Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Prefer oricând curvele spurcăciunilor

Prefer oricând curvele spurcăciunilor

De anul trecut, am o viata din ce in ce mai fascinanta. Serile mele, cel putin, sunt absolut uluitoare. De obicei, ajung in jur de 20:15 si am prilejul – vorba sexului in grup – sa mai cunosc ceva lume. Ori la mine-n birou (o canapea de hol si mai fascinanta ca aia a lu’ Badea din Antena 3), ori la machiaj, ori – ptiu, Drace! – la WC-ul de VIP-uri folosit pana la infundare si spectatorii-aplaudaci platiti cu ziua.

Pe majoritatea-i nimeresc in calitate de invitati la Morar. Mai apuc, uneori, mai rar, sa socializez cu dubiosii lu’ Capatos. Ai lu’ Brancu, de cand omu’ s-a facut intelectual si s-a asezat la casa lui, au devenit deja frecventabili, deci o sa-i scot din discutie. De ce ziceam ca-i misto? Pentru ca a te vedea lumea la tv, pe post de analist, iti aduce, asa, un soi de respect al lumii bune. Sigur, respectul asta se adauga, intr-un bilant, la cererile de poze cu fanii prin aprozare, la imbarbatarile si injuraturile primite pe strada sau la analizele politice ad-hoc din taxi.

Unde pacatele mele as mai fi putut eu coexista pasnic cu manelistii de frunte ai tarii, cu lautari celebri, cu amante de fotbalisti si curve de lux, cu obisnuitii cluburilor de fite sau cu fan-clubul David Bisbal? Unde m-as mai fi bucurat eu de respectul zgomotos al transexualului Naomi? Nu in ultimul rand, unde mai avem eu posibilitatea sa incerce Tapalaga sa ma faca si sa nu-i iasa (sigur, pentru asta-ti trebuie si ceva pricepere, nu doar dosare de la DNA)? Nu-i asa ca am o viata fascinanta? Da’ zau ca-mi place. Macar curvele pe care le vad pe holurile Antenei sunt sincere si cvasideclarate. Alea de la Hotnews si, in general, din menajeria portocalie se dau fete mari. Ceea ce face sa respect oricand un ciudat respectuos ca Naomi si sa nu dau nici doi scuipati pe un moralist inchipuit ca Tapalaga.

P.S. Dragii mei pinguini oranj, desi apreciez stradania voastra de a-l multumi pe Jucator, nu va mai straduiti sa ma compromiteti cu orice pret. Tot nu pun botu’!

UPDATE: In caz ca intereseaza pe cineva parerea mea despre subiect, voila!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Prefer oricând curvele spurcăciunilor

  1. Am asteptat aproape toata ziua. Tot nu (ni) te-ai declarat indignat de conflictul de la B1tv? Ma mira, jurnalistii de la Intact sunt la randul lor intr-un fel de campanie de eradicare a portocaliului din esichierul politic.

    Tant pis, ce sa zic 🙂

  2. Incredibil cata ura fata de Antene..razbate de pe hotznews!
    Vai de capul lor si de al celor care pun botul la prostiile scrise pe acolo

  3. Cu totul offtopic, dar asa, pentru ca tot vorbeati de deontologia lui Tapalaga si a hotnews: cum se face ca un scandal despre care a scris toata presa – mojicia acelui grobian numit Marinescu – nu se regaseste nicaieri in stirile trustului Intact? Oare nu era o stire care merita atentie?
    Atunci cand base i-a zis unei domnisoare tiganca imputita, trei saptamani deontologii Antenelor au avut de mancare. Cumva are legatura tacerea asta a dvs cu faptul ca bipedul Marinescu – domn sau om nu poate fi numit – este un distins membru al PC?
    Domnule Ciutacu, stiti prea bine ca de fapt doar va jucati de-a presa independenta, ca mimati impartialitatea, dar macar faceti-o mai cu talent. Ca din asta aveti suficient, n’est pas?
    Astept sa lucrati intr-o zi la un ziar care chiar sa va puna in valoare talentul de ziarist, nu pe plantatie la Felix, unde oricat ar fi lantul de aurit, ramane lant legat de gat. Va salut!

  4. Pe Anca Constantinescu s`o invitati la antene, ca e cea mai spalata la fatza dintre toate invitatele.

  5. @astea: a fost invitata mea personala. regret ca o sa va dezmagesc, dar pe Marius Marinescu nu l-am invitat in aceasta campanie electorala. si absolut niciodata de cand a trecut de la PD la PC.

  6. Parerea mea e ca nu-ti vezi nici tu lungul nasului. Vezi ca nu ajungi prea departe asa…

  7. @Ciucu: cred ca raspunsurile mele sunt in articol. daca ai rabdare sa-l citesti pana la capat si nu te dor ochii-n cap. iar linkul catre Hotnews l-am pus eu, de la bun incept, in text, cu verde!

  8. Care va sa zica numai la TVR si la trustul lui Aditza Sarbu (care si-a turnat dulceata in barosi) e corectitudine dom’le! Tocmai la Sarbu! Astia ne cred prosti de tot, cred ca mergem pe sub pamant ca suntem retarzi. Daca nu as sti cum si ce se poate face sa apari pe post la Pro nu as zice nimic. Nu mai pot frate cu astia de la PDL! In evz-ul de astazi, Patapievici ne tine o filosofeala de doi bani si reuseste sa exprime adevarate idealuri totalitare: ” Puterea nu mai este a guvernului, ci a câtorva partide de afaceri; democraţia nu mai este a cetăţenilor, ci a partidelor” (in orice democratie puterea este a partidelor nu a tatucului din capul statului; prin esenta ei democratia inseamna pluripartitism) pentru ca in final sa o dea de-a dreptul: “Cine vrea să servească în continuare ambiţiile unui oligarh însetat de putere va vota PNL. Cine vrea o nouă guvernare de tip Văcăroiu ori Năstase va vota PSD. Cine va dori ca ţara să fie condusă aşa cum e condus Clubul Steaua va vota PNG. Cine va vrea ca ţara lui să arate imund precum fiţuicile „România Mare“ şi „Tricolorul“ va vota PRM. Cine însă mai îndrăzneşte să parieze pe ceva va vota PDL: nu e sigur că merită, dar, în lumina alternativelor, e singurul lucru care merită încercat”.

    Asta este porcaria maxima: “fundamentezi” filosofic asemeni domnului Patapievici sau deontologic/jurnalistic asemeni domnului Tapalaga un indemn cat se poate de concret si de casta: votati PDL!

  9. Victor, de ce nule dai cu flit?Inteleg ca esti persoana publica , “la vedere”,dar nu pricep de ce s-a strans “completul de judecata”, in seara asta, cu asa sarg !

  10. Ce mizerie! Ăştia au temă să compromită pe “cine trebuie”. Şi unii chiar se lasă prostiţi. Mi-e o greaţă…

  11. Buna Victor. Trebuie sa recunosti ca marketing-ul ti-a tras-o. Recunoaste, asa se fac jocurile… O tantitza care nu stie de capul ei primeste un telefon, face pe binevoitoarea doar doar poate o lauda shefa dupa ce aduce vreo 10.000 de euro, ce ti-o fi si tie greu sa pui cateva intrebari ushurele? Fii sincer… asa se fac lucrurile. Nasol pentru tine e ca fatuca a pomenit numele emisiunii tale. Cred ca din inshiruirea aceea de nume de emisiuni la care se poate intra cu bani, numele emisiunii tale m-a durut cel mai tare. Mi se rupe de Tapalaga si de demersul lui. Probabil ii e ciuda ca pe net inca nu se mananca mamaliga asha de buna ca la tv. Dar dincolo de asta, Victor, nu poti nega nasolul maxim al situatiei… Chiar vreau sa vad cum iesi din asta. Vad ca deocamdata spumegi. E bine si asta ca strategie… Mai departe?

  12. Victor, care prezentator din antene are birou ( in sensul normal al cuvantului ) ca vad ca tu si Mircea stati pe hol

  13. @Pacat gheorghe: eu n-am nici o vina ca-n Antena sunt angajati toti prostii. daca mai stiu eu cum functioneaza un stat de drept, cred ca ei trebuie sa gaseasca unul care a platit ca sa apara la mine, nu eu sa demonstrez ca emisiunea mea nu-i pe bani. da-n tara lu’ DNA nu mai exista prezumtie de nevinovatie. e continuarea scandalului tonomatelor, nimic nu-i intamplator.

  14. Urâtă-i şi disperarea asta!
    Se pare că nu le-a mai rămas decât soluţia mârşavă: să încerce compromiterea celor de care se tem.
    Pentru că vorbele acelora pătrund (şi rămân acolo!) trebuie aruncat spre ei cu orice mizerie penibilă.

    Ce n-au priceput ei încă, este că nici noi nu suntem cretini! Chiar să înghiţim gunoaiele de campanie aruncate pe ultima sută de metri… Haida de!

  15. Uf, uf, sunt off topic, domnule Ciutacu, dar va ataca jegosul de I.T.Morar incalificabil !!!

  16. @Profa: si vreti sa polemizez cu saltimbancul ala lipsit de talent? omu’ are o polita de platit. dupa ce l-am curatat pe Giurgiu de la sefia TVR, nu i s-a mai prelungit contractul de 20.000 euro. incearca sa-si scoata parleala.

  17. Bai baieti, daca lua Nea Victor vreun ban, nu mai statea ma la bloc in Rahova, isi tragea si el o vila ca altii… Daca au luat altii e problema lor, problema trustului, dar mai intai trebuie sa se dovedeasca. Nu e curios ca articolul de pe hotnews a aparut dupa ce JN a facut dezvaluirea cu Udrea si dosarul acelui copil autist? Ia ganditi-va putin.

  18. Cititi ultimul editorial TRU. E culmea slugarniciei si a partizanatului, ceva ce nu am mai citit din 90. TRU a ajuns un pres al Presului… Jalnic, bozmeg!

  19. Eu zic sa folosesti aceste argumente, care mi se par ok si, eventual, sa insisti ca persoana respectiva – acea Mihaela Ungureanu – e doar o facatoare de cafele si ca ati facut misto de cel care a dat telefon crezand in naivitatea lui ca poate sa cumpere timpi de Antena. Nu ma intreba de ce imi pasa – nu te urmaresc fidel si nu imi plac multi dintre cei care comenteaza pe blogul tau. Dar tie iti pasa ce cred ceilalti, ca altfel nu ti-ai fi facut blog cu comentarii si nu ai vrea sa fii atat de vizibil in acest mediu. Nu te lasa batut! Cineva poarta totusi vina pentru povestea asta. Si nu esti tu cel vinovat, sunt convins.

  20. Stiu ca nu poti polemiza cu ura si invidia grosiera ,pentru ca ,in loc de argumente primesti injuraturi suplimentare, dat totusi gestul sau il descalifica si m-a enervat foarte mult.o sa fac in continuare eforturi sa ma ,,adaptez” acestui tip de presa pe care il practica Morar(chiar nu-mi vine sa-i zic ,,domnul”).

  21. Fantele de COTROCENI tzine o cuvantare , indemnand boboru sa mearga la vot!!?? Printre alte ineptzii ce le-a scos pe augusta-i muie se afla si asta — Ca de la revolutzia din decembrie au trecut 18[ OPTSPREZECE] ANI !!!!!! GUGUMANE, AU TRECUT 19, 19 ANI!!!!!!! ESTI DUS RAU, TATAIE!!!!!!

  22. @calin – am citit chiar acum, la recomandarea ta. iti vine sa vomiti!

    @Pacat gheorghe – si de ce sa inventeze si sa minta echipa de la Vorbe grele? De la “a zice” pana la “a face” e cale luunga. Ce daca a zis o duduie la telefon ca rezolva ea pe bani orice? Uite zic si eu: tu esti un portocaliu pus sa bagi fitile pe bloguri! Si in special pe ciutacu.ro. pentru serviciile tale esti platit cu 20 EUR / post.
    Sa te vad cum dezminti!

    @victor – nu merita sa faci mai mult decat ai facut deja prin postul pe blog.

  23. @Papa Benedict: merci pentru cuvintele frumoase. tie si tuturor celor care au gasit de cuviinta s-o faca. imi placea sa sper ca onoarea e ultimul lucru care mi se putea contesta. se pare ca-s inca naiv.

  24. Domnule Ciutacu, eu nu am vazut niciun raspuns coerent la acuzatia de coruptie adusa de dl. Tapalaga. Problema nu este ca pentru a aparea la o emisiune candidatii trebuie sa dea bani, ci faptul ca ei sunt favorizati de moderatori pe baza investitiei. Si daca de la Diaconescu sau Moraru ma asteptam, de la dumneavoastra aveam mai multe pretentii (adica stiu ca aveti preferintele dumneavoastra, dar ma gandeam ca sunt neconditionate financiar).
    In afara de “Tapalaba” a lui Badea sau “nu dau doi scuipati” al dumneavoastra nu vad o reactie rationala, lucida si matura. Vreti sa spuneti ca oamenii aia de la marketing nu au idee ce se intampla in emisiune? Ar trebui demisi atunci, nu? Vreti sa spuneti ca Tapalaga inventeaza? Ce argumente aveti?
    Probabil ca o sa imi iau multi scuipati, dar va spun sincer, uitati-va la Razvan Dumitrescu de la Realitatea ca sa vedeti un model de echidistanta, indiferent de culoarea politica a invitatilor! Si nu veniti cu argumente gen rating, ma intereseaza atribute calitative, nu cantitative! Ca asa si OTV-ul e genial…

  25. Ultima seară dintr-o campanie groaznic de lungă, obositoare şi neproductivă. Mă bucur că ai rezistat stoic, că ţi-ai făcut timp pentru blog şi că activul de partid s-a manifestat aici fără să polueze decisiv atmosfera.
    Tot înainte!

  26. @Sly Boots: eu zic sa urmariti emisiunea din seara asta. si, doar daca vreti si aveti ceva rabdare, sa cautati pe blogul lui Buble cat e tariful la emisiunea lui Razvan. om care, de altfel, mi-e amic si e un tip de toata isprava.
    p.s. de acord cu solutia dvs. in privinta duduii de la A3

  27. @Papa Benedict: :):):):):);) ma doare-n tuhaz ce crezi matale, coloratule :):):)

  28. Titanica lupta cu nemernicii astia, baietii care au boase si rezista, ar trebui decorati! N-am sa-i insir, dar toti moderatorii antenelor au depus un efort imens pt a rezista prezentei, obrazniciei dar si prostiei, unora dintre candidatii din alegerile astea! Presupun macar ca antenele le-au luat banii, ca nu-i pacat! In privinta capcanelor intinse de baietii pupinbasesti, va dati seama ca nu mai au alte posibilitati, iar de sus sunt pistonati sa aiba rezultate! O veni ea si ziua cand la cotroceni o sa se schimbe chiriasul, ca asta de-acum n-o fi nici de neclintit si nici nemuritor, atunci sa vedem cardurile de deontologi cum vireaza si se scuza! Abia astept!

  29. Pai daca va apucati sa dati dudui afara din Antene pentru ca sunt incompetente – si ma gandesc la farsa cu Mihaela Radulescu, s-ar putea sa ramaneti fara personal, domnule Ciutacu. Mai multi incompetenti, habernauti si pafaristi ca la Antene eu n-am vazut. Chiar le dati emisiuni pe mana ca sa ocupati spatiul? Prefer sa vad grila de emisie decat ziarizde din astea de duminica.

  30. ciutacule, te rugăm noi, ăştia cu simţul umorului, cere-te afară.

    hai, te rugăm. numa afară. de-acolo ştii tu drumul. cătinel, cătinel, vei ajunge fix acolo un’ ţi-e locul. şi-o să fii şi tu fericit, pe cuvânt.
    da’ te rog eu mult, schimă-ţi dracu’ncruntătura aia, că om mai sta şi noi la masă şi avem nevoie de puţină digestie.

  31. ce vrei sa zici omule? ca NOI CARE TINEM CU PDL SUNTEM NISTE PROSTI? HA HA HA LASA CA CASTIGAM NOI PDLISTI SI DOMNU BASECU ALEGERILE! ORDINE IN TARA FACE PDLUL ESTE SINGURII CARE CUNOASTE ADEVARAT PROBLEMELE ROMANILOR DEAIA NOI VOTAM CU PDL SI CU DOMNU BASE! CE SUNTEM PROSTI DE ASTA? NU SANTEM PROSTI! NOI VREM SA IASA PDLU OAMENII SIMPLI INTELEGE MAI BINE CINE SPUNE ADEVARU HA HA HA

  32. Hai, dle Ciutacu, ca ti-ai luat-o! Desigur ca este de inteles efortul de a fi si cu sunca-n pod si cu sufletu-n rai, dar nu ai adus nici un argument ca nu ar fi asa cum spune investigatia lui Hotnews (excelenta mostra de jurnalism adevarat), in afara de stropseala de zi cu zi gen ‘io mi-s fimeie serioasa, nu-s ca alea!’. Sigur ca acum este de vina Mihaela de la marketing, nu Doamne fereste Ciutacu de la scularie. Baloseala placuta in continuare, in direct si la o ora de maxima audienta!

  33. D-le Ciutacu, cand o sa aud primul comentariu negativ la adresa lui Voiculescu, Nastase Mitrea, Iliescu etc, o sa consider ca sunteti impartial. Pana atunci daca toate replicile d-voastra se rezuma la infierarea lui Basescu o sa consider ca aveti un interes direct. Aceeasi parere o am si despre Moraru de la B1 TV, ca sa fie clar. Deci pe cand sa ma pregatesc la o replica acida impotriva lui Voiculescu??

  34. Ce bine si-a invatat oranjada lectia! Cred sa-s bani multi si lichizi la mijloc!. Ce disperare pe ei! N-au invatat nimic din lectia Oprescu!

  35. @hai pdl , nici ciutacu nu putea s`o scrie mai bine 🙂 auzi…da pe voi cine va invata gramatica, doamna udrea ?

  36. dupa ce a patit mihaela radulescu, iata-te pe tine la rand, inseamana ca antenele au o problema.
    oricum, un semnal si pentru mircea badea. s-ar putea sa ajunga si el la capatul gresit al felatiei…

  37. @ab: as putea sa jur ca nu te prefaci: chiar esti prost!!! arata-mi mie un ziarist care-si baga picioarele-n patron.

  38. Probabil ca tu nu faci emisiuni pe bani,dar ce vina are Hotnews ca cineva din trustul Intact a negociat in numele emisiunii tale? Cel putin asa reiese.
    Aceasta Mihaela Ungureanu lucreaza totusi in trust?

  39. Victore, nu e cam furtuna intr-un pahar cu apa toata povestea asta? Ca cineva a zis ceva despre altcineva… povesti de-astea cu Scufita Violet poate scrie oricine; da’ – la o adica – mai tre’ sa si dovedeasca. Cand ala (nu’sh cum il cheama, n-am retinut) va scoate inregistrarile telefoanelor / discutiilor, fatuca aia de la marketing o sa intre la apa. Si cu asta, basta. Pana atunci, pastreaza-ti calmul: nu mor caii cand vor cainii.

    Iar tembelilor care striga “Ciutacule, nu dezminti suficient de credibil”, va invit sa va luati viza de Venezuela. Pana una-alta, ala care a scris e dator sa si probeze; iar voi, gospodinelor, mi-aduceti aminte de 13-15 iunie 1990 si de replica-standard a pro-fesenistelor cu bigudiuri in par: “Las’ ca stiu io!”.

    Victor, chestia asta e ca scuipatul: oricat te-ai sterge, tot ramane urma. Mai ales in randul IQ-urilor nedezvoltate. Unul dintre tratamentele adecvate e pur si simplu ignorarea. Altfel iti omori prea multi neuroni, si n-are sens.

  40. off topic
    oameni buni, se tot aud niste zvonuri ca se pregateste numirea lenutzei udrea, in functia de prim-ministru, sau macar ministru de justitie.va rog frumos,spuneti-mi ca e o gluma si ca voi nu auziti zvonurile astea.

  41. @Cetateanul Popescu: ba da, asa se lucreaza. unul zice despre altul.
    @Bogd@n: singurul care poate negocia in numele meu sunt eu, nu o duduie din Antena 3. nici macar nu e problema mea, ci a conducerii Intact. din care nu fac parte.
    @brazvan: probabil ca Badea-i urmatorul pe lista; sau Gadea, sau Stan

  42. Domnule Ciutacu,

    Nu va respect optiunea politica – pe care o consider poate cea mai nociva optiune pe care o poate avea astazi vreun alegator roman – si nici mistocareala pe care o faceti la emisiunea Dvs. sau condescendenta pe care o afisati la televizor sau pe blog, dar va respect dreptul de a avea o opinie.

    Sunt insa convins ca redactia Hotnews detine inregistrarile si transcriptul convorbirilor telefonice cu colegii Dvs. de la marketing, Iulian Guta si Mihaela Ungureanu, din care au publicat cateva fragmente, precum si emailurile trimise de acestia catre fictiva firma Media Price, si, daca insistati, nu ma indoiesc ca le vor face publice.

    Ei pot probabil dovedi ca angajatii din departamentul de marketing al televiziunii la care lucrati si care va plateste salariul pretind bani de la diversi politicieni pentru o reflectare pozitiva in emisiunile postului.

    Dvs. trebuie acum sa dovediti ca redactorii Hotnews mint, nu sa va deziceti de colegii Dvs. din Antene pretinzand ca actiunile lor nu va afecteaza in nici un fel.

    Puteti sa dovediti ca cei de la Hotnews mint? Cereti-le dovezile si, daca ele exista, demonstrati ca sunt false daca puteti, in loc sa va plangeti pe blog ca nu aveti de unde sa stiti cu ce se ocupa producatorii emisiunii Dvs. si ca nu Dvs. personal sunteti cel care incaseaza banii.

  43. @Musculin: diferenta dintre mentalitatile noastre e de la cer la pamant. in statul de drept, in care cred eu, ei trebuie sa-si demonstreze acuzatiile. in statul politienesc, in care credeti dumneavoastra, eu trebuie sa-mi demonstrez nevinovatia. din fericire pentru mine, Ceausescu (presedintele, nu omul) e mort. din fericire pentru dumneavoastra (seful statului, nu omul), Basescu e deocamdata viu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.