Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Pentru orice “azi” există măcar un “ieri”

Similar Posts

57 thoughts on “Pentru orice “azi” există măcar un “ieri”

  1. ,,Te culci cu el si te face curva,,acum ca ai inceput sa te ,,culci cu el,, se pare ca ti-ai asumat statutul de curva.

  2. Si omul acesta traieste, respira, apare la teveu si ne priveste in ochi in timp ce incearca sa ne convinga! Noroc ca nu are audienta, la cati prosti abia asteapta sa fie prostiti, te-ai mira! Asta la primul filmulet, la al doilea, sa ma iertati don ciuatacu, dar n-am putut sa dau clic!

  3. Eu nu stiu cum poate Cristoiu sa doarma noaptea. Va dati seama ce om de nimic e daca s-a vandut in halul asta. Eu nu stiu cum poate sa-si priveasca copiii si sotia stiind ca e o mare curva

  4. trist pt breasla care e vf de lance al libertatii cuvantului,sau ar trebui sa fie.cat despre intelectualii de litere…numai de bine

  5. Avea mare dreptate maestru Cristoiu,s-a culcat cu basescu si acum e c..va.

  6. Si Carstoiu era vazut ca un mare guru al presei libere si independente din Romania…Cum spunea si Cheloo de la Parazitii:Natiunea asta are o pasiune pentru tradare…sau e rezultatul comunismului,vara la mare…

  7. Ar avea oare curaj, Ion Cristoiu, sa stea astazi, fata in fata cu Octavian Paler?

    E retorica, desigur, intrebarea, pentru ca stiu ca ar avea. Desi, nu curajul ci nesimtirea!

  8. Ce ti-a casunat, bre, pe bietul Giac luna asta ? :))
    Cred ca l-ai zapacit la diafragma de cit a sughitat…

  9. Cristoiu [ca multi alti mutanti ]e dovada vie ca extraterestriiau si-au tras fata umana !Atat de jegos ….!?

  10. ce ţeapă şi-au luat Gâdea şi omul cu laptopul cu jarteaua asta! maestre-n sus, maestre-n jos şi piţifelnicul (propria-i vorbă…) a schimbat baricada. nu mi-a plăcut niciodată,vă şi scriam pe atunci, dar acum n-aş strica pe el nici un scuipat…

  11. giac, giac… noi curvele batrane stim foarte bine cate parale faci…

  12. Curvele spun adevaruri chiar si ardeiul umplut .
    Ma duc sigur la Academia lui Basescu , voi avea ce invata.

  13. @Nicu Lupsa, buna intrebare…dar nu i-as fi scris numele lui giac cu majuscule.

    cu aceste interviuri, giac va intra in analele marilor coprofili de presa…mu se poate asa ceva!!!

  14. Au cel putin o trasatura comuna, sunt sifilitici.
    Deciiiii, Kkkkkk domnu Gadea, incodata Kkkk , deci io kkkk Ion Cristoiiiu daca mai vorbesc in viata asta cu Traian Basescu ,, kkkkk inseamna ca sunt sifilitic.

  15. Intreb doar atat subiectul: what say you now?? Io-s destul de tinerel dar imi aduc aminte ca a avut probleme cu casa si cei din breasla au facut lobby pt el.. Cat regretati acum actiunea de a-l fi ajutat??? Dixit!

  16. E o vorba: cand vrea Dumnezeu sa te piarda mai intai iti ia mintile. Ingrozitor cat de urat imbatranesc unii. Oare acestor oameni (extrem de orgoliosi, cred ca asta nu poate contesta nimeni) chiar nu le pasa cum ies din scena, ce lasa dupa ei si cum vor fi tinuti minte? Adica o bruma de constiinta mai au? Imi aduc aminte de o scena din The Insider, dupa ce Al Pacino ii da in gat pe producatorii de la CBS pentru ca au facut un pact cu ”diavolul” (adica o companie de tigari). Zice bossul ”Ei, si ce?! O sa dureze chestia vreo 15 minute”. Iar Christopher Plummer ii da replica: ”Aia e celebritatea! Infamia dureaza ceva mai mult”. Scuze, citez din memorie, poate traducerea e usor diferita, dar cam asta era esenta. Trist, foarte trist!

  17. @ソリン: m-am gandit demult la serial, dar abia luna asta m-am apucat de scormonit prin arhive

  18. Il citez pe dl.Gadea: asa ceva ,eu nu am pomenit pai bine bre dom cristoiu, tu unde scuipi-lingi? degeaba ti-a albit parul, ca tot un penibil esti.

  19. Ma gandesc…cum va proceda dupa caderea portocaliilor…cum o va coti spre noii veniti…???

  20. @Victor: ah, am uitat sa arunc un ochi in stash-ul
    din pod; daca gasesc ceva interesant, trimit scanat.

  21. Am si eu o intrebare si poate cineva ma ajuta ( am cam lipsit de la ore si nu mai reusesc sa umplu golurile): Cu ce il au la mana pe Cristoiu? Nu cred ca numai amenintarea ca o a scoata un dosar si o a arate ei ca a fost colaborator/turnator era suficient. Chestia aia o ataci in instanta si o poti lungi ani de zile si pana atunci se mai schimba regimurile. Ca sa te umilesti in halul asta ori trebuie sa fie vorba de multi bani ori de multi ani dupa gratii.

  22. @raul: din cate stiu eu, fiica lui cristoiu a fost/este un fel de consiliera a lui eba.
    @victor: suntr curios daca ai prin arhiva parerea lui ion iliescu despre ion cristoiu 🙂

  23. Urat!!! Urat!!!! “Marele”deontolog…. Sila,scarba si toate la un loc!!!!Oare ce cadavre tine in dulap domnul,pardon,lingaul Cristoiu????? Rusine!

  24. L-am vazut ieri-alaltaieri pe dl.Tristoiu la o emisiune in care era invitat,cu Curcescu(cacofonia sper ca mi-e permisa din cauza personajului cu care se acorda in gen,nr. si caz),in care spunea,nici mai mult nici mai putin, “ca-si pune cenusa in cap” vis-a-vis de atacurile pe care le practica la antena catre Eba si presedinte,atacuri care lasa sa se inteleaga ca-i erau impuse cumva.Mi s-a facut o scarba ingrozitoare.Ce fel de om ar face asa ceva intr-o tara libera?Adica sa fim seriosi,nu-l baga nimeni la beci daca ar fi vrut,saracul de el,sa fie “corect”.Omul nu are pic de jena si pic de rusine….ma uitam la el cum perora si cum zicea ca isi pune cenusa in cap,ca merita si ca a gresit. Dar aia care se folosesc acum de un astfel de om si-l fac sa se comporte astfel,cum sunt?
    Dumnezeule in ce lume traim! Ce specimene ne ajuta sa descoperim in viata de zi cu zi,personaje mai cumplite decat eroii unor romane pe care le-am citit.Am invatat in acesti ani ca omenia si cuvantul dat,verticalitatea si bunul simt sunt intr-adevar rare.Am vazut cum pot fi santajabili oameni pe care-i credeam onesti,pe care-i consideram modele,cum pot ei sa coboare de pe un piedestal, intr-o gaura de sarpe.Am vazut multe fete urate si schimonosite de dorinta de putere,de interese financiare personale, meschine, dar si de slugi gata sa se faca de ras la ordin,cine stie pentru ce beneficii.In aceeasi ipostaza l-am vazut si pe Stelian Negrea….la fel de gretos.Cauta emisiunea si daca poti,posteaza secventa in care Cristoiu se umple de rahat,fara sa-l ajute nimeni….Va fi de top!

  25. Oare dece ne miram,ca el sunt multi.De oameni ca el ne lovim la tot pasu si daca nu au fost destui si pana acum,a avut grija regimul basist sa mai formeze.

  26. @all: observati ca si-a scos de la naftalina geaca cea buna. ca doar se vazu cu traian! cat respect! pacat ca moliile ataca doar tesaturile 😀

  27. Conform zicalei lupul isi schimba parul dar naravul ba , este conform doctrinei : stai in cat mai multe barci inclusiv alea de salvare sau alea ale pazei de coasta si roaga-te sa nu te ineci . Problema este sa nu care cumva sa incurci picioarele si barcile si te trezesti in barca gresita atunci cand nu trebuie !
    Domn maestru Cristoiu se vede ca e din epoca baietilor care se cordeau cum le dicta partidul. Acuma ca o fi ordonat sau nu careva habar nu am dar macar jurnalistul si-a facut meseria . Poate a fost si orgoliu profesional un fel de premiu Pulitzer . Interviu cu presedintele tarii check, pupat in cur check, una bucata insula in arhipelagul bolo bolo check, una bucata cec la purtator check and again check. Ha ha le-am facut-o prostilor

  28. Cine se aseamana se aduna.Ar fi bine sa apucam timpurile cand vor merge in “excursie” impreuna.

  29. Imi aduc aminte,pe cand era la Antena 3 mare explicator,urmaream doar pentru dl.Octavian Paler,o somitate,pentru Mihai,titulatura de maestre era fortata,nu-i pentru orsice scribau ca doar gaina naste pui vii,se stie,se zvonise prin ziare cum ca ar fi fost colaborationist,cu secu’,de atunci a schimbat calimera,s-a gudurat la basica si a devenit laudatorul regimului,hocus-pocus linistea s-a asternut,si-a facut bagajelul si de atunci e labeunu.Ar fi interesant de revazut astfel de momente si faptul ca vroia sa-si puna smoching-ul in cazul in care pierdea basica dar cum n-a fost asa…voila de vezi schimbare de macaz.

  30. ASTA ESTE CEA MAI VIRGINA DINTRE CURVELE DE PE PLANETA!!
    MAI CURVA CA EL ESTE NOUL SAU IDOL DE LA COTROCENI!!

  31. Acum vreo doua luni a fost un caz oarecum similar aici in UK ( o femeie a falsificat niste acte la Land Registry , fara sa bata pe nimeni ,si a vidut ilegal vreo 3 case ) i au dat doar… 24 de ani !!!

  32. Orice s-ar spune, in ciuda binecunoscutei lui incoerente verbale, e limpede pentru oricine ca “ieri” spunea lucruri de bun simt (pentru care n-avea motive sa intre-n pamant de rusine, ca acum). “Azi”, in afara onestitatii, si-a pierdut si orice urma de logica… O mostra de logica din faza lui portocalie: vorbind despre un plan (nu stiu al cui) de reducere a TVA, maestrul spune amuzat “Nu-nteleg nici eu, care nu sunt economist, d-apai aia care sunt economisti…”.

  33. Ca oricare cameleon,in fiecare dintre ipostaze,domnul in discutie este foarte convingator;se acomodeaza si spera sa deruteze cu fiecare dintre culorile in care se…spoieste.

  34. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Azi am facut un pic de ordine prin biblioteca(s-au strans prea multe!!) si am gasit un”Jurnalul de duminica”,publicat in saptamana 13-19 sept 2009 de JN(pastrat pentru “cel mai iubit dintre pamanteni”-Stefan Iordache).

    In Jurnal am recitit un articol la rubrica
    “Cartitorul de serviciu”:’Ce i se intampla acum lui Traian Basescu i s-a intamplat in 2004 si lui Adriana Nastase’-scris de cine?Ghici,ghicitoarea mea!De Ion Cristoiu,evident!

    Pentru orice “azi” există măcar un “ieri”,dar pentru”azi” nu exista si un “maine” pentru “deontologul” portocaliu Cristoiu?!Ce culoare va avea?Cred ca e un adevarat cameleon,zau asa!

    Va doresc sa scapati repede de raceala,sa fiti sanatos.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  35. Victore, ce ar fi daca l-ai invita pe “maestru” la vorbe grele ” ?
    PS Daca nu ma insel, Jurnalul National l-a ajutat sa nu-si piarda casa ( cazul Adamesteanu )

  36. pai ziaristul spunea candva ca presa de calitate se face doar prin opozitie fata de putere. se pare ca i-a trecut de tot acest gand si nu mai vrea sa faca presa de calitate de cand a vazut pisica sau bursucul paros aratate de cnsas. hehehe, don’ coroiu!!!! Era bine cand dadeai cu subsemnatul pe la ofiteru’ de caz care te avea in dosarul de urmarire informativa cu nume, prenume si cnp sau in mapa cu agenti de influenta?

  37. Parerea mea despre subiectul in cauza: mult zgomot despre un nimic. Altceva va rog! Credeti ca este necesar atata efort sa comentam despre nimeni? Cred ca nu .

  38. deocamdata comentam (sau nu) despre cine cred eu de cuviinta, ca d-aia e blogul meu

  39. Românii au aflat că Boldea se află în Congo după ce serviciile secrete congoleze au sunat cu taxă inversă în România plângându-se că un bărbat român intreabă de zor care este PIB-ul statului Congo?

    Boldea declară că se află in Congo si că poate sta doi ani fara griji acolo.

    Congolezii stau însă linistiti deoarece cel mai cautăt român al momentului nu se înjoseste să fure bugetul pe un an al statului Congo.

  40. cred ca Ion Cristoiu era foarte respectat cu ceva timp in urma. eu si acum cand ma uit la inregistrari cu Cristoiu in 2007 si Cristoiu acum, parca as urmari doi oameni total diferiti. a abandonat personalitatea aia puternica pe care o expunea mereu pentru a pupa funduri portocalii.

  41. Frumos serialul,un deliciu!Parca l-as fi regizat eu.Frumos,m-a uns la inima,m-a racorit!
    Ce s-au gasit astia doi?Cum il intreaba Giac intrebari la care,sanchi,nu stie raspunsul!
    Sa-vu-ros!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.