Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Obama de Ferentari se întoarce la popor

Obama de Ferentari se întoarce la popor

Vad ca marii campioni ai deontologiei se lupta, sub culoarea portocalie, pentru dreptatea si adevarul voturilor alegatorilor. Ei si-au ales, ca niste domni ce se afla, pentru a-si reprezenta cu mandrie si devotament in aula Parlamentului, colegiile aferente locurilor natale; amandoi, prahoveni de-ai mei. Ei, uite de-al dracu’, cum credeti ca ar suna sa ma bag independent pentru cartierul vecin? Ce, colorezii mei din Ferentari n-ar avea nevoie de un Obama al lor, care sa lupte pentru ei? Sa ma intorc smerit la popor?

[poll id=”5″]

UPDATE: Alde Mordechai s-a aruncat repede-n staff:)

UPDATE LA UPDATE: Hop si colegu’ de la pedeleu cu desfiintarea Senatului!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “Obama de Ferentari se întoarce la popor

  1. VICTOR TE RO SA TE BAGI SI SA-I BAGI
    STII DACA S-AR APLICA STANDARDELE MINIME ALE UE DE PROTECTIE A COPILULUI PESTE 80% AR TREBUI SA FIE SCOSI DIN FAMILIE

  2. Dacă nu voi tinerii,atunci cine?Dacă nu acum,când ?
    Până când sa aşteptăm schimbarea clasei politice?
    Voi tinerii trebuie să aduceţi un nou suflu.Se poate şi în această ţară să se schimbe ceva.
    E vremea independenţilor!
    Sigur e nevoie şi de un ” ochi critic”,dar lucrurile se pot schimba numai din interior nu de pe margine.
    Schimbarea din “89,aşa cum e,tot din interior s-a produs.
    Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!

  3. Draga Victore,

    1.Nu vrem sa te pierdem de la “Vorbe grele”!
    2.Nu se merita sa te bagi in politica si nici nu ai “calitatile” necesare sa razbati(bani multi, compromisuri, limbi catifelate etc).

  4. In primul rand si deontologii trebuie sa castige de o paine, fie`va mila. Apoi, independentii vad ca au succes in capitala. De ce nu? Desi nu stiu cine ar mai ramane la “Vorbe grele” 🙁

  5. Pentru intreaga societate cred ca e mai bine sa ramai pe partea asta a baricadei…

    s’auzim de bine.

  6. Simona Marinescu
    Norica Nicolai
    VICTOR CIUTACU!!!
    cine stie, stie…
    ( ph-uri…)

  7. Domnu’ Vector!

    O treaba utila societatii ar fi in cazul ca ati candida si ca ati si iesi la alegeri.Zabrauti…..nu am fost acolo, dar am multa imaginatie…daca stiti ce tre’ facut este mai tare in bani decat sect.I , hotarat si cu tanguiri la UE, trai bun! Nu rad de loc, sa asanam capitala de la periferie spre centru, am convingerea ca nu trebuie facut invers…daca ma gandesc bine aia care au banii la vedere in centru , tot din periferii ii trag de fapt.

    Domnu Vector! si pentru ca vorbiram de aceeia , iacata-l si pe prigoana …hm…ce vrea prietenul dumitale ? sa aduca in derizoriu institutia Parlamentului? De ce dreak mai candideaza asta?crede ca vor avea puterea sa desfiinteze ei senatul?NU VOR PUTEA! EVER! In loc sa-si vada de gunoiul lui, sigur, sigur, nu poate pt.ca a luat bani grosi, deci , cum zic , in loc sa-si vada de troaca lui, cauta sa se urce in copac.Nu zic ca plebea, sarmana, nu l-ar vota, dar nu are sens, sa vina sa sape la radacina Parlamentului impreuna cu cei, hai sa fim generosi, 15% din amicii lui politici.Astia nu se gandesc ca iau locurile unora carora chiar le pasa de tara asta ? Mizerie! Stiu ca va este prieten, sa va traiasca …dar la un moment dat se pune intrebarea: daca te aduni cu ei , nu esti ca ei?Cam dur….dar adevarat?!Este?!

    Maxi!:)

  8. Penibilul in curtea trustului Realitatea – Catavencu a ajuns la cote maxime, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

  9. Turambare, eu tot nu pricep ce faceți voi acolo: sondaje sau sex (fie ele și electorale)… că prea arunci cu șaișoptul ăla admis ca viteză maximă… Sau și în sondaje te răstorni la 69?!

  10. Stimata doamna,

    Avetzi perfecta dreptate. Sondajele sunt, de buna seama, precum sexul. Din mai multe motive:
    – Stii ce bagi, dar nu stii ce iese.
    – Te pacalesc ca provoaca placere, dar pan’ la urma tot chin shi munca shi oameni nemultzumitzi genereaza
    – Oricat te’ai amagi ca sunt pe gratis, tot costa o gramada de bani.

    Therefore, cifra 69% este cat se poate de nimerita si de potrivita intr’o fenomenologie a simbolismului sondarii opiniei publice. De’aia noua tot timpul ne iese 69: ba 69% incredere in Iliescu (glumesc), ba 69% femei in esantion (glumesc din nou), ba 69% acoperire tehnica Cartoon Network si TVR Cultural, sau detinere de aspiratoare in gospodarii (aici nu mai glumesc, ca trebuia sa dau si un exemplu de incidentza a lui 69 in procentele de distributie statistica).

    Deci, cum spuneam: Victor o sa obtina 69% cu brio in colegiul acela. 43% de la noi, din sondajul aranjat cu nemernicie, ca asa sunt sociologii, masluiesc sondaje, restul de la el, din efort propriu, ca’l stie lumea si e june aratos.

    Deci, se poate. Deci, 69. Deci, sondaje, nu jucarie.

    🙂

    (Stai, dom’ Semaca Ciutacu, nu da, ca am fost bolnav cand eram mic. E doar un pamflet inocent, asa cum stie Vadim sa faca atunci cand uita sa’si ia medicatzia. Precizare necesara: nici un animal nu a fost ranit in realizarea acestui clip publicitar. Toate secventzele au fost realizate pe baza de trucaj si sondaj)

    🙂

  11. Acuma, vin eu și-ntreb nedumerită: dar la consumul de pastă de dinți pe cap de locuitor cum stăm? Mai merge 69? Să am încredere (câtă?) în răspunsul domniei voastre, oricare va fi fiind el?

    (Solo spot: O corecție se poate? Fără supărare! 69 e număr… Cifrele sunt 6 și 9)

    Domnul Turambar, aveți legătura… 🙂

  12. Neah. Niciodata sa nu ai incredere in raspunsurile sociologilor. Dupa cum bine stim din presa, sociologii e niste porci de caini de manipulatori jegoshi si ordinari shi cu studii superioare care niciodata nu spun adevarul, oricare va fi fiind el, ci doar marja de eroare… 🙂

    Si da, ai dreptate: m’ai prins pe picior gresit de doo ori. O data ca e numar (de fapt, procent), nu cifra. My bad. A doua oara ca nu stiu cati dintre cei 69% din romani care au auzit de pozitzia 69 se spala pe dintzi, si catzi o folosesc in alte scopuri abrazive. Pasta de dintzi, nu pozitzia.

    Therefore, pe langa ca sunt un porc de caine de sociolog care minte spunand neadevaruri false, nici nu stiu mai multe despre esoterismul dentar al cifr… al num… al procentului 69.

    Restul e tacere, cum zicea printzul inainte sa se sinucida in sabia altuia. Victor, ai legatura! Ofelia, to the Ferentary go…

    🙂

  13. victore nu te baga in politica mai bine ramineti cei de la antene sa puteti critica pe cei ce vor fi la putere este o vorba din batrini nu te baga in mocirla ca te maninca porcii. Cit priveste pe dl. pliciman sint dezamagita imi placea mai mult cit era ZICESE independent acu ca s-a declarat portocaliu de 3 ani sa ne lase cu gugumaniile ( desfiintarea senatului ca mi-aduce aminte de base) in rest iti urez la cit mai multe emisiun

  14. Boss, daca ai studia putin arhiva, ai vedea ca eu ti-am prevestit cam de la nasterea blogului, intrarea. Da Boss te bagi! ce o tot dai la intors si da ca te bagi chiar ai sa realizezi ceva si chiar daca o sa furi nu ne deranjeaza, dar n-o sa furi ca esti alt aluat. In alta ordine de idei cu banuţii nu stiu cum stai, dar baga-te si pe ieftineala chiar daca pierzi,o sa pierzi onorabil. Cred totusi ca iti este suficienta reclama de la emisiunea ta + puţin teren.
    halooooooooooooooooo, stai ca ne-ai futat, cine va face vorbe grele? turcescu? cui dai emisiunea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.