Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Punem toţi mână de la mână să scăpăm?

Punem toţi mână de la mână să scăpăm?

Când eram eu mai mic, iar el şi mai în opoziţie decât e astăzi, Crin a lansat la Vorbe grele ideea unei insule a băsescienilor. Acolo unde Tiranu’ să fie şef suprem şi care să funcţioneze strict după regulile lor: vinovaţii să fie desemnaţi în direct la tv şi procurorii să aresteze fără procese, presa să-i cânte măreţului conducător ode pe prima pagină şi în prime time, plusvaloarea să fie vărsată automat în visteria personală a jupânului, iar străinii care vizitează limba de pământ fără să se prosterneze să fie expluzaţi imediat. Apogeul dezvoltării insulei va fi atins când, rămaşi fără alţi vinovaţi de arestat, locuitorii vor începe să se aresteze între ei. Aş fi dispus să plătesc pentru cumpărarea adevăratului Land of choice şi oferirea lui, întru folosinţă veşnică, fanilor regimului jucătoresc. Da’ să şi-l ia şi pe omu’ cu ei!

Uitasem să precizez că, pe pe acest blog, singurul abilitat oficial să se manifeste electoral sunt eu. Orice îndemn – evident, în afară de ale mele – va apărea ori fiindcă mă voi simţi eu extrem de gereros în ziua aia, ori pentru că îmi va scăpa, ori deoarece aşa o să am eu chef atunci. Consideraţi că tocmai v-am consultat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Punem toţi mână de la mână să scăpăm?

  1. L-am votat pe Base ca sa scapam de Nastase. Se vede ca am luat teapa. Acum ce o sa mai fecem? Tare mi-e ca Antonescu e doar o marioneta 🙁

  2. Cica :
    1.Parlamentul e nashpa si nu vrea sa voteze de 2 ori consecutiv guvernul premierului desemnat de presedinte
    -Presedintele nu poate dizolva parlamentul in ultimele 6 luni de mandat, dar poate (???) sa faca asta in primele zile al noului mandat (dar de ce, se reporteaza ?).
    2.Presedintele incalca in mod repetat constitutia in tot acest timp.
    -Parlamentul nu-l poate suspenda pe presedinte deoarece acesta este in ultima luna de mandat.
    Intrebare :
    In cazul in care presedintele castiga un nou mandat, poate parlamentul sa-l suspende din functie pentru incalcarea constitutiei ?

  3. Mda! Si eu sunt suparata rau-nevoie pe domnul Badea cu lehamitea lui de/si pentru toate si, implicit cu incitarea la absenteism!
    Chiar ar fi indicat, macar sa nu mai “propavaduiasca” lipsa de la vot! Nu se duce? E o problema personala! dar macar sa n-o mai vanture pe sticla, nu de alta, dar poate sondajele citite de dansul privitoare la audienta-i, nu sunt reale! Eu nu am prieten/cunostinta care sa nu urmareasca antenele!!! Aha! Si fiindca mi-am amintit! Pana saptamana trecuta, de cate ori mergeam acasala tara, la parinti…nexam “antene! “Cum asa”?!!, cum ar zice amicul?! Functionau favoritele, entno-urile, toate programele satesti, antene? NIKA! Pana ce-am luat nr. de urgenta de la dl. Badea!!! Va spun un secret! Nici un puchitel nu mai vezi pe luciul antenelor. Care va’ sa zica, se poate. Asa ca, mai am un pic si opresc oamenii pe strada, fara sa fiu platita. VOTATI FARA BASESCU!

  4. Interesanta tema! Am si eu o intrebare ce se poate dori a fi publica (de recomandat sa fie pusa membrilorPD-L care tot apar la televiziuni sa isi apere mentorul) Daca Base nu mai iese cum va recuperati banii cheltuiti si eventuala imagine terfelita de propria obedienta in fata acestui om de nimic? M-as bucura ca actuala majoritate sa treaca repede prin parlament o lege care sa interzica traseismul politic. Ce ati mai face atunci (bourenilor)?

  5. In 2004…. am votat Basescu.
    Dezamagita, ingrozita si dezgustata, cu memoria anilor ’80 reactivata,
    in 2009 VREAU VOTUL meu INAPOI. Cum?
    VOTEZ PNL in nov. 22 !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.