Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Oglinda strâmbă a parvenirii politice

Oglinda strâmbă a parvenirii politice

UPDATE: De când am început s-o linșez mediatic pe Gorghiu la comanda lu’ Ponta, asta mică e și urmărită de mașini dubioase. Înțeleg că nu-s de la SRI, că doar n-o face colegu’ Hellvig poliție politică. Iar de Coldea nici nu se poate pune problema, doar ne-a anunțat Kovesi că denunțătorii lui nu-s credibili, deci nu se cercetează turnătoriile lor.
Pe bune, eu am suspectat-o pe asta mică, o vreme, de inteligență; ușor perversă, dar istețime. Cred că m-am prăjit și aici. Doamna președinte, pe lângă securiștii a căror prezență o simțiți în ceafă și cărora le poruncesc să retragă imediat filajul odios, voci n-auziți?

gorghiu

Mă uit la tine, mă frec la ochi și nu-mi vine să cred ceea ce văd. Proastă mână am la oameni. Te-am susținut, deschis, transparent, asumat. Păreai altfel, tinerică, splățică, istețică. Ai fost una dintre invitatele mele preferate. Aveai discurs, atitudine, comportament cuviincios. Prost am fost! Am contribuit, din păcate, la zămislirea unui monstru. Asta ai ajuns, un monument de arivism, de ipocrizie și de obrăznicie, un munte de lipsă de scrupule. Ai luat-o, în pas alergător, pe urmele Elenei Udrea. Dar parcă nici măcar ea nu-și luase viteză atât de repede.

Știi bine cum ai ajuns președinte al PNL, sper că nu e nevoie să detaliez. Azi îți execuți, fără milă, colegi de partid în fața cărora acum doi-trei ani de zile erai ca un pudel. Dai cu rahat în oameni fără sprijinul cărora nu ai fi ajuns în veci ceea ce ești. Reciți lecții de cinste, morală și corectitudine în contextul în care se stă cu curul, la ordin, pe dosarele tale. Nu te mai legitima cu hârtia de la DNA, care susține că n-are în lucru nici o anchetă penală cu tine. Și Elena Udrea a avut câteva. Și nu i-a folosit la nimic. Pentru că nu era momentul. Când se va da verde la execuția ta, deontologii care îți suflă-n pene vor fi alimentați cu informații. Și, astfel, lumea va afla și cum ai fost asociată cu Pinalti în firma de energie, și cum a ajuns taică-tău director la Electrica în guvernarea Tăriceanu, și cum ai luat pe cabinetul de avocatură contracte de reprezentare (tot) cu Electrica, și cîți bani ai făcut cu AVAS-ul condus de Tase Atanasiu, și cum ai ajuns arbitru la Curtea lu’ Mișu Vlasov. Și multe altele, Alina, pentru că n-ai priceput nimic din ceea ce i se întâmplă Elenei. Iar tot ce faci azi, cu precădere aberațiile juridice pe care le susții și nesocotirea unor libertăți cetățenești fundamentale, va fi folosit mâine, doar că împotriva ta, când tu vei deveni ținta.

gorghiu.electrica

Mă uit iar la tine, Alina Gorghiu. Văd o femeie încrezută, încrâncenată, schimonosită de ură și de nerăbdarea de a se ajunge, o politrucă dispusă să facă orice (inclusiv să bați palma cu un Vanghelie care te-a umilit ani de zile ca pe ultimul câine de pripas) pentru a parveni. În spatele tău, cei care-ți zâmbesc în față îți spun Elena Udrea a PNL. S-a schimbat alesul, s-a schimbat și femeia determinantă. Ți se pare că toată lumea e a ta. La 25 de ani de la căderea comunismului, ai ajuns un fel de Elena Ceaușescu, doar că mai vizibilă, mai ahtiată de putere și cu Blackberry pe birou. Urâtă transformare ai suferit. Sau poate doar îți scoți la iveală caracterul. Te-ai suit în lift și-i scuipi în cap, printre gratii, pe ăia care urcă pe scări. Să vezi senzație tâmpită când liftul cade-n gol…

Dimineața, pe răcoare, înainte să te apuci să mai schimbi olecuță lumea, tu chiar ai curaj să te uiți la tine în oglindă?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

202 thoughts on “Oglinda strâmbă a parvenirii politice

  1. Nu vom scapa in veci de acest tip infect de a face politica, daca asta e politica. Nu bataie pe idei, pe concepte, pe initiative legislative, economice, sociale…..nimic. O permanenta viermuiala cu “ba pe-a matii” cu care, din pacate ne-a obisnuit cel dintai infractor al romanilor, otrava care se pare ca persista in randul mai tinerilor nostrii politicieni. Cand intri in politica cu guritza inainte sau cu statatorul, nu poti face decat sa pupi, lingi, sugi si apoi sa ataci cand oponentul este in extaz. Aceasta Alina Gorghiu are meritul de a nu fi analfabeta ca Marean. Atat.

  2. Felicitari,Victor Ciutacu esti genial,am un mare respect pentru oamenii inteligenti,care informeaza corect si sunt bine documentati.

  3. La cât de multe opinii curajoase, oneste, pertinente și excelent transpuse în vorbe aveți, o să se banalizeze toate superlativele!
    Mă leg de o singură caracterizare făcută de dvs. Alinei Gorghiu : politrucă. Păi nu era firesc ca șeful ei Iohannis, care s-a autodefinit ca politruc, să-și aleagă drept urmașă o persoană care să-i semene? Sigur că da!

    P.S. Am reauzit, de curând, un alt monstruleț de arivism și ipocrizie : Cristina Pocora. Brrr !…

  4. Stiu ca a devenit cliseu, dar mi-e atat de scarba de clasa politica din Romania.
    Doamna mai sus mentionata face parte din peisaj, oameni fara pic de caracter, oameni care uita de unde au plecat.
    Bine punctat, domnule Ciutacu!

  5. Pe langa derapajele evidente ale gandirii Blondei Nr. 2, am putea avea o lista cu cei pe care i-a coplesit cu “prietenia” ei ? De cand VULVA a devenit valuta forte s-a umplut lumea de clone ale udrei ! Sau este un nou trend ?

  6. bravo 🙂
    100 de comentarii asa repede + unii deabia acum ti-au descoperit talentul si onestitatea 🙂
    eu nu dau 2 bani pe sova dar ma bucur ca a iesit asa ieri doar pt ce vad acum la basisti

  7. Cu riscul de a fi înjurat sau acuzat de misoginism, din câte am observat|auzit|vorbit, majoritatea femeilor din ţară au genul ăsta de comportament… româncele noastre, imediat ce se văd capul unui grup…

    Ce înseamnă să fii “daddy’s girl” şi, apoi, să te miri de ce nu te bagă nimeni în seamă mai departe de un ‘Bună ziua’… sau de ce nici prostul satului (care a ajuns să gândească) nu se gândeşte/intenţionează să te întrebe dacă vrei să fii cu el restul vieţii.

    Asta-i mentalitate de “daddy’s girl”, Victore. Dacă tac-so nu i-a zis vreodată un ‘NU!’ în faţă, de ce ar vrea să-i audă pe alţii zicându-i asta, “dacă nici tata nu m-a/mi-a…” ?

  8. si romancele “ajunse” se comporta exact ca alea din vest! nu vad nimic nou iar la noi flotantii se comporta asa de cind au navalit in orase inclusiv barbatii. bine femeile au un plus care duce la distrugeri infinite si pe timp f lung. a se vedea merkel care ca ministru al mediului a provocat o paguba pt statul german de 6 miliarde euro. bineinteles ca nu conteaza pt ca are cine sa plateasca iar ea continua sa dea lectii opricui desi tot ce stie sint 3 propozitii pe care le repeta continuu. oricum o sa trebuiasca sa va obisnuiti pt ca specia asta de femeie e deja majoritara si nu va mai dispare niciodata! 🙂

  9. Erai o mare pierdere pentru media daca profesai ca inginer, ascutita penita mai ai si mai ales multa dreptate. E plina politica romaneasca de asa ceva, nu e singura intrata in politica “cu spatele” inainte. Bravos, mon cher!

  10. Buna ziua domnule Ciutacu.
    Va felicit pentru ceea ce faceti.
    Va citesc,in primul rand,pentru ca sunteti genial;
    Apreciez mult ca sunteti prezent in dialogul cu cititorii;
    Foarte important,limba romÂna nu e macelarita aici, la dvs “acasa”.
    Cum reusiti? Ban/kick/block-uri foarte multe sau doar categoria asta de cititori o aveti ?
    Jos palaria…
    Succes in continuare,
    O zi nesperata!

  11. Victore,

    Tu si Base sunteti singurii (de care stiu eu) care au avut taria sa recunoasca ca au (cateodata) mana proasta la alegerea unor oameni. Nu cred ca e nimic rau ca, din cand in cand, sa te inseli. Arata ca muncesti, ca-ti pasa, etc. Altfel ai putea sta ca gardul si n-ai gresi.

    Am o intrebare legata de articol: daca arivista asta are atatea bube (pe care se pare ca le stii mult mai bine decat mine), de ce n-ai “demascat-o” mai din timp? Inteleg ca “micile” smenuri de la AVAS sunt destul de vechi daca au fost pe timpul lui Atanasiu (2006 – 2008, daca-mi aduc bine aminte)? Sau este ca la DNA: scoatem “dosarele” atunci cand ne vine noua bine? Poate acu’ ceva timp toapa era buna ca era in USL si lupta impotriva lui Bashe si nu se facea sa dam in ai nostril?

    Ponta inca crede ca are “Midas touch”. Alegerea lui Valcov a fost una inspirata; ala s-a ocupat cu furatul cand era la PDL. De cand a ajuns la PSD era un sfant.

  12. Nu este singura dezamăgire din politică.
    Toţi pornesc în politică sperând ca viitorul să le aducă bastonul de deputat, senator sau preşedinte. Alţii sunt chiar mai modeşti şi se mulţumesc cu statul de baroni locali. În fapt aproape toţi sfârşesc înghiţiţi de mlaştina corupţiei endemice din România, pe care DNA se preface că o asanează cu clinchet de cătuşe. De la statutul de speranţă la cel de zdreanţă, această traiectorie este cea mai predictibilă, cele mai celebre exemple în acest sens fiind: Adrian Năstase,Traian Băsescu, Emil Boc, Crin Antonescu, Elena Udrea ca să-i amintesc pe cei mai notorii dintre aceştia. Nu are rost să ne facem iluzii la câte dezamăgiri ne-au produs mioriticii noştri politicieni. Alina Gorghiu nu este din păcate excepţia care întăreşte regula.

  13. Felicitari!!!Daca as fi avut darul scrisului as fi spus acelasi lucru cuvant cu cuvant.In stilul meu stangaci i-am transmis dezamagirea mea d-nei Alina Gorghiu pe facebook,drept urmare mi-a interzis accesul.PNL a murit odata cu Tariceanu si Crin Antonescu.Pacat.

  14. “Noi vrem respect” trebuie sa fie un imn pe care alesii ar trebui sa-l invete bine de la Parazitii, sa-l cante dimineata in pozitie de drepti inainte de a-si lua trebile in labe si sa reflecteze cu atentie.
    Respect pentru maestrul Ciutacu si pentru ce “executa” zilnic.
    Atentie sporita insa la buldogul care, de pe tusa, deocamdata poate doar sa maraie la putere cu vocile blondelor(exemplul din articol) pe care le foloseste “ca carne inconstienta de tun” si ca “tinte piept” usor de chitit, datorita “aurei galbene” din jurul neuronului.
    Pe langa el, “liberalele” capuse ale chiorului asteapta salivand, in speranta ca se vor umple iar de bani fapt pentru care trebuiesc luate in catare inainte de-a se instala in operatiunea de sugere.
    Pentru toata treaba asta pe care-o desfasurati vreau sa va doresc un “La cati mai multi acoperiti descoperiti!”, poate asa isi vor deschide si romanii ochii odata si-odata inaite de bagarea votului in urna pentru binele lor, nuuu… a lor.
    Cu respect!

  15. Domnule Ciutacu,

    Trist pentru dumneavostra, presa supusa intereselor, este ca nu are cine sa voteze impotriva inceperii urmaririi penale in cazul dvs. La obiect, pentru favorizarea infractorilor(Voiculescu, Ghitza, …) in momentul in care se va incepe urmarirea penala in cazul dvz, nu veti avea sanasa unui parlament care sa voteze impotriva inceperii acestei actiuni impotriva dvs.
    Ne vedem maine in starda la Bucuresti, Cluj, Sibiu…
    Cu respect,
    Un cetatean, platitor de taxe, scarbit de politicieni corupti si de reprezentantii acestora din presa

    P.S. Traiasca DNA – Multumim ambasadelor pentru imboldul dat justitiei! Sa se tripleze salariile procurorilor si judecatorilor! Sa li se dubleze pensiile pentru ca merita !!!

  16. @bigradu: unele le-am aflat mai tarziu. eu am sustinut-o in 2008, cand era nimeni, si in 2012. altele le stiam, dar nu le-am considerat dramatice. cum nu le consider nici acum. insa ma enerveaza ipocrizia si bustul de sfanta pe care incearca sa si-l comande. si nu e, cum nu e nici unul. apropo de insinuarea ta jenanta, eu l-am calcat pe cap, in direct, pe Sova cand era mana dreapta a lu’ Ponta. si pe Ponta in seara cand a castigat alegerile. da’ asa-i cu memoria selectiva.
    @simon: doamne fereste!
    @Ionas: am luat act de amenintare. o sa fiti spre 300 de oameni in toata tara daca nu va ajuta discret Coldea
    @all: fiindca vad ca n-am fost inteles. orice referire la palmaresul sexual al Alinei nu (mai) trece. nu ma intereseaza nici cat de buna la pat e, nici cine a beneficiat de talentele ei. e un subiect, colateral, care nu face obiectul interesului meu

  17. Cata dreptate aveti …suntem de rasul curcilor…o mana de oameni fac si desfac si hotarasc destine…si-au luat tara inapoi cica…cata nesimtire…

  18. @De Ionas
    ‘Traiasca DNA’ .. cata oroare .. “Ana, Luca, Teo, Dej – bagă spaima în burgheji” – pe asta o stiai ? esti prea tanar sau prea prost sau prea ticalos, sau toate deodata, sa o stii .. ‘infractorii’ voiculescu, ghita, si cine mai vrei tu, ca si politicienii cu pete de azi, ca si cocos de la brutarie, sunt exponentii unui sistem in care securitatea ceausista nu si-a pierdut nicio clipa puterea si influenta. vai de capul vostru .. adunati-va si in ghena, unde vreti voi, platitorilor de taxe (de parca e o calitate si nu o obligatie de stat civilizat – ca si stersul la cur si spalatul pe dinti) – tocmai asta arata cocalaria – TOATA tara asta plateste taxe si impozite – stau la bloc,au masini,au gradina de zarzavat, au salarii sau pensii, cumpara shaorma cu bon fiscal – deci platesc taxe si impozite, nu doar vuvuzelele care aplauda sri si dna!!!.. in rest, va doresc de 10 ori M.. sau de cate ori vreti voi sa va luati.

  19. Victore stiu ca tu ai simpatii ascunse fata de Abramburica,de avocate de 80 de ani,dar si asa parerile tale sunt pre dure.

  20. Tiiiii, Victore, tocmai ai dat in statul de drept! (adica stim ca pe colea sunt acei oameni – stat intocmai ca Luis Catorz, despre care orice zicere e blasfemie, iar conita pare sa se identifice astfel de cand cu gainile alea).

  21. Domnule Ciutacu,

    Relativ la amenintare – consider ca dvs. si altii din presa(A3, RTV), voit si proactiv ati obstructionat justitia si favorizat infractori dovediti(Voiculescu) si nedovediti(Ghitza, Sova, … ) prin manipulare, creare presiune pe justitie si instigare(vezi marsuri dupa arestare Voiculescu).
    Asa ca amenintarea nu e o amenintare ci o constare bazata pe fapte petrecute ce ar trebui sa aiba ca urmare o ancheta juridica conform legii si o schimbare a codului de conduita a jurnalistului in romania si al regulamentului CNA.
    Nimeni si nimic nu poate fi deasupra legii iar parlamentarii ar trebui sa fie un exemplu de verticalitate si corectitudine, nu o claca de infractori, imbogatiti peste noapte cu zeci de milioane de euro furati, oameni care se spala unii pe altii si platesc trusturi de presa pentru exploatarea slabiciunilor sociale (bolnavi, pensionari …) si manipularea adevarului in favoarea lor si contra interesului colectiv.
    Cineva mai sus vorbea despre sistemul securist – e un contra argument fals si manipulator – ceea ce au facut oamenii astia(Udrea, cocos, voiculescu, ghitza, vanghelie), ce ii aparati dvs de ancheta, este crima – cu sutele de milioane furate se puteau plati tratamentele bolnavilor de cancer, reface spitale, scoli, drumuri – ei sunt mai rau decat criminalii pentru ca nu au distrus un om sau mai multi, efectele faptelor lor se vor simtii generatii de acum inainte.
    De aceea consider ca justitia singura a reusit de abia acum sa inceapa sa faca in tara asta ceea ce asteptam de ani de zile: curatirea de corupti, asanarea morala a societatii.

    Va multumesc ca mi-atzi accesptat opinia si atzi creat o dezbatere pe aceasta tema,
    Cu respect.

  22. am si eu o mica intrebare.
    de cand oamenii au dat in dan sova vin altii sa aduca teme in discutie
    va e frica ca daca dan sova ajunge “unde trebuie” o sa vina si ziua lui9 victor ponta si dupa el si multi altiii…
    e prima data cand scriu dar eu in 16 noiembrie am vtat pentru schimbare, nu pentru victor ponta si restul prietenilor lui din dubai

  23. @laurentiu: sunt devastat de spaima pentru soarta lu’ Sova, aici m-ai prins. altfel, sunt convins ca schimbarea Sova-Gorghiu va fi de bun augur =))
    @Ionas: pai ma puteti aresta direct, nu va mai incurcati in proceduri

  24. @Laurentiu – am votat un mut in lipsa de altceva.Ce s-a intamplat de la vosganian incoa in parlament era suficient motiv pt. dizolvarea parlamentului de catre presedinte – dar nu are cine

  25. Oare cine dirijeaza toate astea ca PNL -ul dupa Antonescu este un PDL de corupti cu scoli multe dar nici una macar a bunului simt. Nici macar conducerea aripii PNL din Noul PNL nu ne da speranta la a visa la ceva mai bun, mai curat mai nehot. Perfect de acord D-le Ciutacu cu articolui Dvs.asupra acestei persoane.

  26. Doamna Gorghiu tocmai a postat, langa o mare poza cu Elena Ceausescu, un text jalnic in care vorbeste despre Ponta si cum o ataca el, prin interpusi, de doua zile…si i-am lasat link cu articolul dvs, intreband-o daca va considera interpusul lui Ponta. Ce sa vezi? Mi-a dat bann sau ceva de genul… Mi-am furat-o si eu, crezand in ea, acum ceva vreme. Astept breking niuzuri cu poza stimabilei…

  27. Victore,

    Memoria selectiva e in natura umana:); oricat as vrea nu pot sa scap de ea (poate e cineva pe aici care-a reusit, sa ne spuna si noua cum a facut).

    La fel este si ipocrizia, doar ca este mai vizibila la cei care apar mai des in public (politicieni, analisti, jurnalisti, etc.). Doar ca unii isi asuma rolul de a-i judeca pe altii: opozitia pe putere, jurnalistii pe politicieni, analistii pe toata lumea.

    Mie mi se pare care smenul cu AVAS este o mare problema: conflict de interese (major).

    Ramane problema cu dosarele de presa: jurnalistii afla de ele si le arunca in spatiul public atunci cand “trebuie”. La fel ca la DNA: afla mai tarziu, investigheaza, strang dovezi si le fac publice atunci cand trebuie (sau cand li se sugereaza sau li se “ordona” direct).

    In privinta lui Sova te cred ca “l-ai calcat pe cap”. Si inca e prea putin, merita mult mai mult.

    Ramane Ponta cu alegerea lui Valcov, dupa ce Bashe i-a spus in direct ca Valcov are probleme (si ca Ponta stie de ele). De fapt, pe Ponta nu l-a interesat. Din pacate, Ponta nu e singurul care-si alege penali in guvern. Toti politicienii o fac pentru a-i putea santaja. Iar cand apar problemele in presa toata lumea se mira de secretul lui Polichinelle.

  28. @bigradu: Ponta sa se spele pe cap cu Valcov. el l-a adus ca pe marea achizitie de la Basescu, el sa se duca-n jos pe mana lui. apropo, intre altele, Darius a intrat in cacat (si) pentru spagile pe care le-a strans pentru Traian. stiu ca-i redundant, da-mi permit sa-mi amintesc public ca am fost, impreuna cu Badea sau in paralel cu el, unul dintre putinii care, in varful de popularitate al lui Ponta, ne-am exprimat public, pe post, dezgustul fata de toate marile racolari strategice: Frunzaverde, Valcov etc.
    @andrei: vreo 14.000 de unici pana acum, da’ a pus si Badea link, iar ala are o armata de fani

  29. Mare interes ai stîrnit cu postarea despre AG!Și aproape toti cei ce au scris sunt împotriva domnișoarei.În timpul ăsta,frumoșii tineri de pe net vor să facă n-am ìnțeles ce,nu știu unde?L-am ascultat pe Moise cum se scremea să dea amploare națională băselii de ultimă oră.
    Totuși,nu înțeleg care-i graba să-l dea jos pe Ponta,acum.Vor să organizeze ei alegerile?Nu vor sa scadă Ponta tva,la indemnul FMI?Marele pnl nu-i organizat pt. alegeri și vrea sa acceadă la putere,cum?Și robotul german de bucătărie ce vrea,nu înțeleg care sunt planurile lui mărețe pe care nu le poate indeplini din cauza lui Șova sau Ponta?Ne țin băieții ocupați cu dna-ul și în timpul ăsta noul pnl face niște prostii cît casa.

  30. Domnule Ciutacu
    Incerc aceeasi sila, vazand in ultimele luni acest tip de ”lupta politica”
    aceasta doamna pe care astazi o vedem ca fiind port-stindard al luptei anti… nu are totusi curaj de Ioana dArc, de la sine. si nici de la noii ei aliati.
    lehamitea pe care o incerc, are ca motivatie purtarea celui care ii da imboldul moral acestei doamne.
    am crezut intr-un echilibru al noului tătuc, dar vai, din sculare in culcare, mesajul domnului presedinte este ca astia de la PSD trebuie sa ii lase pe ailalti la butoane. iar faptura de care faceti vorbire isi ia aere tocmai pentru ca i se da nas.
    ceea ce cred ca e de fapt esenta reprosului pe care i-l faceti doamnei, ca se pierde in lacomie (si) la indemnul….. altora.
    (faptul ca vrea la butoane, e pana la urma firesc. toti cei din spatele ei o imping sa dea buluc)

  31. Am auzit că Udrea mai are un singur postac. PSD-ul stă ÎNCĂ bine…Cât o mai sta.

    N-o cunosc așa de bine pe Alina Gorghiu și nu voi spune la obiect decât că mi se par penibile și forțate comparările ei cu cele două Elene.
    Pot să exprim și eu o părere, nu? Că armata de postaci pesediști văd că e la datorie. Atâtea nume noi și tăcute altădată, acum atât de indignate, aceste persoane! Și ce de comentarii!… 🙂

    P.S. S-a băgat și Găbița Firea. Succesul e garantat deci. Dar nu al lui Ponta/Șova. 👿
    P.P.S. Am o senzație de deja-vu. 😉

  32. @violet: pe fond, ai dreptate. Gorghiu nu reuseste sa se ridice nici macar la nivelul Udrei, da’ io-s culant si o creditez cu un viitor luminos. altfel, vad ca nu-ti ajunge cat te-ai prajit cu Crin, eu zic sa perseverezi. n-ai nici cea mai vaga idee cati liberali de la varf, “plini de curaj”, m-au sunat sa ma felicite, da’ cu rugamintea politicoasa sa nu-i mentionez 🙂

  33. Crin e Crin Și Alina e Alina. Și da, cred că se miră de câtă atenție i se acordă.
    Iar liberalii s-or bucura ei unii sau nu,…nu asta contează. Subiectul e altul și e fierbinte, după cum bine știi. 😐

  34. sigur, iar pe mine m-a tocmit Sova, ba nu, Ponta, sa-i dau contracte cu statu’ lu’ Alinuta. careia i-a strans Marean voturi, sa nu si-o ia ca fraiera, da’ asta intr-un episod viitor 🙂

  35. Aici se vede caracterul omului, femeii in cazul nostru, inainte sa ajunga elena pnl-ului era cat de cat ok cu un discurs echilibrat. De cand a facut-o mutulica sefa a devenit o javra impertinenta si isterica. Urla pe la televizor sa te duci in instanta sa-ti dovedesti nevinovatia. Madame avocat nu era invers, sa dovedeasca justitia ca sunt vinovat??!! Sa-i aresteze pe toti cu carnet de PSD, sa vina ei, sa dea satisfactie poporului. Atunci o sa o duceti bine, cand o sa aiba _aba trista nemteasca toata puterea.
    Asteptam cu nerbadare votul pentru ridicarea imunitatii Alinutei isterice, sau poate ea sa se duca la justitie sa-si dovedeasca nevinovatia, asa cum recomanda altora.

  36. Ciutacule cu 25 mii de euro/luna si pe cei nou nascuti ii fac cu probleme de care nor auzit inca
    nimeni.

  37. Lecturand emanatiile celor care comenteaza postul dumneavoastra sunt pus in reala dificultate sa discriminez intre intentiile infamei, perspectiva dumneavoastra si exigentele exegetilor.In toate cazurile daca e ceva ferm e caterinca dumneavoastra cu parfum de logica si aparenta de legitimitate.Nu va contrariaza chiar deloc sustinerile din posturi?Chiar e pace in sistemul dumneavoastra de valori? Zic si eu….

  38. Domnul Ciutacu, va rog sa nu cadeti in aceeasi capcana ca si colegii de la celelalte posturi. Cine nu va impartaseste ideile nu e neaparat in tabara cealalta. Poate aveti dreptate in ceea ce o priveste pe dna – impartasesc aceeasi “simpatie” fata de intreaga clasa politica. Cum va explicati totusi faptul ca marea majoritate a tinerilor nu impartaseste punctul de vedere al RTV si A3? Chiar toti romanii “liberi si tineri” sunt tampiti si spalati pe creier? Asta ii face automat basisti? Uitati-va putin pe paginile de facebook ale presei pro Voiculescu samd…uitati-va la cei care comenteaza. Cu astia trebuie sa mergem noi inainte? Cu batrani sensibili si octogenare virgine care vad in Ponta Calea, Adevarul si Viata? “Pentru ca Ponta”? Tot respectul pentru varstnici, insa ei sunt cei mai usor de manipulat. Repet – Nu faceti aceeasi greseala ca ceilalti, sa va victimizati sau sa va simtiti amenintati – nu va taie nimeni capul, nu va baga nimeni la puscarie doar pentru ca aveti alt punct de vedere. Nu toti sunt manati de spiritul Coldea, Kovesi etc. Multi pur si simplu sunt scarbiti. Nu neaparat pentru ca nu este Sova la puscarie, ci pentru ca a mancat rahatul marilor proiecte si s-a ales praful. La acest aspect nu va ganditi? Totul se imparte intre basism si antibasism? Sunteti incapabil sa privit dincolo de proprii “sponsori”? Presa din Romania si-a pierdut demult bunul simt si impartialitatea. La fel si politicienii – nu au altceva mai bun de facut decat sa isi dea zilnic cu parerea despre absolut orice? Chiar atat de bine merge tara incat sa ne intoxicati zilnici cu aceiasi invitati speciali? Jalnic, domnule Ciutacu. JALNIC!

  39. De cand este co-presedinte PNL si sta atat de aproape de Blaga a imprumutat si comportamentul de pdl-ist vechi, in sensul ca orice replica ii trece tangential pe langa ureche si insista a raspunde doar cum ii convine ei. Considera ca are dreptate doar ea, dar sa nu uitam ca este pnl-lista preferata a presedintelui( vezi ” alegerea democratica” prin care a devenit co-presedinte)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.