Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Moarte şi muie; prin poşta electronică

Moarte şi muie; prin poşta electronică

– Disperaţi să închidă Antena 3, Narcisa (căreia Gâdea i-a dat cândva o pâine) şi Gelu pişă ochii că-s ameninţaţi cu moartea pe mail şi că procuratura nu vrea să-l ia pe Badea de acasă fiindcă a dat adresa de e-mail (publică, prin lege) şi poza femeii (demnitar în funcţie al statului) pe blog şi pe post. Oamenii ăştia doi au fost cândva ziarişti cu simpatii politice. Azi sunt nişte politruci de doi bani. Dacă penibilitatea ar fi fost letală, îşi făceau demult nemurile poze cu ei la prima deshumare.

– Penibilul de Turcescu s-a apucat serios de lăutărie. Nu-l ajută vocea, dar măcar are faţă. Nimic despre şpaga de care zicea Becali. L-o fi dat în judecată pe Gigi?

– De trei zile, Televiziunea Română continuă să nu aibă nici o reacţie oficială cu privire la implicarea angajatei Aura Poteraşu (ale cărei convorbiri sunt parte a unui amplu dosar penal) în activităţile unei reţele internaţionale de trafic de carne vie.

PRECIZARE: Prima parte a titlului este plagiată cu tupeu. Originalul aparţine fostului preşedinte al Clubului Român de Presă, fost director al cotidianelor Adevărul şi Gândul, actual colaborator al unui site, Cristian Tudor Popescu, zis CTP.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Moarte şi muie; prin poşta electronică

  1. cat de complicat e sa ajungi la aceasta penala? 2 click-uri …si daca esti interesat sa o ameninti, nu e asa greu sa o gasesti deoarece ocupa o functie publica, platita din banii publici…adica ai nostri, nu ai lui base & co.respect A3

  2. Mare dreptate in tot ceea ce zice domnul Badea, il sustin in tot ce zice pentru le zice lucrurilor pe nume fara ocolisuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.