Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Realitatea TV: Băsescu – 2 fete, 5 palate

Realitatea TV: Băsescu – 2 fete, 5 palate

În locul președintelui, eu aș da în judecată trustul eolian pentru acest titlu. Mi se pare profund nedrept ca, la aproximativ patru ani și jumătate de la startul oficial al luptei împotriva corupției, șeful statului să fie suspectat că a acumulat active imobiliare mai multe decât Adrian Năstase. Sigur, dacă prin absurd aș fi Traian Băsescu, eu l-aș da în judecată și pe Claudiu Săftoiu, așa cum a anunțat solemn un domn al cărui nume-mi scapă, măritat cu doamna Raluca Turcan, când cu ascultările alea telefonice pe care nu le-ar face serviciile secrete în beneficiul domniei sale. La fel cum, în aceeași improbabilă ipostază, eu aș fi demisionat în 5 minute de la suspendarea din funcție și nu m-aș fi jurat pe utilitățile din Băneasa că nu m-am prea văzut cu Puiu Popoviciu. Dar eu nu sunt în locul președintelui României. Și, sincer să fiu, nici nu mi-aș dori în perioada imediat următoare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

90 thoughts on “Realitatea TV: Băsescu – 2 fete, 5 palate

  1. Daca Trustul cremei de pantofi i-a aratat pisica sau a intors efectiv armele vom vedea in saptamanile urmatoare.Ar trebui sa inceapa cu trecerea in rezerva a unor nume importante,eu pana nu vad asta nu cred in minuni.

  2. Din oferta Baneasa Residence:

    Al 5 lea palat: Apartamentele tip penthouse ocupa singure ultimul etaj al vilelor cu apartamente si au o suprafata construita foarte generoasa, de 279–319 m2.

    Cat o costa incalzirea?

    Sap dupa preturi poate ca descoperim mai multe

  3. Hai mai Victor,nu te cred mincinosule,vrei sa spui ca realitatea nu mai pupa-n cur puterea?
    Tu,Stan,Badea,Gadea,Tudor ramaneti fara obiectul munci.Vantul acum negociaza din gros cu Baselu:ba daca te mai pup,te costa atat
    PS-Iar voi cu mogulul iarasi ramaneti cu shaorma:-))

  4. Cel mai mic Penthouse

    Caracteristici tehnice
    Suprafata construita apartament 279,00 m2
    Suprafata construita terasa 118,80 m2
    Garaj 13,75 m2
    Boxa 5,10-13,00 m2
    Cota indiviza parti comune 75,69 m2
    Cota indiviza teren 319,31 m2

    Cel mai mare Penthouse

    Caracteristici tehnice
    Suprafata construita apartament 319,00 m2
    Suprafata construita terasa 239,70 m2
    Garaj 12,50 m2
    Boxa 6,60-9,50 m2
    Cota indiviza parti comune 122,69 m2
    Cota indiviza teren 373,24 m2

    Calculati si voi preturile de finisare si altele!

  5. @Victor Ciutacu

    Din fericire (pentru români) nici nu esti si nici nu vei fi vreodata in locul presedintelui.
    Vei fi mereu in slujba celui care plateste mai mult.

  6. @Andrei: deocamdata, idolu’ tau pare a fi in slujba platitorilor performanti

  7. AM GASIT IN GANDUL 3 OCT 2007 !

    Un penthouse din proiectul ce va fi realizat în Băneasa (preţ 1,5 milioane euro)

    Suprafaţa construită – 319,00 mp
    Terase – 239,70 mp
    Garaj – 12,50 mp
    Boxă – 6,60-9,50 mp
    Cotă indiviză părţi comune – 122,69 m2
    Cotă indiviză teren – 373,24 mp
    Din holul de acces se poate intra direct în birou, care este înconjurat pe trei laturi de terasă sau în living şi zona de servit masa – un spaţiu care totalizează 90 mp. Bucătaria comunică cu zona de servit masa, dar şi cu terasa. Dintr-un hol comun se intră in cele trei dormitoare cu baie şi dressing proprii. Fiecare dormitoar are acces la terase. Dormitorul matrimonial are o baie îngropată, jacuzzi şi două ieşiri pe terasă. Terasele tip gradină înconjoară apartamentul.

  8. Fain baiat. Pe noi ne conduce unu cu o scoală militară. Securist că asta era reţeta de succes pe timpul împuşcatu’. Dacă mitocanul mai iese înca o dată preşedinte, nu protestez, dar emigrez cu toata familia.

  9. @Victor Ciutacu

    Deocamdata, tara se uita la TV la ciutaci, gâze si coroi, (pt ca altceva nu exista), iar la alegeri, o sa va taie rasuflarea asa cum a facut-o si pana acum, de fiecare data.
    Daca asta e caracterul tau, n-ai de ales. Natura are un stil aparte cand vrea sa-si bata joc de ceva.

  10. In sfarsit se “demitizeaza” imaginea unui marunt dar veritabil securist si comunist, imbogatit si parvenit si anume domnu’presedinte Basescu! Este clar cu ce ne-am pricopsit in locul lui Nastase, cu unul mai bogat, mai obsedat de putere, mai arogant dar mult mai putin stilat si mai incapabil si incult de o mie de ori.

  11. Nu doar Basescu a fost securist. Sa fim seriosi ne conduc aia care ne omorau acum 25 de ani. Daca isi imagineaza cineva ca exista politcieni care nu au fost “bazati” si in perioada comunista, e naiv tare.

  12. @Andrei: imi place sa te vad asa insistent. macar te platesc bine baietii?

  13. Bai astia care tineti cu actuala conducere, va meritati soarta de roamani, noi astia mai minoritari, tre sa va suportam prostia.

  14. ORICE AR FI CU ARMELE INTOARSE ALE TRUSTULUI E DE REMARCAT TITLU “2 FETE, 5 PALATE” NU STIU CUM VA SUNA VOUA DAR MIE MI SE PARE TITLU COMPUS DE COSTI IONITA SI CANTAT DE GUTA SAU ALT IDOL MANELISTIC AL DEONTOLOGILOR, IN FINE NU STIU CINE A PLATIT PT TITLU ARTICOLU ASTA CHIAR DACA NU E PROFUND DEONTOLOGIC TIN SA MULTUMESC AUTORULUI POATE ASA MAI VAD SI ASTIA CA NU SE MAI FURA TERMOPANE IN TARA ASTA

  15. Ce titlu de manea!Cica-cica-cicala!
    @ Istros : sint la fel ca cei de care sint reprezentati. L-ati auzit pe Boc astazi?
    Traim in lumi diferite…

  16. Activistii multpreaiubitului ataca pe 3 fronturi(cel putin atatea percep eu):
    1.dezlipirea imaginii incrucisate de cea a lui Popoviciu
    2.continua si se amplifica atacurile murdare la Crin Antonescu
    3.incepe bombardarea forumurilor,blogurilor cu mesaje scurte,taioase la adresa opiniilor
    celor care-l contesta pe cherchelitul national.

  17. interesant de urmarit evolutia lu’ nea cosmin gusa, in calitate de consilier fara de partid al lui geoana si ushuit de batranul edec .. baiatul asta imi face impresia ca este obisnuitul unei zone a serviciilor cu miros sulfuros .. ca prea il plac toti la un moment dat – nastase, basescu, geoana, vantu .. etc .. mi se pare logic ca anumite zone intunecate si sulfuroase (al unor servicii de exemplu) il vantura la suprafata .. intre campanii, dupa cum stim, doar plimba ursul .. acuma are o tema .. tare sunt curios care anume ..

  18. CIUTACULE, PRIETENE, AR TREBUI SA TE ROGI SA FIE ALES BASESCU PENTRU INCA UN MANDAT, CA ALTFEL FIE TREBUIE SA FACETI EMISIUNI IN CARE SA IL PUPATI IN FUND PE NOUL ALES CA, NU-I ASA L-AI SUSTINUT CU PATOS; FIE TREBUIE IL ROGI PE FELIX SA ITI MIEUNE O ALTA VICTIMA PE CARE SA FACI OBSESIE. CHIAR PE BASESCU IL VISEZI SI NOAPTE, NU?..CAND AI COSMARURI U BASESCU AR TREBUI SA-L SUNI PE STAN SA-TI PUNA DIN SUTELE DE “FILES” CE LE ARE CU PRESEDINTELE SAU PRIM MINISTRUL. PANA UNA-ALTA, ITI UREZ SUCCES IN A FACE POLITICA DEMOCRATICA A INJURATURII

  19. Le e foarte greu , cum spunea si Ioana .” Toti ” iti cer dublu cind aud ca te numesti Basescu .

  20. @: Andrei
    “Natura are un stil aparte cand vrea sa-si bata joc de ceva.”
    Bine ca recunosti!

  21. vedeti de ce avem un asemenea presedinte? pentru ca e plina tara de ANDREI!Victore, te rog, fara legatura cu subiectul,sa ne dai si noua lista cu nume prenume si foto, cu “specialistii” care au lucrat la CODURI, vrem sa-i cunoastem si noi, traiesc in Romania sau vin de pe o alta planeta?

  22. Cred ca se simte prost daca zicea lumea de doar 5 palate…Nastase avea mai multe .. si ferma de OO :>

  23. CRED CA E O GRESALA IN CALCULUL PRETULUI . SE VINDE SI TERENUL ? PARCA ERA DOAR CONCESIONAT ! SAU , ASTFEL , SE IMPLINESTE… “GANDUL DINTAI ” SI “MINTEA DE PE URMA” !

  24. DACA TERENUL S-A VANDUT O DATA CU APARTAMENTUL , DECI ILEGAL , CUMPARATORUL FAVORIZEAZA INFRACTIUNEA . DACA E JURIST , NOTAR ,SUNT CIRCUMSTANTE AGRAVANTE ? INTERVENTIA PUBLICA ARE ALTE CONOTATII ?

  25. la astea 5 palate banuiesc ca nu sunt trecute cele pe numele fratelui si altor rude nu???:D

  26. Sa le fie rusine deontologilor. Chiar asa, ce crima a comis Puiu Popoviciu ? A “luat” si el o ditamai bucata din Bucuresti, cu ajutorul dezinteresat al dlui. Basescu si a altora. Si ce daca Basescu Traian a fost ministru al Transporturilor in perioada 1997-1999 ? Mai ales ca pe acel teren Popoviciu nu putea sa construiasca nimic si era obligatia autoritatilor sa nu-l lase sa construiasca nimic. Asadar cum isi permit deontologii sa faca aluzii ca i s-au tras utilitatile ( apa, canal, gaze ) de catre Basescu Traian-primarul general, care cunostea toate astea ?
    http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii?idi=3272&idl=1
    http://www.cdep.ro/interpel/2001/i91B.pdf
    http://www.cdep.ro/interpel/2001/r91B.pdf
    http://www.cdep.ro/interpel/2001/2r91B.pdf

    http://asociatia.drumulpotcoavei.ro/attachments/045_Servituti%20de%20aeronautica%20civila%20ordin%201834.pdf

  27. Eu tot nu inteleg de ce mai are probleme Nastase ? Sau de ce ar trebui sa mai ascunda cineva ceva ? MARINERO le face pe toate pe fata, nu mai are nici-o jena. Asta da mafiot !

  28. Revin cu inca ceva. De nu a pus Marinero si un mic pariu. Ceva precum : daca se dovedeste ceva in neregula cu tranzactiile sale sau ale printeselor isi da imediat demisia. Sau ceva de genul: rog autoritatile competente sa verifice eventualele ilegalitati in ceea ce ma priveste pe mine, adica pe Traian Basescu.

  29. Emigrati, emigrati si iar emigrati ! Mi-am adus aminte de un banc : O familie de viermi traia intr-un kackat si micul viermisor isi intreaba tatal : – tata, de ce trebuie sa locuim asa ? Nu am putea sa locuim si noi mai decent, intr-un mar sau intr-o pruna sau in altceva ? Ba da fiule , am putea dar noi suntem patrioti si nu ne parasim tara !

  30. Isi poae explica cineva ce se intampla cu trustul eolian? Au schimbat deodata macazul?
    Se intampla un fenomen straniu.

  31. combinatii politice spalate in media, asta se intampla, dar ma bucur ca le aflam si noi. oricum din ultimele evenimente inteleg ca si nea popoviciu are oameni bine pusi care livreaza si ei ce trebuie. 🙂

  32. @ Adriana: Cred ca s-au saturat sa aiba o audienta predominant formata din absolventi de scoala primara. Poate crapa de ciuda cand aud Antenele ca se lauda cu un public cu studii superioare. Bine, sigur tre’ sa fie si un alt motiv, mult mai de luat in seama, cum ar fi parasirea corabiei pe cale sa se scufunde de catre SOBOLANI.

  33. Stiu ca pot parea penibil, dupa razboi, dar de cand am vazut stirea cu Vantu caruia i s-a redeschis iarasi un dosar , am fost aproape sigur ca va intoarce armele. Pai n-au facut ei oare o intelegere? Eu te proslavesc si tu ma protejezi! Oare cine nu si-a respectat angajamentul ?

  34. @ johnson
    Nu-i kunoashte nimeni pe proprietarii/administratorii acelor forumuri, bloguri etc? pt k akolo, dak posteaza un numar de 3-4 indivizi, in favoarea kiorului, shi vin totzi de pe aceeashi adresa de IP, e floare la ureke sa aflam A KUI e acea adresa de IP. Dupa aceea in doua minute li se poate da BANNED.

  35. Asa D-l Ciutacu ..f bine ca spuneti …o sa-i deranjeze pe unii dar… ne-am saturat si noi din afara tarii cata ura si prostie exista in politica…sper sa mai raman pe afara inca nu e momentul sa traiesc in Ro.mania

  36. @Mos Califar Pai vad ca sint doua seriale distincte nu trebuie schimbat numele primului,asta cu fetele si-a derulat primele episoade dar prevad inca multe episoade,important e ca Serviciile sa-i intoarca spatele si sa vezi atunci telenovela anului !

  37. UNU care stie spune ca M. BASE . are afaceri cu P .POP . Ziaristii fug la REGISTRUL COMERTULUI . NU gasesc nimic ,plus nicio firma pe numele lui P.P. NE MERITAM SOARTA : militianu’ nu a spus ca sunt asociati , ci ca au afaceri , au relatii comerciale , vand ,cumpara: produse ,servicii , deci fac documente fiscale . Asta trebuie verificat . pot sa le faca si prin intermediari .NU TREBUIE LUATA DREPT MINCIUNA INFORMATIA .

  38. Mai fratilor,Nastase,Mitrea,Fenechiu,Hrebe etc.sint mici copiii pe linga Basescu.Vedeti cu cita nonsalanta raspunde la intrebari,in conditiile in care stie prea bine ca toate aceste imobile sint obtinute ca “recompense in urma unor servicii” facute oamenilor de afaceri care pina mai ieri erau “sistemul ticalosit”. Da semnalul Victore si hai sa-l punem presedinte pe Crin.Tu ai mai facut un primar si cu putin efort poti face si un presedinte.

  39. Are la toate palatele alea,termopane? Nu spunea maestrul ca istoria se repeta ?

  40. E prea gros obrazul Victore.La cate lovituri sub centura a dat si a primit mai suporta “saracu”.E foarte greu in lumea de azi sa faci delimitarea intre venituri si politic.da cand o dai pe “albastreala”din colt in colt atunci inseamna ca e ceva putred in Danemarca,opss pe dambovita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.