Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Nu pui, niciodată, şefi proşti la băutură

Nu pui, niciodată, şefi proşti la băutură

Ieri seara a facut valva – atat la Antena 3, cat si la Realitatea – faimosul filmulet cu seful de la Bastilia de Giurgiu, care s-a dat in spectacol, ca un animal, la bautura.

Astazi, cu o promptitudine emotionanta, generata clar de faptul ca tara se conduce de la televizor, CSM – care la trecuta reclamatie l-a spalat pe narod – i-a dat viteza de la Giurgiu, dar nu si din magistratura. Probabil ca apropierea de Daniel Morar si realitatea cruda ca n-a intocmit nici un rechizitoriu la DNA, de unde a fost detasat pe malul Dunarii, sunt niste calitati care au cantarit decisiv in balanta.

Cu riscul de a parea ridicol citand din mine insumi, postez spusele mele intelepte din Sinteza de ieri seara: “Una din regulile de aur nescrise ale managementului mondial este că nu pui şefi proşti la băutură.(…) Dom’le, dacă face omul un şpriţ… să nu se compromită adică. Pui de-ăştia care ştiu să bea. Se îmbată, se duc şi se culcă, nu fac urât, nu dansează, nu râgâie, nu varsă de faţă cu lumea.”

“Am înţeles că domnul ăsta n-a încălcat nicio lege. Da, nu a dat în cap la lume, nu a furat portofele pe stradă, OK. Dar nu există nici un alt criteriu după care să fie sancţionat? Că nu i-a cerut nimeni domnului Predoiu să-l aresteze pe şeful penitenciarului din Giurgiu. L-a întrebat lumea dacă domnul ăsta mai e compatibil cu funcţia pe care o ocupă sau nu? Dacă eu mâine dimineaţă mă duc la şedinţa de sumar în curul gol la JN, probabil că poimâine când voi apărea, pe ăştia îi va bufni râsul. Dar de ce umbli îmbrăcat?… Sau din momentul acela aş deveni incompatibil… imaginea mea în faţa celor pe care teoretic ar trebui să-i conduc. Aşa şi omul ăsta. Aţi văzut filmele alea americane. Unde şeful pârnăii e tatăl lor.”

La noi, cea mai importantă criză e la cap. Dincolo de aia economică… noi avem buba la cap, la nivel naţional. Dovada cea mai elocventă este că avem în fiecare zi marfă să dai… tot soiul de sceleraţi de-ăştia. Ba din ăia care merg cu 300 la oră, ba ăia care dau tare cu spatele pe autostradă, ăsta care se îmbracă în pârnăiaş. România produce în continuare. Eu sunt convins că dacă facem concurs de sceleraţi, căutăm până la sfârşitul anului avem în fiecare zi câte o premieră de larg succes.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

35 thoughts on “Nu pui, niciodată, şefi proşti la băutură

  1. Sorry,e de dincolo…asadar nu spun ca nu ai dreptate,nu-l “fac erou”,am “vindut” ceea ce a oferit domnia sa.Doar am repetat !

  2. “With great power comes great responsibility !” . Citat din filmul/desenele animate Spider Man . In rest NO COMMENT despre om . Incep sa il apriecez pe V. Ciorbea uitandu-ma in urma si comparand …

  3. E cretin bine omul…ce-o fi vrind sa demonstreze,sa arate ? Nu-l inteleg !
    Insa,m-a surprins in mod placut atitudinea sefului sau,faptul ca ala se chinuie,pune suflet si ,uite,vine un neica nimeni si sterge,cu zbaterea lor,pe jos.
    Iar daca tot se da-n vint dupa “portul popular” specific,pai atunci hai sa-i dam un bonus la pedeapsa si sa-l bagam in puscarie “intzolit” corespunzator(din dotarea personala) fix o saptamina !
    …aia de nu-i inghiti,au inceput cu ceva si mai interesant:masina 4×4 a domnitei cu succesuri(…B-EBA) parcata aiurea la Otopeni,fix linga indicatorul care interzicea chestia asta.Mai mult,vis a vis,la citiva CENTIMETRI,era parcarea goala.
    Sic.

  4. Mai inspaimantator este nu cum a dansat si ce a purtat… este ingrozitor ca a fost platit fara sa faca NIMIC.

    Citat:
    “realitatea cruda ca n-a intocmit nici un rechizitoriu la DNA”

    Sa fie clar ! Este inspaimantator pentru ca aceata este un exemplu graitor al societatii romanesti in vremurile basesciene.

  5. Păstrând proporţiile, selectez coincidenţe Nelson – Băsescu :

    – Amândoi au distrus navele Frantei ;
    – Amândoi şi-au prăpădit propriile flote ( unul în luptă
    altul pe timp de pace) ;
    – Ambii caracterizaţi de risc şi curaj nebun ;
    – Pasiune pentru o E…. făcură câteşi doi ;
    – Probleme la cât-un ochi, ambii avură ;
    – Au suferit de rău : primul de mare iar al doilea
    de Năstase ;
    – Plagă la coloana vertebrală avură amândoi
    ( lui Nelson i-a adus moartea).

    P.S Constituţia fizică nu-l avantajează pe TB în
    lupta cu AN, iar Constituţia României nici atât.

  6. mie mi se pare ca omu s-a distrat de minune,nu trebuie sa fim indignati,desi,poate a facut-o pe banii nostrii…

  7. Buna dupa amiaza
    Dupa 20 de ani de jaf si cotropire, pornind de la timidele sindicate ale anilor 90 care dadeau frigidere si televizoare color in rate(inlocuind buteliile lui nea Nicu), continuand cu celebrele Bancorex, Columna, Religiilor,etc-toate sub obladuire marelui finantist Mugurel Isarescu, persistand in Caritasuri,SAFI-uri, FNI-uri, si alte giugiumele financiare, in pemanenta dand legi speciale pentru alde Garcea, magistrati care nici ei nu mai stiu cati ani au si cati bani salta, trecand prin Flote si Petrom-uri si alte afaceri cu marmura, borduri, gunoaie, electricitate, baietii cu ochi albastri si stele pe umar au jefuit la drumul mare tara asta. Insi precum Petre Tutea, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Neagu Djuvara, Mircea Ionescu Quintus au fost inlocuiti de obscuri Iliesti, Vacaroi, Nastasi,Basesti,Voiculesti, Boci, Prigoni, Tariceni, Macovei si alte creaturi desprinse parca din serialele ieftine SF ale anilor ’70.
    Acum ne dam de ceasul mortii…Penibila natie mai e romanismul asta! Dar in acelasi timp atat de frumoasa! Are o mare calitate: nu te plictisesti in preajma lui!
    http://www.youtube.com/watch?v=ZdEa6CEvBcw
    Sa jefuiti bineee!
    Salutare taica si noroc

  8. Cum s-or fi simtit condamnatii pe care-i “patroneaza”? Ce autoritate( pentru ca este nevoie de f.multa) va mai avea in fata lor? Dar in fata subalternilor?

  9. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Nu e nimic surprinzator ceea ce ni se intampla astazi.Chiar nimic surprinzator.
    Uite,va surprinde ce va spun eu acum?Astazi,”Jurnal de Arges” a publicat:
    – faptul ca primarul din localitatea Berevoiesti a facut atac cerebral si a paralizat pe partea dreapta dupa ce a baut,a luat viagra ,la o partida de vanatoare?
    -fostul sef al penitenciarului Colibasi,Gica Balasoiu, are o pensie de 300 milioane lei pe luna si nu-si plimba nepotii,dupa cum s-ar crede,ci e o persoana activa in continuare,ca avocat in baroul Arges,cu tidula de la Bucuresti.
    Ne mai mira ceva?!
    Cu tot respectul,
    IoanaP

  10. Ce sa-ti spun, haide sa comentam un om care a tratat cu o atitudine prea prietenoasa o petrecere. Deci era vorba despre un BAL MASCAT! pentru cine nu cunoaste definitia acestei denumiri, balul mascat este acel bal la care lumea se duce costumata in fel de fel de costume care mai de care mai diferite si inedite. Dar ce sa le ceri oamenilor de acolo, nu au cum sa aprecieze un gest de amicitie. Trebuia sa vina la petrecere cu o fata din aia sictirita si mereu in scarba ca a oamenilor ,,locului” si sa stea de vb despre primele angajatilor cu reprezentantul sindicatului. Nu ai ce sa-i ceri romanului, O SA NE OMOARE PE TOTI INVIDIA. Si sincer, va spun din surse sigurem, ca salariul nu depaseste 10000 ron cu tot cu diurna. Si e foarte bine asa. Ce sa-ti spun, pai ce sa faca si presa, si-a gasit subiect de barfa, normal, pentru rating. Pe judecatorii care iau 30000 de lei pe luna la 60 de ani i-ati uitat repede. Cu romanul nu trebuie niciodata sa fii prietenos, trebuie sa-l injuri si sa te porti in scarba cu el,doar asa ii vei castiga respectul. Asta trebuia facut si cu sindicalistii si cu toti angajatii care nu reusesc sa deosebeasca un om de un sef.
    Iar cu privire la mass-media, sa nu exageram, in curand am sa fac publice salariile voastre, domnilor ziaristi, care stati si va castigati painea speculand, deci asteptand sa se intample ceva, asta daca nu sunteti patati politic cum sunt majoritatea ziarelor din Romania, si atunci trebuie sa vomati ceea ce vi se da fortat sa mancati. E rusinos domnule Ciutacu, ca, asa inteligent cum pretindeti ca sunteti, reusiti sa jigniti niste oameni, doar dupa o serie de aparente lansate la intamplare sau cu pretext. E pacat sincer, de ceea ce reprezenta odinioara un ziarist si un ziar. E mare pacat si ca romanii gusta imediat dezgustul si calomnia, indiferent de sunt reale sau nu. Dar nu-i nicio problema, domnule Ciutacu, sunt sigur, pentru ca sunteti roman, ca si dumneavoastra aveti ,,cateva” secrete ale dumneavoastra….din astea asa…de dat pe blog/site/youtube. As vrea sa le vad reactia blogerilor de pe acest site, atunci cand ,,mentorul” lor va fi prins in offsite.
    Una peste alta, acolo unde totul este superficial, presa are si ea o paine de mancat. Ar trebui sa le multumiti unor astfel de oameni, pentru ca aveti ce publica, pentru ca in rest, suntem perfecti……????!!!!!

  11. Suntem in tara faradelegilor! De mult nu ma mai mira nimic!Ai impresia ca suntem la un pas de un haos din toate punctele de vedere.Nu stiu ce vom face,dar viitorul pare din ce in ce mai sumbru.
    Politicienii sunt toti o apa si un pamant.Ii doare-n fund de popor.Ne meritam soarta,vorba lui Badea,pentru ca noi i-am ales.Amin!

  12. Am uitat sa precizez, cu scuzele de rigoare, ca fratele meu este detinut la Giurgiu, pentru ca un betiv i-a ieshit in fata si a avut ghinionul sa se afle la 5 metri de trecerea de pietoni. S-a considerat infractiune. Asta e, poate ca isi merita soarta, poate ca nu. Oricum, hotararea a fost definitiva. Treaba e ca, din ce vad cd ma duc sa-l vizitez, nu recunosc nimic din acel ,,butoi cu pulbere” pe care l-a prezentat acel Alin Popescu, ,,liderul sindicatului”, pe care detinutii abia asteapta sa puna mana, pentru comportamentul pe care-l are. Dar asta e, el a ajuns primul la presa, presa a inghitit nemestecat si gata stirea. Asa e la noi. Ce pacat ca domnul Dicu nu stie site-urile sau telefoanele de la televiziuni si ziare. In mom asta poate va mai ofeream o stire, despre liderul sindicatelor penitenciarelor, Alin Popescu. Si, ce chestie, ziarele incasau o gramada de bani…si prostii isi dadeau cu parerea pe bloguri.=))))))) Mirobolant domnule Ciutacu! Perspicace de-a dreptul. Sa va vand un pont:ia orientati-va voi PRESA,asupra fondurilor din infrastructura,si la cum decurg investitiile de acolo,ca ni s-au promis strazi,acum 2 luni,destul de recent, la alegeri. Ia vedeti voi, hai, ca va ajut eu sa va luati stirile, ca sa nu mai mancati atata……..

  13. Îl ascult pe dobitoc acum, la Ordinea Zilei. Dacă mai avea cineva vreo îndoială asupra moralităţii şi profesionalismului procurorilor din sistem, vederea şi ascultarea lui sigur i-au alungat-o. Şi omul ăsta, s-a întors la ÎNALTA CURTE fără pic de ruşine????!!!!
    Dar cel care l-a trimis înapoi în loc să-l dea afară ca pe un gunoi ce se arată, nu şi-a depus demisia? Sigur că nu, toţi o apă şi-un pământ. Nu-i de mirare că ne conduc delicvenţii. Cotroceni, Victoria, Casa Poporului… De astfel de procurori au ei nevoie.

  14. ….da…din cauza lu’ asta mor eu de foame….ca acum un an(din cate am inteles), facea baute!Suspect dupa parerea mea,e altceva,de ce dupa atata timp se face circul asta?…o voi sfintilor,las’ ca politicienii care voteaza legi in somn sunt mai buni….au un comportament foarte decent si de inalta conduita….ei respecta fisa postului!

  15. Scurte comentarii asupra celor afirmate de @ALEX

    1. Salariu este in jurul sumei de 150 milioane, conform declaratiei de avere
    2. Acest film a fost facut in urma cu mult timp
    3. D-l Director al Penitenciarelor MINTE, intrucat acest caz a mai fost in atentia sa, dar nu a luat nici o masura, dosarul ramand intr-un sertar, pt ca acest incident la momentul respectiv nu a fost adus la cunostiinta Ministrului Justitiei (D-lui PREDOIU – actualul ministru de justitie)
    4 De profesionalismul acestui Director ne putem convinge din acest filmulet… ar putea fi un profesionist doar in trupa de dans Flamingo Boys…
    5 Bafta in cercetarea cazurilor de anticoruptie

  16. Marfa subiectul! In ritmul asta,cu mult “iutube” si alte “senzationale” ca asta,o sa dea faliment Dan direktul.

  17. Ma surprinde atitudinea dvs.si a colegilor dvs.cu privire la “fapta” domnului Adrian Dicu si usurinta cu care l-ati insultat fara sa stiti,de fapt, nimic despre el. A dansat costumat la un bal mascat acum 1 an si o luna(!?!).Ei da, si? Nu v-ati intrebat de ce abia dupa atata vreme a fost el facut public? De ce nu au anuntat imediat “Directiunea”daca s-au simtit asa de scandalizati de comportamantul lui? Sunteti naivi sau faceti si dvs.un joc? A fost cu atat mai savuroasa gluma cu cat el era in aceasta functie si era la o petrecere intre colegi,nu?E putin probabil sa fi fost beat,si,cunoscandu-l,stiu ca a fost doar o gluma.Am fost colega de facultate cu el si cu sotia lui(ei au terminat cu 1 an inainte)si stiu ca a fost un student foarte bun si plin de umor.
    Pana acum v-am apreciat pe toti,cei de la Antena3,dar incep sa am rezerve.Va voi aprecia in continuare,dar nu am sa va mai cred pe cuvant.
    A,si nu e vina lui ca a avut acest salar.Il au toti sefii magistrati aflati la conducerea unui penitenciar.Dvs.l-ati fi refuzat?
    Pun pariu ca nici o ordonanta a lu’Boc nu le va afecta aceste venituri. Abia asta e o problema!m.bors Iasi

  18. Mihaela, înţeleg simpatia ta (de fostă colegă) faţă de pramatia asta. Dacă ar fi avut cât de cât responsabilitatea funcţiei, nici măcar singur în faţa oglinzii n-ar fi trebuit să îmbrace zeghea. Nu mai pun la socoteală faptul că a pus un subaltern (în timpul serviciului acestuia!) să-l aducă în lanţuri, în patru labe. Asta da, demnitate de înalt funcţionar, fost şi actual procuror. De asemenea caricaturi chiar nu ducem lipsă în sistem. O fi bun prieten sau amic de pahar, dar este o ruşine pentru breasla lui. Nu contează când a fost filmat. Poate acum l-a văzut şi altcineva decât cei care-i cântau în strună, cineva care mai şi gândeşte, nu doar slugăreşte.
    Scuze, tu nu ai nici o vină.
    I s-a dat o fărâmă de putere şi a dovedit ce poate face cu ea. Un mare rahat pe haina de om al legii!

  19. Mah..ce naiba aveti toti cu oamenii astia ? frate..nu mai are omu voie sa se simta bine ca voi si dati in el.. era la o petrecere particulara..unde se simtea bine..si din nefericire pt el l-au filmat unii.. dar ce este cu asta? ca nu a dat la nimeni in cap cu nimic.. nu a furat nimic.. s-a distrat si el.si s-a imbracat in hainele alea.. ca s-a pus in genunchi..care e faza.? ca nu inteleg sincer.. cand ti-a sarit saliva din gura..la tv? a zis cineva ceva de rau de tine? carcotasii imi amintesc..dar nu au facut abuz..cum faceti voi cu tipul asta.. deci toata lumea la petreceri sa stea pe scaun..sa nu vb nimic.. sa nu manance nimic.. sa stea eventual..sa nu mai vina daca se poate..este absurd ceea ce faceti voi..sincer.. si ce daca este seful acolo? a facut ckterink la adresa detinutilor? nu dadeai tu ca exemplu filmele americane unde ..aia sunt niste nenorociti..si foarte sobrii, ce iti plac asa d emult cum organizeaza ei lupte intre condamnati?.. ? se pare ca vreti schimbari prea radicale..si lumea o sa se rascoale impotriva voastra.. serios ..bine cautati si audienta, ceea ce se vede..

  20. Procurorul Dicu a facut constestatie la hotarea CSM incercand astfel sa mai prinda o luna de salariu de director – magistrat.
    In cursul acestei zile, secretara personala din penitenciar a umblat prin unitate cu o lista pentru semnaturi de sustinere a magistratului.

  21. Potrivit datelor din internet, dansul ritual al acestui “canibal” de bani publici (190 milioane cf. Radu Tudor) a avut loc la 14 dec 2007, deci de mai bine de un an. Iar Gadea il felicita pe 14 ian 2009 pe nemernicul de sef la penitanciare pentru promptitudine !!?? (in conditiile in care au mai fost reclamatii despre nereguli in iulie 2008). Pai corect ar fi ca tipul sa fie considerat dat afara din 15 dec 2007 si sa dea inapoi toti banii luati (nu cistigati, luati) de atunci si pina acum; banii sa fie apoi atribuiti citorva zeci de familii saracite de banditii astia ai tranzitiei.

  22. Desi sunt de acord ca multi oameni cu functii publice importante sunt niste imbecili, care mananca niste salarii mari absolut degeaba, nu-mi plac facaturile.
    Sigur, tipul este un dobitoc, dar cum se face ca tocmai acum, cand se discuta diversiunea asta cu pensiile si salariile, este scoasa de la naftalina aceasta prostie datand din decembrie 2007 si este prezentata cu surle si trambite pe toate canalele media ca fiind de mare actualitate?
    De ce acum?
    V-as ruga sa nu uitati niciodata, domnule Ciutacu, ca fiecare dintre noi, cei care va citim si va ascultam, avem un iq mai mare decat toti khmerii portocalii la un loc!

  23. Ha ha ha . Domnule Ciutacu , inteleg ca in CV ar trebui sa trecem cat de mult rezistam la bautura ? Si la interviu ne vor da un test ? Mi-a placut chestia !
    Revenind mai seriosi cred ca intr-un fel i-au facut un bine cand l-au retras da la Giurgiu , poate ii gasesc un loc mai bun unde va fi ferit de ochii lumii , undeva la un birou caldut. Unde dai si unde crapa ! Asa-i la noi.
    Am zis.

  24. Stiti ce e deranjant? Ca nici macar nu este caraghios cel din imagine. Daca tot iti asumi o astfel de aparitie macar sa nu fi dobitoc(pardon de expresie, rog toti iubitorii de animale sa ma scuze ca asociez aceasta creatura platita din banii nostri cu o vita) Nu inteleg de ce o turma de oameni in toata firea rade la astfel de gesturi jalnice. Probabil ca si daca le arata domnul respectiv(mult spus domn)degetul mare radeau la fel. Ii sugerez ca la urmatorul chef sa se “costumeze” in somer. L-ar prinde foarte bine!!!!

  25. Si ce daca s-a imbracat in costum de zebra, si ce daca s-a imbatat???? Fiecare face ce l duce capul in timpul liber, pentru ca nu sunt de acord cu statutul de functionar public around the clock…..nu a incalcat niciuna din cele zece porunci, s a simtit si omul bine. Ar trebui judecat dupa activitatea profesionala. Si ar mai trebui ca chestiile astea sa se prescire cumva. Pai onor conducatorii directiei penitenciarelor nu au stiut pana acum ce s a intamplat in dec 2007 si au profitat de vigilenta presei centrale ca sa l sanctioneze pe directorul petrecaret?! In fine, cainii latra si carutele trec….

  26. pe mine ma intereseaza cine a facut filmuletul si de ce l-a vandut, totusi acest popor chiar pe vecie e popor de vanzatori? prietene care ai vandut filmuletul, poate ce ai facut e bine, dar sa dea Dumnezeu ca si tu sa sfarsesti la fel.
    Iubesc tradarea dar urasc tradatorul.

  27. S-a dat in spectacol ca un animal? Asa ti se pare tie? Inainte sa vad filmuletul am crezut ca intr-adevar omul era mort de beat dar nu e deloc asa .Chiar nu mi se pare ca s-a dat in spectacol.Exagerezi!!!

  28. Pentru Alex

    Daca vrei neaparat sa te iei de cineva alege cazuri reale si nu te fa de ras dovedind ca habar nu ai pe ce lume traiesti.
    Sa admonestezi un ziarist care a relevat si suspus discutiei pe blog un caz de comportament mizerabil al unui important personaj din parohia justitiei, perorand minciuni si acuze fara nici o substanţa, denota intr-adevar nesimtire si actiune la comanda.
    – Balul la care faci referinta este mascat numai pentru personajul pus in discutie intrucat ceilalti erau imbracati normal. Deci nu era bal mascat era un chef normal in care personajul a vrut sa epateze facand o gluma sinistra lipsita de morala si de bun simt. Ce altceva poate însemna sa-ti bati joc de niste amarati de detinuti care isi executa pedeapsa la care au fost condamnati de societate?. Inainte de toate personajul era patetic.
    – Ati preluat cu totii de la Basescu ideea asta idioata cu tonomate, cu jurnalisti care il toaca pe Base si guvernul la comanda mogulilor. Ca si cum jurnalistii ar fi niste animale care au numai reflexe platite, nu gandesc si nu pun personaliate in ceea ce fac. Ca se vedeti cat de idioti sunteti toti cei care afirmati acest lucru, faceti urmatoarea incercare : dati-i lui Ciutacu 3 mil de euro pe zi sa-l laude pe Basescu si camarila lui. O sa aveti surpiza neplacuta sa fiti refuzati. De ce ? pentru ca nici un om normal nu poate lauda ceva acolo unde nu ai de laudat. Pentru ca, condeiul lui Ciutacu va refuza sa acrie iar gura va refuza sa graiasca ceva impotriva firii si a gandirii sale.
    Deci sa va intre bine in cap tie si tuturor celor care gandesc ca tine : fiecare jurnalist scrie numai despre ceea ce el este convins si in ceea ce el crede cu toata fiinta sa. Fie ca e de stanga, fie ca este de dreapta. El isi cauta ziarul, publicatia, postul de tv, etc unde isi poate manifesta crezul. Deci nici pupincuristii lui Basescu nici cei care il critica nu o fac numai pentru bani sau nu o fac in primul rand pentru bani. Nu poti face mercenariat in jurnalistica sau la posturile TV. Chiar daca incerci, vei esua intrucat in curand se va vedea ca nu ai feeling in ceea ce faci si nu poti convinge pe nimeni prin ceea ce spui.
    – Ca sa vezi ca nu intelegi nimic din de ce sa intampla in jurul tau, te informez (poate nu stii) ca ziaristii au salarii personale de la angajatorii lor, care ii platesc din sumele firmei respective si nu au nimic cu bugetul statului. Jurnalistii pot avea salarii nelimitate, atat cat suporta buzunarul anagajatorului sau, iar statul se bucura cu cat aceste sunt mai mari, inrucat venturile la buget sun corespunzatoare. Deci daca vii si dai in vileag salariile jurnalistilor ce poti dovedi ? Nimic in afara de faptul ca jurnalistii profesionisti sunt platiti bine iar ce slabi mai putin bine. Daca cumva incerci sa justifici chestia cu tonomatul, fa experineta care ti-am sugerat-o mai sus.
    Alta data incearca sa-ti spui parera despre tema pusa in discutie daca vrei sa intervii si nu bate campii pe teme pe care nu le stapanesti.

  29. nu inteleg ! ce a facut ? a perticipat la un bal mascat .ce se imputa omului ? ca era imbracat in zeghe ?beat nu era .chiar nu inteleg de ce este acuzat ? domnule ciutacu ce naiba ai ?ce ti-a venit pe el ?

  30. ADEVARUL:
    Sporuri penale pentru şefii puşcăriilor
    Autori Liliana Năstase , Ionel Stoica
    Data: 21 ian 2009

    Unii directori de penitenciare au venituri lunare care depăşesc 5.000 de euro. Salariul unui şef de penitenciar este de patru-cinci ori mai mare decât al unui procuror sau judecător.

    Procurorul Adrian Dicu a contestat decizia CSM prin care s-a decis încetarea detaşării sale la conducerea Penitenciarului Giurgiu. Revocarea lui Dicu s-a făcut la cererea ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, după ce în mass-media au apărut imagini cu şeful Penitenciarului Giurgiu la un bal mascat în care acesta se îmbrăcase în deţinut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.