Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Respectele mele profunde, roachere!

Similar Posts

128 thoughts on “Respectele mele profunde, roachere!

  1. Oare destinatarul acestei sensibile scrisori va întelege ceva din mesajul acesta(dacă va ajunge să îl citească)?Spunea astă seară ceva de influenta alcoolului si depinde deci de momentul lecturii…Sau e tot una?

  2. Victore, care-i spilul?N-am inteles pana la urma de ce isi da omul asta demisia?A mostenit vreo matusa in America? A plecat la vreo multinationala?

  3. Cele scrise mai sus se referă la o eventuală lectură la cel mai înalt nivel a scrisorii,lucru putin probabil,dar a fost prea socantă delaratia presedintelui tării referitoare la propriul consum de alcool,pentru a nu exista o mare tentatie de a fi taxată cu orice prilej.

  4. Respectele mele Domnule Bogdan Negrea, expert in Cadrul Directiei Generale de Insolventa. Scrisoarea Dvs. m-a atins la coarda mea sensibila, mai sa-mi stoarca lacrimi. Am inteles perfect doleanta Dvs. si nu pot fi decat de acord cu ele.Regret profund ca v-am dezamagit si cu atat mai mult ca va pierdem prin Demisia Dvs. Va doresc succesuri la viitoarea Dvs. loc de munca.
    Al Dvs. vesnic recunoscatorul A Popa.

  5. Indignarea pe care mi-am exprimat-o ca catva timp in urma creste ca ciuperca dupa ploaie si chiar mi-am frecat bine ochii sa vad ca de chiar este vorba de Registratura Cabinet Presedinte. Nu pot sa cred ca un absolvent ASE din capitala tarii, mai mult de atat un absolvent al unor cursuri de evaluator IRECSON, un om care a lucrat la firme de Consultanta ECONOMICO-FINANACIARA sa fie atat de batut in cap, sa nu fie in stare sa se exprime in scris logic, inteligibil.
    Daca si-a dat demisia, inseamna ca nu a fost dat afara ci si-a cerut-o pentru ca s-a simtit nedreptatit.
    Pai, ne mai miram de ce am ajuns in situatia in care suntem?

  6. Cu greu satapanindu-mi rasul produs de siluirea gramaticii limbii romane si de inspiratul comentariu “nr.5”, pot sa spun doar ca tipul e jalnic. Dupa ce ca pleaca ii ofera si satisfactia sefului de a-l vedea umilit profund. O simpla demisie de genu “Am plecat. Pa!” era mult mai touche. Pacat….dar asta e…odata ce vinzi tigari si cd-uri, treci prin taximetrie si barmaneala, e mai greu sa dobandesti nitzica demnitate.

  7. Daca lasam sa treaca putin timp, sigur o sa se gaseasca cineva care sa-l declare nebun. Desi majoritatea filmelor americane sunt inepte, imi vine sa fac o asemanare cu “American beauty”.
    Mai exista oameni care isi dau demisia?

  8. Eu ma indoiesc ca se va “obosi” sa citeasca – ca de inteles… 🙁
    Dupa indiferenta si dispretul pe care-l afiseaza, in “culise”, fata de noi, cei care nu facem parte din “cercul” de interese directe ale…(mi-e greu sa-l denumesc!), nu cred ca-l va “atinge”, asa ceva, nici cat piscatura unui tantar…

  9. Locatarul Cotroceniului s-a damblagit de tot. Fac pariu ca pina la sfirsitul anului o sa il vedeti pe nenorocit vorbind cu pereti din incaperile tristei institutii. Presidentia este o pacoste pe capul romanilor.

  10. Incredibibil! Ingrozitor! Cutremurator!
    Oare Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului chiar a avut asemenea EXPERTI angajati? Pai ori ca -si punea doar degetul mare in loc de semnatura, ori ca a balmagit ceva in halul in care a facut-o tot atata era! Asa o autoritate insemnata a Statului nu a gasit in toata Romania un om care sa stie sa scrie cu subiect si predicat macar in limba romana? Romania nu are decat analfabeti?
    Revoltator!Rusine!1.53

  11. Stau si ma gandesc, oare acest Bogdan Negrea nu cumva este mai de graba o ‘victima’decat un vinovat, sau unul batut in cap de soare si din cauza insolatiei nu a mai fost in stare sa-si exprime ideile coerent. Ce vina are el daca profesorii l-au declarat “economist cu diploma”? Vina este a acelora, care, indiferent din ce motiv, i-au acordat-o, si uite tara este plina de asemenea “crippled”.

  12. buna dimineata dle Ciutacu,

    mi a placut enorm emisiunea de aseara,ne tineti tintuiti de televizor, dabia astept diseara sa il vad pe dl.Elan si invitatul surpriza. ce nu am inteles au vrut sa va inchida gura? nu cred ca v or putea vrodata sunteti prea bun si nu cred ca va pasa de tampeniile lor, cat despre dl. mai sus mentionat bravo lui ca a avut tupeul sa ii transmita aceasta scrisoare, de asemenea parca ne pregatim de rascoala ca pe net vin fel de fel; de chestii.o zi buna sa aveti dvs. si familia dvs.dana

  13. Absolut superb. Si acest tip de demisii, plecari … ar trebui sa continue pana acesti malefici “oameni” portocalii dispar de pe fata pamantului.
    Sau poate boc ar trebui sa preia exemplul acesti demn roman si sa ne compuna demisia. Demisia lui boc ar putea fi o masura buna de relansare economica. Poate cea mai buna. Nu poate ci sigur.
    Demisia cosasului boc. Prim vice cosas al tarii. Dupa care prin bagaboanta blonda a tarii si asa mai departe.

  14. Recunosc, ma asteptam ca atunci cand a subliniat ca se numeste BOGDAN NEGREA, ma asteptam sa continue cu “si vroiam sa va transmit parerea mea”, nu cu DEMISIA. Cojones, da, dar era frumos sa si ramana in institutie dupa epistola asta.

  15. Sunt prea putini oameni care ar face asta…prea multi sunt curve…

  16. Un gest rar pe care seful sau il va trata “statistic”. Atatia au aplecat, atatia raman si suporta, media este in favoarea celore care stau si indura orice pentru un amarat de salariu… Asta este Romania

  17. Daca a demisionat pentru ca pleaca din tara, respect! Daca a demisionat doar din onoare… …si mai mult respect! Oricum, oricare ar fi din variante, omul e de o verticalitate pe cale de disparitie. Si asa Romania e o tara fara rost

  18. Cred ca “Omul” si-a batut joc de cei de la AVAS sau chiar este plecat cu boii de acasa. Mi-am zdrobit neuronii degeaba sa-i inteleg gestul. Sa fie sanatos si pace.

  19. Cum se poate specula situaţia omului cu salar: “Să zici mersi că-l ai, să te văd cum te descurci fără ?!”, de unde şi curajul oricăruia care îşi dă demisia.
    p-ul are circumstanţe atenuante: este p-marinar, adică şterge pe jos cu toţi atunci când este şef, o lecţie dată de “mare caracter”.

  20. basescu traian”ha,ha,ha inca un loc liber baaaaaa si nici nu l-am dat eu afara ha,ha,ha ce bun sunt”

  21. Un gest care a fi avut altă greutate cu simpla formulă: “dute-n măta, băi boule!” Aşa, a dat-o de gard rău săracu’…

  22. Pentru ca Videanu să înfiinţeze Electra în linişte, Condescu îşi ţine minerii „în lesă”… Întrebat despre protocolul prin care se păstrează salariile intacte celor care lucrează la complexurile energetice Turceni, Rovinari şi la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, chiar în timpul acţiunilor anti-sociale ale puterii portocalii, Condescu a trimis, pentru lămuriri, gazetarii enervanţi la… Victor Ciutacu, cel care a dezvăluit în emisiunea sa, „Vorbe Grele”, aranjamentul dintre Condescu şi Videanu. „Ce protocol? Mergeţi la Ciutacu! Luaţi protocolul de la el, şi-apoi stăm de vorbă”, a replicat liderul FNME, cu aroganţa unui portocaliu. Totuşi, Condescu a declarat răspicat că va respecta protocolul în care angajează FNME „să nu desfăşoare acţiuni de protest pe toată durata valabilităţii acestui protocol”. Mai exact, miile de sindicalişti din sistemul energetic nu vor ieşi în stradă, până la 1 iulie, când va fi înfiinţată compania Electra.

    DĂ-LE FRATE CU DEPEŞA-NTRE OCHI!

  23. Societatea romaneasca e prea abrutizata ca sa mai priceapa asemenea mesaje… iar despre conducatori (mai mari sau mai mici, mai importanti sau mai putin importanti)… astia si-au pierdut demult sensibilitatea, mi-e teama ca si sufletul.

  24. Dl. V. Ciutacu am primit azi un mail legat de Rosia Montana ,în care se povestește ceva despre trafic cu uraniu , stiți ceva despre acest subiect ?
    Nu am cum investiga și este o treabă serioasă.
    S-auzim numai de bine !

  25. Uitati-va acum ce e la guvern … La 20 de femei cu copiii , sunt doua dube imense de jandarmi ca pentru golanii de pe stadioane !!!
    Hahahahahahaha….. PENIBIL !!!!!!

  26. Misto coliva!
    La privatizat epistola e ceva de genul :
    ” du-te-n p..a mea ca esti prost!” 🙂

  27. Eu am devenit mai destept.Asa am procedat si eu.Gresit insa.Nu trebuia sa pleci domnule,trebuia sa ramai si sa faci in asa fel incit viata unui astfel de dobitoc de sef sa-i fie insuportabila.Asa trebuie procedat cu astia!

  28. off topic
    Sindicatul de la administratia penitenciarelor anunta intrarea in greva in 31.
    Poate-i vedem pe cei cazati in penitenciare incolonati frumos in fata curvernului, in uniforme cu dungi, intonind din toti bojocii cintece patriotice, cum ar fi: “Noi sintem mindria tarii”
    Banzai!

  29. Tot respectul pentru simtul demnitatii de care da dovada acest Om. Are dreptate sa spuna presedinte cu “p” (se aplica si la altii care ocupa functii cu aceeasi titulatura). Pacat, intr-adevar, ca nu sunt mai multi ca el.
    Ma-nclin! (cum spunea cineva…)

  30. somnul naţiunii marinelişti naşte iar coşmarul poporului milioane de udre îl pasc, cât despre videni şi berceni numa hoţ dacă eşti îi poţi ajunge…

  31. Uite unul cu cohones frate.Diferenta dintre mine si Bogdan Negrea este aceea ca eu nu m-am chinuit niciodata sa SCRIU lucrurile alea, am preferat sa deschid usa si sa le rostesc.Poate de aia am schimbat vreo 15 joburi=)).Bogdan Negrea, domeniul privat te asteapta cu bratele deschise.Aici poti=castigi.

    P.S. Sunt totusi de parere ca a fost prea dimplomat…Acolo 2-3 injuraturi de Cristosi si Patrafiri nu stricau deloc. Da’ lasa ca ii transmit eu presedintelui – Da-te-n gatu ma…

    P.S. In orice imprejurare publica l-as umili pe presedinte.Serios.Cu glume din alea de ghetou, nu “fineturi”.

  32. de aia nu i de mirare că avem un marinelist la cotroceni şi o udrea la cabinetul 2, fiindcă premier nu am mai avut de multă vreme; aşa că peşte iezistă, şefă de curve avem, până şi portar avem la uşa lor… uite ce exemple au ăia cocoţaţi pe funcţiuni, aşa că nu le este de miru lumii comportamentul de găşcari, cocalari şi curve…

  33. interesanta scrisoare.

    Asta nu inseamna ca AVAS nu este o gaura neagra a Romaniei unde domnii elogiati in scrisoare au mentinut lipsa de transparenta, clientelismul, numiri politice in consilii de administratie s.a.m.d.

  34. Din moment ce tipul cunoaste engleza la nivel mediu, poate vazandu-si epistola pe Vorbe Grele, si citind atat titlul cat si comentariile, va veni si el cu un comentariu in care va pune la punct pentru scrierea, nu prea ortografica, a cuvantului “roachere”.Ce m-ar distra! Abia v-ati invata minte sa “nu judecati oamenii, ca n-aveti dreptul!”(asa scrie in epistola, nu-i asa?)

  35. @kelemen: doar cercopitecilor care, sub anonimat, isi inchipuie ca pot transforma blogul asta in peluza de Divizia C

  36. asta se numeste demisie de Onoare. si Din onoare.
    brava lui, imi scot palaria !!!!!!!
    interesant este ca ai dat publicitatii o chestie ca asta . o bila alba pt tine.

    hehe, daca si-ar da demisia toti bugetarii , in bloc, loools … asta ar fi cu adevarat cu mult mai tare decat a iesi in piata revolutiei iar aia sa nu dea nici macar flegma pe gestul tau…..

  37. Ciutacule, avem cateva intrebari (daca sunt stupide te rog ne iarta, vin si de la parinti): sigur nu esti cioara vopsita si nu ne vei dezamagi? Cum se face ca esti singurul om din presa romana care are curajul sa spuna adevarul apasat? Nu-ti e frica? La naiba, daca trebuie sa pun intrebarile astea, inseamna ca tara e deja pierduta.

  38. Ce inseamna ” vointa unui singur om ” ???
    Am mai avut pe unul si l-am impuscat ca pe un caine !!!… Aviz amatorilor !!!

  39. CUM MAI PUTEM AVEA CEVA SPERANTE, CAND SI TEO E CUM E CHIORUL?…
    BINE CA NU MAI AVEM VIITOR!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.