Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Republica monarhistă a studioului meu

Republica monarhistă a studioului meu

Nu mă prea împac eu, republicanul de la Sinaia, cu terminologia caselor regale, cu principi şi alteţe, dar dialogul de ieri, de la “Vorbe grele”, cu Radu Duda, a fost reconfortant. Nu cred că poate conta decisiv, cel puţin la alegerile de anul ăsta, în economia jocului electoral, dar e decent, educat, are discurs articulat şi cred că va atrage la vot destui oameni cu bun simţ acriţi de toată manelăria asta politică.

P.S. Dacă m-am obişnuit să spun lui Traian Băsescu domnule preşedinte, cred că mă pot adapta astfel încât să mă adresez şi lui Radu Duda cu Alteţa Voastră Regală

Comentarii

comentarii

Similar Posts

152 thoughts on “Republica monarhistă a studioului meu

  1. @ironickq

    aia erau oameni ordonati, nu se duceau la primul secretar cu liste facute dupa ureche.

    Sa-nteleg ca tu chiar crezi in perfectiunea vreunui sistem?
    (MAI ALES din perioada aceea.)
    Eventual si-n Duhul Apelor?
    Tatal meu a fost membru de partid cu forta,
    asa cum au fost toti colegii lui de facultate,
    asta era soarta UTC-istilor.
    Crezi ca le spalau si creierele?
    Despre altii nu stiu, insa tatal meu e liberal convins.
    M-as mira sa fie unica exceptie totusi.
    _________________________________________________________
    @vasile b

    Nu s-a numit singur “Obama de Romania”
    Personal, il consider vizibil mai inteligent decat Obama.
    Cat despre cat e de jegos politic,
    orice argument e bine primit,
    orice acuzatie e ignorata in absenta argumentului –
    tot de la gandirea matematica mi se trage.
    Precum spuneai, gandire la rece:
    arguments or free to go.

    nu sunt portocaliu asa cum v-ati grabit sa concluzionati.
    A fost asa de scurt mesajul meu,
    incat ma mir ca n-ai reusit sa-l citesti
    exact asa cum era scris.
    Ma-ndoiesc ca am facut referire
    la vreo cromatica politica.
    Daca tot il sustii pe Radu Duda,
    poate-i urmezi exemplul de pe site-ul
    care promoveaza abtinerea de la distorsionarea adevarului.
    In rest, toate bune.

  2. adevarul e ca tara noastra e Dovada irefutabila a superioritatii sistemului capitalist & a democratiei fata de sistemul comunist & totalitarism. s-au facut multe progresuri & succesuri in astia 20 de ani. e pacat de moarte sa muncesti intr-o tara in care multi indivizi sinistri & dubiosi s-au imbogatit cat toate generatiile de intreprinzatori & industriasi celebri din tarile civilizate. pai,iti vine sa faci orice,numai sa muncesti,nu! in momentul cand tii sapa-n mana,FRAIER scrie pe tine intr-o astfel de tara!

  3. Am urmarit emisiunea si mi-a lasat asa o impresie de sublim fara substanta.Omul e cult ,rafinat,dar daca se chinuie oleaca Base ,s-a cam terminat cu rafinamentul.Am observat azi ca Geoana i-a atacat pe liberali,a criticat guvernul liberal.”Geoana ,draga,ai avut posibilitatea sa dai jos guvernul liberal,dar nu ai facut-o.Stii de ce?Prostia ta a facut posibila continuarea guvernarii liberale,prostie pe care ,la momentul potrivit, am valorificat-o din plin.Si orice tampenie de-a ta va fi valorificata din plin de catre liberali,inclusiv orgoliul si suficienta ta.Ideea cu motiunea de cenzura e foarte buna ,ca sa vada poporul de partea cui este in fapt PSD-ul.Suneti infantili in felul in care va atacati propria guvernare(Base).”Si sa nu uit ceva:calul meu troian e in curtea lui Base.

  4. jegos politic = atacuri la adversari in loc de programe de curatire a romaniei
    avnd in vedere ca toti bloggerii care scriu aici sunt “antiportocalii” nu mi-a fost greu sa banuiesc ce concluzii s-au tras referitor la “culoarea mea politica”.
    e adevarat ca am citit pe fuga comentariile pentru ca mai am si treaba, dar observ un subtil accent de superioritate in unele comentarii.
    rugamintea mea este sa nu-i mai considerati prosti pe toti cei care nu au aceeasi opinie cu cea predominata pe acest blog. mai sunt si altii “mai de matematica” sau “mai de literatura” sau cum doriti.
    multumesc pentru atentie. numai bine va doresc

  5. @irina

    Ideea cu motiunea de cenzura e foarte buna ,ca sa vada poporul de partea cui este in fapt PSD-ul.

    Foarte corect.
    Dupa modelul chimic:
    unele reactii au ca scop obtinerea unor produsi de reactie,
    altele se numesc reactii de identificare.
    Dupa categorisirea reactantilor, toate devin mai limpezi
    si descompunerea mai usor de realizat.

    Am senzatia ca Geoana si Basescu vor avea parte
    de o campanie electrolitica.

  6. nu anca, nu cred, dar in chestii din astea erau rigurosi.duda ca si basescu, fiind membru de partid, n-are sigur nici un angajament. in rest, ce si cat a turnat pe gura nu poate sti nimeni. in orice caz, povestea lui de iubire si cum de s-a izbit el in familia regala mie imi pute tare de tot. fara sa sufar de cenarita a fost impins acolo de aceeasi cetateni care-l imping in cursa acum.
    PS:pt victor ciutacu-vezi ca si altii au observat c-ai fost..apasat, coplesit, impresionat…ma rog..intelegi tu. acuma daca tot ti-am inseninat ziua, n-o sa te superi daca persist in greseala.

  7. Intrebare intrebatoare..crede cineva ca fac parte dintr-o celula de partid? special venit pe meleagurile ciutatzesti sa lansez dezbateri si sa critic ce nu este bine venit unui anume partid?

  8. Acest domn este cetateanul Duda Radu, de profesie actor. E curatel, vorba lui Caragiale, dar nu-i obligatoriu sa fie si presedinte. Apreciez un om, nu dupa titluri(ha,ha,ha, stim cum se fac sau cum se cumpara, si pe timpul lui Balzac, si azi).Cat despre gradulmilitar luat pe puncte, cred ca adevaratii generali ai armatei romane se prapadesc de ras.
    Un veleitar, si atat.Saracu’!

  9. @eduard
    Cu cât ma uit mai mult la ţara asta cu atât mai mult realizez ca România este parvenită cultural. Sigur că oamenii sunt grozavi numai că nu fac nimic durabil şi tot timpul strică ce au făcut alţii şi de asta, oricât de mult încearcă indivizii, suntem blestemaţi să nu devenim o civilizaţie, ca cele pe care le admirăm toţi chiar şi cei care au fost la cules de păpădie în Germania.

  10. Succes!

    Forma nu bate fondul, scopul nu se schimba in bine daca mijloacele sint mai elegante.

    Nu este obligatoriu sa asculti manele, inca, pentru noi astia “civilii”. Ca jurnalist asta ti-e meseria, dar nu e vina mea daca tu crezi, jurnalistule, ca imi este necesar stilul manelist. Ratingul e scuza voastra, nu da vina pe mine, privitorul, sinteti grozav de raspunzatori pentru popularizarea rahaturilor de orice fel, din orice zona. Cind, poate tot cu ochiul la rating, prezinti ceva care respecta o forma mai putin indecenta, sa nu crezi ca rasuflu usurat doar pentru ca nu zdrangane maneaua pe fundal, daca tot forma fara fond (in cel mai bun caz) imi prezinti.

    Peste putin timp, la ora de virf, televiziunea publica difuzeaza, pe banii mei, o ora de “jubileu printesa Margareta”!?

    Poate pacaliti pe mai multi neatenti, dar nu va faceti ca nu stiti bine ca exact asta doriti sa se intimple, indiferent cine si de ce va “sugereaza” ca asta ar fi acum (in) interesul public(ului). In “coincidete” de acest fel nu iti pot jigni (si nu imi pot jigni) inteligenta sa cred ca ai crede.

  11. @Irina: cita profunzime…ce ai vrut sa spui?
    @ vasile b : ce va mina in dorinta de a va umple de ridicol?
    @ Florina : in Romania catania nu mai e obligatorie. Cei care se angajeaza , o fac pentru bani sau din pasiune. Cei care o fac pentru bani se numesc mercenari.Cei care o fac din pasiune se numesc patrioti. Indiferent din ce categorie fac parte si-au asumat riscurile la care sint expusi. Deci revolta dumneavoastra este fara obiect.
    Este clar ca Radu Duda este un om educat, se prezinta impecabil si cind il vezi si il auzi , in acest ocean de mitocanie si de incultura, nu poti sa nu remarci diferenta de calitate.Cred ca putina obiectivitate nu ar strica.
    @ Paratrasnetul Fanica: ca va face sa credeti ca ne amagim? Faptul ca remarcam niste calitati ale unui om?
    @ Eusebia: prin casatorie. Asta e. Daca regele ar fi avut un baiat si dumneavoastra v-ati fi casatorit cu el si dumneavoastra ati fi devenit alteta regala. De! Fiecare cu soarta lui!

  12. Nu am suportat sa-ti vizionez emisiunea cu actorasu’. Scuze dar… fiecare cu standardele lui.

    Poate iti face o invitatie la Polul Nord sa faceti o emisiune in deplasare. Si Senegal merge, o fi mai frumoasa vremea. Eu chiar as dona niste SMS-uri daca e sa fie nevoie de sponsorizari. 2 bilete dus, 1 intors.

  13. Inca o data,chiar daca ma repet,felicitari pt. editia de aseara.Le meritai din plin.
    Nu ma prea dau in vint dupa Principe,am fost oarecum colegi de scoala.Atunci,demult am fost in casa la el,unde a tinut sa-mi arate un arbore genealogic.
    Din el reiesea clar ca este “os domnesc”.Am socotit-o,atunci,o scrinteala alui si a parintilor sai.
    De atunci “zbirniiau” pe chestia asta.
    Acum imi este mult mai simpatic,remarc cu placere:tinuta sa,ceea ce afirma,cum gindeste.
    Ma aplec..

  14. Diferenta enorma intre presedinte si principe este evidenta.Cine nu recunoaste acest lucru din pozitionari partinice este mincinos.

  15. Am vazut emisiunea de aseara.Mi-a placut de Radu Duda, e un om educat.Dar nu are sanse la alegeri,cel putin nu acum.
    Pe mine ca alegator discursul lui nu m-a convins.
    Eu votez pe acelasi om in care am incredere,Crin Antonescu.

  16. Mie Alteţa Sa mi se pare un om din altă epocă, sau cel puţin, cu o concepţie asupra problemelor, care ne frământă pe toţi, puţin diferită. Nu sunt monarhist, dar poate că monarhia constituţională ar putea pune cu botu’ pe labe pe toţi neaveniţii nesătui de putere, spre bunăstarea lor şi a familiilor lor.
    @Costin Tanasescu. Aş duce mai departe raţionamentul Dvs. şi îmi pun o întrebare. Dacă toate acele proprietăţi(făcând abstracţie de valoarea lor pecuniară), aparţineau Casei Regale, sau regelui, Casa regală ce fel de instituţie a fost, publică sau privată? Poate că tot ceea ce era în proprietatea privată a membrilor familiei regale trebuia restituit, da’ restu’…

  17. Sincer sa fiu eu sunt monarhist veritabil asa ca nu am votat niciodata la prezidentiale.
    Prin urmare nu am sa votez nici pentru Alteta Sa.
    Chestie de consecventa si nu numai.
    Uite o lista de nume:
    Petru Groza, Gheorghiu Dej, Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu, si daca vreti Voronin.
    Cine-o mai zice presedinte, sa dea dracii in capu’ lui de nebun!!!!

  18. butonand asta seara pe diferitele programe tv pentru care tre sa-i multumim lu marinaru (ca fara el nici cablu n-aveam, si nici internet ca sa putem sa scriem pe bloguri) am nimerit la emisiunea Nasu de pe b1tv, unde invitat era florin calinescu. baiat simpatic de altfel, calinescu isi expunea parerile pro-basescu. pe langa faptul ca batea campii si ca m-a facut in unele momente sa rad, m-a facut sa ajung si la o concluzie. nu stiu daca ai auzit victore de curentul stilistic ‘brutalism’ din arhitectura. ideea e ca nea florin, lasand la o parte ineptiile pe care le debita, avea dreptate dintr-un punct de vedere important. presa si militantii anti-basescu au devenit prea vehementi. si vehementa asta poate s-o dea in ridicol la un moment dat. chiar nu mai vreau sa-l vad presedinte pe marinar, si-a batut joc de noi destul. dar nu crezi ca ar fi mai bine sa se discute mai rational si mai logic despre ciocile lui? asta pana nu pierdeti din credibilitate…

  19. Totusi,poate imi explica si mine cineva,fapt pt. care ii multumesc,de ce s-a bagat domnul Duda,in chestia asta.
    Care-i chichirezul ?

  20. pt. mihaela
    ce v-a suparat in comentariul meu? ca am spus de crin ca e la fel de jegos ca ceilalti politicieni? imi pare foarte rau cuvantul jegos a fost folosit de bloggerita anca. eu nu am facut decat sa-l preiau.
    stimata doamna nu reusiti sa atrageti comentarii pe blogul dv personal si veniti pe blogul lui ciutacu sa aruncati cu c…. . imi cer scuze dar stiu ca acesta este un cuvant drag dv. ar trebui sa fiti mai moderata in comentarii asa cum faceti pe blogul dv.
    daca intr-adevar locuiti in america aveti grija ca de la distanta lucrurile se vad cu totul altfel. mai ales daca de acolo unde esti le vezi doar prin ochii unor moderatori tv. am cazut si eu in capcana asta cand am fost plecat din tara doar pentru un an e adevarat.

  21. Domnule Ciutacu, gasesc laudabila initiativa de a prezenta publicului candidatii la Presedentie. Domnul Duda nu m-a convins deloc ca merita sa fie candidat.Mai ales ca, nu cred in ruptul capului ca, Majestatea sa Regele Mihai va consimtii vreodata sa sustina un membru al familiei sale la Presedentia Romaniei,perpetuind astfel monstruozitatea abdicarii sale fortate impusa de URSS in 1947.Daca,asa cum afirma domnul Duda, o va face inseamna ca Majestatea sa s-a zaharisit si nu mai gindeste limpede,acceptind aceasta insulta la adresa Casei Regale, pe care aceasta candidatura o implica.In al doilea rind, bate cimpii cu “deteliorarea institutiilor statului”, “apasare a ambiguitatii institutiilor” “institutiile pe raftul Casei Regale”,confunda “administratia prezidentiala” cu administratia Romaniei(??).In al treilea rind, ce fel de “timpenii” sint “superdemocratizarea” si “superpolitizarea” Occidentului imitind stalinismul?? Ca sa nu o mai lungim, consider ca domnul Duda nu are intelectul si moralitatea si pozitia necesara unui candidat la presedentie, nici nu mai merita discutia.Cea ce este demn de discutat este afirmatia dumneavoastra domnule Ciutacu: “sa recunoasca superioritatea cel putin momentana a republicii in fata monarhiei”.Aici domnule Ciutacu va provoc la o discutie serioasa asupra subiectului, deoarece, am o pozitie contrara si sint gata sa o sustin cu argumente.Consider monarhia constitutionala superioara republicilor democratice, in aceiasi masura in care cred ca “proprietatea privata”, ca baza a capitalismului a generat bogatia statelor occidentale in comparatie cu dezastrul “proprietatii colective” in statele “colectiviste” sau socialiste. Argumentul meu este ca daca “proprietatea privata” asupra bunurilor si mijloacelor produce bogatie si civilizatie, in acelasi mod, “proprietatea privata asupra statului = monarhie” va produce rezultate superioare asupra “proprietatii colective asupra statului=democratie”.Discutia merita un “post” separat, mai ales ca, exista o mare varietate de argumente pro si contra, de la cele economice pina la cele psihologice s.a.m.d…
    Va stau oricind la dispozitie pentru o asemenea discutie…

  22. @ psihologu’ : esti atit de original incit nu cred ca cineva normal isi poate inchipui ca esti “pus” de cineva. In ceecea ce priveste “partidele”, chiar crezi ca mai exista partide politice?

  23. Adevărul este că România, în mileniul 3, este departe de societatea în care eu şi prietenii mei ne-am dori să trăim. Asta ne face uneori, doar uneori, să ne dorim să trăim oriunde altundeva decât în România.

    Un alt adevăr este că oricine poate trăi oriunde ok dacă îşi ţine ochii închişi. Însă există peste tot posibilitatea de a găsi acelaşi sistem dar sub alte forme. Însă aici iluziile sunt ceva mai putrede, mai dureroase. Şi şansa noastră este ca măcar lucrurile acestea să ne trezească şi să ne menţină treji. Altfel, oamenii se abrutizează şi se mulţumesc cu ideea că ‘lucrurile nu se vor schimba niciodată’ (şi asta este o iluzie dureroasă), că îşi vor trăi viaţa fix ca alte n milioane de bestii, doar cu nevoia şi grija satisfacerii nevoilor de zi cu zi.

    Schimbarea socială nu trebuie să se facă în ideea că vei trăi mai bine, fiindcă aşa ceva nu există. Fiindcă oamenii au ales să nu trăiască decât o iluzie a libertăţii prin acceptarea ignoranţei şi a mediocrităţii, prin auto-suficienţă şi lipsa oricărei ambiţii de devenire individuală. 🙂 Atfel că ei au ales să ţină ochii închişi, să lovească în stânga şi în dreapta, să strige că nu trăiesc bine, când de fapt soluţia este una f simplă.

    Societatea nu poate nici să-ţi ofere, dar nici să te priveze de fericirea aceea când faci lucrurile acelea care te definesc ca persoană, când te descoperi ca om şi bineînţeles, că atunci când evoluezi mental şi spiritual, când ai mai multe idei găseşti resorturile şi resursele necesare de a schimba societatea.

    Mi-au plăcut entuziasmul, inteligenţa şi bun simţul principelui Radu. Îmi place ideea unei alternative reale şi că lucrurile vor fi mai clare şi poate, ceva mai oneste. 🙂

  24. Cred ca un om ca el poate sa para fals romanilor. Mai cred ca majoritatea il vad rupt de realitatile romanesti. Inca nu stiu ce parere am despre el. Ma mai gandesc. Suna bine…asa din avion dar deocamdata is circumspecta. Daca o sa hotarasc ca imi place o sa ma implic. Donez si eu niste bani pe care nu-i am.:) Sunt fascinata de entuziam. Daca o sa constat prezenta lui, probabil ca o sa ma duc si eu cu valul.:)

  25. stii ceva ? am avut simpatie catre tine. Cu cit injuri mai tare, cu atit mi se duce simpatia.
    Verifica pe sondaje. E cazul sa mai treci pe la biserica si sa inveti sa ierti.

  26. ce frumos suna: “Alteta Sa Regala, Presedintele Romaniei, Radu Duda”!
    mie personal nu imi place personajul si nu doresc sa iasa presedinte. este drept ca nici unul dintre candidati nu imi place, dar nici cu asta nu imi este rusine. nu are sprijin politic, nu are nimic
    mi-ar placea sa il vad pe Voiculescu in cursa pentru presedentie

  27. Eu zic ca e de bine Romania are nevoie de un presedinte cult, echidistant si impartial,un presedinte pentru toti romanii Ne-am saturat sa alegem intre rau si foarte rau ca la ultimele doua alegeri prezidentiale. Ne-am saturat sa alegem intre un comunist scandalagiu si un comunist rafinat , principalul lor subiect de dezbatere fiind modul dobandirii averii personale.
    Am auzit foarte multe comentarii la adresa principelui, dar noi am dat votul nostru de incredere multor persoane care ne-au inselat asteptarile. Nu cunosc foarte multe detalii despre principe, dar, eu am vazut altceva, am auzit alt limbaj, am vazut o prezenta demna, eu vad un pic si partea plina a paharului. Prin pozitia sa, Romania va avea alta fata si-si va castiga locul printre celelalte state europene.Poate vom scapa de stigmatul pe care-l purtam in momentul de fata. Sa vedem, sa vedem…la prima vedere e chiar tentant

  28. Radu Duda pare sa fie in afara cotidianului politicii romanesti. Am spus pare, pentru ca m-am inselat de prea multe ori in perioada asta de profunda marsavie politica. Mai conteaza oare, inca o iluzie care te duce la concluzia:”Toti o apa si-un pamant”?.
    PS.Nu de la Duda trebuie sa asteptam o schimbare, ci de la noi toti ceilalti.

  29. e decent, educat si mai ales ARE BUN SIMT, are cei 7 ani de acasa. chesti care nu se observa la nici unul din locatarii de la casa popirului, guvern sau senat.
    cel putin eu nu am observat.
    da, principele Radu Duda va avea propriul sau electorat.

  30. nu neg ca este educat sau macar ca face uz corect de educatia pe care a primit-o. dar de aici si pana la al numi alteta…of. iar paralela cu base nu se justifica. base ocupa vremelnic aceasta demnitate pe cand cu “alteta” ne procopsim pe toata viata. intelegi unde bat?

  31. E alegerea fiecaruia daca vrea sa candideze sau nu, pe mine personal nu ma incalzeste cu nimic.Nu mi se pare o prioritate,mai ales acum.

    Altceva ma preocupa.Cum dracu pe toate posturile de televiziune,in ziare,si pe unde intorci capul(inclusiv pe Antene) auzi si vezi numai Becali ,Penescu,mita la FRF,etc.
    Chiar atat de prosti suntem sa nu vedem dincolo de aparente?Parca lucrurile astea se intampla de ieri de azi.
    Eu cred ca la tot balciul asta PRESA are o vina de cel putin 90%.Rolul ei nu e numai goana dupa rating.Mai e si ala de sortare a informatiilor,de analiza a celor mai relevante dintre ele si de punerea lor pe tapet in functie de interesul general.Parerea mea.Si aici vorbesc de presa in generalitatea ei.
    In rest,multa sanatate.Dc.o lungim numai cu fleacuri din astea….ne meritam soarta.

    Sarbatori fericite!

  32. Am avut ocazia sa-l cunosc … Am avut si eu rezerve la inceput si le-am abandonat dupa o conversatie de o ora. Asa ca nu m-a surprins nici emisiunea si nici textul de pe blog. Daca ar face figura frumoasa ca presedinte al Romaniei ? Cu siguranta, da ! Daca va ajunge vreodata presedintele Romaniei ? Cu siguranta, nu !

  33. asta cu candidatura lui Radu Duda imi aminteste de un distins candidat la presedintie care dadea autografe pe portretul regelui. un fel de mixtura. dar poate merge pe principiul de la revolutia franceza cand toti devenisea “cetatene”, inclusiv “cetateanul Capet” si pe cale de consecinta fata regala devine un traitor obisnuit, platitor de taxe si impozite, azi presedinte, maine cetatean de rand…

  34. crin antonescu si asa e inexistent. ar fi interesant de aflat cu ce se ocupa de o luna.. mi-ar placea ca pnl sa renunte la crin si sa-l sprijine pe print. dar orgoliile sunt prea mari..

  35. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va dorim Sarbatori Fericite,un Pasti cu bucurii si multa lumina,pace si liniste sufleteasca,numai impliniri si satisfactii in familie!

    Cu mult drag si respect,
    IoanaP&familia

  36. E interesant cum foarte multă lume îi dă șanse nule lui Radu Duda, dar în același timp nu mai pot de grija lui.
    Culmea, îi reproșează (pe nedrept zic) exact lucrurile de care se fac “vinovați” marinaru’ & co.

    Iar pentru cei care o dau înainte cu “actorașu'” și “actoru'”, când ne-a oprit pe noi o meserie să nu punem ștampila pe buletinu’ de vot? Dacă l-am votat pe Popeye Marinaru’ de ce n-am vota un actor?

  37. Mie imi pare o candidatura de barare a accesului in turul 2 a lui Crin Antonescu.

    Emisiunile cu el sunt frumoase, fara indoiala ca este o persoana pe care merita sa o asculti si care poate aduna voturi … dar numai de la un singur candidat.

    Iar o confruntare in turul 2 Geoana – Basescu … este ceva foarte trist.

  38. Cetateanul Radu Duda s-a hotarat sa candideze la Presedintia Republicii. Nu a facut-o fara un sprijin puternic si fara sa fie constient de o eventuala pierdere (Nu va pierde). Este elegant, fin, stilat,iubitor de arta si cultura ceea ce contrasteaza puternic cu actualul bufon de la Cotroceni.Eu il sustin si sper sa si catige.
    PS
    In anumite medii si cercuri faptul ca ai fost sau esti om al Seviciilor, nu este un dezavantaj; din contra, o bila alba.
    PPS
    Aia care sunt pe campurile de lupta din Iraq, Afganistan, etc, sunt pe bani. Armata “populara” romana nu mai exista.Aia nu lupta pentru Tara si Popor ci sa poate trai mai bine.

  39. Problema e ca si daca ar ajunge in functie Radu Duda tot presedinte trebuie sa-i spui.chiar nu-mi dau seama cum se vor impaca cele doua titulaturi in cazul in care sa zicem ca ar iesi presedinte.

  40. @Mihaela:cu ce ma ajuta pe mine ca omul e elegant in exprimare?Nu are experienta politica,nu cunoaste societatea romaneasca,cu toate problemele ei,majoritatea populatiei e indiferenta la statutul de “alteta “.Iar daca il ia la puricat Base si ii citeste mapa profesionala,inclusiv cea personala,poate il si divorteaza.Aici,am fost un pic sarcastica…@Victor Ciutacu:Paste fericit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.