Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Partener de dialog redutabil și rezonabil

Partener de dialog redutabil și rezonabil

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

http://www.youtube.com/watch?v=GlPIdO4YL5g

Profesorul și europarlamentarul Cristian Preda e, dincolo de părerile noastre politice diametral opuse, un partener de dialog redutabil și rezonabil. Mă bucur că a acceptat, din nou, invitatia la Vorbe grele. Chiar avem multe de vorbit!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Partener de dialog redutabil și rezonabil

  1. Cristian Preda nu mi se pare foarte bun politician,poate fi ,asa in general,un baiat bun sau rezonabil,cum spuneati.Oare de ce imi vine sa rad de modul domniei sale de a explica,de eforturile pe care le face de a placea?Mie mi se pare pueril,naiv,sau poate fi foarte smecher,alunecos.Sunt poate subiectiva fiind el portocaliu,dar nici nu mi se pare a putea deveni de alta culoare.Nu-mi place si gata.

  2. Ai gresit. Nu sunt intolerant!De exemplu, si cei din Opozitie nu sunt mai buni. Si de aceea, incetul cu incetul, s-a ajuns la situatia in care fiecare il banuieste pe celalalt de rea credinta; un climat de neincredere intre cetateni si guvernanti.
    In legatura cu emisiunea, cum m-am asteptat;nimic nou, alunecos, totul in coada de peste; vorbe cu doua intelesuri…
    Diferenta mare intre domnii profesori Marga, Teodorescu si Preda.
    Si nu din intoleranta.Ci din mesaj…
    Oricum, o emisiune interesanta.

  3. Nu ma invat minte nicicum. Mi-am propus sa nu mai particip la maratonul de 42 km in forma propusa de Dvs.- de dialog, cu un invitat maratonist la randul sau.Si, pana la urma, tot m-a atras aceasta cursa, insa nu am putut tine pasul cu mi-as fi dorit. Cei doi maratonisti, D-l Ciutacu si D-l Preda, cu experienta in asemenea curse, m-au lasat cu mult in urma. Dansii au ajuns la tinta in acelasi timp; cu nici un inch macar de diferenta; si-au dat mana bucurosi ca au facut o cursa frumoasa. Felicitari!

  4. Daca individul cu pricina este “redutabil (?!?) si “rezonabil (?!)” inseamna ca, iarta-ma Victore, ti-a cam intrat frica in oase. Si asta-i foarte trist, de fapt cel mai trist lucru care se (mai) poate intampla acum in RO…
    “Valori” ca acest domn se gasesc cu duiumul in toate taberele. Dar, a afirma ca insul este asa cum l-ai descris mai sus, este mai mult decat o jignire la adresa unor adevarate valori, de pilda profesorii Marga sau Teodorescu…
    PS Nu apartin nici unei culori politice, dar stiu sa observ un fenomen politic.

  5. Preda ştie că PDL şi Băsescu trebuie să vină ( şi ) cu altceva decât Boc, Udrea, Anastase, Vişan, Hoară etc. De aceea, se comportă în consecinţa acestui lucru, dar şi a faptului că nu e prost ca Boc. Îl bănuiesc însă că poate fi mult mai periculos.
    Am înţeles că trebuie să plece Oprescu şi să vină Udrea, deşi nu ştiu dacă nu au trecut deja 10 ani de când “distinsa” schimbă paturile şi partidele.
    În rest, Cristian Preda va continua să “spargă geamul şi să iasă din vitrină”, dar cu o excepţie: evident, geamul lui Băsescu va fi, cu multă atenţie, lustruit.

  6. Am vazut si auzit ce sustine Preda.O intrebare.Cum poate gindi un “europarlamentar” sa nu se mai faca alegeri daca exista un singur candidat? Lasind la o parte faptul ca (bine ai spus Victore) repede acest lucru va deveni regula,se ridica o problema.Alegatorul se prezinta la vot si pentru a respinge un candidat nu numai a vota pentru.Daca nu sint de acord cu “unicul” ?Cum se exprima talpa tarii? Halal europarlamentar si profesor de “politica”.

  7. E un destept ratacit, il manevreaza Blonda suprema cum vrea. Si-au gasit si PDL-istii un Crin Antonescu tinar, inteligent si nepatat de afaceri imobiliare,automobile si vaccinuri. Daca primul prinde la cei tineri, Preda pare preferatul mamicilor si bunicutelor cu nostalgia nepoteilor tocilari si ochelaristi. Doar stim ca asa voteaza electoratul. 2 cuvantari citite sau memorate cu 3 zile inainte de alegeri, plus freza ,intonatie, gesticulatie si timbrul vocii. Pe asta l-am omis, nu ma intereseaza.E cumplit de neagra realitatea ca sa ma extaziez in fata inteligentei, a costumului si papucilor lui Preda.

  8. Nu-mi place individul, probabil chestie de papile gustative.
    Probabil paranoic fiind si obsedat de conspiratii intergalactice, consider ca acest joc facut de (sa ma uit in titlu ca tot uit cum il cheama)Preda, are girul partidului sau, nu uitati si ceausescu a avut un unic oponent.
    Concluzie: daca aud ca Mr. Preda a dispaut in misiune, cred tot ce spune, daca nu inseamna ca a fost doar o regie ieftina.
    P.S. Inca analizez pe cine urasc mai mult regimul ceausescu sau basescu.

  9. Eu sunt ma “dus cu nervii” si inca nu pot sa ma uit la unul portocaliu nici macar daca a intors armele la vedere cu atat mai mult la unul care inca e nehotarat s-o faca dand-o cotita ca la slalomul special.

  10. Interesantă emisiune. Nenea Iordăchel are dreptate! Ăsta-i lunecos ca peştele, de-ţi trebe mănuşi tip labă de grizzly cu gheare ca să-l prinzi să nu mai scape. Oricum e de departe cel mai “cu cap” dintre pedelici. Totuşi nu-i de talia profesorilor Marga şi Teodorescu.
    Banzai!

  11. Invitatul tau nu m-a convins in legatura cu introducerea presei in strategia de aparare ,nu stau in picioare argumentele lui.Ca avocat iti spun ca oricine poate profita de acea portita ce se deschide pentru un abuz ,convertit in lege de siguranta.Mai avem olecuta si arestam jurnalistii preventiv pentru supozitii de infractiune de siguranta nationala.Vad ca Germania s-a cam saturat de euro,probabil si Franta si alte state din nordul Europei.Semnalele sunt oricum negative pe plan european.

  12. @Marin Juvete: da, sunt terifiat, vreau sa ma impac cu ei si l-am gasit taman pe Preda, sa incep cu el, ca-i influent nevoie-mare 🙂 🙂 🙂
    n-ai vrea sa-mi dai o lectie de curaj si, pentru inceput, sa incepi sa te semnezi cu numele tau real?
    @everybody: nu vi l-a bagat nimeni pe gat, nu va cere nimeni sa-l apreciati cu de-a sila, iar emisiunea asta nu e facuta sa va aduca voua in case lumina favorita, ci vi-i aliniaza in vitrina pe combatanti, sa puteti compara si, eventual, alege. cu sau fara voie de la stapanire, Cristi Preda este unul dintre putinii portocalii care au curajul s-o faca.

  13. A cautat ”s-o scalde” la fiecare problema ridicata. Nu astfel de oameni trebuie sa ne reprezinte.Poate nu realizeaza in ce cloaca este.

  14. Asta face parte din categoria celor care au ceva in cap dar tot lichele ramin. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva, ca astia chiar sint cei mai periculosi!

  15. Buna ziua,

    Un pom se cunoaste dupa roadele sale.

    Printre lucrurile pe care le-am notat aseara despre d-l Preda: pare ca isi stie locul si stie pentru ce lupta. A facut o alegere si o afirma.
    Acum, ca totul o fi fost de fatada,n-am de unde sa stiu, si sa ii pun o astfel de eticheta doar pentru ca este membru al PDL, nu cred ca ar fi intelept.
    Insa, ma mai gandesc la un aspect(analizez acum): daca presupun ca a fost sincer, si daca chiar ii pasa de romani, ar avea mari sanse sa dea curaj si altor membri PDL sau altor colegi din alte partide, sa duca lupta pentru care au fost chemati pana la final, cu tot ce implica ea (inclusiv sacrificiu).

    Dar faptele vor fi cele care vor vorbi de la sine despre cine a fost cu adevarat.

    numai bine!

  16. Pai Victore draga, restul robilor care apar zilnic pe televizie,nu-s tot pusi in galantar? Si aia-s mai fricosi cand mai au vreo trei,patru
    “dusmani” pe langa ei? Care rob de-al marlanului a venit vreodata sa aiba o alta opinie decat a sefului suprem? Era ala, Oajdea, de se tot infoia ca un curcan.Dar,atat!
    Domnul Preda ne spunea ca Bucurestiul are nevoie de alt tip de primar. Ca afara i-a vazut el cum arata.
    Pai de exemplu, primarul Berlinului ii homo.
    L-ar alege vreun bucurestean pe unul de asta?
    Sau ca sa vina un intelectual. OK! Pe Lis, pe Halaicu, pe base, pe vindeanu vine i-a ales? Londonezii?
    Iar Nuzy, daca vine la tine in emisiune, ii ca s-o vedem si sa- i auzim ineptiile, sau vine ca are curaj? Ca asta nu o mai inteleg?
    O zi buna tuturor!

  17. da ,poate fi un partener de discutii dar…………….si aici e buba “interesul poarta fesul”,”editeaza perfect cateva idei”insa este cu atat mai perfid cu cat stie si intelege toate faptele si masurile pe care le iau portocalii iar pentru acest lucru nu-i acord circumstante

  18. @Iordachel Gudurau: avem o intelegere diferita asupra scopului si modului de realizare a unei emisini tv de profil politic/interviu. eu nu dau verdicte si nu decid cine-i bun/rau. sunteti oameni maturi si, majoritatea, educati peste medie. pe cale de consecinta, capabili sa va formati propriile opinii. eu sunt doar prestatorul de servicii. in acest caz, serviciul e emisiunea Vorbe grele. supararile mi le exprim in emisiunile unde-s invitat. fiindca am alta calitate. nu toti bunii planetei vin la mine-n emisiune, la fel cum nu toti raii se duc la, spre exemplu, Nasul. nu vreau si mi se pare contraproductiv sa chem doar pesedisti/penelisti si sa-i barfim in lipsa pe pedelisti. iar faptul ca,aseara, la un moment dat, aproape 250.000 de oameni se uitau la emisiunea pe care o realizez ma indeamna sa cred ca n-am procedat rau.

  19. Recunosc ca prima emisiune de-a ta pe care am vazut-o, a fost acum cca. 2 luni, cea cu Ridtzi.
    Asta a fost de departe cea mai buna, de-atunci.
    Felicitari!

  20. Mie-mi plăcu emisiunea. Şi-mi place şi de Preda. Şi-l urăsc şi eu pe Băsescu din rărunchi.
    Şi ca să vezi, bătrâne tonomat, diferenţă de ‘telectuali PD-L, în timp ce Cristian P. are o optică (bună, rea) aplicată asupra viitorului politic, cel mai panglicar ministru din câţi au fost apare chipurile într-un scandal cu ceva bani publici.
    Păi, te întreb, ce mama mă-sii de corupţie mândră ma avem noi dacă şi Toader face ghiduşii d-astea?

    Petruţ – Dâmboviţa

  21. @Duda: si unde ar fi diferenta dintre ei si noi? una dintre variantele nesangeroase a trecut pe langa noi fix acum un an. urmatoarea tura e-n 2012.

  22. Mie unul Domnul Preda imi aduce aminte de un personanj din “Ferma Animalelor” (Orwell). Si anume porcul Squealer( nu fac pe nimeni porc,stati calmi, opera lui Orwell e doar o alegorie). Dupa ce porcul-dictator Napoleon mai comitea cate un abuz Squealer venea si le vorbea frumos animalelor,convingandu-le ca totul e bine, ca totul se petrece exact cum trebuie si e parte a unui plan maret.Era cu alte cuvinte fata “umana” a regimului. Inca odata, nu fac pe nimeni porc si nic nu vreau sa jignesc 🙂

  23. A spus un lucru in final care m-a facut sa ma gandesc ca poate omul e bine intentionat . Si ca trebuie sa faca si compromisuri daca vrea sa obtina ceva . Respectiv , a spus ca in politica e ca la pescuit , trebuie sa ai rabdare . Incerc sa-mi imaginez urmatorul scenariu . Vreau sa fac ceva pentru comunitatea in care traiesc si simt ca pot s-o fac (dincolo de a-mi face treaba cat mai bine la locul meu) . Cum sa procedez ? Nu pot decat sa intru in politica . OK . Sa inventez un partid pe gustul meu sau sa merg ca independent e pierdere de vreme . Partid nou e o prostie , daca n-ai resurse , iar un independent , chiar daca ajunge in Parlament (printr-o minune) nu poate decat sa-si faca vocea auzita din cand in cand , dar nu va influenta lucrurile . Oricat de bine intentionat as fi , singura solutie e sa intru in mocirla politica existenta . In felul acesta pot ca , din 100 de idei bune pe care le am , sa reusesc sa impun 2 sau 3 (ar fi o proportie foarte buna) . Poate ca asta isi doreste si Preda . Daca incercam sa-i acordam prezumtia de buna intentie , astfel se pot explica multe din compromisurile pe care le , inevitabil , trebuie sa le faca . Sa nu uitam ca totusi e cam singurul care sanctioneaza gesturi si declaratii prea gogonate ale PDL din interior . Nu-i poate cere nimeni totusi sa fie in dezacord total cu politica si oamenii partidului . Atunci n-ar mai fi tolerat acolo . Chestia aceea cu rabdarea m-a dus cu gandul aici .

  24. Revin ca sa spun ca nu mi-am schimbt impresia nici un pic! Dimpotriva, cred ca genul asta de dizident e precum calul troian: intra, face frumos si pregateste urmatorul pas, acolo unde portocaliul produce deja greata! Probabil, in timp ce erati concentrat la conversatie, don ciutacu, pe nevazute, preda a tras vreun zavor, ca sa poata patrunde in constiintele celor din fata micilor ecrane, oarece idei care sa schimbe in roz perceptia portocalie! Sa nu ne lasam prostiti, sa nu uitam ca adevarata intentie a marinarului si-a haitei sale de hiene, este sa-i prosteasca pe prosti, si sa nu ne mai uitam la telectualul asta de carton ca la vreun revolutionar: singura lui grija este sa pupe cat mai adanc fundul marinaresc si sa slaveasca la nemurire, formele rubiconde ale duduii! Altfel, ar zbura prompt si definitiv!Restul e minciuna sfruntata!

  25. Poate, daca ar fi avut vreodata dl. Preda si curajul sa voteze impotriva vointei pdl&ppe si mai ales a Zupremului si in concordanta cu ce i-ar putea “dicta” o constiinta curata, atunci i-as fi acordat o bruma de credit sau onorabilitate… Dar asa ceva inca nu s-a vazut!

    In orice caz, am constatat ca dl. Preda a evoluat mult de la ultimul interviu: minte, manipuleaza, deturneaza discutia si lanseaza diversiuni si delatiuni din ce in ce mai profesionist, mai convingator si mai… tehnocratic! As zice ca deja si-a intrecut “maestrul” zuprem… Deh, zupremu’ e din vechea scoala de “tehnocrati”, mai inculti, cu viziune mai ingusta si vocabular mult mai saracut!

  26. Cu tot respectul pentru emisiune si pt. invitatii din saptamanile trecute, C. Preda e un figurant, iar apelativul folosit de tine pe parcursul intregii emisiuni (‘Domnule Profesor’) a sunat fortat, bizar si aproape… pupincurist. Un interview fara vlaga, probabil ca si audienta a fost jalnica. PDL este un partid condamnat, iar probabil ca Preda e unul dintre shobolanii ce vor sa se salveze jucand cartea ‘dizidentei’.

  27. Cu tot respectul, nu am putut sa-l vad pe Preda decat 5 minute, nu suport PDL-ii, (stiu, sunt ca ei in cazul asta). URASC PORTOCALII DIN FICATI! Sa-mi fie rusine, dar asa simt.

  28. Personal nu am incredere in transul, eu cred ca aici e ceva mai complicat.
    Something smells fishy(or maybe it`s just base venit de pe mare)

  29. Victor ,am o idee pentru a rezolva problema strategiei de aparare fara ca latraii de la pdl sa ameninte ca aveti in cap nu stiu ce infringement.Jurnalistii ar trebui sa se adreseze avocatului poporului pentru exces de putere din partea administratiei prezidentiale,apoi puteti merge pe contencios administrativ pentru inlaturarea acelei prevederi din strategie ,in justitie ,daca in tara nu aveti succes,atunci va puteti orienta catre CEDO.E o cale lunga ,dar poate fi luata in calcul.La momentul sesizarii instantei de contencios,se poate cere suspendarea acelei prevederi pana la ramanerea unei hotarari definitive.Si puteti merge pe articolul invocat de mine,privind un drept fundamental.Vad ca pdl-ul are grija lui Antonescu,cred si eu.Pnl-ul a crescut datorita liderului.Astia au bagat in groapa tara si pdl-ul,acum vor si pnl-ul.Nu-i mai satura pe astia nimic.Pe ce pun mana ,distrug tot.

  30. M-am dumerit, e de cursa lunga.Printre PDL-isti cam raruti din astia,ori nemaiconvenindu-ne ce spun nu mai suntem atenti la niciunul.In concluzie, multumesc ca l-ai invitat,asa ne putem explica si procentul din sondaje al PDL-ului daca ne cade bine in felul asta…ne putem amagi …

  31. @Miclosh: merci ca m-ai luminat cui am voie si cui nu sa spun dom’ profesor. plus ca am aflat si cum se face o emisiune. mare noroc am ca m-au luat pe pile sa fac emisiune si nu te-au descoperit pe tine. da, al dracu’ de jalnica audienta, cam cat Maracana plina 🙂

  32. dom profesor e doar un purtator de vorbe mestesugite. un fel de cezar preda sau sever voinescu, dar un pic mai bun vorbitor de limba romana. in afara de asta nu are vreo utilitate politica sau publica. nu a fost si nu va fi votat niciodata pentru ca este el cezar preda, ci doar pt ca e din partidul x sau y. prea putini sunt cei care au intr-adevar o greutate in spatiul public. dom profesor se lupta la categoria pana. ca sa nu zic ca e doar un balon cu aer cald.

  33. cu riscul de a-mi atrage comentariul dezaprobator al autorului, nu inteleg de unde a aparut nevoia asta de “political correctness”. incep sa vad o asemanare cu traseul “maestrului ion cristoiu”. daca am jignit imi cer scuze anticipat.

  34. daaaa. mare ganditor.cred ca esti politicos pt. ca e un personaj controversat in pdl , un fel de ciudatenie si ai facut ceva audienta cu el.sau poate chiar asta e parerea ta desi eu cred ca daca faci parte sa zie dintr-o organizatie , sa zicem mafia , n-ai cum sa spui ca esti un ascet iacobin in acelasi timp.adica e un fel de mafiot milos care cateodata isi mai cruta cate o victima.daca era redutabil nu era in pdl.daca ar fi fost un partener redutabil de discutii nu mai apuca sa fie rezonabil la tine in emisiune.un partener redutabil de discutii poate face mult mai multe conexiuni decat preda.ciao.

  35. @m: ce misto e asta: “mie mi se pare ca te-au cumparat, dar, daca gresesc, imi cer scuze anticipat”. pastreaza-ti-le, nu folosesc la nimic

  36. Pentru mine e greu de inteles cum a ajuns profesor un asemenea individ! Cate lucrari ISI a publicat, ce carti semnificative in domeniu a scris, etc. Apoi, cand il ascult pe prof. Daniel Barbu cum gandeste, nu pot sa nu remarc ingustimea personajului “profesor”, iar daca ascult argumentatiile D-lui Stan si ma gandesc ca e doar conferentiar, ma gandesc ca pana si Elena a devenit cadru didactic universitar, acusica profesor de politologie. Ca invitatul D-voastra a profitat de un curs scurt prin Franta, e adevarat, dar asta nu-i scuza pauzele din formarea culturala si umana. Legat de acest aspect, am ascultat parerea prof. Marga despre individul in cauza. Cateva ore de curs si un examen nu pot inlocui studiul acerb, intreprins cu pasiune si ardoare ore si zile in sir. Daca analizam calitatea intelectuala si umana a consilierilor de la presedintie…si stim ca acest domn Preda vine de-acolo, suntem lamuriti. De altfel, ascultand interviul luat am realizat ca “dizidenta” lui in PDL e de parada, pentru ca acest om doar vorbeste. Votul lui din Parlamentul European e o dovada in acest sens! Iar oamenii pot fi judecati doar prin ceea ce fac si nu prin ceea ce spun !

  37. chiar a fost cumparat? sincer, eu credeam ca o face din convingere. oricum nu asta am vrut sa spun. nu sunt nici taliban portocaliu, dar nici mancator de cranii pdliste in sange, asa ca pot sa rezonez cu o parere echilibrata despre lume, pe care presupun ca vrei s-o incerci de acum incolo. bafta in continuare. pe viitor asteptam cu interes un interviu cu liderul carismatic si impaciutor supranumit spargatorul de moguli alias presedintele vagabond zis si traian bocsescu.

  38. M-am uitat pe blogul dlui Preda si trebuie sa recunosc ca studiile, publicatiile, activitatea profesionala si premiile sale sunt foarte impresionante, pacat ca sunt spulberate de prezenta si modul sau de gandire. In ciuda CV-ului impresionant mi se pare ca dl Preda are o inteligenta destul de redusa. In ceea ce priveste dizidenta lui in PDL cred ca ori isi are punctul de plecare de la Basescu ori i se permite fiindca PDL-istii stiu ca e inofensiv.

  39. Eu n-am ascultat emisiunea in direct. Citindu-va blogul in fiecare zi (sunteti unul dintre favoritii mei) am vazut interviul cu Preda care nu aduce nimic nou. Omul este arhicunoscut, la fel si ideile lui. Un fripturist ca multi altii din PDL. Ceea ce ma surprinde este “superioritatea” cu care tratati pe unii care comenteaza pe blog si care nu sunt de acord cu dvs. Detineti cumva adevarul absolut si noi astia “mai prosti” nu ne dam seama? Un om care-l apara sau justifica pe Basescu, cel care a distrus tara in acesti ultimi 6 ani, nu mai trebuie adus in prim plan. Eu unul nu cred ca v-ati dat cu pdl-istii ci mai degraba ati comis o greseala. Ati vazut si dvs ca Preda e un pervers, un om nu lipsit de o arecare inteligenta, care vorbeste asa doar cu incuvintarea lui Basescu. Praf in ochi! Ce ati rezolvat cu acest interviu? Nimic deosebit, poate doar pentru simpatizantii pdl-ului. Atentie, domnule Ciutacu, de la sublim la ridicol nu e decat un pas!

  40. Am vazut emisiunea de doua ori. Daca nu s-ar fi incurcat cu PDL-ul, poate ca ar fi avut posibilitatea sa faca o cariera la un nivel foarte inalt. Asa, cred ca o sa aiba “bila” legata de picior tot restul vietii (politice).

  41. Blestemul taurinelor procopsi atelajul politic al României cu un bou şi o vacă – Traian şi Emi(l), ambele animale de „cea”, astfel explicându-se mişcarea în cerc (al neputinţei).
    Domnul Cristian Preda face şi el parte din cireadă, în corul…mugitoarelor.

  42. Mi-e scarba de jegurile astea care rad , se maimutaresc doar ca sa placa !!!
    Asta e Preda … Radea ca boul … E usor sa faci acum de dizidentul dupa ce ti-ai vazut toti sacii in caruta ( si ce mai caruta europarlamentara ).
    Niste pervesi toti … Se dau ca au principii , ca ei nu fac politica ” doar asa ”…
    Niste jeguri nenorocite . Un PDL-ist pana la urma care joaca la doua capete !!!
    Cheama oameni mai interesanti …

  43. mai,ce naiba toata lumese adreseaza cu “domnia sa”…DANSUL-DANSA AU DISPARUT DIN VOCABULAR?

  44. cum nu astept(si nu accept) ca cei pe care ii sustineam sa-mi dea ultimatumuri(pt. imensa vina de a fi postat din graba mai mult decat un comentariu)te anunt, draga Victore, ca nu voi mai posta pe blogul tau.desi am simtit un nod in gat pt. tonul tau ultimativ,eu iti doresc sa nu-ti schimbi principiile si iti doresc numai bine!
    p.s.fiind ultimul meu comentariu, te rog sa-l gazduiesti…

  45. Nu sunt vaca, pentru ca sunt om, nu sunt nici proasta si asta v-a iritat cel mai mult. Am o facultate serioasa la baza, am scris mult la viata mea, dar era prima data cand scriam pe blogul unui misogin. V-am placut la inceput, eram la fel de revoltata si sunt si acum de tot ce ni se intampla, nu iubesc PDL-ul si nici un alt partid, dar nu mai suport politicienii parveniti ce apar pe ecrane. Ati putea sa gasiti valorile acestui popor, sa le promovati, sa le ajutati, caci din ura nu se naste decat ura.

  46. Asa incepe, dle Ciutacu. Azi un suc in oras, maine o prajitura, poimaine in pat, raspoimaine la starea civila. Pe cand va vedem si pe dvs. in randul pedeleilor, la B1 sau la 10 TV?
    “Jos palaria, doamna Udrea”: v-a placut ce frumos a zis-o domprofesor, da? Ce baiat finutz.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.