Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mi-ai intrat în viaţă, ţi-ai luat un coşmar!

Mi-ai intrat în viaţă, ţi-ai luat un coşmar!

Astăzi am bifat o premieră pe care, sincer, nu o aşteptam şi nici nu mi-am dorit-o: vizită la Parchetul General, mai exact la DIICOT. Calitatea în care am fost, spre dezamăgirea celor care mă aşteaptă încătuşat şi înghiontit de camere tv, e cea de parte vătămată. Când mi-au fost violate (sparte, hăcuite, spuneţi-le cum vreţi) conturile de mail, facebook şi blogul, am anunţat public că voi fi extrem de procedural şi că mă voi adresa, aşa cum e normal într-un stat care se pretinde de drept, autorităţilor statului. Ceea ce am şi făcut. Cu excepţia anunţului că făptuitorul e identificat şi a menţiunii că echipa de investigatori s-a mişcat ca la carte (nu, n-am făcut presiuni asupra oamenilor şi nici ei nu s-au scăpat în nădragi că-l au în faţă pe Ciutacu de la televizor), nu voi intra în amănunte. Dosarul e în curs şi nu simt nevoia să dăunez anchetei. Am ales să mă adresez organelor din două raţiuni. În primul rând, pentru că orice încercare de şantaj şi ameninţare a mea nu mă intimidează şi primeşte răspunsul cuvenit. În al doilea rând, dată fiind vizibilitatea de care beneficiez (şi la bine, şi la rău), vreau să creez un precedent în privinţa ingerinţelor în viaţa privată a oamenilor. Ceea ce sunt pe cale să obţin.

Fiindcă văd că asaltul politic asupra media a reînceput, printr-un atac virulent şi mizerabil asupra moderatorilor de talk-show-uri politice, dau drumul unui exerciţiu public de democraţie. Vă invit să scrieţi aici, fără să înjuraţi, că nu organizăm execuţii publice, fără a mă ocoli pe mine, numele moderatorilor de dezbateri politice televizate care vă enervează (irită, îngreţoşează) şi, obligatoriu, motivele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

301 thoughts on “Mi-ai intrat în viaţă, ţi-ai luat un coşmar!

  1. Pora, Lupea si Marian , sincer eu ii asociez cu personajele din Lord of the rings! alea rele: smeagol e marian:))

  2. Parerea mea este ca, numarul mare de comentarii aparute la tema propusa azi, arata faptul ca e bine sa mai intrebi, macar din cand in cand, si pe cei care “consuma produsul”.
    Poate ca si Antena 3, la fel ca toate firmele serioase, ar trebui sa implementeze un sistem de urmarire si analiza a satisfactiei clientului.
    Din punctul meu de vedere, “comparand Antena 3 cu celelalte televiziuni romanesti de profil (si nu numai), este un fel de: “singurul elev destept intr-o clasa de prosti”.
    Daca nu se va tine seama si de opinia telespectatorilor si va conta doar rating-ul, pana la urma cred ca audienta Antenei 3 va avea de suferit si ar fi mare pacat, deoarece ati ramas ultima baricada impotriva procesului de indobitocire televizata a acestui popor.
    Nu cred ca ar fi rau sa va faceti un obicei in a face periodic sondaje cu privire la ce le place si ceea ce nu le place telespectatorilor si cam ce si-ar dori sa vada la Antena 3 (si nu numai).

  3. La cine ma ingretoseaza nu ma uit,la Antena 3 ma uit cu drag ,parca as fi in familie,sunt ingaduitoare cu stangaciile cand intervin si consider ca este loc pentru mai bine la toti,caci oameni suntem.

  4. Ma enerveaza toti moderatorii care intreaba si tot ei raspund. Nu stiu sa asculte; intrerup interlocutorul exact in momentul in care spun ceva important (pierd informatia)etc.

  5. Contrar atator comentarii negative la adresa Danei, trebuie sa spun ca-i una din preferatele mele. Si ca sa fiu la subiect, cu exemple despre cei ce ma enerveaza si nu-mi plac, spun ca de foarte multa vreme am incetat sa-mi mai fac rau urmarind pe cei ce-mi provoaca toata sila. Asa ca, spre fericirea mea, nu ma mai enerveaza nimeni.
    Celor pe care-i urmaresc, zilnic, intre orele 19 si 24, nu-mi ramane decat sa le multumec.

  6. Sublim modul in care a fost umilit comandorul Tiberiu Fratila de catre Victor Ciorbea. Admir!!!

    Scuze pentru off-topic, domnule Ciutacu.

  7. Cu riscul ca o sa te superi sau ca nu o sa mai pot scrie pe blog, trebuie sa marturisesc ca Sinteza Zilei din seara asta, a fost cea mai jenanta si odioasa editie din cate am vazut.
    Ce a facut Gadea si (…) Ciorbea este sub orice critica. NU se mai cheama jurnalism, se cheama executie publica.
    Iar daca Gadea (…) se crede stapan pe mosie, Ciorbea (…) nu ar avea dreptul sa mai apara pe ecran dupa dezastrul guvernarii sale, darmite sa mai faca pe judecatorul.
    Efectiv mi s-a facut greata si cu riscul de a pierde prestatia unui Ciutacu sau Ciuvica, a fost ultima oara cand am mai “trecut” pe la Sinteza Zilei.

    ITI RESPECT PAREREA, DAR NU-TI PUBLIC SI INVECTIVELE (Victor)

  8. NU imi place “domnu” Radu Morar + un alt mare “domn”..Turcescu Robert

    Off-topic:
    Nu credeam ca o sa se intample asa ceva, dar in seara asta l-am redescoperit un domn adevarat, Victor Ciorbea… care a fost sen-za-tio-nal!
    Pentru boi : mie personal imi place cand Ciutacu ii ia la “ranga” pe toti asa zisii “smecheri”

  9. Domnule Ciutacu, generalul de brigadă Mariana Lupu e PENSIONARA!!! Au scos-o astia de la naftalina pentru ca Oprea este un las!

  10. am mintit (omis) putin:
    – ma ingretoseaza o singura persoana: PORA! de ce? pt ca atunci cand ii vad buzele (si belesc bine ochii) se duce dracu’ ideea de sex oral… YAK!

  11. Cei care nu o plac pe DANA GRECU , nu o plac din invidie , tipa este tare de tot si stie ce vrea .Pentru faptul ca intelegi ce vreau sa spun , Victore , JOS PALARIA si felicitarii pentru reactia avuta fata de colegi tai.
    Categoria GRETOSI:
    CARTIANU , MORARU , TURCESCU , PORA ,CULCER, CRISTOIU si multi alti pupinbasisi .

  12. Marturisesc ca am citit multe din comentarii, fiind atent si la vorbele energice (premiera, cred) ale lui V. Ciorbea la Sinteza Zilei.
    Cu multi sunt de acord, dar cred ca, de fapt, noi cautam la moderatori ca ei sa spuna si sa se comporte cum am face noi in locul lor. Logic, ii detestam pe ceilalti. (Mai putin cand logica si inteligenta triumfa si se intampla ca ei sa aiba dreptate).
    In concluzie:
    Radu Morar-Nu are logica in ce spune, mai mult parafrazeaza si foloseste stereotipuri.
    Stelian Tanase-E perfect in loc de somnifer (combinat cu Adrian Ursu intri in coma).
    Cristoiu-Cum poti sa te contrazici in halul asta? Ca un Preafericit convertit la catolicism.
    Carcotasii Huidu si Gainusa-Nu cred ca textele sunt ale lor, dar oricum nu mai au umor si sar calul in draci.
    Andreea Kretzulescu-Ar putea sa fie oricat de buna, dar vocea ei zgarie mult prea rau. Si nu cred ca mi se trage de la scoala de muzica.
    Dana Grecu-Sunt sigur subiectiv. Ma mai zgarie, dar prea ma regasesc in ceea ce spune si face. Precum Anca Florea, chiar ii duc lipsa diminetile.
    Foarte binevenit acest exercitiu public de democratie. Pentru care multumesc.

  13. Turcescu -ipocrit , infumurat
    Moraru- lingau si profitor
    Culce -o securista frustrata pe veci
    Pora -o nesimtita cu mare tupeu
    Dan D.- promotorul mediocritatii romanesti.
    Tanase si Dinescu – papagali ,cu pretentii de vulturi,
    Badea : numai cind se lehaie aiurea nu-mi place.
    Ciutacu -ca nu are curajul barbatesc sa spuna Romanilor cit de mare e diferenta intre Nastase si restul ,si multi alti jurnalisti care nu informeaza corect.

  14. Am revenit si eu dintr-un fel de război.

    Pot observa doar atat. Daca portocaliii astia ar avea vreo legatura cu cel mai mic grad de bun simt, i-as intelege pe cei care nu le plac pe Dana Grecu, Oana Stancu sau Andrea Crețulescu. Dar cu astia, pana nu dai in ei nu merge!

  15. Am uitat de vestezitul d-l Tatulici care nu a reusit ce avrut nici pe vremea C.A.P.-urilor,nici dupa revolutie.Asa ca a iesit din termen.
    Medeleanu -penibila cind nu are promterul in fata.

  16. Nu înțeleg de ce mai toate talkshow-urile politice sunt moderate de femei?!? Poate, pentru că sunt mai țațe, mai mahalagioaice, mai dizgrațioase când fac spume la gură ?!? Sau, poate, pentru că au sânge în…păsărică ?!? Aveți câteva colege de trust care s-au remarcat prin isterie, izmeneală, atitudini afectate și aferate și pe care nu le pot urmări mai mult de 5-10 min. Conducătoare de pluton sunt DANA GRECU, GABRIELA VRÂNCEANU FIREA PANDELE, SANDRA STOICESCU, PAULA RUSU…Așa că, televizorul meu funcționează pe A3 după ora 22…Din aceeași categorie de maimuțe isterice, care se cred miezul din dodoașcă, sunt și „distinsele„ ANDREEA CREȚULESCU, EMMA ZEICESCU, CRISTINA ȘINCAI, ANDREEA PORA, IOANA LUPEA, dar și vulpea bătrână de RODICA CULCER. Am câțiva antipatici și la categoria moderatori, dar parcă nu sunt așa de agasanți și ridicoli ca „doamnele” mai-sus menționate.De departe , cel mai jegos specimen este RADU MORALU, secondat magistral de DDD, ROBERT TURCESCU , MIRCEA MARIAN…

  17. Chiar nu vreau sa-i ajut pe cei care ma scot din sarite. Eu vad putin alfel situatia. Cred ca i-as ajuta mai mult pe cei care-mi plac vorbind despre anumite scapari pe care le au.
    Pentru ca e clar ca Dana Grecu conduce in top, o sa incep cu ea.
    1. Dana Grecu nu ma enerveaza, dar cred ca-si fragmenteaza emisiunile pentru simplul motiv ca se enerveaza. Fratilor, e normal. Trebuie sa-si respecte invitatii sau interlocutorii chiar si atunci cand este mintita pe fata. Este un om care ia lucrurile in serios si chiar vrea sa-si ajute compatriotii. Faptul ca-si iese din fire e normal, e de inteles in republica asta bananiera. Catora dintre noi nu ne vine sa ne smulgem parul din cap cand auzim declaratiile mincinoase cu care trebuie sa traim zilnic ?
    2. Gabriela Vranceanu Firea, este prea pornita pe o ideie si, de multe ori, fara sa vrea isi acopera interlocutorul exact atunci cand e pe cale sa traga o concluzie favorabila emisiunii.
    3. Stan, omu’ cu laptopu’, exagereaza exact atunci cand nu e nevoie si ia in gluma cehstiuni care numai in gluma nu trebuie luate.
    4. Mircea Badea da atentie unor chestiuni care ar trebui trecute cu vederea. Mai precis, repeta unele gafe care nu-i apartin sau vorbeste despre niste persoane prea sterse, facand practic reclama gratuit unor indivizi mai mult decat anonimi. M-a inebunit cu ratingul lui si se da mai dur decat este, cred ca isi ascunde adevarata sensibilitate care e intr-adevar de apreciat.
    5. Victor Ciutacu, este prea elegant cu indivizi care nu merita sa stea langa el si care profita de acest lucru. Nu dau nume pentru ca nu asta e scopul. Pe scurt are prieteni care nu-l merita si cred c-ar fi mai bine sa nu se vada “prin sticla”.
    6. Radu Tudor e corect, dar cine-l cunoaste vede cand este partinitor. Ca sa zic asa e prea “de campanie”.
    P.S.: Vreau sa-i asigur pe toti cei pe care i-am amintit mai sus, ca regret de fiecare data cand am ocazia sa observ aceste lucruri, dar asta nu inseamna ca am dreptate.
    P.P.S.: Despre indivizi ca Radu Negru, Mihai Tatulici, Ilie Serbanescu, Cristoiu Ion, Radu Moraru si altii ca ei nu vreau sa amintesc pentru ca nu merita. Mai exact nu vreau sa-i ajut precizand unde gresesc. E inutil.

  18. D-le Ciutacu,

    1. Dana Grecu ar fi în regulă și n-ar deveni isterică dacă n-ar fi pedelei în emisiune. Sunt convins că și eu aș reacționa la fel, când aș vedea, la doi pași de mine, un individ despre care știu că ia din avutul social mai mult decât i-ar fi permis, în condiții cât de cât apropiate de normalitate, apărând clica ucigașă de la putere. Ca urmare, nu-mi place de d-na Grecu sau de producătorul emisiunii dumneaei tocmai pentru că invită homunculi care să facă apologia găștii criminale portocalii, nu din alte motive.

    2. În același spirit, de obicei schimb postul ori de câte ori apar alde Ioan Oltean, Hoară sau pe grizonantul ăla uleios și cu privirea de hienă înfometată care parcă e tot timpul pe la Antena 3 ca portocaliu de serviciu. Ia mai dă-i în pizda mamii lor, că eu în clipa asta pot să vă spun tot ce urmează ei să zică. Știm opiniile lor și ne dezgustă, chiar dacă e vreo instanță precum d-na Grecu acolo care să-i taxeze cu modul dur (poate prea dur, totuși) de abordare.

    3. Nu mi-s simpatice personajele Șerbănescu și Nistorescu, care atât de des apar pe la Sinteza Zilei. Mi se pare că d-l Gâdea caută o figură paternă, care, în virtutea senectuții sale să expună niște opinii chipurile valoroase, eventual cu moderația inerentă vârstei înaintate, care să vină în contrast cu radicalitatea Dvs. sau a d-lui Badea. Acest rol i se preta de minune d-lui Paler, care din păcate nu mai este printre noi. Odată cu decesul Domniei sale, orice încercare a-l înlocui – fie cu Ion Cristoiu, Ilie Șerbănescu sau Cornel Nistorescu a fost, după părerea mea, eșuată.

    4. Mircea Badea a început să se cam repete. Nu-i un capăt de țară pentru el, dar cineva trebuie să-i atragă atenția că trebuie să vină cu ceva nou în afară de polițiști cu carne pe frunte, cretini din mall, cretini care sună în emisiunea de la radio (care nici măcar nu e difuzată în afara Bucureștilor), cretini care trimit sms, amintiri de la Gherla, imprecații la adresa Clujului și a modului de viață pe care, bun sau rău, îl duce marea majoritate dintre români, top-modela și Rontzi.

    5. Mircea Dinescu – da, și acesta e comentator, inclusiv politic: e un personaj absolut dizgrațios. Nu înțeleg ce om cât de cât cu capul pe umeri se mai uită la Dinescu în mod voit: a renunțat demult la poezie, se exprimă în tautologii și truisme, limbajul său e sub orice critică, iar atunci când nu pălăvrăgește inutilități despre toate, gătește barbarii (”În purcelul cu pricina băgasem un ied, în ied băgasem o gâscă şi în gâscă o bibilică”).

    Sunt telespectator fidel Antena 3, pentru că e cel mai bun post din România la momentul actual.

    Cu stimă,
    Al.M.

  19. Antena 3 SUPER! Adevarata opozitie din Romania!Felicitari domnule Ciutacu pentru onestitate si curaj in special, iar pe doamna Grecu pe care au criticat-o multi o ador, macar de-ar avea putere si nervi de a continua dinamica emisiunii.Toti moderatorii Antenei 3 imi plac in rest nu ma uit pt ca stiu ca sunt pro putere .

  20. Mai Ciutacule daca treci pirn AlbaIULIA te rog sa bem un sprit fara politica asa ca si oameni sau ca si inginerii

  21. Toti sunt jalnici dintr-un singur motiv:fatarnicia.
    E singurul lor numitor comun, plecand de la creatoarea de stari de voma Pora, mergand pe la ramolitul Tatulici, urcand spre mai tinerii si mai putin penibilii Gadea, Oana Stancu etc.
    Nu esti nici unul care sa ma convinga, indiferent cat de mult se strofoaca sa para implicat in ceea ce face, am aceeasi senzatie constant:”i don’t buy this shit”.
    Parerea mea este ca in Romania ultimilor 21 de ani au existat doua persoane capabile sa treaca sticla: Tuca, si CTP.
    Tuca nu e vreo eminenta, dar are o caldura, un fel de a vorbi telespectatorilor, pana si fata aia de oltean sadea il ajuta incat mi s-a parut singurul “moderator” capabil sa ma faca sa ma mulez in fotoliu gata sa-i urmaresc emisiunile. Motivele pentru care s-a lasat pot doar sa le banuiesc, si nu-mi ramane decat sa regret ca nu-l mai vad pe TV.
    CTP chiar daca nu a facut-o pe “moderatorul”, este in opinia mea Hari Seldon-ul jurnalismului Romanesc. Nici nu are sens sa comentez prea mult, pentru ca nu am timp si spatiu sa incerc sa exemplific cate diferente colosale sunt intre ce intelege prin jurnalism/TV CTP, si ce inteleg restul blagoslovitorilor mass-media. Presupun ca asta ar fi si motivul pentru care il vedem asa de rar (alegeri, evenimente cu adevarat importante), momente in care doar isi spune parerea pentru cateva minute.

    Cand am spus ca toti sunt fatarnici am avut in gand un singur aspect si anume ca toti sunt ghidati de atotputernicul rating.
    Ca sa iau doua exemple diametral opuse:
    1)Pora, care presupun ca e si remunerata pentru ceea ce face, isi varsa in eter puroiul portocaliu, dar are ca scop principal atragerea cator mai multi privitori cu scopul de a-i convinge ca rahatul ei nu pute. Deci, face rating. Asta o intereseaza;
    2)Gadea, indiferent cat de bine intentionat ar fi, si l-as crede daca n-as fi convins ca rating-ul e ghidul lui, este inevitabil influentat de subiectul zilei respective, si pe buna dreptate, numai ca nu-l ajuta logorea, n-are nici joc de scena si capacitati actoricesti ca Badea, si cand incepe cate un expozeu unde se incurca in cautarea adjectivelor, sau pune cate o intrebare de 5 minute de se plictiseste si invitatul, imi creeaza impresia ca se pricepea mai bine la “Duminica in familie” de la ora 5, decat la talk-show politic.

    Stiu, stiu….rating-ul e Dumnezeul TV-ului, economia de piata, nu vinzi – mori, n-ai reclame – nu intra gologani in buzunaru tau…nu tipi, nu sochezi, nu smulgi o lacrima sau o emotie – dispari de pe sticla….
    Da, toate sunt adevarate, numai ca televiziunea cerne singura valorile, in asa fel incat daca babaroasele astrologice te arunca din intamplare pe TV, sa poti sa arati ce esti in stare sa faci, cum stii sa-ti atragi telespectatori, si daca nu ai in tine ce trebuie ca sa faci cu adevarat meseria asta, timpul repara tot.
    Oamenii chiar daca momentan nu au de unde sa aleaga,si cei 10-15 moderatori/realizatori/analisti sunt tot ce are Romania in prime-time, or sa vada in timp despre ce e vorba, or sa simta in timp ce au pierdut, sau ce ar fi trebuit sa fi avut, si macar pe viitor vor alege mai bine. Pentru ca sunt convins ca nu vom fi la nesfarsit o natie de mediocri si semianalfabeti, si asta se vede chiar si prin micul dar semnificativ semn pe care il reprezinta scaderea in rating a oTv-ului. Inseamna ca cei prosti in cap dau semne de viata, s-au mai destupat, sau macar ca mergand cu turma au schimbat macazul si tot e bine…

    Incercand sa inchei pe o nota putin mai optimista, consider ca universul nu a vrut sa-si bata joc in totalitate de milioanele de privitori, si a aruncat totusi prin multimea de moderatori/analisti avizi de rating precum zombi din “I am legend” de carne de om, si persoane cu adevarat agreabile.
    Chiar daca nu o fi adevarat, eu incerc in sinea mea sa ma mint si sa ma conving ca Radu Tudor are ceva din felul de “a fi pe ecran” al lui Tuca, pare un baiat bun si are un stil de a vorbi care penetreaza sticla cu caldura si nu cu cioburile metalice ale unui discurs isteric.
    In acelasi timp consider ca profesorul Bogdan Teodorescu are in exprimare logica de fier si argumentatia fara echivoc ale lui CTP, si cred ca-l suplineste pe cel din urma cu succes, cu toate ca nu dispune si de raceala mimicii, si constanta intonatiei, caracteristicile unui adevarat mentat precum CTP.

    Oricum sper sa se mai indrepte totul odata cu schimbarea regimului politic, pentru ca odata ce incepem sa mai scadem interesul constant pentru ce-om crapa in noi maine, ne-om ridica si noi interesu si asupra a ce-om vedea pe TV, si atunci s-o cerne mai bine….sub Antonescu… Ca doar n-o fi Ponta dupa Basescu:). Pai de!…a fost CeausESCU, apoi IliESCU, ConstantinEscu, BasESCU… De-aia n-a fost NastASE, si n-a putut fi nici GeoaNA, pentru ca Romania e “blestemata” de Caragiale sa fie cu alde “ESCU”…asa ca n-are cum sa fie PonTA, ci AntonESCU:)).

    Multumesc pentru atentie, legatura in studio…ca sa fiu in ton cu subiectul:).

  22. @catalin- “ESCU” este continuarea comediei “Titanic Vals” de Tudor MusatESCU, nu a fost scrisa de Caragiale ( asta ca o precizare).
    Revenind la topicul postarii:
    1.Dana Grecu: nu-i neg pregatirea si inteligenta…totusi…niste calmante inainte de emisiune…;
    2.Mircea Badea: candva avea umor si 2 scaune…acuma nu mai are nici umorul, nici scaunele;
    3.Nasu’: e infioratoor de nesimtit si linge baselii in fund…(de fapt cu asta ar fi trebuit sa incep).
    The rest is silence…Gabi Firea, Mihai Gadea, Victor Ciutacu…uneori spun ce trebuie si ce cred…alteori…
    Ave!

  23. ma uit pe antena 3 de multa vreme.
    nu imi place faptul ca badea, de la 7 la 8 dimineata, nu mai e in reluare.
    asa ca vreme de 4 ore, ascult aceleasi stiri. regret si “revista presei” pe care o facea anca florea, de la 8 la 9.
    ok.
    inteleg nevoia de schimbare.

    dar sa aud in dimineata asta, pe antena 3, stiri despre sinziana, bote si bianca, mi se pare prea de tot.

  24. Constat la inceputul acestui an ca “basistii” din presa incearca sa schimbe barca. Mi se face o mare greata cind vad asa ceva. Am vazut-o aseara pe Pora la RTV si mi s-a intors stomacul pe dos cum incerca ea sa se contreze cu actorul Eugen Cristea.

  25. Se vede clar cei care pupa fundul marinarului ,si ma refer la comentarile de la acest subiect ,RADU MORAR si PORA CEI MAI LINGAI COMENTATORI IAR CEI DE LA ANTENA 3 TINETI-O TOT ASA N NICI UN COMENTARIU NU POT SPUNE LA CAT DE BINE VA FACETI TREABA .

  26. chiar nu inteleg pe cei care odiosesc pe Dana Grecu si nu au nimic de spus despre Alessandra Stoicescu care este de un penibil infiorator, nu pricep cum fete destepte si cu replica vie sunt tinute pe sticla dimineata si proasta aia are 100 de minute…oribil, distonant fata de toti ceilalti care nu sunt perfecti dar au multe momente f. bune
    bravo pentru idee…dar ma gandesc.. oare nu este folosita de multi pt. pay back???

  27. Buna initiativa si, desi nu obisnuiesc sa scriu pe bloguri, pentru ca nu detin unul, am zis ca pot sa fac o exceptie si sa incep de aici.

    Ma ingreţoşează rahaţii de la televiziunea publică. CUM FAC SA NU LE MAI DAU BANI la jigodii?
    Nu există emisiune la care sa nu slaveasca proasta putere.
    Si in general nu suport persoanele care vin si pupa in fund (scuzati cuvantul pupa) orice persoana ii este superioara (ca ierarhie intr-o institutie/firma) si nu mai suport domnii care nu inteleg cuvantul ‘respect’ (stiu ca cer foarte mult) atunci cand sunt invitati undeva, care incep sa vorbeasca peste orice invitat pentru ca sefu’ ala mic, cu oul infipt in cap, asa i-a zis.

    E prea multa prostie la TV, si prea multe stiri repetate. diversificati stirile, puneti mana si dati mai multe stiri internationale, grupati-le cumva.
    puteti mai mult!

  28. Te felicit pentru demers
    Si iti doresc succes tre presata politia ca sa preseze statu sa adopte legi clare logice si eficiente in acest domeniu …

  29. Din punctul meu de vedere toti moderatorii romani sint foarte slabi, pentru ca:
    – se pregatesc deloc spre foarte putin (pentru comparatie va recomand Hard Talk de la BBBC)
    – se poarta nepoliticos spre grobian (exceptie fac Mihai Gadea, Victor Ciutacu si Catalin Stefanescu, desi ultimul nu modereaza discutii politice)
    – nu stiu sa puna intrebari (exceptie face Dan Diaconescu de la care multi ar avea de invatat, chiar daca OTV este nefrecventabil)
    – nu inteleg ce este acela un moderator, erijindu-se in atoate stiutori sau in judecatori, asta fiind o cauza importanta a multor lipsuri dintre cele mentionate anterior.

    Recomand calduros instruirea in domeniu, fiindca asa cum putini se nasc cu talentul la muzica al lui Mozart, insa multi invata sa cinte foarte bine la un instrument, tot asa e cu orice profesie, se invata sistematic, cu multa munca si cu oarece umilinta.

  30. 1. Stelian Tanase – isi intrerupe ivitatii, termina fraza in locul lor si spune mereu altceva decat voiau sa spuna acestia.
    2. Gabriela Firea – invita multi de la putere, intrerupe invitatii, de multe ori ii ia si 5 minute sa puna o intrebare, daca invitatul incepe sa raspunda si nu a terminat ea de spus ce avea in cap continua peste el.
    3. Dana Grecu – este prea isterica uneori (inteleg, cred ca eu as face mai mult, i-as strange de gat pe multi dintre ei, totusi sa muti canalul la 1 minut sperand ca se calmeaza pana revi…).
    4. Razvan Dumitrescu – incerc sa nu pierd nici o emisiune de-a lui, ma scoate in minti ca invita PDL-isti. A, si pe Vadim – o data pe an este prea mult. Si ca are o emisiune asa scurta 🙁
    5. Victor Ciutacu – inviti si oameni care nu au ce sa ne spuna.
    Lui Gadea ii iert orice – nu invita PDL-isti 🙂

  31. Care va sa zica, d-a Iosub este fiica d-ei Anca Florea!!!!Ei si!!??Isuse Hristoase Parinte din cer, asta o face mai putin gangavita??Acesta este motivul pentru care a devenit/este “moderatoare”?Vai mie !!!

  32. Daca e cu cei ce nu-mi plac… n-am ce scrie.
    Pentru ca ma uit doar la cei ce-mi plac si sunt toti de la Antena 3.

    PS. Cartianu iar si-a facut articol astazi pe seama ta si a lui Gadea=))
    Asa e Gregoar… preia si preda stafeta de la Plesu, care preia si preda…de la si pentru oranjgutani.

  33. pe nasu’ nu-l ia nimeni decat cristoiu…urmeaza turcescu…nu inteleg ce naiba au unii cu dana grecu?e minunata…da,e agresiva,dar pe buna dreptate..boii nu inteleg ca ea lupta pt ei…

  34. Gadea – are o plaja foarte ingusta pe care se misca! Cade un turtur de gheata – regimul Basescu e musai de vina! Chiar si mie, antibasist convins mi se pare deplasat. In rest aceleasi drumuri batute de mii de ori. Apoi se exalata etnobotanic la orice vine din America – CNN, MSNBC, NEW YORK TIMES – MSNBC a zis cutare, MSNBC in sus, MSNBC in jos – wow,wow! Daca s-ar putea Sinteza Zilei numai cu invitati si fara Gadea ar fi minunat!
    Mai e Gabi Firea – dansa ar trebui sa aiba emisiune fara invitati, pentru ca numai e a vorbeste. In 80 la suta din emisiuni e scoasa de pe post inainte de reusi sa termine emisiune. Nu cred ca am auzit-o pe Firea de 10 ori zicand – Aceasta a fost emisiunea de astazi. La revedere. Nu! Pac – taiata! Pai la cat vorbeste cum sa termine!
    Restul sunt lingai basisti si nu ii privesc si nu-i urmaresc!

  35. Dmnule Ciutacu stiu ca acest coment nu are legatura cu post-ul dumneavoastra,totusi am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Cum as putea sa anunt organele competente despre anumite persoane care au terorizat cartierul in care locuiesc si care principala activitate a lor e crima organizata.Nu vreau sa sesizez organele legii din zona in care locuiesc deoarece stiu ca sunt mana in mana.De prea multe ori acest lucru mi s-a dovedit, chiar si atunci cand un om era batut si amenintat cu sabia iar masina politiei desi era la fata locului a trecut mai departe ca si cand nimic nu sa-r fi intamplat.Bineinteles ca ulterior au venit sa adune decalratii dar toata lumea era prea speriata ca sa spuna ceva.Stiu chiar de la unii din faptasi cu ce se ocupa deoarece ei considera ca este un motiv de lauda.Sincer sunt satul sa traiesc cu teama asta in mine.Orice ai zice sau ai face automat te ameninta si intodeauna o fac si spun ca nimeni nu se poate atinge de ei.Nu vreau sa se stie de unde a venit sesizarea deoarece am motive INTEMEIATE ca viata mea, integritatea fizica a familiei mele si a mea si a bunurilor mele este in pericol.Stiu ca voi fi indemnat de dumneavoastra sa fac o sesizare ANONIMA dar trebuie sa intelegeti ca stiu sigur ca acest lucru nu este deloc o garantie pentru mine,din cauza informatiilor si a zonei in care locuiesc.Sunt dispus sa va ofer si detalii si video chiar despre alte grupari pe furturi.O sa fac aceste lucruri in momentul in care ma contactati si tin sa precizez ca nu vreau asta doar ca sa aflu adresa dumneavoastra de mail, din punctul meu de vedere puteti face una,stiti doar ca e extrem de simplu daca doriti sa ma ajutati si pe mine cu aceste informatii si sa v-a pot oferi si dovezile concrete.Stiu ca acest mesaj pare a fi a unui om EXTREM de paranoic,dar credeti-ma ca am motivele mele,plus ca veti putea vedea ca informatiile pot duce la mine.Daca considerati ca puteti sa ma ajutati cu informatiile necesare va sunt extrem de recunoscator.Deja am incercat sa intru pe toate site-urile politiei etc ca sa vad daca pot depune undeva o sesizare, dar fara succes plus ca nu voi face acest lucru prin telefon motivul l-am precizat.Nu ma astept la un raspuns imediat deoarece oricum stiu ca si “personajele” nu pleaca nicaieri.
    Cu stima, un om care incearca sa traiasca linistit intr-o societate pe cat mai posibil de normala.

  36. Dana Grecu = agresiva de multe ori fara motiv, si nu intelegi mai nimic din emisiunile ei .. nu termina ideile .. cateodata e bine ca e asa ..dar in majoritatea cazurilor nu

  37. Instinctul de conservare mă face să evit moderatorii care m-ar enerva cu adevărat( Naşu, Turcescu,Culcer ) . Îi suport câteva minute dar n-am motive să mă chinuesc.
    Dintre cei pe care îi mai urmăresc cel mai greu de suportat mi se pare Gâdea . Vorbeşte prea mult înainte de a pune întrebările, spune de mai multe ori acelaşi lucru ( aproape ca preşedintele din ” Palatul chelfănelii” )Şi la interviul cu Voiculescu m-a enervat de-a dreptul, mi s-a părut de-a dreptul slugarnic.

  38. Gidea – 0 prezenta de spirit, 0 spontaneintate, 0 charisma.
    Ciutacu – nu pricep ce cauta intre gidea si badea.
    Badea – dezechilibrat – emisiune cu limbaj ptr liceeni.
    Firea – nepregatita, juma’ de argument.
    Moraru – ala numa talk show nu-i.
    Grecu – irita , sufoca prin felul de-a vb. Mai rar ca e vreme… 🙂

  39. 10 puncte pentru subiect …

    1. Golden Award: Gabriela Vranceanu Firea – daca citesti “manualul jurnalismului”, emisiunea este o colectie de “asa nu!”. In plus, mare haos: vorbeste peste toti, tare, nu-i lasa sa raspunda, isterica, iar tonul asta “Domnule!! …” ma scoate din minti… pacat ca are subiecte bune, este isteata … moderarea este facuta PRAF.

    2. Silver Award: Dana Grecu – prinde din urma aceleasi motive.

    Iar lui Razvan Dumitrescu i-as mai da o sansa daca schimba intonatia, care strica lucrurile.

    P.S. 1. Pune mai des subiecte asemanatoare pe tapet, poate se mai rafineaza lucrurile in domeniu.

    2. Pe cine pot convinge ca nu se mai uita nimeni la TV-urile de sport, tot din cauza moderatorilor si a comentatorilor? Mai ales a comentatorilor care sunt total, dar total pe langa subiect! Ma uit fara sunet din ce in ce mai des la meciuri. Ii multumesc din tot sufletul celui care l-a scos din schema pe CTP de la tenis, ca nu puteam sa ma mai uit, avid fiind de sport … “Acesta este Nadal! Acum nu-l mai recunosc pe Nadal! Acum il recunosc! Da, acesta este Nadal! Acum iar nu-l mai recunosc!” As scrie un roman despre ei.

  40. Cam tarziu comentariul meu si poate putin pe langa subiect…
    Incep de ceva vreme incoace sa nu-mi mai placa mare lucru din tocsourile autohtone si implicit moderatorii/realizatorii/invitatii.
    Asta pentru ca, cel putin de cand a iesit ( ca nu cred c-a fost ales) Basescu a doua oara, tendintele s-au radicalizat. Adica, cei care erau pro putere, acum aduc osanale desantate si daca s-ar basi Basescu ( ce misto suna)…Si voi ( antena 3+realitatea) vedeti numai apocalipse in absolut tot ce se intampla…
    Din pacate, nu mai exista astazi cineva cu o parere echilibrata, in sensul in care se cauta adevarul in ceea ce se intampla si punct.
    Radicalizarea asta… nu duce la nimic bun…se va vedea in timp…
    In orice caz, marile lucruri se fac cu colaborare si buna credinta, adica cu participarea tuturor… Insa in contextul actual, toata lumea se bate in piept ca detine adevarul absolut ( ambele tabere deopotriva) si in felul acesta, cel putin pentru mine, nu mai are credibilitate nimeni…

  41. 1. Rodica Culcer – televiziunea Basesco – Pedelista de stat 2. Radu Moraru – pupincurist basesco pedelist sfertodoct , lingau si viclean , 3. Dana Grecu – isterica , precipitata , incruntata , precum un cerber din lumea lui Hades , 4. Gabriela Vranceanu Firea Pandele – aroganta , autosuficienta , superficiala , ostentativ de partinitoare , lipsita de cel mai elementar talent de moderator . Sufar din cauza promovarii in emisiunile tuturor televiziunilor , indiferent de culoarea politica , a tuturor cocalarilor si pitipoancelor maneliste , semianalfabete si pline de tupeu si neobrazare . Din pacate aproape toate emisiunile cu caracter politic in afara faptului de a lovi in adversarii politici ai invitatilor carora le este ridicata mingea la fileu , nu sunt in stare sa prezinte niste idei sau oameni care sa reprezinte alternativa la dictatura pedelisto basisto mafiota care cangreneaza Romania aflata in stadiul metastatic terminal !!! Fiind un amarat de jurist de primarie ( deci functionar public ) , cu 20 de ani de scoala din cei 33 de viata ( atat facultate cat si postuniversitare la zi ) si un volum enorm de munca , si un salariu de 470 Ron / luna , mi se pare incredibil faptul ca nici unul dintre acesti moderatori , cu precadere cei neinregimentati de dictatura portocalie , de la care am unele asteptari , nu spun niciodata faptul ca in aceasta tara exista zeci de mii de intelectuali tineri , capabili si care muncesc de le sar capacele pentru salarii de sub 600 lei . In schimb se face o tevatura imensa pe seama taierii unor pensii de peste 100 de milione , ale unor oameni care – si pun intrebarea cum vor trai din 20 -30 milioane pe luna !!!! E incredibil, singura explicatie ar fi , ca voi , cei din Bucuresti traiti intr-o alta realitate , la ani lumina de starea de fapt din aceasta tara lovita de blestemul prostiei , inculturii , tupeului , minciunii si lasitatii celor multi si neimportanti !!!

  42. salut !
    RADU MORARU ,PORA.Mai sint si altii ,dar astora doi nu exista cuvinte pentru caracterizare fie ea si negativa.Imi e greata la propriu cind ii aud intimplator cind butonez telecomanda.
    Toate cele bune.Nu stiu ce m-as face fara echipa voastra de la Antena 3.

  43. Am sa ma refer in principal la Mircea Badea el era pastila de buna dispozitie in fiecare zi,
    Apreciez logica si umorul si pana de curand atitudinea.
    Din pacate a ramas doar o parte din logica, umorul s-a depreciat accentundu-se maimutarelile in detrimentul umorului inteligent.
    Atitudinea a devenit de-a dreptul insuportabila
    Agresivitatea fata de toti si toate, autosuficienta stridenta, opacitatea totala la critici si raspunsuri de badaran (calificative “cretin idiot dobitoc” desi unele critici sunt chiar corecte).
    Personal nu ma intereseaza veleitatile lui de sportiv (ca sa nu le definesc altfel).
    De asemenea nu ma intereseaza pozitia lui in clasamentul ratingurilor.
    Apreciam analiza inteligenta si umorul aferent, integritatea si curajul.
    L-a cam atins pe el boala arogantei pe care o vede atat de bine la politicieni.
    Pacat
    La restul nu prea ma pot uita, nu rezist, de la agresivitatea moderatorilor care nu au idee ce inseamna a modera si pana la pupincurism evident, trecand prin putina nepregatire , lipsa de charisma pentru televiziune si terminand cu fatarnicie si aroganta nemotivata.
    Multe sunt de-a dreptul plictisitoare.
    Da stim ca Basescu e nasol si stim ca e revoltator ce se intampla in tara, aveti dreptate si ne-ati informat un lucru laudabil, minunat si acum ce facem ?
    Am votat, au fost altii mai multi , pana nu se lamuresc si ei nu prea putem face nimic.
    Din pacate ei se uita la posturi care sunt mult mai partinitoare ca voi.
    Pe blogul tau am gasit articole bune si mai putin bune, in timp ce in emisiunile in care participi esti oarecum retras si secretos. Virulenta din articole nu se transmite si la televizor. De asemenea mi se parea ca anumite personaje de care nu stiu ce relatii te leaga raman oarecum nemustruluite sau ocolite.

    Apreciez mult invitatia de a fi criticat, putin oameni realizeaza ca acest lucru este constructiv si daca chiar asculti noianul de critici unele chiar te vor pune pe ganduri si te vor ajuta. (Badea se pare ca nu mai e sensibil la critica.)
    Multumesc si iti urez multa sanatate si inspiratie,
    Cu stima Adi

  44. Victor Ciutacu. Pentru ca nu a dus la bun sfarsit intentia de a-l carpi pe Cristian Preda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.