Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Mircea, ne mişcăm şi noi mai cu talent?

Mircea, ne mişcăm şi noi mai cu talent?

Liberalii cer comisie de anchetă în cazul Udrea. Pentru că-i enervează, politic vorbind, cumpărăturile de imagine şi indulgenţe pe bani publici, scumpirea de criză a spoturilor de la Eurosport şi a concertelor lui Bregovici. Mai e nevoie de un partid ca să se urnească Parlamentul. Pe democrat-liberali nu contăm aici, că-i spulberă Zeus, udemeriştii nu prea se bagă. Rămân pesediştii. Unii fac biznis bun cu Duduia, alţii vor să-l schimbe pe tiran. Nea Viorel, agil cum îl ştiu la negocierile profitabile ambelor părţi şi mai ales lui, deja a băgat nuiaua prin gard.

În cazul Ridzi, după un chin existenţial, capitalist-socialiştii din Kiseleff s-au urnit. A venit momentul Udrea: hai, băieţii, hai cu egalarea! Dacă nu ies la zar, sunt blat cu nea Trăian şi-o să-i alerge iar cu procurorii după prezidenţiale. E alegerea lor…

UPDATE: În această seară, după Vorbe grele, de la ora 22, voi reveni, pasager, după doi ani, în studiourile postului Realitatea TV. Ştiu, nu mai e nevoie să-mi povestiţi voi, că plec la Vântu (d-aia i-a dat afară pe ăia şi/sau le-a redus lefurile, ca să aibă suficient pentru mine), că mi se termină contractul (peste juma’ de an, da’ n-are nici o importanţă, SOV investeşte preventiv în criză), că Intact l-a ales pe Cristoiu în detrimentul meu; plus o grămadă de alţi că…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Mircea, ne mişcăm şi noi mai cu talent?

  1. Pai daca nu ies acu o sa fie numiti partidu-blat.
    Nu mai poti sa pui nici o baza pe ei. Stii cum se zice: dar poti sa pui acid(sau DNA).

  2. NUMELE MEU ESTE ADELINA AVRAMESCU, AM 23 DE ANI SI SUNT DIN LUGOJ…DIN CAUZA UNUI MEDIC IRESPONSABIL CARE MI-A DAT UN TRATAMENT MULT PREA PUTERNIC, SUFAR DE OSTEOPOROZA CORTIZONICA SEVERA SI AM 6 FRACTURI LA COLOANA VERTEBRALA. SINGURA MEA SANSA DE VINDECARE ESTE O OPERATIE LA COLOANA, LA O CLINICA DIN VIENA. OPERATIA COSTA 30.000 DE EURO. PANA IN PREZENT AM REUSIT SA STRANGEM 16.000 DE EURO. CINE DORESTE SA MA AJUTE IL ROG SA INTRE PE BLOGUL MEU. AICI UN ARTICOL DIN JURNALUL NATIONAL…VA MULTUMESC…

  3. În urma anchetei, dacă se va face o comisie de anchetă, credeţi că Udrea işi va urni fundul de pe scaunul de ministru al turismului, tot aşa din onoare?

    “Elena Udrea cumpără imagine pentru ea – (…) cel mai generos distribuitor de publicitate de stat din ţară.”
    E foarte generoasă, doar nu dă din buzunarul ei. Ce mai contează dacă noi “pulimea” ne gândim din ce în ce mai mult cum să facem să ne mai câştigăm pita cu margarină…

  4. * Pai, cum s-a urnit ea pe cal cu ajutorul a trei oameni, cum a renuntat la incasarile Dalli, asa de repede o sa se miste si de pe tronul ministerial.Si nu va suparati , presa nu are o atitudine uniforma asa cum a avut in cazul Ridzi.Probabil ca banii raspanditi prin media, da roade. Sttt! Dormiti linistiti, DNA vegheaza !
    ** Domnule Ciutacu, vreau sa stiu si eu ca un consumator media, d-nul Boc cand a cumparat fructe de pe marginea drumului s-a informat daca acei tarani aveau autorizatie? Stiu ca e interzis comertul langa sosea.

  5. degeaba face zeus nu stiu cate greseli, oamenii lui fura pe fata etc daca astia care ar trebui sa fie antireptilian sunt atat de babalai…sau nu vor…mai degraba ultima varianta

  6. lenuta udrea nu cred ca va putea fi dezlipita de pe scaunul ministerial decat cu ranga…iar basexu, chiar daca are ranga tare, nu o va folosi…cel putin nu pt a o ridica de pe scaun….sau, cine stie???….s-a lepadat de o satana bruneta…are ocazia sa demonstreze ca se poate lepada si de o satana blonda

  7. Never, Mircea e cu Spiru Haret acum, gazda multor securisti! A, nu zic ca-s afiliati numai la PSD, nici vorba, da’ asa crede el ca e-n ton cu realitatea! Mircea este un perdant, numai el si Vanghelie cred in minuni! Si, totodata, parca ii e si frica de Basescu dupa renuntarea de la CSAT, asa pare, ca nu vrea sa se faca de cacat. Mi-a facut buna impresie mineriardul Iliescu, probabil singurul politician care a dezavuat frauda de la Spiru Haret.

  8. Nu cred ca te vei duce, cel putin in acest an la Realitatea. Cat despre marsaviile portocalii, astept contabilizarea lor in toamna, asta daca mai exista vreun gram de intelepciune la acest POPOR!
    Tare ma tem ca iese iarasi Basescu!

  9. Grav,imi pare rau, da’ nu-i fac audienta lu’ Vantu…Si nici familia mea…si nici prietenii mei…Si nici prietenii prietenilor mei…Si cred ca nici pagubitii FNI-FNA…

  10. Mircea Geoana este un candidat foarte slab pentru Traian Basescu si nu din cauza ca pesedistii sunt la guvernare, ca oricum SUNT DE FORMA!
    Daca nu ies pana cel mult in septembrie de la guvernare, Basescu va castiga alegerile, asta daca nu cumva VA SURVENI VREO SURPRIZA( da DOAMNE!)- Crin, Oprescu, sau ALTCINEVA!

  11. Pe Udrea presa o va dobori. Nu din motive deontologice ci ca sa faca bani.Si mai sint si citiva urmasi ai lui Don Quijote! Asta-i norocul nostru! Asta e , Dumnezeu nu bate cu parul!

  12. Ce ati scris pana acum a scris si Gardianul mult inaintea dvs . Dezvaluirile si ancheta jurnalistica cand incep ? Sau le uitati cum ati uitat si de ” derbedeul” lui boc pe care promiseserati aici pe blog ca-l desfiintati ?

  13. @sinaiatown: asa e, mi le-a trimis Racoviceanu pe mail si am dat copy/paste. cred ca a inceput cu dublarea costurilor la Eurosport si de la recitalul Bregovici 🙂 nu contesta nimeni intaietatea dezvaluirilor din Gardianul (si au fost o gramada de lucruri interesante), da’ n-am eu nici o vina ca JN a fost mai convingator pentru liberali. cat despre Boc, sa inteleg ca trebuie sa marchez cumva anume fiecare text pe care eu il consider ca facand parte dintr-o campanie? imi pare rau, mizez pe inteligenta cititorilor mei.

  14. mircea e ocupat acum; tre sa panseze ranilor celor din programul “prima diploma” de la spiru haret pe care era cat pe ce sa-i abrambureasca ministresa care a uitat sa ceara voie de la partid si de la garantul profesionalismui in psd care este; da, care este vanghelie…

  15. Bineinteles ca o sa mergi la Realitatea deseara. Unde,in alta parte ? Nu pricep cum de a fost lasat spatiul ala (21:30-23) la cheremul Realitatii , sa zburde ei in voie timp de trei saptamani. Macar de s-ar fi facut o emisiune cu Maria Coman (sau altcineva) , ca aia de vineri seara.

  16. @Bubulea: n-am eu priceperea necesara sa coordonez politica editoriala a celei mai bune televiziuni de stiri din Romania. sunt un biet particular 🙂

  17. @barbaros: am luat act de amenintare. o sa fiu atent. merci de semn 🙂

  18. Update-ul m-a cam bulversat, si-mi este f. greu sa ma concentrez la ‘topic’, chiar daca face parte din categoria subiectelor preferate de pe blog.
    Sfatul d-lui Hrebenciuc, ca ‘sexy buzoianca’ sa faca turism ecumenic, ca PDL va avea nevoie in campania electorala, era perceput de mine drept ‘ironie’si nu o investitura asupra intregii biserici crestine. Si, daca supozitia mea este corecta, atunci sintagma folosita la adresa D-lui Hrebe ca ‘deja si-a bagat nuiaua prin gard’ ar avea conotatie negativa.
    Dar, ma tem, ca totusi e vorba de a strange bani pentru campanie, si atunci va invinge cel care se dovedeste a fi mai “agil”, in detrimentul celuilalt partid.
    Si care este castigul nostru, al contribuabililor?
    Nimic!!!
    nuiaua prin gard

  19. @Victor,
    Te rog sa-i intrebi pe invitatii tai, in masura in care poti, daca s-a stiut ca Spiru Haret are nevoie de avizele ARACIS si acestia sunt refuzati sistematic in a-si face treaba de ce Ministerul educatiei a eliberat in FIECARE AN diplomele absolventilor cu antetul ministerului?! De ce nu s-a refuzat acest lucru de cand au inceput problemele la Spiru Haret? Si de ce dracu s-au trezit acum sa faca acest lucru?

  20. Victor,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea

  21. Vai domnul Ciutacu, dar la Realitatea toata lumea era spilcuita si apretata.. numai dvs in blugi si cu camesa descheiata. Parca ati fi venit de la prasit, nu se face asa ceva. 😀 Ma bucur ca i-ati mai pus putin la punct pe pretiosii astia carora le pute tot.

  22. Buna seara d-le Ciutacu,

    Aaa,e bine ca dl Viorel a bagat nuiaua in gard ,dar sa o si foloseasca!
    Ce inseamna ce ati scris, “că Intact l-a ales pe Cristoiu în detrimentul meu”?Sper ca glumiti,ca daca e adevarat, e culmea culmilor!
    Aveti grija,cum zice “barbaros”,nici nu stiti de unde va loveste.

    Va doresc numai bine,cu acelasi respect,
    IoanaP

    P.S. Va urmaresc acum la Realitatea-sa vedeti ce o sa comenteze unii(care n-au ce face) prezenta Dvs.acolo!

  23. Da’ scuze ca n-am mai putut urmari, ca domnul ala care zice ca-i ministru la justitie vorbeste cu limba printre dinti si ma doare burta de atata ras. Nu inteleg cum de pot invitatii sa asculte ce spune fara sa pufneasca in ras. Si langa el mai e si girafa aia de 3m care are coapsa cat un om, langa ea e ala care se crede Alain Delon sau ceva de pozeaza incontinuu cand se vede filmat… XD Nush cum de tara asta are numai diformi si handicapati la conducere: asta e limbut, ala de la cultura e oligofren, presedintele e chior, turism+MTS=tarfe ordinare… Uite d-asta o sa-l votez pe Antonescu, daca toti sunt jigodii macar sa arate bine! :p

  24. In legatura cu ceea ce urmaresc la realitatea:Laura Codruta Kovesi nu e la curent cu masurile luate de CSM,privind personalul din subordinea ei.Ar trebui sa verifice inainte sa vorbeasca(intr-unul din cazurile enumerate de dumneaei,a mai fost numit un procuror).

  25. Voturile nu tin de foame…dar nici festivalurile!

    Taramul fagaduintei nu se afla peste ocean ,cum de altfel la noi taramul alegerii nu exista.Daca unii au impresia ca oriunde altundeva decat in tara natala e mai bine, se insala intr-o oarecare masura,pentru ca nefericirea si/sau saracia nu pot fi inlaturate cu usurininta.Lupta cu frica,cu nesiguranta,cu indoiala il dezarmeaza pe individul modest lipsit de mijloace pecuniare in lacomia acestuia pe drumul catre bunastare.Bogatia oportunistilor enerveaza,insa nici pe acestia boala,sau moartea nu-i intreba daca sunt nevoiasi sau instariti,fiindu-le si lor proprie agonia,disperarea,nelinistea.
    Mofturile oratorilor inteligenti inchipuiti sunt insuportabile,in special cele comune incrucisatului n-au facut decat sa sublinieze faptul ca implicarea politicianului roman ,in oricare alt domeniu decat serviciul public,este benefica doar pentru propria persoana,dar in timp ingaduinta cetateanului obisnuit se transforma in scarba,lehamite,incrancenare -justificate prin faptul ca nesimtirea flescaitilor e nemarginita.Opulenta pe care blonda ministru o afisaza nu are niciun fel de motivare,pentru ca imaginea balenei deghizate in sirena cu solduri uriase,prezentate ostentativ,nu aduc nimic bun turismului,natiunii,ministerului in curs de desfintare.
    Sarbatorile muncitoresti mascate in Zile ale Tineretului si-au gasit obstescul sfarsit prin presiune mass-media,adica prin investigatii jurnalistice completate de o demisie cam intarziata.In conditiile in care toata lumea are nevoie de bani pe timp de criza,fiecare cent conteaza ,iar cand administrarea proasta a banilor nostrii se face pe fata,acest lucru nu poate sa ne lase indiferenti.Asta nu inseamna ca borhotii ceilalti se preteaza la sume mici mereu,nivelul fiind unul mult mai mare (cum de altfel observa Mircea Badea,logic).Asteptam,de asemena,demisia sirenei “travestite” in balena (pardon,invers…ma rog).Bugetele umflate alocate pentru spectacole,deplasari,campanii,imnuri,spoturi,colaje sunt spulberate fara nici un pic de jena de alesii poporului fara notiunea de solidaritate pe care acestia o invoca cu trepanare.Patetic!

    P.S.:Cat despre scandalul facultatilor private,poate ne explica domnele pline de succes din Parlamentul European si cu vanzari anterioare -absolvente ale unor forme de invatamant asemanatoare.Faceti lumina,dar fara iluminat public :))) !

  26. Mircea Badea a ajuns destul de disperat in goana dupa audienta si bani, daca se duce de rapa si In Gura Presei, si Antena 3 se duce de rapa…un moment bun pentru a schimba “taberele”, si-asa Ciuvica e din ce in ce mai prezent la Realitatea.

  27. @Ionut: traiectoria mea profesionala nu depinde de ratingul lui Mircea.
    @veveritz: eu cred ca eram singurul plecat de-acasa de la 10 dimineata.
    @Irina Calinescu: in afara de multumesc, nu stiu sa raspund acestui mesaj.
    @Ioana P: ma lasa absolut rece si barfele, si comentariile de pe margine.

  28. @Victor,
    Multumesc. Oricum n-au raspuns, au dat din colt in perete. E clar: e pe multi, pe foarte multi bani.

  29. realitatea e o televiziune de plictisiti. daca te cari sau nu e treaba ta – pana la urma fiecare isi cunoaste aspiratiile. pana una alta faci treaba buna la acest “mogul”.

  30. Victore s-a vazut ca nu erai in apele tale la emisiunea cu mai marii sistemului judiciar.Ma asteptam sa o faci pe baschetbalista sa nu se simta confortabil si sa nu tot fluture raportul ala de tara care, intradevar, este departe de realitatea din Roamnia.Dar asa este dupa concediu,iti intri mai greu in mina. Nu am vazut,poate mi-a scapat,de ce nu a fost invitat la emisiunea si un membru CSM ?

  31. D-le Ciutacu va citesc si urmaresc emisiunile in care dv sunteti invitat sau realizator cu mult interes.Va rog sa o tineti tot asa pana ,cand vom avea alesi care sa ne reprezinte cu adevarat atat in tara cat si-n afara.Multumesc pt tot.

  32. @alice: merci pentru aprecieri, da’ nu-s nici Zorro, nici Robin Hood
    @santinela: daca ati remarcat, eu eram singurul din opozitie 🙂 in plus, eram invitat, nu (co)realizator si m-am comportat ca atare. si eu m-as fi laudat in locul ei, a iesit bine.
    @iiordachescu: cine a zis ca pleaca?

  33. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ati fost extraordinar aseara!Dupa ce ati tacut o jumate de ora,nu mai stia d-na Kovesi cum sa va faca fata.
    Bravo Dvs.!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  34. Victore,

    Apropo de talent, tocmai am citit, cu întârziere (sorry, sunt cam mereu in decalaj datorita vietii mele departe de casa), editorialul Alinei Mungiu din 16 iulie “Eu, CRin” (Romania libera), pe care-l gasesc de o mare finete intelectuala. Daca nu l-ai citit, îmi permit sa ti-l recomand. Regasesc la amândoi profunzimea intelectualului public, cu inerentele si binevenite “scurtcircuite” de analiza, din când în cand (cum ar zice Cioran, perfectiunea infernului pe pâmant si paradisul din ceruri sunt la fel de sterile).

    Cu drag,

    Cristina

  35. Stie cineva cu ce se ocupa in aceasta perioada ceilalti membrii ai Guvernului Romaniei? Evident, nimeni nu stie. Numai doamna Udrea munceste…si Presedintele, desigur!

  36. elena udrea este Mata Hari de Carpati. Ea si cu tuta de Ridzi si Placinta au fost prostitua.tele de serviciu de la cotroceni. Traim intr-un stat unde prosti.tuate ajung ministrii, unde lumea moare de foame in timp ce prost.ituatele fura miliarde de euro. Rog echipa de la Jurnalul sa faca investigatii si la restul ministerelori conduse de PDL, ca si acolo se fura pe rupte si pe ambitie.

  37. O intrebare: – Unde poate un om inteligent sa intretina simultan relatii civilizate cu persoane precum Catalin Avramescu (adversar visceral al parlamentarismului) si Crin Antonescu ? Sau sa ia interviuri de curtoazie EBEi ?
    Raspuns : In Romania lui definita de Badea…

  38. Te rog, lamureste-ma in problema Madalin Voicu exclus, chipurile pentru deservicii de imagine aduse partidului:(doua puncte)
    adica vreau sa aud sau sa primesc un e-mail SSL de la d-ta d-le Ciutacu, cu ce-a spus – exact – la “VORBE GRELE” acest om, inainte de luna iunie;
    In fond asa ceva nu se uita;
    E aia cu “200 de manelisti”, cum zicea VOICU saracu;
    OMU’ASTA NU TINE NICI CU NEAMU’ LUI;
    Sa stii, ca desi incepe cu 200, e mai simpla ca aia cu 10 “negri mititei”, dar nu mici, ca-I mananca MITICA,
    AWESOME de WRAITH

  39. Daca as gasi-o p’aia cu 20 % reduceri de personal bugetar , as comenta acolo , da’ pentru ca nu o gasesc pe blog , e bine si aici :
    1. basescu stie el ceva , da’ nu stie bine : 20 % !
    2. hai sa va spun eu cum e bine : 20 % , da’ invers , adica 20 % sa ramina !
    3. Unde sa ramina ? pai :
    a. in Parlament
    b. in toate (rahaturile), pardon , organele care ( o sug ) sug singele poporului , respectiv : ministere ( toate ) , finante , astia cu aia , cum ii zice , cu munca , adica institutii de genul ITM , AJOFM etc. , alte agentii de batut in cap , sau de batuti in cap , cum doriti , care in epoca internetului te freaca sa le duci declaratii scrise si diskete , ca altfel nu pot ei sa se bata cur in cur toata ziua si sa isi justifice salariile
    c. in regii autonome si alte firme de stat, pline de specialisti de-ai lu’ peste , specializati in supt si batut , ca aia de mai sus .
    d. Va las pe dvs. sa completati lista , ca e lunga
    4. Dupa ce si asa stam prost la capitolul servicii medicale si invatamint , (oligofrenii) , pardon , oligarhii politici vor sa reduca cu 20 % de peste tot.
    Ba (handicapatilor) , pardon , luminatilor , ati lipsit la scoala la lectiile alea cu diferentele specifice ? Cit de (redusi mintali) , pardon , (prosti) , pardon . prost informati puteti fi ? Unde ati mai auzit voi in toata Europa sau in restul lumii reduceri in procent fix de peste tot ?
    V-ati pus vreodata problema ca anumite sectoare economice sau sociale trebuie intarite , dezvoltate ? De locomotive economice ati auzit ? ( nu alea pe care le ciorditi voi de la CFR , zicind ca daca nu consuma mult la vale sint economice ) .
    Da’ daca nu va iese voua si alor vostri spaga de rigoare , de ce sa va fortati materia (cacanie) , pardon , cenusie cu chestii d’astilea , cum le zice , (ca oricum n-ati stiut niciodata) . pardon , c-am uitat , aha , da : stiintifice ?

    Pentru nonconformitate ,
    Observator Federal

    c.

  40. Pentru Doamna / Domnisoara Crina Voican : ( elena udrea – Mata Hari de Carpati. / tuta Ridzi si Placinta – prostitua.tele de serviciu de la cotroceni.. / echipa – Jurnalul – investigatii si la restul ministerelor – PDL,
    Stimata comentatoare , cred ca s-a strecurat o eroare in comentariul dvs.
    Cred ca in loc de ministere , trebuia scris (CORDELURILE ) , pardon , BORDELURILE conduse de PD –L

    Va rog sa imi scuzati indrazneala de a face aceasta sugestie si va rog sa-mi spuneti daca vi se pare oportuna reformularea mea .
    Pentru nonconformitate ,
    Observator Federal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.