Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Nea Traiane, scoate banii! Da’ repede…

Nea Traiane, scoate banii! Da’ repede…

Mogulul eolian l-a dat in judecata pe tiran; scurt, rapid, eficient. Pentru acuzatiile aduse in direct la B1 si nici macar nu-i cere mult. Ce mai e un milion de euro pe criza asta? Ceva mai mult decat un amarat de penthouse la Popoviciu, deci baga Ioana niste autentificari la notariat si scoate repede infima suma pentru daune.

“Da, confirm introducerea actiunii in instanta si suma solicitata, dar nu vreau sa fac nici un comentariu. Am platit taxa de timbru si, in avans, o parte a onorariilor avocatilor”, zise, acum cateva minute, SOV. In exclusivitate pentru mine, deci, cu o exceptie, cine nu ma citeaza poate considera ca ma-sa-i curva si tac’su betiv.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Nea Traiane, scoate banii! Da’ repede…

  1. Păi, toţi recunosc că (fără virgulă) ca om politic, don President nu-i tocmai ieşit din şcolile noastre (nu-i tâmpit, da?!). Nu pot crede că, atunci când lansează bombiţe de genul ăsta, îl ia gura pe dinainte, are el un suport real (că, pe mâna cui sunt Serviciile?). Vântu’, de asemenea, are şi el pe mâna lui muuulţi ceva. Banii! Că altfel, cu informaţiile (şi informatorii!) pe care le (îi)are Presidentul, demult l-ar fi călcat mascaţii pe SOV, ori (după modelele pe care le avem) era un “biet milionar urmărit general” prin lume. Joc de glezne, asta-mi pare. Se dau inamici, să fie mai credibilă campania din toamnă. Am observat şi la alţi “foşti” susţinători frenetici, actuali “critici” (acuzatori) acelaşi gen de strategie. Otrava picură încet, încet… Din ce în ce mai concentrat. Bietul don President, cum strigă el “hoţii”! Şi nimeni nu-l ascultă. Hai să-i oferim încă cinci ani, că poate…

  2. Mai tata, nu se spune “traian basescu” ci TIRAN basescu. In alta ordine de idei nici “ridzi” nu e vinovata, precum nici sov de tzeapa cu FNI. Asa ca ce mai e un milion de euro daune morale la calomnie, se da injudecata TUSEA CU JUNGHIU si noi astia de rand murim de turbeculoza.
    Sti cum e ei cu ei si noi cu criza si nevoile, oricum nu-i plateste basescu din banii lui, asa ca nu-mi pasa.
    As vrea sa multumesc public lui Alina Gorghiu ca si-a facut datoria si pentru prima data ma bacur ca un om ca dumneaei a ajuns in parlament, ii doresc multa putere si pricepere in viitor pentru a ne putea intari speranta ca in parlament mai sunt si oameni cu gandul la cei ce i-au dus acolo.

  3. Cred ca la fel ca in cazul Ridzi… Basescu nu va putea demonstra ca Vantu e in spatele eventualei rambursari de TVA ilegale…Nu cred ca VANTU are f-o semnatura pe undeva…de asta il si da in judecata 🙂
    Pe de alta parte… si Base, cand se trezeste vorbind, ar trebui sa verifice inainte daca poate sustine cu dovezi ceea ce afirma, pentru ca nu era greu de intuit ce va urma…
    Vantu e Vantu… nu-i sufla in bors oricare asa, cand vrea el…

  4. Poate voi fi considerat paranoic dar in aceste momente cred ca tot ce se intampla in tarisoara asta are legatura cu prezidentialele.
    In aceste conditii am tendinta de a pune sub semnul intrebarii orice actiune si orice pozitie a celor implicati direct. Astfel, eu cred ca este o manevra pusa la cele intre SOV si Base – unul face declaratii, celalalt sare ca fript si cere daune, SOV pierde, BAse apare in calitate de mare aparator al tarii si al banului public, lumea se minuneaza de cat de tare este marinarul, se face publicitatea de rigoare – ca doar de asta a cerut 1.000.000 de euroi. Si a mai si anuntat ca a platit taxa de timbru. SOV va pierde, va plati un leu cheltuieli de judecata – asa da mai bine – toata treaba ramane moarta – mai ales daca Popeye ajunge iar la Cotroceni. Ceea ce sincer mi-ar displace din tot sufletul. Poate este doar o fantezie, poate este un scenariu extrem de elaborat de baietii aia – ca asa mai distrag si atentia de la altele. Cine stie.

  5. O faţă de bidon turtit

    Belit pe cap şi buhăit, adesea foarte cocoşat,
    cu-n ochi pe sensul girator’ e marele guşat.
    Faţă de cum ne-a chinuit mereu, şi peste poate,
    e blestemat de Cer, ş-o să-l vedem în cioate…

  6. E clar faptul ca Basescu nu îsi anunta candidatura la presedintie, ca sa se plimbe prin tara pe bani publici, fara a putea fi acuzat DIRECT ca îsi face campanie electorala. EBa si-a facut campanie tot pe bani publici si a ajuns europarlamentar, asa ca platiti mai departe fara sa crâcniti…PROSTILOR!

  7. Daca in tara tot mai multi devin nimeni, si tara va ajunge “Tara Nimanui”.

    De pe peste tot auzi si vezi
    Ridzi Pitzi, Eolian, Goagal Vangelisation, Tiran, Crinul trist, Mircea de Jena,
    TAC BOC, latifundiar, el Stolojano,
    sa nu te miri ca iti doare capul!

  8. Aici sunt banii dumneavoastra!
    ARE DE UNDE PLATI! Berceanu nu-i un prost fudul ca RIDZI. Nici Videanu si nici Blaga.

  9. @ Alex Dumitrascu:

    Ciutacul are dreptate. Nu e vina gagicilor ca mogulul le face programul. Ele castiga un ban si atata tot. Fac / zic cf. nivelului de pregatire. Pacat insa ca nici una (nici de la Eolian nici de la Felix) nu a observat ca pompierii nu aveau ham cand coborau in groapa ci se asigurau cu funia legata de piept; ca nimeni nu s-a bagat in goagal sa vad cat costa un brat robotic special pt. asa ceva -> in dotarea oricarei unitati Schutz & Rettung …in schimb, raspundeau la intrebai cabalistice de genul: ce o sa faca cu groapa din curte.

    Asta e nivelul de pregatire asta cer cei 2 moguli, la asta ne uitam. Ciutacul are dreptate: nu-ti convine, nu te uiti, dai pe CNN .

    Fiara.

  10. @Fiara: nu face mogulu’ nici un program, nu mai abera. ce dracu’, pareai normal. crezi ca Felix n-are alta treaba decat sa trimita care de reportaj la fantanile care inghit copii?

  11. Ciutacule,

    Am zis “mogulul” in sens general, ca sa nu risc sa fac vreo gafa ca nu stiu cum se numesc functiile la voi: redactor, redactor sef, editor, senior editor etc. Mai corect ar fi fost: “seful direct, cel care face agenda”. Scuze pt. greseala: era mai corect zis: mogulashul, sef-serviciu.

    Vezi ca m-am dat pe goagal si am vazut un firefigher robotic arm -> e special pt. asa ceva (De fapt ei il folosesc pt. cazuri in care pompierul nu poate intra in camera datorita unui mediu infestat , toxic. Pret orientativ: 15,000 Euro. Asta nou. Cu banii de scena (prin delapidare, evident -> banii trebuiau dati pt. spectacole) luai 5 bucati din astea. (CT / IS / B / TM / CJ) si te-ai acoperit cat de cat. Pe fomita asa de criza, dadeai cu banul jos, iti faceau si discout si mai luai unul mocca sau primeai training-uri pt el.

    Apropo, te-am vazut la Gadea aseara folosind termenul: “Basescu – fiara politica”. Hai unge-ma la pateu si zi-mi ca te-ai inspirat din nick-ul meu ca altfel ziceai si tu ” animal politic” – copiat dupa Ion (mai animalule).

    Fiara.

  12. Sunt satul de telenovelele astea.
    Propun ca sloganurile din campanii sa fie asimilate cu declaratiile notariale ca valoare juridica.
    Sa-l vad eu pe ala care mai candideaza daca stie ca n-o sa-si respecte promisiunea!

  13. Oare de ce nu sunteti asa inversunati si impotriva lu Vantu voi astia justitiarii de la tv ? A ? Procurorilor care sunteti voi procurori acum c-o blonda in ekipa pentru a da culoare cenusiului din voi si care blonda se crede desteapta daca se baga cu tupeu in invitat. Unde ati facut scoala trai-v-ar ?

  14. D-le Ciutacu, ai vazut hot sa dea bani? Nu, asta nu stie decat sa ia. Si asa si-a invatat si familia. Cel mai bun exemplu, EBA.

  15. suntem intr-un mare cacat….m-am saturat…nu exista nici o solutie ..va rog sa imi scuzati vocabularul dar simt nevoia sa ii injur pe toti astia care ne insulta inteligenta si ne sfideaza pe la TV:)

    Regards

  16. @sandma
    Asa e am gresit cu “A-I”,sa sti c-o sa-mi dea Vantu Duminica extemporal si-o sa-mi ia din salariu pana o sa raman cu 1000 RON.

  17. SALUT….cu respect domnu ciutacu…tot respectu pentru dv…cu mici reprosuri..mai usor cu atacurile la basescu ” prea bate la ochi! ” si pe langa asta mai sunt si alti oameni importanti in tara asta , dupa cere se pot scrie multe articole.ideea este : as vrea sa ii transmiteti lu badea…, daca se poate, ca tot am vazut o emisiune in care il ataca pe chivu’ ( capitanu’ echipei Nationale , in cazul in care nici dv. nu stiti ) afirmand ca, sau intreband ca .. ” cine este chivu? ” tin sa il anunt ca chivu ..ca si multi altii sportivi romani printre care ma numar si eu, s-a cantat tricoloru , sau imnul romaniei , insa Badea asta , nu a facut nimic pentru romania decat citeste ( prost cateodata ) niste ziare…as vrea, daca se poate, si vo rog sa ii distrageti atentia aia …proaasta , de la importanta pe care si-o acorda…este un ” 0 ” …pacat ca , cu antrenament ar da dovada de calitate……..Va multumesc anticipat…..astept un raspuns pe e-mail.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.