Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > O mare spovedanie în grup organizat

O mare spovedanie în grup organizat

Ne luăm cu treaba de zi cu zi şi uităm să trăim. A început să ne definească uitarea. De nişte ani, constat cu amărăciune, întotdeauna după, că a început să se aleagă praful de memoria mea de elefant şi uit date importante pentru oameni apropiaţi mie. Şi mai trist e că am început să uit şi lucruri care mă privesc pe mine. Spre exemplu, azi am constatat că tocmai s-a făcut o săptămână. De la ce? De la cei 4 ani de la semnarea contractului cu Antena (întâi a fost 2, azi e 3). Evident că, pentru restul lumii, asta contează fix cât contează pentru mine că se-mpuţinează rezervele mondiale de apă şi mor spintecate balenele albastre. Dar pentru mine a fost un moment important. Care mi-a schimbat viaţa. Şi nu ştiu dacă neapărat în bine, dar asta-i altă discuţie. Aşa că m-am gândit să mă mai răsfăţ olecuţă. Şi să mai execut un tradiţional online cu cititorii mei. Cei vechi şi constanţi ştiu regulile. Cei noi află azi că, vreme de 24 de ceasuri, le stau la dispoziţie cu răspunsuri la întrebări.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

238 thoughts on “O mare spovedanie în grup organizat

  1. Daca e liber la orice tema…atunci urmatoarea intrebare 🙂

    – Care ti se pare cel mai frumos (atragator) personaj feminin de la Antene? 🙂

  2. Nu prea am inteles chestia cu rezervele de apa si cu balenele albastre! Simt nevoia unor precizari.

  3. @Drujbaru: depinde cum vede fiecare atragatorul. Nadina Campean mi se pare cea mai tonica prezenta pe sticla. si, daca ma intreaba cineva, cel mai mare castiga al Antenei 3 in ultimul an. dar nu ma intreaba nimeni
    @viitor: nu accept nici o idee. va trai unde va crede el de cuviinta.
    @FuXi: nici nu trebuie

  4. Vreau sa va felicit si sa va multumesc ca ati avut-o ca invitata,vineri parca,pe Distinsa D-na Alice Rotta! E o femeie modesta si ft inteligenta! Si,cu bun simt. Mi-a placut ft mult si raspunsurile D-ei.
    Va multumesc si fiti vesnic iubit!!!

  5. in primul rand, la multi ani in antene! si apoi, am o intrebare: de ce n-a mai venit coana nuti, atunci, la tine in emisiune?

  6. @claudiu: din motive, sa spunem, imputabile ambelor parti
    @cristina: daca sunt acasa si am chef de tv
    @Andrei: prin concurs, in 93

  7. Credeti ca suspendarea lui Basescu va avea succes sau se va intampla ca in 2007? Eu ma tem ca asa vor derula lucrurile deoarece in Romania traiesc foarte multi prosti (imi cer scuze daca am jignit pe cineva, dar realitatea ne-a demonstrat-o din plin). Asta e parerea mea si as dori sa o aflu pe a dvs.

  8. eu am mai multe intrebari :
    1) munca asta nu te consuma pana la obsesie?
    2) ai vreun vis pentru “dupa antene si jurnalul”?
    3) vrei sa evoluezi catre “ce” atata timp cat ramai in acest trust? (sigur, se poate si varianta “vreau sa raman pe pozitiile astea pana la pensie”)
    intrebarile ar fi fost exact aceleasi chiar daca faceai o cu totul alta meserie. oricare alta.

  9. Orice intrebare? OK, atunci, o dau pe perversiune. Cand te invarti si tu de o invitatie intr-o emisiune pe unde sa apara si Talmaceanu? Da, ma gandesc la faptul ca a fi coleg de platou cu stimabilul iti poate insulta inteligenta, in cazul meu neuronul ala pe care l-oi mai avea activ se simte de asemenea ofensat, dar totusi, imi place sa fiu pervers.

  10. @toader: 1. nu ma MAI, m-am dresat si zaharisit intre timp. 2. da, un bar pe malul baltii, in Caraibe. nu mi-l voi indeplini niciodata. 3. mi-e teama ca mai sus de atat nu e loc.
    @Dan Dimitriu: nu-s prezicator, habar n-am. schimbare ar putea si ar trebui sa se petreaca. ramane de vazut in ce sens. mai rau n-ar avea, logic, cum sa fie, insa Romania e tara tuturor posibilitatilor
    @laura: cred si sper sa nu-l suspende. mi-e teama ca l-ar intari la loc.
    @Catalin: am si eu limitele mele de rabdare. de la episodul cu Hoara, selectez cu mare atentie companionii de studio

  11. Daca tot esti la capitolul ,,spovedanie,, spune-mi si mie cine crezi ca iti este cel mai mare dusman? Poate cu nume si prenume daca se poate.

  12. Vreau si eu!Vreau si eu…sa te vad cu Talmacean….!Vreau sa vad sange…ma rog…la modul…intelectual..desigur…!

  13. @J: nu-i nici o schimbare de atitudine, e un conflict personal Ponta-Firea. articolul e semnat de Ciornei, care a scris in deschiderea Evenimentului zilei si ca, din decembrie 2010, eu voi fi moderator in primetime la Realitatea TV. e tot atat de riguros ca si celalalt articol. asa-i cand iei de bun tot ce ti se serveste si nici macar nu te uiti la televizor la emisiunea despre care scrii.
    @dorina: in general, da. e o fata desteapta si orientata.

  14. @alegatorul: cred ca disciplina si seriozitatea, dar nu cred ca am eu calitatea de a judeca un popor.

  15. Buna Victor

    Asa cum spuneai,revolutiile se fac pe facebook si de sub plapuma,cand e de iesit in strada ies pensionarii,ceilalti se uita la televizor.Ce te motiveaza sa mai lupti cand vezi aceasta baltire?

  16. Preferinta dumneavoastra, personala, este pentru monarhie sau republica? Stiu ca nu se pune problema, practic, dar sunt curios. Si daca se poate, sa imi spuneti si motivul principal. Multumesc.

  17. Credeti in trecerea UDMR-ului de partea opozitiei pana la alegerile la termen? Intreb asta, avand in vedere optimispul afisat de noua alianta, optimism de care eu una nu prea mai pot da dovada.

  18. @Valentin Berceanu: ani de zile a fost republica. am ajuns, insa, a avea serioase indoieli privind validitatea optiunii mele
    @Nathaniel: da, dupa mama, dar botezat ortodox. n-am inteles ce legatura au religia sau etnia cu domiciliul. poate ma lamuriti.
    @Monica D: cred ca Monte Carlo
    @Mara: crezurile personale, atatea cate mai sunt ele
    @Neli: depinde de pret si de dosarele penale ale liderilor

  19. Ce-ai face daca politica esitoriala ti-ar impune sa lauzi (si tu nu faci asta sau eu nu am observat)un personaj controversat? Pe Dan Pasat, de exemplu.

  20. @cris: nu mi s-a cerut niciodata sa laud pe cineva. daca am facut-o, a fost fiindca asa am considerat eu de cuviinta, indiferent cat de controversat ar fi personajul. daca mi-ar puti personajul, n-as face-o si punct. mai mult decat sa ma dea afara nu mi se poate intampla.

  21. Acum …pot sa pun si eu…o intrebare…!?
    Stii vreun politician necorupt inca?
    Parca imi este frica de raspuns….

  22. 1) Acum mai bine de 10, înainte de alegerile parlamentare din 2000, dom’ Pampuccian era disperat că nu prea mai erau suficienți armeni și risca să nu mai fie eligibil ca minoritate. Mi-a zis-o explicit. Nu l-am mai întâlnit de atunci decât de vreo 2-3 ori. Cred că o tematizare în presă a situației ăsteia care face parlamentarii minorităților să devină șantajabili de către putere (oricare ar fi aceasta) și distorsionează astfel aritmetica democratică, ar trebui pusă în discuție publică. Crezi că ar fi posibil ca problema să fie ridicată de JN sau A3 printr-o anchetă/reportaj/analiză/dezbatere? Civic ar fi. Util ar fi. Democratic s-ar cere.

    2) Explică-mi și mie misterul frecvenței cu care Tatoaica ne zgârie nervii pe diferite posturi și emisiuni, de la monden la meteo și preponderent pe teme politice! Am ajuns să schimb postul când o văd. Deci, capacitatea de furnizare de rating s-ar putea să nu explice situația.

  23. @Un om revoltat: in primul rand, trebuie sa vreau eu, din nou, sa prestez zilnic la tv. in al doilea rand, dupa ce s-ar indeplini primul, ar trebui sa existe un post care sa vrea sa-mi dea pe mana, in prime time, un interval orar si sa nu-mi ceara programatic isterie (nu de alta, da’ stiu si singur s-o provoc). momentan, aceste doua conditii nu sunt indeplinite. deci nu cred ca prea curand.
    @g: da, stiu, da’ nu vreau sa-i fac de ras 🙂
    @Oaia Fosforescenta: 1. nici eu nu mai stiu. afumaturi si fructe de mare 🙂 2. mai nou, vin. 3. cred ca tot in media; daca mai am loc.
    @FuXi: 1. e o idee misto. incerc eu la JN, la A3 n-am atributiuni si nici chef sa propun. 2. fix capacitatea de a face rating; plus disponibilitatea perena.

  24. Victor,
    Cum explici ca opiniile voastre (realizatorii de la Antene si, mai general, de la Intact) si cele ale “mogulului” sunt atat de apropiate?
    Evident, accept cu toata sinceritatea faptul ca mogulul nu intervine, cel putin nu direct si nu la voi.
    De asemenea, accept si faptul ca, presupunand ca “mogulul” ar interveni, unii din voi ati avea probleme de acceptare/conformare.
    Din pacate cred ca sunt mai putini realizatori care s-ar impotrivi decat crezi tu (o parere/speculatie personala).

  25. Uite, eu am doua intrebari care nu sunt legata de tine,de altfel consider ca ne-ai spus exact cat trebuie despre subiectul asta:)Asa ca as vrea sa aflu parerea ta in doua chestiuni:
    1. Greseste cumva Crin Antonescu prin ditantarea sa fata de Orban?
    2. De ce a candidat Oprescu la presedentie?(da,e ciudat, dar inca ma intreb asta)
    Esti cel mai avizat om caruia chiar pot sa-i cer parerea, multumesc.

  26. Salut Victore. Am si eu cateva intrebari:
    1. Cand faci o emisiune despre absolventii de particulare care conduc aceasta tara? Cu exemple.
    2. Cand il vedem invitat pe dl. Gigantu la tine in platou?

    In alta ordine de idei, aseara dl. Gadea a stat destul de mult scos la tabla. Nu crezi?

  27. @ shogunu’: asa-i 🙂
    @Miles Tag: 1. la ce se intampla acum in PNL, cred ca nu. daca privim prin prisma trecutului (oarecum) comun, poate ca da. insa nimeni nu-i putea garanta lui Ludovic ca-l pune pe Crin marioneta si o sa conduca el partidul; cum, de altfel, a vrut. 2. cred ca dintr-un orgoliu exacerbat. sper din tot sufletul sa nu fi fost silit s-o faca.
    @bigradu: parerile mele politice coincid in extrem de mica masura (zona anti-Basescu) cu ale lui. in rest, nu prea ne intalnim, da’ apreciez ca nici nu m-a silit vreodata sa ne vedem in intersectie. in zona economica, a avut unele initiative legislative misto si, din pacate, aversiunea fata de el a facut sa nu treaca ori sa nu se puna in plicare. parerile intime ale celorlalti realizatori nu le cunosc. nu suntem prieteni, doar colegi. da’ si aici ma indoiesc foarte tare ca ar coincide.
    @ Nicky: 1. am priovocat de cateva ori subiectul, da-s prea multi absolventi de particulare in industrie ca sa se propage 🙂 2. nu cred ca foarte curand, da’ never say never.
    @bicicu’: seninatatea, lipsa de griji, starea de sanatate…

  28. Salut domnule Victor Ciutacu.Am 18 ani.Constat ca sunt in cea mai proasta perioada a vietii mele : alegerea unei facultati,si cum in Romania dupa ce termini facultatea nu ai loc de munca…ma simt foarte suparat pe mine,pe viata(poate ca m-am nascut aici) dar totusi,luate prin excludere,m-am gandit in felul urmator…Numarul 1 : Medicina dentara,numarul 2 : arhitectura iar numarul 3:sa plec in alta tara si sa fac o facultate acolo…nu stiu ce sa aleg.Ofera-mi un sfat,te rog.Multumesc.Succes in continuare la locul de munca.

  29. care e cel mai bun prieten al tau din trustul intact (nu neaparat, personaj care apare pe sticla)?

    daca ai avea 1 milion de euro, ai mai pleca din romania?

  30. Fair enough! Din pacate, prea multe din solutiile “mogulului” prezentate aseara la Gadea sunt catastrofale.

  31. Cum te intelegi cu fiul tau care este adolescent? L-am vazut de Craciun la emisiunea realizata la Antena 3

  32. @piatra de plastic: nu exista o asemenea persoana. da, fara sa ma uit inapoi!
    @mihai: raspund la intrebari, nu dau sfaturi de viata. fa o facultate, asta-i singura recomandare.
    @alina: cu exceptia puseelor de personalitate aferente varstei si caracterului, n-am probleme. ti-a placut?

  33. Vreau sa te felicit ca mai ai nervii si pasiunea sa faci ceea ce faci in tara asta si iti doresc ca peste ani sa nu simti ca ai facut-o in zadar.
    Daca iti iese aia cu carciuma pe malu’ baltii neaparat sa servesti tu la bar si, chiar daca este in Caraibe sa nu uiti de tuica de prune romaneasca.
    PS: in contextul asta cred ca o emisiune cu Blaga ar fi interesanta.
    In rest numai bine!

  34. un banc se poate ?

    Cu câteva zile înainte de nuntă:
    – Draga, am hotarat cu prietenii să organizez o petrecere a burlacilor …
    – Aha! Vodca si vin cat incape, curve si toată noaptea le-o trageti în
    toate găurile!
    – Nu, draga, doar cate o bere, linistiti, vom povesti …
    – Tu pe cine minti? Crezi ca eu nu am fost la petreceri de burlaci?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.