Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Purtătoare de tăcere mută sau emotivă?

Purtătoare de tăcere mută sau emotivă?

Guvernul Udrea (poreclit pe nedrept Boc) şi-a angajat o purtătoare de cuvânt mută doar fiindcă e din Cluj? N-am avut plăcerea s-o aud grăind, în numele Cabinetului, la televizor, pe duduiţa Muntean. Şi, dacă fiinţa şatenuţă nu vorbeşte, ce altceva – păcatele mele! – mai poate să prevadă fişa postului ei? Hai, iepuraş, dacă a reuşit el Turcan să demonstreze după doi ani că are darul vorbirii, trebuie să poţi şi tu!

P.S. Întrucât rezonez plenar la grija pentru modul de cheltuire a banilor publici care-l macină până la disperare şi pe preşedintele Băsescu, aş dori să fiu informat cu ce se ocupă, pe banii mei şi ai voştri, prin Palatul Victoria, doamna din poză.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Purtătoare de tăcere mută sau emotivă?

  1. IN ULTIMELE 6 LUNI DE MANDAT PERSEDINTELE NU MAI POATE DIZOLVA PARLAMENTUL (SAU SA-L AMENINTE ,CEL PUTIN ) . NUMAI INTRE 15 mai – 15 iunie o mai poate face si de asta forteaza asumarea raspunderii.E sigur ca pana pe 15 mai nu trece nici o motiune de cenzura . VIN VREMURI INTERESANTE !

  2. Poate sa mai spuna cineva ca nu se practica pana si la guvern “legea tacerii”?.
    Intre cineva care ne ameteste cu tot felul de aberatii si cineva care tace, poate ar fi de apreciat mai mult cel de-al doilea?.

  3. Pai a ajuns si Boc CINEVA,nu?Si cum poate ciocoiul sa-si afiseze proaspata parvenire?Desi daca ma gandesc bine Paturica nu era bugetar…
    PS.Este de-a dreptul amuzant ca desi injura Bucurestiul si pe “mitici” toti clampaii dau din maini si din picioare sa ajunga in Bucuresti unde ajung mai mitici decat orice mitic!

  4. Nu-i mai face nimeni proba de microfon tiranului,ca e dus la vale.Cand microfonistele si portavocile vad ca Zeul e in cadere libera,muta ciocul in alta parte.Cu totii in afara de Nutica,pe care Zeul a scos-o din mizeria PLESCOIULUI sa serveasca pe vecie si alte specialitati de carnat.
    PS:
    Victor,am fost prea-prea:-)

  5. Dle Ciutacu ,nu-i suficient ca vorbeste Basescu in numele la toti???Pai cineva din guvernul asta mai are loc de el?

  6. app de Basescu ce figura a facut cand s-a intalni=t ieri cu societatea civila si aceasta nu s-a ridicat in picioare Cum ati taxa acest gest nesimtire sau sfidare?

  7. ce activitate febrila dupa Paste la blogari!!!
    Cum nu stii ce face duduia pe banii nostrii in criza?Traduce in sedintele de guvern de la PDL-isti ptr.PSD-isti si invers.Dar daca este muta inseamna ca asta este motivul pentru care nu se inteleg baietii!!!!!!!

  8. Victore, ce-ai cu fata? Vrei sa “patzeasca” ce-a patit fata marinatului? Doua vorbe – trei prostii? Nu stii vorba aia, muta si proasta?

  9. Victore, eu zic ca ti-a cazut cu tronc, e frumusica foc ardeleanca, mult mai aratoasa decat situatia din tara, si definitely mai aratoasa decat base, asa ca eu sunt de caord sa taca, de multe ori asta o avantajeaza, daca mai e si orfana, e femeia ideala….

  10. Mi-a placut aia ca a facut psihologia… E nevoie, la asa cabinet, dar si mai bun era un psihiatru. Pentru Pogea, cu dedicatie.

  11. @victor: las-o pe pasarica asta in ale ei, mai bine vezi ultimele productii ale lui tolo; cam STERGE PE JOS cu trustul…

  12. @de nistor : o.k. da’nu pe banii nostri!
    @mimi :in numele tututrora,sau tuturor celor din guvern!
    @ Mos Califar : da, dar e mai decorativa decit toate celelalte la un loc!
    @Fuxi: “de cind are cuvint guvernul asta?”
    minunat! Eu as mai aduga : “asta e guvern?”
    @ Victor: care-i taina?

  13. tace acum …scrie ..pe urma va vorbi……aduna vorbe de duh…..de la cancelarie …

  14. Railor, dar voi nu realizati ca fetei nu i s-a montat prompterul sub pupitru, ce sa graiasca?Pana se rezolva problema tehnica, latrau al guvernului de tinichele ruginite este nea Caisa Cotrocenistu zis si Cinzeaca

  15. Eu zic sa ii prevada in fisa postului angajarea unui stilist personal, sacoul nu-i sta prea bine, e incretit la maneci, se trage la subsuori, iar camasa e “din alta poveste”.
    Pentru tunsoare (e musai sa fie schimbata) sa mearga la Geta Voinea (sau sa o consulte pe EBA,inclusiv pentru un machiaj dramatic si niste buze mai pline)iar culoarea rujului sa o schimbe, sa opteze pentru un roz pal. Nu ca nu i-ar sta bine, dar bate spre portocaliu si fac alergie la aceasta culoare.
    E bine, totusi, ca are medalie la gat. Inseamna ca are niste merite, fata, la viata ei, nu i-au pus-o degeaba .

  16. Asemenea situatie te duce cu gandul, ca ori esti din Plescoi,ori cade pleasca pe tine. Se poate si una si alta.

  17. S-ar putea ca duduia sa se exprime mai bine la scris. La oral sta cam prost.

  18. @www.vorbemari.ro: in ingaduinta mea, o incurajez sa gra1iasca. d-aia ia leafa de consilier al premierului, nu ca sa taca. sau poate-s eu naiv

  19. Draga Victore, tu crezi ca doar la “Palatul Victoria” avem o muta? te inseli draga! pacat ca tu nu primesti comunicatele de presa de pa la Prefecturi, Consilii judetene, Primarii ori alte institutii publice. Plingi cind le citiesti. Iar la intilnirile cu presa, purtatorul de vorbe, sta mut, stana de piatra cu ochii cit cepele pe sef, atent sa nu-i lipseasca apa din pahar sau sa-i atraga atentia ca nu ii sta bine cravata.
    Si nu este de mirare. A trecut vremea purtatorului de cuvint “cu expertiza”, a omului care pricepe ce scoate pe gura.
    Cam peste tot sunt diverse fufe sau indivizi care pina mai ieri au lipit afise pe la partid si care isi primesc leafa pe care o impart cu seful.
    Daca incerci sa porti un dialog cu asa numitii “purtator de cuvint” te minunezi cind cu seninatate iti spune ca trebuie sa primeasca aprobare de la sef pentru a putea dialoga cu tine pe teme care se presupune sunt la ordinea zilei.
    Cu prietenie aceeasi Geta Trifa

  20. Freaca menta pe banii nostri , asta face !
    Si nu este singura !
    Aparatul guvernamental in Romania este urias , iar eficienta este aproape de zero , dar fiecare are o ruda ceva , acolo .
    Este posibil ca Emil Boc sa nu aiba unde-si descarca frustrarile sexuale , asa ca are nevoie de ajutoare , pe care le angajeaza pe banii nostri .

  21. nu vorbeste destul punctul 1, 2 s.a.m.d, sau ‘trei intrebari” fara a spune mai nimic, asa ca… ce sa mai vorbeasca si purtatoarea de vorbe.

  22. este “pila” cuiva,bine’nteles. &,la cat de bine arata,nici magar nu mai trebuie sa deschida gura. s-o arate mai des la tv,totusi…eu n-am vazut-o niciodata,da’ pot sa spun ca-i o mare mina de aur pt. onanisti & nu numai…

  23. Victore,tata chiar vrei sa stii cu ce se ocupa?
    In timpul liber e cu dragostea(vezi Mircea Badea) iar la “lucru” e cu munca pe sub birouri.

    Munca pe sub birouri=aduna foile cazute

    P.S.
    N-am chef de vreun proces,nu ca nu as avrea timp ca sunt ca marea majoritate a romanilor SOMER.Multumesc domnului BOC si Domnului Pogea
    Pentru impozitul forfetar exact cind vroiam sa fac si eu o firma sa-mi dau de lucru.

  24. mey da unde le gasesc nene pe toate fetele astea? Nu-i corect, ma bag si eu in PD-L :))))

  25. Tre’ să recunoaştem, că e o raritate. Mai rar vezi vro’ fomeie care nu zice nimica! Da’ poate că gândeşte mai iute decât grăieşte, şi atunci, cuvintele se pierd, precum valurile, care se izbesc de ţărm, şi-apoi dispar… blablablabla…

  26. Salut
    Purtatoarea de cuvant a Guvernului…este din Cluj, acolo a terminat si facultatea de litere (din cate stiu), ghici cine a mai fost profesor acolo???
    A lucrat apoi la ProTv Cluj,
    Cred ca nu mai trebuie spus cum a ajuns in Bucuresti, apoi la Guvern.

    Sincer nu mai pot.

    Servici usor
    Sorin

  27. Inteleg ca unii oameni au pus osu’ la bataie si au marcat banu’ prin campanie, dar nu inteleg de ce trebuie ei scosi in fata pe posturi unde habar nu au ce sa faca, nici macar nu sunt incompetenti.

  28. domnule, sunt pe lumea asta mii, zeci de mii de meserii… daca esti timid(a) nu te faci jurnalist sau purtator de cuvant! orice altceva iti alegi! eu nu inteleg cu domnisoara asta a ajuns unde este! de la gabi firea si corina cretu, nu a aparut nici una mai rasarita… inca o mai tin minte pe aia gravida a lui tariceanu care nu scotea niciun cuvant si urmasa de la protv, raraita si tampa! oofff, romania, mare ti-e gradina de fufe!

  29. Eu nu inteleg de ce se screm toti omuletii astia de la guvernare sa iasa la rampa cu declaratii mai mult sau mai putin neinteresante cand, in fiecare minister exista un departament de relatii publice si un purtator de cuvant.
    Mai deunazi, nevasta-mea (eu nu ma uit la tv decat la desene animmate) a lasat tvu deschis pe antena3 si am auzit cu oarecare stupoare interventia ministrului de finante la, parca, sinteza zilei. Omul, saracul, se nervase nitel si a tot fracturat limba romana, lucru absolut hilar pentru mine, dar extrem de jenant pentru el.
    Daca nu prea sti ce vrei sa spui sau nu prea stii sa te exprimi pui manuta pe telefon, il suni pe ala pe care il platesti sa stie sa se exprime si ii spui sa dea replica.
    Folositi domnilor guvernanti purtatori de cuvant, teoretic ar trebui macar sa vorbesca corect romaneste.

  30. nu vorbeste dar ce frumos tace…. si uneori chiar ne dorim ca unii din acest guvern sa taca muuuult !

  31. la ora cand scriu cuvintele astea, pussy de cluj din imagine si-a deschis intre timp gaura gurii si ne-a demonstrat k organul cu pricina nu-l foloseste doar la masticat,pupat,scuipat, rujat sau lins/supt/muscat inghetata… a scos pe ea ceva ce pentru unii ar putea sa insemne cuvinte, insa mie mi-au sunat mai mult k o mare fasaiala… nu trebuie insa sa avem mari asteptari, fasaiala cu pricina o putem adauga la cele cu care suntem bombardati zilnic incepand de pe creaca de sus, de la scumpul nostru prezident cu nume flatulant si sfarsind cu cei mai de jos din copacul puterii… mama ce m-as mai juca c-o drujba pe la radacina lui! ;D

  32. apropos de purtatoare— sa ne amintim ca retragerea lui Cristi Diaconescu a fost anuntata de colega sa Nassar , cu 2 zile inaintea Congresului !!! stia ceva ce inca Diaconescu nu aflase ???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.