Blocul meu e in fierbere, chiar si in vilele din jur se simte o agitatie; vestea s-a raspandit ca fulgerul !
    Un amic, palid ca varul, imi striga :
    – Spune-mi tu ca nu e adevarat !! Nu se poate asa ceva !! Spune-mi, zii nu ma fierbe !
    Tu care le stii pe toate ! Trebuie sa stii !
    In intreb : care e nenorocirea ??
    – N-ai auzit ?? Basescu nu mai candideaza !!
    – Nu cred, zic !
    – Tu nu vezi ca babele pland, ca blondele sunt disperate ! Merg si eu sa dau acatiste la biserica, poate se razgandeste !

  10. d-le ciutacu,am cautat si eu cum am putut si am gasit pe net ca,CSOP asta de il da cu 52 % are sediul undeva pe str. grivitei 355 la et. 10.asa au sediile instit. astea ,ca otvu’ lu’ddd?persoana de contact e un anume george popescu,acuma,bineinteles ca or fi multi g.p.,dar unul dintre ei fu deputat fsn in legislatura 90-92.coincidentza?

  11. cred ca mai important decit ” se lasa base” e sa nu ne mai lasam noi prafuiti in ochi de masina de propaganda de c-ta ( scuze cetatenilor onesti din acea zona)

  12. Daca se lasa, se apuca de oierit…
    El vine cu pasiunea, fiica cea mica aduce viziunea de marketing, fiica cea mare pe partea juridica, fratele Mircea spiritul intreprinzator si capitalul financiar, iar Gigi Becali ( daca nu se supara si il ia pe partea economica…), aduce know-how-ul !
    P.S. Pe Mircea Geoana il iau director de relatii internationale, asta daca se dovedeste mai competent decat Florin Prunea !

  13. S-ar putea sa se si retraga de frica sa nu vada lumea ca l-a detronat unul dintre contracandidati. Pe sistemul: Decat sa ma conciedeze seful prefer sa demisionez.
    Daca s-ar retrage ar ramane mereu intrebarea: “Ar mai fi iesit inca o data presedinte sau nu?”
    In felul asta lumea nu ar avea de unde sa stie daca “Marele Basescu” ar fi fost infrant sau nu.

  14. Va incerca orice sa abureasca prostimea.. asta cu siguranta .. problema e criza asta .. azi a dat-o pe riscuri de tulburari sociale – poporul vezi draga doamne e ‘tulburat’ .. ca daca era lucid, sigur l-ar vota .. eu zic ca gata, e de ajuns, si poporul macar din superstitie nu-l va vota – am avut inundatii, seceta, criza dupa criza culminand cu asta economica, gripa aviara, urmeaza gripa porcina .. un cutremur ne mai lipseste si eventual ciuma .. caragea voda ar fi castigat prin vot al doilea mandat ?? no way ..

  15. domnule Ciutacu , fa-ti pomana si lumineaza-ma : Moise Guran in ce echipa joaca si de cand . De cand e in echipa EBBa. Intreb dupa ce vazui cum da in Oprescu .

  16. @Klaus Steinberg: diversitate mai mare ca-n Intact n-ai sa vezi. de ce n-ar da in Oprescu? iti spun eu, nu-l impiedica nimeni, la fel cum n-a tinut-o nimeni legata la gura pe Sorina Matei cand facea blaturi live cu Basescu.

  17. Alteta Sa Printul Albert de Monaco cand a venit in vizita in Romania sub pretextul “cooperarii in domeniul protectiei mediului” (o acoperire mai buna nu a putut avea.hihihihi!) i-a dat o veste foarte proasta domnului Basescu: licuricii aia din Europa….. stiti voi, aia micii carora nu se merita se le sugi acadeaua s-au saturat de el.
    Problema domnului Basescu este ca nici licuriciul ala mare nu mai zboara prin preasma lui.

  18. Are nevoie de un suport emotional pentru noua diversiune. Va mentine incertitudinea pana peste limita. Servitorii se vor jeli de mama focului. Fatucile portocalii isi vor smulge parul si desuurile de disperare. Atunci, el zeusul se va sacrifica, se va lasa chemat de poporul portocaliu in Piata Universitatii si se va sacrifica acceptand sa joace inca o data!

  19. @ cola : interesant comentariu. Daca se apeleaza la capitolul “superstitie” sint multe sanse sa fie schimbate multe “gindiri”. Felicitari!

  20. Mai Victor,din ce vad eu se cam portocaliceste trustul,sau poate vad eu prost.Treaba e sa nu ramaneti voi echipa castigatoare(Gadea,Stan,Badea,Tudor,Badin,sper ca nu am uitat pe nimeni)pe dinafara,in spiritul romanesc;daca ceva merge bine,hai sa-l facem praf.

  21. unde ai gasit victore poza asta…e mai tare decat toate trucurile de pe google cu el marinar, pirat, udrist, securist, etc etc:) sigur e base si nu e sosia lui:)???

  22. Ma copii, si eu zic ca ma las de fumat ca nu-mi face bine la sanatate.. da drogu’ e mai tare si mai aprind una.. in schim promit copiilor ca ma las ca sa mai castig timp, sa agit apele, sa vad cine se pregateste sa ia pachetul..etc
    iar drogu’ puterii e si mai rau..cum sa nu mai vrei una cand dureaza 5 ani?

  23. Daca, prin absurd, ar renunta Jucatorul la o noua candidatura, eu l-as vedea ca inlocuitor pe Mircea Geoana si pe Basescu ca premier(rocada gen Rusia). Din pdl nu vad cine ar putea candida cu sanse reale!

  24. nu renunta base, dar daca ar fi sa fie, ‘catindatii’ succesori ar fi TRU sau ITM; asta daca se prinde PDL ca nu mai tine cu caterinca si hahaiala tampa si decide sa scoata in fata personalitati cu o imagine mai ‘telectuala’ decat marinerul.

  25. Eu am mai lansat undeva ideea ca imprumutul FMI reprezinta “plata” efectuata de marinar pt a fi lasat in pace DUPA mazilirea definitiva.
    Sigur nu mai prinde un mandat, spun sortii din mana Unchiului Sam – aceeasi mana care l-a instalat.
    Aceasta decizie i-a fost comunicata o data cu schimbarea de la Casa Alba, dar el a crezut ca are destul sange sa insiste, totusi. S-a convins dupa vreo luna si si-a incropit repede o asigurare: mita pt FMI…

  26. Nu vreau sa renunte! Vreau sa-i vad fata in direct cand afla ca a furat-o ! 🙂 Doamne Ajuta !

  27. Nu renunta sub nici o forma.N-avem noi norocu’asta.Ai mai vazut drac mort?
    Asta e manipulare la fel ca si sondajul CSOP.
    Singura ocazie sa scapam de marinar e sa votam cum trebuie si pe cine trebuie.
    Totusi,prin absurd,daca nu ar mai candida,va fi inlocuit,cred,de draga Stolo Robocop ca altu’n-ar indrazni sa calce pe urmele lui Zeus :))

  28. De cris !! Sa ne ajute dumnezeu sa apucam ziua !!!
    Pun imaginile cu abdicarea lu’ popey pe un CD si îl vizionez zilnic înainte de ora 7 când îl vad pe Mircea Badea. Dupa Badea înjur toată clasa noastră aşa zisa politica de la faşă pana la barba alba, ca sa îmi meargă bine toată ziua!! 🙂

  29. “Legatura la Piatra-Olt”. Evident ca nu va renunta. Am 30 de ani si mi-as dori ca si cei mai tineri decat mine sa inteleaga cu cine au de-a face. Dar ce vorbesc eu de cei mai tineri?! Si mai bine ar fi ca cei mai in varsta decat mine sa-si dea seama de ipocritul asta.

  30. Ba va candida si cu vreo saptamana inainte va convoca staff-ul de campanie Stolo si va plange pe umarul marinerului, anuntandu-si candidatura lui ca deh….marineru` are treaba, are Nutzy, are vanzari anterioare anterioarelor anterioriste…dar ce nu are el, inclusiv etilism cronic…..

  31. NU stiu.

    Stiu insa ca nu e de capul lui, in niciuna dintre optiuni, cum cred ca nici Emil Constantinescu nu a fost asa liber in deciziia lui de a se infrange cu structurile.

    Am vazut la Dl Stan un Basescu nebagat in seama de NICIUNUL dintre europeni…NICIUNUL. NU cred ca se va miza pe el in continuare, desi cei care conduc lumea au alte repere decat cotidianul romanesc insuportabil pentru multi.

    In locul lui ??. Crin sau Geoana, depinde ce zar cade intre Sarkozi-Merkel si Obama.

  32. Eu nu putui sa votez,dar votam cä “Nu renunta “.
    Nu cred ca renunta Traian Basescu , dar cred ca PDL-istii nu-l mai asculta , si vrea sa le arate ce s-ar intampla cu ei daca el nu ar mai fi presedinte .

  33. Bai Ciutacule,de ce esti rau si nu lasi pe nimeni sa comenteze la postarea cu Dinamo?Nu se face asa nenicule.Nu, nu, nu.Shame on you.

  34. Aşteptăm un gest de minimă demnitate

    S-au căsătorit în urmă cu 5 ani, după o dragoste la prima
    vedere, cu speranţa unui mariaj fericit. A apărut şi un copil
    în al 2-lea an de căsătorie. După luna de miere care a durat
    3 luni, viaţa cuplului a intrat pe o pantă descendentă,cunos-
    când o criză puternică. El deduce, cu probe indubitabile că :
    soţia este imorală, luxul pe care şi-l permite provine de la
    admiratori cu mari disponibilităţi, copilul a fost conceput la
    băile de la Sovata cu ocazia unui scurt tratament ginecologic,
    cu un angajat al hotelului, adunătura casei se foloseşte după
    bunul ei plac, în mod voit copilul a fost dat la o unitate du-
    bioasă cu program săptămânal, adusese în casă nişte boli
    ruşinoase de care-l făcuse răspunzător pe el pentru igienă
    precară a mâinilor, nu gătea pentru a-şi menţine forma de
    ea apreciată, reproşuri permanente asupra confortului
    căminului conjugal sub limita minimă acceptată de ea, etc.
    Soţul a convocat “adunarea generală extraordinară” la ora
    0:00, punându-i la dispoziţie un material solid cu probe
    anexate. Ea a lecturat îndelung materialul şi după minute
    bune de tăcere a rostit :ÎMI ASUM RĂSPUNDEREA
    faptelor mele, fără obiecţiuni. A urmat un divorţ scurt,
    civilizat, copilul fiind acordat lui ca urmare afirmaţiei
    “mamei”că nu l-a dorit niciodată.
    ……………………………………………………………….
    Domnule TB (doamna în cazul de mai sus) şi dv.v-aţi
    ASUMAT RĂSPUNDEREA, gest apreciat de popor
    (el, în cazul de mai sus) care are un dosar-beton de
    divorţ. Fiţi rezonabil şi depuneţi astăzi cererea de
    divorţ, inainte de a izbucnii “criza socială”de care
    numai dv. sunteţi responsabil.
    Înţelegeţi că ne e scârbă de dv.şi pilitica de prostituţie
    ce aţi promovat-o în aceşti nenorociţi cinci ani.
    Nu ne luaţi şi zilele, că atât ne-a mai rămas…

  35. revin cu o precizare. băse se autoflagelează, ţineţi minte lacrimile de crocodil cu care ne-a îmbrobodit, dar e foarte probabil că-şi va lua un şut în fund şi va ateriza direct în celula pregătită de odiosu’,asta dacă pe traseu nu va fi împuşcat.

  36. E clar ca nu va renunta Basescu. Dupa ce va disparea de pe scena nu cred in nici un caz ca Boc va fi succesorul sau. Boc a fost numit premier tocmai fiindca se dorea sacrificare acestuia ca om politic 😉 Oricine prelua aceasta functie in momentul actual politico-economic era pierdut ca om politic. Asadar ca si succesori ma gadesc poate la Cezar Preda sau Berceanu

  37. Dupa ce am citit toate comentariile de mai sus mi-am zis ca frumoasa tara avem. Nu cred ca meritam alt presedinte. La mine in sat, cand s-a facut colectiva (am 65), satenii au ales un prost recunoscut pe principiul ca daca nu-i incotro barem sa se aleaga praful. Daca santeti oameni, va rog eu, gasiti un alt base, ca altfel ne plictisim de moarte.

  38. Eu cred ca renunta. Cuprins de o PROFUNDA CRIZA DE CONSTIINTA, CONSTIENTIZAND ce haos a facut din tara asta, INTELEGAND ce incompetenti mici de cacat a adus la guvernare, VAZAND c-a proptit tara in gard e CUPRINS DE REMUSCARI si NU MAI CANDIDEAZA!

    E, de ce am pus eu toate majusculele astea aici? Ca sa fie clar absurdul situatiei. Cine, Base sa simta vreodata ever asa ceva?!

    Sau, din pacate pentru Romania, orice alt politician roman…
    Nu in viata asta…a tarii, din pacate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.