Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Moga, dă-i repede lu’ Udrea banii înapoi

Moga, dă-i repede lu’ Udrea banii înapoi

Băi, Moga, că tu iei 2.000 de euro de la fraieri ca să-i minţi că le compui o piesă de măcar Cerbul de Aur e problema ta şi a plătitorilor fără pic de minte. Că-i facturezi lu’ reformatoarea turismului balneo-ecumenic 10.000 de euro pentru încă o manevră de-asta golănească iar n-ar trebui, teoretic, să mă pasioneze. Asta dacă duduia şi-ar vinde başcheţii şi straiţa Vuiton în nobilul scop guvernamental.

Nenorocirea cu numărul unu pe tricou e că banii-s de la popor, deci ceea ce faceţi voi se numeşte, în termeni adecvaţi, manglă; cu para-ndărăt sau fără, dar găinărie. Oroarea, dacă mă-nţelegi tu, micule Mozart, e că de banii ăştia puteai şi tu să scorneşti ceva aproape original. Aşa că, dacă vrei să nu apese lumea pe linkurile despre Croaţia şi ungurii din Canada, scoate repede banii înapoi.

UPDATE: Fostul şofer din TVR al Alinei Mungiu, azi băgător de seamă pe la celula antiteroristă a Ministerului Turismului, zice că a fost ideea lor, a specialiştilor

Comentarii

comentarii

Similar Posts

90 thoughts on “Moga, dă-i repede lu’ Udrea banii înapoi

  1. @eduard: nu impartasesc trairile lui misticoide, asa e, dar n-aveam de ce-l opri. am mai discutat vreo juma’ de ceas si ramane intre noi ce. nu stiu daca mai scriu ceva pe tema Becali, sunt acrit. si sigur nu ne vedem in Ghencea deseara, intrucat am emisiune.

  2. Dragilor,inspiratia vine atunci… cand vrea Ea!Dar daca apesi mai mult pe pedala, mai ales daca ai 10.000 de cai putere, sa vezi ce da din tine! Sa-l ascultam! Poate ne place si-l cantam la mare!Ce ziceti?O invatam si pe Udrea cuvintele.

  3. Cred ca trebuie (?) sa ne obisnuim cu ideea ca o sa o avem multa vreme pe cap pe doamna ministra. Daca e sa ne luam dupa aceasta declaratie de intentie.

    ” Obiectivele principale pe care le am în vedere sunt: creşterea anuală a numărului de turişti români cu 3%, creşterea numărului de turişti străini cu 7 % pînă în 2013, creşterea contribuţiei turismului la PIB pînă la finalul mandatului meu de patru ani la 6,7%, respectiv crearea, în perioada 2009-2013 a unui număr de peste 250.000 de noi locuri de muncă în turism….”

    Ba chiar mai departe de 2013, daca e sa dam crezare unui docoment de 450 de pagini ce poate fi descarcat aici

    http://www.turism.gov.ro/ro/proiecte-minister/2/master-plan/

    Cei cu muuuuuuulta rabdare, se pot delecta cu descrifrarea sutelor de pagini din care aflam, între altele, ca exista implicit un denominator comun între terenurile de golf si turismul cu carutele. Ghici care 🙂

    Nu încape nicio îndoiala, cu asemenea intentii, România va urca sus de tot în clasament :)))

  4. Nici măcar în a ne umili nu putem fi originali. Doamna ministru al turismului este o ruşine pentru cei din această ţară care mai au şi puţin creier. Este o ruşine pentru cei care ştiu adevăratele frumuseţi ale acestor meleaguri, este o ruşine pentru simplu fapt că face parte din clasa noastră politică şi pentru că este o doamnă ajunsă prin metode mai puţin ortodoxe. Este doamna care spune prostii cu o nonşalanţă uimitoare şi care pare şi mândră de ceea ce spune. Ultima chestie care m-a revoltat din punct de vedere logic este cea cu lumina sfântă. Dacă mai aveam vreo îndoială că dânsa face campanie pentru Şefu’, prostia sinistră pe care grăit-o m-a convins că aşa este. Ce te poţi aştepta de la o persoană care nu împarte lumina sfântă venită din Ierusalim pentru că nu a fost încă sfinţită?!

  5. Salutare maestre Ciutacu,esti un adevarat profesionist in ale politici,cat despre nuti udrea ma lasa rece.

  6. Salve Maestre, In cautarea brandului de tara ( Romania in cazul nostru ), este strigator la cer ca dupa atatia ani de cand exista Romania sa nu avem ceva sa ne identifice ca natiune. Insa avem noroc, brandul de tara este salvat de Radio Guerilla! Prin Atlasul de Mitocanie Urbana ! Si nu numai, vorba lui M.B. “No roads! Just Romania!”, Romania Tara Clanurilor,etc. Udrea nu face decat sa distruga si mai mult aceasta tara prin nepriceperea ei in ale turismului. In Romania nu se poate face turism international ( lipsa de customer service totala, bun simt, infrastructura, oameni de turism adevarati ). Sa incerci sa aduci turisti straini aici este un sacrilegiu, o minciuna pe care toti o vor taxa ca atare ! Mersi.

  7. Cine oare le da nas? Noi care fara sa vrem ii ridicam in slavi laudandu-le muzica si activitatea politica! Ca de………ne laudam cu “copy-paste”, am uitat sa fim originali!

  8. Ma intreb cit mai rezista acest popor sa fie batjocorit de o haita de impostori, a carei gija este sa-si plateasca “sponsorii” din alegeri, sa-si rotunjeasca averile calcind totul in picioare, lasind Romania o prada usoara in fata oricarui tip de pericol. Rusine ca nu avem o societate civila activa.

  9. I.M.M.-urile si strategia de criza

    “Doi patroni de I.M.M.-uri stau la un bar si descanta “una mica”:
    -Auzi ba Ioane, ai tai vin la munca?
    -Vin Vasile, da’ ai tai?
    -Vin si ai mei ba!
    Mai beau ei cate o masura si la un moment dat:
    -Da’ tu’i platesti ba Ioane?
    -Nu’i platesc ma, da’ tu?
    -Nici eu Ioane!
    Dupa inca doua masuri:
    -Pai ba Ioane, in situatia asta eu zic sa le punem o taxa de intrare, ce zici?”

  10. Mi-am amintit că ăsta-i guvernul care nu dă doi bani pe drepturile de autor!

  11. Va invit sa cititi in foileton “Letopisetul unei domnii asimetrice ratate” aici.
    sa fiti iubiti
    marcus

  12. compozitorul plagiator si ministrul impostor, veleitari – neruşinati ca orice veleitar – cu ăstia defilam, ăstora le finanţăm huzurul, se pare că “choice”-ul a fost făcut o dată pentru totdeauna, iar acum e vremea culesului… nu mai e nimic de făcut în lendăvcioizul ăsta!!!

  13. Pe mine tot nu m-a informat presa daca cei 75 mil (!) EURO de promovare a turismului romanesc, luati de la UE sunt rambursabili sau nerambursabili ??? D-na ministru se lauda ca nu sunt banii nostri, ci ai UE. Pai , daca tre’ sa-i dam inapoi, inzecit, ai cui sunt banii???
    Si tot presa , pentru o dreapta informare: daca e plagiat si autorul ne da in judecata pentru “drepturi de autor” cine plateste si cat? S-o intrebe pe d-na ministru ca e avocat, ce naiba!
    P.S. Si nu mai fiti rautaciosi.Nu avem nevoie de sosele, la noi turismul se face exclusiv pe bicicleta!

  14. http://www.realitatea.net/elena-udrea-vrea-ca-pe-drumurile-cu-gropi-din-romania-sa-se-faca-turism-cu-caruta–cum-comentati_500872.html

    Doamna Udrea ne invita ieri sa ne plimbam cu caruta daca tot sunt atate gropi in loc de sosele. Ma va convinge daca va renunta la Q7 sau la orice alta limuzina cu care circula doamna si o sa o vedem mergand zilnic la minister in caruta si oriunde se mai deplaseaza domnia sa prin tara. La fel sa se echipeze si SPP-ul ce o insoteste si sa-si puna toti la caruta girofaruri si semnale luminoase.

  15. Numai un imbecil putea sa-i dea lui moga sa-i compuna un cantec, de orice fel! Credeti ca degeaba este supranumit copy paste?! Baiatul asta compune numai din furaciuni, de ani de zile! Nu era sa ne bage-n rahat acu’ doi ani la eurovision, cu dracula?! Care nu numai ca era furat dar il mai si prezentase intr-o gala mtv cu 6 luni in urma! Ca si fratele lui, care fura clipuri cu totul, cadre, decoruri, tot, de te doare mintea! Deci, cum sa-i dai micutului, atat de micutului mozart, sa-ti faca un imn?! Ideea insasi e idioata, dar sa-l amesteci si pe moga-n ecuatie, e dovada de mare lipsa la mansarda! Te faci de cacao la modul spectaculos! Ca mai si costa zece mii de euro, nu ne miram, prostia costa mult! Eh, daca ar si durea, ce tara galagioasa am fi!

  16. din surse sigure am aflat ca vom avea ca motto de patrie:In God we trust! si ca imn, un god save the queen, sa castigam eurovisionul.

  17. Daca vor neaparat un slogan eu am cateva idei de genul”decat mult si fara rost,mai bine putin si prost”sau “scump si prost”…

  18. Pula in italiana Pola, este cel mai mare oras din Istria, avand aproximativ 62080 locuitori. Ca si in restul regiunii si aici domina climatul bland, marea linistita si mediul nepoluat. Orasul are o veche traditie in cultivarea si producerea vinului, pescuit..
    http://www.kenzivoyage.ro

  19. acuma, sa fim sinceri cu noi insine. dupa ani si ani de teatru prefacut pe gratis (ca doar nu tot pe banii nostri ruleaza?), sa nu te astepti la astfel de momente comice?:))))
    acest gen de “stiri” ne fac clipele mai profunde…

  20. e da…si de aceea nu mai poate moga. a luat banii,udrea e fericita si voi sa fiti sanatosi.

  21. Nu sloganul e gravitatea acestor zile ci faptul ca, Cocos junior a fost scos bazma curata din accidentul auto in care a omorit doua suflete nevinovate intrind practic pe contrasens.

    Din fotografiile de la adresa, se vede clar cum masina Audi se afla pozitionata cu partea conducatorului vis-a-vis de marginea caii de rulare, Dacia este oprita pe sensul ei de mers normal, aflindu-se cu fata catre botul masinii condusa de Cocos junior. De unde tragem concluzia fireasca cum ca, Audi a lovit efectiv Dacia pe sensul ei de deplasare fireasca avut inaintea impactului. Daca Audi lovea Dacia pe sensul lui de mers, Dacia trebuia sa se afle pozitionata cu spatele sau laterala fata de botul Audi. In concluzie dosarul accidentului a fost masluit in mod grosolan de catre politistii si expertii care l-au intocmit scotindu-l vinovat pe soferul Daciei si absolvindu-l de vina pe Cocos junior. Citi bani si ce avantaje de alta natura au primit oamenii legii numai aghiuta poate sa ne spuna? Si incaodata viata lunga si fericta dupa cit de nevinovat este Cocos junior si dupa cit de neimplicati sunt politistii, procurorii si judecatorii care au instrumentat cazul.

  22. Ce naiba vrei sa zici tu Victor in postu’ asta ?
    … ca ai dat un search pe google dupa “land of choice” si ai gasit 2 pagini unde apare exact insiruirea astea de cuvinte plus numele unei tari ?
    ‘Ai sa te lamuresc: nu e o sintagma incropita de careva, e destul de uzuala, cum sunt si altele. Dar poate tu vezi creativitate doar unde se inventeaza cuvinte noi !

    Nu stiu de ce zice Badea ca esti mare scula !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.