Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Naşule, nu-mi ceri prietenia la tribunal?

Naşule, nu-mi ceri prietenia la tribunal?

Înţeleg că reformatorul statului ţine să-şi facă post de televiziune pe banii lui Zoltan Teszary (RCS-RDS) şi că se disipă portocaliii fanatici pe cât mai multe frecvenţe. Pricep că, după ce au fost complici la măgării pe care ar fi trebuit să le sancţioneze conform legii, subit, anumiţi membri ai CNA au devenit preocupaţi, aşa, cât să nu bată la ochi, de execesele notorii ale lui Radu Moraru. Dar nu am chef să mi se folosească numele în spălătura asta de imagine şi nici n-am de gând să accept asta.

Azi am aflat cu uimire, dintr-o relatare a unei agenţii de presă care-mi refuză replica, faptul că aş convieţui oarecum armonios cu pârâtul Radu Moraru, zis Naşul. Citez riguros de pe Mediafax: “cu Victor Ciutacu am o relaţie civilizată, ne-am întâlnit, nu ne batem, păstrăm un echilibru“. Nu e prima oara când Radu Moraru fabuleaza uzându-mi numele. Inclusiv în ultima lui apariţie la B1 TV, în emisiunea lui Robert Turcescu, a susţinut, totalmente fals, că am fi “prieteni”. Acum văd că a recidivat chiar în faţa CNA. Dacă la el civilizaţie înseamnă să nu te baţi în locuri publice atunci când te întâlneşti accidental, atunci aşa e! Ne-am întâlnit o singură dată – din păcate, fiindcă speram s-o facem mult mai des, în sala de judecată, unde continuă să nu se prezinte – de când a început atacurile la adresa mea, la o reuniune a Consiliului Investitorilor Străini. Da, ne-am strans mâinile şi nu ne-am scuipat.

Trebuia s-o facem ca să probăm că suntem certaţi? Procesul nostru continuă, fiindcă mizeriile pe care le-a afirmat despre mine trebuie ori probate (ceea ce n-a facut până acum), ori sancţionate conform legislaţiei în vigoare (ceea ce aştept să facă instanţa de judecată). Asta nu mă împiedică să-i urez public, atât cât pot eu de sincer, succes, fiindcă, spre deosebire de el, care nu acceptă dreptul altora de a-l critica pe preşedinte, eu cred în dreptul lui de a-l aprecia pe Traian Băsescu. Cu cât mai multe televiziuni pe piaţă, cu atât mai multi ziarişti angajaţi, cu atât mai multă informaţie disponibilă, cu atât mai multe opinii de luat în calcul/dezbatere. Când am protestat, împreună cu Mircea Badea, împotriva abuzurilor CNA, am facut-o inclusiv pentru ca Radu Moraru să aibă dreptul la tribună liberă de exprimare a opiniilor sale. Când a sărit calul, l-am dat în judecată. La (doar) atât se reduce “relaţia” noastră.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Naşule, nu-mi ceri prietenia la tribunal?

  1. Parca e ” ginerica ” … Sa inteleg ca vrea ” sa te ceara ” oficial ? … hahaha
    Ce sa spun !!!… Casa de piatra !!!

  2. :))
    Strângerea de mână de care spui se pare că l-a derutat. Sau nu. Pentru mine acest om e un gunoi.

  3. Domnul Radu Moraru este putin ( mai mult) instabil. Ii place sa faca tot felul de declaratii precum stapanul lui de la Cotroceni. Nu m-ar mira sa spuna ca e tovaras la catarama cu Mircea Badea. Sau cu Mihai Gadea.

  4. Am renunţat cu chiu cu vai la RCS, că au nşte servicii de toată jena. La RDS nu, că n-am chef de dat găuri prin păreţi să-mi bag în casă cablul de la o parabolică. Am IPTV de la Romtelecom, da’ merge numa’ pe un televizor. Dacă se împute treaba rău, că mie aşa-mi miroase,oi face şi efortul cu găurile. Numa’ de-al dracului,să fiu io sigur că nici măcar un leuţ de-al meu nu intră în buzunarul nasului (scîrba dracu’)!
    Banzai!

  5. Imi sunteti net superior. 🙂
    Eu in locul dumneavoastra nu i-as fi urat succes si i-as fi strans mana intr-o menghina.
    Nu scriu ce i-as mai face ca ma da in judecata.

  6. Waw!Asta te curteaza la greu,omule.Daca ii da prin mini neuron sa te invite la el in emisiune!Te-ai gandit la asta?

  7. Obae spusese de mai demult că Pătraş şi-a dat demisia. A trecut destul timp şi ea tot apărea la Realitatea, prilej pentru cârcotaşii lui Obae să-i râdă în nas. Mă rog, se mai răzgândeşte omul. Sau poate că mai are de stat conform cu contractul pe care-l are… Iată, însă, că începe să se vadă. Merge la postul lui Moraru. Mai e ceva de zis? Se miră cineva?

    În paralel, aud că Monica Macovei s-ar putea să-şi tragă partid. Chiar ea zice că e posibil. Buun! Şi, CULMEA, se pare că – vai!- Cristian Preda ar putea fi exclus din partid, pentru nişte declaraţii recente! Wow! IATĂ ŞI ALBĂ- CA- ZĂPADA! Mai rămâne să-i descoperim pe toţi cei şapte pitici, dar astea-s deja nişte detalii.

    Ne-au încălecat portocaliii şi chiar au de gând să facă totul pentru a ne subjuga pe termen lung. Asta e clar. Rămâne de văzut dacă vor şi reuşi.

    P.S. Buble a pus mâna pe aparatură trăznet. Încep să cred că-i înregistrează pe ăştia prin pereţi, nu-i mai suspectez pe câţiva portocalii de bună-credinţă, că n-aveau de ce să stea în bănci la moţiune.
    Ceea ce am apucat până acum să ascult, inclusiv spus de Funeriu cel cu 11 clase, nu mi se mai pare nici măcar incredibil. Mă lasă fără cuvinte, cum spuneam recent.

  8. Si io am ramas contrariat cand am citit aia, cu…prietenia. Dar m-am gandit ca,de, mai sti…
    Si cu cristoiu parca era pe nasoale si mai apoi au aparut/aparat impreuna pe… marlan.
    Asa ca…

  9. Nu ca asi fi vre-un fan al lui Moraru dar cred ca cel mai destept cedeaza si sper ca ala sa fi tu. E loc sub soare pentru toti gazetari, nu e o competitie care pe care Ciutacu cu Moraru, Badea cu Huidu, nu. Fiecare aveti partea voastra de public si nu se amesteca. Nustiu sa ma fi uitat la o emisiune intreaga a lui Moraru imi e sila, dar au si ei dreptul sa se dea in stamba.

  10. Victore asta sia luat lumea in cap decand la sustinut pe tovarasu base. mi scarba de el si de turcescu, au catigat increderea multor oameni cu aparenta sinceritatre si impartialitate, dar au vandut tot (atat pe ei cat si pe oameni ce au crezut in ei…)

  11. Stiam ca e ticalos, dar nu credeam ca in halul asta. Cum sa spuna ca e in relatii bune cu dvs. sau ca pe Mircea Badea nu l-a criticat niciodata, dupa ce v-a numit “defuncti” /”dejectii umane” sau ceva de genul (am vazut in direct) si va poreclea “vuvuzel” si nu mai stiu cum dupa protestul din fata CNA-ului? O mai face si pe victima spunand ca Badea il ataca in fiecare emisiune, desi el i-a respectat felul lui de a critica.
    Fugi, ma, d-aci! Ma ingrozesc cata ticalosenie/pupinbasism/tupeu dus pana la o nesimtire crunta, poate incapea intr-un om.

  12. Isi face reclama cu tine. 🙂 Ma distreaza prostiile induiosatoare ale Porei din ultima vreme.Geoana vrea ceva dar nici el nu stie ce vrea.Iar Monica Macovei se vrea si ea Baconschi.Daca nu e de ras ,e de plans.

  13. “Cu cât mai multe televiziuni pe piaţă, cu atât mai multi ziarişti angajaţi, cu atât mai multă informaţie disponibilă, cu atât mai multe opinii de luat în calcul/dezbatere”
    tu chiar crezi asta? la 100 de noi televiziuni vor aparea 1 ciuatc + 1 badea+ 1 gadea si 75 de nasi. Crezi ca merita? as vrea sa fie cat mai putine si alea sa dea doar desene animate cu boc.

  14. Poate că ‘mnealui, cel mai tocşoist dintre cei de tocşoiesc pă la tocşoaie, zice că vă aveţi prieteni, ca să se autoaprecieze, făcându-se vreun împăciuitor. E deontolog 😉 ce naiba!

  15. Un sconcs … atat am sa-ti spun,nu ma intereseaza personajul si prefer sa-l ignor.Sunt convinsa ca o sa ai castig de cauza.

  16. Singura mea obiectie este ca ati pus o poza prea mare cu tovarasul asta.
    El nu trebuie nici macar sa fie amintit, ignorat total. Ca de fiecare data cand il vad imi vin in minte mai multe intrebari la care la un moment dat va trebui sa raspunda. Cum ar fi:
    1. cum a obtinut fondurile europene pentru pensiunea pe care o are langa Brasov ?
    2. de ce a facut pensiunea aia pe PFA si nu a avut curajul sa-si faca pe firma ? Sunt convins ca majoritatea dintre voi stiti din punct de vedere contabil ca astfel a ocolit plata catorva taxe si impozite in mod legal.
    3. Referitor la locul de unde isi lua banii cand facea Nasul, pe care il invoca mereu Mircea Badea, nu are legatura cu sustinerea inflacarata a lui Basescu atunci de ce la inceputul anului la pensiunea lui de langa Brasov a fost vizitat de o delegatie compusa din: Blaga, Videanu, Boc si altii.(poate era o sedinta de partid)

  17. @shogunu’ pe 7 December 2010 la 18:02
    Prietene, trage-ti parabolica! Cine are ceva sangria in instalatie transmite free to air. De restul la ce dracu iti pasa?

  18. Poate trebuia sa-i rupeti muzicuta, ca sa priceapa esenta! Oricum, sper sa-i luati si din zambet dar si din mangoti, c-asa-i in democratie: gura bate curu’!

  19. E la fel de alunecos si de pervers ca si latraii pdl-isti de pe la televiziuni.
    In unele emisiuni, cind se apuca de infierat la “vuvuzele”, practic friza patologicul.Dupa care se intilneste cu tine si-ti da mina, ca vezi tu, asa-i in politica!
    Acum, eu nu inteleg de ce nu fac ceea ce vor sa faca pe RCS-RDS,pe B1 tv.Vad ca mai nou dau ceva moda noaptea si ziua ii trag cu Lupea,,Marian si Turcescu.Nasu i-a tras clapa lui Turcescu sau il ia si pe el la 1 OTV?

  20. Oricat de scarbosi ar fi cei din cealalta tabara, pe tine nu te sperie mimetismul comentatorilor tai?

  21. Victore,
    Tu zici bine “Cu cât mai multe televiziuni pe piaţă, cu atât mai multi ziarişti angajaţi, cu atât mai multă informaţie disponibilă, cu atât mai multe opinii de luat în calcul/dezbatere.”, insa in cazul nostru cred ca-i mai valabil :” Cu cât mai multe televiziuni pe piaţă, cu atât mai multi pot fi cei care dezinformeaza populatia in folosul lui Chioromisa si al PDl-ului”

  22. Da ma numesc Radu Mararu si cu Victor Ciutacu am un amical ma cheama pe la tribunal,el ma cheama eu nu vin.Acum imi trag televiziune noua si in cadrul acesteia noi,, Încercăm să lansăm producţii proprii,, adica Cantarea Romaniei si Oda conducatorului iubit ca ma pricep bine la chestiile astea.Lansarea televiziunii va fi facuta impreuna cu un sondaj si va rugam sa raspundeti la singura intrebare a acestui sondaj….Oare,,Nasul,,e un mare mincinos?

  23. Eu alte intrebari mi-as pune.
    Ce l-a determinat pe dl Teszari patronul RDS, sa se bage dintr-o data in afaceri TV?
    Este foarte bogat (averea lui cred ca a sarit de 1 Miliard Euro), foarte discret, un om extraordinar de simplu si de prudent, fara figuri in cap, si care n-a fost subiect de scandal.
    Cum a putut sa-l aleaga pe asta, cum ii zice MB, nasu?

  24. SSSSarpele cu ochelari are emisiune?
    decorul este portocaliu si pe perete rade ‘Cap de pluta ,iar invitati ii are pe “fata cu teu”si Videanu Roscovanu care fac si dreg,oare cand o sa scapam de lichelele astea fratilor?

  25. Nu-i nimic,daca o sa bata vreodata la usa Antenelor,pentru a cere vreo prietenie,il goneste Mircea cu o matura. 😀

  26. Victor: “eu cred în dreptul lui de a-l aprecia pe Traian Băsescu”.
    Si eu cred in dreptul sclavilor de a trage la galere, si lupt pentru el!

  27. @wickerman
    Te-ai gandit de ce e asa linistit Z.T.? De ce nu iese in evidenta? Probabil are niste afaceri dubioase in trecut sau prezent. Santajul e marca inregistrata portocalie, de altfel au multe marci “negative” inregistrate.

  28. ce zdreanta si moraru asta, sa zica ca sunteti prieteni nici nu merita bagat in seama aceasta persoana, cat despre emisiunea de aseara super reusita frumoasa comparatia cu zdreanata aia de fiu a lui placinta, mi-a placut cum ii lua interviu si il lauda pe fisu ce merite deosebite are, premii la matermatica, ca invata la una dintre cele mai prestigioase scoli si in paralel acel copil sarman care invata de rupe, merge pe jos atatia km astia da copii, da ce folos cand muncesti atat si traiesti la limita subexistentei. Mi-a placut Badea in ring in lupta cu Doroftei si te-am vazut ce te-ai distrat la faza asta. dana

  29. @shogunu’ – Incearca UPC – 115 canale in sistem digi si 11 HD. Pot prezenta si incheia un astfel de contract daca doresti !

  30. R.M. este un nimeni in drum si plin de praf.
    Teszari cel miliardar si discret e insa ceva. Intrebarea ar fi daca s-a pus gheara pe el cu o banala japca securistica sau e un nou pas pe linia planului ‘base+tokes=facem Romania bucati’?

  31. Chiar daca a plecat de la B1 a lasat in urma destul de multi “Radu Moraru”. Daca ma uit la ceva de acolo…doar la emisiunea lui Oreste si la Documentarele de pe DW.Daca prind ceva interesant…In rest nimic.
    Apropos …te rugasem ceva intr-un post anterior vis-a-vis de “panglicile lui Boc”..Ce zici ?

  32. Fostul labetevist, ca orice sobolan dotat cu instinctul pericolului, simte ca sandramaua Sauronului sta sa se scufunde si o pune de un cap de pod in curtea antenelor. Parca-l vad inflorind sub geamul lui Gadea &Co, zgariind sfios cu gheruta-i sobolaneasca, cerand adapost pe vreme rea, dupa ce toata “vara” a tot cantat. Asa incat ultimile sale cugetari le vad ca fiind parte dintr-o tentativa de sapunire a imaginii personale. De aceea dupa ce ii mai arzi in dos cate un sut (de mila), iti prinde piciorul si incepe sa il linga (din obisnuinta). Daca o face la ordin sau din initiativa proprie, nu mai intereseaza demult pe nimeni…

  33. Asta de pe fundal negru pozeaza de zici ca el e Jose Armando! :))

    Mai spunea cineva intr-un comentariu ca “cei destepti cedeaza si spera ca…”.
    Ba frate, toti cei destepti, au fost prea destepti si ultra, mega destepti si au cedat!
    Uite unde am ajuns!

    In locul unuia care cedeaza si care chiar ar avea ceva in cap, vine “prostul” cu toata sleahta lui de lighioane.

    Sper sa nu mai mearga nimeni pe principiul asta, cu “cel destept cedeaza” fiindca e cea mai mare prostie! Lighioanele trebuie puse la punct si sa stea la locul lor.
    Mai este o “specie” care sustine MODESTIA! Daca e ceva la care te pricepi, trebuie sa taci, ca asa e frumos si trebuie sa fii modest! MAI BINE ONEST DECAT MODEST!

    Succes d-le Ciutacu, in tot ce va propuneti!

  34. “eu cred în dreptul lui de a-l aprecia pe Traian Băsescu”

    sincer, mie nu mi-ai lasat impresia asta. Nici in cazul lui Moraru nici in cazul altor sustinatori ai lui Basescu, pentru tine toti care il sustin o fac pentru ca sunt platiti pentru asta, in schimb sari de fund in sus cand sugereaza cineva ca opiniile tale ar fi influentate de Voiculescu.

  35. Inteleg reactia, apreciez si faptul ca ii aparati si lui dreptul la opinie si de a il iubi pe Basescu, eu nu inteleg insa de ce ii faceti publicitate? Sau crede cineva de aici ca si emisiunea lui are audienta de 250 mii?

    Asa, nu stiti cine dintre noi nu stapaneste bine punctuatia sau chiar gramatica (si sunt un exemplu, recunosc) limbii romane, si poate dintr-o neintelegere a textului Dvs. chiar se va uita, macar si din plictis, la emisiunea lui.

    Eu am zappuit de curand la emisiunea lui, mi-a provocat o asemenea greata incat am ajuns la concluzia ca terbuie ignorat.

    Cat despre astia de sunt scarbiti de influentele mogulului, oameni deosebitde integri si neprihaniti, cu siguranta, eu m-as intreba in locul lor asa: dau mogulul Voiculescu si cu mogulul Vantu de lucru si prin urmare de papa la ceva oameni din Romania? Dau. Dau alde Udrea, Basescu, Boc si restul de lichele – din banii munciti de ei, desigur – bani pe pantofi argintii si genti urate de la Paris? Dau. Eu zic ca ma cam intereseaza ce are de zis mogulul Voiculescu. Ce au de zis lichelele poate ii intereseaza pe aia de vand ciurucuri la Paris.

  36. @gena
    Săru’mîna! M-oi gîndi. Deocamdată mă mulţumesc serviciile foştilor colegi din Rtc. Oricum, prin Sibiu, mai ales în zona unde locuiesc eu, n-am prea zărit UPC-ul.
    Iertare nene Victore.

  37. ca de obicei romanii se pierd in discutii sterile,se baga in seama si-si dau cu parerea,in timp ce SUPERMOGULUL DE PRESA PDL actioneaza creind in vederea alegerilor care vor veni,cel mai mare trust de media(ziare,tv,radio+net)PE BANI PUBLICI.TEMA DE DISCUTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  38. Daca nu am reusit sa-i dam jos pana acum , nu o sa mai reusim de acum incolo … Incet , dar sigur si-au consolidat puterea asa cum nimeni nu a fost in stare !!!
    Au cumparat tot ce se poate cumpara , inclusiv constiinte , suflete , vieti si si-au format cea mai nenorocita dictatura !!!
    Sunt asa de josnici , incat , nici copii sau handicapatii sau batranii morti de foame nu-i mai impresioneaza !!!
    Uitati-va cu atentie la orice PDL-ist chemat in emisiune : TOTI au un zambet sfidator in coltul gurii ori de cate ori se vorbeste de saracirea tarii …
    De ce se intampla asta ??? …
    PENTRU CA NOI II TOLERAM !!!

  39. mergea sa-i dai si un scuipat pe fata :)….doar asa din amicitie.

    Succes Victor Ciutacu!

  40. Foarte bine,cat mai multe televiziuni!Mie nu mi-e teama ca-mi vor acapara atentia daca nu vor avea oameni de calitate.Sa aiba si dl Basescu jucariile lui,aparitiile tovarasilor lui.Mai multi bani publici vor fi furati daca nu vor avea audiente.Se stie ca actuala Putere nu va fi invinsa de Serviciile Secrete fiindca este in fruntea acestora.Vai noua!!!Vai de tara noastra!!!

  41. Si, din ce imi mai amintesc, a zis ca si cu Gadea e prieten. Acum, nu ca fac vreo pasiune pentru B1( habar n-am unde e pe telecomanda). dar plictisit ca toate posturile erau pe reclame am nimerit postul respectiv. Normal, a fost o revelatie: nasul confesandu-se lui turcescu; cum ar veni, turcul si pistolul. Asa ca am stat pana la sfarsit.Oricum de Mircea n-a avut tupeul sa zica ceva prietenesc.

  42. “Radu Moraru: Păi cu Victor nu m-am întâlnit la o întâlnire, eram cu investitorii străini atunci, m-am întâlnit, ne-am dat mâna. Oamenii trebuie să rupă contextul ăsta, ce se vede la televizor şi…
    Robert Turcescu: Sunt foarte mulţi oameni care cred că disputa aia de la televizor dintre doi inşi care îşi aruncă fel şi fel de vorbe la un moment dat, unul de la Antena 2, altul de aici de pe B1 TV, se transformă eventual la o întâlnire faţă în faţă în bătaie.
    Radu Moraru: Suntem educaţi totuşi, nu o să ne batem. Poate că nu ne place poziţia fiecăruia, poate nu ne place cum gândeşte celălalt, dar asta nu înseamnă că nu eşti civilizat, poţi să dai noroc cu el.”

    Cam asta e textul, citat din emsiunea lui Turcescu. Nu vad, mai exact, unde a spus ca sunteti prieteni?

    Te bagi prea tare in seama, “prietene”….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.