Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Need one Zorro. Care l-ai văzut prin sat?

Need one Zorro. Care l-ai văzut prin sat?

Daţi-mi numele acelui Zorro care trebuie să pulverizeze clasa politică nevolnică, pe care-l caută pe-acasă (şi încă nu-l găseşte) revoluţia de pe Facebook. Poate să fie revoluţia Alexandrei Svet sau a oricui altcuiva, nu mă intersează ideologul mişcării populare care ne va scoate din ţărână, numai spuneţi-mi cine-i miraculosul personaj, dacă are buget la dispoziţie, structuri active şi funcţionale în teritoriu. Dacă mi-l arătaţi, eu vi-l fac preşedinte şi jur pe roşu că nu mă duc la Cotroceni după el să vă ascult telefoanele. Până atunci lucrez şi eu cu ce am la dispoziţie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Need one Zorro. Care l-ai văzut prin sat?

  1. Stiu ca mai fost propunerea asta:
    Mircea Badea presedinte, matale prim ministru. Si desfiintzam si parlamentul, facem un parlament mai mic cu maxim 150 de parlamentari, parlament unicameral. Desfiintzam si partidele care nu sunt altceva decat niste gasti de golani. Asa ca daca spargem gastile le e mai greu sa faca manevre. Multi parlamentari, unii de bun simtz se supun hotararii fruntasilor partidelor care in marea majoritate sunt niste golani. Acest lucru ii impiedica sa voteze in parlament asa cum le dicteaza constiintza.

  2. se poate o intrebare? pe cine ati sprijini daca ati avea de ales intre Crin Antonescu si Sorin Oprescu? Intreb deoarece Sorin Oprescu “se gandeste serios” sa candideze

  3. prea multe ‘miscari populare’ si prea multe asteptari din partea unui singur om (inevitabil la masculin). problemele de sistem nu se rezolva cu pseudorevolutii. se rezolva in mod serios, cu proceduri respectate, cu Udrea care plateste in mod legal pentru incalcarea legii, cu comisii de ancheta care isi duc jobul la bun sfarsit, cu lachei furaciosi si nesimtiti trimisi la pirnaie, cu parlamentari care cer socoteala pentru domnia securitatii la 20 de ani de la revolutie etc. Nu cu un nou Beppe Grillo sau mai stiu eu ce lider anti-sistem. E treaba mai multa si mai grea, asta. Important e ce parte a clasei politice romanesti (asta care e) e mai inclinata sa sustina si sa respecte statul de drept in Romania. Si pe reprezentantul asteia ar trebui sa-l alegem. Cu umilinta si seriozitate, sistematic, in mod rational, raul cel mai mic! Wishful thinking, o sa spuneti. Dar nu mai mult decit cei care cred inca in miscari populare cu care sa se creeze sisteme de justitie, administratii si institutii moderne la noi.

  4. ar trebuie sa-l sprijini pe fata asa cum ai facut cu Oprescu pe Crin Antonescu. nici macar nu e vorba de a alege cel mai mic rau. omul asta chiar este un om bun. nici nu ma intereseaza de competente. toti sunt incompetenti. dar este un intelectual si este stiut ca intelectualii nu suporta nimic din ce inseamna dictatura si autocratia. au pricipii. constantinescu a fost incompetent dar a avut caracter si a plecat nu a facut ca nemernicul asta jucator. si stim toti ce face asta. chiar si Duda e mai bun .vorbesc serios.

  5. @dan: oricare dintre ei intra-n turul doi cu Basescu. daca, prin absurd, ar fi intra ei doi, pe nici unul.
    @Cetateanu’ Turmentat: nu facem mai bine o dictatura bicefala?

  6. Ciutacu,
    M-ai omorat cu raspunsul ptr dan…”lumineaza-ma” caci nu mi-e prea clar…sa inteleg ca il preferi pe Jioana in defavoarea lui Crin Antonescu?

  7. @Nea Victore,

    Dictatura suna cam dur, termenul potrivit nu cred ca poate fi explicat intr-un cuvant. Ideea e ca trebuie sa conduca aia carora intradevar le pasa de semenii lor si care ii aseaza pe acestia inaintea intereselor personale. Eu unul nu concep faza cu traficul de armament facut de fratele presedintelui. Pai eu daca aveam un frate si ma facea de cacao il bateam de zacea in spital 3 luni. Si liderii astia noi ar trebui sa fie intoleranti cu cei apropiati in sensul ca intotdeauna de la o persoana apropiata ai pretentii mai mari decat de la un strain. Si daca ala care ti-e prieten nu intelege, inseamna ca nu ti-e prieten si il bagi si p-ala in spital! Chiar daca suplimentezi bugetul la sanatate, macar faci curat in jurul tau.

  8. Victor ,daca fac ceva ,sper ca Antonescu sau Oprescu sa faca, ca restul fac acum ceva “un cacat rau mirositor”.

  9. Ciutacule,

    Daca vrei Zorro, trebuie un haiduc. Este unul care la un moment dat facea valuri, dar a diparut de pe firmamentul public: Ovidiu Grecea. El avea un aer de Zorro la un mom. dat. E drept ca nu are fata comerciala pe placul Dsoarei Alexadra, dar asta e.

    Fiara.

  10. @Fiara: he-he, Vigurosu’ Titi e creatia mea mediatica 🙂 si a serviciilor ca personaj. care servicii l-au trimis iar consul, ca pe-aicisa, prin satu’ cu ministri, facea valuri direct proportionale cu volumul de lichid dislocuit

  11. ma tem ca in venele lui zorro curgea singe hispano-californian, nu pisoalca de dombovita… la noi, oameni de astia se nasc o data la doua-trei secole si, probabil, prin 2100-2218, vom avea asa ceva…pina atunci, traian basescu, traian ungureanu, mircea geoana, mircea basescu, boc, eba, ridzi si elena udrea… astea sint modelele la care beleste ochii tot satul…

  12. Ciutacule,

    Se dadea mare economist, luptator antidrog in Australia, poate si cu legaturi de jacuzzi cu Vulpea, cine stie, acuma unde e consul ? Tot cu Samba ?

    Fiara.

    PS: Daca nu iti convine, atunci scot din caciula pe acest Phoenix , Liderul Regional (reloaded). Ala care e ocupa prin 1999 cu soarta omenirii.

  13. @Emigrati bre!: clar, cu Grigore Lese ideolog si Damian Draghici consilier 🙂
    @Fiara: prin Ameriki, pe undeva, nu stiu exact, da’ caut. ala mai lipsea…

  14. Eu sugerez tuturor celor cu mintea deschisa si fara prejudecati sa asculte discursul politic si economic al lui Patriciu. Habar n-am ce-a “furat” cum zic astia, dar le cam zice bine si privitor la politica, si la economie.
    A, si-mi mai place Moise Guran. Il cunoasteti?

  15. eu zic asa: CSM sa numeasca un Ministru al Justitiei care sa asigure aplicarea legilor in actul de justitie sub “juramantul judecatorului ca participa financiar la despagubirea oricaror erori,nedreptati dovedite de sistemul de justitie”, prin scurtarea la cel mult 4 intalniri ale prosului de judecata cu termene f stranse; salarizarea magistratilor la nivelul cel mai inalt al societatii si de la ei in jos sa plece stabilirea indicilor de salarizare pe categorii profesionale(dar pe temeiuri de competenta);Presedintele tarii si Prim Ministru sa fie alesi de catre Parlament;desfiintarea formelor paralele de control(si sanctionarea dura a celor din organismele de control care sunt prinsi cu “ocaua mica”;restrangerea atributiilor Procurorilor si prezenta lor numai acolo unde este strict necesara apararea Statului;Parlamentarii sa aiba dreptul la maximum 2 mandate;Politia centrata mai mult pe preventie(fara dreptul aplicarii de catre ei a unor sanctiuni financiare);largirea sferei a atributii a unor absolventi de drept(cu un statut social mult inferior magistratilor) in anchetarea si culegerea informatiilor premergatoare inceperii urmaririi penale;serviciile de sanatate si invatamant superior -total privatizate(doar invatamantul general -gratuit si unele forme de asistenta medicala pentru saraci);stabilirea taxelor si impozitelor la nivel foarte jos,incat ele sa asigure strictul necesar al persoanelor asistate social;MULTE,MULTE AGENTII DESFIINTATE!

  16. @Victor
    Bineinteles ca in turul doi il vei sprijini pe oricare dintre ei impotriva lui Basescu, poate chiar si pe Geoana , numai sa scapam de tiran:)

    Intrebarea se referea la sprijin in campanie inainte de primul tur. Sprijin care ar veni prin anuntarea publica sustinerii “eu votez cu….” , prin lobby, sau prin invitatii mai dese la “vorbe grele”. Din a doua parte a raspunsului inteleg ca vei fi impartial, ceea ce ma asteptam!
    Iti urez ca viitorul presedinte sa-ti fie prieten, nu dusman 🙂 chiar daca asta ar insemna sa ramai fara o parte din subiecte.

  17. Ultima sansa daca nici unul nu e bun, atunci propun un om politic consacrat, care si-a dovedit priceperea in economie, are si o carte. Acesta este…ati ghicit stimati forumisti…MOGULUL ! Da ! Votati Oligarhul !

    Fiara.

    PS: Si daca nici asta, atunci revin la Floare cu amazoanele sale: Tusa + Gorghiu.

    @ All: Stiti cumva daca Tcaciuc a fost repatriat sau a ramas blocat pe teava, undeva intre Dunare si Dambovita ?

  18. Domnule Ciutacu,

    Oamenii buni si capabili stau in general in umbra! Nu au nevoie de publicitate si au suficient cap cat sa nu intre in politica asta murdara. Deci va fi destul de greu sa gasiti un astfel de Zorro.
    Si chiar daca o sa gasiti un Zorro, si daca Zorro o sa ajunga presedinte, tot va fi dat jos de catzei. Un om bun, cand intra in politica, ori joaca precum majoritatea ori e dat la o parte.
    Concluzia unei tinere de 24 de ani e una singura: nu avem scapare.(stiu ca e sumbra) Trebuie sa cada toti ca apoi sa se ridice altii. Degeaba cade unul. E ca si cum omori un purice de pe un caine invadat de mii, altii. Ori dai cu otrava sa moara toti, ori ai facut un mare fas!
    Oricum vazand sondajele, ne meritam soarta! Tot Basescu conduce. Naiba stie cum putem fi asa orbi.
    Mama prostilor e mereu gravida…
    Asta este! Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca traim intr-o tara unde, cand tineri mor de leucemie ca n-au amarati de mii de euro sa faca un transplant, se cumpara scene, se strang fonduri pentru Mutu; intr-o tara in care inca sunt copii care nu stiu gustul unui fruct exotic si copii care citesc la lumanare in timp ce altii joaca sute de mii de euro la casino.
    Inainte eram mai optimista. Dar acum, incepe sa-mi ajunga. Si am doar 24 de ani.

  19. Domnu Ciutacu decât Zoro, mai bine facem ca fraţii nostri moldoveni. Lansam pe net un slogan pentru tineret de felul:
    Il iei pe bunul si pe bunica ii duci la politie sa facă cerere de port arma, faci si tu la fel si te asiguri ca mama si tata au făcut cerere.
    La ~ 4-5 milioane de cereri de port arma cred ca (Virgula):) clasa noastră politica daca nu o tireaza in corpore peste graniţa, cea ce ar fi un rezultat ideal, cel puţin o sa bage (aleşii) mana in caraiman mai cu sfiala. Pana la Zoro cred ca este o încercare intermediara acceptabila :).

  20. Ca sa o dam un pic pe gluma:

    Eu propun unul de genul Dan Ostahie, care a creat un imperiu – Altex.
    Dar sa nu-l lasam prea mult ca are tendinta sa dea cu oistea in gard 🙂

  21. Ce mai, sunt in admiraţie pentru mine!! Combatem si criza, relansam industria si comerţul, cel puţin ăla de armament ca tot este in trend!!! 🙂

  22. Cu aceasta idee ati cam incheiat interventiile Dvs. la Sinteza zilei. ‘Miraculosul personaj’ se lasa asteptat, si tare ma tem, ca nici nu va aparea. Poate ici-colo, ar putea apare niste ‘spadasini’ despre care se stie ca ‘sunt desavarsiti’in lupta pentru a scapa poporul roman de sub tiranie, dar fara ‘buget la dispozitie, fara structuri active’si mai ales, ‘functionale’ tot nu ar putea face nimic. Si mai este o problema, chiar daca unele din aceste cerinte stringente le-ar obtine prin lupta crancena, daca ii va lipsi ‘istetimea’ VULPII, daca nu va avea capacitati de a scapa de sub nasul autoritatilor, daca nu va avea mijloace de a le riculiza incontinuu, tot nu si-ar putea atinge scopul final.

  23. Nenea, aseara atitudinea ta a fost minunata.
    Pentru acest Zorro, ar trebuii intai sa inventati tara in care sa se nasca, si abia dupaia sa-l cautati pe el, dupa nascare. Facand abstractie ca Romania este mai speciala decat orice alta tara, dar a pune in aplicare doleantele d-soarei din studio e pura utopie. Indiferent in ce loc de pe tera ai incerca sa-i pui in aplicare planul, ai esua lamentabil. Daca si pe Che Guevara, au reusit sa-l curete…
    Istoria, nu degeaba, e menita sa ne invete din greserile predecesorilor.

  24. Victore, conteaza o idee.. restul o sa vina de la sine. Poate intr-un an, doi.. nimeni n-a zis ca maine va fi revolutia. Ce-i drept, numarul celor care o sustin pe Alexandra ajunge curand la 7 000.

  25. Fata asta Alexandra este UTOPICA …
    ea Nu stie ca Omenirea este acum in mileniul 3 , epoca zitezei.
    Ce spune ea, se incadreasa lejer la SOCIALSMUL UTOPIC.
    Vine Fat Frumos si salveaza Romania.

    Nici nu merita sa pierdem timpul cu ea.

    Viseaza cai verzi pe pereti.

    Sa ajungi presedinte in Roamnia iti trebuie MILIOANE de voturi.

    Nu poti sa te inflamezi ( ca Nu mai are varsta – inteleg ca totusi are fata 30 de ani ) ca te sustin 6.000 de oameni .. traiesti in tara Micului Print.
    Aici este realitatea lui Basescu,Boc,Udrea,Ridzi,Videanu,Anastase…..

    Mai bine in Congo… decat cu VISATORI rupti de realitate…

  26. Nu un Om ne poate salva, asta este sigur.
    Aşa cum sigur sunt că, nimic nu se va schimba în bine atâta timp cât cea de-a treia Putere în stat nu se va curăţa până în temelii. Apoi, incoruptibili şi neşantajabili, să-şi poată face meseria şi să cureţe ţara de gunoaiele care o putrezesc. Până în ziua în care, nimeni din România nu va (mai) fi mai presus de Lege, nu vom putea ieşi din iad, cu sau fără apariţia a 100 de Zorro.

  27. Cine a scos-o in fata pe Alexandra prima oara? Floriana JUCAN cumva?… nu fac nicio aluzie… ideile prezentate in manifest sunt bune dar utopice nu au nicio legatura cu orice realitate. Iar fatuca prea vorbea din carti fara aplicatie practica… slabuta emisiunea de-aseara…

  28. Acel Zoro exista.

    Gashca vesela de la “Sinteza Zilei” il intruchipeaza.

    Zilei=Zoro, nu este o coincidentza, ne-am prins demult 😉

    Impreuna formati un supererou care noapte de noapte infrunta coruptia, tupeul si grosolanitatea.

    Oaia aniversata astazi.

  29. A aparut o noua vedeta peste noapte : Alexandra Svet. Ce usor e sa devii celebru in Romanica ! Atata naivitate e permisa doar daca ai 16 ani. A zis ca vor fi verificati cei care i-au trimis sute de CV-uri ?! Cum ?! De catre cine ? Din cate stiu , inteligenta si integritatea nu apar la o simpla analiza de sange sau urina. Fata asta crede ca bahaie tara asta de inteligenti si de integri ! Nu stiu unde ii vede ea , ca mie imi vine sa descapatanez trei sferturi dintre cei pe care ii intalnesc de dimineata pana seara. Iar metafora cu ospatarii a fost geniala… Iata pe cine ar promova ea: ospatarul care e “proactiv , amabil , care nu mai stie ce sa-ti faca , pentru ca stie ca o sa-si ia o SPAGA buna de la tine”. Pai , asta e Basescu din 2004 ! Iar acum , cand isi ia singur spaga de la noi , nu ne mai convine. “Ospatarul” ideal ar fi cel care nu vrea spaga , ci se multumeste cu salariul.

  30. Vise, vise, vise!

    Dictatura (uite ca poate fi si de gen feminin) este singura care teoretic ar putea rezolva problema. Una militara, asta daca am mai avea armata!
    Practic nu am avea nici o sansa in contextul globalizarii!

    Cine crede si sau viseaza ca un “el fenomeno” poate schimba radical SISTEMUL, se insala!
    SISTEMUL nu a fost si nu va fi, in Ro sau aiurea, creatia unui om! Si nici nu a depins vreodata, exclusiv, de membrii unei comunitati/locuitorii unei tari.
    Practic, in felul nostru, fel care cred ca pina la urma le este convenabil celor puternici, ne-am integrat definitiv si irevocabil in sistemul mondial. Acum nu avem altceva de facut decit sa mergem cu valul. Unde vom ajunge? Ramine de vazut!

    Visatorii au si ei rolul lor, in nici un caz unul de capacitare a resurselor contra!

    In rest….

    VORBE!

  31. Zorro nu exista ca si om. E doar o legenda frumoasa pentru adormit pruncii. Chiar daca printr-un miracol s-ar naste un asemenea personaj desi nu vad cum, poate printr-o imaculata conceptie, nu ar fi destul.

    Pentru o schimbare in adevaratul sens al cuvintului trebuie sa dispara din peisaj o mare gramada de indivizi (oameni nu sint) unii poate chiar fizic la cit de mult se agata in posturile ocupate. Ori asta nu o poate face un singur om. In realitate cel putin, in filme da.

    Traim in romania si ne meritam soarta…

  32. Lasati-l pe Zorro, nu se muleaza pe zona geografica si geopolitica.
    Romaniei i-ar trebui vreo 10 mii d-alde Zorro sa poata incepe curatenia generala de toamna.
    Pina una/alta, lucram cu materialul clientului si pina sa ajungem la vreun Zorro, trebuie sa extirpam tumoarea aia mare , neagra si urata care se uita stramb mereu la noi cand ii baga tonomatele obiectivul in gura.

    Sondaj online

  33. Domnule Ciutacu, eu am inteles perfect punctul dumneavoastra de vedere de aseara. Demult astept sa se produca un “salt” in constiinta societatii civile in domeniul “asa nu se mai poate”. Aseara am avut revelatia faptului ca am inceput sa ne trezim.Bineinteles, ca din punct de vedere practic aveti dreptate, cautarea unui “Zoro” este o prostie.Dar, organizarea unei forte politice care sa intre in lupta electorala cu scopul de a detrona sistemul ticalosit “make a lot of sense”. Trebuie sa admiteti, conditia esentiala pentru constituirea unei asemenea organizatii este “momentul critic” pe care societatea romaneasca l-a atins sub idiotia guvernarii Basescu.A trebuit ca din ce in ce mai multi romani sa fie dezgustati de mocirla politica pe care fosta securitate a creeat-o pentru a -si mentine controlul asupra statului.
    Deacum inainte, lupta politica a “grupurilor de interese” nu va mai fi legata de succesiunea partidelor la putere ci, se va concentra asupra DISTRUGERII in fasa a unei organizatii de masa, care are potentialul sa mature toate “cuiburile de viespi” care guverneaza prin persuasiune tara. Doamna Svet probabil nu stie ce dusman feroce are in fata. Totusi, nu estimati entuziasmul pe care o asemenea organizatie il poate genera in societatea romaneasca. In opinia mea, nu cautarea unui lider ar trebui sa fie strategia ci organizarea unei miscari de masa pentru propulsarea prin vot a liderilor acestei noi organizatii politice. Am convingerea ca in lupta politica cu sistemul ticalosit, in cadrul noii organizatii, se va selectiona un lider pe care toti ceilalti il vor recunoaste ca ” personalitatea de urmat”; pentru ca scopul de a prelua puterea in stat sa aiba cele mai mari sanse de a fi atins. In opinia mea cei care ignora “masa critica” pe care a atins-o societatea noastra vor ramine in afara realitatii. Cred ca o noua revolutie este pe drum !! NOUA ORDINE ar putea fi numele acestei organizatii. Domnule Ciutacu, aduceti-va aminte ce “loviti in cap” au fost o gramada de comentatori cind au aflat ca Obama a cistigat alegerile. Exista o paralelela cu situatia de la noi, in America lumea s-a saturat foarte tare de administratia Bush si o organizatie de de masa l-a propulsat pe Obama la putere. Nu subestimati puterea comunicarii pe internet. Aceasta putere va schimba multe adnministratii in secolul 21.
    Cu stima, un taliban cu speranta de mai bine…

  34. Cred ca privesti lucrurile intr-un mod total necontructiv…
    Sigur ca inteleg ca de la ideea Alexandrei si pana la concretizarea ei intr-o alternativa la ce avem azi e cale lunga… si poate imposibila… Aici ai dreptate…
    Dar hai sa privim altfel…
    De ex:
    Face cineva ceva in acest sens ( in afara de Alexandra)?! Adica voi ( tu, gadea, badea altii etc) va ocupati cu criticatu’ de ceva vreme ( fara sa zic ca n-ati avea ce critica, sau c-o faceti fara motic)… da ceva constructiv face cineva in tzara asta fara sa-i dam noi in cap? Cred ca suntem de acord ca oricine ar veni in locul lui Basescu ( sau in parlament, sau la guvern sau aiurea in structurile statului) dintre politicienii de astazi ar fi fix acelasi lucru, mai devreme sau mai tarziu… Sunt toti o apa si un pamant… Scopul suprem e sa ajunga in frunte ca sa poa’ sa praduiasca…SI CE FACEM CA SA NE IMPOTRIVIM? CREZI CA DOAR CRITICANDU-I REZOLVAM PROBLEMA? NU MAI BINE PUNETI CUMVA UMARUL SI VOI SA IESIM DIN LETARGIA ASTA? FACETI EMISIUNI DESPRE LUCRUL ASTA… PROMOVATI ALTERNATIVA ASTA ( SAU ALTA).. DAR FACETI CEVA…

  35. tot io…

    Un Zorro cu buget… n-ar fi de dorit… Ar insemna ca are un sponsor in spate si n-am facut nimic… Structuri active ( in sensul in care se inteleg azi) nu e bine sa aiba… Dar daca cumva miscarea asta ( sau alta) prinde se fac structurile singure…
    BUGETUL, STRUCTURILE ACTIVE IN TERITORIU N-AR INSEMNA DECAT ZORRO ASTA AR FI ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE…

  36. Imi pare foarte rau sa te dezamagesc. Daca vrei sa faci o miscare, fa-o calumea. Nu veni cu un Zorro sa scape poporul roman de politicieni, deoarece Zorro nu scapa pe nimeni de nimic. Vedem cum vine pe cal, ii snopeste pe politisti in bataie, pleaca, si ghici cine ramane cu politistii batuti care ulterior isi mai si revin si o iau de la capat. Adica daca si tu vrei sa joci teatru cu Zorro asta al tau, macar spune-ne. Zorro, Batman, Superman, Spiderman, niciunul dintre ei nu au fost, nu sunt si nu vor fi niciodata prezidentiabili. Daca vrei un father figure, un patriot, un om de bine, un model pentru femeile si barbatii din tara asta atunci ar trebui sa iti indrept atentia catre cineva mai inocent in gandire, cum ar fi Solcanu.

    Tu te superi pe clasa noastra politica in ideea in care latinii nostri frati au pus la conducerea tarii un bunic in baston senil si pervers. Eu zic sa il lasam pe Zorro ca asta nu omora pe nimeni, ci mai mult mima justitia (la fel cum o face Basescu) si sa apelam la serviciile lui Rambo sau a Terminatorului. Aia stiu cum sa procedeze cu coruptii.

  37. @geretus: eu am pentru CINE si CU CE construim. idealistii cu povesti frumoase dau bine pe tv (inainte de campanie, ca in timpul ei e pe bani multi), da’ alegerile nu se castiga asa. cu tot regretul ca desfiintez frumoasele mituri despre Mos Craciun si apa calda de la bloc, viata-i curva.

  38. e interesant demersul acestei tinere dar e cu ceva pasi in urma.De exemplu ceea ce face dansa eu si cativa amici facem de aproximativ un an de zile.Avem id de mess in a caror lista avem aproximativ 7000 de alte id-uri(de fiecare id in parte).Folosim aceste id-uri pentru a transmite atfel de mesaje precum a alexandrei svet in aproape 14.000 de calculatoare simultan.Cine este interesat poate adera la aceste id de mess([email protected] si [email protected]).Facand in continuu schimb de id de messenger putem fi in fiecare dimineata prezenti in calculatoarele oamenilor de diverse ocupatii,de la adolescenti si patroni la oameni politici si diversi artisti.
    vino si alatura-te in acest demers ,chiar daca nu-l vom gasi pe zorro macar poate vom resui sa scoatem lumea la vot.Daca tot au nevoie de legitimitate sa le-o dam altora.Sa le luam astora ciolanul de la gura si sa le-o dam in bot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.